En dag på stranden

Hej!
Nu är jag hemma hos Cornelia, har varit vid havet med henne hela dagen. Mycket trevligt, mycket trevligt. Nu står hon i duschen och svalkar sin minst sagt brända kropp, och jag sitter här och uppdaterar mig lite inom blogg-världen. :P Alltid lika kul. Det lutar åt att jag sover här ikväll också, det blev inget av grillningen ikväll då Moa inte var hemma =(. Men det blir nog förhoppningsvis imorgon kväll istället! =) Då kanska även sköna Ida kan följa med. Om hon är snäll.

So what happens next.. Tja, jag ska nog också be snällt om att få låna duschen för jag känner mig väldigt salt. Dock har jag inte fått så mycket färg.. Eller rättare sagt: jag är inte röd. Men man kan ju ha fått färg ändå. Får se ikväll helt enkelt! Sedan ska vi nog pallra oss iväg till en mat-affär, kanske köpa något att äta. Och ikväll blir det Sex and the City för hela slanten. =)

Ha det gött så länge.


Förresten...

... måste ju bara ägna ett inlägg åt en av mina bästa vänner som precis börjat blogga, nämligen Cornelia! Välkommen till bloggvärlden gumman ;P Kolla in hennes blogg här (<-- länk)

Nighty

Hej godingar!

Hemma från jobbet, det var rätt skoj på jobbet idag, S jobbade och då är det alltid trevligt =). Lite annat roligt folk fanns där också.. När jah jobbat ungefär halva mitt pass kommer en snubbe som jobbar på golvet och frågar om det är någon som åkt moppe till jobbet idag.. Jag bah: "Hm, ja?". Han: "Ah, för det står en moppe med nycklar som SITTER I utanför!" Gaaaaah. What to do!? Fick säga till M som var kassaledare, och hon lät mig kubba iväg. Snabbt som satan sprang jag ut på baksidan, till personalparkeringen, och där stod den. Med nycklarna i. Men den stod kvar. Min moppe. Puh.

Anyway, är så delad över hur jag ska göra. Om jag ska jobba kvar på mitt nuvarande jobb (som jag trivs så sjukt bra på!), eller om jag ska byta till en butik som precis ska öppna alldeles här vid mig. Tar mig fem minuter att åka moppe dit. Nu tar det mig en halvtimma. Men allt är så bra på mitt jobb! Jag vill verkligen inte sluta. Så jag får ta mig en ordentlig funderare på detta.. =/

Och det finns en person som gör det hela mycket svårare...


Lista!

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Stänger av alarmet på mobilen (om det inte är lov eller helg..)
- Sträcker armarna över huvudet så att axlarna knakar sönder typ (jag är ledsen, jag måste)
- Äter frulle.

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Träffa någon jag tycker mycket om.
- VATTEN
- Träning (dock inte nu under sommaren, då är jag så slapp att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta)

Tre personlighetsdrag på mig:
- Omtänksam
- Ambitiös
- Ärlig

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Mina nära & kära
- Träning
- Andra roliga saker ;)

Tre saker jag är rädd för:
- Att förlora någon av mina närmaste
- Att flyga!
- Döden.. :O

Något jag drömmer om:
- Ett långt & lyckligt liv
- Att få uppleva mycket
- Att uppnå mina drömmar!

Lista snodd från www.enidrottandeflicka.blogg.se =)


Magnus Uggla & Övningskörning

Haha, det blir lite mycket uppdatering nu känner jag. :P Men men, hellre det än att jag inte skriver nåt. Alltid kul att kolla tillbaka sedan! Kollade lite bland gamla blogginlägg häromdagen, typ från i höstas. Mamma säger jag bara. xD

I alla fall. Har lite tid nu innan jag ska köra till jobbet... Var ju ute och övningskörde förut, ja. Shit vad jag suger. Alltså, jag säger bara det, jag kommer aldrig och menar jag verkligen aldrig att lära mig dragläge. Jag kan helt enkelt inte starta i uppförsbacke. Särskilt inte när man håller på och vända, och lyckats ställa sig på tvären så man blockerar hela j*vla vägen. Jag hetsar sönder mig själv, pappa sitter bredvid och försöker behålla lugnet, men jag hör att andhämtningen är en aning ansträngd. Minst sagt.

Så vi bangade att börja  med att fixa dragläget. Körde lite chill först istället, bara vanligt. Men sen gick det lite bättre så vi körde vidare, ut på en lite större väg (observera att den ändå var sjukt liten), jag mötte några bilar faktiskt. Slängde mig panikslaget på pappa för jag trodde att jag skulle bli påkörd. Pappa fick ta tag i ratten så att jag inte körde av vägen. Lalala. Jag suger så hårt va. Det är inte ens ball hur dålig jag är.

Men men, tyckte i alla fall att jag var bättre idag än förra gången (alltid något?), och jag klarade faktiskt den där dragläge-skiten ett par gånger. =) Så lite nöjd får man väl vara i alla fall.

För övrigt, så ska jag, pappi, Tess & hennes far på Magnus Uggla nästa tisdag. =) haha. Kanske lite otippat, men ska bli himla kul ändå. Jag tycker faktiskt om Maguns Uggla, eller kanske inte just honom men hans låtar är riktigt bra. Vem har inte dansat som en galning och skrik-sjungit med i "Kung i baren"? Haha, jag vet inte med er, men jag tycker det finns många klockrena låtar i alla fall. "Trubaduren" en sen kväll vid havet.. Magnus Uggla is the shit just för tillfället helt enkelt! =D


This week´s plans..

