När man kollar igenom sina bilder...



Som sagt, tur att vi är coola i alla fall..


AmandaVarDet

Herregud, jag tycker så synd om den tjejen. Jösses. Jag är antagligen helt efterbliven som inte upptäckt henne förrän nu, men jag måste säga att jag är glad att jag hittills har skonats från denna flicka.
Hon måste göra sig till i sina videobloggar (åtminstone hoppas man ju det..?), för vi vet ju alla vid det här laget att provokation = många läsare. Se bara på Kissie. Och nu kommer alla dessa andra tjejer som vill vara precis som henne.
Denna tjejen, AmandaVarDet, och hennes videobloggar, kan nog vara bland det pinsammaste jag sett. Alltså riktigt, riktigt illa. Och visst, det drar läsar, det gör det. Jag kan mycket väl tänka mig att folk går in på hennes blogg om och om igen, även fast de hatar henne, bara för att se hur mycket mer patetisk hon kan bli. Men sen kan man ju också se det som så att fine, läsarantalet stiger i höjden, men hur ser framtiden ut för denna stackars tjej (och alla andra som är som henne)? Vad hon antagligen inte vet är att hon gräver sin egen grav med dessa videobloggar. Om hon någon gång i framtiden skulle vilja bli tagen på allvar, kan det nog bli oerhört svårt. Rentav omöjligt. Dessa videobloggar kommer föralltid att finnas kvar, och det är ganska troligt att de kommer att slå tillbaka på henne om hon någon gång vill söka ett seriöst jobb.

För kom igen, vem vill anställa en läkare/jurist/ekonom/whatever som har stått i sitt badrum och filmat sig själv med sin mobil och knappt fått fram något som är hörbart för en människa, samt slänger in ett "mmh!" var tionde sekund.? Jag vet inte, men jag skulle aldrig någonsin kunna ta en sån person på allvar.


Här ---> LÄNK kan ni se en av hennes videobloggar


OTH

Även fast Chad Michael Murray och Hilarie Burton har hoppat av skeppet, ser jag fram emot nästa säsong av One Tree Hill. Hade helst sett att förra säsongen, säsong 6, blev den sista i och med att allt faktiskt slutade på ett sätt som hade kunnat avsluta hela serien (med undantag för några detaljer), men nu när de bestämt sig för att fortsätta så är det klart att man vill se. Hoppas bara inte att dom "gör en O.C" och förstör serien med en massa konstiga grejer... Det är ändå två av huvudkaraktärerna som hoppat av, undra hur det blir utan dem. Hm..

Ska i alla fall komma in ett par nya karaktärer, och även Julian kommer att få en mycket större plats i serien (det gillar vi). Peyton var ju min favorit, men nu får väl Brooke & Julian bli nya favoritparet antar jag. Och dom är ju faktiskt inte fula dom heller. ;)

 





Måndag

Godmorgon, eller snarare "goddag".

Mår ni bra idag? Jag vaknade upp med halsont idag igen. Sucken. Blir så irriterad, idag är det TVÅ VECKOR OCH TVÅ DAGAR sedan jag blev sjuk, och det har fortfarande inte släppt. Under denna tid har jag haft: halsont, förkylning, hosta, feber, frossa, nackvärk. Svininfluensan anyone? Har ju oroat mig lite för detta och därför ringde jag till vårdcentralen det första jag gjorde imorse. Dom sa åt mig att komma dit så det var bara att slänga på sig lite kläder och kasta sig i bilen. Eftersom det är en privat vårdcentral med drop-in (thank God) behövde jag bara sitta och vänta i ca en halvtimma. Väl där inne blev jag undersökt, och läkaren konstaterade att jag har överkänsliga slemhinnor (mums) och detta är förklaringen till att jag i princip aldrig blir av med mina förkylningar.
Hon skrev ut nässpray med kortison, hostmedicin samt tabletter mot magkramp. Det sistnämnda eftersom jag - när jag ändå var där - passade på att fråga om varför jag har ont i magen 24/7 (en lätt överdrift, men vafan). Så nu är medicinskåpet påfyllt om man säger så.


