Hej bloggen

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men jag är knappt hemma these days så har inte direkt mycket tid över till att blogga. Den senaste tiden har bestått av jobb, umgänge med fantastiska vänner: mysigt besök med tacos-middag hos Ellinor, sommarmiddag och Frödinge på Sandras altan, Mixit-lunch med Karolina och Olivia, lördagskväll med Jonna + en galet god sallad och gino, fika med Jimmy, sleepover hos Ida. Massa kärlek och massa lycka, jag är så fantastisk tacksam över att jag har er allihopa, hoppas att ni vet det. ♥ Även ni som inte står med ovan såklart, (Moa I miss you, Greta likaså) men er träffar jag snart! Har kommit fram till att det nästan är som ett heltidsjobb (ett roligt sådant) att hålla kontakten och se till att träffa alla underbaringar nu när man inte längre har skolan som ett centrum i sin vardag. Ge och ta, det måste man göra om inte vänskapen ska rinna ut i sanden, för det vill man ju inte! Så en ny almanacka står högst upp på min shoppinglista, även om det känns lite ångestfyllt att inhandla. Måste ju hålla koll på jobbtiderna också.

På tal om jobb, och faktiskt livet över huvud taget, så är jag väldigt förvirrad just nu. Kan inte riktigt fokusera när jag är på jobbet, och det är nog tur att jag har flugit fram och tillbaka mellan olika ställen och inte riktigt hunnit landa hemma ännu, för då hade jag blivit galen. Känns som att det är så mycket som händer nu fastän det egentligen inte är det, det är egentligen hösten och vintern (och framtiden!) som spökar. Det finns så mycket roligt att göra och vi har så mycket planer, och jag hoppas bara att allt går i lås. Jag tror det gör det. Det är läskigt och lite skrämmande att tänka på det, men samtidigt otroligt roligt och befriande. Så för att sammanfatta det hela kan jag säga att jag har ett virrvarr av tankar kring livet, kärlek, vänner, jobb och omgivning/boende i mitt lilla huvud.

Anyway, idag jobbar jag 15-22 (tredje stängningen för denna veckan, woho) sedan var det tal om utgång men jag tror inte att någon är så taggad i det här pissiga regnet. Imorgon är jag ledig och ska först träffa Therese för att planera vår generationsfest som vi ska ha om två veckor, ska bli kul! Sedan har jag lovat min kusin Karin att jag ska finnas till hands om hon behöver hjälp med något, för imorgon kväll har hon sin 25-årsfest. Även det ska bli otroligt roligt!På söndag ska jag träffa Greta och då blir det bio (Eclipse!) och fika. Gick igenom planerna för nästa vecka i mitt huvud nu och insåg ganska snabbt att jag är i princip helt uppbokad, kan någon komma hit med en kalender..? Jaja, nu ska jag ta mig i kragen och starta denna dagen! Glad fredag på er! ♥










Skulle nog ändå vilja säga att jag har helt-OK-snygga vänner..


Morning blog!

Här sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros (känner mig oerhört originell..pfft) och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Usch för Sverige, och usch för att jag ska jobba idag. Och imorgon. Och på söndag. Och måndag. Och just det ja, tisdag också. Sen är jag ledig en dag, och sen börjar det om igen. Men man ska vara glad att man har ett jobb, så nu ska jag sluta gnälla.

Tolv börjar jag jobba idag i alla fall, och innan dess tänkte jag hinna med en powerwalk. Här får ni lite fler bilder från greklandet! :)








 


Me and my partner in crime






Finns inga ord för hur mycket jag tycker om dig min fina ♥

 


Rhodos

Då var man hemma igen. Aldrig kul att komma hem från en semester, särskilt inte när man har haft två helt underbara veckor, men på ett litet sätt känns det ändå lite skönt att vara tillbaka till vardagens rutiner. Igår när jag och Cornelia landade på Landvetter flygplats var mamma och pappa där och hämtade upp oss, och när vi kom hem hade August gjort tacos! Grymt gott, hade längtat efter "vanlig" mat. Imorse blev jag väckt klockan nio till dukat frukostbord med alla möjliga goda saker, man kanske skulle resa bort lite oftare..? ;)

