Tjingeling

Sådär, nu har jag spenderat en stor del av kvällen framför datorn! Yippie.. Jaja, så blir det ibland, mina planer gick i kras så därför blev det hemmakväll. Men jag ska inte klaga, I LOVE HEMMAKVÄLLAR. =) Har sett lite på Idol till och från, och ursäkta men Andreas andra låt: dansen!? Hrm, vad händer? Hallå eller. Kan man inte dansa, ska man inte dansa. Så är det bara. Inte om man står på en scen i direktsänd tv i alla fall. Jezez.

Jag hoppas i alla fall på att Marie och Amanda går vidare till en tjejfinal (wiie, äntligen lite girlpower i en Idol-final!), och där tar nog... Marie hem det hela! =) Lite otippad från början, och kanske inte den "ultimata" idolen, men hon är SÅ grym. Hon förtjänar verkligen att vinna =)

Nu ska jag umgås lite med min familj här =) Ha en fortsatt trevlig kväll! Kraam ♥


Hahahaha =P

Snälla, kolla på denna videon. SÅ himla kul =)
Eller är det bara jag som fortfarande är kvar i kiss-och-bajs-åldern? =P


Adventssamling

Heej på er! =)

Har precis kommit hem nu, slutade som sagt kvart över tolv och sen tog jag en sväng förbi mormor och morfar för att berätta lite om jobbet och så =) Mormor hade skickat lycka-till-sms och så, men jag har inte haft tid att svara och så, så hon var lite nyfiken på hur det hade gått.. Nu gör jag absolut ingenting, vill bara dra på mig myskläder och chilla, men jag måste vänta tills min mobil har laddat lite så jag kan ta 'dagens ouftit'-bilder först =P Har ju inte haft det på länge så...

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog träffa M. =) Pratade med Jesper också, kanske blir det något med honom och några till. Vi får se. Men först hade jag i alla fall tänkt att träna. Ska ju äta hos farmor och farfar först =/ Åh, jag kommer aldrig att hinna, och när jag sa till mamma igår att jag kanske hoppas över middagen hos dom idag för att jag ska träna så sa hon typ "Åh, men farmor ville ju så gärna att du skulle komma". Men liksom ofta. Asså, jag börjar se ett mönster i det här. Mamma säger alltid så, så fort jag frågar om jag kan hoppa över något som inkluderar mormor, morfar, famor eller farfar, så är det liksom typ "Ååh, men dom hade ju sett fram emot det SÅ". Och mina mor- och farföräldrar bor liksom typ 2 meter ifrån mig, så jag tror inte att dom saknar mig riktigt så mycket som mamma försöker få det att låta som. Misstänker att hon bara säger så för att jag ska få dåligt samvete och åka dit. Jaja.

Adventssamlingen idag var jättefin verkligen, men väldigt kort. Jag kom sent (är ni förvånade?), fan jag är verkligen hopplös. Men men, det var bara några minuter så jag missade inte någonting. Kören sjöng skitfint, och dom sjöng en låt som var så himla vacker! Med typ sån här, vad heter det.. Stor fiol? Nej jag vet inte, men det ser ut som en stor fiol som står på golvet. Vad heter det? I alla fall var det jättefint, och fyra små förstakladdare lästa fina verser och tände ljus =) Haha, kommer ihåg när jag gick i ettan och skulle läsa den där versen inför hela skolan, fatta vad nervös jag var.. =P

Nu ska jag gå och se om mobben är färdigladdad och isf ta lite pics. Lägger upp dom snarast =)

image426

Mitt julrum! =)

image425

Fick jätte-julkänsla när jag började tänka på advent och allt sånt där, så när jag hittade denna länken på en blogg, där man kunde designa och pynta sitt eget "julrum" gjorde jag såklart det. =) Älskar ju verkligen att inreda så detta tyvkte jag var jättekul.. =P Vad tycker ni?

Fredag!

Godmorgon! =)

Sitter här i mörkret och äter frukost, youghurt med banan, björnbär och havreringar (som för övrigt ser ut och smakar som torrfoder). Kolsvart ute ju, och hitintills har jag tyckt att det har varit ganska deprimerande, vilket jag delvis tycker fortfarande. Men nu börjar det faktiskt kännas lite lättare. Detta för att de faktiskt är advent snart =) På söndag, 1:a advent, helt stört! Tyckte det var typ midsommarafton igår...

Och idag ska vi ha adventssamling i skolan =) Vet inte riktigt vad det innebär på den skolan jag går på nu, har bara haft sådan i grundskolan, men då var det i alla fall hur mysigt som helst. En liten, nervös förstaklassare som skulle tända första ljuset och läsa en liten vers =P Så det ska blir mysigt, och dessutom slipper vi första lektionen! Wie ;)

Ja just det, jobbet gick bra igår också =) Fick sitta själv i kassan nästan hela tiden, fast Carro stod bakom mig såklart =P Det gick bra för det mesta, förutom en gång jag verkligen klantade till det, haha =P Råkade slå in NIO nagelfilar istället för en... Kom åt en knapp bara. Så kunden fick betala över femhundra, när han egentligen bara skulle betala tvåhundra. När han hade fått kvittot så sa han "Öhm, du har nog slått in nio nagelfilar här... Jag har bara köpt en" Sen så sa han "Jag tyckte väl att det blev väldigt dyrt för lite mjölk!" Haha =P Sehr gut, Matilda.

Idag efter skolan (som slutar kvart över tolv) ska jag bara hem med en gång. Ska bli jätteskönt efter de senaste två dagarnas stress. Och så blir det ju säkert en del bloggning också =)

Ha en bra dag nu, så hörs vi sedan! Kram <33

Torsdag

God morgon, god morgon! =)

Äntligen blev det lite tid att blogga! =) Kom ju hem vid elvatiden igår och då var jag så trött att jag bara stupade i säng.. :P I alla fall, jobbet igår var superkul =) Faktiskt, tro det eller ej, så var det jätteintressant och roligt. Kanske var det för att allting var nytt och spännande, men jag kände verkligen att jag kommer att trivas. =)

Först när jag kom dit fick jag träffa en av cheferna, gå igenom personalmappaen (alltså information om företaget, vad man gör om det börjar brinna, vid ett rånförsök osv), vi skrev även anställningsavtal. Pappi fick komma upp och skriva på också, godkänna att jag fick jobba haha =P Han jobbar ju också där, fast på en annan avdelning med drickor och sånt. Sedan helt plötsligt hörde vi honom på radion där uppe på kontoret! =P Haha, då hade Tommy på "Mix megapol Radio City" ringt honom i direktsändning angående nåt uppdrag. Han ville ha nån speciell curryketchup typ, och pappa sprang ut i butiken för att se om den fanns, vilket den inte gjorde. Då sa Tommy "Hur långt har du sprungit nu egentligen?", och pappa bah "Jaa, ett par hundra meter!" Tommy verkade tycka att han gjorde detta väldigt snabbt, så han sa "Oj, då har du bra kondition!" varpå pappa svarade "Nja, jag har långa ben vettu" Hahah =P Bara jag som tycker det är kul jag vet, men till saken hör att mein Vater är 2 meter lång, höhö =P Så han har ju faktiskt långa ben...

Yeye, anyways. Jag fick sedan gå med en supertrevlig tjej som heter Carro. Jag var med henne hela tiden, stod typ bakom henne i kassan och hon sa allt hon gjorde och jag försökte observera allt.. =P Ganska svårt, särskilt med alla PLU-nummer till frukt och bröd, som man måste slå in manuellt. Då måste man ju kunna se om det är en kanelbulle eller en baguette man håller i handen, och det är väl jag inte så bra på kanske.. ;) Men men, det kommer. Lärde mig iaf att banan är 4011 =)

Så allting kändes jättebra verkligen, sedan slutade jag vid halv elva då pappa kom och hämtade mig. Sjukt tuff dag måste jag säga och dagen idag kommer bli nästan likadan. Fast idag slutar jag 20.00, vilket känns skönt =)

Tack så mycket för alla kommentarer angående jobbet förresten, jag blir jätteglad =)

Ha en bra dag nu allihop, förhoppningsvis hörs vi ikväll! =) Puss! ♥

image424
4011 - glömmer aldrig ;)
 

Onsdag

Guten Morgen .. =)

Wie, today's the day. Hjälp, min första riktiga arbetsdag! Är skitnervös =/ Känns som att jag kommer messa up allting, typ slå in massa grejer fel och sånt. Haha, bra inställning va? =P Men jag ska ju gå med en tjej både idag, imorgon och nästa vecka, så förhoppningsvis får jag stå bredvid och kolla på hur ho gör lite först, så jag inte bara blir nerkastad i stolen med en gång, haha ;) Men det ska nog gå bra. Jag är mer orolig för att jag kommer att vara hemma så himla sent.. =/ Typ halv tolv. Jag går ju för fasen och lägger mig astidigt annars, och jag måste plugga. Men det kommer jag knappast hinna när jag kommer hem.. Jaja, pappa har lovat att hämta mig då går det iaf lite snabbare. Åh, jag är så spänd! Samtidigt som jag är nervös, så ska det bli sjukt kul! =) Jag menar, mitt första riktiga jobb förfasen! Wohoo =) Tänk när jag liksom kan det ordentligt, har blivit lite mer hemma, gud va härlit det kommer att va! =)

Så detta kommer att bli en hektiskt dag, minst sagt!
13:50 - slutar skolan, sitter sedan kvar i ca 40 minuter och pluggar spanska (till provet imon)

15:00 - pendeln går från centralen

15:30 - jag ska vara på jobbet för att få kläder, skåp och skriva anställningsavtal mm. =)

17:00 - jag börjar jobba!

22:30 - affären stänger, men jag kommer likt de andra få vara kvar ca en halvtimma för att fixa i ordning och så

23:00 - jag kommer förhoppningsvis vara hemma!

Jaa, sådär ser min dag ut! Haha, intressant va? Skulle ju försöka lägga in en 'dagens outfit' idag, men ack nej, det hinns tyvärr inte med =( Kommer ju inte att vara hemma emellan skolan och jobbet, så det blir antagligen ingen bloggning förrän imorgon (!) Ska iofs försöka blogga lite från skolan.


Men ni får ha en superbra dag, och wish me luck =P Puss på er! <3

Mitt rum

Tänkte visa lite bilder på hur mitt rum ser ut. Det är hyfsat "nyrenoverat" eller vad man ska säga, aså nya tapeter och sånt. Älskar att inreda och allt, vill helst gör om mitt rum en gång i halvåret haha =P

image413
Här går man in, haha =P



image422
Mitt FETA klädskåp =P
image423
Och såhär rörigt är det innuti , haha.. Jag skäms!

Sådär, det var lite bilder från mitt rum. Hoppas ni tyckte det var kul med lite pics från min enkla lya ;) Lite omväxling iaf, nu när det för övrigt inte blir så mycket bilder pga kamerabrist..

Tjiihi =)

Hej hopp. Så var tisdagen också över. Nästan =) I alla fall den jobbiga delen. Om man inte räknar med att jag måste plugga hela jävla kvällen. Uschpusch. Tänkte att jag skulle ta mig en löptur lite senare (det var sjuukt längesen sist), men så såg jag på termometern... Hm. Ganska kallt. Jag frös liksom till och med på vägen hem från bussen, och då hade jag ändå tjock dunjacka på mig. Men men, med ett hell-of-a-underställ, möss+vantar och reflexväst ska jag nog klara mig undan kylans och mörkrets faror, höhö =P Tänkte åka till friskis egentligen, men det fanns inga sena pass som föll mig i smaken. Bara ett bas-pass och ett skivstångspass, njae. Inte riktigt mina favoritpass... Så det får bli antingen en joggingtur, eller en promenad. Just nu måste jag erkänna att en promenad känns mer lockande. Ett tredje alternativ är iofs att köra Friskis-pass á la Matilda här hemma. Min perfekt blanding av styrka och kondition, till den bästa musiken. =) Haha. Är jag nörd or what? Nej men seriöst så är det rätt gött att träna hemma: man behöver inte ta sig någonstans, man kan lägga upp passet helt som man vill, och man har när till duschen =P Fast det är lite tråkigt att träna själv, plus att man känner sig lite småtöntig när man står och hoppas runt som en idiot.. Får försöka övertala min bror att han kan vara med. Hö, who am I kidding, ofta han kommer att vilja det liksom.. =P

Jaja, vi hade ju svenskaprov idag. Eller uppsats rättare sagt. Det kändes skitbra verkligen =) Brukar aldrig kännas bra efter ett prov, men nu gjorde det faktiskt det. Kanske är för att det i själva verket har gått asdåligt, vem vet. Jaja, vi får se.

Just det! Hahaha, folkdansen idag! =D SÅ SJUKT KUL. Asså jag önskar ni kunde vara med allihop, ni skulle får er ett gott skratt kan jag lova. Jag skrattar typ bara jag tänker på det. Det gick käpprätt åt helvete idag kan jag säga =P Alla steg blev fel, och ingen dansade rätt typ (eller så var det bara jag=P) Jag och Cornelia satt och flummade sönder när det inte var vår tur att dansa. Vi skrattade åt allt, och då menar jag verkligen allt. Det blir altid så på tisdagar, sen dag = trötthet = övertrötthet = SKRATT och FLUM. Jaja, tyck att jag är töntig, men det är faktiskt roligt. Och det ÄR kul att vara barnslig ibland. Ska se om jag kan få med lite fokdans på video nån dag! =)

Nej nu måste jag plugga! Later.. =)

Tisdag

Godmorgon på er allihop !

Tisdag idag, redan andra dagen i veckan. Hjälp, imorgon är det jobb för första gången! :O Börjar bli mer och mer nervös. Men men, det kommer nog inte att dröja länge innan jag är inne i det. Så är det ju med allt nytt. =)

Idag kommer att bli en stressig dag känns det som, går som sagt i skolan till fyra, är väl hemma vid fem. Sedan ska jag äta, plugga och fösöka hinna träna vid halv sju, sju nåt sånt där. Ska se om det finns nåt pass sdå. Hoppas verkligen på det, mamma & pappa hade köpt glasstårta för att fira mitt nya jobb igår, så jag känner att lite träning skulle vara på sin plats.. =/ Idag är det folkdans också! Wohoo. Veckans höjdpunkt typ.. =P Eller inte. Men det är faktiskt kul, det livar upp en annars väldigt grå och trist, låååång tisdag. Snart bara två veckor kvar till uppvisning!

Funderar på att göra ett litet schema över min vecka, viktiga händelser och sånt där. Har sett det i en massa andra bloggar, och varför inte liksom? Kan vara kul när jag kollar tillbaka i bloggen nån dag om ett tag och se vilka hell-of-a-weeks jag hade, höhö =P

Nej, något annat har jag faktiskt inte att säga just nu. Ska snart gå till bussen. Är i tid idag :S Hjälp, är något fel? Känns nästan så för jag får alltid kubba som satan till bussen annars. Jaja, jag kanske börjar skärpa mig.

Ha en toppendag nu hörni =) Puss ♥

Yeez..

Nej, nu är jag trött. Till och med så trött att jag funderar på att gå och lägga mig. 20:50, yeah you heard me. Fy, vet inte ens varför jag bloggar när allt jag skriver bara blir till crap. Usch usch. Inte ett enda vettigt ord har jag fått skrivit här idag. Illa. Som fan.

Men men. Det blir bättre. Jag lovar mig själv det. Imorgon ska jag gå till skolan med ett leende på läpparna och tänka att jag är best in the whole motherf*cking world. En sådan inställning borde göra susen. Usch, nu känner jag att jag bara svamlar och är på ett skitkonstigthumör som gör att jag skriver annorlunda än jag brukar. Märker ni det också?

Yeye, ha en underbar kväll allesammans och skriv hemskt gärna bara ett litet snällt ord till mig... =)

Tusen kramar till er <3

image412

Ingen ork för plugg

Usch, jag måste plugga egentligen. Men jag orkar verkligen inte. Jag gör bara inte det. Har gjort lite spanska och lite matte, men seriöst, det står still i mitt huvud. Plus att jag sitter här och har grymt dåligt samvete för att träningen uteblev idag. Fy. Har inte tränat på över en veckan. Mår dåligt bara jag tänker på det. I nian tränade jag för tusan 3-4 ggr i veckan. Jag är beroende av min träning. Jag mår inte bra annars. Men no way att jag hinner med så mycket träning nu. Nej nej. Två till tre ggr i veckan MAX. Och förra veckan blev det alltså inte något alls. Känns inte som att jag kommer att hinna denna veckan heller. I morgon slutar jag fyra, sedan ska jag hem och plugga. På onsdag och torsdag ska jag jobba tills sent. Och på fredag ska jag som vanligt till farmor och farfar på middag. Ååh. Alltså, visst det är trevligt att äta där, men liksom varje fredag. Hallå eller. Jag har ju faktiskt lite annat för mig. Så på fredag, nja, då hoppar jag nog faktiskt middagen där och tränar istället. Det måste bli så.

Och studerandet, gosh. Jag måste vara inne i en svacka. Matten bara fastnar totalt. Ekvationer, det är ju inte svårt egentligen. Och jag gillar ju matte! Men nej, just nu låser det sig bara. Spanskaprov på torsdag dessutom, men jag vet liksom inte vad jag ska plugga på... Har kollat igenom allt lite, men det är så svårt när läraren säger: "Vi kommer att ha prov på allt vi haft hittills!" Gah. Kiss my ass. Allt vi haft hittills, vaddå allt vi haft hittills?? Allt, det innebär ju varenda liten glosa, vartenda verb, alla texter, allt! Menar hon då att jag ska sätta mig och plugga på allt det där. Glöm det. Jaja. Och till nästa vecka är det historieprov och en FET samhällskunskapsinlämning. Bäst jag börjar med en gång...

image411

Yaay! =D

YEES! Jag fick jobbet! :D:D Åh, är hur glad som helst nu! =) Hon som jag pratade med i fredags ringde idag, när jag satt och kollade på teater med klassen =/ Hm, så jag kunde inte svara utan fick klicka henne.. :S Men sen ringde jag till pappa och bad om hennes nummer, så det fixade sig. =)
Jag ska jobba två kvällar i denna veckan och en kväll nästa vecka, för att lära mig. Då ska jag vara med en annan, som ska "lära upp" mig =P Är faktiskt lite nervös. Men, det går säkert bra! Jag menar, så svårt kan det ju inte vara =P

Förresten, vi fick tillbaka våra svenskaprov som vi hade förrförra veckan. Jag fick MVG! =) Blev skitglad, för jag trodde verkligen inte det. Dessutom sa min lärare att jag inte ens behövde lämna in den igen, för det fanns ingenting att rätta! Wiiee =) Så glad blev jag!

Nu ska jag plugga lite, har er dag varit bra annars? Ni som är intresserade av att beställa från Abercrombie, skriv en kommentar! =)

Måndag

God morgon. =)

Så var det måndag igen. Stört vad snabbt en vecka går! Oj oj. Hinner inte skriva så mycket nu, min buss går alldeles strax och jag har varken sminkat mig eller klätt på mig =P haha, bra där. Jag är alltid ute i så god tid. Det kvittar om jag går upp fyra på morgonen, jag är ändå ute i sista sekunden. Jaja, sån är jag.

Lång dag idag, som vanligt när det är måndag =(. Usch, hatar det. Men men, det är bara att bita ihop! Är väl hemma runt fem-tiden sedan och då blir det mer bloggning. Inget annat speciellt som händer idag faktiskt, ska försöka hinna med att träna sedan, antingen ki-box eller ett medel/puls. Nej nu måste jag verkligen sticka!