You're beautiful - literal version

Åh vad jag älskar folk som gör såna här saker. Det här är humor.
Nu vill blogg.se inte samarbeta med mig, för av någon anledning kan jag inte lägga upp en video på bloggen, men klicka på länken nedan för att komma till videon. Jag säger bara: kolla på den!

----> LÄNK


Bättre sent än aldrig, som vi säger..

Något delayed, men här är den i alla fall: fredagens outfit. Och jag inser själv hur oerhört nice jag ser ut med regnblött, äckligt hår, men det är helt enkelt något ni får stå ut med. ;) Jag kan faktiskt inte hjälpa att Sverige det regnade krokodiltårar och att jag glömde mitt paraply hemma. Sucken.



(klicka på de små bilderna för att förstora)

Skinnjacka - MQ
Vit farfarströja - Indiska
Jeans - H&M
Sjal - Atlas
Ballerina - Indiska

(Blomma i bakgrunden - Blomsterlandet)




Lista

Snodde denna listan av söta Carro :)


Jag har insett att min senaste kyss: var smittsam..
Jag lyssnar på:  Magnificent - U2
Jag pratar: snabbt, otydligt ibland och mycket på samma gång. Ofta med Halmstads-brytning.
Jag tycker om: att ha en ledig dag utan jobb eller skola, när regnet öser ner och man med supergott samvete kan parkera i soffan med en bra film eller TV-serie och bara vara.
Jag avskyr när folk: är falska och elaka.
Kärlek är: underbart.
När jag borstar tänderna: står jag ofta framåtböjd och hänger jag på handfatskanten, haha xD Har väl dels att göra med att jag alltid är sjukt trött när jag borstar tänderna och liksom inte riktigt orkar stå upprätt ;P
När jag lagar mat: blir det mackor och fil. Eller tortellini, ja det kan jag faktiskt göra!
Jag tänder på: killar med humor och självdistans. Kan inte tänka mig något tråkigare än en kille utan humor som är sådär jobbigt seriös, rätt & riktig.
Det sexigaste yrket är: yrken där det krävs lite brightness för att klara av det. Visst är brandmän och snickare sexiga, men det slår inte en intellektuell kille. Kräver inte Einstein direkt, men personen i fråga måste vara smartare än mig..
Det är charmigt när: en person brinner starkt för något.
Jag är rädd för: att inte hinna med allt jag vill göra.
Den värsta känslan är: att bli sviken.
Den bästa känslan är: glädje (klyschigt men sant, glädje involverar många andra känslor, som tex kärlek)
Om jag va ett djur skulle jag vara: jag vill absolut inte vara ett djur.
Jag kommer alltid att vara: den jag är såklart.
Det finaste som finns är: mina vänner!
Sist jag grät var: i lördags.
Jag kan: räkna alfabetet baklänges.
Jag kan inte: hjula.
När jag vill tänka går jag: ut och går.
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka
Min mobiltelefon är: braaa, jag ska sluta klaga på den x)
När jag vaknar på morgonen: sätter jag mig upp innan jag somnar igen.
Innan jag går och lägger mig: ställer jag alarmet på mobilen, lägger huvudet på kudden och somnar inom fem minuter.
Just nu tänker jag på att: jag verkligen borde sluta spela Farmville..
Bebisar är: söta... oftast.
Idag har jag: varit i skolan och en sväng i stan.
Ikväll ska jag: ta det lugnt och sen sova!
I morgon kommer jag: åka till skolan och hämta ut mina skolböcker, sen är jag ledig!




Today's

Minns inte senast jag körde en dagens, men idag hade min moder redan kameran framme när jag kom hem (av nån anledning?), så idag, mina vänner, blir det en dagens outfit! Wohhoo. Ska försöka bättra mig på den fronten nu när det är höst, nystart och allt ;) Hehe. Hoppas dock inte på för mycket.
Ni kan ju dock försöka ignorera det faktum att jag försökt att glömma av mitt hår, efter frisörbesöket igår.



