Va e de för dag idag, e de en vanlig dag..

... nej de e ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedag, hurra hurra hurra, hurra hurra hurra! Okej, det där var ett internt skämt, jag hoppas att ni inte tar illa upp, jag är inte så egenkär att jag sjunger för mig själv. Men jag fyller faktiskt år idag :) Vaknade vid halv nio av att min kära familj, bestående av min mamma, min pappa, min bror och min hund kom in i mitt rum med presenter, blommor och skönsång. Gillaaa! Trots att jag fyller 19 år och trots att jag var ute igår och somnade vid halv fyra, så vaknade jag ändå innan dom kom in, och låg och låtsas-sov.. Precis som jag (och alla andra?) alltid har gjort :)

Elsa hoppade upp i min säng och gav mig en trevlig födelsedagspuss. Fick nog flera när jag tänker efter.. Mamma hade ställt en kopp med saft på brickan, och jag ba "ehh, åh va gott, är det.. varm saft?" För vem häller saft i en kaffemugg annars.. Men mamma ba "Nej det är vanlig saft, jag tänkte att du kanske var lite törstig". Hmm.. :P
Två sekunder senare kläcker hon "E du bakis?". Nej mamma, men tack för saften! ;)

Nu har jag suttit i en timma och jobbat med mitt projektarbete, skrivit två försenade loggböcker, samt två intervjuer. Att man ska behöva sitta med detta på sin födelsedag :´( Buhu. Senare ska jag åka till Frölunda Torg och hämta en tårta till släktkalaset ikväll och sedan hjälpa pappa att fixa lite. Just det, gömde ju säga vad jag har fått hittills! Fick ett jättefint halsband av min bror, en bok, strumpor, pengar och presentkort på Resia (tack!!) av mor och far. Presenterna känns inte som det viktigaste nu för tiden, men självklart är det roligt att få lite saker :)

Hittade lite bilder från när jag fyllde 17 år.. Två år sen, herregud, vart är jag på väg..? Pensionen? ;)


Me and my oldest friend! ♥


Det här var ett tag sen jaa.. ;)



Söt!


Fredag!

Ja, så var det fredag igen. Denna veckan är man inte riktigt lika glad över att helgen är här, det betyder ju att detta underbara lovet vi haft faktiskt går mot sitt slut. Och själv har jag en helg fylld av jobb framför mig.. Helt okej, men just denna helgen har jag inte lyckats få en enda rolig människa att jobba med, typ.. (hoppas inte nån läser detta nu..)

Det har i alla fall varit ett grymt bra lov fyllt med underbara människor - och mycket god mat! Sånt gillas :) Fredagskvällen spenderas för min del hemma i soffan, vilket inte händer alltför ofta så det kan väl vara skönt med en hemmamyskväll med bara mig själv. Känner att pizzamannens spinningpass igår inte gjorde min förkylning bättre precis, och att ramla runt på snöiga gator ikväll hade definitivt gjort att jag fått ligga nedbäddad resten av helgen, jag känner mitt immunförsvar vid det här laget... Så det blir One Tree Hill, Let's Dance och såklart OS! Klockan nio är det hocket, Sverige - Vitryssland, det hoppas jag inte att ni missar. Ha en bra kväll ♥

Spotify

Man blir ju lite konfunderad när man har på sin egna, fina playlist på Spotify och så kommer den hemska reklamen och man tänker att wtf, yeye, stäng av öronen en stund, snart börjar musiken igen, men så lyckas man ändå inte riktigt stänga av och hör helt plötsligt: "...och ser att du gillar preussisk marschmusik...", huh? preussisk marschmusik, jag?, och reklamen fortsätter: "därför har vi bäddat in just presussisk marschmusik i din spellista!"

Jamen man tackar.!


Kungen av Preussen, wihoo!


Alla vi som älskar lovet klappar NU

Goddagens!

Möttes av flera fina kommentarer när jag loggade in på le blog idag, det gillaaaaas! :) Jag ska försöka keep up the tempo på bloggningen, väntar dock fortfarande på min egna lilla älskade dator som jag varit utan nu i massa massa månader :'( När jag får tillbaka den lovar jag en uppdatering utan dess like, höhö.

