No stress

Hej alla fina!

Jag har tagit en paus ifrån allt vad logaritmer och derivator heter.. Fick ett mindre psykbryt förut och vämrde därför lite mat och slängde i mig, hjärnan funkar inte riktigt annars. Känner så starkt att jag är på väg mot mitt livs första G, om ens det, buuu.. Hemska tanke, men nu ska vi inte vara så negativa. Körde fast förut, men nu efter min lilla paus tänkte jag ta nya tag. Sedan ska även lite organisation och ledarskap avklaras inför provet imorgon, sedan tänkte jag eventuellt hinna unna mig lite One Tree Hill ikväll. Jag är kär i mina DVD-boxar.

Har även gjort en bikini på Nelly.com, blev väldigt fin om jag får säga det själv (ni ser den nedan), så GÅ IN OCH RÖSTA NU SNÄLLA NI, så kan vi alla vandra runt i min fina bikini i sommar ;) Klicka HÄR (<-- direktlänk!)


Quote

Happiness comes in many forms.
In the company of good friends,
in the feeling you get when you make someone else’s dreams come true,or in a promise of hope renewed.
It’s ok to let yourself be happy,
because you never know how great that happiness might be.
Sometimes pain becomes such a huge part of your life,
that you expect it to always be there,
because you can’t remember a time in your life when it wasn’t.
But then one day you feel something else.
Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar,
and in that moment you realize you’re happy.


Drömmen

Oooh. En annan grej som jag gjorde igår. Så himlahimlahimla bra! Jag beställde hem säsong 1-5 av älskade One Tree Hill! :D Skulle ta 1-4 arbetsdagar att få hem boxarna, så någon gång i veckan dimper de nog ner... inte i min brevlåda, men på posten på jobbet :) Och jag som skulle jobba med PA på påsklovet :/


Kärlek ända in i själen!


Hemma

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från Sälen igen. Tyvärr får jag nog säga.. Låter dumt att säga att det "var så skönt att komma bort från allt", för då verkar det som att jag har ett crap-liv här hemma, vilket ju inte är fallet ;) Med "allt" menar jag stressen i vardagen, framför allt SKOLAN, men även allt annat som måste och ska hinnas med. Så det var sjukt nice med en vecka i fjällen, att andas lite...

Men men, all good things come to an end, och det ska bli jättekul att träffa mina underbara flickor imorgon i skolan :) Är ju dessutom endast fyra skoldagar denna veckan, sen är det påsklov! Har rätt fullt upp denna veckan, men ska försöka chilla lite på det. Har egentligen TRE prov denna veckan, men vet redan nu att det inte kommer att bli så många. Ska dessutom på bio på tisdag med Pontus och Jonna, vilket ska bli jättekul, vi ska äntligen se Snabba Cash. Och på onsdag var det tydligen middag på mañana med Jessica, Jonna, Carro och någon mer, jag fick höra detta väldigt hastigt innan jag skulle åka till Sälen, och enda giltliga anledningen till att inte hänga med var egen begravning. Oj.

Ska alldeles strax kila ner och käka mammas lasagne, är sjukt hungrig eftersom hela Sälen-gänget stannade vid Donken på vägen hem och det är inte direkt min favoritmat så jag fick snabbt som attan sticka in på Coop och köpa en Jalla och en banan. Lyxig lunch.

Puss! ♥


Bilder

Hej hopp,

hoppas ni har det bra därhemma, jag börjar änna längte hem lite smått nu.. Fast det är oerhört skönt att vara iväg från alla måsten måste jag säga! Igår tittade solen fram lite efter lunchen, som bestod av våfflor, och det var RIKTIGT varmt! En fika på toppstugan Lyktan blev det sedan, men varm choklad och kärleksmums.
Till middag blev det tacos tillsammans med familjen Lindberg och sedan "En shopaholics bekännelser".

Slänger in lite bilder!


Våffelgräddningen började bra...


... men slutade mindre bra, hehe.



La familia


Update from the north

Hej på er!