Rhodos var underbart ja, helt jävla fanfuckingtastic. Med så underbara människor kan ingenting gå fel. Efter första veckan lämnade KIO mig och Cornelia, och även fast det var lite sorgligt så hade vi en grym vecka tillsammans. Vi hann utse veckans torraste, veckans snyggaste, veckans sex on the beach, veckans epic fail, veckans bränna med mera. Bonny stod för tidernas underhållning när hon skulle åka Abbsys backe i slow motion, att jag inte ramlade ihop i en hög av skratt var ett under (övertrötthet efter alldeles för lite sömn KAN ha bidragit..). Just nu kan jag inte riktigt sortera tankarna över vad som hänt och när allt har hänt, men som tur är har jag skrivit ner allting så jag ska sätta mig och kolla igenom.

För en vecka sedan kom Karin och Sara ner, så de sista dagarna var vi med dem. Vi besökte Gamla stan, var i Lindos och åkte para-gliding. Hoppade runt en del på bargatan gjorde vi också. Åh, jag skulle kunna skriva en roman om dessa två veckor, men det ska jag inte. Bilder kommer senare, fungerar inte att ladda upp just nu.


Update fran Rhodos

Kalimera Sweden!

Har kommer en liten update fran soliga Rhodos, battre sent an aldrig! Nu ar det bara jag och Cornelia kvar har, eftersom Bonny, Ida och Ollycool har lamnat oss. Men vi klarar oss finfint, om an med en lite lugnare livsstil an vad MICKO utovade. Har varit pensionarer i tva dagar nu och slocknat sjuukt tidigt, men somnbristen vi hade innan var EJ nadig sa det behovdes. Jag har gatt och lagt mig kvart over fem resp. kvart over sex och klockan har ringt halv nio. INTE enough med somn for mig.. Men nu sa, tror jag att jag ar pa banan igen!

Igar kom Karin och hennes van hit och vi ska nog ta och traffa dom idag. Dom bor pa hotellet snett over gatan, sa det ar kul! Norrmannen har aven lamnat oss nu, vilket inte alls kanns speciellt kul.. :/ Bonny, om du laser detta: du och jag kommer att fa en mobilrakning som INTE ar nadig, eftersom Cornelia igar upplyste mig om att sms-priserna inte galler utanfor EU, och eftersom Norge ar lite efterblivet och inte ar med i EU galler alltsa andra priser. CHILL! Jaja, det far det vara vart :)

Rhodos ar i alla fall galet nice, det finns en blasig och en lugn strand, vilket ar tur for annars hade i alla fall jag smalt bort. Vi var pa ladies night pa Pacha for en vecka sedan och sag Paradise Hotel-Patrik strippa, det var en upplevelse vill jag lova. Sen kom han nagra dagar senare och forsokte salja biljetter till Traffic Light-festen, men det gick vi inte pa, och hans sjalvfortroende fick sig en small nar han inte lyckades salja.. Hybrisen pa den killen ar EJ nadig! ;) Nu kom Cornelia ner till lobbyn, sa vi ska hoppa in till frukostbuffen :)
Hoppas ni har det bra dar hemma, PUSS!

Hejdå Sverige!!

Ett sista blogginlägg får det bli, såhär timmarna innan vi lyfter. Just det ja.. lyfter. Alltså, jag har så ont i min mage just nu och mår så illa, vet inte vart jag ska ta vägen. Känner hur ångesten knackar på som en stor jävla bulldog. Aaah, jag vill inte flyga! Meen, jag vet ju att det kommer bli helt underbart så fort vi bara landat. Men tills dess..