Igår blev det i alla fall en jäkla promenad som varade i över två och en halv timma, vi gick ut till en ö, förstår ni eller..? Isen var enligt min morfar (experten) över en halvmeter tjock så vi knallade glatt ut till en ö som vi brukar åka till med båten på somrarna. Kändes minst sagt surrealistiskt att sitta där mitt i vintern med snö och is så långt ögat kunde nå. Sjukt jobbigt var det att gå i snön som låg på isen, vi var helt genomsvettiga när vi kom fram, men då var det gaanska nice att slänga fram mackor med nutella på, hihi ;) Satt där och mumsade en stund och typ andades, laddade med kraft för att orka hela vägen in igen. Det gick dock snabbare och lättare att komma hem, på något konstigt vis.
När vi kommit hem och slängt oss i soffan somnade naturligtvis pensionären Matilda - som vanligt - asså VAD I HELSKOTTA är grejen med att jag inte kan befinna mig i horisontellt läge utan att somna. Finns det en sjukdom, en benämning, på detta tillstånd? :P Snälla ring mig och berätta isåfall. Jag lyckades dock vakna precis i rätt tid för att hinna åka o träffa Jonna, vi bangade sedan spinningen eftersom båda var mer döda än levande, och satt och pratade och åt jordgubbar istället.
Kan ju säga så mycket som att för mycket fresh air kills you, om du är van vid att spendera dagarna inomhus, men jag kan dock ändå rekommendera det då du får motion, frisk luft då som sagt, samt ävem en naturupplevelse :) Ut och gå på isen med er.

Puss!


femtondefebruari

Hello people,

hoppas ni mår fint, för det gör jag! Ja, förutom då att jag dragit på mig någon form av major förkylning såhär lagom till lovet. Kääääärlek på sånt! -.- Men solen skiner och jag har en oplanerad dag framför mig så jag tänkte faktiskt ta mig i kragen och gå med min mor och hennes far ut på en snöig promenad. Japp, hörde även något om att vi skulle ut på isen och vandra, så jag funderar starkt på att ta med mig mina isdubbar som jag gjorde i träslöjden i fjärde klass. Just incase we'll fall thru. Var faktiskt en gobbe som dog för en månad sen, här nere vid viken där vi har vår båt. Hans hund och fruga klarade sig, men inte han. Hemskt.

Kanske skulle vara lite kreativ for once in my life, och ta med kameran också..? Ja, vi får se. I vilket fall som helst så tror jag inte att det blir någon träning för mig idag - TYVÄRR. De e ju pizzamannens pass idag, man vill ju inte missa det, men man ska ju sätta hälsan i första rummet och jag skulle nog vilja säga att jag för det mesta satt hälsan i både fjärde och femte rummet i mina dar. Dags för en förändring där kanske om man någonsin ska få tillbaka ett hyfsat immunförsvar.

Igår hade jag en jättemysig kväll med min valentine Cornelia. Vi hade skyhöga ambitioner från början; trerätters middag var planen, men efter att båda jobbat och stått i under dagen, och därför var hungriga som vargar så åkte vi och köpte oooooooerhört god Pad Thai och tog även en sväng förbi mitt kära arbete och köpte Ben and Jerry-glass. Det + Ola Rapace och resten av Wallander-gänget, och kvällen var räddad! ♥

Nu ska jag kila, men jag kräver en förbättring av kommenterandet här, nu när jag ändå förbättrat min update! Seså, skriv en liten kommentar till mig, jag blir lika glad varje gång x) Puss på er!


Lista

Snodde listan av söta Carro :)