Ha en bra dag allihop =) Kramar ♥

Mys

Hihi, vet ni vad jag gjorde för en stund sedan? Drack årets första mugg med GLÖGG =) Yeah, that's right, glöggeliglögg, I love it =) Och värsta julfeelingen får man ju bara av att känna doften. Hällde i typ ett kilo russin ockå (who cares att dom bara lägger sig på botten och man får banka som satan i muggens botten för att de ska trilla in i munnen), och drack det i min superduperfina snögubbemugg! Haha =P Den är asstor verkligen, får typ plats en liter där i, nej men seriöst, den är groβe! Så pappa blev typ chockad när jag kom in i vardagsrummer med den och typ lutade sig och glodde ner i muggen för att se hur mycket jag egentligen hade hällt upp.. ;) Men jag had faktiskt bara tagit lite på botten, så det var lugnt. Mums, nästa helg ska jag bannemej börja med pepparkakor och lussebullar också. Och det bästa av allt, skumtomtar! =)

Jag och pappa var dessutom och pantade burkar förut. Kände mig oh so hot när vi kom upp till Hemköp, jag osminkad och vacker (såg ut som sju svåra år!) och med fina trädgårdshandskar på händerna. Vägrar faktiskt få kletig gammal läsk på händerna. Men vi skrapade faktiskt ihop 95 spänn, som pappa var så snäll och lät mig få! =) Hoho. Glad blev jag, varenda krona är viktig för en fattiglapp som jag =P

Nej, nu ska jag kolla på Van Veeteren och sedan sova... =) Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!

Kramar <33

Mina favoritbloggar

Skrev ju lite om bloggar i morse, så därför tänkte jag att what the fuck, varför inte lista mina favoritbloggar (även om listan antagligen blir grymt kort).

Kenza 
Stina-Lee
Anna Hibbs
Maddiie

Yes, that's it. Oh, tråkigt tråkigt. Vill ha mer, superbra bloggar att följa! TIPS?

Åh, just det, kanske ska skriva med Blondinbella. Inte för att hon på något sätt är en favorit hos mig, hrm. Absolut inte, tvärtom, så långt man kan komma åt andra hållet. Men, det ska jag inte gå in på! I alla fall så tittar jag in på hennes blogg titt och tätt trots allt. Mest för att jag - faktiskt - finner ett konstigt nöje i att läsa all crap hon skriver. Oj, där kom det lite galla i alla fall, inte meningen. Men ja, jag hoppas ni förstår i alla fall. Jag läser inte hennes blogg för att jag tycker om henne, om jag uttrycker mig så klart jag kan.


Abercrombie & Fitch

Var precis inne på abercrombie.com och kollade lite. Åh. Dom har så fina grejer. Det är helt sanslöst. Men jag är ju som jag är, feg, och är lite skrajsen för att beställa på internet, allra helst från USA (eller från utlandet över huvud taget). Dessutom ligger frakten på 500:-, och just nu har jag faktiskt inte råd att slänga ut 500 spänn på ingenting. Men efter jul, då jävlar =) Är det någon som vill hänga på, dela på frakten och beställa lite sköna vara så SÄG TILL! =) Här är några av de plagg som jag fastnade för, skulle kunna välja ut typ tjugo till... =)

image397image398
image399image400
image401image402
image403image404

Ååh, jag älskar verkligen alla de här plaggen! Pyjamasbyxorna är ju.. Jaa, vad säger man? =) JAG VILL HA!

Söndag

Good morning!

Hoppas att ni har sovit gott och läänge! Det har inte jag, länge alltså =P Men det är jag ju van vid så... Nu sitter jag framför tv:n med papp och har precis ätit frukost. Kollar på tv4:s Nyhetsmorgon, dom pratar lite om bloggar nu. Om varför det finns så många, eller rättare sagt hur det kan finnas så många. Enligt han, gubben som Tilde pratar med, är det för att ingen är objektiv och liksom dömer ut någon blogg, ingen bestämmer vilka som är bra och dåliga... Hm. Kanske är det så..? Jag vet inte, och för att vara ärlig så bryr jag mig inte särsilt mycket. Jag bloggar för mig själv, för min egen skull. Jag ser detta som en typ av dagbok, fast mindre privat såklart, och som en rolig grej, något jag kan se tillbaka på om ett tag. Dessutom älskar jag att skriva, så det är väl också ett sätt att uttrycka mig i skrift =P Vet inte hur det är med er andra, ni kanske bloggar av andra anledningar. Jag tycker i alla fall att sidor som blogg.se är fantastiska, de ger folk chansen att uttrycka sigi och förmedla känslor och budskap till andra. Grymt.

En annan grej jag kom att tänka på är vad det egentligen är som gör att man fastnar för en blogg. Det är konstigt egentligen, för jag ser ganska snabbt när jag kommer in på en blogg om det kommer att bli en absolut favorit. Tyvärr händer inte det så ofta =( Har bara ca 4 bloggar jag följer varje dag. Men vad är det som gör en blogg intressant? Jag vet faktiskt inte. Vad tror ni?


Julshopping =)

Puh, lång dag i stan blev det! Men roligt hade vi, jag och M =) Fick köpt en hel del av de julklappar jag hade kvar att köpa, nu har jag bara två till tre småsaker kvar! =) Så himla skönt, det är en månad kvar till jul idag, och jag är redan klar (nästan). Har aldrig varit ute i såhär god tid innan.. =P Grymt skönt, många av mina kompisar har inte ens börjat. Så sjukt roligt att köpa julklappar också tycker jag, att liksom riktigt tänka efter vad personen i fråga vill ha, om den blir glad för just den grejen och så =) Älskar det!

Vi fikade på Sense, jag åt en skitgod "kaka". Hon i kassan sa att det var det, men den var gjord av endast mörk choklad. Ovanpå var det fullt av torkad frukt! =) Hur god som helst. Alla caféer var typ överfulla, och dessutom ville vi ha ett budgetställe, haha =P Billig fika, vart hittar man det liksom? I alla fal, Sense var också ganska proppat, så vi fick sitta på uteserveringen ;) Jättemysigt faktiskt, dom hade värmerlampa och filtar, så det var inte ett dugg kallt.

Nu är det skönt att vara hemma, har vandrat omkring i typ fyra timmar. Ska bara vara hemma och mysa med familjen ikväll, ska blir jätteskönt =) Äta tacos och kolla på film och sådär. Vad ska ni göra?

image396

Lördag

God morgon! =)

Hoppas ni alla har sovit gott, det har jag =) Sorry för dålig bloggning igår, men jag hade helt enkelt inte tid. Vaknade typ klockan åtta idag, så jag har legat och kollat på Vänner en stund. Ska strax äta frulle, är skithungrig verkligen.

VAD HÄNDE IGÅR?? Daniel åkte ut, jag kan inte fatta det!? Han var ju stört bra, bäst i hela Idol, så klockren... Aaaah! Jag förstår inte, hur röstar folk egentligen? Det var ju SÅ solklart att Andreas skulle åkt. Men ändå så.. blir det inte så. Jag fattar inte. Åh.

Vad tyckte ni om Idol igår, för övrigt?

image395
Hejdå Daniel :'(

Sthlm Boogie =)



Haha, jag älskar denna filmen! Och han killen i bilen är så sjukt rolig/töntig =P
Garvar lika mycket varje gång.

Puh

Hejsan på er .. =)

Äntligen hemma efter en lång dag! Har inte hunnit blogga nästan något alls idag, åkte direkt till jobbintervjun efter skolan. Så nu undrar ni kanske hur det gick? =P Jo, det gick faktiskt jättebra! Hon som jag pratade med var jättegullig och trevlig, så jag kunde verkligen slappna av. Himla skönt att det gick bra, så nu ska jag bara vänta på att hon ringer, vilket hon skulle gära i början av nästa vecka. Hoppas så himla mycket att jag får jobbet! =)

Hur har er dag varit annars? Gjort något roligt? Jag gick en sväng på köpcentrat där affären ligger förut, men köpte inget speciellt. Bara två diadem och en julklapp till mamma =) Åh, så mysigt nu när man börjat köpa julklappar och så.

Nej, nu ska jag käka päron, haha =P Gör det hela tiden typ.. ;)

Skriver mer sen, puss <3

Fredag

Guten Morgen meine Freundinnen.. =)

Sovit gott? Det har jag =) Åh, sov så gott när klockan ringde... Hade ställt den på 06:00, så tidigt brukar jag aldrig gå upp annars, men nu skulle jag duscha och fixa lite annat inför arbetsintervjun som är direkt idag efter skolan. Börjar bli lite smått nervös nu faktiskt.. =/ Men jag tror det är en positiv nervositet, liksom förväntansfull och så ni vet? Det kan ju inte vara så svårt, jag menar det finns väl inte så många frågor som man inte kan svara på? Så det ska nog fixa sig =)

Frågan är bara vad man ska ha på sig.. =/ Hm. Pappa bah "Inga stora krims-krams i öronen och sånt!" Ööh =P Vadå? Han menade typ stora ringar, eller andra stora, hängande örhängen. Vad är det för fel på det.? Jaja, ska nog ändå inte ha det, kör nog på mina vanliga pärlor. Tänkte ha den här skjortan, vad tycker ni om det?



Till den mina svata Replay-jeans, pärlhalsband och svarta stövlar. Vad tycks? =P Frågan är om jag ska ha hög- eller lågklackade stövlar..? Gah. Vad svårt, men jag tror inte att det spelar stor roll faktiskt.

Just det, en grej. Jag är ledsen för att det inte har blivit några dagens outfit på länge.. =( Detta eftersom jag inte har någon egen digitalkamera, har fåt låna min brors och min morfars en del, men det funkar inte så bra, morfar vill ju ha sin hemma hos sig liksom, och min bror vill helst inte låna ut sin.. =/ Tar ju med mobilen för det mesta, men det blir så grusiga och dåliga bilder med den. Men, förhoppningsvis så får jag en kamera i julklapp. Eller det vet jag ju inte, men jag har önskat mig det i alla fall, så jag hoppas hoppas hoppas att jag får det! =) Då ska ni allt få se på dagens outfit.

Nu måste jag kila, ska sminka mig och så innan jag sticker till bussen. Hoppas att ni får en jättemysig fredag, njut nu av att veckan alldeles snart är slut! =) Sköt om er, så hörs vi senare. Och just det, wish me luck =)

Puss! ♥

Vattenskräck =/

Nu har jag faktiskt varit lite duktig och pluggat, gjort en massa matte, och lite engelska. =) Känns bra att iaf ha gjort lite nytta! Nu ska jag sätta mig och se på "Vrakletarna". Shit, jag tycker såna program är jätteobehagliga. Hatar att dyka och sånt, simma långt ner på botten, hatar att vara under vatten över huvud taget... Så mörkt och.. mossigt och ja.. =/ Gillar det inte! Fast jag älskar att bada! =)

Ni får ha en jättetrevlig kväll allihop! =)

Puss o kram <3<3

image393
Visst ser det läskigt ut!? =/


Eva & Adam



Var inne på Tobias blogg och fick se videon till Romeo, ni vet låten i Eva & Adam-filmen "Fyra födelsedagar och ett fiasko". Inte lite nostalgi jag fick! =) Letade upp detta klippet som kommer från filmen. Åh, jag älskade verkligen Eva & Adam när jag var mindre. Läste böckerna, såg serien på TV och filmen. Tycker fortfarande att dne är mysig, även om jag inte sett den på sjukt länge. Kanske ska ta och göra det någon dag =)

Haha, kolla in hon tjejen (vad heter hon, Mia?) hon bah: "Herregud, jag får nästan återfall! Hur kunde jag göra slut med honom??" Hon ser så rolig ut tycker jag ;) Och Alexander!! Han är så klockren, kolla in dansen i slutet! =)


Fina smycken!

Nu är jag hemma från smyckepartyt =P Mycket fina smycken fanns där, skitfina armband som jag blev helt kär i =) Men, som jag sa, första prio var julklappar, så så fick det bli.!

image387


Från vänster: ett "knythalsband" på tunnt läderband med två berlocker i glas (till mig och mamma), ett långt halsband med pärlor i olika storlekar, former och färger, går i blå ton (julklapp till T), hjärta på läderband (till mig och mamma), två stycken armband med pärlor i vitt, glas och grått, skitfina =) (julklapp till C)
Sista bilden är det första halsandet, skulle bara visa hur man har det =)

Vad tycker ni, visst är dom fina? =)

Smyckeparty! =)

Som jag sa i morse så ska jag iväg på smyckeparty med mami =) Ska bli jätteskoj faktiskt, enda negativa är att jag inte hinner träna.. =/ Men men. Undrar bara vad det är för typ av smycken, hoppas dom är fina! Då kan jag ju passa på att köpa några i julklapp till.. hm, ja det säger jag ju inte här =P Ett armband till mig själv skulle inte heller sitta fel. Vill ha ett med riktigt mycket berlocker! =) Älskar att ha en massa armband som mitchmatchar varann snyggt. Och berlockarmband är helt klart en favorit. Har ju mitt "gamla" från Dyrberg&Kern som jag fick i konfapresent, men det skulle inte göra ont om jag fick ett nytt ;) Men, första prioritet är faktiskt julklappar nu. Ska till stan både lördag och söndag, på lördag med Ida och på söndag med Moa =) Hoppas att affärerna fått upp lite mer julpynt och beslysning och annat mys då. Är alltid trevligare att handla julklappar om man är i en julig miljö, då får man liksom in rätta feelingen =P

Så nu ska jag slänga i mig lite middag, kalkon blir det nog tror jag (mamma har varit snäll och sett till mina önskemål, no red meat =)), sedan fixa i ordning mig lite! So long.

image386

Höga krav

Hejsan..  =P

Har precis kommit hem från skolan, sitter i soffan bredvid en liten, smutsig, sovande vovve =P Hon har varit ute hela dagen och lekt med en Leonberger, så hon är HELT slut! Så söt är hon, skäller och gnäller i sömnen. Lilla Elsis <3

Fick tillbaka mitt historieprov idag! Fy, eller ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Är nog ganska nöjd, med tanke på att det var ett hell of a prov, men ändå. Fick MVG- och visst, det låter ju bra, men resultatet (siffrorna) var inte så värst bra.. Jaja, resten av klassen fick inte heller så bra så.. Men jag har så himla höga krav på mig själv, när det gäller ALLT. Nästan så att det är lite osunt.. =/ Jag menar, man kan ju inte vara bäst på allt, och det försöker jag intala mig själv. Nu är det verkligen skithårt i skolan, och jag har alltid haft det superlätt för mig i skolan, gick ut med 320 poäng i nian och då hade jag inte slitit särskilt hårt. Så jag är inte van vid att plugga häcken av mig, men jag har insett att när jag går på denna skolan så kommer jag att få göra det om jag vill fortsätta få bra betyg och resultat. Har tagit mig den här terminen att inse det. Jag har aldrig fått G på ett prov i hela mitt liv, och om jag skulle få det framöver skulle jag se det som ett grovt misslyckande. Ni får inte ta detta på fel sätt nu, ni som ofta får G på prov och så, för det här är MINA krav som gäller mig själv. Försöker verkligen att jobba med det, få mig själv att chilla lite på det. Men det är svårt. Det finns säkert många utav er "där ute" som känner igen er.

Anyway, nu ska jag äta ett päron! =) Mums, älskar dom som vi har hemma nu, "Conference" tror jag att dom heter. Men dom ska vara hårda och inte så där mjuka och slemmiga.. =P

image385
Min älsklingshund <3<3


Torsdag

Godmorgon.. =)

Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag, sov som en stock, och jag tror nog det var bra att jg gick och la mig såpass tidigt igår för jag känner mig riktigt utvilad! =) Kände mig inte så pigg när jag vaknade iofs (det gjorde jag igår!), men jag piggnade till jättesnabbt och när jag kollade mig i spegeln så såg jag pigg ut också. Där ser man, man ska nog lyssna på kroppen ändå. Typ hela jag ville liksom sova igår, det hade bara varit dumt att stanna uppe längre då. Precis som när man känner sig jättetrött i kroppen och verkligen inte känner att man pallar den där träningen man har planerat in. Då brukar i alla fall jag (oftast) ändå tvinga iväg mig själv, just för att jag har bestämt det och jag vet att det känns bättre efteråt. Men i nio fall av tio känns träningen inte lika givande när man är seg och sliten i hela kroppen. Det är väl på något sätt kroppens sätt att säga ifrån =P

Så, näst sista dagen i veckan idag då! =) Ja, i alla fall om man räknar som jag gör: inte räknar med helgen. Egentligen skulle man kunna säga att idag är sista dagen, för fredag är ju alltid fredag. Planerna för idag är först skolan såklart, sedan hem och plugga -.- Efter det ska jag antagligen med mamma på smyckeparty. Har för mig att jag skrev det häromdagen, men är inte säker =/ Jaja, jag ska i alla fall verkligen försöka att bli klar med plugget innan, för jag älskar ju smycken! =) Har ingen aning om vad det är för sorts smycken, men jag tror dom är rätt fina. Förutom detta ska jag försöka klämma in ett träningspass på F&S. Hoppas hoppas att jag hinner! =) Skulle vara så himla skönt att få träna av sig lite, och jag har inte gjort det sedan i söndags! Hua.

Just det, en grej till. Idag får jag tillbaka det ökända historieprovet =/! Gaah. Hoppas Hasse har varit snäll mot mig.

Ni får ha en superbra dag allihop, hörs senare! =)

Kramar ♥

Nu ska jag sova

Nej, nu ska jag dra mig uppåt övervåningen och lägga mig =) Ska bli grymt skönt, känns som att det har varit en lång dag, även fast det var kort dag i skolan. Skit också, såg precis att "Svensson Svensson" kommer i repris nu på 24:an. Missade det i lördags så man kanske skulle passa på att kollapå det nu..? Fast njae, ska nog sova ändå. Jag har ett stort sömnbehov haha =P Om jag får välja så sover jag helst nio timmar per natt, även på vardagarna. Det är ju inte alltid det blir så såklart, men jag försöker! Vet med mig att jag blir så mycket trevligare, piggare och allmänt gladare om jag fått sova ordentligt och tillräckligt länge =) I need my beauty sleep!
Hur mycket sover ni varje natt?

Sov så gott nu, puss! <3

image384

Replay enya hair black shoes!

image383

Dessa stövlarna såg jag på en sko-outlet, bredvid Gekås. Jag och mormor stack in en snabbis där direkt när vi kom. Fanns väldigt mycket skor, kanske inte så jättemånga som föll mig i smaken, men dessa gillade jag verkligen. Och, jag lovar er, bilden gör dem inte rättvisa. I verkligheten är de mycket snyggare. Dessutom finns de i brunt också, de tycker jag var snyggast!
Vad tycker ni?

Gekås!

Godkväll! =)

Har inte blivit mycket bloggning idag, skulle bloggat lite imorse innan skolan, men internet fungerade inte =/ Sedan åkte vi ju till Gekås direkt efter skolan. Men nu är jag hemma, har precis tittat på "Bonde söker fru" (som vanligt på onsdagar haha), och missbrukat frukt grovt. Haha =P Vi köpte ett helt jäkla nät med apelsiner på vägen hem, så nu blir det mycket fruktätande för mig, mums =)

Hittade faktiskt inte så jättemycket på Gekås.. =/ Hade tänkt mig att jag skulle köpa skitmycket, men så blev det ej. Men det var iaf en trevlig liten "utflykt" =P Detta var i alla fall det jag fick lagt vantarna på:

♦ En vit sport-BH
♦ En adapter till min mobil (för att kunna sätta i vanliga hörlurar)
♦ Vita hörsnäckor
♦ En rakhyvel
♦ Ett par leggings

Köpte även dagkrämen som är på bilden nedan, Nivea "Control Shine", som mattar ner hyn och gör att man inte blir så blank i ansiktet. Har haft med den i ett test här i bloggen tidigare, leta under kategorin "Tips & Test" om ni vill se det =) Den var faktiskt mycket billigare där, kostade 39:- tror jag, och annars kostar den typ 65:-.

image382

Coldplay

Är inne i värsta Coldplay-perioden nu. Har såna perioder då jag bara lyssnar på en artist/grupp hela tiden typ. Älskar The Scientist, de här raderna kommer därifrån. =)

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Pluggi =/

Nä, det blev inte mycket plugg idag heller. Jag känner mig hopplös, fyfan. Satte mig med matteboken och engelskaboken, matten gick inte alls lika bra som den brukar. Fastnade på vart och varannat tal =/ Får fråga Nisse på torsdag.. Engelskan gick dock bra, vi har bara lite glosor, och de flesta kunde jag redan så det var skönt. Men jag känner mig inte särskilt nöjd med pluggandet ändå. Hm =/ Inte alls bra. Imorgon på EA blir det historia för hela slanten, och på torsdagens EA gör jag klart datakunskapsuppgifterna som ska vara inlämnade på fredag. Så får det bli, sedan lite plugg i bilen imorgon, och på torsdag kväll. Så ska det nog ordna sig =)

Förresten, jag var inne på vår andra dator (som har större skärm än min laptop), och då såg jag att man ser ju inte alls mycket av min lila bakgrund! :O När jag kollar bloggen på min dator ser man ganska mycket, men på den stora skärmen såg man typ en centimeter runt om.. =/ Är det så för alla er också?