Jeansshorts Gul&Blå Vintage, Just Make It Work-linne, grå hoodie, skinnjacka & mc-boots

Musik

Sjukt vad en låt kan framkalla en känsla. Som när jag och Cornelia satt på EA igår och lyssnade på Zante-listan med alla låtar vi lyssnade på där nere, det kändes ju seriöst som att vi var där igen. Galet att man kan få en känsla, se en bild eller tänka på en person så himla klart bara av en låt.

Ibland är det dock tomt på inspiration på musikfronten, ingen ny rolig musik och dom gamla godingarna (som visserligen ALDRIG blir dåliga) känns inte så roliga. Tänkte därför skriva upp de låtar, gamla som nya, som jag lyssnar mest på just nu. Spotify är ju det bästa som hänt världen på länge, så det är ju lätt att hitta låtarna. Anledningen till att listan innehåller mycket partymusik är just att det lever kvar lite Zante-feeling i mig ännu.. Ber om ursäkt för mycket interna kommentarer om låtarna.

Sexy Bitch - David Guetta ft. Akon - Dunderlåt både att träna och dansa till. Asså verkligen dunder.
I gotta feeling - Black Eyed Peas - Herre, det är det jag menar med låt kontra känsla. "Mazel tov!" talar sitt tydliga språk.
Move, Shake, Drop - Pitbull ft. Flo-Rida - Gaaaaaanska bra danslåt om man så säger. Finns inte på Spotify men sök på Youtube.
Sweet Dreams - Beyonce - Även denna GRYM danslåt. Älskar den, älskar Beyonce.
Paparazzi - Lady Gaga - Minne från min första Zante-resa. Plus att jag gillar killen i videon. Vad heter han nu igen? ;)
Sex on fire - Kings of Leon - Den absoluta Zante-låten, kommer aldrig glömma den. Nina gjorde den känd med sin underbara video (kolla min FB) och Cornelia önskade låten fastän den redan spelades, plus att jag tror det var till denna låten som "the routine" grundades.
I know you want me - Pitbull - Finns bara en person som är förknippad till denna låten, och därför kan jag lyssna på den om och om och om igen.
Jump - Flo-Rida ft. Nelly Furtado - Dave the Dangerous' låt. Helt klart. "JUMP JUMP JUMP JUMP!"
When love takes over - David Guetta ft. Kelly Rowland - Har ju lyssnat på denna ett tag, men den blir liksom inte sliten. Än.
Beautiful - Akon & Kardinal Offishall ft. Colby O'Donis - Älskar denna låten. En "gammal" goding, även denna skön danslåt.
Knock you down - Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Kommer alltidalltidalltid att vara Medousa-låten! Älska att dansa till denna låten.
Geraldine - Glasvegas - Efter att ha hört den femtontusen gånger som reklam på Spotify är det ju bara så att man fastnar för den.

In my place - Coldplay - Sjukt skön låt, en av mina favoriter just nu.
The Hardest Part - Coldplay - En av de absolut finaste låtarna de har gjort. Helt grym. Har ni inte redan gjort det så l y s s n a p å d e n.
Speed of Sound - Coldplay - Liksom Söndermarken är detta en låt som alltid finns med. Av en anledning: den förtjänar sin plats.
Yellow - Coldplay - Underbar låt med en ännu mer underbar text.
Söndermarken - Lars Winnerbäck - En av hans bästa låtar, finns alltid i min spellista.
Som jag hade dig förut - Lars Winnerbäck ft. Melissa Horn - Grymt fin låt, grymt bra duo. Älska Melissa Horn.
Jag får liksom ingen ordning - Lars Winnerbäck - Ny låt som redan satt sig. Känns som att den kommer spelas flitigt.
Laughing With - Regina Spector - Så jäkla fin låt med en text som verkligen berör.


Cut

Så var det det där med uppdatering igen ja. Den suger ju för tillfället, det kan vi alla vara överens om. Till mitt försvar (om man nu måste ha ett sånt?) kan jag ju säga att jag inte är helt frisk och kry (ännu!). Har varit sjuk/krasslig/o-frisk i över en och en halv vecka nu, ända sedan Grekland. Inte kul. Har dock släppt tankarna på svininfluensan, jag kan fan inte vara så satans hypokondrisk hela tiden. Nej, det är väl nån enveten förkylning/hosta/halsont + feber & yrsel som vägrar ge med sig. Nu har jag dock bara förkylningen och histan kvar, så tummen upp för det!