Idag: Jobba 16-21.30. Funderar på att åka ner och ta ett kvällsdopp efter det, det är så heeeett!
Onsdag: LEDIG =D Sol & bad står på schemat såvida det inte är dåligt väder.. Funderar på att plinga till min kära vän Cornelia, då hon åker ut och seglar på torsdag och är borta i 2 hela veckor.. På kvällen blir det förhoppningsvis grillning och så vid havet med Moa och lite annat folk =).
Torsdag: Jobbar 11-20, jippie. Hela dagen borta där nästan, men kvällen finns ju fortfarande kvar. ;) Ev. grillning med my lovely Idaho & co. Hoppas på det!
Fredag: Jobbar 15.15-20.30. Innan dess blir det sol & bad om vädret tillåter, och efteråt vet jag inte. Antagligen kommer jag vara rätt trött efter en veckas slit (höhö, jobbar ju såå mycket), men händer det nåt så är ju det alltid kul. Ida är ju ensam hela helgen...
Lördag: LEDIG =D På dagen har jag absolut inga planer, rätt skönt faktiskt! Senare på kvällen blir det (tror jag) först en snabb sväng till min kusse som fyller år, sedan styrs stegen mot Carlsson på Taket. =)
Söndag: Även här är jag ledig.. =) Wiie. Så en lugn dag tror jag..? Kanske lite övningskörning? Maybe. Den som lever får se.


Singing that melody


Jag älskar denna låten, och den gör mig så glaad! :D Tralalaa..


Tisdag

Godmorgon.. =)

Jaha, vädret var ju inte så bra som jag hoppats på idag.. =( Satan också. Yeye, ska övningsköra med pappa samt hjälpa mina padres att hämta en flaggstång (?) istället. Låter det lika avslappnande och härligt som att ligga och steka i solen..? Nja, kanske inte. Men men, får göra det bästa av situationen, och kanske spricker det upp lite senare, who knows. Lagom tills fyra då jag börjar jobba, skulle jag tro.

Annars då.. Har noll saker i huvudet att skriva om just nu faktiskt. Så det känns lite meningslöst att sitta här och krysta fram något ;) Återkommer kanske ikväll!

Update

Hejsan hoppsan.
Har blivit dåligt med uppdatering de senaste dagarna, men jag var ute på havet hela dagen igår och idag har jag jobbat 12-21.30. Usch. Och inte blir saken bättre av att exakt alla som kommer in och handlar är levande pepparkakor. Jag skojar inte. Gud vad det är synd om mig. Dagens i-landsproblem, må så vara, men ändå!

Imorgon blir det jobb mellan 16 och 21.30, och innan dess står seriös solning på schemat. Jajamen. Jaha, vad mer då? Just nu kollar jag på O.C (har iofs satt på "paus" medan jag skriver..), tänkte släcka någorlunda tidigt ikväll för att kunna gå upp tidigt imon och ut i värmen. Om det blir bra väder imon? Men det ska det väl?

Jaja, när jag får tid kanske jag laddar upp lite bilder från i lördags. Det var en rolig kväll kan jag säga =). Haha, roligaste på länge faktiskt. Anyway, godnatt och sov så sött. ♥

Bråttom

Hinner egentligen inte alls skriva nåt, är bara inne på datorn för att kolla bussar. Ska duscha och fixa mig på mindre än.. ja, på ingen tid alls! Sen blir'e party med Moa! =D

When you have way too much spare time..

Haha. Ibland när jag sitter hemma och bara softar, som jag gör ikväll, så kanske jag är inne på datorn. Yes. Och då kan man hitta små roliga, oväntat roliga sidor. Okej, denna gången var det inte jag själv som hittade den, utan min kära vän Cornelia som tipsade om den. www.birthday.se. En sida där du hittar allas födelsedagar. Låter kanske inte så kul, men den är rätt användbar.

Har du kanske grymt dåligt minne? Eller bara en hög med vänner du inte träffar så ofta, men ändå vill gratulera? Då är sidan perfekt. Du skriver bara in för- och efternamn och så är saken fixad! Och ifall du bara vill kolla lite folks födelsedagar så kan det räcka med att du kan förnamnet och året personen är född. Eller vet du kanske vart han/hon bor. Det funkar lika bra.



Man kan även hitta vad som hänt genom åren på ens födelsedag.
På min födelsedag har bland annat detta inträffat:
* 1994 - Tre Kronor tar OS-guld
* 1934 - Elizabeth Taylor föds
* 1892 - Louis Vouitton avlider

Jaa, ni ser. Inte mycket intressant har hänt på min födelsedag just, men wtf. Kul att kolla iaf ;)



Räkor & Glass

Godkväll.
Dagen idag spenderdes som sagt med mina töser, Cornelia & Caroline. Vi hade det jättemysigt, åkte ner till havet och låg och stekte. Fast solen gick i moln efter ett tag, iofs var det bara skönt. Det är ju så varmt ändå! Förstår inte hur vi ska överleva i Grekland, där kommer vara HUR VARMT SOM HELST. Eller ja, varmt för mig i alla fall. Man är ju van vid Sveriges bistra klimat, haha. Dessutom har jag bara varit utomland i början på sommaren innan. Så lite skillnad blir det allt.

Nu har jag precis ätit räkor & baguette ute på terassen med mamma, pappa, min bror, farmor & farfar. =) Åh va det var gott. Matilda <3 Skaldjur. Always and forever. Sinnes va gott det är. Jaja, jag körde i alla fall upp till Hemköp på vår andra, galna moppe, eftersom min är (läs: var) trasig. Denna moppen är verkligen livsfarlig, då något har lossat innuti så den går därför i typ 80 km/h. Hjälp. För snabbt för mig. Så jag körde som en pensinär hela vägen. Väl där köpte jag en baguette + två Ben & Jerry´s (höhö, nej jag skulle inte ha båda själv även om jag önskade det..:P). Sen åkte jag hem igen. Lika långsamt.


Den som inte blir sugen kan räcka upp en hand. Nå?

Fredag

Godmorgon! =)
Lika underbart väder ute idag, kan man annat än vara glad? Nej. Dagens planer, hm. Jag vet faktiskt inte riktigt, hade bestämt med Cornelia och Carro att vi skulle ses i Slottskogen och ta en glass, men vem orkar vara i stan när det är såhär varmt!? Då vill man ju bara steka på en klippa. Så jag hoppas att dom går med på min lilla manövrerinng där.. ;) Hihi. Annars vet jag inte, ev blir det en snabbis-promenix nu här med Greta. Vi får se helt enkelt.

Min familj har stuckit iväg, dom drog väl för en timma sen. Skulle hälsa på familjen där vi köpte vår hund, och sedan en sväng till Fjällbacka. Jag var inte överdrivet sugen på att sitta i bilen i sånt här väder, så jag stannade hemma. Nu ska jag måla mina naglar och sedan studsa ut i solen. Ciao!

