HAHAHAHA



Såg att min kära klasskamrat Philip Stenholm hade länkat till denna videon på Facebook, var ju tvungen att kolla var det var. Snällasnälla, kolla på den! Alla som älskar Björn Gustafsson, kollakollakolla!

"Här kan du bara fråga vad har du för gear och talents? För fan, har ju det på papper, SÅN HÄR ÄRU! Kan du dansa? Snedstreck dance, aah tydligen!"

CHECK IT OUT. :D

Arg

Har precis ätit middag
och sitter nu redo att ta mig an högen-berget-kalla-det-vad-du-vill av religionsplugg. Usch. Har ju jobbat hela helgen så det har verkligen inte funnits någon tid att plugga.. =/ Känns inte bra, inte bra alls, - hej IG från Hasse Lann! Ska i alla fall försöka få in lite om hinduism, buddhism, yin & yang med mera med meeera. Skulle inte förvåna mig om jag slocknar över alltihop, då jag sovit så förbannat dåligt inatt, samt att dessa ämnen är rena rama sömnpillren.

Var på rätt dåligt humör ett tag på jobbet idag, och det blev inte bättre av en massa griniga kunder. Först och främst en miljard zigenare (skojar INTE!) som kommer och handlar kyckling, energidryck samt kakor, varförvarförvarför? Betalade gjorde dom enbart med enkronor, återigen: varförvarförvarför?? Vi har ju Cashguard, sån där man lägger i mynten själv, ett och ett, i ett myntinkast och det tog ju inte alls lång tid. Nejnej. Att dom inte kan svenska är ju också wonderful. Blir ju så lätt att kommunicera liksom.

Sen kom en gubbe som ville växla en tjuga till enkronor. Eftersom vi har Cashguard går det bara att växla ett steg nedåt (tjugo kronor blir först två tior, sen fyra femmor osv). När jag hade växlat ut till fyra femmor sa jag vänligt till honom att läga på en femma åt gången, men den jävla gubben säger då klämkäckt: "Äsch, vi kör alla på en gång, det går snabbare!" och så ler han precis som att han tänker men lilla vän, kan du inte det hääääär? Ja, men visst. Ut kommer en tjugolapp igen, och vi är tillbaks på ruta ett. Om du hade lyssnat på mig gubbjävel så hade du stått med dina enkronor nu, istället för en tjuga! hade jag god lust att vråla, men jag lyckades behärska mig (hehe, ville inte förlora jobbet med en gång..). Hatar människor (oftast äldre) som inte tror att jag kan mitt jobb utan har IQ tusenfoting bara för att jag sitter i kassan. Gaah. Gör det bättre själv liksom. Nej just det.

Jaja, nu ska jag sluta beklaga mig och ta ut mina aggressioner på religionsboken istället. Hehe, kom just på att det är Hasse Lann's religionsbok jag har här, så jag kanske ska chilla lite på det.. Bloggar kanske lite mer sen om jag hinner, annars vill jag bara säga: Don't forget Wallander ikväll (=Ola Rapace)! Puss!


Söndag

Heej.

Sitter hemma hos mormor och morfar just nu, har sovit där inatt eftersom mamma och pappa hade middag hemma igår. Jobbet igår gick bra, trevliga människor som jobbade så det var väl helt okej.. =/ Försöker ha positiv inställning! Måååånga människor jag kände som handlade, men jag antar att det är lika bra jag vänjer mig vid det. Haha, särskilt en person blev jag lite förvånad/stressad/generad/whaveter när han kom.. ;)

Eftersom jag jobbade stängning gick vi ju sistg och stängde butiken, och vi fick ta med oss hur mycket vi ville av allt bröd och alla bullar som fanns kvar! :O Blev lite chockad där för detg fick vi absolut inte på mitt gamla jobb. Så det var bara att ta för sig, jag plockade på mig av allt från grekiskt, grovt bröd, till vitlöksbröd, till vaniljbullar som jag bjöd på när jag kom hem. =) Ett litet plus där i alla fall. Men nu längtar jag bara tills att klockan blir tre så jag slutar jobbet. Då blir det iofs plugg. Hörs sen. ♥


Pluggpluggplugg

Hallå folket!

Här sitter jag och pluggar religionskunskap, och har gjort det de senaste två timmarna. Kommer antagligen att göra det de kommande två timmarna också, sen ska jag bege mig till jobbet. Inte ofta man (jag) pluggar på helgen, men till Hasses prov är det bäst att ha läst på... Är verkligen SÅ-inte-taggad för att jobba, det är helt sjukt. Är depp både för att jag hellre hade partat ikväll, dels för att jag saknar mitt gamla jobb. =( Och mina gamla arbetskamrater. Usch, känns skitjobbigt verkligen. Men jag vet att jag måste ge det en chans, kanske blir det skitbra.. =/

Så räkna inte med så mycket uppdatering idag, inte de närmaste dagarna heller, kommer inte att hinna det. Men efter tisdag blir det förhoppningsvis som vanligt igen, men ska ändå försöka hinna med ett par inlägg tills dess! =) Ni känner väl mig, kan inte hålla mig borta från bloggen alltför länge. ;)

Ha en superlördag nu, och ta´t lugnt! ♥


Några av godingarna som jag inte längre jobbar med.. :´(

Hysteri

Oh herregud. Såg precis Johan Palm uppträda på Idol. Och dom stackars stolpskotten tjejerna i publiken höll ju på att gråta ihjäl sig typ..! :S Vad är grejen? Dom stod liksom och störtgrinade.. (?) Sen kom det ju upp en tjej på scenen och hyperventilerade som satan, hon kunde typ inte andas, jag menar allvar. Trodde hon skulle falla ihop av andnöd typ. Jihde bah "Ursäkta, vad heter du?" Tjejen bah "Ah.. aah.. aaaahh.. ahh. aaah.. Aaann.. Anna-Liiisa..". Åh jösses.