För övrigt har jag varit och klippt mig nu. Och jag har inget mer att säga än att jag ska aldrig mer klippa mig. Helt seriöst så hatar frisörer mig. Och mitt hår. Dom vill se det dö. Jag kan ju erkänna att jag har misshandlat mitt hår ganska så grovt under sommaren med två utlandsresor där det varit slit och släng hela tiden; sol, saltvatten, klour + massa produkter och styling på kvällarna kanske inte är bästa huskuren. Men vafan.

Jag var på min vanliga frisörsalong, men fick en ny frisör som inte kunde svenska. Rätt kul och så. Och som alltid när man verkligen behöver göra sig förstådd på engelska så finns inte orden där. Vafan heter toppar liksom? "Ah, eh, don´t cut to much, just like 1 or 2 centimetres.. eh.. yes I know my hair's in very bad shape.." Jösses.

Ja, nu blir det i alla fall inte klippning än på ett bra tag. Nån gång innan studenten kanske vore trevligt. Men då tar jag nog fram saxen själv, verkar som att det är enda chansen att få det som man vill.


Två underbart fantastiska veckor

Jag är hemma från både älskade älskade Zante och underbara Stockholm och ännu mer fantastiska Coldplay, men jag har bara alldeles för ont i halsen (svininfluensan frågetecken) och är alldeles för utmattad av alldeles för lite sömn på över två veckors tid och har stört mycket fler intryck att smälta än vad min hjärna klarar av för tillfället, så jag tänker helt enkelt återkomma när jag klarnat till lite. Åh, jag måste verkligen smälta allt känner jag. Nu.

Panik-packa

Kom på att vi åker imorgon natt, och jag har INTE packat. Inte ens börjat. Nu är det bråttom. Imorgon är jag inte hemma på hela dagen. A men det löser sig, det gäller att ha is i magen, har man det kan man packa kvällen innan. Det slutar ändå alltid med att jag river ut hela garderoben, trycker ner två tredjedelar i väskan och åker hemifrån jättenöjd. Mindre nöjd är jag när jag på flygplatsen på hemvägen märker att väskans vikt visst har ökat lite. Hm, lite shopping och presenter och så vägde väskan helt plötstligt för mycket. Och nu har jag till råga på allt en klump till väska som bara i sig själv väger FEM kilo. Observera FEM. Inte riktigt okej.

Jag återkommer när packningen är avklarad.


Love is in the air

Ibland bara ÄLSKAR jag mitt jobb, och särskilt när det kommer en sån supertrevlig, glad kund som uppenbarligen har vaknat på helt rätt sida. Följande konversation utspelade sig mellan mig och "kunden" vid halv tio-tiden imorse:

Jag: Godmorgon!
Kunden: (nickar knappt märkbart)

Jag drar förbi hans varor och sist men inte minst hans grekiska lantbröd som är för stort för påsen och därför sticker ut en bit. När jag skjutsar iväg brödet ut på kanten på rullbandet (vilket man alltid gör med bröd och andra mjuka varor för att de inte ska bli mosade) råkar min tumme nudda hans bröd. Ajaj. Shit.

Kunden: (jätteargt och bittert) Jag vore tacksam om du inte nuddade mitt bröd med dina händer. Du har väl tagit i pengar med dom där eller!?
Jag: (håller på att ramla av stolen av chock) Ehhh.. Ja. Ehh. Men jag nuddade bara med tummen... (fattar inte varför jag ens försökte toffla för idioten)
Kunden: Ja, men jag ska ÄTA det där brödet! Och du har tagit i pengar.
Jag: Eh. Ja. Men du kan gå och hämta ett nytt om du vill...
Kunden: Ja det vill jag!