Får försöka fixa det nu. Tycker det är rätt kul att fixa med designen och så, en liten utmaning också för det är ju inte helt lätt (tycker inte jag iaf), och kommer man på vad en sak är så har man glömt det till nästa gång man ska ändra =P Jaja, vi får se om det blir nån ändring eller inte, men skriv gärna om hur ni ser bloggen, vill gärna veta om dt bara är på den datorn... =)

Mysbralls

image381
Dessa jogginbyxorna tänkte jag önska mig i julklapp, dom marinblåa =) Tycker dom är jättesnygga, och har hört att dom ska vara sköna & bra! I och för sig är jag ingen sailer, så vissa kan säkert tycka att det är töntigt, och fjortis att gå omkring i dem då, men.. Orka bry sig, huvudsaken är ju att jag gillar dem. Läste dessutom på produktbeskrivningen att de var gjorda i något material så att de inte nopprade sig. =) Pefekt, jag hatar mysbralls som nopprar sig. Hoppas nu att jag får dem =)

Hejsan

Äntligen hemma. Asså, jag vet att jag saht det måånga gånger förut, men jag måste bara får gnälla lite grann. =/ Måndag och tisdag är fan pest! Det är skitmörkt när jag kommer hem från skolan, nästan så att jag bara har lust att dra täcket över huvudet och somna direkt när jag kommer hem. -.- Seriöst. Och sen är man ju dessutom aptrött efter en skitlång dag, orkar inte direkt göra så mkt. Idag skulle jag egentligen träna klockan 18, men nej, det blev inget med det. Var inte hemma förrän klockan fem, och då var jag ju tvungen att äta något (veggie-maten i bamba idag var typ broccoli =S endast). Och visst, kanske hade ju hunnit om jag tagit moppen, aldrig om jag tagit bussen. Men 1: jag MÅSTE verkligen får smälta maten innan jag tränar, är jättenoga med sånt, och jag kan verklige inte träna annar, och 2: det är halt och mörkt ute, och ni vet vad jag tycker om moppekörning då =P Mes, I know.

Nej, så någon träning blev det inte idag =( Piss också, var verkligen sugen! Men men, så blir det ibland. Känns som att det blir tufft att hinna få in någon träning över huvud taget denna veckan, i alla fall innan helgen. Imorgon åker jag ju med mamma, mormor och moster till Gekås (igen jag vet, haha=P), på torsdag ska jag på "smyckeparty" med mamma till hennes kompis, och på fredag är det ju anställningsintervjun. Får se om jag kanske hinner med ett pass på fredag eftermiddag..

Åh, imorgon känner jag verkligen för att shoppa något, var jättelängesen =( Inte för att det finns så värst mkt fina saker där, iaf inte kläder, men något kan man alltid hitta. Ni minns ju säkert förra gången jag var där, fick allt med mig lite saker hem ändå =P Och nu ska jag verkligen försöka hitta underkläder! Hann inte med det förra gången, plus att det var så mycket folk att jag inte ens orkade se på kön till provrummen. Men imon åker vi på eftermiddagen och då är det förhoppningsvis mindre folk =)

Hur ser er vecka ut? Mycket plugg/jobb, eller har ni mycket tid över till annat? =)

Tisdag

God morgon =)

Redan tisdag, andra dagen i veckan! Idag vaknade jag iaf ganska utvilad. =) Men en sak stör jag mig på: enda sedan jag hörde låten Apologize första gången, och la in den på mobilen, har jag velat ha den som alarmsignal, alltså som "väckarklocka". Men det går ju fan inte. =/ Har ställt in det tusen ggr att den ska vara larmsignal, men det hjälper inte. Det är fortfarande den gamla, tråkiga melodin. Någon som vet hur man gör? Jag har gått in på musik, sedan knappat fram till låten och "använd som larmsignal". Då ska det väl funka eller? Men nej. Aja, jag vet inte.

Mamma hade kokat ett ägg till mig igår som jag åt till frukost =) Mums, älskar ägg, men det blir mest på helgen jag äter det. Orkar/hinner liksom inte ställa mig och boila ägg såhär på morgonkvisten. Men det var gott gott. Haha, fast jag skulle ha ägget på en råg.. fralla(?) typ, som låg i frysen så jag la in den i micron. I vanliga fall brukar jag värma en sån smörgås i knappt en minut på 600 grader, men jag var tydligen inte helt vaken så jag satte micron på 700 grader i TVÅ minuter.. =P=/ Haha, gröt-tiden! Jaja, den blev stenhård, så jag fick kasta den. Luktade bränt i hela micron.. Men ja, det är sånt som händer ibland.

Idag var min bror uppe samtidigt som mig, enda dagen i veckan som vi går upp samtidigt. Vi satt framför tv:n och åt frukost och började längta till julen. =) Jag bah: "Ååh, tänk om det var julafton imorgon!" Så hade han tänkt att säga det exakt samtidigt =P Sen kom det värsta juliga reklamen på tv med nissar som sprang omkring, och det fick mig at tänka på en av de juligaste reklamerna ever. =)




Tyvärr var inte själv reklamen med =/=( Hittade bara denna, så ni får hålla till godo! Hoppas i alla fall att ni får lite av den juliga känslan om jag får, bara av att höra låten. Slut ögonen och njut, haha=)

Nu MÅSTE jag sticka! Ni får ha en jättebra dag allihopa =) Kramar <3

Godkväll

Nej, nu ska jag gå ifrån datorn. Helt sjukt vad tiden går fort när man sitter och "surfar", haha =P Det ordet... Nej, men det finns ju miljarders bloggar att läsa, msn, Facebook... Ja, det finns att göra ett tag med andra ord! =) Men nu måste jag faktiskt göra lite annat. Har iofs redan läst ut boken nu, "Kejsaren av Portugallien" var det juh. Asså, om jag ska va helt ärlig så tog den sig faktiskt på slutet. Den va astrååk i början och det var liksom bara snark på alltihopa, men i slutet blev det riktigt känslosamt, iaf för en lipsill som jag ;) Haha. 

Boken handlar i stora drag om en fars kärlek till sin dotter, om hur dottern reser iväg och inte hör av sig på femton år. Pappan blir galen (bokstavligt talat) av längtan, men samtidigt får man se hur dottern binder samman föräldrarna, som från början inte verkar älska varann särskilt mycket. Deras kärlek till dottern för dem närmre varann. Så himla fint, men också så sorgligt att se hur utför det går med pappan. =/ Kanske inte en bok jag skulle läst om jag själv fick välja, men ändå kul att ha läst den.

Nej, nu ska jag måla naglarna. Ha en trevlig kväll allihop! =) Puss! <3

image380


Bloggförändring

Håller på och fixar lite med bloggdesignen. Inte så mycket ändrat hittills iofs, bara bakgrundsfärgen och rubrikfärgen =P Men ändå! Blev lite trött på mitt rosa, även om jag gillade det väldigt mycket. Så nu blir det lila istället. Det jag nu funderar på är om jag ska ändra headern också... Vad tycker ni? Jag gillar verkligen headern supermycket, så jag står och tvekar lite.. Å andra sidan är det klart att det skulle vara kul med lite förnyelse även där. Skulle det blir skitfult kan jag ju bara byta tillbaka. Den jag har nu passar ju faktiskt ganska bra ändå, med färgerna och så. Hm, ja jag får fundera lite. =)


Min nya ringsignal =P



Haha, älskade denna reklamen, tyckte faktiskt Ica-reklamerna var bättre förr. =P
Nu har jag den även som ringsignal, haha, fick den av Ellinor i helgen =) Lite smånördigt kanske, men wtf ;P 

Jezez

image378

Gick igenom lite gamla blider, och hittade denna från i somras. Gaah, jag vil ha bruna ben igen! Här har jag kanske inte sådär jättebruna ben, men man får faktiskt tänka på att det regnade typ hela sommaren. Åh, jag vill ha sommar NU. =)

=D

Woohooo ;D

Jag ska på anställningsintervju! =) Wiie. På fredag, pratade precis med tjejen jag ska träffa, har väntat och väntat på att hon ska höra av sig, och äntligen! =) Det är på ICA, skrev om det för ett tag sen (typ 2 månader sen), och visst, kanske inte världens glammigaste, men hey det är ett jobb så gott som något! =) Gaah, jag är värsta exhalterad, och nervös! Kanske inte ska ropa hej ännu, eller som Ph i min klass sa "Don't say hey until you´re over the river!" Haha =P Men jag ska försöka göra så gott intryck som möjligt, så hoppas hoppas hoppas att jag får jobbet! Håll tummarna för mig :D

Idag beställde vi även resa till Hemsedal =) Yippie. Äntligen =) Vi har ju velat fram och tillbaka, om vi ska åka eller inte, vilka som ska med, vart vi ska åka, hur mycket det får kosta, mm mm mm. Men nu, äntligen är det bokat och klart! Så himla kul ska det bli, jag ÄLSKAR att åka skidor. Plus att det ska bli skitkul eftersom resan är med tjejerna, så då blir detg säkert en del party också. =) En weekend blev det, torsdag till söndag, men det är rätt bra, för då har man hela lovet kvar när man kommer hem! Ååh, jag är så glad nu =)

image375

Jenna Jamesom + boyfriend

image374

Vet inte om jag ska skratta eller gråta =P Hans arm och hennes ben har förfan samma storlek! :O

Måndag

Godmorgon..

Gu va trött jag är -.- Helt stört. Gick ändå och la mig i hyfsad tid igår, men nej. Måndagsmornar är alltid pest tycker jag. Asså seriöst, det är en mardröm att vakna en måndagsmorgon. Usch. Men men, man får trösta sig med att det alltid blir bättre framåt dagen.

Ska nog få tillbaka min samhällskunskapsinlämning idag tror jag, den jag gjorde om ideologier. Ska blir kul att se hur det gick, hoppas verkligen på bra betyg för jag slet arslet av mig med den. Höhö. Okej, nej det gjorde jag inte, men jag ansträngde mig faktiskt. Annars har vi inte så mycket roliga grejer idag, jo folkdansen då =) Haha. Veckans höjdpunkt. NOT. Sen så ska jag ju ta alla tillfällen att läsa ut min bok =/ Hoppas verkligen att det går fort, för jag vill inte sitta hela kvällen och läsa. Tror dessutom att våra kompisar skulle komma hit på en liten fika ikväll, och det vill jag inte missa, har inte träffat dom på aslänge!

Asså fyfasen, det är verkligen svinkallt! Plus att jag typ alltid är frusen när jag går upp på morgonen (de är väl dom flesta?), så när man ska bestämma vad man ska ha på sig har man liksom bara lust att dra på sig den tjockaste koftan man har i garderoben. Som i mitt fall tyvärr e väldigt tunn.. Har absolut ingen lust att sätta på mig tights och någon liten tunika eller nåt sånt. Burr! Jaja, får se vad det blir. Ni får hade så bra så hörs vi senare! =)

Kramar ♥

Sök hjälp

Walla aaah! Shit. Var ju och städade förut. Det är skitläskigt att vara där när det är mörkt, lokalen ligger i en gammal skola. Och då menar jag gammal. I alla fall, när jag hade städat klart, släckt överallt, låst och gått ut, så kom jag på att jag hade glömt båda sopsäckarna kvar därinne. Fuck. Fick en konstig känsla, vet inte vad det var, men det var sjukt obehagligt att gå in där igen. Tände överallt där man kunde tända och stack sedan snabbt in och hämtade påsarna. Låste mellandörren igen och vänder mig om. DÄR STÅR NÅGON. En mörk, svart skepnad och mitt hjärta flyger upp i halsen och typ ut genom munnen... Gaaah, mamma mia vad rädd jag blev.

Dock var det så att det inte var någon där, det var bara jag som inbillade mig. Shit, jag är skadad. =/ Jag är verkligen världsbäst på att skrämma upp mig själv, liksom trigga mig själv att bli räddare och räddare, tills det att jag målar upp bilder som egentligen inte finns. Usch =/

Känner att jag nog får jobba med det där, är ju fan påfrestande att stressa upp sig själv sådär. Likadant är det ju varenda gång jag är ensam hemma på kvällen. Ibland på dagen också. Det kan ju inte vara friskt. När man blir skraj i sitt eget hus mitt på ljusa dagen. Då är det fan allvarligt...

image373

Hihi =P

Hejsan hoppsan,

nu är jag hemma från träningen, har precis slevat i mig lite mat. Det blev fullkornsspaghetti med pesto och soltorkade tomater (varför känns det som att jag äter det jämt?), skitgott =) Resten av familjen hade ätit någon form av baconsås, vilket jag ju inte äter. Men de flesta i min närhet verkar ha svårt att acceptera att jag inte äter kött, så jag får väl helt enkelt äta det som finns =P I skolan finns det iaf riktig och god veggie-mat. Föreslog att mamma skulle köpa hem lite quorn-biffar och liknande att lägga i frysen, så slipper hon stå och laga fisk eller kyckling varje dag.. Kan ju bli lite jobbigt! =P

Haha, passet idag var jättejobbigt, men roligt =) Det var en ledare som jag aldrig haft förut, shit my gaad va ball han va =D Asså inte direkt så att han var rolig eller skämtsam så, men han såg så sjukt rolig ut hela tiden. Han var typ 2 meter lång och väldigt smal, så hans ben och armar spretade liksom åt alla håll. Och så var han skitnoga med att poängtera att armarna skulle med, asså att man skulle ta ut rörelsena ordentligt även med armarna. Han vrålade bah "AARMAAAAR!" och såg jätteansträngd ut i ansiktet. Hahah :P Det låter säkert inte alls kul, men hade ni sett honom så.. Och jag har jättejättesvårt att hålla mig för skratt för sånt, så jag fick hoppa runt och bita mig i läppen för att inte börja asgarva. Sen när vi typ gjorde benböj och så så gjorde han jätte-övertydliga in- och utandningar. Typ "Pcchhhhh!" när han andades ut. HELA TIDEN. =P Höhö. I know, my sense of humour is the best.

Haha, en sista grej om honom bara (fattar att ni tröttnar på att höra mitt gaggande om honom =P). På nedvarvningen så gick vi runt i salen (han tog verkligen jättesteg!), och så var det en typ Lejonkungen-inspirerad låt som spelades. Såg säger han "Låånga steg. MUFASAA!" . Omg. Jag trodde seriöst att jag skulle ramla ihop i en hög. Sånt där är så jäkla kul, alltid roligare med ledare som utmärker sig litegrann =P

Jaja, nog tjatat om det! Nu måste jag sticka och städa, har inte hunnit göra det ännu. Shit, har asmkt att göra ikväll, eller aa som jag vill göra ikväll iaf. Måste som sagt fixa naglarna, läsa några fler sidor i min svenskafuckingbok och sen vill jag gärna hinna se på Van Weteren-filmen. Hoppas att jag hinner. So long <3

image372
Mufasaaaa! =P

Träning

Nu ska jag strax sticka iväg till gymmet! Ska bli riktigt härligt att få köra slut lite på sig själv, har inte tränat sedan i onsdags. Skönt med söndagspass också, brukar inte va så mycket folk. =) Sjukt jobbigt, när hela salen är full, och man ligger och svettas i princip  varann. =/ Usch. Alla flaxar med armar och ben och så får man en blöt, svettig mansarm rätt i fejjan. Eew. Nej, då är det bättre när man får lite space på golvet =)

Efter träningen ska jag sticka och städa, sedan blir det lite nagelfix. Målade naglarna igår, i ett orange lack, men det blev inte så bra. Färgen är sjukt skarp och dessutom är det ganska kladdigt, fult påmålat. Hann inte riktigit igår innan tjejerna kom.. =P

Btw, ser ni att jag har ändrat profilbild? =) Tycker det är kul att variera sig lite, inte ha samma bild hela tiden liksom. Jaja, nu måste jag sticka!

image371

Song of the day


Behöver ingen beskrivning..

So fuckin' fun

Yez, det är inte längre någon hemlighet att I'm in löv with listor ;)

Fullständigt namn? Matilda Sofie Abrahamsson
Exakt ålder? 16 år, 8 månader, 3 veckor, 1 dag (haha, tog ett tag att räkna ut det där)
Vart bor du? I Göteborg
Bor tillsammans med? Mami, Papi, Bror
Husdjur? Hund
Färg på ditt hus? Falurött med vita knutar (traditionellt?)
När är du född? 1991-02-27
Klass: SPE1D
Något jobb? Hm, yes. Två småjobb, plus ett lite större på G!
När gick du upp i morse? Tjugo i nio
När ska du sova ikväll? Hrm, halv elva?
Duschat idag? Näe, men kan behövas
Kramat någon idag? Nej :'(
Dagens klädsel? Mysbralls, vitt ribbat linne och grå hoodie med zip
Dagens smink? None
Dagens sötnos? Elsa =)
Dagens roligaste? Hmm, har inte hänt sådär jättemycket roligt idag faktiskt!
Har du många vänner? Många och många, beror väl på hur man ser det. Har 8 nära vänner som jag kan säga allt till =)
Hur många har du kysst? Höhö. Ehm. Pinsamt om typ min bror läser detta, men wtf. Ca 10.
Vem kramade du senast? Ellinor
Hur många har du haft sex med? Näe, seriöst min mormor läser min blogg!
Har du pojk-/flickvän? Nix
Vem pratade du med i telefon senast? Pappa
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jesper, han frågade om jag hade kul igår kväll.
Vem blev du arg på senast? Carro..
Vem gjorde dig glad senast? Hm, kommer inte ihåg, jag är oftast glad! =)

SENASTE:
Personen du tänkte på?
Eeh.. Vet inte ;P
Personen du kysste? *no comments*
Gången du spydde? Väldigt längesen!
Gången du grät? Igår morse, faktiskt ganska komiskt, mamma sa att jag kanske skulle bli tvungen att jobba på julafton, och jag skrattade och grät på samma gång, medan resten av min familj hånskrattade.. Buhu
Pizzan du åt? Igår kväll, en Lolo. Fy på mig!
Gången du var i göteborg? Tihi, är alltid där
Gången du var i Stockholm? Hm, 2003?
Gången du var full? Asså, fan vilka jobbiga frågor :P
Gången du var hög? I'm always high on life (A)
Personen som såg dig gråta? Min familj

ANTAL:
Personer du älskar?
Ca 20-25 kanske. Familj, vänner och släkt.
Personer du hatar? Hatar inte någon. Kanske "tycker mindre om" några..
Pojkvänner du haft? Ingen
Personer du hånglat med inom en 24 timmars period? Yay, jobbig fråga igen! Ehm, seriöst jag vill faktiskt inte svara på den här frågan, jag skäms..
Festivaler du varit på/ska detta året? Ingen?
Gånger du haft minnesluckor? Öh, typ ingen.
Gånger du varit hög? Jag är ju alltid hög sa jag ju..
Personer du saknar just nu? 2 personer
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte

VEM:
Vill du kyssa nu?
Hehe.
Ska du träffa imorgon? Min klass, min familj
Sjöng du senast för? Ingen aning
Hade du senast en msn-konversation med? Per
Spelade du tvspel med senast? Min bror skulle jag tro
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Mig själv
Vill du kasta en sten i huvudet på? Alla übersmala personer som dillar om att dom borde gå ner i vikt
Förtjänar att dö?
Alla som dödat
Är söt? Många
Vill du sova jämte inatt? Min kudde

VAD:
Gör dig glad?
Mina vänner
Gör dig ledsen? Svek
Vill du helst göra nu? Ta studenten :P
Önskar du att du slapp göra? Plugga
Vill du ha nu? Lunch!
Önskar du dig i födelsedagspresent? Julklapp först kanske? Digitalkamera =)
Längtar du till? Sommaren.
Tycker du om dina betyg? Har inte fått några betyg på gymnasiet än, men nians betyg kunde inte bli bättre =)
Ångrar du i ditt liv? Mycket saker I guess, men inget blir bättre av att älta
Är det bästa som hänt dig? Börja gymnasiet =)
Hur mycket är klockan? 14:00

Utmanar alla som vill att göra listan, enda ni behöver göra är att kopiera den, och länka till den ni snodde den från! =)

Plugg

Usch, en jobbig grej med söndagar är att det oftast blir en "pluggdag". Eller, i mitt fall blir det inte alltid det, men det hänger liksom där över en hela tiden. Matilda, du har SKITmycket läxor att göra, och du har en hel söndag framför dig. Plugga, plugga, plugga. Plugga! Gaah =S Gillar det inte, gillar det inte alls.