Varför gråter dom!? Är dom ledsna eller? Vill dom ha honom eller vad? Jag förstår verkligen inte. För mig är Johan en liten pubbe-unge, han ser inte ut att vara mycket äldre än min bror, och jag förstår liksom inte tjusningen.. ?

Jaja, nu ska jag se på Kevin, han är så gullig.

Fridaay!

Hej lovers!

Äntligen får jag lite tid att uppdatera! Har varit hemma en stund, men bara legat i min säng och degat framför O.C. Nu är det dock Idol som håller på, Alice sjunger för dom som vill veta. ;) Tycker dock att Idol var femtusen gånger bättre förut.. Det var bättre förr helt enkelt! Haha.

Efter skolan idag blev det fika med sötnos-Nina på Condeco, en god macka med kyckling och soltorkade tomater för min del. =) Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, bland annat resor inför sommaren.. Får se hur allt blir med det! =) Myspys, tack för idag gumman! <3 Gick även lite i affärer, blev bl a Monki och Gina, men jag hittade ingenting. Eller rättare sagt, jag tvingade mig själv att inte hitta något. Måste spara mina pengar till julklappar och Tyskland.

I alla fall så blev det hemmakväll idag, hade som förslag att dra till Onsala men det kändes inte så lockande dels för att vädret suger b***e, dels för att jag inte var så pepp. Men imon blir det jobb 15-22.30, så jag missar mina favoritbloggares paarty =(=( Är verkligen ledsen för detta tjejer, men hoppas att det bli jättelyckat!

Just det, måste ju även berätta att jag dansad vals med Otto idag, och jisses vad han dansade bra!! :O Gaad. Alltså helt seriöst. Jag är helt mållös. Han måste ha övat en hel del. Haha, nej men seriöst. Kanske är det för att jag aldrig dansat med nån kille som verkligen för och kan dansa, men det kunde verkligen han. Plus att han sa till mig "Va bra du dansar!", hehe, yes I'm good. Nej, men man kunde inte dansa dåligt med honom typ, man bara flöt omkring. Han höll upp armen hur högt som helst hela tiden, och höll tag i en asbra. Ojoj. Jag är helt imponerad, kanske ni märker. Så dagens tips är: dansa vals med Otto! Ni kommer inte ångra det.


Torsdag

Lite dåligt med uppdatering nu jaa, men det har sina anledningar. Dagen idag har varit minst sagt hektisk, i alla fall senare delen av den. Började med naturkunskapsprov på förmiddagen som gick oväntat bra. =) Sedan efter skolan åkte jag och mina kompanjoner Ida och Carro till Norra Älvstranden (lååångt!) för att besöka Swedbank och öppna ett konto till vårt företag. Efter många om och men fick vi ett konto med tillhörande kort, men vi kan inte göra nånting med det typ. Ja men det är ju helt underbart. Bara för att vi inte är arton. Det ska bli så göd på ett sätt, att bli myndig och få signa alla sina egna papper, utan massa krångel hit och dit. Och idag är det exakt tre månader kvar tills det smäller! =)

Det blev alltså en liten roadtrip för M.I.C UF idag, riktigt bra för sammanhållningen i företaget tror jag! ;) Efter att vi suttit i 45 minuter på banken och snackat hit och dit om hur vi ska göra, så ska vi tacka för oss och gå. Jag och Carro försöker vara lite professionella av oss och säger lite diskret "Tack så mycket." och tar i hand, sen kommer Ida: "Tack Uffe!". Hehe. Till saken hör att killen hette Ulf och var i 25-30 årsåldern. Ofta man kallar en banksnubbe för smeknamn. Illa Ida, illa. :P

Kan ju också säga att vi kände oss inte riktigt hemma i krokarna kring Gamlestadstorget, fick en hel del blickar, och när jag dessutom råkade börja prata om Bonde söker fru (gud förbjude enligt mina töser), och sa BÖG högt, ja då höll ju Ida och Carro på att sjunka genom jorden. Jag försökte ändra mig och säga homosexuell, men nej, det gick inte för sig. Oh my god, säg inte sånt högt typ. Han är ju för tusan bög! Vad är grejen med det liksom? ;) Jaja, jag blev i alla fall grovt nerröstad med mitt bonde-söker-fru-snack. Buhu =(. Känner tre personer som också ser på detta program; Karolina, Olivia och Nina. I like you! ;)

Måste även nämna killen med svinto-hår på Nordahls. Herregud, det var läskigt. Dessutom skjorta som var öppen till naveln (typ) och rakat bröst, med lite stubb. Eeeew. Sorry, men jag kunde inte låta bli att märka detta, han blottade hela sin bringa rätt framför mig. Jisses.


Onsdagar, 20.00, tv 4, check it out!