Han grabbar tag i brödet och försvinner bort mot brödavdelningen, kommer tillbaka fem minuter senare med ett likadant (nytt, icke penga-smittat) bröd och lägger det försiktigt på andra sidan bandet för att försäkra sig om att mina penga-händer inte ska skada hans älskade bröd)

Kunden: Det är ju inte särskilt hygieniskt, eller hur??
Jag: (börjar förstå att det inte är någon idé att toffla för idioten, förstår att han antagligen ändå kommer skicka chefen på mig) Ja, men det är ungefär samma sak som att du lägger brödet på bandet. Påsen är för liten så brödet sticker ju ut och nuddar bandet. Där har det också legat massa saker.
Kunden: Ja, men inte pengar ELLER HUR!?
Jag: (börjar undra om kunden är RÄDD för pengar) Vissa kunder lägger pengarna på bandet, ja.
Kunden: Ja, men det här handlar om livsmedelshantering. Du kanske borde gå den kursen!

Han tar sitt äckliga bröd och går ut ur affären.

Ja, i dina jävla drömmar att jag går en förbannad kurs för din skull, jag har för i helvete redan gått kurs i livsmedelshantering. Kanske egentligen skulle skippat den och gått en kurs i hur man hanterar socialt handikappade och agressiva kunder som redan innan de kommer fram till kassan har bestämt sig för att klaga på något. Åh herre. Ibland har jag bara inte tålamodet, det är näst intill omöjligt att vara trevlig mot en människa som bara spyr ut sitt hat och sin bitterhet över en. Lägg brödet i en plastpåse då om du nu är så himla rädd för att bli smittad av svininfluensan eller något annat hemskt.
Jag hoppas att brödet du fick med dig hem var ännu äckligare och ännu mer "o-hygieniskt" än det som jag råkade göra ett penga-fingeravtryck på. Hoppas en snorig liten unge har dreglat på ditt bröd. Det är du värd! ♥



Torsdag

Ledsen för bad update, men nu går jag in i jobb-koma i några dagar. Närmare bestämt fyra. Ända tills på söndag jobbar jag. Och idag var det fanimej helt otroligt, vad är det för fel på folk som kommer och handlar en minut i tio. Vi stänger tio! Jag för min egen del skulle aldrig få för mig att åka o storhandla bara en liten stund innan affären stänger. Men men, alla är vi olika, önskar bara att folk hade lite mer innanför pannbenet. Oj vad jag låter arg nu. Riktigt så illa är det inte.

En utgång med jobbarkompisarna missade och också. Jaja. Efter min jobb-koma som slutar på söndag ska jag träffa min älsklingsfru och rumskompis Nina på måndag för en heldag i den stora staden (ska försöka hinna med packning etc innan dess). Ska säga farväl eftersom att jag på tisdag åker till paradiset med Cornelia. Lovely. Kommer vara bort i drygt två veckor i och med att Sthlms-resan nästan överlappar Zante.

Nu ska jag läsa och sen sova, och ladda inför att vara riktigt pigg och alert imon på mitt arbete (ironiii om Calle läser).

Peace out / M

Wihiie

Sådär, lättnad, nu har jag fått köpt mig en kalender! Så man kan få lite ordning på saker och ting igen, det håller ju inte att ha sina happenings uppskrivna i familjens gemensamma kalender som hänger framme på köksväggen fri för allmän beskådan. Nej, nej. Det går inte. Och mobilens kalender är inte heller något att hurra för. Så nu är jag lugn, nu är mina kommande viktiga händelser inskrivna. Som om jag skulle missa dom liksom.

En annan grej. Jag och Karin bokade tid för gaddning idag..!! Gaah. I'm so excited, jag verkligen läängtar. Killen som ska göra den, Richard, var jättetrevlig så det kändes skönt. Hade aldrig vågat lägga mig framför någon hårdhudad typ med hästsvans och tatueringar över hela kroppen, vet inte varför, men det hade känts lite lätt creepy.
Han var i alla fall runt.. 28? Och har varit graffiti-målare, så han kan ju det här med texter. Känns bra! Åh, ska bli så satans kul och spännande att äntligen göra min tatuering, har funderat från och till i ett och ett halvt år nu.

Annars då? Kenzas update är riktigt usel nu tycker jag, till och med jag är ju mer aktiv. Och nu ska jag se på O.C. Peace out.

Storstädning?

