Onsala Herrgård

Är precis hemkommen från Onsala Herrgård där mormor bjöd oss på middag. Det var buffé med en massa godsaker; paj, parmaskinka, ost, pastasallad, potatissallad, såser, vanlig sallas mm. Mätt blev man kan jag säga!
På hemvägen körde vi en sväng om Gottskär, och jesus va fint där är! Lyllos Ellinor som har hus där, om något av husen nere i hamnen är hennes så är jag grön av avund. ;)

Nu tänkte jag kolla på Vänner och O.C, en slappkväll helt enkelt. Ni får ha en mysig kväll! ♥


Klänning VILA, kofta Gina, klocka Guess, pärlor i öronen och halsbanden är gåva



No one laughs at God

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God when they're starving
Or freezing or so very poor

No one laughs at God when the doctor calls after some routine tests
No one's laughing at God when it's gotten real late
And their kid's not back from that party yet

No one laughs at God when their airplane starts to uncontrollably shake
No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else
And they hope that they're mistaken
No one laughs at God when the cops knock on their door
And they say "We've got some bad new, sir,"
No one's laughing at God when there's a famine, fire, or flood

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or...
Or when the crazies say he hates us
And they get so red in the head
You think that they're about to choke

God can be funny
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie
Who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God when they've lost all they got
And they don't know what for

No one laughs at God on the day they realize
That the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes
No one's laughing at God when they're saying their goodbyes

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or...
Or when the crazies say he hates us
And they get so red in the head
You think that they're about to choke



Det är inte lätt när det är svårt

Det är jobbigt när jag själv anser mig såpass vuxen att ta mina egna beslut, bestämma över mig själv, allt sånt där, medan mamma fortfarande ser mig som ett litet barn och måste vara med och lägga näsan i blöt i varenda grej.

Som med mitt jobb och mina pengar. Jag har full koll över allt det där. Så kommer hon och säger att jag borde ta lite fler tider för att jag har två Greklandsresor att betala. Jaha. Ja, men för det första: den ena Greklansresan är dead and gone och helt betald för längesen, och för det andra så är den andra Greklandsresan också betald. Så vad är grejen? Lita bara på att jag har koll på det istället för att behandla mig som en tolvåring som inte riktigt har koll på läget. Jag vet att det inte är gratis att åka utomlands.

Och angående att jag kanske vill ha lite pengar kvar när sommaren är slut. Ja, visst. Det vore väl trevligt. Men jag ser det som såhär: jag hade kunnat ha mycket pengar vid sommarens slut om jag inte hade gjort mina resor, och om jag inte hade shoppat någonting. Med andra ord: om jag inte hade levt livet. Och det är det jag vill och tycker man ska passa på att göra medan man fortfarande bor hemma, fortfarande går på gymnasiet, inte har några vidare plikter, inga stora utgifter. Det är nu man ska passa på. För den här tiden kommer aldrig igen. Snart sitter man där på universitetet med skyhöga studielån och har ingen möjlighet att bara dra iväg på en resa sådär huxflux. Jag vill inte se tillbaka på de här åren och inte ha några minnen och upplevelser att tänka tillbaka på, jag vill inte behöva tänka men tänk vad mycket jag kunde gjort, som jag inte gjorde. Och det kommer alltid nya pengar.

Visst kan man se det som att om man sparar nu så har man pengar sen när man behöver till lägenhet, möbler, whatever, när man ska plugga och så vidare. Men det är inte alltid så kul att vara fröken duktig som tänker på framtiden och stoppar undan varenda intjänad krona. Vad har man då att jobba för? När jag är på jobbet och har urtrist tänker jag att ja men snart ligger jag i alla fall där på stranden i Grekland och om jag inte har någon resa planerad framför mig så kan det lika väl vara snart snart kan jag köpa den där jackan. Då har jag något som håller mig motiverad att gå till jobbet när alla andra ligger på beachen. Det är värt det. Det känns inte lika kul att tänka åh, dom här pengarna kan jag använda till en säng när jag flyttar hemifrån om några år. Snälla mamma, låt mig vara och låt mig leva mitt liv. Jag kommer börja spara inför framtiden en vacker dag, jag lovar. Bara inte idag.


En oerhört vacker låt



Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


En sån där igen

Var längesen jag körde en lista, så jag tänkte vi tar väl en nu...