Jag har insett att min senaste kyss.. var jävligt onödig.
Jag lyssnar på... Half of my heart - John Mayer
Du mår bäst när du... är ute tillsammans med vänner och lever livet.
Den bästa krogen heter... Trädgårn på sommaren, Park Lane är annars braa!
Jag pratar... ofta och mycket.
Jag älskar/tycker om... mina vänner och min familj!
Min bästa vän(ner) är... - Vill absolut inte rangordna mina vänner, känns lite mellanstadie, jag tycker om alla mina vänner otroligt mycket, vissa står mig närmre än andra, och ni vet vilka ni är! ♥
Min första riktiga kyss... var väl inte den bästa om man säger så..
Jag avskyr när folk frågar... om saker som dom absolut inte har med att göra.
Kärlek är... när det bara känns helt rätt och ingenting annat spelar någon roll. När man kan stå helt och fullt för sina känslor, och skiter i vad alla andra tycker och tänker.
Någonstans, tänker någon... på mig! :P
Jag kommer alltid att vara... mig själv
Jag är hemligt förälskad i... När jag är förälskad så kan jag inte dölja det på något sätt! Haha, tro mig. Går runt med ett fånigt leende hela tiden.
Sist jag grät var... för en halvtimma sedan :( Lyssnade på en låt som påminner mig väldigt mycket om en person som inte längre finns och som jag saknar så det gör ont varje dag.
Min mobiltelefon är... en iPhone
När jag vaknar på morgonen... undrar jag om han däruppe skämtar med mig - igen.
Innan jag går och lägger mig... lyssnar jag på musik.
Just nu tänker jag på... att jag måste klä på mig och rasta min lilla bebis som ligger här på golvet.
Bebisar är... något som jag hoppas att jag har om tio år.
Homosexuella är... vanliga människor..?
Blondinbella är... en sjukt duktig och driven tjej som har vuxit enormt i mina ögon.
Ikväll ska jag... förhoppningsvis träffa Moa och bara ta det luugnt!
I morgon kommer jag... att jobba fyra timmar och sedan träffa Cornelia.
Jag vill verkligen... att denna sista terminen ska bli den bästa någonsin.

Valentine's Day

Imorgon är det alla hjärtans dag, en dag som egentligen enbart är hypad och haussad av alla butiker, men ändå en fin dag tycker jag. Visst är det sant att man "ska visa kärlek och omtanke för de man tycker om VARJE dag", men hallå, vi vet alla att det är svårt. Det är skola, träning, jobb, plugg, och tusen andra saker som ska hinnas med. Därför är det väl rätt fint med en dag som man kan dedikera helt och hållet åt kärleken, vare sig det är till en vän, pojk-/flickvän, mamma, pappa, bror, syster, farmor, hund etc.

Imorgon ska jag "fira" alla hjärtans dag med Cornelia, vi bestämde oss för att inte sitta hemma och rulla tummarna bara för att vi råkar vara singlar. Det blir trerätters middag och säkerligen film av något slag. Mys. ♥

Jag har gjort en liten spellista med kärlekslåtar, deppiga, fina, djupa, hoppfulla, som jag tänkte dela med mig av. Varsogoda! (<--- LÄNK)


Love to you




Fett dålig bild som vanligt med telelefonen, men motivet är fint i alla fall. Tack tjejer för en sjukt grym kväll, tror aldrig jag har "dött" så många gånger på en och samma kväll! :P Madness, kan inte förstå att en sån liten människa kan ta så stor plats och vara överallt på samma gång. Första pre-Rhodos-kvällen gav mersmak vill jag lova, och efter live-framträdandet av Sex On Fire kan man inte bli annat än nostalgisk.

Kändes sjukt ovärt när jag stod i den äckligt långa kön ENSAM och tvingades lyssna till två patetiska, minderåriga tjejer som stod framför mig, varav den ena hysteriskt försökte tända en cigg (sin första någonsin?) med fingervantar på sig (idiot) och sedan stå och dra hysteriska munbloss. Waah, är det nåt som är värre än rökare så är det wannabe-rökare. Tjejerna kom hur som helst inte in (trots att dom glatt visade upp sportlife-kortet..), och kön stoppades upp då dom nödvändigtvis skulle byta nummer med två indiska tvillingar som dom socialiserat med under sitt köande. Asså mygood.

Sen ramlade en kille in i mig bakifrån, första intrycket var lite väl feminin för att vara hetero, men efter att ha sett honom där inne sen, kan vi nog konstatera att han nog var det ändå. I alla fall så "kände han igen mig", men gick själv inte i skolan eftersom han "hoppat av gymnasiet eftersom han är professionell dansare". Sucken. Idioten kunde sedan inte låta mig vara ifred utan när jag stod vid garderoben och väntade på snigeln Ellinor ;) så kommer han fram; "Du jag hoppas verkligen inte att du är här ensam?!" Tykna ungjävel.

Anyway, vi kan konstatera att det var sista gången jag köade ensam (!), men kvällen gjorde i alla fall att det var värt att stå ut med både störiga tjejer och slirriga dansare.

