Idolsnack

Så, nu undrar man ju vem som får åka hem.. Själv tror jag på Mattias eller Andreas, tyvärr =( Gillar bägge två jättemycket, så det skulle vara synd om någon av dem blir tvungen att lämna Idol. Men å andra sidan skulle jag bli besviken om någon av de andra åkte ut också. Men det är ju så, det är en tävling och någon måste åka ut!

Vet inte riktigt vad jag tyckte om det där att Clabbe skulle kommentera juryn.. =/ Känns lite som att, "Åh hjälp, vi har inget nytt fräscht att komma med, ja, vi kastar in en före detta jurymedlem som är bitter för att han blivit petad, för att snacka skit om sina tidigare kollegor, tillsammans med två korkade blondiner!" Nja.. Lite halvdant va?

Tycker i alla fall att alla var grymt bra idag, verkligen.. Hoppas inte Mattias åker! Och för er som har undrat: jag tror faktiskt att Mattias var med på Sveriges sexigaste män-listan, bara det att jag inte skrev med honom här i bloggen. Kanske skulle gjort det =) Nej, nu blir det inget mer bloggande idag. Ska lägga mig och kolla på - gissa tre gånger - just det, Vänner! :D Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!

Sweet dreams, puss! <3

image362


Kommentarer
Postat av: Natalie

Kan inte förstå hur Mattias och Christoffer stod på slutet, gillar båda jätte mycket.. Men man får hoppas på att Christoffer släpper en skiva :)

2007-11-09 @ 23:15:31
URL: http://naw.blogg.se
Postat av: Sabor

Söt nalle!

2007-11-10 @ 07:43:57
URL: http://sabor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0