Personligt:


Namn: Matilda
Födelsedatum: 27/2 -91
Smeknamn: Mattis, Tilda
Syskon: en bror
Bra egenskaper: snäll, ödmjuk, ambitiös, målmedveten, driftig
Dåliga egenskaper: kan bli lite sur om jag inte får som jag vill.. :P

Just nu:

Klädsel:
ljusrosa shorts, vitt linne och mörkgrön myskofta
Musik: Laughing with med Regina Spector (Cornelia spelade den för mig idag och jag fastnade)
Humör: lite halvtrött men glad =)
Temperatur: haha, ingen aning, 20 grader kanske?
Känsla: hm, känsla? vet inte men en bra känsla i alla fall!

Fem...

... sånger du kan hela texten till:
haha oj. Don't look back in anger med Oasis, För en lång lång tid (och typ alla andra) med Håkan, Det är över nu med Gyllene Tider, Viva la vida med Coldplay och Human med Killers
... saker du aldrig skulle klä dig i: magtröja utan något under, tubsockar, turist-solhatt, turist-sandaler, boot cut-jeans
... kända personer du gillar: Håkan Hellström, Blake Lively, Robert Pattinson, David Beckham, och så får jag väl ta en svensk också... Månsan såklart ;)
... filmer du kan utantill: A walk to remember, The Holiday, Titanic, The Notebook... och Vänner :P Även om det inte är någon film, så kan jag i princip alla tio säsonger utantill.


Vad gjorde du...

... för 10 år sedan:
oj, jag var åtta år gammal och gick i... tvåan. Haha. Var en liten skit helt enkelt. Klassens mini-polis, bäst i klassen, mina favoritkläder var ett par orange-gula rutiga byxor och en matchande ziptröja med pälskrage och ett hästhuvud på bröstet. Modemedveten redan då.. ^^
... för 3 år sedan: var femton år och skulle börja nian snart, shit jag minns inget från denna tiden. Var nog fortfarande lite mesig av mig, hemma på helgerna och skötte mig väldigt fint. :P
... för 1 år sedan: var sommarlovet mellan ettan och tvåan, precis innan Kreta-resan med tjejerna. Känns som att mycket har hänt på ett år!
... för 3 veckor sedan: åh då var jag nere på Zakynthos med Nina. Första kvällen =)
... igår: var jag hos Cornelia =)

Looking back
























Lite fler bilder från Zante, vissa av dem har jag nog lagt ut innan. Mycket bilder på mig, men vill inte lämna ut Nina allt för mycket här utan hennes tillstånd, vilket jag hoppas ni förstår! =)

Rewind and repeat

Känslan av Zakynthos bleknar i samma takt som min hy. Brännan bara rinner av mig, och min hjärna (och mitt hjärta) som i över en vecka efter hemkomsten från Grekland fortfarande var kvar nere på Zakynthos, börjar sakta men säkert att återvända till mig här hemma i Sverige.

Det känns skönt på ett sätt, skönt att slippa må mentalt dåligt över att inte kunna vara på ett ställe man helst av allt vill vara på, skönt att kunna uppskatta det och dem som finns här hemma igen. Skönt att slippa gå och längta tillbaka och vara en plåga och en besvikelse för omgivningen, som ju inte har gjort något fel.
Men det känns också tråkigt. Tråkigt att det har gått såpass lång tid att de färska minnen och bilder jag har från veckan där nere börjar blekna såpass att de inte tar upp hela min tankeverksamhet längre. Mina minnen från den veckan har naturligtvis inte glömts bort, det kommer de aldrig att göra, aldrig. Men de ligger inte i lika färskt minne längre, jag kan plocka fram dem när jag vill, men de är inte längst fram i hjärnan jämt och ständigt. Och det känns tråkigt. För det vill jag att dom ska vara.

Det låter så satans löjligt och jag vet det, men jag hatar att tänka på vad alla dom där nere gör just nu, hur bra dom har det. Att mitt på dagen komma på sig själv med att tänka: "Nu sitter dom och äter en grekisk sallad vid samma bord som vi satt" och att klockan halv åtta på kvällen tänka "Nu är klockan halv nio, nu sitter några andra på vår balkong och dricker breezers och snart gör dom sig i ordning för en utekväll". Sånt där är bara patetiskt på ett sätt, men ändå inte. För man kan inte hjälpa att man har haft en underbar vecka med en fantastisk vän, och bara vill uppleva den igen. Vi hade så sanslöst roligt.

Men.
Även om jag inte kommer få tillbaka den veckan, så kommer jag få en ny. En ny vecka, på samma underbara ställe, med en annan, men dock lika underbar, vän. Så jag har absolut ingen anledning att deppa, och det ska jag inte göra heller. Känns bara skönt att få ut lite tankar ibland.