Onsdag

Sorry för no update idag, men det har varit en rövjobbig dag verkligen. =/ Vaknade upp på strålande humör imorse, men sen gick det utför, men riskkapitalsedlar som skulle säljas, plugg som helst skulle försvinna, träning som skulle hinnas med, och ett tag där kändes allt bara helt för jävligt. Verkligen. Men det löste sig bra, och nu känner jag mig nästan på topp igen. Behöver bara lite sömn så tror jag jag ska vara redo för både naturkunskapsprov och bankmöte imorgon. =)

Lite TV-tittande i form av Bonde söker Fru nu på kvällskvisten gjorde också susen, jag älskar det programmet. Alla som inte ser der missar verkligen något, jag säger bara det! Bara det att Peter är inte bög, han känns verkligen inte så fjollig som killarna på hans gård. Men men, bara en reflektion från min sida, haha. Måste även säga att jag tycker Elias är den klart gulligaste på Hannas gård, man vill ju bara krama honom. Per är också en man som man skulle vilja krama om ordentligt men av helt andra orsaker, han är ju så nervös att han vet inte vart han ska ta vägen. Sansa dig liksom. Lite synd om honom, hoppas inte alla hans damer åker hem frivilligt. Ja, där blev det lite nörd-snack som bara riktigt insatta personer förstår (Karolina & Olivia?:P). Nu ska jag slumra, börjar halv elva imorgon, LYCKA.

Puss på er. ♥

Kväll

Gokväll på er.
Sitter här uppkrupen i min säng nu, har precis duschat efter att ha kommit hem från träningen. Kajsas pass idag, hon är grym den tjejen! Är glad att jag åkte iväg och tränade i alla fall, kände verkligen inte för det innan, - 4 grader ute och en färd på moppe kändes inte jättelockande + att jag har högar med plugg här hemma. Men jag fick gjort företagsekonomin och pluggat lite naturkunskap innan jag åkte, så det känns bra. =) Och efter träningen känns allt plugg lite lättare också.

Känns bara som att det är så mycket man inte hinner göra nuförtiden. Det är skola, och sen när man kommer hem finns ingen tid kvar. Då är det bara PLUGG och TRÄNING som gäller. Usch, gillar det inte alls. Och helgerna bara flyger ju förbi. Jag skulle vilja ha tid att göra så mycket mer, även om det bara är smågrejer. Min mormor är sjuk just för tillfället och skulle gärna bara vilja ringa och höra hur läget är, men på något sätt blir det såna grejer som blir bortprioriterade. =/
Mitt eget val i och för sig, man väljer ju vad man vill hinna med. Jag förstår inte hur folk hinner med pojkvän också, typ Ida (you're a strong woman!;)).

Jaja, nu ska jag sluta kvälls-gagga, och snart nana. Lägger upp dagens outfit imorgon. Puss på er ♥


En liten lista

Bloggvärldens allra:

Snyggaste: Kenza
Hetaste: Hm, om dom menar het som i "heeeeet" så: ingen.
Bäst klädda: Lisaplace
Coolast klädda: Amanda Berg
Sötaste: Lisaplace och StinaLee
Störigaste: Blondinbella
Mest imponerande: Blondinbella (tyvärr)

Vilken bloggare vill du:

Bli kompis med: Finns många som verkar trevliga, men Kenza verkar vara störtskön!
Ge en kram: Cornelia :D
Ge en diss: KISSIE, jag skulle verkligen må bra då.. heh. ;)
Helst träffa: Kenza eller Stinalee
Inte träffa: Alex Schulman, han är vidrig.

Tisdag

Godmorgon! ♥

Hoppas ni mår bra idag. Jag mår bara bra, men mitt öga är fortfarande svullet! Gaah, blir galen, idag är det en veckan sedan det började. Hela dagen igår så låg min mascara typ under ögat, vilket inte är sådär jättenice, och det berodde på att ögat rinner och håller på. Myys!

I alla fall så visade jag mami och papps klänningarna (<-- LÄNK) igår, och jag har nästan bestämt mig nu. Tror det blir den svarta med guldvolanger (sorry Ärret), men jag mailade Stylebystars igår och då skulle dom tydligen få in samma klänning i en annan färg idag, så jag ska vänta och se hur den ser ut. Dessutom är jag lite tveksam för hur storlekarna är, är ju en 36:a egentligen men klänningarna verkar så förbannat små. Jaja, vi får se! I eftermiddag/kväll blir det i alla fall beställning! =)

För övrigt går jag i skolan från kvart i tolv till fyra idag, helt okej tid, men med tanke på att vi har tre murder-lektioner är det väl lite si och så. Jaja, det blir nog bra. Återkommer i eftermiddag med dagens outfit, ska plugga en del och träna också, så vi får se när det blir. Sköt om er så länge.


Vacker



I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same

You don't know what you got till you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful



Måndag

Chill måndag har det varit idag, som vanligt. Första snön föll över Göteborg också, eller jag räknar det som första i alla fall, det som kom förra veckan var ju inte så mkt. Jag tycker det är lite mysigt i alla fall, och dessutom är det ju en månad kvar till julafton idag! Hoppas att det ser ut såhär gånger fem om en månad. =)

EA-konsert idag med, jag säger bara: Bille Jean med David! Ojojoj. Blir inte den grabben nåt stort så vet jag inte vem som blir det. Lite lätt hysterisk konsert-känsla innan när jag, Carro och Cornelia stod och trängdes som f*n, medan treorna (observera: TREORNA!) tyckte det var lattjolajbans att med all kraft trycka undan oss andra så att vi var på vippen att ramla ner för trappan (heh, lite krydd, men nästan). Jag är verkligen ärlig när jag säger att det ska bli skönt nästa år när vi är äldst på skolan. Men grymt skumt också, för det känns som att det inte var längesen man var äldst på högstadiet och gick i nian. Tiden bara flyger iväg känns det som...