Shit vad jag kan vara discplinerad och duktig om jag bara vill (vilket inte är så ofta). Nu har jag faktiskt rensat och städat hela mitt rum. Och det behövdes kan jag ju säga... Fyfan vad här såg ut. Och jag kan ju sätta en ganska stor peng på att det kommer se likadant ut i slutet av veckan, men det är en annan femma.
Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag har fö mycket kläder för mina två minigarderober. Men nu är dom rensade också, och några plagg fick lämna mig och gå vidare till antingen soptunnan eller kusinen.

Nu lyder planerna för dagen: dusch, sedan promenad med Greta och därefter in till stan med min kurre. Wie, vi ska boka tattoo-tid idag! =) Äntligen äntligen. Ska även få tag i min efterlängtade almanacka från Ordning & Reda tänkte jag, och ev växla pengar. Om precis en vecka ligger vi på playan!! :D



Äntligen hittade jag låten som jag och Nina hörde på Zante och INTE visste vem det var som sjöng. Är inget stort Gaga-fan, så det kanske inte var så konstigt, men älskar denna låten och särskilt refrängen. Fick dessutom en smärre chock när jag såg att självaste Alexander Skarsgård är med i videon! Den är lång, men värd att kolla på, i början pratar Gaga svenska med Skarsgård, hehe, låter lite lustigt..

Tingaaling

Hej hopp i regnet,

sitter hemma hos Ida nu och kollar på TV. Snart dags för Beck, men innan dess roar vi oss med Lotta på Liseberg, hehe. Min bror och hans friends är där i hopp om att komma med på TV, och visst syntes dom i rutan för en liten stund sedan. Vilken bragd.

Vi har suttit här och längtat oss bort till varma Grekland, man blir ju allvarligt talat deprimerad av detta vädret (som jag sagt ett x antal ggr innan), men om en vecka är Ida, Karolina och Olivia nere i värmen, och jag och Cornelia strax på väg. Lovelyyy. Jahaa. Har väl inte så mycket mer att skriva just nu.. JO!

Juste, blev ju väldigt mycket "Calle" i gårdagens inlägg, och på grund av detta fick jag sedan en fin liten kommentar från "cp", hehe. Ingen kärleksförklaring direkt, utan snarare lite elaka ord, USCH! Inte så att jag tar åt mig men jag vill ändå be om en lite vänligare ton här omkring.. Känn ironin i det jag skriver och må gott! xD

Hallelujah

Hola vänner!

Vaknade "sent" idag, halv elva, och för mig som vanligtvis är uppe med tuppen är det sent. Usch, gillar inte att sova så länge, allt blir framskjutet på något sätt och dagen känns mycket kortare. Nu är klockan redan över ett och här sitter jag fortfarande i sängen med pyjamas på mig. Hoppsan.

I alla fall så var jag hemma sent igår, och det enbart på grund av underbara Västtrafik. Efter att vi lyssnatmagnificent U2 (som för övrigt var bland det bästa på länge, och jag kan bara föreställa mig hur det faktiskt var att stå där inne. buhu) skulle jag försöka hinna med sista 80-bussen hem som gick 23.45 från Nisse. Men hann jag, nej. Så från Järntorget går jag till Prinsgatan, får kubba järnet för att hinna med spårren till Linné. Väl där inser jag att nattbussen inte börjar gå förrän 01.37. Det är ett skämt? Tyvärr var det inte det, men jag såg sedan att BLÅ Express kunde bli min räddning, den skulle komma om ca en kvart. Efter att en kvinna frågat ut mig grundligt om min telefon (som jag vid tillfället inte kom ihåg vad den hette, hm..) kom Calle gående. :) Sällskap! Han hade sovit typ tre timmar på tre dygn, och skakade i hela kroppen. Haha. Hade stått längst fram, i mitten på både konserterna och jag var ganska avis.