Andra skiddagen här i Sälen, och idag var vädret allt annat än bra kan jag ju tala om för er. Inte så kallat iofs, men snöigt och blåsigt. Dock grät vi inte för det utan var ute i backen i flera timmar, åkte en sväng bort till Tandådalen också, men backarna var inte så bra med det här underlaget utan man fick använda benmusklerna till tusen. Var helt slut när vi kom hem! Handlederna och knäna har redan tagit stryk en hel del, undrar hur det kommer vara på söndag när vi ska hem.. :/ Vi funderar på att hyra snowboard imorgon, för då ska päronen antagligen åka längdskidor, något som vi ungdomar inte tycker är sådär jättekul. Så då kan vi ju likaväl sitta på rumpan i backen en hel dag :P

Nu sitter jag ensam på vårt rum, medan de e klackarna i taket som gäller i fam Lindbergs rum lite längre ner i korridoren. Ska pallra mig dit alldeles strax, var lite skönt att få en paus bara. Kollade på "Dating in the dark" för en stund sedan, herregud säger jag bara! Vilka människor det finns.. Hoppas ni mår bra allihop, det gör jag! :)



Jag i backen, tjohooo


Min kära far, fullt utrustad för en dag i pisten

 


Sälen!

Tänkte slänga in en liten update från Sälen!

Vi har det helt underbart här, var ute i backen strax efter klockan nio imorse eftersom solen sken från en klarblå himmel. Lovelyy! :) Grillade till lunch och nu har vi precis ätit lasagne till middag, och snart blir det kvällsåkning här i Hundfjället. Har suttit lite med mitt geografi-arbete, har fixat en veckas internet från ett Telia-tält här utanför, men det känns faktiskt helt okej att plugga en liten stund på eftermiddagen när man är här, man slappnar ändå av på nåt konstigt sätt.

Här får ni lite bilder från Dalarnaaaa :)




Hann inte lägga upp fler tyvärr, nu ska vi ut i backen! :)


Lördag kväll

Älskar verkligen att kommentarerna verkligen dröser in här.. NOT. Sjukt dåliga är ni på att kommentera, eller så är det helt enkelt så att det inte är någon som läser, jag kan ta det. Anyway, tänkte bara slänga in en liten update.

Började dagen med en powerwalk till gymmet där jag tränade i en timma, sedan stack jag ner till jobbet och pratade med min fina Jonna en stund. Kände mig som en sportig übernörd i löpartights, träningsjacka och RYGGSÄCK! Haha! Asså jag har seriöst inte haft ryggsäck på mig sedan 1997 eller något sådant. Men idag kände jag att det var dags igen (snarare att det var sjukt jobbigt för ena axeln att gå med min träningsbag). Åkte i alla fall sedan hemåt, duschade och sedan iväg igen med pappa och August för att först köpa underställ till mig. Underbart att komma på dagen innan man ska till fjällen att man inte har ett underställ som passar. Men det fick vi inhandlat i alla fall. Efter det släppte pappa av mig och August på Marklandsgatan och vi åkte vidare in till stan för att köpa present till mamma som fyller 45 på torsdag. Köpte även en fin blommig scarf (ja, jag har blivit scarf-beroende) från H&M. Satte oss sedan på bussen hemåt och August blev pissed off när jag föreslog att han skulle börja raka sig, hehe. Vadådå.. called puberty. Hoppade av bussen hos min kusin som flyttat in i sin nya lägenhet (SÅ FIN!) och satt där me henne och tjötade en stund innan vi gick o mötte mamma vid affären och sen bar det av hemåt.

Har precis ätit hemmagjord pizza och sitter nu och lägger in lite gammal musik från skivor jag har hemma, till datorn. Bland annat skivan "Lime" med Arvingarna, haha ;) JA, jag gillade dom när jag var yngre. Och Arvingarna var tydligen i Sälen under sportlovet och spelade på after-ski flera dagar, rätt avis är jag att jag inte var där då. Casper liksom, honom gillade man (jag) ju sådär vid åtta-nio års ålder. Har sjukt flashbacks från tidigare Sälenresor med just dessa låtar, så det är ett måste att ha dom i spellistan. Jag är en nörd.

Tänkte kolla "Jakten på Julia" alldeles strax, vet inte vad det är för något men vet i alla fall att Måns är med och det räcker för mig :P Sedan kommer ju "Män som hatar kvinnor"! Ha en trevlig lördagskväll ♥


Mumsss!


Godnatt

Sådär, nu har jag ätit upp mitt päron och kollat klart på avsnittet. Om jag grät när hon var döende så var det bara en liten bäck jämfört med det HAV som jag grinade när hon verkligen dog och alla var så ledsna. :( Och känn på denna; nästa avsnitt kommer inte förrän i slutet av april! Usch va länge.

Nu ska jag läsa lite i min bok och sedan nana kudden, imorgon ska jag upp med tuppen - det blir spinning kl 07.15 med Helen och Hanna, like! :) Sov gott ♥

Sucken!