Nighty night

ÄNTLIGEN hemma från jobbet. Orkar inte skriva så värst mycket just nu, har tagit på mig mitt mysiga nattlinne och sitter i sängen. Ska kolla lite TV, kanske lite Vänner och bara chilla. Skönt!

Morgondagens planer: på morgonen, promenad med G, sedan förmodligen sola hos T (och bada i poolen:D). På kvällen hoppas jag på en fika med mina lovers!

Ha en god natt folks. =) Hörs imorgon.


Tattoo... again

Nu blir det mer tatuerings-tjafs! Vad det gäller min egen tattoo har jag fortfarande inte helt bestämt mig, men det lutar åt det andra alternativet... Får se helt enkelt! Går runt och funderar dagarna i ändå, så jag ska nog komma fram till vad jag egentligen vill. Pratade med min kusse också, och även hon ska tatuera sig snart. För andra gången! Så vi ska kanske göra det tillsammans. =) Det skulle kännas bra, då jag kommer vara freaking skräckslagen.


Första bilden: mamis tattoo. Andra bilden: Den ena av de två motvien jag funderar på. (dålig bild jag vet)

Morning Sunshines

Idag är jag på bra humör. Kanske beror det på att jag vaknade upp för en kvart sedan till en klarblå himmel, och samt det faktum att jag har en bra bit av dagen ledig att sola på. =) Det var ju ett tag sedan solen var framme, så jag tycker det är dags att bättra på brännan lite.

Tänkte även fixa lite frukost till min familj, mamma & min bror ligger och sover, men pappa är redan ute och promenerar. Får jag gissa så gick han väl upp runt sju.. Gäsp. Ska nog ta och koka några ägg också, jag älskar verkligen ägg! Kokta är bäst, men stekta funkar det också. Visst är jag SNÄLL som fixar frukost till familjen?


Tjilevipp

Så var även denna dag till ända. Nästan i alla fall. Fast jag hade planerat att vara uppe lite till, börjar inte jobba förrän klockan 16 imorgon, så man får ju ta till vara på det här med att kunna vara uppe länge. ;) Blir först lite dator och sen... O.C! Förvånad? 

Dagens två bottennapp då... Först och främst en fucking jävla b*tch som handlade av mig idag. Fy fan för otrevliga, ouppfostrade människor säger jag bara. Vissa människor kan verkligen inte uppföra sig. Jag råkade köra ner hennes varor så att dom nuddade en annans (bandet går igång av sig själv efter en stund och jag hann inte märka detta, och stoppa det innan varorna hade kommit en bit). Hon blev helt galen. Började ösa all sin galla över mig och sa att jag visst hade sett att den förra kunden inte var klar med att packa sina varor och blablabla. Yadayada. Efter ett tag stängde jag av öronen, den bara bubblade inom mig, jag var så arg. Det är en av nackdelarna med mitt jobb, och med alla serviceyrken, man måste alltid vara så förbannat trevlig. Oavsett om kunden behandlar mig som skit och spottar mig i ansiktet, så ska kunden behandlas väl. Ååh. I alla fall så lyckades jag behålla mitt lugn, svor inombords och när kunden gått därifrån fick jag snacka av mig lite med Nina och Sofie, som satt i kassorna bakom och framför mig. Dom hade hört vad som hänt och efteråt kunde vi bara skratta åt det. Tycker synd om såna människor som den kunden. De måste vara grymt missnöjda med sig själva och sina liv. Olyckliga som människor. För en människa som är lycklig och tillfreds med sig själv beter sig inte så.

Dagens andra bottennapp var att min moppe pajjade på vägen hem. Buhu. Höll på att flyga av, för den bara gjorde ett tvärstopp när jag körde i 70. Hjälp typ. Fick ringa farfar så fick han köra mig hem. Så jobbigt om inte moppen funkar, jag behöver den till jobbet!

Annars var det i alla fall väldigt lugnt på jobbet idag, alla var väl ute i det fina vädret kan jag tro... Det var rätt chill i alla fall, för då fick min tid att snacka lite mer med sina trevliga arbetskamrater istället =). Det hinner man inte när det är rush. På lunchen upptäckte jag att jag packat ner en plastlåda med hallon istället för min lunchlåda med kyckling. Bra matilda.


Såg klippen från "The Notebook" idag på Stinas blogg, och my god vilket suug jag fick efter att se den filmen! :O Måste nu. Ska fan köpa den. Dom två är så söta tillsammans, synd att dom gjorde slut i verkligheten.
I love Ryan Gossling. The hell I do.


Mittwoch

Goodmorgon..
Här sitter jag vid datorn och bara stirrar på klockan hela tiden.. De e ju så när man ska jobba, kan inte slappna av liksom. Inte jag i alla fall. Börjar klockan tolv idag och jobbar till åtta. Suck! Orkar verkligen inte, men jaja, farligt är det ju inte.. Behöver pengarna om inte annat.

Igår var ju som sagt Tess här en stund på kvällen, vi var ute på en långpromenad och sedan blev det O.C precis som jag ville :P Haha. Hon hade aldrig sett ett enda avsnitt innan, men jag tror hon tyckte det var bra.

Just nu sitter jag och gör min egna almanack, riktigt kul faktiskt. Ska försöka få den klar så jag kan beställa hem den. Tar ju några veckor och man vill ju gärna ha den till skolstarten som, hemska tanke, är om mindre än en månad.

Nu ska jag fortsätta med den, och sen hoppa in i duschen!

När det känns att man lever

Vet alla hur det känns?
När man bara vill skada en människa man egentligen älskar.
Stampa på den, slå så hårt man bara orkar.
Då när de fina, roliga stunderna blivit allt med sällsynta och man känner sig bortglömd.

Som en gammal nalle du älskade när du var liten. Men nu ligger den bortglömd i ett skåp.
Det är känslan.
Som en gammal tröja, du en gång tyckte om.
Nu är den bara stickig och jobbig.
Likt Lotta på Bråkmakargatan klipper du sakta men säkert hål efter hål i tröjan.
För att göra sig av med den, för att aldig behöva ha på sig den igen.