Nu har jag precis läst 30 sidor i Kejsaren av Portugallien av Selma Lagerlöf. Typ trist bok. Sjukt gammalt språk (typ: mä´na= med henne), och lätt överanvändning av kommatecken. Typ sex stycken i en mening med fyra ord. =P I alla fall, boken ska vara utläst på tisdag, jag har 85 sidor kvar =/ Hm. Inte bra planering där, men jag är ju på sidan 100, har alltså läst mer än hälften, så jag borde nog klara det.

Nu ska jag sätta igång med samhällskunskapsuppgiften vi har. Den handlar om monarkin, typ ska vi ha kvar kungen eller inte. Sånt tycker jag är skitkul =) När man får uttrycka sina ena åsikter och så. Grejen är den att nu ska vi skriva tvärtom, liksom är man för monarkin så ska man låtsas att man är emot och tvärtom. Lite jobbigt, men samtidigt kul! Jag älskar verkligen inlämningsuppgifter, så himla mycket bättre än prov. Man kan jobba i sin egen takt och får skriva mycket. I like =)

Så, vad tycker ni om kungahuset? Gillar ni dom, eller kostar dom bara pengar?

image369

Söndag

Godmorgon! =)

Nu har jag verkligen inte bloggat på flera dagar =/ Inte bra, inte bra. Men men, har haft mycket att göra och inte haft lust. Så jaa.. Men nu blir det bloggning igen, förhoppningsvis mer kontinueligt än senaste tiden.

Igår var jag och papi i stan, skulle kolla efter kläder till pappa. Jag får alltid följa med som smakråd =) Kollade själv lite, även om jag inte skulle ha något, men jag hittade denna satinjackan på Lindex. Brukar aldrig handla på Lindex, allra minst på barnavdelningen (!) som denna fanns på. Köpte den inte, för den var liite liten. Fanns bara kvar i stl 164, jag skulle nog behövt 170. Men den ska ju vara kort modell och tight, så ja.. Men jag kunde inte riktigt bestämma mig. Får se om jag kanske åker till någon annan Lindex-butik och ser om dom har stl 170.

image368
Obs! Den är mycket snyggare i verkligheten.. =P

Björn Gustafsson



Asså denna killen är SÅ SJUKT SKÖN =D Det är helt sinnes, han är så klockren! Älskar honom.
Kolla särskilt när han ska vara brattig. "De e liksom top notch!" Hahah =P Garvar ihjäl mig!

Hejsan hoppsan

Ja, ni vet ju redan är jag är inne på julpynt och allt som har med julen att göra, REDAN. =P Därför längtar jag ju också tills de sätter upp all julbeslysnin i stan! När jag var inne i Nordstan för nån veckan sedan hade de faktiskt redan satt upp de stora julkransarna i taket.. Men den stora granen och all uteblysning i träd osv tror jag inte har kommit upp än. Så himla mysigt att ta en sväng på stan efter skolan, när det börjar mörkna och se alla människor som skyndar fram, letar efter julklappar, med påsar i händerna... Haha, vadå julälskare.? =p Helt ska det ju ligga ett litet lager snö på marken också, och några minusgrader så att det inte slaskas bort. Då är det som bäst. Man går runt och verklige myser,  stannar till framför NK:s julskyltning, köper en lussbulle vid Arkaden, går upp längs den upplysta Avenyn. Men vänta, här har jag en invändning! Vad är grejen med det BLÅA ljuset i träden upp längs Avenyn.?? :O Det är ju, ursäkta språket, skitfult! Blåa plastslangar som typ är uppkastade i träden.. =S What´s the deal liksom..? Det har ju varit så i ett par år nu, det är tänkt att det ska vara "utmärkande" för Göteborg juletid typ. Men va, jag fattar inte, varför vill man ha såna oerhört fula utsmyckningar? Det ska ju vara miljontals små, små vita, "vanliga" lampor. Som det är på Liseberg typ =P Och visst, jag kanske är konservativ i såna här frågor, men då får det vara så!

Vad tycker ni, är det fint med "modern" julbeslysning á la mellanstadiedisco, eller är det mysigare och juligare med vanlig hederlig belysning?

image367
Checka trasslet i träden.. =S

Torsdag

Godmorgon..

Hua va mörkt det är ute. Och det är inte direkt så att jag sitter "inne i värmen", nej, här är pisskallt inne också =S Antagligen varmare än ute, där är det ju för sjutton -1 C! Men ändå. Sitter med stor fleecetröja på mig, och det känns inte särskilt lockande att ta av sig den. Usch, jag kommer inte att överleva vintern =P Alldeles för kallt för mig.

Har precis ätit lite frukost, naturell yoghurt med banan och björnbär i och en grov macka med pesto oc keso =) Supergott, shit jag har fått värsta hypen på pesto! Har alltid gillat det, men nu bara för att vi har det hemma så äter jag det hela tiden.. Satt på köksbänken och åt frukost, för Morrongänget ringde upp Henke i New York. Eller aa, nu var han i Philadelphia men ... Henrik Lundqvist alltså. =) Han är SÅ snygg. Och trevlig. Verkar vara värsta drömkillen, helt seriöst. Alltid så himla ödmjuk och så. När han hörde att Linda skulle komma till New York lovade han att fixa två biljetter till en Rangers-match till henne, bara sådär! Det är ju skitsvårt att få tag i dem annars... Jaja, saknar honom i Frölunda i alla fall. Men, han är ju iofs för bra, och det går ju asbra för honom i NHL nu så.. Man får väl vara glad =P Jag har faktiskt kramat honom..! =) Haha.

Idag slutar jag vid tvåtiden, skönt att komma hem hyfsat i tid... =) Ni får ha en bra dag, så hörs vi sen!

Kram! ♥

image366
Henrik Lundqvist <3

Tjoflöjt

Hemma från träningen nu, gick jättebra =) Har precis ätit två tunnbrödsrullar med pesto, tomater, kyckling och keso. Hur gott som helst! =) Snart kommer nog min bror hem och då ska vi nog äta lite gottis för att "fira" att hans utvecklingssamtal gick så bra, haha =P En liten tradition vi har i vår familj. Mumsfilibabba, kanske inte jättebra med glass på en vardagskväll, men wtf jag har ju tränat och så.. Något kan man unna sig! =)

Förresten funderar jag på att klippa lugg! Typ raklugg, fast inte sån där jättejättespikrak lugg utan aah, svårt att förklara. Men jag tänkte lägga in lite bilder, typ imon på olika "luggar" som jag tycker är fina, så får ni hjälpa mig! =)

Nu kom glassen in! =) Ni får ha en trevlig kväll allihop, det ska jag ha!

Puss & Kram <3

Do they know it's Christmas?



Fick värsta julkänsla nu, så jag sökte på lite jullåtar på YouTube. Hittade denna, "Do they know it's Christmas", jag älskar verkligen den! Plus att det var en skitbra grej, massa kända artister som gick ihop och sjöng för att samla in pengar till bättre behövande, var det svältande barn va?
Gillar denna låten starkt! =)

Vilken är er favoritjullåt?

Onsdag

Hejsan!

Halva veckan har gått nu, iaf skolveckan =) Känns skönt! Har inte bloggat så mycket denna veckan, vet inte varför, har bara inte blivit så... Ibland har man helt enkelt inget att blogga om, så är det =P Och då kanske det är bättre att inte blogga alls, än att skriva en massa meningslösa inlägg..? Som jag känner att det har blivit en del på senaste tiden.

I alla fall, nu börjar man verkligen känna att julen närmar sig, även om det fortfarande bara är mitten av november. Men ändå, folk börjar snacka julklappar och annat julstök. Och jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig! Visst, ni såg ju min lilla fina önskelista jag så fint illustrerat här på bloggen för ett tag sen, men det var inte så mycket grejer. Folk vill ju kanske ha lite att välja emellan =P Haha. Nej, jag vet faktiskt inte vad jag vill ha, förutom en kamera. Hoppas, hoppas att jag får det för jag behöver verkligen det =).

Och snart får man börja med allt det juliga! =) Baka pepparkakor, göra annat julgodis, plocka fram adventsljusstakar, julpynt, klä granen... Åh jag längtar! Och så julmusiken såklart =) Älskar alla olika jullåtar, brukar alltid pilla ihop en egen jul-CD varje år. Kanske ska ta och sälja några exemplar om det är några i släkten som är intresserade, haha =P  Men det bästa av allt, nästan: julkalendern!



Haha, Sunes Jul =) Den familjen, helt ofattbar!

Tisdag

Godmorgon! =)

Tisdag idag,  redan andra dagen på veckan. Det går snabbt, haha =P Snart är det helg igen! Nej, jag får sluta hetsa fram dagarna hela tiden, det är inte bra. Man ska leva i nuet, det försöker jag iofs göra så mkt som det går. Men det är svårt när helgerna är så mycket skönare och roligare än veckodagarna... Då vill man liksom bara vips att måndag, tisdag, onsdag, torsdag ska flyga iväg så att det blir fredag eftermiddag. =) Tyvärr så går ju helgen så himla mycket snabbare än veckan. Men jaja.

Hela min familj är typ vaken nu, pappa är ledig idag och mamma börjar inte förrän i eftermiddag. Dom ska med A på utvecklingssamtal nu om en stund, så det är fler än jag uppe... Dom gillar inte att jag bloggar på morgonen också, tycker att jag blivit beroende. Thihi =P Nädå!

Har pluggat lite svenska, men såg att jag bara fått med mig hälften hem, och svenskan är andra lektionen.. =/ Hmm. Bra där. Så typiskt mig. Men jaja, det får gå som det går. Jag kan nog det mesta i alla fall =) Det blir ingen träning idag, har alldeles för mycket plugg. Antagligen kommer jag väl end up framför datorn i alla fall, men det behöver vi inte låtsas om =P

Men nu får ni ha en jättebra dag, så hörs vi senare! =) Kramar! <3

Hallå ;)

Hemma från träningen nu! Var riktigt roligt, inte lika bra som förra gången (var annan ledare), men ändå ett härligt  pass =) Carro va lite trött, så jag fick kicka igång henne lite. Skrek lite på henne, då blev hon förbannad och kom igång ordentligt, haha =P

Skulle ju egentligen plugga nu när jag kom hem, men jag bestämde mig för att det är bättre jag går upp tidigare imon och pluggar. Jag kan ändå inte koncentrera mig såhär sent, eller aa sent och sent =P Tjugo i tio, kanske inte så sent men jag måste typ plugga innan klockan halv åtta om det ska ge något.. Konstigt men så är det.

Blev så glad när jag kollade statistiken, för jag har verkligen varit JÄTTEoaktiv idag, men ändå hade jag fler besökare än igår =) Ledsen för den dåliga uppdateringen, men det blir så när jag går så länge i skolan och inte hinner blogga under dagen. Kul att se att ni ändå tittar in här! Ni kan ju alltid kolla lite gamla inlägg annars, haha =P Skitskoj.

Nej, nu ska jag checka min Facebook, sedan kolla lite bloggar och sen ska jag nog nana så jag orkar upp tidigt imon och plugga... -.- Ni får ha det så bra , vi hörs imorgon! =)

Puss & Kram! <3

Nyår

Hihi, okej, vet att det är väldigt långt kvar till nyår, men ändå. Alla har redan börjat snacka om det, typ frågar vad man ska göra, vart man ska va och vem man ska va med. Och shit, jag har inga planer än! :O Och jag vet inte vem jag vill vara med, har ju liksom gamla kompisar, och jättegamla kompisar (asså inte gamla till åldern=P). Plus att jag har mina nya girls =)

Så hur gör man? Jo, jag och E planerar för fullt =) Haha. Vi ska hyra en lokal och ha värsta megafesten, för alla vi känner =) Då kan man ju liksom bjuda alla man vill vara med. Bra, eller hur? =)

Vad vill ni göra på nyår?
image365

Hemma!

Woho, äntligen hemma från skolan =) Och mörkt är det, fyfan. Känns inte alls roligt att komma hem när det är helt kolsvart ute typ.. =/ Men men, sånt är livet. Nu har jag precis ätit lite middag, och ska chilla lite vid datorn tänkte jag. Läsa lite bloggar och så =) Sen måste jag plugga till mit svenskaprov imorgon, innan jag drar iväg till träningen. Ki-box idag! =) Skitkul ska det bli, C, C och C's kompis ska med, så vi blir jämna par.. =P

Har ni haft en bra dag då? =) Berätta, något kul som har hänt?

Måndag

Hej och godmorgon! =)

Måndag idag, och nya vecka! Försöker vara positiv, intala mig själv at det ska bli SÅ kul att börja med en ny skolveckan nu.. Hmm, går vä sådär va? =P Jaja, jag tycker i alla fall att det känns lättare nu när det börjar närma sig jul och så. Man vet att det inte är så långt kvar tills jullovet, och ännu kortare kvar tills man kan börja ta fram julen, snart är det ju för tusan december och den 2a är det ju 1a advent. Eller är det den 3e? Jaja =P Kul ska det bli i alla fall.

Är mycket ledsen för dålig bloggning igår och i helgen överhuvudtaget. Skittråkig läsning jag vet, men jag hade bloggtorka och sjukt mycket att göra. Var inte hemma så mycket heller, vilket gjorde det svårt att blogga =P
Farsdagsmiddagen och fikan igår var i alla fall jättetrevliga! =) Fick träffa mina kusiner hos farmor och farfar, träffar inte dem så ofta eftersom de inte bor hemma. Så det var riktigt roligt =) God mat också, kyckling (och kött fast det åt ju inte jag =P) med klyftpotatis, sås och grekisk sallas. Mumsi =) Till efterrätt blev det den där kakan som jag komponerade ihop alldeles själv förrförra helgen, till min tjejmiddag. Hade tipsat farmor om den, och alla tyckte att den var skitgod! =) Typ alla ville ha receptet, moha ;) Yeye, sen hos mormor och morfar blev det MASSA kakor. Mormor är asbra på att baka, och det fick vi minsann se prov på igår. Hjälp, jag mådde riktigt illa när jag kom hem =S Men men, gott var det i alla fall.

Idag är det långs skoldag, tror inte att jag kommer hinna skriva något under dagen, men vi hörs ju senare i eftermiddag! =)

Ha en bra dag kompisar, kramar! ♥

Tjo

Nu har jag precis kommit hem. Har varit och städat (mitt andra jobb), A var med och hjälpte mig så det gick ganska lätt. Nu sitter jag och pratar med E och M, med M om gårdagskvällen =) Vi hade SÅ kul! Och med E om nästa helg haha =P Då ska hon också va med.

Neej, måste verkligen gå och göra mig i ordning nu! Ska iväg på fars dag middag till farmor och farfar juh! =) Sorry för dålig uppdatering idag.. =( Ni får stå ut.. =P

Puss <3

Söndag

¡Hola Buenas Dias! ;)

Hur står det till med er idag? Hoppas det är bra, jag mår finfint =) Kom hem i god tid igår faktiskt, så jag har fått sova en del i alla fall. Hatar när jag har varit ute, kommit hem sent, och bara fått sova typ fyra timmar eller något sånt. Då är det inte roligt att vara med mig kan jag säga =S. Men inatt fick jag i alla fall åtta timmar! Kanske till och med åtta och en halv.. =P

Jag vaknade faktiskt kvart i nio, mamma hade sagt att jag och A skulle uppvakta pappa klockan nio, så jag hade väl det i bakhuvudet någonstans. Så jag kilade upp, och in i A's rum. Han var redan vaken så vi gick ner och gjorde i ordning frukost och sen tog vi paket, kort och Elsa under armen och gick upp till papi =) Tycker det är lite svårt med Fars Dag, för liksom när man ska uppvakta honom på morgonen, man kan ju inte gärna sjunga Ja må han leva =P Så jag bah "Grattis på fars dag!" och släppte ner Elsa i sängen, haha ;) Hon blir alltid så himla glad när hon ser en första gången på morgonen, och hon fullkomligt älskar att väcka oss i sängen, särskilt pappa =)

Idag blir det uppvaktning av farfar och morfar också, först middag hos f&f och sedan fika hos m&m. =) Ska bli trevligt.

Hur uppvaktar ni era pappor, och vad ger ni dem idag? =)


Kommer du ihåg honom?



Jim Jidhed var namnet. Året 1991 (samma år som jag föddes, så glöm att jag kommer ihåg det =P), tycker faktiskt den här låten är bra, eller kanske är det mest att Jim sjunger så grymt bra =) Inte nog med det, han är polare med mina föräldrar tihi =P Bor ganska nära oss här också. Hans son är bästa kompis med min bästa kompis storebror. Okej, kanske inte lika coolt som om jag hade varit buddy med Persbrandt, men ändå =P Han är grym tycker jag, och han har även gjort en låt som hette "Charlie" som jag fullkomligt ÄLSKADE när jag var liten. Mindre. Pappa hjälpte mig att spela in den på kassetband, typ tio ggr i rad så att jag skulle slippa spola tillbaka! =) Haha.

Jim, du är GRYM! =)

Tips för er med linser!

Ni som har linser har just nu chans att få gratis linser från Lensway! Det enda ni behöver betala är frakten, på 49 :-. Bra va? =) Själv använder jag varken glasögon eller linser, synd, för jag älskar såna här erbjudanden. Kan inte hålla mig från att köpa när det är så billigt! =P

Så kom igen, passa på och köp medan erbjudandet gäller. Ni ser annonsen som ligger emellan alla inlägg, klicka där så kommer ni direkt till Lensways hemsida därni kan läsa mer! =)

image364

Lördag

Godmorgon! =)

Yes, lördag igen! Haha =P Sjukt vad veckorna går snabbt, men hey, inte mig emot! Bara skönt när det äntligen är helg igen. Har precis ätit en jättegod frukost och tittat lite på TV. Jag vet, ni måste tycka att jag gå upp skittidigt på helgen, men för det första så "jobbar" jag på lördag morgon, och för det andra så hatar jag att sova bort hela dagen. Vilket jag tycker att det känns som jag gjort och jag vaknar vid elva =P Höhö. Nej, men man är ju olika, jag vaknar normalt sett vid halv nio, nio på helgerna om jag inte har varit ute dagen innan.

Så, vad har ni för planer för dagen? Det är ju skitfint väder =) I alla fall här i Göteborg, solen skiner som bara den :D För min del blir det först lite jobb, sedan ska jag knåpa ihop ett ansökningsbrev med CV och åka iväg till ett ställe där jag vill få jobb. Utöver det ska jag försöka hinna med en promenad, dammsuga och städa mitt rum, och sen ikväll ska jag med M på fest. =)

Ha en bra dag, hörs senare! ♥

image363
Shame on you who didn´t vote for Christoffer!
Trodde verkligen inte att HAN skulle åka.. :'(

Idolsnack

Så, nu undrar man ju vem som får åka hem.. Själv tror jag på Mattias eller Andreas, tyvärr =( Gillar bägge två jättemycket, så det skulle vara synd om någon av dem blir tvungen att lämna Idol. Men å andra sidan skulle jag bli besviken om någon av de andra åkte ut också. Men det är ju så, det är en tävling och någon måste åka ut!

Vet inte riktigt vad jag tyckte om det där att Clabbe skulle kommentera juryn.. =/ Känns lite som att, "Åh hjälp, vi har inget nytt fräscht att komma med, ja, vi kastar in en före detta jurymedlem som är bitter för att han blivit petad, för att snacka skit om sina tidigare kollegor, tillsammans med två korkade blondiner!" Nja.. Lite halvdant va?