Dagens störda var i alla fall Ellinor på geografin, vad hände där liksom? ;) Vi trodde att vi skulle få tillbaka våra prov, men icke sa nicke, istället fick vi sitta och leta upp berg på kartor och Ellinor kom in i ett flum-flow utan dess like. Galet! Tror vi fick höra hela Sunes Jul i falsettröst, det gick verkligen inte att stoppa. Jag kan ju erkänna att jag också var med där till en början, men när Otto började kasta onda, dödande blickar och Pierre väste: "Men ellinor, SERIÖST!", så återgick jag till att leta berg. Ellinor, jag ska ta med Sunes Jul-skivorna imorgon så kan du flumma av dig hemma. ;)

Nu ska jag visa dom underbara klänningarna för mamma och pappa, och se vilken jag ska beställa! =) So long.♥


Dagens;




Myskofta, Lindex
Strumpbyxor,
H&M
Strumpor med knappar,
Lindex
Stövlar,
Bianco
Halsduk,
Indiska
Väska, H&M

Enkelt och bekvämt!

Jul på Liseberg



Hittade denna bland mina gamla bilder, älskar den. Regnigt och jävligt är det, men ändå är alla så glada. =) Den är tagen förra året på Liseberg, när mina kära vänner var där, men jag och Ellinor hade annat för oss. Detta året ska vi med allihop, och jag hoppas att det slår förra årets besök med hästlängder. Nu när det dessutom är snögaranti så kan väl inget gå fel? ;)

Friday I'm in love


The des(s)ert

Efterrätten igår, ja det var den alla hade väntat på ända sedan vi såg menyn när vi kom. "Brownie med hallonphiladelphia",, mumma tänkte vi. Först serverades det skaldjursförrätt: räkor samt musslor på nån pastaplatta, helt okej, men magarna kurrade hos oss vid bord nr 1, så vi väntade förväntansfullt på varmrätten. Det bliev fläskfilé md bakad potatis och ungsbakade coctailtomater (eller nåt liknande, jag är ingen kock..). Gott det med, men inget jättespeciellt liksom, plus att det var miniportioner. Så förväntningarna var minst sagt höga när det var dags för efterrätten.

Äntligen kommer den, men vad händer här? Brownie'n är mindre än en tändsticksask. Wtf, tänker vi, WTF LIKSOM? ;) Hehe. Där satt vi, fortfarande hungriga, och tänkte äta oss mätta på brownie och så var det en enda jävla liten tugga. Grrr. Men i alla fall, vi smakade, och oh yes det var heaven. It tasted like little drops of heaven, för att citera Vänner. Redan efter första lilla knappnålstuggan konstaterade vi att vi nog skulle bli mer än mätta på det här.

Vad händer då? Jo, en liite för överförfriskad medarbetare vinglar förbi vårt bord (vårt bord var det mest eftertraktade), använder en pelare som strippstång (typ), och jag ser hur hon siktar in blicken på MIN tallrik. Två sekunder senare ligger min brownie i hennes mage. Noooo. Jaja, shit the same tänkte jag, inte hela världen liksom. Men vad händer då? Jo, hon går bordet runt (vi var 6 pers) och slukar ALLAS efterrätter! Den enda som fick behålla sin var Angelica som hade glutenfri. Till råga på allt spiller hon ut en cider. Hej och hå. Men hon var för påverkad för att bry sig utan stapplade vidare mot nästa bord, där hon åt upp en till brownie. Den stora frågan är: hur orkade hon? Jag var typ mätt efter min första tugga.

Det var kul i början, vi körde "Bord nummer tretton är ni klara? Jajjamensan fattas bara!" med hennes bord (alla andra var så jävla rädda satt och bah typ; shit vågar vi sjunga en snapsvisa, medan vårt borde körde Lambo och Armen i vinkel i högan sky :P). Men sen blev det lite för mycket, orka vara så full att man inte har kontroll över vad man gör, när man är på stor fest med middag, där chefen dessutom är med. Jaja, hon mår nog som hon förtjänar idag. ;)


Efter att denna bilden togs hann jag ta en tugga till. Det var gott så länge det varade. ;)

Parteey !




Fransklänningen!





"Vilket gott gäng!"

Jag är inte med på så många bilder, det var ju jag som tog alla.. Dessutom är mitt ena öga fortfarande svullet så jag kände mig lite lagom fotogenisk. Såna supersköna människor i alla fall, jag kommer sakna allihop. =(

Söndag

Hej hopp.
Hur mår ni en söndag som denna? Själv mår jag bra, lite trött och sliten från igår bara. Det blev en sjukt rolig kväll, helt galet verkligen. =) Skriver mer om det sen, då kommer även lite bilder, men för nu får ni nöja er med gårdagskvällens outfit:


Det blidde en supersöt blommig klänning á la Caroline,
svart på benen, satinjacka och massa smycken.
Klänningen var btw grymt bra att dansa i, så fort man rörde sig lite så shakade den för sig själv. Top. Notch.
Kanske inte lika bra som Jolines klänning iofs, den med fransarna. Bild kommer sen!