Vet alla hur det känns,
att gråta tills tårarna tar slut,
att skrika i en kudde till rösten dör bort.
Att vilja springa långt bort och aldrig komma mer igen.
När sveket och ovissheten gör dig mer ont än du trodde var möjligt.
När livet inte längre leker.


Trött och sliten

Hemma från jobbet. Äntligen. Även om jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb så är det skönt att komma hem efter en lång dag där. Har precis ätit middag, blev sallad från igår + lite kyckling. Råkade värma den alldeles för mycket, så det small till i hela micron. =/ Bra?

Pratade med Jesper precis och han ville att jag skulle hänga med ut i hans båt, men jag bestämde mig för att banga det, så nu kommer Tess hit istället. Har saknat henne galet mycket, vi har inte setts på flera veckor. Så det ska bli kul. Vi ska ta en långpromenad, och sen kolla film (antagligen blir det O.C om jag får välja :P). Mys.

Har funderat en hel del på min tatuering idag. Börjar tvivla igen! Gah, blir så lack på mig själv. Alltså inte tvivla på om jag ska göra en, utan vad det blir. Fram tills igår vad jag helt säker på att jag skulle göra mitt stjärntecken i en annorlunda form, alltså med två fiskar. Och då skulle fiskarna vara karpar, som står för styrka. Så jag tänkte, great, två flugor i en smäll. Men under hela tiden jag fundererat på det här med tatuering så har jag varit jättesvag för att skriva något. Alltså ha någon form av text på kroppen.. Men jag har inte kommit på vad och därför inte funderat närmare på det.

Men nu har jag kommit på det. Amor vincit omnia. Kärleken övervinner allt. Fint va? Det ska i så fall stå i svanken med snirklig stil och eventuellt en liten ros.


Typ så ser den ut, fast ta bort det skitfula uttrycket i firrens ansikte och tänk att hela bilden är femton ggr finare.!

Tattoo

Nu har min mamma tatuerat sig! Haha. Wiie, det såg lite läskigt ut måste jag säga. Men galet sugen blev jag. Åh, vill göra en nu! Frågade dom på tatueringsstudion och dom sa först att man måste vara 18 år, även om man har föräldrarnas tillåtelse. Men sedan kom ägaren och när jag frågade honom så sa han att det är ens eget beslut att tatuera sig, och att dom har i sin policy att man få tatuera sig ifall man är 17 år och har målsmans godkännande. Wiiie. =D

Så jag bestämde med mammas kompis, som också ska tatuera sig, att vi ska göra det i början eller mitten av september. Då är ju sommaren slut och så, så man slipper avstå från sol & bad alltför mycket. Kan ju inte göra den innan Kreta, det skulle bli alldeles för omständigt. Att inte kunna bada, plus att behöva smörja in den med jättestark spf hela tiden. Klart att det skulle gå, men jag tycker det är bättre att vänta en månad.

Mamma gjorde en grekisk sol på ryggen, rätt så liten, eller ah. Mellanstorlek skulle man väl kunna säga. Jättefin blev den. =) Jag frågade henne om det gjorde ont, medan hon blev tatuerad. Mamma: "Nej, men jag har väldigt hög smärttröskel. Du kommer aldrig klara det!" Haha. Tack för stödet mamma.

Hittade i alla fall precis den tatuering jag vill göra. En symbol för fiskarnas stjärntecken (inte det vanliga H:et), med tre rosa blommor. Skitfin var den. Den ska sitta i svanken eller möjligtvis lite längre upp. Frågade om det där med ryggmärgsbedövning och sånt, men tydligen är det inga som helst problem. Så nu vet du det Carro ;)

Lägger upp en bild på hur tatueringen ska se ut sen!

Lite bilder..

Vi hade det riktigt bra i Blekinge. Jättekul att träffas allihop igen :) God mat fick vi också, haha. Tror vi åt 50% av tiden..


Pappa körde.

Elsa satt i mitt knä en bit.

Fika på vägen

Vi åt glass på bryggan

På bryggan på kvällen

Under my umbrella...

Christian "Chippen" Wilhelmssons hus


Där var lite bilder, har mer men orkar inte ladda upp dom nu :P

- -

I'm home!

Vi drar till Blekinge

Jag är rätt så glad just nu! Igår pratade jag med min kära syssling (eller heter det nästkusin??) Elin, och vi kom fram till att det inte är okej att vi inte träffats på så länge. Uschusch. Vi brukade träffas en gång varje sommar, våra familjer alltså. Oftast har dom kommit hit till Göteborg, så har vi gått på Liseberg och så. Men vi sågs inte förra sommaren och denna sommaren hade vi antagligen inte heller setts om det inte hade varit för mig & Elin. Så vi kollade vilka helger vi kunde och kom ganska snabbt fram till att det endast är denna helgen som kommer, som funkar. Så vi informerade våra föräldrar om läget, och ganska snabbt bestämdes det att vår familj sätter sig i bilen fredag morgon och brummar ner till Norje (jaa, det heter faktiskt så :P). Vi ska vara där til söndag kväll, och det ska bli så himla kul. =)

Vi har alltid så sjukt kul tillsammans, Elin är 1 år äldre än mig. Hon fyller 18 år idag, GRATTIS gumman! <3 Sen är det Ida som är ett år yngre än mig, och Linnea som är ett år yngre än min bror. Jag och min bror ska sova hos dem, och våra föräldrar ska bo på ett vandrarhem som ligger 500 meter ifrån deras hus. Wiie =D


Från vänster: Elin, jag, Ida, Linnea, August. 2 år sedan.