Nu när jag tänkte kolla på Tyra&Bella Show så funkar det faan inte.! Gaahhrgg, blir lite smått irri, våran internetuppkoppling krånglat som ett jävla as (ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt grova språk, men jag är ARG) hela veckan! När jag äntligen fått tillbaka min dator och den fungerar någorlunda bra, ja men då är det ju helt lovely att internet lägger av. Aaah, när jag blir stor ska jag bosätta mig en stuga i skogen utan elektricitet, gud så fridfullt och underbart. Tänk vad många vredesutbrott man skulle slippa.

Så showen kan jag inte se, vet inte om det är pga uppkopplingen eller om deras produktion laggar allmänt, men den stannar efter en halv minut typ. Jaja. One tree hill har jag också kollat på en stund nu, är på avsnitt 18 på säsgon 7, alltså det nyast utkomna. ÅH VA DET HÄNDER MYCKET NU, mina nerveer, jag klarar inte detta. Satt och grät som ett barn (SÅ ovanligt) förut när Haley och Quinn's mamma låg "på dödsbädden". Usch.

MEN. Vad händer då, när det är typ 20 min kvar? Jo, då stannar videon såklart och ett härligt meddelande kommer upp "You have now watched your 72 minutes for today. Please wait 43 minutes." Asså. Först vill jag bara säga att jag hade fan inte kollat i 72 minuter. Och sen så är det ju sjukt att man inte ska få se klart ett helt avsnitt, vad händer liksom? Åh. Nej, så nu ska jag äta ett päron som jag köpte förut (intresseklubben antecknar), och vänta fyrtiotre minuter, och sen se slutet på avsnittet. Later! 





Sjukt snygga ladies!




Hyfsat snygga grabbar också.. (Clay, ja tack!)


Grattis Mormor

Idag skulle min fina mormor fyllt 72 år om hon hade levt.


Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, saknar dig mer än några ord kan beskriva. ♥


Goddagens

Sitter här med projektarbetet, men det går inget vidare. Känner mig hopplöst efter och hade hoppats på att komma in i ett skriv-flow, men är man jättetrött och halvbakis så går det inte så bra... Kan inte tänka klart, det är hemskt när man liksom inte får fram rätt tankar i huvudet, det står bara helt still. :/

Igår var i alla fall en jätterolig kväll! :) Vi började på PC där det var fotboll för hela slanten och jag höll på att ramla ner död på golvet när Barcelona gjorde första målet, var inte riktigt beredd.. Tog oss sedan vidare till Sticky, där Not Without Grace skulle spela. Nååågot försenade kom dom upp på sen vid strax efter elva. Jättebra var det, även om ljudet kanske kunde varit lite bättre. Långt om länge kom vi därifrån, efter att snigeln Pontus äntligen fick hämtat sin jacka. Stegen gick mot Nivå där vi dansade vidare, sjukt roligt med en massa hits på nedre dansgolvet. Stötte även på två klasskompisar, och sedan fick jag och Karin hittat två handbollsspelare från RIK. Wohoo ;) Haha, nej men vi fick ju roa oss bäst vi kunde, eftersom vi var enda tjejerna som hängde med till Nivå och killarna är upptagna allihopa, förutom P - been there done that.

Blev en runda in på BK där vi satt en himla lång stund, Freddan och Daniel var hungrigast i stan. Sedan fixade jag en ganska grym taxi-deal och långt om länge kom vi iväg hem (efter att ha hoppat ur en annan taxibil, hehe).

Sjukt rolig kväll, tack mina underbara arbetskamrater, ni är bäst :)


Bästa låten!


No comments

En annan liten grej sådär bara är att ni är ruskigt dåliga på att kommentera. Börjar ju tro att det inte är en enda liten själ där ute som läser.. Btw har jag helt och totalt fastnat för Traffic Jam, kommer typ kunna den låten utantill på onsdag, SÅ mycket lyssnar jag på den om och om igen.

Nu ska jag se på älskade One Tree Hill!



Måndagsbarn

Sitter här och har precis kommit hem efter en lång powerwalk med mig själv i mörkret. Lyssnar på This is my life med Anna Bergendahl. Gillar den faktiskt. Väldigt fin låt, även om jag tyvärr inte tror att det kommer gå så värst bra i Oslo. Salem hade kickat ass, det vet jag. Röstade som en tok på honom gjorde jag också, även fast jag hatar Melodifestivalen egentligen. Men ska man se den någon gång så ska det väl vara finalen, när alla de "bästa" låtarna är med.

