Sick and tired

Gick hem från skolan efter lunch idag. Kände mig helt borta, verkligen totalt nere i skorna. När jag vaknade i morse kände jag mig inte direkt tip-top, men ändå såpass bra att jag kunde gå till skolan utan problem. Men sen blev det värre och värre, och vid lunchtid kändes det ungefär som nån hade proppat in sågspån i min skalle. Mysigt.

Såg nog ut som sju svåra år också, och som Cornelia sa "Du ser helt gråtfärdig ut", typ så kände jag mig också. Det här med immunförsvaret. När det viker sig, viker sig allt annat också. Så jag åkte hem och somnade på soffan med en gång. Vaknade vid fyra och insåg att om jag ville ha någon middag (vilket jag inte ville, men tänkte att det kanske är bra, om inte annat för förkylningen), så fick jag hoppa på moppen och köra till farmor och farfar. Sagt och gjort. Det blev firre till middag, och den måltiden plus att jag tidigare tagit en Ibbe (Ibumetin) gjorde att jag piggnade till lite. Nu känner jag mig väl sådär, kvällen tänkte jag i alla fall spendera här hemma i min soffa alternativt säng, mami skulle hyra med sig PS. I Love You hem (sorry Ida). Vad mer då? C-vitamin-boost någon? Kastrull med hett vatten? Nässpray? Anything?
Det får fan ta mig vara bättre imorgon för då ska jag in till stan. Måste dra ett span på Myrorna, det var längesen nu! Dessutom ska jag till den nya 2hand-butiken på Vallgatan. Spännande, spännande! Så därför: förkylningen ska vara bättre imorgon. Yesyes, inställningen är A & O.

Ha en trevlig kväll gott folk.



Tre bilder från min kusins bröllop förra helgen


in

After rain comes the sun?

Det är helt sjukt vad trött jag är, och vad segt allting är.
Och jag har gått tre dagar i skolan. TRE. Jag har TVÅ HELA ÅR kvar, och jag är trött efter två dagar i tvåan. Det är inte okej.

Men kanske är det så första veckan, kommer faktiskt inte ihåg hur det var förra året. I och för sig var det nog inte samma sak, för då var allt nytt och roligt. Nu är det mellanåret. Fy fan för mellanår. Jag hoppas verkligen att detta bara är första-veckan-i-skolan-depression, då när man sörjer att sommarlovet faktiskt är slut, att det inte finns någon återvändo, skolan står för dörren. De lata dagarna är över liksom.

Tror det blir bättre nästa vecka. Hoppas det blir bättre nästa vecka. När man kommit igång med allt; plugg och framför allt träning. Då mår i alla fall jag bättre. Första veckan är ju i alla fall något som måste avklaras. Och snart är vi där, två dagar sen är det fredag. We can do it.


Mitt gosedjur ♥

Long time no seen

Hola.
Läängesen senaste uppdateringen nu, jag får allt ta och skärpa mig.. Det är sjukt kul att se tillbaka i bloggen, se vad man har varit med om och skrivit för skit. ;) Men ibland (allt som oftast nu för tiden känns det som) finns det helt enkelt inte tid. . .

Idag var i alla fall första skoldagen. ÅNGEST. Ska jag vara ärlig så känns allting bara piss just nu, vet inte hur jag ska klara ens höstterminen. Inte så, men man har ju helt enkelt vant sig vid sommarlovets sköna dagar, och vad det verkar så är det no life som gäller i tvåan. Allt annat än skolan blir lidande, vad blir kvar egentligen?
Yeye, så illa är det kanske inte. För som vi säger: BE COOL, STAY COOL! Haha, mottot tvåan rätt igenom. Ingen hets här inte. Nänä. Ska försöka leva efter det mottot, samt CARPE DIEM som så fint står skrivet på första sidan i min kalender. Istället för att hetsa sönder sig själv med skolarbete och plugg borde man faktiskt ta till vara på och fånga dagen. Och det tänker jag från och med nu försöka göra. Hitta guldklimparna i tillvaron helt enkelt! =) Och uppskatta de underbara människor som jag får omge mig med varenda dag. Utan er fungerar inte jag. ♥




Me and my babes at Crete!

Fika & Shopping

Partymusik dånar just nu i mina öron. Nja, kanske inte dånar. Men jag börjar få in den rätta feelingen. Disturbia finns i mitt huvud hela tiden nu förtiden, tycker jag. Kanske beror det på att jag älskar den låten, spelar den om och om, och varenda gång min mobil ringer så hör jag den igen. Och igen.