Jag och bästa Cornelia åker ner till Zakynthos den 11e augusti och jag vet att det inte kan bli annat än GRYMT.


Ordning & Reda, pengar på fredá

Halliihallå! =)

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra, dock lite trött efter lite lite sömn inatt. Sov hos min älskade Cornelia inatt och vi har mycket, och djupa, saker att prata om. :) Mycket livsfilosoferande, tankar, känslor och allt, sånt behövs!
Igårkväll blev det Beck-tittande och en salig (och good!) blandning av glass + mörk choklad. Riktig kvalitétistid med en riktig vän. ♥

Tog en sväng in till stan sen, skulle köpa en almanacka från Ordning & Reda och gick därför till NK där dom hade den jag ville ha i svart, vinröd och gul (?), men efter att expediten sagt att den även fanns i rosaÅhlens City kilade jag dit. Dock var den rosa färgen inte vad jag hade väntat mig, och eftersom den svarta inte fanns där blev det ingen almanacka för mig idag. Inget att hänga läpp för, det är ju trots allt fleraa veckor kvar till skolan börjar. Ville bara vara beredd liksom...


Almanackan jag vill ha, här är den i alla tre storlekarna, jag ska ha den största (längst bak)
299:- på Ordning & Reda

090727

Godmorgon! :)

Blev ingen uppdatering igårkväll och jag ber om ursäkt för detta, men jag var inte hemma. Efter att jag kommit hem från Kungsmässan slutade min värktablett att verka och jag mådde återigen väldigt dåligt, det hela slutade med att nötjävlarna kom upp samma väg som dom kom ner. Usch. Men det var i alla fall vad som behövdes för att jag skulle må någorlunda bra, så jag åkte efter det bort till Tess, plockade även upp Ida på vägen. En trevlig kväll, dock var mina två vänner något mer taggade än jag, och Campari-flaskan åkte fram och tog slut och när I och T var uppe på stolarna och dansade så tyckte jag det var dags för mig att dra mig hemåt. ;)

Dagens planer är först shopping med Lovisa och därefter umgänge i någon form med min resekompis Cornelia. :) Regnet öser ner, men vad gör det när man har underbara vänner att spendera dagarna med? Nej just det.

Ha en fin dag ♥


I mina öron just nu

090726

Hej på er!

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har jobbat häcken av mig. Heldagar torsdag, fredag, lördag, plus en dunder-huvudvärk på det, inte så mycket ork över till bloggen. Men nu är jag ledig ända fram till torsdag, och det känns superskönt även om jag på ett sätt skulle vilja jobba lite mer för att få in lite extra pengar. Men fick i alla fall löne-specen i förrgår och den var väldigt mycket bättre än vad jag hade räknat med :) Och pengar behövs nu när en Greklandsresa + en Stockholmsresa väntar.

Dagens planer är att jag om ca en timma tar bilen till KBA och Mässan för att träffa min älskade Nina och söta Jossan för en fika/lunch och ev. lite shopping. :) Ska bli superkul verkligen! Och Jossan som skaffat pojkvän också, föväntar mig lite gossip där ;) Dock vaknade jag upp med ett hejdundrans illamående imorse, inte så konstigt då jag åt nötter igår (jag ÄR fan en nöt, hur i helvete kan jag vara så dum att jag gång på gång äter nötter när jag inte klarar av det!?). Som tur är har det blivit bättre nu, och jag hoppas att det inte kommer tillbaka. Hatar att må illa, och dessutom har jag en känsla av att det inte är jättebra att köra bil när det känns som magen ska vända sig ut och in..?

Jag ska försöka bli lite bättre med uppdateringen framöver, och jag vill också tacka för alla fina kommentarer jag har fått det senaste, det betyder verkligen jättemycket! Mycket roligare att blogga när man får positiv respons :)

Ha en underbar söndag nu allihopa, vi hörs ikväll! ♥


Ibland vill man bara lägga sig ner på marken och skratta och gråta på samma gång.. :)

Back home

Hej bloggen :)

Riktigt dåligt med uppdatering blir det nu såhär på sommaren, men sånt är livet. Finns väl inte så många som sitter vid datorn den här tiden på året, så det är väl inte heller så många som saknar mina inlägg.. :P
Kom hem från Österlen ikväll där jag varit med familjen och fyra andra familjer sedan i söndags. Har varit mysigt och trevligit faktiskt, även fast det inte finns någon i min ålder. Men det är barndomskompisar allihopa, vi har umgåtts sedan vi föddes så det är ändå trevligt att ses ibland. Igår åkte vi dressin (=en slags cykel som går på tågräls), faktiskt rätt kul! :) Ända tills min och pappas dressin spårade ur!! Haha ;) Sån jäkla tabbe, och naturligtvis var det JAG som cyklade vid just det tillfället, så jag fick ju höra det resten av dagen. Som tur var skadade vi oss inte, hade kunnat gå riktigt illa.