Ha det nu så bra alla här hemma, och håll en tumme eller två för att vi inte kraschar.. (Y) Puss! ♥


Vacation!

Wooooaaaah, idag är det äntligen dags! Eller snarare ikväll kl 20.45 är det dags. Då lyfter planet från Landvetter, planet som tar oss ner till varma, bekymmersfria Rhodos! Ja, om vi bara klarar flygresan då vill säga.. Det är min enda oro, eftersom jag har stooooor flygrädsla. Men med fyra lovely ladies i mitt sällskap hoppas jag kunna slappna av litegrann i alla fall.

Just nu har jag precis ätit lite jordgubbar till frukost (nervositet=ingen vidare matlust), och sitter och pillar det sista med musiken till min iPhone. Har nästan packat klart, men inte riktigt. Ska försöka trycka ner min iPod-docka i resväskan också, vilket inte kommer bli lätt, men det ska gå! Åh, det här kommer bli så grymt bra. :)

Jag ska försöka blogga där nerifrån så ofta jag kan (lär nog inte bli överdrivet ofta, men förhoppningsvis finns Internet i lobbyn och då kan det nog bli updates lite då och då :)), vet att ni är några som vill veta hur vi har det, hihi. :) Så kika in här för att se hur vi har det!


Monday

Idag är det måndag och endast två dagar återstår tills vi åker! Jag sitter och tar det lite lugnt just nu, kom hem för en stund sen efter en lång powerwalk. Ska hoppa in i duschen strax och sedan åka till Frölunda Torg och fixa lite nödvändighter samt växla pengar.
Blev ingen träffa med Nina idag, är inte särskilt förvånad över det heller om jag ska vara ärlig. Även restaurangbesöket ikväll blev tyvärr inställt, eftersom Mañana har semesterstängt (!!), vad är grejen med det liksom? Konstigt! En sån poppis restaurang med riktig sommarmat och sangria, hur kan dom stänga under de bästa sommarmånaderna? En gåta.

Så ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åker in till Liseberg med pappa och August. Får se helt enkelt. Nu sitter mamma och pappa vid matbordet och äter lunch, samtidigt som dom totalmobbar mig för att jag ser ut som en krigsförbrytare alt. psykopat på mitt pass. Kul. Men vem fan är snygg på sitt pass? Nej just det.


I can only tell you what it feels like

Åh vad det tar tid att lägga in musik.. Har suttit i typ en och en halv timma nu och flyttat låtar hit och dit, gjort spellistor och upptäckt att vissa låtar bara är helt puts väck plötsligt. Dislike, varför blir det så? När man dubbelklickar på låten blir det bara ett utropstecken bredvid den och så står det att låten inte går att hitta. Arghh. Jaja. Känns i alla fall nödvändigt att göra detta nu, för jag är så beroende av att ha musik med mig typ hela tiden, och jag pallar inte 2 veckor utan den.

Någon tacos blev det inte för mig, var alldeles för mätt efter att ha ätit typ femton liter jordgubbar när vi var iväg och plockade. Fy sjutton va gott det var, tror aldrig jag har ätit så goda jordgubbar i mitt liv.. seriöst. Stora, röda och jättesöta, smälte i munnen typ :) Vi plockade tre stora lådor så jag ska käka lite nu ikväll tror jag!

Förresten har jag snöat in lite på denna låten nedan, sjukt bra samarbete mellan Eminem och Rihanna. Lite oväntat, men bra. Listen.


We're just a little bit better



Chrill e så nice, man vill ju bara äta upp honom.