Jag just nu

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att vi bestämde oss för att åka till Blekinge och besöka våra sysslingar över helgen! =D
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Läste bloggar.
Det sista du sa högt?
"Du e ju störd i huvet!" (till min bror...)
Vad har du druckit idag?
Inget!? :O
Vad var det senaste du åt?
Frukost; scones som min bror gjort =)
Vad var det senaste du köpte?
Sushi.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Vita.
Vad är det för väder hos dig just nu?
Mulet.. 
Godaste glass-smaken?
Vanilj med något i. Eller choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kanske. Vet inte riktigt.
Sover du tungt?
För det mesta.
Drömmer du mycket?
I perioder.
Mardrömmar?
Samma sak där.
Vilket ämne är roligast i skolan?
Engelska och svenska. xD
Trivs du med ditt jobb?
JA!
Favoritklädsel?
Klänning =)
Favoritlåt just nu?
Time to pray - Andrea 
Vad ser du om du tittar åt höger?
Mitt nattduksbord. 
Vad gör dig glad just nu?
Att jag får träffa Elin och dom andra imorgon och hela helgen! =) 
Vad ska du göra härnäst?
Åka till Expert med pappi och bror X)
Höger- eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu:
Bra humör!
Favoritgodis:
Salt och surt.
Kläder just nu: 
Mysbrallor, linne och kofta. 
Musik just nu:
Armin Van Buuren and Dj Shaf feat. Chris Jones - Going Wrong
Sommarplaner:
Åka till Kreta med mina babes!
Hur många kuddar sover du med:
Tre.
Spelar du nåt instrument:
Nej spelade blockflöjt och piano när jag var mindre, men not anymore.
Morgon- eller nattmänniska:
Både och.
Bio eller promenad:
Beror på med vem. Får nog säga både och där också.
Är du kittlig:
Eh, ja.
Snarkar du: 
NEJ.
Stjärntecken:
Firre xD
Äckligaste insekten:
Getingar. 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? 
Hm, få se. Läsa tankar? Vara osynlig? Nej kanske inte, risken finns att man får reda på saker man inte skulle vetat om annars.. Inte flyga heller, för jag HATAR att flyga. Jag vet faktiskt inte. Behöver nog tänka lite längre. Det är ju trots allt ell mycket viktigt beslut.. ;P 
Vad vill du jobba som?
Skribent på en tidning. Författare. Arkitekt. Fastighetsmäklare. Kostrådgivare. Personlig tränare. Något av dem. Helst av allt skulle jag vilja bli bröllopsplanerare, med egen firma, men det känns lite.. amerikanskt.
Stökigt eller välstädat?
Välstädat, men det är ALLTID stökigt i mitt rum =/
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Neej. Eller kanske.
Gillar du att sjunga?
Sjunger just nu. Alltså när ingen hör. Haha.
Anser du att du är stark? 
Jaa. Fysiskt och psykiskt. X)
Vad gör du om du får hicka?
Håller andan en stund tills jag inser att det inte fungerar, och undrar vem fan som kom på en sån crap-metod att bli av med hicka. 
Vad längtar du mest efter just nu?
14e augusti. :D

Guten Morgen

Har precis käkat frulle, och ska nog snart klä på mig. Idag blir det stan med mina lieblings (what´s up med all tyska idag?) Carro  och Greta. Vi ska kolla Gothia, äta lunch på nåt mysigt ställe och bara njuta i solen. =) Får se om vi stöter på några snygga spelare också, haha :P

Igår var jag också i stan, fast med min kära pappi. =) Vi hade en heldag, typ far&dotter-dag. Shoppade, kollade Gothia, åt på restaurang och käkade glass. Myys =). Fick med mig någa second hand-fynd hem; ett skärp, en kjol och en tunika. Ska nog även på lite second hand idag med, se om jag hittar något fint. Har blivit värsta 2hand-nörden, men det är så himla kul att hitta saker som ingen (eller åtminstone inte så många) har.

Juste, har ju precis bränt en Best of-skiva me Håkan till min pappa. Jaa, han gillar fakiskt Håkan, min pappa alltså. Så jag lovade att bränna en skiva med de bästa låtarna. Det var rätt svårt, eftersom jag tycker alla låtar är grymma. Men jag tror jag lyckades ganska bra ändå. .

Nu ska jag kolla lite bloggar, sen ska jag hoppa i kläderna och springa mot bussen! Ses på stan!

I löv it

Big surprise, jag gillar listor...

Om du får över 30 så är du tjej

[x] Du har fler än 10 nagellack
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[x] Du har/haft lösnaglar
[x] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn
- haha, faktiskt på min bror om mig själv som små..

Totalt: 4

[ ] Du har färgat håret
[x] Du brukar säga korkade saker
[x] Du har alltid din mobil med dig
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån osminkad

Totalt: 3

Du älskar:
[ ] Glitter
[x] färgen rosa
[x] shopping
[x] dekorationer
[x] speglar
[ ] skolan
[ ] enhörningar
[ ] disneyfilmer
[x] ljus
[ ] blommor
[ ] mjukisdjur

Totalt: 5

Du shoppar på:
[x] MQ
[ ] Pimkie
[ ] Viktorias Secret
[x] HM
[ ] New yorker
[x] Gina tricot
[x] NK
[x] Top shop
[ ] Taily Weijl
[ ] City girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
[ ] Bijou birgiette

Totalt: 5

Du säger ofta:
[x] Whatever
[x] Oh my god !
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous

Totalt: 6

Du läser :
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Okey
[ ] Elle
[ ] Teen vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Popcorn
[ ] Star flash

Totalt: 2

Du har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls club
[x] Freaky friday
[x] The notebook
[x] A walk to remember
[x] Sweet home alabama
[ ] Where is the heart
[ ] Just my luck
[ ] John tucker must die
[ ] Pledge this
[ ] Girls united
[x] How to lose a guy in teen days
[ ] Mona lisas smile
[ ] My girl

Totalt : 5

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[ ] Americas Next topmodel
[ ] Project runaway
[ ] Desperate housewives
[ ] The simple life
[ ] Men in trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Greys anatomy
[x] O.C
[ ] Laguna beach / The hills
[ ] Nip/tuck
[ ] Gilmore girls
[ ] One three hill
[ ] Heroes

Totalt: 1

Gillar:
[ ] Paris hilton
[x] Jessica simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney spears
[x] Beyoncé
[x] Christina Aguilera
[x] Hilary duff
[x] Lindsay Lohan 
[x] Gwen Stefani

Totalt: 7

Totalt: 38

Puh. Fan vilken tur att jag inte fick under 30. Jobbigt värre.

Speakers

Någon som vet bra högtalare till datorn, för ett rimligt pris?