Idag har jag varit på Kungsmässan och träffat goa Nina. Underbar tjej. Vi åt räksmörgås på Espresso House och satt och pratade jättelänge. Skulle egentligen träffats utanför jobbet, men döm om min förvåning när jag går på bussen mot K-backa, och ser henne sitta där! Hon blev nog lika chockad hon.. =) Efter lunchen/fikan gick vi en sväng i affärer, jag köpte en påse engångsrakhyvlar samt ett par chinos från Gina. Tack för idag gumman! ♥

På vägen hem övningskörde jag.
Wie. Det börjar gå bra ändå. Tycker jag. Eller bättre kanske jag ska säga. Men ändå, det var en ganska lång bit jag körde, ändå hem. När jag nästan var hemma kom en satans-jävla-pubbeunge-på-moppe och skulle naturligtvis ligga uppe i röven på mig, kunde tydligen inte bestämma sig för om han ville köra om eller ej. Sånt blir man förbannad på. Känner på mig att jag kommer att bli en aggresiv förare.

Nu ska jag lyssna på lite mer bra musik, sedan blir det lite mer packning!


Like my eyes, I'm smiling

En dag kvar. Är det nu. En dag! Kan inte fatta, imorgon vid den här tiden kommer jag att vara så spänd & förväntansfull att jag vet inte vad. Antagligen kommer jag även att ha en ordentligt jobbig känsla av illamående. Min mage kommer antagligen att vara lite uppochner, men det får jag stå ut med. Måste. För när de hemska helvetestimmarna på planet är över, då mina vänner. Då har vi en vecka av lycka framför oss.


Luften bor i mina steg

Idag har varit en slapp dag (?), känns det som. Men i själva verket har jag varit ganska så effektiv. Vaknade redan vid kvart över åtta, kände inte för att somna om så jag läste lite i Brunstkalendern, boken jag läser just nu. Riktigt bra faktiskt, skriven av Emma Hamberg, ni vet hon som skrev Linas Kvällsbok? Sedan vaknade familjen och jag skuttade ner till nedervåningen och ordnade en major breakfast. I´m the best, säger jag bara. Fan va min framtida man kommer att skatta sig lycklig. Not. Detta är en företeelse som händer ca en gång varannan månad, men ändå!

Efter frukosten läste jag lite igen, slappade framför OS, chillade lite vid datorn, fördrev lite tid helt enkelt. Efter lunch övningskörde jag med min papps. =) Det börjar gå bättre gott folk! Jag gör framsteg! Folk vet säkert att efter första gången jag övningskört sa min pappa att det här aldrig skulle fungera. Well, I proved him wrong. Mihi x)

Började köra redan nerifrån vår brevlåda, upp en sväng till en kyrkogård, sen ut på en lång, vääldigt smal väg (fick möte ett par ggr, RÄDD). Sedan körde vi ut på en lite större väg, med rondeller och grejer. Upp till min gamla skola, och tillbaka. Och nu till det top notchigaste av allt; jag körde upp på vår parkering. Yes! Själv! Fyfan vad jag är bra. Det är nämligen så att en väldigt brant, men kort och smal, grusbacke leder upp till vår parkering och jag bävade inför att köra upp där, men hej vad det gick.

Anyway, när jag kom hem slängde jag på mig träningskläderna och moppade iväg till gymmet. Lite pinsamt, har förfan inte varit där på hela sommaren, men OJ vad jag hade saknat det. :O Helt galet. Jag älskar att styrketräna helt enkelt. Det är min grej. Vissa gillar att chilla på en matta, göra solhälsningar till höger och vänster, andra springer mer än gärna runt bland ormbunkar och lingonsnår i spöregn och letar efter kontroller. Inte jag. Det är en sak som ska bli skönt sen när skolan börjar, alla rutiner, och med rutiner menar jag till stor del träningen. =)

Nu, min vänner, ska jag äta middag. Är VRÅLhungrig. Hare gött.

Lite nytt.

Har varit iväg med min far hela dagen. Först var vi i stan och bytte mina skor jag köpte häromdagen. Fick ju för fasen fel stlk. Storlek 36. Inte 39 som jag skulle ha. Men som tur var hade de ett par 39:or kvar och dom fick jag såklart, tillsammans med en stor ursäkt för att de varit såna klantarslen.

Ska fota skorna och visa dem så fort jag får tid, dom är jättefina verkligen. Och priset; 100:- styck! Waah. Heaven. I alla fall så åkte vi till Frölunda Torg efteråt och där köpte jag.. hm, inget speciellt faktiskt. Dock fick jag med mig ett supersnyggt nagellack från Mavala samt en nail polish remover.



Är riktigt spänd på att se hur färgen på nagellacket blir, har letat efter den perfekta mörkblå färgen i evigheter! Enligt hon i affären var denna Deep Blue den snyggaste i hela Jeans-serien. =) Köpte även en röd-och-vit-rutig palestinasjal som jag redan älskar.

...

Gles uppdatering det senaste. Yes I know.

RSS 2.0