Torsdag

God morgon, god morgon! =)

Äntligen blev det lite tid att blogga! =) Kom ju hem vid elvatiden igår och då var jag så trött att jag bara stupade i säng.. :P I alla fall, jobbet igår var superkul =) Faktiskt, tro det eller ej, så var det jätteintressant och roligt. Kanske var det för att allting var nytt och spännande, men jag kände verkligen att jag kommer att trivas. =)

Först när jag kom dit fick jag träffa en av cheferna, gå igenom personalmappaen (alltså information om företaget, vad man gör om det börjar brinna, vid ett rånförsök osv), vi skrev även anställningsavtal. Pappi fick komma upp och skriva på också, godkänna att jag fick jobba haha =P Han jobbar ju också där, fast på en annan avdelning med drickor och sånt. Sedan helt plötsligt hörde vi honom på radion där uppe på kontoret! =P Haha, då hade Tommy på "Mix megapol Radio City" ringt honom i direktsändning angående nåt uppdrag. Han ville ha nån speciell curryketchup typ, och pappa sprang ut i butiken för att se om den fanns, vilket den inte gjorde. Då sa Tommy "Hur långt har du sprungit nu egentligen?", och pappa bah "Jaa, ett par hundra meter!" Tommy verkade tycka att han gjorde detta väldigt snabbt, så han sa "Oj, då har du bra kondition!" varpå pappa svarade "Nja, jag har långa ben vettu" Hahah =P Bara jag som tycker det är kul jag vet, men till saken hör att mein Vater är 2 meter lång, höhö =P Så han har ju faktiskt långa ben...

Yeye, anyways. Jag fick sedan gå med en supertrevlig tjej som heter Carro. Jag var med henne hela tiden, stod typ bakom henne i kassan och hon sa allt hon gjorde och jag försökte observera allt.. =P Ganska svårt, särskilt med alla PLU-nummer till frukt och bröd, som man måste slå in manuellt. Då måste man ju kunna se om det är en kanelbulle eller en baguette man håller i handen, och det är väl jag inte så bra på kanske.. ;) Men men, det kommer. Lärde mig iaf att banan är 4011 =)

Så allting kändes jättebra verkligen, sedan slutade jag vid halv elva då pappa kom och hämtade mig. Sjukt tuff dag måste jag säga och dagen idag kommer bli nästan likadan. Fast idag slutar jag 20.00, vilket känns skönt =)

Tack så mycket för alla kommentarer angående jobbet förresten, jag blir jätteglad =)

Ha en bra dag nu allihop, förhoppningsvis hörs vi ikväll! =) Puss! ♥

image424
4011 - glömmer aldrig ;)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad jobbar du med?

2007-11-29 @ 06:48:13
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: Anonym

Jasså trodde det var en bank xD xD
Orka ta emot information vid ett rån its simpel,
Inte tjafsa emot, larma när dom har dragit.

2007-11-29 @ 06:50:29
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: Ida

Ser att du har haft samma problem som jag, att menyn och fotot åker längst ner på höger kanten. hur åtgärdade du det?

mvh Ida

2007-11-29 @ 14:07:58
URL: http://wroom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0