Skrutt

Barn är så trevliga. Mycket trevligare än vuxna människor, fastän man skulle kunna tro att det är tvärtom. Det borde vara tvärtom. Eller? Man kan ju tycka att vuxna ska ha lärt sig vett & ettikett, hyfs och regler för hur man beter sig och allt det där. Att dom borde kunna uppföra sig, bättre än små barn som inte vet hur man ska vara. Men nej, så är det faktiskt inte.

Barn kan vara a pain in the ass, men ibland blir man faktiskt fascinerad över hur artiga dom är mot främlingar. Und so weiter. Yeye.

Whatever, idag ska jag i alla fall övningsköra, och ikväll ska jag träffa mina darlings; Ellinor och Carro. Dom andra kunde tyvärr inte vara med.. :´(

Hörs senare.

Härlig fredag

Hej bloggen!

Är verkligen rå-trött, men sitter ändå vid datorn så kan lika gärna blogga lite. Har varit i stan hela dagen med Carro. Hon sov hos mig igår, vi hade riktig myskväll med Ben & Jerry´s, pistage- och cashewnötter + Pretty Woman & Notting Hill. Haha. Kan det bli bättre? Älskar dom filmerna, och det var riktigt länge sen jag såg dom, så det var kul.
I morse vaknade vi vid halv elva-tiden, åt frukost och åkte sedan in till stan. Spelade minigolf på de nya, fina banorna vid Slottskogen. Riktigt nice var dom, typ som en riktigt golfbana. Tyvärr förlorade jag, mitt temperament sänkte mig.
Ida och Richard kom förbi också, och lämnade min kamera och mina flip-flop. Haha, fick se lite överraskande bilder när jag kollade kameran efteråt (Idaa!?).

Efter minigolfen åkte vi till Läppstiftet och besökte Carros pappa (hon skulle tigga pengar, haha). Sedan blev det fikc på Espresso House, det blev en otroligt god räksmörgås med färskpressad apelsinjuice, och till efterrätt: mudcake! Skojar du, va gott det var. Riktigt tjocka kände vi oss efteråt, så vi tog en rask promenad upp längs Avenyn, till McDonals närmare bestämt. Inte för att äta, utan för att träffa Cornelia. =) Fick en trevlig pratstund med henne, och fick även träffa hennes kollegor. Sedan bar det av hemåt, och nu sitter jag här. Helt utmattad, fortfarande, fastän jag kom hem för typ en timma sedan.

Ska ta bussen in till stan om en timma igen, ska äta på Bamboo med Ellinor & Carro. Mys =)
Lika bra att passa på att göra saker idag, för imorgon blir det work all day long. =/ Puss & Kram.


Tjingeling

Yohoo!, som min kära vän Caroline skulle sagt.

Idag är det torsdag (?), har sjukt dålig koll på dagarna nu när man är ledig och allt. Men idag skiner solen och jag är GLAD. Ska ut på havet om en timma, och då ska det bannemej stekas. Dock inte lika mkt som förra veckan, för då var det burned-tomato-status på mitt ansikte, men lite lagom sådär. All färg rinner ju av en hur snabbt som helst när det regnar.

Imorgon får jag även tillbaka min kamera! Yes! :D Ska träffa Idaho and her boyfriend in the city. Så då kanske det blir några funky & fresh bilder här i bloggen, men hoppas inte på för mkt. Det är sjuukt jobbigt att lägga in bilder på datorn hela tiden. xD


PS. Ida har nu börjat läsa min blogg! Woho. DS


Idaho <3

Spöregn

Halloo. =)

Har redan varit upp i 2½ timma. Som sagt, var ju med min kära Carro i Kungsbacka, den stackarn kunde ju inte vägen.. Så, jag ställde klockan på halv åtta, stod nere på busshållplatsen kvart i åtta, och så var vi väl på verkstaden vid åtta. Effektivt värre. Sedan skulle jag ju då guida henne hem. Det gick rätt bra faktiskt, även fast vägarna var blöta och hemska, men när vi kom til Särö så öppnade sig himlen. Fyfan. Tur att vi hade regnjackor i alla fall, men regnbyxor, neej, det hade vi inte. Mina tidigare (ganska) vita converse är nu grå. Vackert.

I alla fall, när jag kom hem hade mami gjort frukost så vi åt med tha family. Och nu sitter jag här och nördar mig, ska lägga in lite bilder från min farbrors fest i hans foto-ram, annars blir han lack. Alldeles strax ska vi skutta iväg till Liseberg! =) Wiie. I lööv Liseberg. Faktiskt. Även om man inte är åtta längre, så e de ändå kul. Inte mer än två ggr om året dock. Vädret idag kunde ju varit bättre, men som man säger: det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. ;P

Ska även se om jag kan få tag i Idaho, (har du fått ditt nya Comviq Kompis måntro?) så hon kanske kan ta en sväng förbi Liseberg och lämna mi camera digital. Den behöver jag. Ha en fin dag nu, hörs kanske ikväll!


Tuesdaay

Tjoho. =)
Jag är verkligen kass på att blogga nu förtiden, men det är i alla fall kul om man hinner med ett inlägg om dagen, alltid lite roligt att komma ihåg vad man gjort under sommaren liksom. Minnet är ju inte det bästa som sagt.. xD
Imorse var jag på Calanderska sjukhuset, typ ett privatsjukhus tror jag att det är..? Sjukt läskigt i alla fall. Hatar vanliga sjukhus, men det här var ta mig tusan ännu värre. Sådär gammalt var allting, en rå-gammal byggnad, plus att hela stämningen liksom.. Ah, svårt att förklara men jag tyckte det var obehagligt i alla fall. Tror att det även fungerar som något sorts äldreboende, för det var en massa gamlingar som irrade omkring. Anyway, skulle ju kolla mina födelsemärken, var ju helt inställd på att jag hade hudcancer och typ tre dagar kvar att leva. Buhu. Men så var det inte. Fick prata med en väldigt rapp (i käften) kvinna, läkare. Hon lugnade mig och sa att alla hetsar upp sig för mkt över om en leverfläck är det minsta förändrad. Hm. Så hon sa att man skulle börja tänka på att söka ifall fläcken hade blivit typ fem ggr så stor på en månad. Då är det ju lugnt. Än så länge.