Gillar förutom Anna och Salem, även Darin (jaa, jag gillar Darin, han är duktig och jag var ett big fan of him under hela hans Idol-tid). Eric är ju rätt snygg sådär, och likaså Ola, men deras låtar är med på ett spinningpass som jag är på två gånger i veckan, och har varit ända sedan festivalen började, så jag börjar tröttna lite lätt...


Im done, tipping on my toes
strike an iron and attack my soul
Misty moon, youre gonna see
Ive got you blues to get on my feet

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else




Guten nacht

Ska snart gå och lägga mig faktiskt, har suttit och skrivit två veckor gamla loggböcker som av någon anledning inte blivit av att jag skrivit.. hm. Men nu sitter jag och lyssnar på Not Without Grace, som spelar på Sticky på onsdag. Det är Pontus bästa kompis Alex, Alex syster och en till som har bandet och dom ska tydligen va riktigt grymma. P har promotat dom som fan, så nu e jag inne på MySpace och lyssnar, är bara på första låten än men det låter sjukt jävla bra måste jag säga. :) Kommer nog bli riktigt kul på onsdag tror jag!



Fredagen

Blev inget bloggande varken i fredags eller i lördags, hade fullt upp. Efter skolan i fredags mötte jag upp Jonna för en långlunch på Mixit (heaven on earth), megagott och jättetrevligt. Sedan tog vi en sväng på stan och jag som inte hade shoppat på jäättelänge hade allvarliga abstinensbesvär och det blev därför ett par nya Converse, två jackor, ett par shorts och ett par örhängen. Jajjaaa, ibland får man faktiskt...

När vi var trötta på stan åkte vi till Hemköp och handlade mat och sedan vidare hem till Jonnas underbara casa. Blev lite undervisning på Facebook, och sedan matlagning till grym musik :) Tacotårta blev det, på tips från Ida, vi gjorde dock vår egen variant av den, men ÅH MIN GUD så gotttt det blev! Mumma. En grönsallad med feta + holidaydip till det och vi var hemma.. Sjukt mätta var vi efteråt, men Jonna hade bakat en chokladtårta. (!) Asså, det största skämtet någonsin, jag höll på att dö, jag visste inte att det fanns något som smakade så gott. Tänk er en kladdkaka (INTE chokladkaka) med en fudge-kräm ovanpå. Krämen hade stått till sig i - känn på denna - ETT DYGN. Jag älskar Jonna, den som kommer gifta sig med henne kommer att bli lycklig i själen. Till denna underbara skapelse hade vi fruktsallad och vaniljglass.

Sedan blev det filmmys, Honey och The Notebook hann vi med, den förstnämnda är en sådan grym feel-good-film, älskar dansfilmer :) Notebook däremot.. alltså, den är så fin, men det gör så ont i mig! Jag har tidigare sagt hur involverad jag blir i sånt här även fast JAG VET att det är en film och det är inte på riktigt, men ändå sitter jag där med tårarna inte bara rinnande, utan bokstavligt talat forsande ner för kinderna. Usch. Men den är sjukt vacker, och jag ska inte ens gå in på vad Ryan Gosling är, för det lär bli ett helt inlägg.

Grymt mysig dag och kväll blev det i alla fall och även fast det blev snack fram till lääänge så vaknade vi vid nio av att solen sken in genom fönstret och gick därför ut på en morgonpromenad i Ruddalen. Jag fick med mig rester från både tacopajen och choklatårtan till lunch på jobbet, ahh så gott! :) ♥


Min fina vän!


Sunny sunday...

... var det i alla fall när jag gick hemifrån vid halv åtta imorse. Tog mig en powerwalk till jobbet eftersom mamma och pappa behövde bilen + att jag inte säger nej till lite frisk luft och motion. Steg-tävlingen ligger dessutom i bakhuvudet hela tiden, kan inte hjälpa att jag är en sån tävlingsmänniska, borde kanske tagga ner lite på det.. Blev en arbetsdag från 8 till 15 idag, var riktigt roligt att jobba med Helen och Pontus :) Jag och Helen ville inte sitta i kassan någon längre stund någon utav oss (steeeegen!), och Pontus gick runt och visslade på Manboy, fastän han tyckte att den var "såå dålig" och hävdade även att Ola kommer att komma ut ur garderoben när som helst, vilket jag tvivlar stoort på.