Lite trevligt från Lindex

Som jag sa; Lindex har verkligen bättrat sig vad det gäller både kläder och accessoarer. Här är lite av det jag kollade på idag. Tublinnet med rosorna samt paljettlinnet kanske får hoppa hem till min garderob när nästa lön kommer.!


Hej hopp

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen, lite tidigt att börja göra sig i ordning med tanke på att det börjar kl 19 och jag ska bara klä på mig och sminka mig, men håret måste hinna torka samt göras i ordning så varför inte börja i tid liksom. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig, fick med mig två superfina klänningar hem från Carro, får se vilken av dom det blir.

Övningskörning idag ja, har kört hela dagen känns det som. Först till sisjön, därefter till Kållered, hem, iväg igen till Kullavik, ner till Särö, tillbaka till Kullavik igen, hem... Känns väl sådär, eller det går ju bra att köra och så, men "finliret": växla smidigare osv. sitter inte riktigt där det ska i alla lägen. Men men, det kommer. En liten incident idag, eller i alla fall enligt pappa: körde in i en rondell preciiiiiis framför en annan bil, vilket jag absolut INTE höll med om. Jag har typ synfel när jag kör bil känns det som, ser dåligt i mörker, och min avståndsbedömning är som en fyraårings. Men det kommeeeer.! ;)

Fick även en supermysig kofta av pappa när vi var iväg. Hittade den på Lindex, hör och häpna, men tycker faktiskt att de har skärpt till sig lite. Innan fanns där bara "tantkläder", men nu kan man hitta en hel del snyggt där. =)


Denna kofta, mycket finare i verkligheten!



Lördag :)

Godmorgon vänner!
Lördag idag och jag är uppe med tuppen. Har mycket att göra idag, först och främst ska jag iväg till The R som så snällt lovat mig att få låna något att ha på mig ikväll, då min egen garderob har alldeles får smalt utbud. ;) Får se vad jag hittar för fint där! Sedan ska jag vidare med pappa på lite ärenden, massa olika affärer. Det blir jag som kör, så vi får se om vi kommer hem oskadda/levande. Är ju ärskilt lite osäkert nu i och med mitt öga, har ju typ nedsatt syn just för tillfället. =/ Men jag tror det ska gå bra!

Vet inte riktigt när jag kommer hem, det var därför jag tänkte passa på att blogga nu, men jag skulle tippa på två- tre-tiden nån gång. Då blir det dusch och andra förberedelser för kvällen, men ska nog hinna med att blogga också. Tänkte lägga upp kvällens oufit också. Jag ser verkligen fram emot kvällen, ska bli dunderkul verkligen, även om ryktet säger att middagen upptar typ hela kvällen. Men men, lite dans ska vi nog hinna med. ;)

Vad ska ni göra idag?


Skulle inte banga denna outfiten, har du nåt sånt här
liggandes hemma Carro..? ;)


Candy

Få saker är så mysigt i juletider, som att baka julgodis. Jag och mina kära vänner hade en sådan kväll förra äret, då vi bakade lussebullar (ingen kommer nånsin glömma Carros gula klet upp till armbågarna!), julkola, åt skumtomtar mm. Vi passade även på att byta julklappar samtidigt. I år blir det en favorit i repris, hoppas på att det blir ännu bättre än förra året, och JA, jag ska stanna hela kvällen den här gången! Lite nya recept tror jag vi ska försöka oss på, ska lämna dom svåraste till Ullis och stå beredd med videokameran. ;)

Det var även vid samma tidpunkt förra året vi åkte dödsfärd med Cornelias moppe (dödsångest på hög nivå där), samt fick Ida att äta en julkola, hon som aldrig äter godis annars. Men på julen tycker jag nog det är tillåtet att äta det man vill. 
 


Vi ska i alla fall banga lussebullar och pepparkakor, det är bara för nybörjare, hehe. Det kan man KÖPA. Hemmagjorde pepparkakor blir aldrig riktigt goda ändå, bara helt mjuka och smaklösa. Det ska vara Annas Fullkornspepparkakor (dom är faktiskt liite godare än dom vanliga).
Tycker vi går direkt på the advanced stuff i år, typ fudge och sånt. Eller egna skumtomtar, det vore verkligen nåt.

Vilket julgodis gillar ni bäst?

Christmas and New Year

Redan nu börjar folk tänka på vad som händer på nyår, och då även den stora frågan: vad ska man ha på sig? Lika jobbigt varje år, och det brukar sluta med att man stressar runt i mellandagarna (oftast dagen innan nyårsafton) och panikköper en klänning, man egentligen är lite halvnöjd med.

Förra året var jag ute i god tid och köpte en LBD som jag använde på både julafton och nyår. Tyckte det var skitbra, dels behöver man inte köpa två klänningar, dels har man nyårsklänningen klar långt innan nyår (skönt!) och det är lätt och kul att matcha klänningen olika till jul resp. nyår. T. ex så hade jag en röd kofta och röda strumpbyxor till min klänning på julafton, medan jag på nyår hade baraxlat, svarta strumpbyxor, högklackar och smycken.

Men fortfarande, man ska hitta klänningen! Gina, H&M, MQ, mfl mfl, alla har jättefina klänningar. Men vill man komma till festen/middagen och inse att man har likadan klänning som tre till? Svar: nej. Jag är en riktig chicken när det gäller att köpa över nätet, men till nyår funderar jag nästan på att göra det. Stylebystars har lätt de snyggaste klänningarna.