Efter att jag varit där åkte jag hem igen, trött som jag var (hade ju gått upp halv nio). Började jobba klockan tre, och arbetade ända tills åtta. Ganska kort pass, men men. Det var helt okej på jobbet, alltid kul när man har snygga jobbarkompisar ;) Haha.
Nu sitter jag här ensam, alla andra i min familj har gått och lagt sig. Börjar bli lite lätt skraj faktiskt, är lite rädd för spöken och sånt. Asså allvarligt. Det spökar typ i mitt hus, så det är INTE chill. Plus att the forest is my closest neighbour. Och jag hörde typ skratt precis. Mys. Tror jag ska dra täcket över huvudet och nana. Med öronproppar eller nåt, för jag kan omöjligt somna när hela huset knakar och brakar. Ska upp tidigt med U1 imon också, vägleda henne hem från Kungsbacka. KLOCKAN ÅTTA. Hur svårt kan det vara liksom? ;) Sedan ska jag på Liseberg med min familj och våra kompisar, om regnet kan sluta för en endaste sekund. Please.

Okej, dags för bädden. Och jag måste komma ihåg att säga till Ida att hon ska kolla min blogg. Annars blir det andra bullar. Puss!

Måndag!

Goddag! Var ett tag sedan jag bloggade nu, men jag har inte haft tid/lust, plus att min hemska dator tar femton år att starta upp. Nu har jag suttit hela morgonen och kopierat ALLA min bilder, dokument och låtar till min brors iPod (som har lite mer minne än min, 160 GB!), så att jag ska återställa hela skiten till grunden. Puh, lång tid tog det. Och nu vet jag inte ens om jag kan greja den där återställningen själv. Hjälp mig nån? Idag står inget särskilt på schemat, ska ut och sola en liten stund nu tänkte jag, om inte solen försvinner, som den alltid gör så fort jag visar min nuna utanför dörren. Sedan klockan 15.00 börjar jag jobba och jobbar till och med klockan åtta. Ikväll? Vet jag inte vad som händer, får se.

Annars så är veckans planer rätt så lugna. Än så länge i alla fall. Ska på Liseberg med min kära familj någon dag, och så ska jag och Moa antingen till Marstrand eller Båstad. =) Måste träffa Ida också, för den lilla bitchen har min kamera! Haha. Ifs så var det jag som glömde den i hennes bokhylla.. ;P Men men. Nu ska jag stänga av datorn och hoppas i bikinin! Ciao!

Tråk

God eftermiddag, Har suttit inne ett tag nu, känns lite tråkigt när det ändå är rätt så fint väder, men men. Allt känns ganska slappt faktiskt, väntar på att familjen ska åka, så jag blir ensam. Så himla skönt att bara bli ensam för en stund. Särskilt nu när min bror är ett rent HELVETE. Tror jag ska läsa lite nu, läser en bok som heter "Räcker det om jag älskar dig?". Skitbra bok, rekommenderas varmt. =)Skriven av Katarina von Bredow. Hörs kanske senare.

Kurt Nilsen

Jaha, den solen försvann nästan lika snabbt som den kom. Satan också. Det var skitfint när jag tog bussen, och även när jag kom hem, men hann bara ligga och sola i en knapp timma innan det blev molnigt. Jaja.

Fick i alla fall uträttat en del ärenden i Frölunda. Banken, Forex, sen köpte jag även två jättesöta "strandklänningar", och ett armband & ett halsband på Glitter. Nu får jag seriöst inte shoppa mer innan Kreta. =/ Ska strax hoppa in i duschen, man blir ju måttligt fräsch av att ligga ute och steka. Mami, papi & August drar snart iväg till Varberg, dom ska på nån 4e juli-fest hos våra kompisar från USA. Så då får jag huset för mig själv en stund innan jag åker.



You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

Älskar denna låten!



It's friday, I'm in love

Godmorgon.. =)

Solen skiner idag med, helt klarblå himmel! Och min fina kräftfärg i ansiktet har lagt sig, så jag kan sola lite idag, wie. Fast först ska jag in till Frölunda Torg och fixa lite grejer på banken, samt köpa fritidskortet. Kan man göra det där? jag vet inte, känns som att det bara säljs på Tidpunkten, men men. Jag vet inte, får se.
Annars har jag inte mycket planer för dagen, ska sola här i min trädgård tänkte jag. Orkar inte åka ner till havet (lat?) för tredje dagen i rad, utan det får bli solning på terassen.

Nu måste jag kila, bussen går strax och här sitter jag i nattlinnet! Ciao bellas.

Kvällsinlägg

Nu ska jag strax gå och lägga mig, blev inte mkt bloggande idag. Var på stranden hela dagen, dock med en handuk över fejjan, då jag inte ville bränna mig ännu mer. Nu har nyansen gått över lite mer i rödbrunt.. Woho. -.-
Fick sticka till jobbet efter middagen också, jobbade några timmar bara, men fan så surt det var att behöva vara inne denna unerbara kväll. Men, vad gör man inte för sina kära jobbarkompisar.? ;P Kände mig ännu mer bränd inne under de starka lysrören, vilket även en snäll kund påpekade; "Här har vi någon som varit ute i solen!" Hm, jasså, det menar du?

Pratade med min älskade vän Ida precis, vi pratade både djupa, jobbiga saker, samt planerade helgen. På lördag blir det sol & bad (?) här ute hos mig, och imorgon kväll förhoppningsvis något roligt =) Jag föreslog Marstrand, hur kul är det inte att lite wold and crazy bara sticka någonstans, om man inte har något att göra på kvällen.? Haha. Vi får se. Kanske blir det party, kanske blir det chill-kväll, kanske blir det något annat. Den som lever får se.

Godnatt bloggen.


TACK!

JA. Ibland älskar jag min bror. Och ibland har jag lust att köra något hårt i mitt eget huvud. Helt seriöst, jag tror inte det finns någon mer oteknisk än mig. Det är pinsamt. Jaja, nu fungerar min älskade iPod i alla fall. =) Wiie.

