Neu

Ny dag, nya tag.
Imorgon kör vi på igen. Dagen idag har varit lite halvdepp, men avslutades ändå bra med lite prat och utbyte av nummer med Alex my gangster.
Fick träffa Nina också vilket var lika roligt som alltid.
Imorgon är det ny månad, vilket är bra. Vi lägger helt enkelt det förflutna bakom oss och går in i oktober med ett leende på läpparna. Inställningen är A och O helt enkelt.
Märks det att jag varit på säljarmöte med jobbet?

Det ska bli bra det här.

Hopplöst

Ibland undrar jag om det någonsin kommer bli som det en gång var.
Om allt kommer att bli bra igen.
Jag är så förbannat jävla helvetes trött på den här skiten, på mig själv.
Det må låta emo, men jag orkar inte mer av det här. Jag orkar inte med mig själv.
Jag ser på alla andra, alla normala, underbara människor i min omgivning. Min högsta önskan är att få bli av med det här, att få vara som dem.
Det fungerar inte. Det håller inte. Jag är tillbaks på ruta ett om och om igen.

Precis när jag tror att allt är bra, så finns de där igen. Tankarna, hatet, allt det där.
Det är som ett litet sår. Ingen ser det, för utanpå ser det bara ut som en liten, liten skråma.
Du sätter på plåster efter plåster för att ingen ska se att du gång på gång river av sårskorpan. Sådär som man inte får göra.
Det är ju då det blir ärr, då läker det ju aldrig. Men du gör det ändå. För du kan bara inte tillåta att såret läks.
Vissa dagar, veckor, perioder bryr du dig inte om såret. Du mår bra och glömmer liksom av att du har det. Du är lycklig och allt känns bra.
Sådär underbart.
Men så kommer det igen.
Och du börjar om.

Det blöder på insidan, men inget syns.

Det är jobbigt nu. Jag trodde att jag hade hittat "svaret", men i själva verket har jag bara lurat mig själv.
Det är inget jävla svar, jag mår bara ännu sämre än innan.

Det värsta är att veta att man har människor som älskar en, som faktiskt bryr sig, men som man inte för allt i världen kan ta emot hjälp från. Att vilja mest av allt men inte kunna.
Att vara så jävla fucked up innuti.
Trodde aldrig detta skulle hända mig. Trodde jag var bättre än så.

Hade jag inte haft mina vänner hade jag gått under. Det är vardagen med dem som får mig att glömma, att ha kul, att skratta & le.
Det är i ensamma stunder som verkligheten kommer ikapp, då jag bara vill skrika i en kudde och gråta.
Som nu.

Långa vägar

Nu har det blivit lite glest mellan uppdateringarna igen. Men i fredags var jag i alla fall på Håkan på Liseberg, och det kan inte beskrivas på annat sätt än med ett endaste ord: MAGISKT. Som vanligt.
Ljuvligt härligt bra att stå/dansa/hoppa/ramla/trängas med 17 000 andra galna människor, att andas in hela håkanatmosfären och bara njuta. Skriksjunga sig hes. För bra.

Igår jobbade jag till klockan två, och sen var jag hemma och chillade en stund. På kvällen åkte jag till Tess och hängde där under kvällen tillsammans med aidshostande Jesper och nån annan random kille. Vi såg på The Notebook och grät.
Idag ska jag övningsköra och ta hand om mig själv. Kanske träna också, vi får se. Ha en fin söndag allihop.

Ons

Har inte så mycket att skriva egentligen. Mer än att vi har fuckingmatteprov imorgon, det är alldeles för varmt för september ute och om typ ingen tid alls måste jag sätta igång med pluggandet, för om två timmar börjar min träning. Hetshets. Ikväll är det i alla fall Idol och "Oskyldigt dömd". Yes, jag har bara skogs-TV, och det är skitnördigt och yadayada, men så är det. Och jag gillar det.

Monday

Goddagens !

Måndagens skola över, nu är det bara tre dagar kvar, för vi är lediga på fredag! =D Wie. Har precis ätit middag med la familia minus min bror som är ute och, tro det eller ej, säljer jultidningar. Höhö. Men jag måste erkänna att det är rätt grymt, för han kommer att få ett Wii Fit till sitt Nintendo Wii, och DET är kul vill jag lova. Så jag ska typ spela det vaarje dag, mihi =). Motion får man också, det är ju grrrrrrrrrreat!