Vill man trots allt ha olika klännigar, skulle jag utan att tveka en sekund satsa på de här två. Vänster: nyår, höger: jul!


Volanger kan ALDRIG bli fel, dessa två är underbara.


Varför inte sticka ut med nåt annat än helsvart; ROSA!

Jag är verkligen helt förälskad i dessa klänningar, skulle lätt kunna tänka mig vilken som helst av dem. Det bästa av allt är att ingen av dem kostar över 599:-! Cyber-tomten, geee mig!

Vilken gillar ni bäst?


Vinterland

Hej! =)

Fredag idag, hur härligt är inte det? Den vanliga fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig, eftersom jag är hemma från skolan så är det ju inte annorlunda rutiner, men har ändå nån annan sorts helgkänsla. Har ju fått en riktig långhelg här nu, även om jag faktiskt hellre hade varit i skolan.

Ögat är bättre idag, kanske inte skulle använt så hårda ord mot den stackars salvan.. Så just nu försöker jag att stay positive, ta det lugnt och ösa på med salva! Har precis varit ute på en promenad med mamma och Elsa i det fina vintervädet, glittrar så fint överallt! Sitter dessutom och lyssnar på ulsånger nu, så julstämningen börjar infinna sig, haha. ;) Är ju trots allt bara liite mer än en månad kvar till jul (!).

Skriver mer sen.


Topp 5

Tänkte köra en Topp 5 med de sötaste kändibarnen idag. Och JA, välkomna alla som vill att påpeka att "alla barn är söta!" och yadayada, sure så är det säkert, men en topp 5 är en topp 5.. ;)

Femte plats

Shiloh Pitt-Jolie - har typ assnygga föräldrar (även om JAG personligen tycker att det finns grymt mycket snyggare människor än Brangelina), så hon har ju onekligen oddsen på sin sida att bli vrålhet. Och redan nu är hon ju söt som socker, typ rumpnisse blandat med... barn.


Fjärde plats

Violet Affleck -
även här snygga föräldrar, i alla fall mamma Jennifer Garner tycker jag är grymt vacker, pappa Ben Affleck har väl sina stunder han med, då är han riktigt snygg men ibland är han bara allmänt.. sunkig. Snart får denna söta tjejen dessutom ett syskon, antagligen lika sött.


Tredje plats

Leni Klum - jag säger bara; kolla på bilden längst till vänster! Drop deas gorgeous verkligen. Kommer säkert bli en riktigt hottie och modell precis som mamma Heidi Klum.



Andra plats

Suri Cruise - trots att jag tycker genuint synd om henne (pga inte-alls-så-snygg-som-alla-säger, galna, scientolog-pappan Tom) är hon i alla fall en underbart söt unge, och är mamma Katie upp i dagen. Btw, om man kan vara avundsjuk på en fyraåring, så är jag det; checka hennes porslinshy och håret.


Första plats

Kingston Rossdale - första och enda killen med på listan, kommer på första plats! Så otroligt söt är denna lille kille (han har även en otroligt cool mamma!), kolla lockarna på vänstra fotot lix.. Och backslicket på högra bilden är ju inte heller o-gulligt direkt. Sötnos!



Måste dock tillägga att det finns många andra goa kändis-kidz; Sean Presten & Jayden James (Britneys söner), Beckham's boys (Brooklyn, Romeo & Cruz), Apple Martin (Gwyneth Paltrow och Chris Martin's dotter), mfl mfl.
Vad tycker ni?

Breakup

Benji Madden och Paris Hilton har gjort slut!

Ja, Paris och Benji Madden har nu gjort slut. Lite synd ändå, tycker dom passade bra ihop, otippat par från början iofs och personligen trodde jag att det skulle ta slut efter en vecka eller två, men dom lyckades ju faktiskt hålla ihop i hela nio månader (!). Lite credd för det ändå, Paris är ju inte direkt känd för sina långa förhållanden.
Men, tydligen är de fortfarande kära och Benji uppger att Paris faktiskt är "frumaterial", så who knows, kanske får vi se en re-union inom kort..?

(bild: Posh24)



Kvällsmys

Nu har jag kollat på en del av Blood Diamond med mamma och pappa, och nu blir det strax Bonde söker fru. Höjdpunkten på veckan, typ. ;) Osykyldigt dömd kommer sen också, kan ju passa på att se på TV när jag ändå inte kan plugga, även fast jag får sitta och hålla för ena ögat för att inte bara se en massa brus.

Ska stanna hemma imorgon också, mailade Nisse förut och frågade om han ville att jag kom och gjorde provet, men han sa att jag absolut skulle stanna hemma för att det är få saker man ska vara så rädd om som synen. Så det blir antagligen ännu ett läkarbesök imorgon, eftersom salvan inte hjälpt ett dugg. =/ Nej, nu börjar Bonde söker fru, sköt om er. ♥

Aj

Fyfan vad jag hatar det här.
Har sovit i en och en halv timma, försökt blunda resten av tiden, och nu har jag återigen en jävla lapp för ögat. Har sprutat in salva i ögat så det räcker för ett helt år, men hjälper något av det? Nej. Jag har fortfarande lika förbannat ont, och har redan brutit ihop en gång pga av den äckliga smärtan + det faktum att jag inte kan plugga någonting till provet imorgon, eftersom jag inte kan läsa. Det går bra att läsa med ett öga i ungefär fem minuter, sen börjar jag se suddigt, få ont i huvudet och ögat tåras. Testade att spela in en del av skiten på min mobil och lyssnade sedan på det med hörlurar (kreativt eller bara idiotiskt?), men för att det ska gå in i skallen kommer jag att behöva lyssna på det minst femhundra gånger.