Gårdagen då. Eller rättare sagt kvällen. Jag åkte in till stan för att träffa mina tjejer, trots att jag var alldeles burned i ansiktet. Behöver jag säga att jag blev utskrattad när jag kom dig? Nej. Försökte ha solbrillorna på mig så länge som möjligt, men när jag upptäckte att det var skugga överallt, och jag dessutom skulle gå in på biografen, så var jag tvungen att face the fact att jag såg ut som en idiot. Men men. Filmen var i alla fall jättebra. Hade ju som sagt aldrig sett nåt avsnitt av S.A.T.C innan, men måste erkänna att filmen var bra. Hade grymt nära till tårarna i slutet, men jag lyckades behärska mig, haha. Hörde dock väldigt mycket snyftningar runt om i biosalongen. Enda som var lite dåligt var att filmen var 40 (!) minuter försenad. Grr. Så jag missade sista bussen hem, och fick sitta vid Askims Stationsväg ensam och vänta. Buhu. Var övertygad om att jag skulle bli överfallen/våldtagen/mördad/rånad, men så blev inte fallet.

Idag ska jag ner till havet med mamma, bror och några andra. Handduk över ansiktet dock.. :/


Jag blir galen

Godmorgon..
Fy fan vad jag är pissed nu. Jag hatar min dator, den suger så hårt att det finns inte. Köp aldrig LG. Aldrig. Eller rättare sagt, ladda aldrig ner Limewire. Limewire är den ultimata datorförstöraren. Det spelar ingen roll att jag har virusskuýdd som kostar fem fucking miljoner varje år, det fungerar ju för i helvete inte. Alla andra äckliga människors virus lyckas ändå ta sig in i min fina, tidigare oförstörda, dator. Fuck.

Någon som vet hur man på något sätt återställer datorn till dess ursprungstillstånd?
Något sånt måste väl finnas.? För just nu laggar hela datorn, det tog typ en halvtimma att sätta på den, dessutom har den pajat min iPod också. Yes. Så jag är så lycklig just nu. Söndrig dator och sönrdrig iPod. Min iPod är min bebis, för i helvete. Vad gör jag utan den?

Nu ska jag kasta ut min dator från andra våningen.

Burning

My god vad jag är... bränd. Trött, utmattad, stekt är jag. Har legat på en klippa med Moa hela dagen, och när jag kom hem såg jag hur röd jag var. Eller mer brunröd typ, men ah. Intressant info?

Det har i alla fall varit en grymt skön dag idag, helt underbart väder och grymt roligt att träffa Moa, vi har inte setts på... hm, väldigt länge. Låg bara och pratade och planerade lite sommargrejer. Grymt skönt att prata av sig om jobbiga mat-tankar osv med dig gumman, du vet precis vad man menar.
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och skölja av mig allt äckligt salt (premiärdoppet idag, 2a juli, jag är STOLT), just nu läser jag lite bloggar, bl a Kenzas. Hon är ju på Kreta, exakt dit jag och mitt crew ska i augusti. Skönt att få lite tips på uteställen. Samtidigt som jag uppdaterar mig inom bloggvärlden, så lyssnar jag av någon konstig anledning på en låt med Rise Against (!?) Why? Hur har den hamnat i min iTunes-bibblan? Dessutom ser jag nu att det finns massa mer låtar med samma artist/grupp/whatever. Dagens fundering, vem har lagt dom där.?

Ikväll blir det Sex and the City-filmen med Ellinor, Cornelia och Carro. Blir nog kul tror jag, har aldrig sett ett enda avsnitt av serien, men shit the same. Hade nog hellre suttit nere vid havet med en grill och en go snubbe med gitarr, men detta går också bra. Ciao.

PS! Fick en skön kommentar av en gosse vid namn Oscar, han lämnade dock ingen bloggadress, men om du läser detta så TACK så mycket, din kommentar gjorde min dag ;) Puss på dig med.


Skulle ladda upp en bild på mig och moagoa, men som vanligt så laggar publishme, nu visar den inte ens alla bilder i en mapp. Skärp er.

Dag vid havet

Nu har jag precis ätit middag med min pappa. Blev stekta potatis, bacon, korv och ägg. Mat som jag egentligen aldrig ens skulle fundera på att äta, men jag har faktiskt börjat anstränga mig för att försöka äta samma saker som resten av famlien och så. Samt att unna mig lite mer saker (en "läxa" jag fick av skolsystern över sommaren), och jag tycker jag är rätt bra i alla fall, åt ju femton kilo pannkakstårta igår till exempel. ;D Haha, juste, det har jag ju inte ens bloggat om..

Jag, Carro & Greta gjorde pannkakstårta igår (på initiativ av mig!), jag moppade bort till Hemköp och köpte alla ingridienser, bla vaniljvisp, chokladmousse och vaniljglass. En riktig kaloribomb med andra ord. Jaja. Gott var det i alla fall. Vi kollade på Vänner också, men jag åkte hem relativt tidigt, var ganska trött.

Idag har jag legat nere vid havet med min mormor =) Hon är chill. Vi tog med oss macka och frukt och åt en liten lunch där nere, sen låg vi bara och solade, pratade och chillade. Jag hade även med mig boken jag läser just nu, av Linda Skugge. Det är typ hennes blogg fast i bokformat. Den är rätt bra faktiskt ;D

Nu ska jag åka ner till min mormor och morfar igen, ska sova där inatt! Ska bli mysigt. Imorgon får jag se vad som händer, vädret ska bli finfint ju! Måste kila, puss & kram / Matilda.

Tävling!


Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

Jag vill vinna... =)

Sooooool! :D

Jaaaaa :D
Äntligen kommer solen. Wiiie. Himlen är helt klarblå och nu, mina vänner, känns det faktiskt som sommar. Ska alldeles strax hoppa i bikinin och kila ut på terassen och steka mig i solens hälsosamma strålar (höhö) en stund. Måste nog dock smörja in mig lite först, ska till hudläkaren nästa vecka och kolla mina födelsemärken, ser inte fram emot det direkt.. Kommer säkert förbjuda mig att sola för resten av mitt liv. Hemska tanke!

Kanske tar en sväng ner till havet sen också, ska nog fråga min kära mormor om hon vill följa med =) Pappa och bror håller på och klipper gräset just nu så det är inte så värst fridfullt i trädgården. Ikväll ska jag sova hos min kära mormor och morfar, ska bli mys!


Jag för... omg, 2 år sen! Ser ju typ likadan ut nu..
Vet inte vad jag gör uppe i ett träd..


RSS 2.0