Hej bloggen

Idag är det söndag, och jag har precis kommit hem från en liten "utflykt" med la familia. Vi hade egentligen tänkt åka till Skagen över dagen (tills vi kom på att alla affärer i Denmark stänger klockan ett på söndagar) eller Tylösand (men inte så jävla chill att sitta på en strand i mulet väder), så det blev bara en tripp med bilen runt på lite loppisar (varför älskar hela min familj, exklusive mig själv, loppisar?) och så åkte vi till ett ställe och åt supergod engelsk brunch (till lunch) med våfflor till efterrätt. Lite Egg & Milk på den! Nu är vi som sagt hemma igen och jag sitter här och pillar lite med musik inför resan, måste ju ladda upp med ny, bra musik! Lite senare idag ska vi äta tacos (om vi orkar..) och åka iväg och plocka jordgubbar på ett sånt där ställe där man får plocka och äta samtidigt. :)

Jag måste nog även försöka börja packa lite smått. Åker ju snart! Har morgondagen på mig också, men då ska jag antagligen träffa Nina och även hinna med att fixa lite grejer i stan såsom att växla pengar och köpa lite smågrejer, innan jag, mamma och min moster ska äta middag på Mañana på kvällen. På tisdag ska jag träffa Karin och käka sushi, och på kvällen blir det Sex and the City 2 med Jonna. :) Sedan återstår onsdag eftersom vårt flyg inte går förrän vid åtta på kvällen, men då vill jag gärna ha allt klart. Jaja, det löser sig.


Längtar!!


Day and night

Det blev ju fint väder ändå, en helt underbar dag idag verkligen! Har legat och solat i trädgården, lyssnat på musik, ätit vattenmelon och pratat med min saknade favorit Cornelia och my other half Ellinor. Chill i trädgården, mer sånt!
När jag hade fått nog av solen åkte jag och hämtade en pizza till pappa och en pad thai till mig, sen såg vi på slutet av Tyskland-Argentina, säger bara Deutschland über alles, SATAN va grymma dom är! Skulle inte förvåna mig om dom vinner alltihop.
Nu väntar jag på att Cornelia ska komma hit. Det blir lite skönt häng ikväll med promenad, jordgubbar, havet och kanske film. Håller tummarna för att två andra tjejer har vägarna förbi här också.. :)

Ha en mysig kväll allihopa. ♥

ps. Gustav, du kan sluta dubbelkommentera. I hear ya. Fortsätt du att leva på bacon och smör, så fortsätter jag att njuta av livets goda! :) Befria mig Kristina!

Soliga lördag

Idag är jag oroväckande pigg för att bara ha sovit fem timmar. Vet inte vad som är grejen med att jag vaknade klockan nio, men antagligen är det för att jag har sovit ca tio timmar per natt i veckan (hehe), som jag är så utvilad. Igår blev det en spontanutgång med Karrolur, Oliv, Lina, Jonas m fl. Mycket mycket skooj! :) Började kvällen med Shutter Island (för andra gången på 2 dagar..) och glass hemma i soffan med papps och bror, men sen blev jag lite rastlös och det fina vädret gjorde att stan lockade vääldigt. Sagt och gjort, jag hoppade på bussen och åkte in till folket som satt och gottade med vin och drinkar på Barsidan. Några (o)sköna grabbz satt bredvid och försökte får med oss till Port du Soleil, men icke! Det blev en vandring vidare till Trädgårn där det var dance för hela slanten. Vi väntade lääänge på bromance, men till slut kom den och lyckan var TOTAL :D Tror även att jag har lyckats catcha en förkylning såhär lagom till Rhodos, liiiiike... Hur som helst, sista bussen hem blev det och en innan oplanerad kväll blev mycket lyckad! :)

Idag är mina planer inte alls många. Jag tänkte försöka hitta någon som vill ligga och steka lite med mig, men vill helst ut på havet så får väl se vart jag hamnar.. Hade mer än gärna åkt ner till Ellinor i Gottskär, men jag har ingen car idag och då är det lite svårt. Cykeltur till Gottskär, någon? Hehe. Ska ta en sväng till mitt work också och lämna filmen som jag har haft alldeles för länge, samt hälsa på Jonna och Karin. Kommer nog bli en bra dag det här! :)

Puss ♥


Här får ni lite bilder från midsommar:



Min pluttebror och jag




RSS 2.0