Till middag idag blev det jättegoda kycklingbiffar med sallad och min nationalrätt keso. Mumma, mami hade gjort biffarna och dom var sehr gut, MEN hon hade hackat i typ två pirri-pirri (hum?) och jag kan säga så mycket som att min mun fullkomligt brann. Inte kul.

Nu ska jag faktiskt pallra mig från datorn, det bär av till gymmet och sen blir det plugg på hög nivå. See you later.

Dagens låt!

Hola people. Första inlägget i min brand new category: Dagens Låt. Wie. Sen kan man ju undra hur bra det egentligen kommer att gå för mig att faktiskt lägga in dagens låt varje dag, kanske blir det lika hög orch som på dagens outfit, men vi gör ett försök! =)

Idag får det bli två låtar, dels för att jag inte kunde välja, dels för att jag inte la in någon igår ;) Dessa låtar får mig att tänka på Hunnebo i fredags, något så gryyyymt mycket. Infinity för att det typ är partylåten nr 1 nu och det var dans på bookstavligt talat hög nivå (uppe på takbjälkarna), och Uppsnärjd i det blå för att det var den låten vi la ner mest energi på att få fram texten till ute på altanen. Haha. Calle fick springa in och lyssna på sin iPod för att vi skulle komma på hur den började. Så jävla illa med tanke på att det är en av mina absoluta favoriter från Håkan. Alkohol är dåligt.




Haha, så jävvla kul. Josefina i fredags: Matilda, jag ÄLSKAR Calle!!

ÖPPNA DIN DÖRR!

Hahah, hade nästan glömt. Calle gick ju runt med gitarren i stort sett hela kvällen igår, även fast en sträng dog nån gång rätt tidigt. I alla fall så har jag tydliga minnen av att jag, Tuula & Calle-Svalle sitter i korridoren och sjunger Öppna din dörr för full hals! Den låten lix, vad händer? Aja, texten satt väl inte precis där den skulle, tror iofs jag var den som kunde mest av den haha ;) Kul var det i alla fall. =)


Hunnebo

Hej bloggen! :D

Hann inte uppdatera på hela dagen igår, illa illa, särskilt eftersom jag sa til Cornelia "För fan Cornelia, uppdatera bloggen meeeer, jag uppdaterar vaarje dag!" Haha :P Jaja.
I alla fall så var anledningen till att jag inte uppdaterade att vi var i Hunnebostrand med klassen. Eller hela klassen utom sex stycken som tyvärr inte kunde. Måste säga att det var en mycket lyckad tillställning! =)(Y) Så jävla kul att se hela klassen dragen..! Blev lite hetsdrickning över det hela vid middagen måste jag dock säga. Kan Emeeliie, kan Eeemeliee, kan Emelie dricka sprit... Hahah. Mycket roligt. En del lite knasiga, konstiga, onödiga grejer också kanske, men höjdpunkterna var helt klart; när David sjöng (för övrigt sjunger han helt jävla galet bra, och helt jävla galet likt Howie Day), när Calle spelade Håkan-låtar på gitarren och jag, han och Josefina studsade omkring på altanen och skreksjöng som galna och sist men absolut inte minst när Thai var som rundast under fötterna!

Bussresan dit var jobbig as hell, med tre byten och inga sittplatser, och när vi väl var framme fick vi gå och gå och gå och gå, och sen var vi till slut framme. Hua. Då var maten framdukad, det blidde potatissallad, vanlig sallad samt grillad kyckling och revbenspjäll. Men det blev som sagt inte så mycket mat för folket, annat var det senare vid midnatt. Då kom suget och alla chipspåsar åkte fram haha :P Hetsätning på hög nivå skulle jag vilja säga. I vårt rum var det någon form av chips-och-ostbågar-orgie och till slut flög alla ostbågar ut över golvet (och min jacka!) och typ mosades ner där. Mumma.