Nu är det back to reality som gäller tre dagars jobb väntar, sedan lite ledigt, men ska förmodligen försöka få tag i lite extrapass. Extrapengar behövs alltid, och om knappt tre veckor åker jag tillbaka till Zante med Cornelia! :D Wiiee. Jag är så lycklig, och vi kommer ha så förbannat jäkla kul! Hoppas på en underbar vecka med sol och bad och förhoppningsvis får jag träffa min guldgosse igen :)

Nu ska jag sova så att jag är utvilad o pigg till jobbet imon! Sov gott!






Lite bilder till från underbaraste veckan.. Vill tillbaka NUUU! :)

Bästa veckan med bästa vännen

Hej på er :)

Jag är hemma från Zante nu, och jag hatar det. Har varit hemma i två dagar snart och det enda jag gör är att gå omkring och tänka på underbara Poseidon Beach, superflumm med Nina 24/7, lata dagar vid poolen, ljumna dopp i kristallklart vatten, galna danskvällar på Sizzle och Medousa, underbart god mat, grekisk dans på restaurangen på kvällen, underbara underbara underbara Ryan och minst lika farliga Glen. Jag vill inte vara här.

Har nog aldrig varit med om en mer fantastisk vecka, den gick alldeles för snabbt och både jag och Nina var överens om att vi utan att tveka hade kunnat stanna en vecka till. Allt handlade bara om att stiga upp vid tio, kila ner till poolen och ligga där hela dagen, bada ("jag ÄLSKAR att bada!") både i poolen och havet, gå upp till rummet när solen hade tagit alla ens krafter, sticka ner en sväng till hotellets supermarket och handla in nödvändigheter (Breezers, pringles och Maryland Cookies!) för att sedan chilla på balkongen, spela alldeles för hög musik så att grannarna antagligen hatade oss, ta bort nagellacket med alldeles för stark remover så att ytterligare ett par grannar sticker huvudet över balkongräcket och säger surt "Nice smell!", bli jättetrötta och säcka ihop på sängen i en timma eller två, vakna upp lite piggare, hoppa in i duschen och ta alldeles för lång tid på sig med att göra sig i ordning (tror vi var snyggast klädda på hela Zante, engelsmännen som representerade 80% av turisterna hade poliskostymer och hotpant med "spank me" skrivet på), gå ut och äta på Horizon, fortsätta vidare till Medousa, dansadansadansa, bli galna av lycka när Release Me kommer, bli ännu mer hysteriska när I know you want me och Sex on fire kommer, och bli sjukt förvånad och vara på god väg att tappa rösten när Don't look back in anger otippat börjar spelas och jag och hundra engelsmän tårögt står med armarna mot taket och skrålar med i texten. Lycka.

Att knalla hemåt vid halv fem-tiden och inte ens bry sig om att det luktar spya på gatorna, eller att vi inte ens orkade gå hela strandpromenaden i ett streck utan fick sätta oss och vila på varsin solsäng och blev överraskade av tre äckliga grekiska män som smekte oss på benen och frågade om vi var intresserade av massage, det var liksom sånt man kunde ta med en klackspark. Att en läskig reggea-man med dreads och o-okej cigaretter som han nödvändigtvis ville bjuda på, kom fram till oss och vägrade sluta prata och dessutom kallade mig för rasist och gick och hämtade sin biffiga svarta kompis, det spelade heller ingen roll i sammanhanget när vi blev "räddade" av Ryan Gosling.

I could go on and on om denna resan, men vet att det inte är så kul att läsa om kanske. Skriver mest för att jag själv ska komma ihåg. För som sagt, bättre vecka har jag knappast varit med om. Var inne på Apollo innan och kollade upp priser för att åka tillbaka senare i sommar. Jag har sparade pengar som jag mer än gärna skulle lägga på ännu en vecka på Zante och jag hoppas av hela mitt hjärta att Tove och Moa är lika taggade som jag (Tove är det vet jag ;)).