När BLÅ sedan kommer är den så full att jag trodde fönsterrutorna skulle spricka och busschauffören får till en löjlig, kunlig vinkning och kör förbi. Gaah. Man blir ju bara så ledsen. Dock förståeligt att den är full, då typ alla skulle hem från stan samtidigt. Men snälla Västtrafik, sätt in extrabussar! Eller är ni födda igår? Stora konserter har hållits i Göteborg förut, man tycker ju att bussbolaget ska lära sig av tidigare misstag. Men icke.
Så jag och Calle sitter kvar, pratar, flummar, även jag går på över-energi (dock inget att jämföra med vad han gjorde), klockan blir 01.37 och nattbussen kommer. Och går. Ja, även den kör förbi. Vid det här laget är jag så uppgiven. Jag har stått på busshållplatsen längst av alla jävla människor som står där, jag har varit där sedan klockan tolv! Jag förtjänar en plats hem. Suck. Vi börjar vandra, fram och tillbaka. Vad göra? Vi ringer Calle (P). Och Calle (S) frågar så snällt han kan om vi möjligtvis skulle kunna bli hämtade. Men utan framgång. Jag gillar inte Calle (P) längre. Jag ringer taxi. Och skatan på TaxiKurir säger att dom inte skickar några bilar till Linnéplatsen. Qué!? Undrar vad som händer med mänskligheten, varför är alla så elaka?? Ser en taxibil komma körande mot busshållplatsen, blir överlyckliga, frågar hur mycket han tar till Billdal, och han säger att han redan har en körning. Men släck skylten då för fan. Så vi går bort mot Linnégatan, ser en taxibil med lysande skylt, går ut i vägen och den stannar. Öppnar dörren, go gubbe med grått hår i hästsvans i förarsätet, tak på 350 till Billdal, yes taget, hopp in i baksätet. Lycka.

På vägen hem kör vi dessutom förbi äckel-bussen som körde förbi oss, in your face, hade god lust att kasta tomater på vindrutan och peka finger, räcka ut tungan. Allt det där. Var väl hemma vid kvart över två. Och jag började mitt försök till hemresa kvart i tolv. En resa som i vanliga fall tar en halv timma tog igår två och en halv timma. God bless Västtrafik. ♥


Magnificent



Jag säger bara denna killen. Ryan Gosling. So damn hot I could cry my eyes out.

Kväll på stan

Håller på att fixa mig lite nu, dock svårt att hitta kläder för detta jobbiga väder. Ena stunden sol, andra stunden höst-mulet och blåsigt. Vad ska man ha på sig? Dock tror jag jag har bestämt mig nu, det blir faktiskt svarta strumpbyxor, hur tråkigt det än låter "mitt i sommaren", åkte hem från stan häromkvällen - barbent - och det gör jag inte om! Fy fasen vad kallt det var.

Ikväll blir det i alla fall U2-stämning på stan tillsammans med bästa Moa. Hade ju helst av allt velat stå inne på Ullevi tillsammans med tiotusentals andra och hoppa och sjunga, men pengarna räcker inte till allt här i världen. Så istället får det bli en fika på något mysigt café och därefter tänkte vi i alla fall lyssna lite på spektaklet ;)


Tihi

Hehe, bland alla fina kommentarer gömmer sig ibland några stolpskott. "Da du latet som om du var en annen og senere skulle forsvare Kenza var rett og slett teit! Jævla dritt unge ;p!" löd en kommentar jag fått när jag loggade in idag. Ovanför kommentaren var en länk till ett av Kenzas gamla inlägg, tror det var från januari 2007 eller liknande. Där hade jag kommenterat och gått på lite mot en av hennes läsare som skrivit nåt om att hennes hund senare i livet skulle få sneda höfter bara för att den rastades eller liknande.

Det denna norska, arga (?) läsare nu menar är att jag var personen som hade kommenterat i olika namn, först för att "angripa" Kenza och senare i nytt namn "försvara" henne. Hehe. Förlåt mig men det är inte riktigt sånt jag håller på med. Hoppas att du kära norsk förstår att jag inte hade några onda avsikter, att jag endast skrev vad jag tyckte (och faktiskt försvarade Kenza) och att jag endast skrev en kommentar. Sen kan man ju undra om man kanske har lite för mycket fritid om man sitter och lusläser Kenzas gamla kommentarer från 2007. Nåja, nog tjatat om det.

Glad lördag på er! ;)


RSS 2.0