När vi sedan skulle sova var det typ fullt överallt, så jag och Julia tog en uppblåsbar madrass (som för övrigt vad råskön), och la oss i det andra huset. Vi var typ dom enda med sovsäckar, vilket var tur för när vi vaknade klockan sju (!) i morse var ytterdörren öppen och temperaturen var inte hög vill jag lova. Alla steg upp rätt så tidigt, och kanske var det lite ochill att vakna upp till ett hus som bokstavligen talat ser ut som crap med ölstank i hela huset och trasiga serpentiner nermosade i golvet.. Det var lite onödigt att stanna 25 pers och städa, så jag och sju till tog den tidiga bussen hem, vilket var rågött så man kom hem relativt tidigt. =) Tack klassen för en dunderkväll! Hoppas på repris snart. =)

Bilder kommer snarast! ;)

För det känns så bra

God middag. =)
Varför, varför slutar det alltid med att jag hamnar framför datorn när jag kommer hem från skolan? För lite läxor eller what? Usch, jag får ångest av att sitta vid datorn och sedan se på klockan, att det gått flera timmar. Men nog om det.

Idag efter skolan åkte jag en sväng in till stan, köpte dock ingenting förutom en svart halsduksgrejs från Indiska. Har en likadan i vitt, och jag har typ bosatt mig i den så jag ville ha en till. Kanske ska köpa en i brunt också. :P Det är så typiskt mig, att när jag hittar något jag gillar ska jag ha det i alla färger. . . I alla fall, sedan åkte jag hem. Hade mycket grejer med mig så jag la allting på sätet bredvid mig; ett ganska klart sätt att visa att jag inte vill att någon ska sitta där! Men naturligtvis ska det ändå komma på någon jobbig människa som stannar preciiiis vid min plats och trots att jag har iPoden på mig och envist stirrar ut genom fönstret så fortsätter människan att glo från mig till påsarna på sätet bredvid mig, och tillbaka till mig igen. För i helvete, har man mycket bagage kan man väl för fan få ha ett extra säte! Är det svårt??
Så till slut fick jag stapla alla mina tillbehörigheter i mitt knä (jacka, halsduk, påse och väska) och sitta så hela resan.

Jaja. Var bara tvungen att få ut lite aggressioner (som jag missade idag på gympan, då resten av folket hade boxning). Kvällens planer är: förhoppningsvis lite övningskörning med papi, måste bort och fixa mitt träningskort också, sen blir det en powerwalk. Har gjort det fyra dagar i rad nu, känns skönt då det dämpar ångesten jag får när jag inte tränar. Måste jobba med den, ja!

Dagens låt är för övrigt Downtown Train, med Roddan. Grymmeli. Kanske ska börja med det, dagens låt alltså? Kan ju till och med bli en egen kategori, där jag lägger in videon också..? Så får det nog bli. =)

Det är så jag säger det

Hola bloggen !
Tisdag idag, men inte bara det: tisdag eftermiddag, vilker innebär att the worst murderday of all murderdays är över! I alla fall skoldelen av den, och det är ju faktiskt den som gör depressionen total. Jag säger bara PAIN. Sen kan man ju tolka det som man vill.

Trots vårt hemskt tråkiga schema så var faktiskt denna tisdagen bättre än förra, vilket jag tror till stor del berodde på min grymt sköna powerwalk jag tog i morse innan jag masade mig iväg till skolan. Frisk luft is the shit helt enkelt.
Ett annat av dagens plus var att jag fick tag i en biljett till kick-offen på torsdag! Hallelujah! Var lite nervös att jag inte skulle komma in ett tag, men det löste ju sig fint.

Det blev även bestämt att klassens Hunnebo-trip blir av nu till helgen. Fuck i baken skulle jag först och främst vilja säga eftersom jag jobbar hela lördagen, men jag ska ringa och hota min chef, så om jag får ledigt så är även detta ett hallelujah moment. Kröka med klassen, kan det bli bättre? Hm, kanske, men det ska bli riktigt kul i alla fall. Om jag nu kommer med.

Vill även tillägga att jag och Cornelia hade lite Håkan-fever på religionskunskapen idag, ser verkligen fram emot Liseberg om en och en halv vecka! Då ska "beatet" (HAHA!) i Kom igen Lena sitta som en smäck!