=)


I can't do everything but I'd do anything for you

Love struck Romeo, sings the streets a serenade
Laying everybody low, with a love song that he made
He finds the street light, steps out of the shade
'n' says something like, "You and me babe, how about it?"

Juliet says, "Hey it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing, 'Hey la, my boyfriend's back
You shouldn't come around here, singing up at people like that'
Anyway, what you gonna do about it?

Juliet, the dice was loaded from the start,
And I bet, then you exploded in my heart,
And I forget, I forget, the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

Come up on different streets, they both were streets of shame,
Both dirty, both mean, yes, and the dream was just the same,
And I dreamed your dream for you, and now your dream is real
How can you look at me as if I was just another one of your deals?

You can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold
You can fall for pretty strangers and the promises they hold
You promised me everything, you promised me thick and thin, yeah
Now you just say, "Oh Romeo, yeah, you know I used to have a scene with him"

Juliet, when we made love you used to cry
I said "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

I can't do the talks, like they talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'll do anything for you
I can't do anything 'cept be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
And all I do is keep the beat, 'n the band company
And all I do is kiss you, through the bars of a rhyme
Juliet, I'd do the stars with you, anytime

Juliet, when we made love you used to cry
I said "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

And a love struck Romeo, sings the streets a serenade,
Laying everybody low, with a love song that he made
He finds a convenient street light, steps out of the shade
'n' says something like, "You and me babe, how about it?"


Dagens låt

Om man inte redan är pepp så får ju denna låten en att bara vilja dansa, sjukt go är den!


Sista dagen innan lovet

Halli bloggen!

Idag ställde jag klockan på 08.00, men vaknade ändå en halvtimma innan.. Skumt det där, man kan aldrig sova när man väl får, men på helgen när man ska upp och jobba eller något annat, är det omöjligt att vakna. Anyway, sitter här och läser på lite om Dvärgen, en bok vi läst i svenskan och ska diskutera idag. Den handlar om ren ondska, inte så munter läsning, men skönt att den är klar i alla fall. Bara Gunillas jobbiga påhopp med frågor kvar.

Börjar dock inte förrän 11.50 idag vilket är skönt, men jag tänkte få lite annat vettigt gjort innan jag drar mig inåt stan. Har PA-tid idag också så slutar 15, men tre lektioner ska vi väl allt kunna orka med såhär sista dagen innan lovet.. :) Ja för imorgon är vi lediga, eftersom vår gamla rektor alltid åkte till Alperna då. Heh, skön förklaring, jag gillar't. Efter skolan blir det eventuellt en träff med Rhodos-gänget, för att göra det slutgiltliga beslutet, waaah ;) Jag och Cornelia är redan inbokade på två veckor, men resten klurar fortfarande.. Jag hoppas att det blir två veckor för dem med, aldrig kul att åka hem efter en vecka när några stannar kvar.
Pratade även med min forna Sälen-buddy Louise Ullerfeldt aka "Lill-Snusk" igår och hon och hennes vänner ska ner våran andra vecka :) Även min kollega Therese ska tydligen dit då (eller?), henne får man dock passa sig för om man inte vill hinna med att bli magpumpad innan man åker hem..! ;)

Kul i alla fall att så många andra ska dit, jag lovade Louie efterfest på vår "VIP-balkong", hehe :P Dock finns ju risken att vi är helt slut efter en veckas springande på bargatan, men får vi bara racea lite på vattenland så återfinner sig nog energin! :P


Haha, vi la i alla fall in ett önskemål om en fet hörnbalkong med utsikt åt bägge håll, och dunder-chilla Katarina på Resia som kommer från Rhodos och känner hotellägarna sa typ: "Asså jag kan ju inte förhandsboka några rum eller så, men jag kan ju skriva på bokningen här att ni ska få en hörnbalkong.. och det brukar bli som jag vill!" =)


Sommaren med Göran

Just det, filmen jag hyrde idag var "Sommaren med Göran", mamma och pappa har redan sett den när den gick på bio, men sa att den var så bra att dom gärna ser den igen. I alla fall så var alla ex uthyrda igårkväll, och då naturligtvis även imorse när jag kom till jobbet, men jag sa till alla att så fort ett exemplar blev inlämnat idag så ska jag ha det!! Haha, brutala Matilda i farten, men lägger man in filmen i systemet igen så hinner den försvinna liksom..