Hur i hela helvete ska jag kunna lära mig om celldelning och celluppbyggnad när jag inte ens kan läsa vad som står på dom förbaskade papprena!? Jag får panik. Och samtidigt blir jag så rasande på jävla Samskolan som är anledningen till att man får panikångest så fort man inte är 110 % redo och förberedd för ett prov. Hade jag gått på Burgården hade jag kunnat plugga med ett öga och varit lugn. Typ. Förlåt för ett väldigt hatiskt och onödigt inlägg, men jag har ont.


Onsdag

Hola people.
Idag är jag hemma från skolan. Vaknade upp imorse med ett öga som gjorde ännu mer ont än igår, så det var bara att t moppen bort till vårdcentralen. Väl där blev jag undersökt med sånt där ögon-vaaddetnuheter, dom bedövade ögat och höll på. Usch, vad det var obehagligt. =/ Ont gjorde det också, kan inte ens beskriva smärtan i mitt öga just nu, höll på att skrika högt flera gånger. Läkaren ba "Du är en tapper ung kvinna!" Haha. Det var lite kul ändå.

Fick även nåt gult i ögat för att dom skulle se om hornhinnan var skadad, så nu är jag gul runt hela ögat. Ser ut som att jag blivit slagen typ. :S Kan inte tvätta bort det än heller, för jag får inte röra ögat pga bedövningen. Jävlar vad jobbigt det här är. Jag råkar alltid ut för såna här skumma grejer! Läkaren kunde inte säga vad det var, han såg bara att det var som ett sår under mitt ögonlock (han böjde hela ögonlocket ut och in!), så jag fick en salva som gör att jag inte ser någonting. Allt e bara ett enda stort blurr i mitt vänsteröga, så nu går jag omkring med ögat förbundet. Grymt nice, not.

Önska 'krya på mig' för det kan jag behöva!

/M


Typ såhär

Bloggi

Oj va mycket skumma bloggar det finns, helt sjukt verkligen. Det är nästan roligare att läsa såna weirdo-bloggar ibland, man slutar aldrig att förvånas. Ja, det har hänt igen, jag har fastnat framför datorn, men nu ska jag ta mig i kragen, plugga i en timma och sen blir det medel-pass klockan åtta (med samma grymma Kajsa som igår!). Gillar inte att träna så sent egentligen, men vad gör man när dom bästa passen ligger placerade så... =/

Hoppas verkligen att mitt öga blir bättre under kvällen/natten och att det inte ploppar ut under träningen eller nåt.. Känns typ så nu, som att något trycker på inifrån. Inte nice! Och jag orkar/hinner verkligen inte åka till ögonläkaren, så hål tummarna för mitt öga är ni snälla, haha . ;)

Blir nog inte mer bloggning idag, när jag kommer hem sen blir det nog bara lite Sunes Jul (den bästa!) och sen bädden för mig. Puss / Matilda ♥

Right here

Var ett tag sen jag körde med dagens låt, so here we go:



When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me


When you're life is going too fast
Off the train tracks
I can slow it down
Just when you think you bout to turn back
Scared you might crash
I'll be your ground


When you're so trapped and there's just no key
And you can't breathe
I'll breathe for you




Tisdag

Hej på er.
Riktigt ruskväder idag, även om det börjar bli lite bättre. Riktigt förbannad blev jag imorse när jag cyklade till bussen, väl framme var jag totalt dyngsur. Mina vita Converse (som vid det här laget är mer åt det gråa hållet..) var alldeles fläckiga av lera. Usch för regn och blåst säger jag bara!

Anyway, dagen annars har väl varit helt okej, började med att jag deltog på klassrådet, vilket aldrig annar händer då jag normalt har sovmorgon på tisdagar. Men idag kände jag att jag kanske skulle pallra mig dit, om inte annat för att köpa biljett till Lusse-dansen. Lärar-Lars verkade inte märka det ens. =/ Han om btw fram till mig på naturkunskapen och undrade om vi kunde ha ett samtal om vad de andra lärarna sagt om mig, damn, hoppades att jag skulle slippa det i och med att jag bangade utvecklingssamtal. Jag är rädd.

Dagens sämsta var helt klart mitt öga. Satan vad det har gjort ont hela dagen. Tror vem som helst av Ida, Cornelia, Carro och Ellinor kan intyga det, thanks to mitt ständiga gnäll, men det gjorde ooooont. Det gör fortfarande svinont, men jag fick en Panodil av skolsyster som lindrade lite i alla fall. Om det är något i stil med min vanliga otur skulle jag tippa på att jag fått en tumör bakom ögat eller nåt. Hoppas dock att det "bara" är en vagel eller nåt.


Min mobil!

Köpte ju en ny mobil för en vecka sedan, men eftersom jag inte hade tillgång till Internet då så har jag ju inte hunnit visa den, hehe. . Det är en LG KC910, och den är grym. =) Har dessutom en 8 megapixels kamera, så nu kan jag ta bra bilder även om jag inte ha kameran med mig. Det kunde jag inte göra innan, då hade jag min schletna 1,8 megapixels och efter det Carros begagnade med en fet repa rätt över linsen. Men nu blir det andra bullar.