Tycker i alla fall att alla var grymt bra idag, verkligen.. Hoppas inte Mattias åker! Och för er som har undrat: jag tror faktiskt att Mattias var med på Sveriges sexigaste män-listan, bara det att jag inte skrev med honom här i bloggen. Kanske skulle gjort det =) Nej, nu blir det inget mer bloggande idag. Ska lägga mig och kolla på - gissa tre gånger - just det, Vänner! :D Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!

Sweet dreams, puss! <3

image362


Hihi, lista igen!

3 saker som du alltid har i din/ditt . . .

Kyl:
Rätt mycket, bor ju fortfarande hemma, så mamma och pappa ser till att kylen alltid är välfylld, haha :P
Frys:
Samma där, men JAG ser till att dom alltid köper hem frysta hallon + blåbär och ett något riktigt grovt bröd som jag kan tina upp en skiva om dagen, eftersom det bara är jag som äter grovt bröd i vår familj.. :P
Skafferi:
Samma där, men mest bakingridienser och pasta!
Handväska
: Plånbok, mobil, Rosebud
Sminkväska
: Har bara en sminkväska, den stora som jag har hemma, och där i ligger allt smink!
Badrumshylla
: Oj, mycket mycket. Hårprodukter, miljarder krämer och ansiktsvatten, tops, mm mm mm.
Skohylla: Alla mina skor typ.. :P
Förråd: Har inget eget förråd. Men när jag städar brukar jag knö in allting i min garderob, haha :D
Hjärna
: Vänner/familj, skola och bloggen.
Jackficka
: Småmynt, nycklar och mobil
Kryddskåp
: Säg en krydda som inte finns där...
Trädgård/balkong
: Trädgårdsmöbler
Barskåp
: Hihi, räknas längst in i min garderob.? =P SKOJA. Inget såklart (A) 
Köksbänk
: Knivställ, en gammal våg, och CD-spelare
Fruktkorg
: Äpple, clementiner och banan
Hall: Hatthylla, spegel och jackhängare

JAG UTMANAR:
Alla som känner sig manade! :D

Tattoo

Har fått värsta längtan efter att göra en tatuering! Vet inte varför, men jag skulle tycka det var så coolt att ha en =) Ner på höften, typ på höftbenet ska den sitta. Gäller bara att övertyga mamma och pappa om att det här är en bra idé också =/ Jag har sagt att jag vill göra det när jag blir 17, alltså i februari nästa år. Mamma bah "Neej du, du får vänta tills du blir 18!" Gah! Men jag sa till henne typ "A men bara så du vet så kommer jag att tatuera mig när jag fyller 17, så ställ in dig på det!" Haha, försökte att inte låta helt allvarlig, men hell yeah att jag är! Mohah =P

Nej men helt seriöst, jag tänkte att om jag börjar att bearbeta mamma och pappa nu, så kanske dom känner sig rätt bekväma med tanken lagom till februari. Eller vad tror ni? Haha =P Jag tror att det skulle kunna funka. Jag menar, det är ju inte direkt så att jag vill tatuera hela ryggen. Åh shit, lästa ni förresten om den killen som hade gjort det? Hahaha, så jäkla klantigt! Eller asså, han hade gått och tatuerat nån stor drak-grej över HELA ryggen. Studion där han hade gjort det hade inte brytt sig om att fråga om han var myndig, och när han kom hem blev hans mamma rosenrasande =P Och efter att hans mamma hade blivit så arg, så började killen också att tveka. Och nu ångrar han sig! Men hallå eller. Kanske lite sent att tänka på det nu. Asså, förlåt om jag låter brutal, men är man så korkad (ja, det är min mening!) att man tatuerar hela ryggen, då är det kanske smart att ha tänkt igenom det INNAN. Så att man inte kommer hem till mamma, hon börjar gorma, och då ångrar man sig. Jag hade inte sagt något om det var en liten diskret nyckelpiga på benet, men hela ryggen, hela ryggen. Oj oj.

Jaja, jag ska i alla fall inte göra någon tatuering utan mamis&papis tillstånd. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för motiv. Funderar på att göra fiskarnas tecken, eftersom jag är fisk, men det är så tråkigt.. Alltså det ser så tråkigt ut. Typ som ett H. Och jag vill inte ha nåt hjärta eller nåt sånt. Någon symbol av nåt slag. Har försökt söka på nätet efter sidor med mycket olika tatueringar på, men hittar inga fina.

Tips? Har ni tatuering, och vad föreställer den isf?

image361


Idolkväll

Ikväll händer det inget speciellt, ska nog bara vara hemma och se på Idol. Är sugen på något riktigt gott, men jag vet inte vad. Orkar inte ta moppen och åka och handla heller, det är ju pisskallt ute! =/ Får leta lite i skåpen här hemma...

Förresten så bestämde jag mig idag, jag ska sluta äta kött! Och med kött så menar jag inte fisk och fågel. Så nej, jag ska inte bli vegetarian.Men jag känner att jag tror att jag kan klara mig utan det andra köttet, och efter att ha sett den hemska djurplågningsvideon så tänkte jag att, varför inte. Let´s give it a shot. Jag säger inte att jag aldrig mer ska äta kött, (har tex väldigt svårt att se mig själv avstå från julskinkan på julbordet) men jag ska se om det är något för mig, om jag "saknar" köttet. Kan bli intressant.

Jaa, IDOL då. Vem vinner, vem försvinner? Haha =P Det var inte ens kul.. Jag tror tyvärr att Mattias får åka idag =( Gillar honom juh! Jag gillar iofs alla som är kvar, men ändå. Fast helt säker kan man ju inte vara, särskilt inte innan man har sett deras uppträdanden. Så vi får se. Vem tror ni åker?

image360

Förresten,

Jag kom på att jag vill önska mig en parfym i julklapp. Använder inte det så jätteofta iofs, men om jag hade någon som luktade gott, så kanske jag skulle göra det =P Haha. Har DKNY:s "Be Delicious", och pyttepyttelite kvar av Paris Hiltons första parfym. Vet inte vad den heter.. =P Tycker det är jättesvårt att hitta någon som luktar gott, asså jag menar när man står i affären hinner man ju inte känna, den måste ju "gå in i huden" typ.. Och efter ca fem minuter har man ju inget luktsinne kvar. Så ja..

Men nu har jag hittat ett par som jag väljer emellan.

image356
Davidoff Cool Water - 100 ml 399:- (!)
Skitbilligt ju, hundra milliliter, de är ju skitstor flaska!

image357
Tommy Hilfiger True Star - 50 ml 339:-
Luktade på den på NK idag, och den luktade ju skitgott! Fanns även andra Hilfiger-dofter som var goda.

image358
Anna Sui Dolly Girl on the Beach -  30 ml 229:-
Doftar jättegott, plus att den har jättefin flaska =)

image359
Dolce & Gabbana The One - 50 ml 489:-
Tittade på denna redan förra året, men vet inte varför jag inte köpte den då... =)

Okej, ingen av de här dofterna är direkt nya. Jag menar, Davidoffs Cool Water är från 1996! =P Men shit the same, huvudsaken är väl att det doftar gott ? =P
Någon som har nån av dessa parfymer?

Hårkontroll

Tjabba =)

Hemma nu, kom för en stund sedan. Har varit i stan med Carro och Madde, eller aa, mest Madde faktiskt =P Carro skulle iväg och slinga håret så hon tog en power-fika och kilade sedan iväg till bussen. Vi fikade på Fröken Olsson, jag tog en grov rågfralla med kycklingfilé, creamcheese, basilika och soltorkade tomater =) Mums, asgod var den! Efter att Carro hade gått så fortsatte jag och Madde med en runda på stan, jättetrevligt =) Vi har som jag sa tidigare inte träffats på jättelänge (vi hade värsta cat-fighten i våras, haha), så det var kul kul! :D Gick och spanade lite på H&M, och var även inne på hälsokostbutiken. Jag har funderat på att köpa dessa hårkontroll-tabletter som all pratar så varmt om. Bland annat Kenza tyckte ju att dom funkade skitbra, för naglarna. Frågan är om de fungerar lika bra för håret.. Hm, värt att testa iaf. Köpte dom inte idag, men jag ska nog göra det!

Om det är någon som testat hårkontroll, eller något annat tillskott som är bra för håret, så SKRIV! =D Snälla. jag vill ha alla tips jag kan få.

image355

Usch

Nej, nu måste jag kila till bussen. Måste ta en tidigare buss idag, för att inte riskera att koma försent. Har provet första lektionen, och jag behöver all tid jag kan få! =) Men det spöregnar ut, fy fan, och jag fryser redan... Uuusch! Har nog inget paraply. Eller jo, kanske. Jaja, jag ska sluta klaga. Ha en bra dag nu, så hörs vi senare. =)
Glöm inte att tipsa om kameror och säg er mening om Sveriges sexigaste män! =)

Kraam! ♥

Fredag

Godmorgooon! =)

Fredag idag! :D Gud va härligt, veckans näst bästa dag =) Den här veckan har gått galet fort, men det gör veckorna iofs alltd nu for tiden känns det som, tycker ni inte? Anyway, idag har jag mitt data- och adiministrationsprov :S Hoppas att det går bra, har inte pluggat något att tala om, kollade lite i boken nu till frukosten och det verkar ganska lätt. Handlar om Word, och det kan man ju liksom =). Hoppas bara att det inte blir några överraskningar... Men jag menar, är det något man inte kan så är det väl bara att fråga "Office-assisitenten", haha =P Eller sitta och leta tills man hittar det! Så det ska nog gå bra hoppas jag =).

Efter skolan, slutar 12.15, ska jag fika med Carro och M =) Ska blir jättetrevligt, även om jag inte är så förtjust i själva "fikan". Men att sitta och prata i tre timmar och grymt trevligt! =) Har inte träffat M på hur länge som helst heller, C träffar jag ju varje dag i skolan, men vi gick allihop i samma klass på ögstadiet, så det blir en liten reunion! Får se vart vi går någonstans, finns ju många mysiga fik i stan =).

Vad ska ni göra idag? =)

image354

Sveriges sexigaste män

Har precis bläddrat igenom Plaza Kvinna på typ två sekunder. Jag & mami fick en prenumeration av pappa, och tidingen är faktiskt riktigt bra. Bättre än jag först trodde. Kanske lite mer för vuxna, eller i alla fall äldre än mig, men jag gillar den! Har som sagt inte läst något ur detta numret än, mer än den fem sidor långa listan på Sveriges sexigaste män =). Haha, sånt är kul!

Där fanns många snyggingar, såna som man i vanliga fall kanske inte tänker på, men där fanns också många som jag absolut inte tycker platsar. Tänkte lista lite utifrån mina egna åsikter, positiva överraskningar och besvikelser. =)

Dessa tycker jag förtjänade sin plats på listan (placeringen står inom parentesen):

¤ Anders Kraft (2) - han på tv 4:s Nyhetsmorgon, ni vet ;)
¤ Alexander von Zweibergk Väggö (19) - så läskigt snygg och charmig att jag dör, förtjänade helt klart att komma högre upp. Dessutom, han kommer ju härifrån fär jag bor! =)
¤ Måns Zelmerlöw (26) - Ooh, behöver jag säga något om honom? Nej, tänkte väl det.
¤ Björn Christiernsson (37) - snickaren i "Äntligen Hemma". Åh, han är inte ful...
¤ Dregen (42) - Han är ju för tusan sexigheten personifierad...
¤ Henrik Lundström (54) - har ryckt upp sig rejält sedan han spelade tönten Pierre i "Ondskan".
¤ Alexander Skarsgård (70) - Gustav hamnade fyra placeringar upp, varför förstår jag inte, för Alexander är ju helt klart den snyggare av bröderna!

Dessa skulle inte fått vara med på listan om jag fått bestämma!

¤ Per Morberg (10) - va? Har jag missat något? Sedan när blev det sexigt att stå och laga mat helt svettig och kladda och slafsa med maten. Svinigt. Dessutom verka han grymt sur och tråkig.
¤ Ernst Kirschsteiger (24) - asså visst, Ernst är väl trevlig och käck i "Sommartorpet", men sexig? Nej.
¤ Daniel Breitholtz (34) - konstig, slapp mun, och pratar sluddrigt. Inte sexig någonstans.
¤ Fredrik Wikingsson (43) - han är jävligt rolig, men inte sexig.
¤ Martin Rolinski (53) - så läskigt sockersöt att det blir avtändande.
¤ Fredrik Reinfeldt (58) - men hallå eller?
¤ Peter Swartling (100, haha) - ah, okejdå, kanske kan han va värd en sista plats? Fast nej, det är han faktiskt inte.

image350image351
image352image353

Vad tycker ni? =)

Digitalkamera, vilken ska man ha?

Usch, vad jag har tråkigt -.- . Ligger här och degar, borde egentligen plugga men nej =P Då är det roligare att kolla runt på lite olika bloggar och så.. =P Ska nog snart ta och pallra mig härifrån i alla fall, från den ena elektriska apparaten till den andra. Haha =P

Tänkte på en grej dock, har ju tänkt att önska mig una camára digital i julklapp! Men, oteknisk som jag är så vet ju såklart inte jag vilken som är bäst. Dessutom ska det ju vara till ett rimligt pris! =P Får inte kosta för mycket alltså, vill gärna ha liite andra julklappar också om ni förstår =P haha. Skulle blir suuperglad om ni kunde komma med alla tips som ni har på de kameror som ni har! Det behöver inte bara vara på kameror som är bra, utan även om ni har en dålig kamera, skriv det! Då vet jag ju även vilka jag INTE ska önska mig =P
Så kom igen nu, är jättetacksam för alla tips jag kan få! =)

image349

Seth and Summer



Naaw. Så gulliga är dom, jag kan kolla på såna här videor forever. Bli inte förvånade om det dyker upp en på Ryan och Marissa ganska snart.. =P

Accessora

Åh, jag älskar verkligen att bläddra runt på olika sidor på nätet och ännu bättre är det ju när man hittar något riktigt fint. Detta armbandet heter Charm Bracelet, kommer ifrån märket Steven Shein och kostar 990:-. Kanske något att lägga till på önskelistan.? För jag älskar verkligen berlocarmband =) Har ett från Dyrberg&Kern, som jag fick i konfirmationspresent och tycker jättemycket om. Använder det flitigt, men det skulle inte skada med ett till att byta med.
image347
Även detta armbandet nedan tycke jag var sött. Om inte annat för vad det symboliserar: på armbandet finns symboler för de tre världsledande religionerna, kristendomen, judendomen och islam. Han som har gjort det, gjorde det med tanken att det skulle skapa en större förståelse religionerna emellan. Bra tycker jag! =)
Kostar 500:-

image348

Båda armbanden kan ni hitta på Accessora.se, ni hittar sidan via annonsen till höger i bloggen. =)

Lista

Okej, lika bra att erkänna, jag ÄLSKAR såna här listor :D Haha. Tycker det är skitkul att fylla i sånt här. Och då menar jag inte bara såna här, utan alla forumlär och enkäter =P Typ i skolan när man får sånt som hela klassen måste fylla i, alla bah neeeej, men jag tycker det är skitskoj! Haha =P

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Matilda
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Matilda
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Hm, bara massa killnamn, för dom va hundra på att jag var en kille..
04. vilket stjärntecken är du? Fisk
05. vilken årgång är du? 1991
06. vart bor du? I Askim
07. bott utomlands? Nej
08. flyttat antal gånger? 1 gång
09. vart skulle du vilja bo? Där jag bor nu
10. vilken skolklass? 1D
11. vad vill du bli när du blir äldre? Vet inte, jag vill inte bli vuxen:P

UTSEENDE

01. hur lång är du? 174 cm
02. hur mycket väger du? Helt ärligt ingen aning, vågar inte väga mig av rädsla att hamna tillbaka i ätstörningarna
03. hårfärg och frisyr? Ljusblont, lite självfall, tråkig frisyr..
04. ögonfärg? Grönblågrå
05. mest nöjd med? Hmm, det är olika från dag till dag.
06. minst nöjd med? Säger jag det så ser alla andra det också :P
07. skostorlek? 38/39
08. glasögon? Nej
09. har du några piercingar/tatueringar? Nja, har fyra hål i öronen om det räknas som piercingar.

FAVORITER

01. filmer? Lejonkungen haha :D
02. låtar? Många
03. årstider? Helt ärligt så tycker jag om alla årstider på sitt sätt
04. mat/dryck? Tacos, skaldjur, pizza/vatten
05. djur? ELSA :)
06. färg? Vitt, svart, grått, rosa, ljus- och mörkblått
07. parfym? Är inte alltid jag använder parfym, men just nu har jag DKNY "Be delicious"
09. ämne i skolan? Matte
10. sysselsättning? Blogga, träna, shoppa, lyssna på musik, umgås med vänner

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Massa olika, bl a min nya Everest
02. vad använder du just nu för skor? Just nu lurviga tofflor
03. favoritfärg på kläder? Vitt, svart, grått, typ samma färger som där uppe
04. favoritmaterial på kläder? Spelar ingen roll
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? MASSA koftor i olika former och färger
06. favoritaffärer? H&M, Indiska, Din Sko, och massa andra
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika
08. favoritmärke? Gillar att blanda olika, märken med billig skit och vintage
09. vad har du för tröjstorlek? S

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan
2. vilken färg på tapeterna?  Typ latte, med en brun-guldig fondvägg
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Lite mörkt trä, lite vitt tra.. lite allt möjligt
4. vad vill du ändra där inne? Inte nånting
5. vad har du där inne av följande: A, B, C (ibland, har laptop), D, E (ibland, mobil + trådlös).
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En grusgång, vårt uthus, och skog
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover eller bloggar
8. favoritpryl i rummet? Sängen och dvdn


Veggie eller inte.?

Heej =)

Har precis kommit hem från skolan nu! Egentligen skulle jag slutat klockan två, men eftersom vi hade matteprovet i morse på EA:n så hade vi ingen matte nu i eftermiddag. =) Alltid härligt att kunna komma hem lite tidigare!
Matteprovet ja, det gick faktiskt helt okej. Eller, jag tror det gick mer än okej, kändes jättelätt =). Men nu vet hur de är, när det är lätt så blir det lätt att man slarvar (i alla fall jag!), jag tänker liksom "Men shit va lätt det här var, det ska ju va så och så och så..." Medan om det är ett svårt prov, då får man verkligen tänka till och det blir automatiskt att man gör allt utförligare och nogrannare. Jaja, skönt att ha det gjort i alla fall, nu är det bara fredagen kvar och den brukar gå ganska snabbt! =)

Sitter här och käkar clementin nu (som vanligt, höhö), men funderar på om jag ska slänga i mig något mer.. Åt lite räksoppa i skolan innan jag stack hem, men den var inte så värst mättsam. Orkade inte stanna kvar och äta så länge, ville hellre komma hem =P =) Men annars har vi faktiskt jättegod mat i bamba (för er som inte kommer från Göteborg, så menar jag hmm... matsalen! haha =P för det är väl bara i Göteborgstrakterna som man säger bamba?). Vi har ju en vanlig rätt då, plus att vi alltid har en vegetarisk (som jag nästan alltid äter!), sedan finns det dagens soppa, ett MEGAsalladsbord =) och fil med müsli, kanel och socker för den som vill ha det. Riktigt bra utbud tycker jag! Men jag vet inte, hur har ni det på era skolor/jobb? Kanske bara är att jag tycker så för vi hade så pissig mat på högstadiet... Endast en rätt och alltid bara rivna morötter som grönsak. Blä.

Men jag har funderat lite nu, på det här med att bli vegetarian. Har kommit fram till att jag inte vill vara utan fisk och fågel. Men det andra köttet, det kan jag klara mig utan! Och det känns som att det är de djuren som blir mest plågade också.. Jag menar, fiskar dras ju bara upp ur havet. Eller? Rätta mig om jag har fel, snälla =).
Skulle blir jätteglad om ni som är/funderar på att bli vegetarianer, eller den varianten som jag funderar på, kunde skriva lite om hur det är och så =) Är det jobbigt/svårt/lätt/gott... Aah, ni vet! =)

image343image344
image345

Torsdag

Godmorgon! =)

Hoppas att ni mår bra idag allihop! Det gör jag, dock är jag lite trött. Har suttit här och ätit lite frukost samtidigt som jag pluggat på lite spanskaglosor och bläddrat runt lite i matteboken. Usch, jag känner mig så slapp när jag inte har pluggat till matteprovet, men matteprov är faktiskt typ det enda prov som man faktiskt inte behöver plugga till. Man har ju liksom gått igenom allting redan, när man har jobbat med det på lektionerna. Så jag hoppas bara på att det går bra nu!

