Tattoo

Har fått värsta längtan efter att göra en tatuering! Vet inte varför, men jag skulle tycka det var så coolt att ha en =) Ner på höften, typ på höftbenet ska den sitta. Gäller bara att övertyga mamma och pappa om att det här är en bra idé också =/ Jag har sagt att jag vill göra det när jag blir 17, alltså i februari nästa år. Mamma bah "Neej du, du får vänta tills du blir 18!" Gah! Men jag sa till henne typ "A men bara så du vet så kommer jag att tatuera mig när jag fyller 17, så ställ in dig på det!" Haha, försökte att inte låta helt allvarlig, men hell yeah att jag är! Mohah =P

Nej men helt seriöst, jag tänkte att om jag börjar att bearbeta mamma och pappa nu, så kanske dom känner sig rätt bekväma med tanken lagom till februari. Eller vad tror ni? Haha =P Jag tror att det skulle kunna funka. Jag menar, det är ju inte direkt så att jag vill tatuera hela ryggen. Åh shit, lästa ni förresten om den killen som hade gjort det? Hahaha, så jäkla klantigt! Eller asså, han hade gått och tatuerat nån stor drak-grej över HELA ryggen. Studion där han hade gjort det hade inte brytt sig om att fråga om han var myndig, och när han kom hem blev hans mamma rosenrasande =P Och efter att hans mamma hade blivit så arg, så började killen också att tveka. Och nu ångrar han sig! Men hallå eller. Kanske lite sent att tänka på det nu. Asså, förlåt om jag låter brutal, men är man så korkad (ja, det är min mening!) att man tatuerar hela ryggen, då är det kanske smart att ha tänkt igenom det INNAN. Så att man inte kommer hem till mamma, hon börjar gorma, och då ångrar man sig. Jag hade inte sagt något om det var en liten diskret nyckelpiga på benet, men hela ryggen, hela ryggen. Oj oj.

Jaja, jag ska i alla fall inte göra någon tatuering utan mamis&papis tillstånd. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för motiv. Funderar på att göra fiskarnas tecken, eftersom jag är fisk, men det är så tråkigt.. Alltså det ser så tråkigt ut. Typ som ett H. Och jag vill inte ha nåt hjärta eller nåt sånt. Någon symbol av nåt slag. Har försökt söka på nätet efter sidor med mycket olika tatueringar på, men hittar inga fina.

Tips? Har ni tatuering, och vad föreställer den isf?

image361


Kommentarer
Postat av: Natta

det var galet igår haha ;P

2007-11-09 @ 19:35:42
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: Micha

Jag har en tatuering, en fjäril ovanför troskanten =)
*
Svar på din fråga i min blogg: Du får inte 200 kronor i veckan för att du skriver i det. Det är ditt pris till eventuella annonsörer. ADOperator blir du medlem på för att annonsörer ska se din blogg, och de kan sedan komma att kontakta dig OM de är intresserade av att annonsera hos dig. Men det behöver inte hända, är du med? För att ha ADOperators länkar på din blogg får du bara betalt per klick, alltså ca 3 kronor eller vad du nu får för dig att skriva i; det är först då någon kontaktar dig och vill annonsera hos dig som du har chansen att få de där 200 kronorna i veckan. Och då vill förmodligen annonsörerna annonsera en vecka eller två, tex. Hoppas du förstod, vet inte om jag förklarade så bra.

2007-11-09 @ 19:52:29
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Cassie

Jag har ingen tatuering, men det är fin o ha såna där kinesmärken =)

2007-11-09 @ 20:47:40
URL: http://cassie92.blogg.se
Postat av: camilla holmlund

kom in på din sida idag av en slump och så ser jag att du vill göra en tatuering :) jag har fiskarnas tecken (precis som på bilden i din blogg) och några stjärnor runt om på min högra handled ^^ me like it. visst det är folk som undrar om det är ett H. men då säger jag bara att det är fiskarnas tecken, eller så kan jag låtsas att jag har första bokstaven i mitt efternamn tatuerat också ;D så den står för två saker för mej :)

2007-11-11 @ 13:44:53
URL: http://nova-aurora.blogspot.com
Postat av: Marina

Jag tatuerade ju mig första gången är jag var 16, nu har jag fyra tatueringar, ångrar ingen av dem. 1. Mitt namn i svanken i old english stil.
2. Mihmet credo under nacken i skrivstil. Latin, vilket betyder; jag tror på mej själv
3+4. Stjärnor på handlederna

Men vad är du typ ute efter för tatuering, funderat på något speciellt?

2007-11-26 @ 01:46:27
URL: http://mariinah.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0