Anyway, när jag gick upp för att träna hade jag glömt av filmen. Hel plötsligt får jag ett sms av Therese där det står: "Göran är här :-)", och jag - alldeles slut, svettig och förvirrad - tänker "Vem fan är Göran?", varpå jag också skickar detta som svar till Therese, i kassan en våning ner. Funderar i några sekunder på vem det kan vara, typ "ehh, Göran Persson, (Allbäck är ju stammis så varför skulle inte GP kunna ta sig en sväng förbi ICA Hovås..?) vad finns det för kända Göraaaaaan? Göran Schmidt? Göran.. Sven-Göran Eriksson? Göran.. e de nåt kodnamn för nån jobbig kund.?", innan min hjärna börjar fungera igen och jag snabbt - så snabbt det går att skriva sms, springandes på ett löpband, svettig på en touchscreen - skickar ännu ett sms till Therese..

Hehe, så kan det gå när man inte har alla hästar i stallet.. :)


Sunday

Hallå bloggeen,

så var det söndagskväll igen, vilket betyder projektarbetes-panik (+ inlämning av loggbok, därav paniken..), och alltså blir jag tvungen att sätta på datorn eftersom det inte går överdrivet bra att skriva loggbok från mobilen, och därför blir det ett litet blogginlägg (fattade NÅGON?). För jag bloggar ju mycket hellre än skriver loggbok, det  kan jag ju villigt erkänna. Yeye, nog pratat om projektarbete, orkar inte med skiten..

Denna helgen har passerat och jag är så oerhört glad för det. Var längesen jag hade en så fullkomligt mega-slapp, tråkig och framför allt rastlös helg. Visserligen har jag jobbat lördag 10-18 och söndag 9-15, och därför kanske det var bra att ta det lugnt, men jag hade sån himla lust att hitta på något..
Fredagskvällen spenderades efter många om och men hemma, hade ju bestämt mig för att inte gå ut, och ska väl ha i alla fall liite cred för att jag stod på mig (mot mig själv) och inte åkte in till stan, även fast Cornelia kom med ett minst sagt lockande erbjudande om drinkkväll på SoHo. Efter en lugn kväll hemma vaknade jag upp pigg som jag vet inte vad på lördagen och hade sån överskottsenergi hela dagen på jobbet, sjuukt.! Visserligen hade vi det rätt så stressigt, så jag hade att göra hela tiden, men det ryckte i benen på mig och till slut ställde jag mig och moppade golvet vid ingången i någon timma, där hade nämligen blivit en sjö (jag skojar INTE) av vatten efter alla blaskiga snö-skor. Kom hem och åt middag med familjen, kollade lite melodifestival som för övrigt sög så hårt, var bara älskade Salem som räddade alltihop :) Vid tio-tiden tog jag på mig reflex-västen och gick ut på en powerwalk i någon timma, rasande, ledsen, rastlös, besviken, allt på samma gång. Mycket känslor av någon anledning.

Imorse vaknade jag upp på mycket bättre humör, dock har jag den sjukaste nackspärren i världshistorien, vet inte vad jag har gjort inatt.. Konstigt. Blev en frukost med Jonna och Sara, och arbetsdagen tog slut galet snabbt. Satt nån timma i lunchrummet och flummade med Karin tills vi var så varma i våra ansikten att vi seriöst funderade på om vi fått feber..? :P Den bruden är bland de skönaste människorna jag känner. ♥
Stack sedan upp till gymmet och tränade en timma, fick bli löpning eftersom min stackars nacke inte pallade ett snurrigt, hoppigt step-pass.. Hoppade sedan ner till jobbet igen eftersom jag naturligtvis glömt att handla + hyra film, flummade runt en stund och körde sedan hem med mina minst sagt darriga ben. 

Hoppas allt är bra med er! ♥


På onsdag blir det middag och utgång med K, J och H! :)


RHODOS!

Till denna grekiska ö styr vi förmodligen kosan i sommar! Om inte bilden nedan ser mysig ut så vet jag inte vad. Grekland är verkligen något speciellt, vet inte vad det är men något är det, som får mig att gång på gång åka tillbaka och upptäcka ö efter ö.