Nu säger jag au revoir för nu, puss & hej.


Håll i hatten

Hunden darrar som ett asplöv, har varit rädd hela dagen.
Själv har jag precis ätit två kycklingbiffar och lite melon till middag, mamma hade kryddat dem så min mun känns som helvetet itself nu. Serre.
I iPoden väntar lite goa Håkan- och The Kooks-låtar och på benen sitter mysbrallsen, så nu blir det promenad för att rensa tankarna, svalka munnen och trösta hunden. See ya.

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon bloggen.!
Solen skiner idag med, härligt. :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, mer än att jag ska till vårdcentralen. Måste kolla upp vad det är för fel på mig, haha. Nej, men ska ta nåt prov för att se varför jag är så förbaskat trött hela tiden.
Skulle egentligen träffa Nina idag, men hade ju totalt glömt av tiden hos läkaren. Illa illa. Så det får bli telefonmöte med henne lite senare istället ;).

Igår var en riktigt slapp dag, var ute på en riktigt lång härlig promenad i över en timma med Elsa. Hur skönt som helst verkligen. Sedan när jag kom hem städade jag mitt rum! Mamma, vad det behövdes. Jag skäms över att säga det, men jag är verkligen usel på att städa... Dammsuga, dammtorka, plocka undan, allt sånt! Bara slänger kläder omkring mig och ... Nej fy. Det är riktigt illa. Måste skärpa mig. Men därför kände jag iaf att det var dags att städa ordentligt igår. Så jag plockade i ordning allting på mitt sminkbord, städade min garderob (!), plockade undan sommarkläder, slängde en del kläder, dammsög, damtorkade och fixade i ordning med en massa nya kort på min dörr. Skönt att ha det gjort.

På kvällen var jag bara hemma, eftersom jag vill bli helt frisk. Så störigt att inte kunna göra något! J försökte få ut mig, och jag ville så gärna men jag vet att om jag hade hängt på så hade jag inte varit kry idag.. Känner mig ändå helt okej nu, förutom tröttheten då. Och jag vill kunna börja träna och så NU, så jag måste verkligen ta det försiktigt och inte bli sjuk igen. Men det är tråkigt att vara så begränsad.. Satt iaf hemma med familjen och såg på Min brors flickvän samt kollade på Svensson, Svensson. Skoj skoj. Läste även ut boken vi ska läsa i svenskan tills på fredag, så det är skönt att vara klar med den.

Med detta oerhört intressanta inlägg vill jag bara redogöra för vad jag gjorde igår, nu ska jag klä på mig. Ciao.

Miranda Kerr & Orlando Bloom


Neeeej, dom är inte alls snygga tillsammans...

Sunshine

Gud vilken härlig dag. Solen skiner, min vovvsing ligger här på golvet i solskenet och bara väntar på att jag ska lyfta mitt ass från soffan och gå ut på en långpromenix med henne. Och det ska jag. Rätt kallt är det ute dock, men det är precis så det ska vara. Tycker jag i alla fall, kallt och soligt, helt underbart.

Igår kom jag hem från Sthlm, var ju där i tre dagar med klassen. Jätteskoj, men tyvärr har jag inte blivit kvitt min "sjukdom" än, så jag kunde knappt vara med någonting på kvällarna utan de fick spenderas ensam med TV:n på rummet. Party party. Inte mycket att göra åt dock, ibland har man otur helt enkelt. Fick inte med mig så mycket hem heller, ett läppbalsam från Carmex köpt på Urban Outfitters, ett par örhängen från Antikt, Gammalt & Nytt samt en skitsnygg väska i mörkbrunt, med fransar på. Behövde verkligen en ny lite större väska så denna var perfekt.

Annars så var vi på Operan (säger bara: big YAAAAWN), såg Trubaduren, trodde jag skulle dö av tristess. Var även och besökte Riksdagen, Stadshuset, Hallwylska Palatset (helt klart det bästa!), samt guidning i Gamla Stan med Hasse da man. På torsdagskvällen blev det även ett restaurangbesök. =) Så totalt sett en mycet lyckad trip, även fast jag inte kunde vara med på kvällarna.

