Bloggförändring

Håller på och fixar lite med bloggdesignen. Inte så mycket ändrat hittills iofs, bara bakgrundsfärgen och rubrikfärgen =P Men ändå! Blev lite trött på mitt rosa, även om jag gillade det väldigt mycket. Så nu blir det lila istället. Det jag nu funderar på är om jag ska ändra headern också... Vad tycker ni? Jag gillar verkligen headern supermycket, så jag står och tvekar lite.. Å andra sidan är det klart att det skulle vara kul med lite förnyelse även där. Skulle det blir skitfult kan jag ju bara byta tillbaka. Den jag har nu passar ju faktiskt ganska bra ändå, med färgerna och så. Hm, ja jag får fundera lite. =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

trevligt =)

2007-11-19 @ 19:21:32
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: Christer

Det är en riktigt snygg header och som du säger så passar den ju till färgen. Kanske kan du rensa bort några "Matilda" och lägga in ett par bilder, bara för omväxlings skull? Kanske inte bilder, men något vintrigt.. snöflingor, ljus mm, i samma stil och färg som den stora texten.

Ha en bra kväll!

2007-11-19 @ 19:31:44
URL: http://christermagister.blogg.se/
Postat av: S.A.N.D.R.A <3

Ser fint ut :D

2007-11-19 @ 19:50:55
URL: http://eyeliner.blogg.se
Postat av: Gabriella

Du kanske kan testa med en ny header, du kan ju som sagt alltid byta tillbaka. Sen är det ju alltid kul med lite förändring ;)

2007-11-19 @ 20:42:25
URL: http://www.crazydog.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0