Idag slutar jag vid tvåtiden, lite sgegt, men de e bättre än fyra i alla fall. Usch, det är så svinigt kallt här! Sitter med en stor jacka över mina vanliga kläder :O Fy. Och våran värmefläkt är ändå på, men jag vette fan. Får nog höja temperaturen på den lite, för såhär kan jag inte ha det nätr jag går upp på morgonen. Svart ut OCH kallt, det går inte =P

Förresten, fick en väldigt glad överraskning när jag gick in på blogg.se i morse. Vem hittar jag på mest aktiva listan, om inte jag.? =D Fick en smärre chock när jag såg mitt namn faktiskt, men såklart är det jättekul! Beökarantalet har stigit de senaste dagarna, och kommentarerna med =) Jätteroligt verkligen, det är ju såklart mycket roligare att skriva när man får lite respons på det. Blir jätteglad för alla kommentarer, tack hörrni! =)


En annan grej också, hittade denna bilden idag, på Kiera nightley för Chanel. Hon har tydligen ersatt Kate Moss, och skrivit på ett ettårskontrakt med dem. Här är hon i reklamen för den nya parfymen Coco Mademoiselle.
image342

Hmm, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Om bilden alltså, parfymen har jag ingen aning om hur den är =P Men njaej, tror inte jag gillar bilden så där värst mycket faktiskt! Den ser lite för.. Jag vet inte, men det verar som att den SKA se lite sådär classy ut, men istället tycker jag bara att Kiera ser... gammal ut. Eller äldre än vad hon är iaf. Det är nog något med frisyren. Och ansiktsuttrycket, hon ser trött ut. Jaja, det är min åsikt i alla fall.
Vad tycker ni?

Ha en bra dag, hörs senare! Kramar <3

Godnatt

Har precis kollat på Bonde söker Fru =) Haha. Jag veet att jag är nördig, men jag skiter i det =P Jag tycker i alla fall det är kul, och vad gör man när man bara har de sämsta kanalerna..? Håller på att skratta ihjäl mig åt Fredrik, allvarligt talat, grabben måste ju vara socialt handikappad.! Så sjukt roligt att se på, men stackarn.. Herregud =P jaja, tjejerna som är på hans gård verkar ju gilla honom i alla fall, och det är ju faktiskt huvudsaken!

Nu ligger jag faktiskt i sängen, ska se lite OC tänkte jag =P Ska nog släcka ganska tidigt, börjar 8.15 imorgon. Måste plugga på mina spanskaglosor några gånger också innan jag somnar, glömde totalt av dom tidigare idag =S Inte bra, dom är tills imon, hoppas verkligen inte att vi får skriftligt. Dessutom har vi matteprov, hoppas att det går bra.. Håll tummarna! =) Ska kolla lite i boken till frukosten imorgon bara. =P

Sov gott och dröm söta drömmar, puss & kram Matilda ♥

image341

Snälla Tomten

Har fått värsta jullängtan nu! Många bloggare har nu skrivit och visat foton på den första snön, tyvärr kan inte jag göra det än. Ingen snö i Götet ännu. Men men, det kommer. Men jag har faktiskt redan börjat tänka på vad jag ska önska mig, det är lika bra att fundera lite då och då. Så slipper man att vara helt lost när släkten börjar fråga en =P


image340

Dessa saker vill jag ska ligga i mina paket!
iPod Classic, digitalkamera Canon Ixus 70, PENGAR, skidresa, klocka från Marc Jacobs (ääälskar den!), alla säsonger av OC =)

Åh, vad jag blev sugen på dessa godbitar nu =) Jaja, får vänta tills julafton och se om något av det kanske finns i tomtens säck ;) Haha. Skriv gärna ner några rader om vad ni vill ha i julklapp, kanske kan vi tipsa varandra =)

Läs detta

Har precis kommit hem från träningen, sitter här och äter lite nudlar och kollar på Morrongänget från imorse. =) Mina favoriter, dom är så sköna! Träningen gick bra, passet var jättetufft! Skitkul, men jobbigt. Ledaren var en gubbe som typ var lika gammal som min farfar, men jeezez vad han var hurtig! :O Hur spänstig och vältränad som helst juh! Ja, där ser man, man ska inte döma någon efter ålder.. Eller något annat heller för den delen! =)

Ååh, jag blir så arg. Som sagt, kollar på Morrongänget nu, och dom ringde precis upp Bert Karlsson. Han har tydligen sagt att Marie Picasso (i Idol ni vet) är FÖR TJOCK för att bli idol! Gaaaah, jag blir fly förbannad! Dels för att Marie Picasso är inte FÖR tjock. Okej, hon är inte pinnsmal, hon har kurvor, men vad fan är det för fel på det? Alla ser vi ju olika ut. Och Bert, vad tusan har den fetknoppen för rätt att uttala sig? Är han så jäkla smal själv eller? Fattar han inte hur sjukt dumt det är att säga något sånt? Unga tjejer som drömmer om att bli artister; ni kan lita på att dom tar åt sig. Lägger det på minnet. Det är fan inte konstigt att det är så många unga tjejer som drabbas av ätstörningar, när såna äckliga, självgoda gubbjävlar som Bert Karlsson uttalar sig så förbannat klumpigt.


Men naturligtvis är det inte bara Bert. Såklart inte. Det var bara det att han var den som fick bägaren att rinna över typ.. För mig, nu. Jag är så trött på detta eviga tjat, och hela den osunda, sjuka inställningen som finns i vårt samhälle idag. Och naturligtvis är det ju vi unga tjejer som är mest mottagliga för denna hysteri, det liksom trycks in i våra huvuden. Man ska vara smal. Smal. Smal. Smal. Jag förstår att unga tjejer tar åt sig av detta, och tror att det är det enda som är viktigt. Blir man smal blir man lycklig. Jag vet, för jag har själv varit där. Och det är ett helvete. Lycka handlar inte om att se ut på ett speciellt sätt. Så är det bara.

Ursäkta om det här blev ett lite.. hmm, aggressivt inlägg =P Men anledningen till att jag reagerar så starkt är att jag som sagt själv har drabbats av detta, jag vet vad det handlar om, och jag får fortfarande "återfall" då och då. Mer och mer sällan nu för tiden, vilket är grymt skönt. Jag vill bara säga till alla som funderar på detta, har haft tankarna åt detta hållet, eller över huvud taget övervägt att bli smalare bara för att "man ska" vara smal. Man blir inte lyckligare av att gå ner i vikt, om det inte är så att man verkligen behöver det. Kom ihåg det!

Shit va privat och jobbigt det blev nu, men aja... Hoppas ni förstår.


image339

Nu draar jag

Nej, nu ska jag stänga av datorn. Har suttit här alldeles för länge! Ska slänga ner träningskläderna och det i väskan och studsa iväg till träningen. Idag blir ett bara ett vanligt medel-pass, men det är kul det också. Lite vanlig träning typ, kondition blandat med styrka =) Ska bli skönt. Hoppas bara att moppen fungerar utan problem nu... Farfar har varit här och bytt lampan nu, så det ska inte vara några problem.

Bloggar mer när jag kommer hem, men jag måste plugga lite också. Har matteprov imorgon =/ Blir nog inte jättesvårt, och jag har ganska lätt för matte, men det känns ändå som en bra idé att kolla igenom det en gång!

Hörs senare då, puss! ♥

Dagens outfit

image333


Dagens outfit, finns inte så mycket att säga. =P
Lämna gärna en kommentar =)

Blogghjälp -

Skrev ju igår att jag skulle fixa ett inlägg med blogghjälp för att fixa headern bland annat. Började göra inlägget för typ tio minuter sedan, men kom fram till att jag inte har något bra, pedagogiskt sätt att förklara på. Jag är inte direkt någon expert på bloggdesign, haha =P Är i själva verket ganska dålig..

Så isället bestämde jag mig för att skita i hela blogghjälp-kategorin, och istället länka till den här killen. Han är skitduktig på allt sånt där, och har förklarat en massa saker. Så gå in där och kolla så får ni nog hjälp med allt ni vill veta och lite till! =)


Party!

Haha, denna videon är bara för klockren! =) Egentligen är den med bara dom små brorsorna roligast, men jag hittade denna, där två killar har gjort samma video. Fast dom är äldre. Typ "The Crazy Frog-brothers 15 years later" eller nåt =P Är ganska kul, dom måste övat ett tag, för i princip alla rörelser stämmer! =P



Party på hög nivå! ;)

Ringar!

image332

Jag älskar verkligen dom här ringarna! Så himla fina, skulle vilja ha allihop =) Hade de inte varit för att dom bara finns på nätet, så hade jag lätt slagit till. Är inte så förtjust i att handla på nätet, tyvärr. Eller, jag har aldrig gjort det, för jag tycker det verka jättejobbigt och osäkert.. Jag är ganska säker på att jag har fel (vet att ni är många vana, nöjda nätshoppare där ute! ;)), men jag är lite feg av mig... Eller okej, just det, H&M har jag iofs handlat från på nätet, men så länge det är en svensk sida så är det lite mer okej.

I alla fall, ringarna (och mycket annat) finns här!

Walla

Tjaa =)

Har precis kommit hem från skolan, sitter hä och käkar en clementin =) Mums. Jag älskar all sorts frukt (lever efter mottot: "Frukt är godis!" haha), men clementiner är nog bland det godaste. Man får sån julkänsla också! Och det är ju faktiskt inte långt kvar. Första advent är ju om knappt en månad! Funderar på att göra lite julfint i bloggen lagom tills dess, vad tycker ni om det? =) Inga jättestora förändringar, men iaf lite, så man märker att det är jul. Men jag får se, gillar min rosa design.. =)

Och så ska man ju börja tänka på vad man ska önska sig i julklapp också.. Hjälp. Usch, va hemsk jag känner mig nu =/ Vet ju att det är många som inte ens får några julklappar, inte ens får uppleva en riktig jul. Så det här är ju ett riktigt lyxproblem, men ändå. Vad ska ni önska er?

image331

Onsdag

Godmorgon =)

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag i alla fall. Haha, utvilad är jag nog också tror jag, vaknade fem minuter innan klockan ringde. Skumt sånt där, det gör jag ofta. Och om jag inte har ställt klocka så vaknar jag typ då ändå... Fast förhoppningsvis somnar jag ju om, ifall jag inte ska upp! =P

´Har precis ätit en jättegod majsfralla med keso och tomat till frukost =) Yummie. Idag är det bara kort dag i skolan, två lektioner! Wiiie =) Älskar onsdagar och fredagar. Så himla skönt, så jag kommer att vara hemma vid ett. Då lägger jag nog in en dagens outfit kanske, det var längesen nu tycker jag.

Idag på bilden ska vi börja med ett nytt "projekt". Eller, jag vet inte vad man ska kalla det men.. Det är i alla fall så att vi har gått ihop i par och så har varje par fått en vecka. Den veckan man har ska man ha med sig en tårta/kaka som man gjort eller köpt och sedan utforma och dekorera den till ett konstverk! =) Kul va? Sen ska hela klassen äta upp den... Okej, det kanske inte var min favoritdel av det hela, jag äta tårta mitt på dagen.. hmm, nej. Men men, man vet aldrig idag är det J och E's tur, maybe gör dom värsta goa tårtan som jag inte kan motstå... =P Vi får se.

Ha det bra, vi hörs senare. Kramar <3

Läggdags

Nu har jag kollat på OC en stund. Har ju inte sett alla avsnitt än, så jag vet inte vad som händer =P Whaa, skitspännande juh! =) Är precis i början av tredje säsongen, nu har precis Ryan också blivit utsparkad från Harbor! =( Naaaj! Ni vet där på tivolit, när han nitar rektorn. Kanske inte smartaste grejen att göra iofs men ändå... Ååh jag blir så frustrerad när jag kollar på OC, vill ju att Ryan & Marissa och Seth & Summer ska få till det liksom, att det ska vara dom fyra forever.. Inga bråk, fyllor, överdoser och shit. Och verkligen inte att Marissa dör!! :´( Det sämsta som kunde hända serien. Inte för att det har hänt där jag är, men jag vet om det =P Kanske bra, annars skulle jag fått en chock.

Btw, hur mycket gillar man inte Sandy Cohen liksom? Jag vill att han ska va min pappa! Eller nej förresten, jag gillar min pappa =P Men han kunde väl åtminstone va min fadder eller nåt..? Skulle kännas tryggt.. =)

Nu ska jag sova. Sov så gott allihop, så hörs vi imon! Puss & Kram ♥

image330

Skidresa

Har ganska tråkigt nu faktiskt, inget kul på tv och jag orkar inte sitta vid datorn hela kvällen... Papi och August sitter där nere och kollar på Jönssonligan =P Hah. Kollade ett tag jag med, men njae. Asså visst, jag tycker den e rätt kul, men var inte riktigt på humör för att se hela filmen nu... Mamma kommer nog om en stund tror jag, hem från jobbet. Då ska jag prata lite med henne om skidresan jag antagligen ska på på sportlovet =) Till Hemsedal tror jag att det blir. Hoppas iaf att vi kommer iväg, det blir jag och tjejerna isf =) Men jag kommer nog inte ha råd att betala hela själv, så jag måste diskutera lite med mami&papi och se hur mycket jag får av dom.

Älskar verkligen att åka skidor! =) Så himla kul. Och mysigt att komma iväg, härligt med snön och allt det. Försöker övertala E att det inte bara är för skidåkningen man åker till fjällen. Hon har nämligen inte åkt så mycket skidor, och är tveksam till om hon ska åka men, men jag måste får henne att göra det! Annars blir det ju inge roligt, fem av sex liksom.. Kommer ju kännas som någon fattas hela tiden! Det är ju kul bara själva grejen att åka bort själva, på egen hand. Planera tillsammans och så. Sedan när man är där, gå på afterski, ha kul på kvällarna, fika i backen, åka rensläp, åka scooter, det finns ju massa annat som är roligt! Eller hur!? =) Har ni några bra övertalningstips så skriv gärna ner dem i en kommentar. Skulle uppskattas =)

image329

Gillar ni att åka skidor? Ska ni någonstans på sportlovet, vart i så fall? Berätta gärna =)

Fur again

Hallå på er.

Blev värsta nere efter att ha sett filmen =( Är fortfarande helt.. ja, jag vet inte vad jag är. Typ ledsen, förbannad och fylld med HAT. Jag är faktiskt lite förvånad över mig själv, att jag reagerar så här starkt. Jag har aldrig varit någon typisk "djurvän", för att vara helt ärlig har jag aldrig ens varit särskilt förtjust i djur. Inser att det kanske låter grovt, men jag har aldrig varit sådär "Åh, mamma kan jag får en häst/katt/hund/kanin/fågel?" eller vad det nu mår vara. Jag är bara inte den typen. Och som jag nämnde tidigare så har jag aldrig heller tänkt så vodare värst mycket på såna här grejer, som djurplågeri, hur djur behandlas och så. Men som ni kanska redan har förstått så rev det här tag i mig ordentligt. På riktigt.

Ingen ska behöva behandlas såhär. Det vore ju helt otänkbart att vi skulle hänga upp en levande människa i en snara och slita av honom skinnet. Eller hur? Egentligen, varför är det skillnad på djuren? Har inte dom också rätt att leva? Det är ju inte direkt så att bara vi människor har rätt att leva och bli behandlade på ett schysst sätt.

Tror att jag kanske tog extra illa vid mig eftersom jag har en hund. Kanske låter det löjligt, men när jag såg... Ja, jag pallar fan inte att skriva om eländet. Men i alla fall, så tänkte jag också på Elsa. Om någon skulle göra så med henne. Det... Är fan h e l t j ä v l a otänkbart. Men det skulle likaväl kunna hända, dessa människor som utför det här har ju uppenbarligen inga som helst spärrar. Fy fan.

Jag hoppas verkligen att ni kolla på filmen. I inlägget innan. Jag måste varna känsliga personer, den är grymt hemsk, men snälla kolla på den.

Ps. Hade ju tänkt att börja med en ny kategori idag, "Blogghjälp", men den kommer imorgon istället. Då förklarar jag hur man ändrar sin header.

Sanningen bakom päls..

FYFAN. Såg precis en video. Den är här nedan. Jag sitter här och gråter, fortfarande. Jag såg den ändå för typ fem minuter sedan. Fyfan säger jag bara. När man får se det blodiga lilla ansiktet på djuret.. Näe, FYFAN, ursäkta mitt språk, men det lilla ansiktet har präntat sig fast på min näthinna. Får fram det gång på gång nu, och varje gång strömmar tårarna ner för mina kinder. Så hemskt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. HUR kan man göra så mot stackars, oskyldiga, försvarslösa djur? Hur i hela helvete?? Jag förstår det inte.

Och jag kan erkänna att jag inte har tänkt så mycket på detta innan, har inte haft EN ENDA tanke på hur djuren behandlas eller så. Jag har till och med en äkta pälskrage.=( Efter att ha sett den här videon... ALRDIG mer i mitt liv att jag köper päls. Aldrig.

Och snälla ni, KOLLA PÅ VIDEON. Måste ändå varna för hemska (!) bilder, men snälla kolla på den. Er inställning till päls kommer helt att förändras. Hoppas jag.


Sanningen bakom päls..

FYFAN. Såg precis en video. Den är här nedan. Jag sitter här och gråter, fortfarande. Jag såg den ändå för typ fem minuter sedan. Fyfan säger jag bara. När man får se det blodiga lilla ansiktet på djuret.. Näe, FYFAN, ursäkta mitt språk, men det lilla ansiktet har präntat sig fast på min näthinna. Får fram det gång på gång nu, och varje gång strömmar tårarna ner för mina kinder. Så hemskt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. HUR kan man göra så mot stackars, oskyldiga, försvarslösa djur? Hur i hela helvete?? Jag förstår det inte.

Och jag kan erkänna att jag inte har tänkt så mycket på detta innan, har inte haft EN ENDA tanke på hur djuren behandlas eller så. Jag har till och med en äkta pälskrage.=( Efter att ha sett den här videon... ALRDIG mer i mitt liv att jag köper päls. Aldrig.

Och snälla ni, KOLLA PÅ VIDEON. Måste ändå varna för hemska (!) bilder, men snälla kolla på den. Er inställning till päls kommer helt att förändras. Hoppas jag.


Folkdans!

Heej igen :)

Nu är jag äntligen hemma från skolan! Halv sex, hu. =( Och slut på måndag-tisdag, helvetesdagarna =P Yippiee =) Nu ska jag snart äta middag, ska bli jättegott verkligen, pappa står i köket och steker något, kött tror jag. Gillar egentligen inte kött, asså inte så att jag är vegetarian, men njae... Kött är inte dirket min favorit. Och då menar jag liksom kött, asså ni vet typ riktigt kött, vad säger man.? Shit vad jag svamlar, men om jag säger så här: fick och fågel, mums =) Men inte det andra! haha. Hoppas att ni förstår =)

Just det, skulle ju berätta lite om folkdansen också. Det var andra gången idag (vi började ju igår), och det är faktiskt riktigt roligt, men svårt! Skitmycket steg och hopp och hejsan hoppsan. Masurkasteg och dalahopp och allt vad det heter =P Haha. Jag kan ju säga att vi är inte direkt duktiga än så länge, men det kommer. Får vi hoppas! Haha, ska ju trots allt ha uppvisning för 2000 pers vid lucia så... Men det är jätteroligt faktiskt, och särskilt med vår härliga klass =) Så jag ser fram emot gympalektionerna framöver.
För er som har missat vad det handlar om så har vi som tradition på skolan jag går på, att dansa folkdans vid Lucia. På den så kallade "Lussefesten" =P. Så alla klasser lär in varsin folkdans, sedan har vi uppvisning i Lisebergshallen på Lucia, för föräldrarna. IKLÄDDA FOLKDRÄKT! Haha =P Och vår klass fick den längsta OCH svåraste dansen av alla, västgötapolka tror jag den hette...