En preliminärbokning (som i alla fall för min och Cornelias del, och förhoppningsvis för de andra också, blir en definitivbokning nästa vecka) på två veckor på ett hotell som verkar helt lovely. Aaah, jag är redan pepp, vill åka nu!! :D

 



Solochbad, glass på stranden, grekisk sallad, bruna ben, sena partykvällar, mysiga middagar, drinkar, dans på baren, hotellfrukost, chill på balkongen, salta bad, utflykter, ingen koll på klockan, bada mitt i natten, träffa nya människor, busa, leva livet...

Wohaa, I can't wait. ♥


Fredagskväll

Hej bloggen!

Fredagskväll, snart i alla fall, och här sitter jag.. Vet inte riktigt vad det blir av kvällen ikväll faktiskt, villvillvill gå ut, men ekonomiskt sett borde jag nog chilla på det med tanke på att det blir två utgångar nästa vecka och var två utgångar förra veckan.. Börjar även jobba klockan 10 imorgon, så då kommer jag i alla fall att vara glad över att jag inte gick ut, även om det inte känns så nu.

Träffade min älskade Nina idag för en mysig, om än lite kort, fika på Kungsmässan. Hatar att vi inte kan ses oftare, men uppskattar verkligen dom gångerna vi lyckas få tid :) Hon var lite orolig över att jag är ute för mycket, haha, snuffe <3 Vem var det som ville gå ut vaaaaarje dag på Zante i somras..? Var i alla fall galet skönt med lite catch-up och att få se dig! ♥

Ja... Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, får väl se vad kvällen bjuder på helt enkelt. Pallar inte att sitta hemma känner jag, men ju längre tiden går utan att något annat kommer upp, desto slöare blir man. Suck. Jaja, är det jobbhelg så är det, man får väl dedikera sig lite till da work och visa lite arbetsmoral (som om jag inte brukar göra det..) Peace!


Nils! ♥


Long time no see

HEJ BLOGGEEEEN,

asså det sämsta någonsin är ju faktiskt att man inte kan blogga från det mobila nätet, dislike! ;) Därför blir det typ ingen bloggning nuförtiden, min dator är på "service" och har varit de senaste tre-fyra månaderna, och mamma och pappa har varit så oerhört godhjärtade och satt lösenord på sina konton så jag måste böna och be om jag ska använda datorn. Har inte alltid lust att förnedra mig riktigt så mycket...

Har haft ett mycket bra dygn, igår efter skolan åkte jag mot Frölunda och mötte upp Jonna. Vi gick till Hemköp (illa av två ICA-anställda..) och handlade middagsmat och frukt till fruktsallas + vaniljglass. Väl hemma fixade vi ett facebook-konto till Jonna - på tiden! - och sen fixade Jonna i ordning en grymmegod middag; potatismos med lax i ugnen med en creme fraiche-fetaost-och-basilika-kräm över... sjuuuuukt gott! :) Till efterrät som sagt fruktsallad med päron, sharonfrukt, hallon, passionsfrukt, banan, blodapelsin och kiwi. Sen såg vi på Sex and the City-filmen och snackade massa, en riktig myskväll, precis vad man behöver för att lysa upp i vardagen :)

Imorse fick jag frukost serverad at hotell Jonna, sjukt snällt av henne att gå upp kl sju för min skull, även fast det var hennes enda lediga dag denna veckan. Efter några lektioner i skolan åkte jag, Ellinor och Cornelia till Stadsbiblioteket och jag fick skaffat mig ett bibliotekskort (wihoo) och lånat tre böcker till mitt projektarbete, good! Efter det gjorde jag och Cornelia ett besök på Resia där vi fick prata med den chillaste tjejen nånsin, ÄLSKA såna människor! Hon hade verkligen hittat rätt jobb :) Efter lite kringtittande på olika grekiska öar preliminärbokade vi en tvåveckors semester till Rhodos i sommar, waaah :) Så sjukt nice hotell och allt verkade superbra, hoppas verkligen att det blir definitivt!

Annars ikväll har jag inte gjort så mycket, ska kolla lite One Tree Hill nu tänkte jag, var längesen.
Peaceee ♥






Härliga bilder på härliga människor, från i fredags :)


RSS 2.0