Stack sedan upp till gymmet och tränade, blev tio minuter på cykeln (sjukt tråkigt) och fyrtio minuter på löpbandet och efter det en powerwalk hem igen. Kom hem till en god middag, riktig husmanskost med hemlagade köttbullar och riktigt potatismos! :) De som känner mig vet att jag i princip ALDRIG äter någon utav dessa två saker, men när det väl händer så ska det vara riktigt grejer ;) Nu tänkte jag göra lite PA.. eh.. och även unna mig lite webbTV-tittande. Det tycker jag att jag är värd efter åtta långa jobbhelger i rad! Nu är jag ledig i två veckor eftersom vi åker till Sälen, det känns sjukt ovant måste jag säga.

Ha en trevlig söndagkväll mina vänner, blir nog lite mer bloggande från min sida idag också :) ♥

 


Godnatt!

Nu fungerar äntligen min dator igen! =) (peppar peppar ta i träää)

Hinner inte skriva så mycket nu, har redan tagit ett megaskutt ner i sängen och ska läsa några rader i min bok, "Karriär & Köksbesvär" av Sophie Kinsella, mycket bra! Sedan blir det skönhetssömn, för imorgon klockan 07.15 blir det spinning, och efter det skola till kl tjugo i ett. Och efter det ska jag möta upp Jonna för en heldag med shopping, umgänge, film och god mat. ME LIKE! ♥

Godnatt på er! =)


Sälen

När allt bara känns för mycket med projektarbete och matte (först och främst), så tänker jag på att om en och en halv vecka så åker jag till Sälen :). En hel vecka ska spenderas däruppe, och jag kan inte ens beskriva hur SKÖNT det ska bli! Det blir min familj + två andra familjer som åker tillsammans, och sedan kommer även Jonna upp halva veckan, vilket ska bli hur kul som helst. :D
 
Hade inte sett fram emot detta SÅ himla mycket innan, men de senaste veckorna har liksom gått i ett med skolajobbskolajobbskolajobbochsåliteskolatill, och det känns sjukt välbehövligt att komma iväg ett tag. Andas frisk fjälluft. Åka skidor. Ramla i backen. Dricka varm o'boy. Gå på after-ski. Åka snö-scooter. Äta gulaschsoppa. Spela spel. Allt sånt där. Åh, jag längtar! 

 
Hundfjällshotellet som vi ska bo på



Snögubben i Lindvallen!



Trollskogen, lika kul nu som för tio år sedan (shit va gammal jag kände mig när jag skrev det..)


Syskonkrångel = datorkrångel

Hej bloggen,

här var det sjukt ont om uppdatering, ja. Men som sagt så många gånger tidigare så fungerar inte min egen dator nu, och har inte gjort på hur länge som helst. Nu har jag i alla fall fått hem den och gjort en återställning, men såklart så fungerar inte internet nu. Alltid ska det vara nåt som krånglar.. Dessutom måste jag ominstallera allt nödvändigt såsom Norton virusskydd, Office-paketet, iTunes osv. Suck. Var på väg att få ett mindre psykbryt här alldeles nyss, när jag skulle sätta mig och jobba med PA på mamma och pappas dator men märker att min bror har lagt över alla sparade filer på sin externa hårddisk som jag inte kommer åt. Gah. Det är bara så underbart när allt fungerar precis som man vill.

Så nu får jag slå ihjäl lite tid här innan han kommer hem och förhoppningsvis kan ge mig hårddisken. Ett skämt är det här, bli inte förvånade om mitt projektarbete aldrig ens blir klart, det är inte så jävla lätt att skriva på nåt när man fan inte ens har tillgång till en dator när man vill.

Åh, positiva Matilda.. Nej, jag kan lika gärna passa på att blogga lite medan jag ändå väntar och inte kan göra något vettigare (eh, jo, plugga mattefuckingC).


SOL

Det är så stört härligt att solen har hittat tillbaka, man får riktigt vår-feelings även fast det är kallt som satan. Men mars = vårmånad mina vänner! Snart drar jag på mig Conversen (jaa Ida, jag vet att jag har hatat på alla som använder Converse vid fel väder.. ;)).

Sitter här och lyssnar på grymt bra, pepp-pepp-pepp-låtar, och drömmer mig bort till sömmaren, Rhodos, en sen eftermiddag på balkongen, nyss hemkomna från stranden, kalla Breezers och gottis.. ALLT! :D Nu är Moms-Moa inbokad också, det här kommer bli en fullpott, så sjuukt kul :)


Sjukt bra låt med sjukt snygg tjej!