Jaja, lägger in en otrooligt vacker bild på mig i den folkdräkten jag ska dansa i =P Haha, shit vad jag skämmer ut mig... Lova att inte skratta för mycket =)

image328

Mitt killing-myself-schema

image326

Såhär går jag i skolan, måndad & tisdag. Snark säger jag -.-.  Fattar ni att jag är trött när jag kommer hem eller.?
Nu har jag EA, ska försöka sätta igång med datorkunskapen (haha, det som jag inte lyckades så bra med igår=P) Efter denna lektionen är det iaf lunch =) Wiiiie. Ska bli gott, jag är skithungrig.
Nej, nu MÅSTE jag jobba! Ha det bra länge=)

 Kram! <3

Tisdag

Godmorgon =)

Gud, idag var det segt att gå upp! Var jättetrött, antagligen efter jobbiga dagen igår.. Gick ju inte och la mig särskilt sent. Haha, ni måste tro att jag är väärsta mesen som håller på och klagar på gårdagen såhär, men den var faktiskt jobbig! =P Jaja. Hoppas dagen idag blir bättre, slutar iofs klockan fyra och ska träna klockan sex. Dubbelstep blir det idag, wiie =) Men jag gillar bättre att träna lite "tidigare" på kvällen, alltså vid fem, sex.. Gillar inte tider som den igår, halv åtta till nio. Då är man hemma halv tio och så har man missat typ hela kvällen och allt bra på tv =P=( Haha, missat hela kvällen, jaa i af för en sån som jag. Jag är inte dirket uppe till tolv, brukar gå och lägga mig vid tio, halv elva faktiskt =)

Idag blir det folkdans igen på gympan =) Just det, jag glömde ju berätta hur det var igår! Attans, det tänkte jag ju skriva om igår. Men jaja, skriver ett lite längre inlägg om det sen. Och kanske, kanske kan ni få se en bild på mig i folkdräkten =P Men bara kanske. Vi lärde oss iaf masurka-steget igår, haha, vi hoppad omkring där i en ring och såg skitlöjliga ut, Men roligt var det =)

Nej, nu måste jag gå, har inte sminkat mig eller fixat håret än och min buss går och tjugo minuter! Waa. Hoppas jag hinner... Och just det, en grej till, några har frågat om hur man fixar typ en sån header som jag har, så därför tänkte jag skriva ett inlägg om det sen. Och JA, jag vet att många redan har börjat med "blogghjälp", men ju fler desto bättre eller hur? =)

Ha en bra dag, puss! ♥

Helt slut

Tjoho ;)

Nu är jag hemma från träningen, har hunnit med att äta lite också. Duscha gjorde jag på Friskis, tycker det är mycket skönare att ha det gjort när jag kommer hem =) Passet var verklige superkul, men såå tufft! Jag och Carro slet som djur, jag kan ju säga såhär: mina armmuskler = inte bra :P Måste träna armarna mer faktiskt. En övning var att man skulle stå och slå med armen snett bakåt på ena mitsen som den andra höll. My god va jobbigt det var, mjölksyra efter trettio sekunder typ. Och allt går ju i jättesnabb takt, till musiken. Men, jag klagar inte, jag älskar när det är hårda pass! =) Superkul, och man känner sig skitduktig efteråt. Carro tyckte också det var kul, hon köpte dessutom klippkort idag så jag hoppas hon följer med nån mer gång =).

Åh, jag såg värsta snyggot där också =P På passet alltså. Typ enda killen. Haha, nej det var några fler killar, typ två till. Skitsnygg var han =) Hoppas han är där nästa måndag, då jävlar haha =)

Nej, nu ska jag se lite OC, sen ska jag nana. Jobbig dag som sagt, så jag behöver min skönhetssömn! ;)

Sov sött, puss ♥


Ki-box

Nej, nu måste jag kila! Måste ta bussen till träningen idag =( Moppen är ju "ute till försäljning" så.. Jaja. Mami kommer iaf och hämtar mig sen =) Skönt, när man är trött efter träningen och så. Ååh, ser verkligen fram emot passet, ska bli så kul! :D Ska kicka skiten ur Carro, jag lovar! =P Haha. Rapport kommer senare.

Ha de bra så länge, kram ♥


Bjuder på en gammal bild ;)

Fina koftor

image324
De här plaggen tycker jag är jättefina =) De kommer allihop från Lindex och är inte särskilt dyra. Jäg älska verkligen grått, tycker det är en sån himla härlig basfärg! Det är ju inte så kul att gå omkring iklädd endast grått, men det är skitsnyggt med grått och detaljer i en annan färg; typ lila, rött, silver eller guld. Tycker allra mest omde två långa modellerna, för jag bor verkligen i tights/leggings/strumpbyxor nu förtiden =) Så himla skönt, och snyggt!

Lista

Ännu en lista haha :P Kanske lite boring för er, men jag älskar att göra såna här!

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Mm =)
3. Är du uttråkad? Uttråkad nej, snarare trött
4. Är du ledsen? Nope
5. Är du italienare? Tror inte det.. =P
6. Är du gravid? Ja =)
7. Är du full? NEJ verkligen inte, läste ni inte fråga 5?
8. Är du en cooling? Jaa!
9. Är du från Irland? Nej tack och lov
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Yes =)

Åtta saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Mm..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger
under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Yep
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag inte

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Båda!
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? Båda
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Kväll
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej igen
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, det har nog alla..
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, skulle gärna vilja, men kommer aldrig våga
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja =(
6. Ätit en hel tårta? Nej..
7. Gjort bort dig offentligt? Ehm haha, aa
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej. Fyfan vad jag känner mig känslokall nu..
10. Velat försvinna? Ja

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Till mamma.
2. Telefonsamtalet du fick? CarroU
3. Personen du va med? CarroR och Anton
4. Roligaste grejen som hänt? Spanskalektionen, jag och Ellinor var övertrött och skithungriga =P
5. Personen du sms:ade? G
6. Du va i en bil med? Mamma
7. Gick på bio med? Hmm, tjejerna tror jag
8. Va och shoppade med? Mormor =P
9. Du kysste? Det vill jag inte säga.. =P
10. Du skrev till på myspace? Är ej medlem
11. Du kommenterade? Karinolofsson tror jag
12. Du kramade? Ellinor

Jag utmanar de som vill!

Btw, 6:an på första: ETT SKÄMT. =P Gud va jag är rolig...

Hej!

Gaaah, äntligen hemma! My ass vilken lång dag! Somnade på bussen hem. Och man blir ju deprimerad, det var mörkt när jag åkte till skolan i morse och det var mörkt när jag åkte hem. Buhu. Vintern är här förfan. Känns det som i alla fall. Och bussresan hem tog SÅ lång tid kändes det som, de stunderna jag var vaken och när jag kom innanför dörren här hemma var jag så hungrig att jag höll på att kapitulera. Och, mina vänner, jag är ingen bra människa när jag är hungrig. Inte alls. Det borde inte vara lagligt att ha lunch så tidigt (ja, jag vet att jag tjatade om det i förra inlägget också=P), och en fattig student som jag har ju för tusan inte råd att köpa nån form av "extralunch" varje dag. Nej, det får blir ändring på detta. Annars får jag börja ta med mig mackor eller något, och det vill jag helst slippa.

Nu är jag i alla fall inte hungrigi längre, mammas lasagne (lite kvar från igår=)) stod på bordet när jag kom hem och ni kanske kan gissa hur snabbt jag åt upp den. Snarare inhalerade =P Men gott var det. Sallad och dressing till det, skitgott =) Nu är det en timma och 40 minuter tills mitt ki-boxpass börjar, ska försöka vila mig lite innan dess. Och med vila menar jag inte någon form av powernap, nej, snarare en stund vid datorn, läsa lite bloggar och så. Ja nu vet ni ju hur min dag har varit, hur har ni haft det idag? =)

Orkar inte

Asså, jag vet, jag skrev förut att jag skulle jobba nu, men... Jag orkar verkligen inte. Det är SÅÅ tråkigt, och jag har ingen energi. Måndag är fan veckans jävligaste dag. Hatar den, är alltid så trött, för den är så lång och lunchen är typ halv elva. Idag var det några äckliga biffar med vit icke-fullkorn-pasta, men jag åt veggie som vanligt. Falafel och vegetarisk lasagne med salsasås =) Mums säger jag. Skulle behöva lite mer mat nu, hur menar dom att man skall klara sig från halv elva till kvart över fyra?? Fattar inte.. Har en clementin och min vattenflaska med mig, får väl  överleva på det.

Eller så får jag hänga med Carro och Ellinor till Side Road sen och köpa nåt. Får se. Haha, Ellinor sitter här bredvid mig och fyller i celler med färg. Väldigit roligt =) Hon ba: "Titta! Det här kan du använda i din blogg!" Haha, typ ett rutnät i lila och rosa.. =P Jättefint, Ellinor. Nej nu MÅSTE jag göra lite datorfuckingkunskap. Suck!

Men ni får ha det bra, hoppas ni har roligare änvad jag har just nu.

<3

Måndag

Heej =)

Hann inte skriva något i morse, datorn dampade så det blev inget inlägg då. =( Nu sitter jag i skolan, har EA. Ska egentligen göra datorkunskap, har ju prov i det på fredag, men jag orkar inte =P
Carro och Ellinor har precis fått reda på att jag bloggar haha, dom visste inte om det innan;) Men som jag har sagt tidigare, jag är värsta nojig med det... Vet inte varför.

Idag slutar jag 16.15 =( Skitjobbigt! Men, har gympa näst sista lektionen och vi ska börja med folkdans! =) Wiie! Ska bli hur kul som helst. Och på Lucia har vi uppvisning för typ föräldrar och sånt. ALLA ska ha folkdräkter. Haha =P Hur kul som helst.

Jaja, ikväll blir det ki-box med Carro, ska blir askul verkligen =) Skulle ju egentligen på det förra veckan men då bangade ju G =( Så idag kör vi på för fulla muggar. Kanske följer den andra Carro med också =)

Nej, nu måste jag jobba här! Skriver mer i senare =) Ha en bra dag!

Kramar <3

Kväll

Duschat precis och smörjt in mig (aah, hatar att säga "smörjt in mig", låter asfult!) med Doves Bodylotion med BUS. Den jag köpte på Gekås ni vet ;) Haha. Den är faktiskt skitbra, det var andra gången jag använde den idag, och redan efter första gången fick jag färg =) Skitbra ju! Någon mer som använder den? Tänkte göra en lite "recension" om ett tag, när jag använt den fler ggr.

Sitter här och lyssnar på Brucan =) I love him. Han är såå bra. Någon som vet när han kommer till Sverige igen? Har inte varit på någon konsert med honom innan, böjade faktiskt lyssna på honom för inte alls så längesen. Men jag kanske har några läsare som också är Springsteen-fans som har kollen på när han kommer hit next? =) Berätta gärna det isåfall!

Nej, nu ska jag faktiskt gå ifrån datorn. Gå ner till mamma och pappa, försöka se det sista på sporten (yes, jag är sportnörd) och sen kommer Van Weteren (hmm, stavning?) =) Gillar dom filmerna, och jag gillar Sven Wolter =P Haha, han e grym. Särskilt i Dieselråttor och Sjömansmöss. ;) haha.

Okej guys, imorgon är det skola! Eller, är det det för er? Jag menar går ni i skolan eller jobbar ni? Jag skall iaf till plugget. =/ Back to reality. Går till kvart över fyra imon, men försöker blogga imorgon bitti eller någon gång under dagen! =)

Puss&Kram <3

image322image323

Patetiska Posh

Haha. Har precis kollat på videon till Spice girls senaste låt, "Headlines". Hade inte hört den innan, och jag måste säga att jag blev ganska besviken. Hade nog förväntat mig något lite... bättre. Dessutom tycker jag inte att dom sjunger lika bra som innan. Tex Emma. Älskade hennes röst innan, men nu. Nej. Men men. Har i alla fall en hel del åsikter om videon. Yes, tänk att en Spice Girls-video kan väcka mig till liv =P

Först av allt måste jag säga: Posh's klänning, den i silver med paljetter, WOW! Ge mig. 


Men det var faktiskt inte det jag tänkte mest på =P Jag tänkte på hur otroligt diviga de flesta av dem (läs Posh) verkar ha blivit. Jag gick in på youtube och kollade på Wannabe-videon. My ass vilken skillnad :O På dom flesta. Alla utom Posh egentligen. Hon är likadan nu som hon var då. Men då, i den videon, var dom liksom mer levande. Kanske beror på att den låten är så jäkla grym (ja, jag tycker det) och att den är lite mer upptempo, men där släppte dom verkligen loss, visade glädje och känslor, dansade på borden, you name it. Vad gör dom i den nya videon? Jo dom glider runt i underkläder/små klänningar och man märker att det enda dom vill är att se så snygga ut som möjligt. Det här handlar liksom inte om musiken. Dom vill komma tillbaka, göra en snygg, classy och glammig comeback, så att alla ska se hur bra det gått för dem (trots att den enda av dem som faktiskt lyckats med en solokarriär är Melanie C). Så jävla boring.

Och Posh. Haha. Rätta mig om jag har fel, men kan hon ens sjunga? Jag tvivlar på det. I "Headlines" sjunger hon typ två meningar, och det mesta är dränkt av kör från de andra tjejerna. Hon sitter där på en stol, plutar med läpparna och åmar sig i underkläder så att alla ska se hennes sjukligt magra, anorektiska kropp. Varför?
Och jag märkte det även när jag kollade på Wannabe-videon. Där sjunger hon inte ett ord solo. Hon gör knappt någonting. Hon stryker omkring där längs väggarna, på sina höga klackar, i sin svarta klänning och försöker se snygg ut. Enda gången hon joinar de andra är när allihop dansar tillsammans. Då är hon väl tvungen antar jag.
Hon är verkligen patetisk. Hon skulla aldrig kunna släppa loss och bjuda på sig själv lite, nej förfan, allt måste vara helt perfekt. Hon ska se perfekt ut, hennes barn ska se perfekta ut, hon vill få sitt och Davids förhållande att framstå som perfekt, perfekt huset, perfekt hunden.. Gaaaah! Jag blir galen.

Och snälla, säg nu inte att jag är avundsjuk. Jag inser att det verkligen låter så. Men jag kan försäkra er. J a g  ä r  i n t e  a v u n d s j u k  p å  P o s h . Inte för fem öre. Okej, visst, jag skulle inte banga David Beckham, men förutom det. NEJ. Jag tycker hon är patetisk, och det står jag för. Kolla gärna in videorna här nere så kanske ni ser vad jag snackar om.



Och Wannabe =) Älskar den fortfarande lika mycket som när jag var... 8? Ääälskar Emmas röst i denna låten =)



Skriv gärna ner några rader i kommentarerna om vad ni tycker, om Posh, om Spice Girl, om låten/låtarna, eller mina åsikter =)

Lasagne

Mums, nu har jag precis ätit mammas goda lasagne. Har också hunnit med ett fyrtio-minuters träningspass här hemma. Skönt! =) En riktig genomkörare för hela kroppen blev det, armar, mage, rygg, lår och rumpa + kondition. Man har ju inte lika mycket utrymme hemma, som när man är iväg på Friskis (där jag träna), men jag tycker man får göra det bästa av situationen. =) Det är hur som helst jättesmidigt att träna hemma, när man inte riktigt har tid/ork att pallra sig iväg till träningslokalen. Sätt bara på en skiva med bra ös = både upptempolåtar och lite mer technolåtar med rytm som du kan köra styrka till. Perfekt! =)

Resten av kvällen skall ju också spenderas. Hm, måste nog plugga lite till. Men jag hatar verkligen att plugga. Haha, jag gick ut nian med 320 points men tro för guds skull inte att jag är någon plugghäst.. =P Neppnepp. Hatar att plugga.
Måste fixa naglarna också, och duscha. Fy, här sitter jag helt svettig och äcklig =S Ja, det finns nog saker att göra. Om inte annat stannar jag väl ett tag här framför datorn och degar =P

Träning

Nu är jag hemma från promenaden, har varit och klarat av mitt jobb också =P Mamma och pappa går så seeegt, jag gick typ tio meter framför hela tiden och fick stanna och vänta.. Jobbigt. Jag vill gå med lite tempo, så det ger något, medan mamma och pappa tycker det är härligt bara att "komma ut och får lite frisk luft". Ja men visst.

Skulle ju träna idag. Hmpf. Det har ju gått sådär kan jag ju säga. Har inte hunnit, eller asså, ska jag va ärlig så hade jag nog hunnit om jag verkligen lagt manken till. Men jag är så seg på helgerna, glider omkring här hemma och gör mest ingenting =P Så det får bli ett träningspass här hemma lite senare! Vilket iofs inte heller är fy skam. Tycker nästan det är bättre ibland, för då kan jag köra riktigt hårt, ända tills jag är helt slut =) Skitskönt att verkligen få köra slut på kroppen, och dessutom kan jag köra igenom HELA kroppen ordentligt, vilket inte alltid blir gjort på ett vanligt friskis-pass. Tycker medel-passen är ganska klena om jag ska vara ärlig, eller iaf vissa av dom. Är ju knappt svettig efteråt. Så det blir lite styrka+kondition in my room sedan =)

image321
Puss på er! ;)

Promenad

Nu ska jag ut på promenad med mami och papi =) Härligt väder är det ju, så man kan ju inte sitta inne hela dagen. Kommer ett inlägg om Spice Girls sen, så håll utkik. Blev ganska långt, och jag har inte riktigt skrivit klart än =P Haha. Publicerar det sen, hoppas ni orkar/vill läsa det! Skulle vara kul att höra era åsikter också =)

<3

Hijihiji

Åh va jag vill bort någonstans nu. Känns piss att skolan börjar imorgon, verkligen PISS. Asså, jag gillar verkligen min skola, jag tycker skitmycket om min klass och så, men näe det känns som att jag hellre skulle vara hemma en vecka till. =P Någon mer som känner likadant som jag?

Kollade på gamla bilder från när vi var i Grekland i våras/somras. Så underbart var det. Vi var på Kreta, någon mil från Chania. Agii Apostoli eller något sånt tror jag att det hette. Ååh. Bara av att tänka på det får jag hypertillbakalängtan. Så fantastiskt jävla underbart. Jag älskar verkligen Grekland. Har varit där fyra gånger, tre ggr på Kreta en gång på Samos, en skitliten ö. Lika bra alla gångerna.


Vårt hotel Cretan Dream i Agii Apostoli <3

En annan resa jag verkligen minns med glädje var när jag och min kusin fick följa med mormor och morfar till Menorca. Jag kan verkligen rekomendera den ön till alla som inte varit där =) Wonderful. Åh, jag älskar verkligen sol & bad. Finns inte mycket som slår det. Hoppas på en utlandsresa till våren, men vem vet. Flera av mina kompisar har varit iväg nu på höstlovet. New York, Californien och Marbella. Hur låter det? Inte så illa, jag vet.
Och I ska till Thailand snart, fy för henne =P SÅ avundsjuk är jag.

Jaja, nu ska jag sluta gnälla.
Vilket är ert favorit/drömresemål?

Jag visste väl att jag inte var normal...

Man ska han under 30 kryss för att vara normal

(X) Jag har dragit ut 3 eller fler tänder.
(  ) Jag har brutit något
(X) Jag har börjat blöda väldigt mycket.
(X) Ibland önskar jag att jag dog.
(X) Jag är rädd för döden.
(X) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.
(/ ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.
Totalt: 6,5

(X) Jag har ramlat av en stol.
(X) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.
(X) Jag har gråtit väldigt mycket.
(  ) Jag har rymt hemifrån.
(  ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset.
(/ ) Jag tror på Gud.
Totalt: 3,5

(  ) Jag använder nån form av eyeliner/kajal.
(X) Jag använder mascara.
(  ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.
(/ ) Jag dricker inget annat än vatten.
(  ) Jag är galen i godis.
(X) Jag är tuff.
(X) Jag är över 144 cm.
(X) Jag är över 155 cm.
Totalt: 4,5

(  ) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.
(  ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.
(X) Jag är blondin  
(  ) Jag är brunett  
(  ) Jag lyssnar bara på punk.
( X) Jag har ljus hy.
(X) Jag blir lätt brun.
Totalt: 3

(  ) Jag väger mindre än 50 kg.
(X) Jag har en eller flera piercingar.
(  ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.
(X) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.
(  ) Jag hatar choklad.
(X) Jag älskar godis (ja, fast jag äter det inte just för tillfället).
Totalt: 3

(X) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.
(X) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.
(X) Jag är känslosam.
(  ) Jag brukar känna mig som en idiot.
(X) Jag undrar varför jag föddes ibland.
(  ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.