Nu ska jag in till stan och träffa Helen och senare ikväll ska jag träffa Lovisa och Tove. Ha det.




Fler bilder kommer


Pics













090706

GODMORGON! :D

Åh, vaknade upp med värsta leendet på läpparna imorse, nu är det EN dag kvar tills vi åker! Ikväll kommer Nina (förmodligen) hit och "sover" här för vi ska upp ca halv fyra imorgon bitti eftersom vårt flyg går vid sextiden.. Ska bli så satans jäkla skönt att komma iväg.
Kan dock inte sluta tänka på flygresan, och när jag kom in på Kenzas blogg blev ju saken inte bättre när jag läste om hennes dröm. Precis som hon är jag sjukligt flygrädd, hatar att flyga. Men jag har ju klarat det förut liksom, så det är bara att tugga i sig att flygningen är den lilla detaljen man måste ta sig igenom för en veckas underbar semester. Suck. Och naturligtvis krashar alla plan nu innan jag ska ge mig upp i luften, precis som det brukar vara. Alltid när jag ska flyga sker det ovanligt många flygolyckor, eller är det bara så det känns?

Anyway, idag har jag fullt upp! Ska käka frulla strax tänkte jag, sedan ska jag och mamma iväg och fixa lite grejer inför imorgon, hälsa på mormor på sjukhuset och sådär. Måste nog skriva en lista så jag kommer ihåg allt. Snart kommer det upp lite bilder från helgen! ♥

090304

Sådär ja!
Slutjobbat för idag, nu ska jag inte tillbaka förrän klockan femtonnollnoll imorgon, och sedan är det två hela veckors semester, varav en spenderas i Grekland. Så då får ni klara er utan min superba uppdatering, om det nu är någon mer än mina underbara vänner där ute som läser min blogg... Tvek.
Anyway, idag var jag i frukten igen, känner att det har blivit my new thaan liksom, delade vattenmeloner för glatta livet. Man använder en jäkla bazookah (ser det ut som i alla fall) till det, så man får passa sig så man inte cuttar fingrarna i farten. Inte så kul va.

Nu sitter jag och fixar en spellista på Spotify, ikväll blir det "chillkrök i trädgården med Tomas Ledin" haha, nej men något i den stilen. Inte helt klart vilka som dyker upp än, men ett litet gott gäng blir vi nog allt. Och det blir mycket Tomas Ledin! Slog på tv:n igår när jag kom hem från jobbet halv elva och vad visades om inte Sommaren börjar med Tomas Ledin eller något sådant. Skickade iväg ett sms till Ida, och fick svaret att hon redan satt och kollade. Hehe.

Vad händer för er denna lördageftermiddag/kväll?


090703

Godmorgon!

Nu ska jag strax sticka iväg, ska ta cykeln till mitt kära ICA, köpa fritidskortet och sedan åka vidare in mot stan för att träffa Ellinor. Blir en snabbis i stan då jag börjar jobba kl 15, men ska bli jättekul att träffa henne en stund i alla fall :)

Vi hörs kanske ikväll, om inte så hörs vi kanske imon efter jobbet!

Peace Out.

090702

Godkväll på er!

Så har även denna dagen snart mött sitt slut, har inte hunnit med någon bloggning idag så tänkte bara berätta lite vad jag har gjort. Började dagen med att vakna vid halv tio, gick upp och åt frukost och åkte därefter till Tess för solning på altanen samt bad i poolen. Det sistnämnda var mer än behövligt kan jag säga, då det var ca 300 grader celcius på hennes terass. Dock var det ca 25 grader i poolen, men lite svalkade det i alla fall :)
När vi började bli hungriga tog vi (läs: Tess, jag är fan värdelös) fram några hemmagjorda hamburgare från frysen och grillade dom, riktigt gott måste jag säga! Satt kvar en stund i skuggan, gick in och svalkade oss med lite glass och sen blev det en stund till i solen innan vi tog mopparna (ja, hej vi är arton år och åker moppe, nåt feeeeeeeeel?), jag hemåt och Tess ner till beachen där hon skulle utfodra en hungrig hockeyspelare med bland annar ostmacka, banan och dumleklubba. Hon är populär hos grabbarna den tjejen, kommer med mat och allt! ;)

Kom hem och hann bara vara hemma i en knapp timma innan pappa kom hem och hela familjen åkte ut på havet. Blev middag i form av grillad kyckling med potatissallad och vanlig sallad, mycket gott. Blev ett dopp i havet för mig, pappa och August, och efter det läste jag i min bok Luftslott (som för övrigt är utläst nu, muy bien!) och telefonsnack med Ellinor ända tills mamma började gapa om tumörer hit och dit (av mobilstrålningen, jösses). Ibland undrar man ju alltså...