Sjukt bra låt med sjukt läskig tjej!



Still going strong..



Har massa fler, kanske lägger upp en spotify-länk sedan för alla som vill tagga till inför sommaren redan nu ;)


Hangover/sick

Ja idag är läget mindre bra.
Blev en ganska tung men vääldigt rolig utgång igår som startade på Kelly's på Andra Lång, alltså vad är grejen med att vi alltid hamnar där.?? Schletnaste stället någonsin typ, men vi fick tag i ett långbord och satt och tjötade, drack öl och shot-brickorna beställdes in en efter en, tror vi stod för över 50 % av Kelly's inkomst igårkväll :)
När klockan hade sprungit iväg några timmar gick jag, Pontus, Daniel och Sara med Annica till hennes bil för att få skjuts till nästa stopp som blev Sticky. Hade parkerat i värsta hooker-kvarteret och vad stöter vi då på, om inte en alldeles äkta hora in buissness. Haha, så sjuuuukt. Så jag och Sara får naturligtvis för oss att gå fram och prata med henne, och sagt och gjort vi går fram och Sara frågar vad hon tar för en trekant.. Vid det här laget hade jag ungefär dött.. Idiot-fnasket (aka "Thai-Mia") tittar på oss som om vi var något som katten släpat in, alltså typ det fulaste hon någonsin sett och säger "Gumman, 3000 för dig, 3000 för henne. UPFRONT!" Hahaha.
Jag ba ehh, upfront? och Sara tänkte samma sak så vi frågade vad det betydde (hehe, fråga ALDRIG mer en Thai-Mia vad något betyder..) och hon kollar återigen på oss som om vi var dumma i huvudet och säger "Gumman, upfront betyder INNAN, NU, MED EN GÅNG!" Heh. Hjälp. Då tog jag tag i Sara och gick snabbt som fan tillbaka till dom andra som stod där borta och väntade. Killarna blev helt lyriska och Daniel erbjöd sig t.o.m att betala (skäämt).

Kom till Sticky sen iaf, var där i ca 50 min innan dom stängde, hann med att diskutera bilkörning med en alldeles för full Andreas, en väldigt givande konversation! ;) Var han som höll i den helt själv faktiskt: "Asså Matilda, för det första så e du snygg.. för det andra så e du SVINsnygg... för det tredje så e du en jävla TÖNT i rondeller.. och för det fjärde så e du svinsnygg!" Okej, Andy, okej, jag ska köra snabbare i rondellerna, tack.

När Sticky stängde drog de som var lite för kalas hem, medan jag, Pontus, Daniel, Daniel, Eric, Annica och Freddan drig vidare och hamnade på Diamond Dogs, förlåt alla jag känner men utbudet en tisdagkväll är inte alltför brett. Har dock varit där EN gång innan och det överlevde mina förväntningar, och när vi kom in igår fick jag en riktig connection med en satans het bartender (NOT) som höjde musiken till dansvolym, samt satte på en hel hög med gamla goa Queen-, MJ- och AC/DC-låtar och jag skulle nog vilja säga att dansgolvet föddes när vi kom dit! :) Jag buggade bland annat med en fransman, och flög hit och dit när Daniel i vanlig ordning gick bananas på dansgolvet. SJUKT kul! :)
När klockan var halv tre bestämde vi oss för att kasta in handduken, fixade en hyfsad taxi-deal och hade ännu en ovettig taxi-resa hem.. Galet rolig kväll helt enkelt, att jag sedan mår som jag förtjänar idag är en annan femma. Vaknade dessutom upp med magont och helt genomblöt av svett, kändes som jag hade feber. Så det blir en hemmadag för tredje dagen i rad. Imorn blir det skola.



HAHA!


Tristess

Hej på er,

jag sitter hemma hos min morfar just nu och har gjort det dom senaste fem timmarna. Tog en day-off från skolan idag då jag inte kände att jag pallade att åka dit, eller över huvud taget har någonting att bidra med till andra människor idag. Är bara allmänt låg och nere och då är jag inget bra sällskap.
Flydda hemifrån så fort jag ätit frukost och har suttit vid datorn och pluggat ända sedan dess. Men nu är filosofiarbetet klart i alla fall, med 32 timmars marginal! Ska ta och prata lite med morfar och sedan pallra mig hemåt, projektarbetet får vänta tills imorgon då jag är ledig. 

Väldigt positivt inlägg, I know, men ibland orkar man bara inte. Vi hörs imorgon, puss! ♥ 

RSS 2.0