På dagens agenda står: INGENTING. Väldigt skönt faktiskt, behöver vila upp mig så myket som det går. Vet bara att jag ska ut i det fina vädret en lång stund, sedan får vi se helt enkelt. Ha en fin lördag, för det ska jag ha. ♥

Deep blue

Söndag idag. Ångest-dagen numo uno eller what? Det är så, man bah shitmygaad, helgen är already behind us, det finns ingen återvändo, imorgon är det tillbaka till allvaret. Åhh. Så äckligt jobbigt hemskt. MEN. För att jobba emot denna hemska känsla tänkte jag lista några positiva saker, både med denna dagen och med veckan som kommer.

♦ Jag känner mig mycket bättre, typ håller på att bli frisk? Hallelujah.
♦ Ikväll börjar Mord i Sinnet, en skitbra kriminalserie som jag älskar. =)
♦ Imorgon efter skolan blire lite ärenden med mami & papi, då jag bland annat ska köpa ett par blommiga gummistövlar samt fixa nytt träningskort! Wie =)
♦ Jag kan snaaaaaart börja träna igen!!!
♦ Det är bara två skoldagar denna veckan, för på söndag åker vi till Stockholm med klassen!
♦ Efter Sthlm-trippen är det helg igen, och jag är ledig.

Mm. Så är det. Låter ju inte farligt ändå. Det är rätt bra att skriva upp, att lista saker framför sig. Det får bli min nya grej.

Rehab



When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like ooh

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed



My skirt







You wake up in the morning and your head feels twice the size

Hemma från skolan idag med.
Känner mig otroligt seg idag, kanske till och med sämre än igår. Why lix.
Kan inte bara denna jävulska infektion gå ur min kropp och lämna mig ifred. Sov till och med läänge inatt, från halv elva till tio. Och ändå var jag mer död än levande när jag vaknade. Kanske för att jag inte ätit något på över ett dygn.
What´s up med nässprayet jag fick liksom. Typ aptitdämpande. Men mamma fick i alla fall tvingat i mig en macka och ett päron.

Sen så ska jag faktiskt klippa mig idag. Buhu. Hemska tanke.
Kände dock att jag var tvungen att bryta mönstret. Komma ut i omvärlden igen liksom.
Vi får se hur det blir, räkna inte med bild. Däremot tog jag ett par bilder på min kjol igår, dom kanske kommer upp.
Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, annars kanske inte frisören ens vill klippa mig. Yeye.




Bebbe <3


Ohoh

Nu har jag levt lite risky i nån timma. Så risky som det går att leva när man ligger i sängen och är sjuk vill säga.
Men en jävla massa bra musik har jag nu. And it makes me feel good.
Det behövdes efter att typ en femtedel av mitt iTunes raderats på nåt jävla vänster.
Lyssna på Amy MacDonald om ni inte har nåt att göra. Eller, även om ni har nåt att göra så lyssna på henne.
Det är värt det.
Lite gott och blandat från Kreta blev det också, men nu känner jag att datorn bränt ett hål på mina ben, så jag ska nog pallra mig från den ena elektroniska apparaten till den andra. Det får man göra när man är sick.

Just det.
Skulle ta kort på min kjol som är klar nu. Blev skitfin.
Men mitt kamerabatteri var dött. Så det får bli imon.
Kanske tillsammans med min nya frilla.


En bild från när man fortfarande hade hälsan i behåll. Höhö.
Jag och Ellipellifant på Kreeta ♥


She's got the look

Fortfarande sick as hell.
Men varför inte göra lite nytta under tiden.
Har skapat mig en mapp. "Lookbook fall 08". Där lägger jag bilder på alla jag tycker ser snygga ut, har nåt plagg som jag vill ha, eller helt enkelt bara inspirerar mig och liksom så vill jag se ut.
Så det är vad jag gör just nu, ifall någon undrade. Lägger in bilder där.

Senare idag tänkte jag försöka piggna till lite, och i så fall ta bilder på min senaste shopping.
Samt kanske visa lite bilder från min mapp/lookbook.