Nu sitter jag här och lyssnar på bästaste Gyllene Tider, har fått ett oerhört sug efter riktig sommarmusik nu det senaste! Gyllene, Magnus Uggla, Tomas Ledin, ja det är sånt som spelas hemma hos mig nuförtiden. Ska strax kolla vilken buss jag ska ta imorgon, ska in och luncha/breakfasta med Ellinor vid tolvtiden innan jobbet, mys. :)

Tänkte även ta igen de två senaste Allsång på Skansen-programmen innan jag somnar, haha. Ja, jag är lite nördig sådär. Ska se om jag får någon kläm på SVT Play, det lär ju inte hända.. Dröm sött. ♥


Sommarmusik

Just hemkommen från en dag på klipporna med Nina, Ida och Karin. Är så sugen på att se nån bra artist, och sitter därför och kollar runt lite på olika artister som kan tänkas komma hit till Göteborg i sommar, och kom då på att kulturkalaset (sämsta namnet) har en del att erbjuda:

11/8 - Veronica Maggio. Kungstorget 18.00-19.00
12/8 - Markus Krunegård,
Kungstorget22.00-23.00
15/8 - Arvingarna,
Packhuskajen 19.00-00.30
15/8 - Darin,
Götaplatsen 21.00-21.45
16/8 - Rix FM Festival, Kungstorget 17.00-20.00


Tycker väl egentligen att Göteborg City Event eller vad dom heter kunde ha ansträngt sig lite mer, att hitta mer populära artister... Men Veronica Maggio och Markus Krunegård vill jag defintivt se, Arvingarna är kult, lyssnade jämt på dom när jag var liten, Darin kan vara kul för han är superbegåvad och har en hel del bra låtar, och Rix FM Festival kan vara bra det med, dock kryllar det oftast av äckliga fjortisar.

Något som verkligen suger är att självaste Tomas Ledin spelar i Göteborg den 20/8, samma satum som jag och Moa ser Coldplay i Stockholm. Jaja, man kan inte få allt här i världen.


090701

Godmorgon!

Sol idag med, men jag hörde en fågel viska om att det skulle bli åska.? Vafalls..! Det hoppas jag verkligen inte, idag ska här solas! Jaja vi får väl se. Kvällen igår var iaf supermysig, satt en lång stund och åt och pratade på Skafferiet, blev den goooda mackan. ;) Sedan kilade vi som sagt ner till havet, där var superhärligt verkligen, men blev lite smått road/besvärad när jag såg att Linus satt på en bergstopp med sin flickvän. Haha. Jag hade god lust att gå fram och ba "Men hej! Minns du mig, det var min mun du var inne i när du skulle snacka affärer?" och sen vända mig till hans flickvän och säga "Ja jo, det är lite lustigt för din pojkvän här, han satt och masserade min rumpa för två veckor sedan.!" Men, jag bestämde mig för att inte förstöra ett förhållande, dom såg dessutom ut att ha det ganska så mysigt där uppe på berget, dom såg så fina ut att vi ett ta funderade på att fota dem och skicka hem kortet som julkort i brevlådan. Men vi sket i den idén också.

Vi fick även stoppat en förbipasserande som tog kort på oss, efter mycket velande med självutlösaren, jag skämdes lite lätt, men what the fuck liksom.. Sedan plingade det till i min mobil och jag fick sms från en okänd Alex som hade hittat Jespers mobil och nu ville adda mig på msn för att chatta (?) Vem fan använder ordet chatta undrar jag först och främst? Och vem är killen? Jaja, jag fick ju ge honom min msn, för han vill bestämt lämna tillbaka mobilen..
Mot slutet av kvällen kom vi fram till att Tomas Ledin is the new shit, så nästa trädgårdskrök åker gitarren fram vare sig någon kan spela på den eller ej och vi alla kommer sjunga med i "En del av mitt hjärta", Yes.

Idag blir det umgänge med min älsklingsfru Nina som jag inte träffat på lääänge, blir förhoppningsvis bad och sol i det fins vädret, och lite pre-Grekland! Vi ska även skriva packningslista ;) hehe.

Ha en toppendag!

Peace Out.

RSS 2.0