Totalt: 4

(X) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.
(X) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.
(X) Jag har dödat en spindel.
(X) Jag har försökt dränka massa myror.
(  ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
(X) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.
Totalt: 5

(  ) Jag är allmänt ointressant.
(  ) Jag är tråkig.
(X) Jag får andra att skratta.
(X) Jag skrattar ofta.
Totalt: 2

Totalt: 31,5

Haha, attans :P Det var väl det jag misstänkte...


Det här är egentligen ingen utmaning, men tänkte göra den till en =) Alltid kul att se vem som är normal och inte =P

1. Kopiera listan och kryssa i det som stämmer med dig
2. Räkna ihop kryssen, och se om du är normal =P
3. Länka till den du blev utmanad av
4. Utmana dem du vill!

Jag utmanar: Kenza, Mimmi, Carro, Jessica och Tobias!

Morgonpigg

God morgon!

Antagligen är ni inte vakna nu när jag skriver detta, inte många som vaknar så tidigt som jag på en söndag. Slog upp ögonen första gången vid åtta(!) men somnade som tur var om till strax efter nio.. =P Haha. Resten av min familj sover fortfarande, bara jag och Elsa är vakna. Gav henne mat precis och var sen ute en snabbis i trädgården och rastade henne. Hennes öga var jättesvullet idag =( Vet inte vad som har hänt, men hon verkade lite nere. Åt inte så bra heller, hon brukar kasta sig över maten men nu idag åt hon nästan inte ens upp.. =S Jajaa, jag får fråga mamma när hon vaknar, hon brukar veta.

Idag har jag mycket att göra. Ska plugga, städa mitt rum, fixa naglarna, jobba lite, träna, och en massa annat. Hua. Jaja, det går säkert bra. Men nu måste jag kila, skall göra lite frukost till min familj tänkte jag =)

So long <3

image318
Bästa hunden i världen <3<3


Caandy

Åh. Jag är mätt. Äckligt mätt. Jag mår seriöst dåligt. Har väldigt god lust att sticka fingrarna i halsen, men nej. Jag ska såklart inte göra det. Det löser ingenting, gör det snarare bara värre. Anyway, antagligen beror det på att jag har ätit så jäkla mycket ikväll. Chips, glass. Och GODIS. Aah! Godis, jag har inte ätit godis sedan i somras. Inte så att jag har haft nåt godislöfte eller så, utan bara för att jag inte har haft lust. Känns så meningslöst att sitta och proppa i sig massa smågodis bara för sakens skull. Jag menar, kom igen, hur många av er tycker det är gott att äta två hekto lösgodis.? Okej, kanske gör vissa det, men själv tycker jag bara de fem första bitarna är goda. Sedan äter jag bara upp resten för att... Jag vet inte ens varför =P Nej, så därför har jag skippat godiset. Men idag hade jag lust att bara testa, köpa lite godis och se om jag tyckte det var gott. Hrm, det var det inte. =( Inte alls gott. Hade iofs inte köpt så mycket, typ åtta bitar och en Daim. Daimen var iofs god, men det andra. Blä.

Ja, så nu vet ni det. Ni som vill sluta äta godis, håll upp några månader, sedan kommer ni med all säkerhet att veta om ni klarar er längre, eller om det över huvud taget är värt det. Jag menar, går man omkring och suktar efter godis hela tiden och verkligen läängtar efter det, då tycker jag att man ska äta godis. Kanske inte varje dag, men en gång i veckan eller nån gång då och då. Det kan man faktiskt unna sig.

Hur ofta äter ni godis? Ofta, ibland eller sällan?

image315



Tankar om döden.. ;)

Har precis kommit hem från kyrkogården/fika. Vi (jag, mamma och mormor) gick runt och kollade på alla gravstenar och så, trots allt en jäkla massa som mamma och mormor kände till. Vissa gravar var ju helt igenväxta, så hemskt tycker jag! Tänk att bara skita i någon nära som dött. I och för sig så kan det ju vara så att det inte finns någon kvar i släkten eller vad man ska säga, men ofta är det ju så att barn och barnbarn flyttar nån annanstans och så, och bara glömmer av/skiter i graven där någon släkting till dem ligger. Usch.

Jag vill iaf inte bli begravd. Neej. Helst vill jag inte dö alls, men om jag måste välja så blir jag nog hellre kremerad. Det har jag sagt flera ggr till mamma och pappa, så dom vet det om jag skulle dö före dem. Men man får passa sig för att prata om det för ofta, eller med fel människor, vissa tycker man är weird om man pratar om döden för mycket =P Nej men seriöst. Jag är typ rädd för döden. Inte på dagen iofs, då känns det rätt okej. Men på kvällen, om jag typ ligger i sängen och inte kan somna. Börjar jag då tänka på döden så är det kört. Får typ panik. Så gör inte det. Tänk på döden på kvällen alltså.

Men visst måste det vara bättre att bli kremerad när man har dött? I alla fall tanken på det. Jag menar, när man väl är död så kanske det inte spelar så jävla stor roll, men tanken på att jag ska hissas ner i jorden, bli instängd i en kista och ruttna. Det känns inte bra. Då känns det bättre att veta att jag ska brännas (okej, kanske inte just den biten att jag ska in i en ugn) och spridas ut över något hav eller något sånt.

Vad tycker ni? Vill ni bli begravda eller kremerade?

Sorry för mina jätteseriösa inlägg idag, men det blir så ibland. =P Och tyck inte att jag är konstig nu bara för att jag skrev ett inlägg om döden, jag tycker bara att det känns bra att få ner mina tankar om det. <3

Löss

Uuusch, jag läste precis ett inlägg om LÖSS. Att det just nu härjar här i vårt avlånga land. Fy vad vidrigt. När jag läste det kände jag typ att, jaja men wtf det drabbar nog mest yngre barn, som typ leker massa lekar med huvudena tätt ihop, byter mössor med varandra och är allmänt oförsiktiga. Men nu, när jag börjar tänka på det... Då börjar det klia i mitt hår! Som satan. Precis som att när man ser en spindel så känns det som att den är PÅ en, det kryper i hela kroppen. Och bara för att jag är så jäkla säker på att JAG aldrig någonsin skulle få löss, så känns det som att risken att jag vaknar upp med huvudet fullt av små svarta kryp är STÖRRE än att jag inte gör det.

För det är alltid så, jag ska va så jäkla cool och en sån sjukt soft inställning till sånt där, alla jobbiga saker, typ "Neeej, men de e LUGNT. Det händer andra, inte mig. Nänänä, sluta snacka dumheter." Varför kan jag inte bara ha en normal inställning som normala människor, liksom att "Ja, det är klart att det kan hända mig, men den dagen den sorgen. Jag kanske inte ska låna någon annans mössa nu när jag vet att det kryper omkring mycket löss överallt." Nejdå, istället så provar vi mössor hej vilt, bara på rent jävulskap. Bara för att utmana ödet. Liksom, får jag inte löss nu när jag har testat alla dessa människor mössor PLUS den inne på H&M som typ hela Göteborg precis har testat, då jävlar är jag nog rätt bra ändå. Suck.

Jaja, jag ska inte tråka ut er med mitt tjat om löss nu. Men det kan ju vara värt att tänka på. Det kryper omkring mycket löss där ute så håll er till eran egen mössa!

image314
En LUS

Lördag

Heeej =)

Ashärligt väder ute idag, så jag mår braa, hoppas ni också gör det =) Lördag också, veckans bästa dag. Har precis kommit hem, har varit iväg och jobbat lite. Nu är farmor här och hon och mamma sitter nere i köket och pratar. Borde nog gå ner och vara lite social, men jag måste ju sköta bloggen också =P Haha.

Idag har jag inte mycket planer, skall med mami till kyrkogården, en "tradition" vi har vid Alla Helgons dag (afton?). Eller aa, det är nog jag som inrättat den traditionen tror jag.. =P Jag frågade mamma igår ba "Mamma, ska vi inte åka till kyrkogården i år??" Hon typ garvade ihjäl sig och kallade mig för pensionär! =O Whaat. ;) Men vadå, jag tycker faktiskt att det är mysigt, eller mysigt är kanske fel ordval, men det är VACKERT att se alla tända ljus och allt sånt på gravarna. Dessutom ligger ju flera av våra släktingar där, det skulle ju inte skada att hälsa på dem.. Men, jag förstår ju om inte alla delar min uppfattning, det finns ju säkert många som tycker det är hemskt och sorgligt att besöka kyrkogården, folk som mist någon riktigt nära. Det har inte jag. Än. Jag har mamma, pappa, syskon, vänner, mor- och farföräldrar och övrig nära släkt i livet, och det är jag väldigt tacksam för. De som är döda i min släkt är mina mor- och farföräldrars föräldrar. Och, inte för att låta hjärtlös, men jag stod inte dem så nära (alla utom tre hade dött innan jag föddes), och hann aldrig lära känna dem, så det är inte direkt så att jag saknar dem varje dag eller tycker det är hemskt sorgligt att gå till kyrkogården bara därför. Missförstå mig inte nu, för det är inte direkt så att jag går runt med ett leende på läpparna när jag är på kyrkogården. Inte alls. Jag tycker det är skithemskt att se små, nyligen ditsatta gravstenar med nallebjörnar och bollar på, med leksaker framför. Och så ser man på födele- och dödsdatum att personen bara hann bli tre år. Framför en sådan sten kan jag stanna i tio minuter, bara stå där och glo på den, och tänka lite. Jag tror det är nyttigt för alla att någon gång då och då besöka kyrkogården, om inte annat så får det en att uppskatta att man lever.

Oj oj, nu blev det här ett jätteseriöst inlägg, kanske inte riktigt meningen från början, men när jag väl börjar skriva så har jag svårt att sluta =P Vill få ner alla tankar, och förmedla vad jag känner och tycker.

Vad gör ni såhär på Alla Helgons afton?


Tips tips

Tänkte bara tipsa om en sida där ni får fler besökare till er blogg, eller om ni kanske har en annan hemsida av något slag. Gå in här och registrera er. Det är helt gratis (alltså inge jobbiga följdgrejer som ni måste köpa eller nåt sånt!), jättelätt och ni får fler besökare till er sida.

Jag kan förklara lite mer hur det går till, för jag fattade själv ningenting när jag först kom in på sidan:
Ni får en adress som ni lägger in som startsida på er webbläsare, så varje gång ni går in på internet kommer ni in på en ny sida/blogg. Då får ni poäng, och i och med att ni tjänar poäng, tjänar ni också besökare =) Ni får 2 poäng varje gång ni startar upp webbläsaren, och det dras 3 poäng från er varje gång ni får en ny besökare genom den här sidan (det dras alltså inga poäng när någon annan besöker er blogg, genom att knappa in adressen). Så genom att starta upp webbläsaren TVÅ (!) ggr, får ni alltså en ny besökare, som skickas in på er sida =) Bra va?
Ni får också en adress som ni kan tipsa era vänner med. Går dom då in på den adressen får ni 1200 poäng! Fatta hur många besökare =) Tipsar de i sin tur några vänner, får ni poäng av det också. Så, mina vänner, jag rekommenderar er verkligen att registrera er =)

Fredagkväll

Har precis kommit hem från farmor och farfar. Det skulle ju bli träning idag juh! Men nej, det blev inte, hann inte. =( Middag hos farmor och farfar är typ tradition, varje fredag. Men dom bor så nära så det är liksom inte värsta tillställningen. Aja, anyway får väl träna imon istället då! Var i alla fall ute och gick en lång promenad med Elsa förut =) Jätteskönt.

Alexander ringde förut och frågade om vi skulle käka pizza och se på film =) Känner dock att jag inte vill/orkar tjocka mig med pizza, dels eftersom jag redan ätit middag, dels för att lördag är min tjockisdag =P Men men, lite gott kan man allt få unna sig en fredag också. Får se vad det blir sen. Tror att han kommer hit, eller så åker jag till honom, vet inte riktigt hur det blir. Han ville att vi skulle se nån Hannibal-film, men ehm... jag vet inte om jag vågar det =P Jodå, det gör jag nog. Jag brukade gilla skräckfilmer, var alltid den som ba: "Joooo men kom igeeeen, var inte så FEGA, nu ser vi på skräääckfiilm! Mohahah!", men nu har jag typ inte sett nån skräckfilm på länge. Är ur form kanske man kan säga =P Men men, sen kommer ju Idol också, och några Vänner-avsnitt åker säkert på också ;) Ingen som vet någon bra film annars?

Åh, nu blev jag värsta sugen på glass... =/ Blir alltid det när helgen börjar närma sig =P Men min moppe ligger ju ute till försäljning, så.. Vi får väl gå! Jaja, vad ska ni göra ikväll?

Kram <3

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag. Har på mig en av de nya tröjorna som jag köpte i förrgår =) Hade ingen hemma som kunde hjälpa mig ta kort, så därför blev det lite si och så med bilderna ;)

image309image310
image308


<3


Dr Kosmos

Haha, förlåt, men jag är ju bara tvungen att visa detta klippet! Doktor Kosmos =) Så underbar, kollade alltid på det på lördagsmornarna när jag var mindre. Garvade ihjäl mig när han ramlade ur hängmatten, och så hjälpte han alltid massa djur som kunde prata =P Typ sniglar med snuva och sånt.. =)


Ni får lov att tycka att jag är barnslig nu, men kom igen, lite nostalgi från barndomen har väl ingen dött av =P


Kalles klätteträd =)

Fan va mycket bra barnprogram det fanns =) Haha, kanske inte, men det är ändå kul att hitta såna här gamla klipp och minnas.

Vickan

image307

Vad tycker ni om Victoria Silvstedts outfit? Själv tycker jag inte alls att den var särskilt snygg. Tyckerkjolen och blusen blir lite för mycket tantvarning tillsammans, och rosetten gör bara det hela ännu mer präktigt. Fast iofs, jag föredrar nog outfits som denna på Vickan, hellre än klänningar där slitsen och urringningen möter varann vid naveln, och utan trosor under. =S 

Fredag

Morrn morrn! :D

Fredag idag, usch det känns inte bra! I normala fall går jag på moln när det äntligen är fredag, men nu när det är lov.. Nja. Inte riktigt samma känsla, för nu vet man att efter helgen är lovet slut. =(=( Jaja, men det ska vi inte tänka på nu. Planer för dagen då.. Hmm. Städa, plugga och ev. söka jobb. Får se om jag hinner. Och träna ska jag göra i eftermiddag också. Medel/Puls blir det nog.
 
Haha, vet ni vad som går på tv nu? Trasdockorna! Kommer ni ihåg? Kollade jämt på det när jag var liten! Åh, NOSTALGI! Ett annat barnprogram som jag skulle ge mycket för att få se typ ett avsnitt av igen, är Simpor och Grodfötter. Snälla säg att ni minns!? Jag har inte direkt jätteklara minnen, men jag har bilder och klipp som jag ser jättetydligt i hjärnan =P Haha. Ni vet den där serien om.. en familj med sjödjur typ? Dom hade hår av tång och typ som våtdräkter där grenen på byxorna hängde nere vid knäna typ.. =P Och så sov dom i badkar. Dom bodde i ett helt vanligt lägenhetsområde. Serien gick 1994/1995, jag var alltså 3-4 år, men trots detta minns jag denna serie med skräckblandad förtjusning =P Har letat efter bilder, klipp eller liknande, både på google, youtube och svt:s egen hemsida, men nothing. =( Vilket var ert favoritprogram när ni var små? =)


Trasdockorna - is the shit =P

Promenad, Greta och moster

Godkväll =)

Har precis sagt hejdå till Greta, vi var ute och gick i typ fyrtiofem minuter, jätteskönt =) Fast sjukt mörkt, vi gick typ

genom skogen, no belysning, och så börjar vi prata om Halloween =P Haha, bra där. Sedan satt vi och prata skit ett tag på mitt rum, vilket hon för övrigt tyckte var väldigt välstädat (hmm?). Det tycker inte jag. Ska storstäda imon =P Om jag orkar. Nu är min moster, hennes man och mina kusiner här. Trevligt =) Är inte så värst ofta man träffar dem trots allt. Jaha, vad händer ikväll då? Inget speciellt tror jag. Blir nog bara det vanliga, slappa, kolla på tv och så. Faktiskt skönt =) Tänkte kolla på Niklas Mat, haha, men neej. Dom andra ville se på Ett gott parti så det blev inget med det. Och jag har ingen box till tv:n i mitt rum än, så det blir bara till att kolla Vänner, OC och filmer här uppe ;) Men men, jag klarar mig hehe =P


En grusig mobilbild från ute

Anyway. Imorgon lägger jag nog ut lite mer bilder på mina andra köp. Två tröjor, det är väl dom som är mest intressanta att se =P Shit, nu börjar det surra inifrån min vägg! =O Whaat!? Sånt här e creepy, och anledningen till att jag inte vågar vara ensam hemma. Det är asläskigt, vårt hus är typ hundra år (jag skojar inte), det är min gammelfarmors gamla hus, och jag undrar fan ofta om det inte spökar här asså... =S Hör saker ibland om kvällarna när alla har gått och lagt sig, mitt rum ligger precis över köket. Asläskigt, man tror ju att det är inbrott eller nåt.. =/ Och en gång när jag och min bror var ensamma hemma med Elsa så började hon skälla rakt ut i luften i säkert en halvtimma. Man såg liksom att hon såg något, men vi gjorde det ju inte. Och det sägs ju att hundar ser och hör saker som inte vi människor uppfattar. Vet att det låter konstigt, men jag tror det. Och jag tror verkligen på såna saker, typ spöken och andar och sånt. Kalla mig löjlig, dum eller vad ni vill, men jag tror stenhårt på det. Det är kanske också en anledning till att jag inte vågar vara lonely. Rädd för att gammelfarmor ska dyka upp i trappan.. Nääe, nu får jag sluta! Skrämmer ju för fasen upp mig själv här nu. Men ändå, det är intressant. Shit, nu blev det här värsta seriösa spirit-talking-inlägget =P Haha, inte riktigt meningen, bara det att jag faktiskt hörde någit inne i väggen. Aja, tro inte att jag är galen nu, för jag är faktiskt rätt normal!=P Men jag måste ändå fråga:
Tror ni på spöken/andar, och har ni varit med om något sådant?
<3

Some shopping


Skinnhandskar, 49 :-


Fårskinnsvantar, 29:-


Ansiktsvatten och hårinpackning


Sminkväska från Björn Borg, 29:-


Bodylotion med bus från Dove, 29:- samt julklappsettiketter med änglar, 5:-

Detta var några av de saker jag köpte igår, tröjorna och underkläderna är i tvätten och julklapparna vill jag inte visa här =P Ifall dom som ska få dem kikar in. Sjukt billiga och bra grejer eller hur?

Undies

image297

Köpte ju som sagt lite nya undies igår, men jag behöver ännu mer. Gick igenom min korg med underkläder och mamma, där var mycket gammalt och fult. Hatar att gå omkring med fula underkläder, tänker alltid att jag ska råka ut för en olycka och ambulansmännen och alla ska se mina tacky underbrallor. Usch.
Dessa här hittade jag på Lindex hemsida, jättefina tycker jag =) Jag gillar verkligen spets, tycker det är jättefint, så de här ska jag nog köpa. Billiga är de dessutom.
Vad tycker du?

Torsdag

Gomorron everybody! =)

Torsdag idag, hjälp, känns som lovet bara springer iväg! =O Jaja, fortfarande några lediga dagar kvar. Idag har jag inte så mycket planerat, ska plugga lite hade jag tänkt, träna och bara softa. Skriver mer sen, nu ska jag gå ner till mamma och äta frukost!

<3

RSS 2.0