PS. 26 september (då när Håkan kommer hit ni vet) är studiedag. Vältajmat as hell. DS

Da shopaholic

Förresten gick jag in i en shopping-koma av det allvarligare slaget igår. Det var längesen, och när jag väl hade börjat kunde jag liksom inte sluta. Stört och härligt på samma gång. Blev bland annat ett par UGGS-liknande stövlar från Vagabond.
Känner redan att jag kommer att bo i dom hela hösten, och vintern. Kanske till och med en bit in på våren.
Jag älskar dem.

Cut it

Jag funderar på att klippa mig lite. Blev pretty inspirerad av Mira faktiskt.
Plus att mitt hår looks like shit för tillfället. Verkligen, det är som en trasselsudd, som ett skatbo, topparna är så slitna att jag är rädd att röra vid dem. Ifall de skulle gå sönder.
Det behöver klippas. Jag vet det, men grejen är att jag så löjligt desperat vill ha kvar mitt (relativt) långa hår, jag vill att det ska bli långtlångt.
Jag har alltid velat ha långt hår, det är som nån vilja inom mig som alltid har funnits där. Och lik förbaskat har det aldrig riktigt växt. Det är som nån förbannelse, bara för att jag så förtvivlat gärna vill få det att växa så gör det precis tvärtom.

Så varför inte kapitulera. Följa mitt hårs vilja.
Det kanske blir bra. Jag är faktiskt ganska pepp nu.
Blir jag bara frisk ska jag fan ta mig i kragen. Och åka till frisören.


Ibland är en dröm det finaste man har

Mycket dåligt kan sägas om Facebook, och gudarna ska veta att jag spenderar alldeles för mycket tid med att slö-titta runt på den sidan. Så är det.
Men igår upplevde jag ett Hallelujahmoment när jag loggade in, en sak som gjorde att jag antagligen kommer vara sidan trogen i åtminstone några månader till.
Som Håkan-fan fick jag ett mail/note/whatever där jag såg att han ju faktiskt kommer till Liseberg i år med. Håkan alltså.
Sen att jag egentligen fick det där meddelandet för typ längesen utan att ha sett det, och att många andra säkert vetat om det lång tid före mig, det gör ingenting.
Mitt i allt elände blev det en ljusglimt. ♥


What doesn't kill me can only make me stronger

Idag är jag sjuk. Liksom igår. Och dagen innan det, samt i fredags. Lite i torsdags också när jag tänker efter.
Mina ögon började svullna, tänkte inte så mycket på det, tänkte typ Aha, lite trött kanske, trots att jag faktiskt sov mer än vad jag var vaken förra veckan.
Men sen gick det utför, och idag känns mitt huvud som en gympasal full med överenergiska ungar som hoppas, studsar, springer, leker. Upp och ner, fram och tillbaka.
Just nu sitter jag parkerad i soffan med laptopen i mitt knä, men gör jag den minsta lilla rörelse. Då är det kört. Känns som min hjärna lämnar sin ordinarie plats och skramlar omkring inne i mitt huvud som en gammal plåtburk. Ungefär så.

Och jag är faktiskt lite orolig för what´s up med mina ögon? Känns lite oroväckande att de är så svullna. Och jag tog det inte direkt så lugnt i helgen, som jag skulle velat.
Det skulle blivit en chillhelg. Men så blev jag sjuk. Och ändå blev det tvärtom.
På lördagen kurerade jag mig iofs, men sen på kvällen blev jag tvungen att proppa mig full med Ibumetin och åka till Greta för avskedsfest.
På söndagsmorgonen blev det likadant, jag fick gå på tabletter och åkte till jobbet nollsexnollnoll för inventering. Ska jag vara ärlig så var det riktigt jävla jobbigt att gå omkring där och se ut som om jag legat och grinat i en månad.
Folk trodde nog att jag hade sorg.
Sen hade jag ju bestämt med Nina och det blev major shopping och massa sånt.
Det kändes ju bra för jag mådde ju bra. Tack vare värktabletter. Farligt det där.

Så när jag vaknade idag hade jag inga ögon. Jag saknar dom lite, hoppas dom återvänder snart.
Vad gör man annars liksom.

RSS 2.0