Dagens;


Byxor, Victoria Arena
Tunika, Zara
Armband, grekland
Klocka, Regal
+ vita Converse, brun dunjacka och halsduk!

Ber om ursäkt att strumporna förstör hela bilden.. höhö.

Kallt

Hej!
Kom hem tidigt från skolan idag, tror jag var hemma runt kvart i två, men lyckades stå emot begäret att sätta mig framför datorn. Och tur var väl det, för annars hade jag väl suttit ändå fram tills nu. Har istället ägnat mig åt att plugga naturkunskap, sjukt tråkigt om jag ska vara ärlig, men det måste göras. -.- Har tagit ett litet break nu, det blir strax middag, sedan ska jag ringa Nina för lite telefontid, sedan blir det plugg igen och träning. Ingrids pass, wie x) Var inte på det förra veckan så det ska bli SKOJ!

Mami fotade dagens outfit förut också, den var absolut inget speciellt idag, gick dessutom med jackan på mig hela dagen i skolan för det var så förbannat kallt.

Btw, om någon vet varför Limewire strejkar och inte vill ansluta till nätverket så snälla let me know!


Blommor och present

Som jag skrev tidigare så fick jag alltså en superfin blombukett och en lika fin present igår. Det var ju min sista dag på jobbet! Känns verkligen hur tråkigt som helst, även om det ska bli skönt med den korta resvägen till mitt nya jobb så saknar jag redan allt. =( Men, det är inte långt kvar tills jag tar körkort och förhoppningsvis kan man få tag på nån billig gammal skruttbil, och då vill jag byta tillbaka. För jag trivdes så himla bra!

I alla fall, presenten var ett Nobelglas från Orrefors (!). Dom är hur fina som helst, och rätt dyra dessutom. Fick ett sådant i julklapp av jobbet förra julen, så nu har jag två, perfekt. Inte så ball att sitta med ett sånt glas liksom.. Så himla chockad blev jag, trodde inte jag skulle få nån avskedspresent eller nåt sånt, hade inte ens funderat på det. Tack tack, och hoppas vi ses snart igen! ♥



Måndag

Godmorgon.
Jaha, idag var det en sån där dag. Då man försover sig. För det har jag gjort. Börjar egentligen 08.15, men slog upp mina blå-gröna vid fem i åtta och fick känslan av att nåt inte stod rätt till. Tjena, ofta jag vaknar av mig själv annars. Ny mobil = inte så bra koll på nya alarmet. Jaja, för övrigt känner jag mig på topp idag. Nu kan jag istället ta det lugnt, då min nästa lektion inte är förrän 10.40. Ingen geografi idag heller eftersom dom andra ska göra provet.. x)

Nu ska jag äta lite frulle, kanske hinner blogga lite mer sen, då kan jag visa dom den fina presenten och blombuketten jag fick på jobbet igår! =)


Topp 5

Var ju ett tag sen jag körde med en "Topp 5", så jag tyckte det var dags! Idag är kategorin: svenska hunkar. Och folk, ta inte detta för seriöst, jag gör det bara för jag tycker det är kul. ;)

Femte plats

Erik Johansson - helt klart bäst som Tobbe i Eva & Adam, men han har nåt den där grabben. Störtskön och charmig, synd att man inte fått se honom i fler filmer. Ni kan se honom i Eva & Adam-serierna, "Fyra födelsedagar och ett fiasko" samt "Sthlm Boogie". (LÄNK)



Fjärde plats

Björn Christiernsson - han i Äntligen hemma ni vet? Nej, kanske inte, tror inte ens han är med där längre, men whatever. En händig man, honom gilllar vi.

Foto: TV4


Tredje plats

Fredrik Ljungberg - behöver nog inte säga så mycket, GRYM på fotboll, ganska stekig kropp, jättecharmig, dessutom ger han ju en bra bild utåt för Sveriges skull, höh.



Andra plats

Björn Gustafsson - även om hetsen kring honom lagt sig så tycker jag ändå att han förtjänar en andraplats. Störtskön grabb, söt som socker, rolig som få, vad mer kan man önska sig?



Första plats

Måns Zelmerlöw - OHYES, säg vad ni vill, men han är snygg, han är grymt begåvad, och dessutom galet trevlig och ödmjuk. We like.





Sunday, sunday

Godmorgon!
Vaknade väl inte upp med riktigt så bra humör som jag skulle velat, men det blir bättre. Har bestämt mig för att sluta tänka på allt negativt (som egentligen inte är alls mycket, och därför inte ens förtjänas att tänka på!), och istället fokusera på allt positivt. =) Som att det börjar gå mer och mer mot jul, geografiprovet är avklarat, lönen kommer om inte alltför lång tid... Såna saker.

Just nu sitter jag och försöker fixa Limewire, som har strejkat ända sedan vi hade strömavbrott. Inget Limewire= inga jullåtar. Sen ska jag bara kolla lite bloggar, efter det blir det plugg -.- Tråkigt men sant, i veckan väntas naturkunskapsprov, samt att jag är waaaay behind i matten. Ska försöka hinna med en promenad också, tveken på om jag lyckas klämma in det, ska med bussen till jobbet klockan 2. Sista dagen idag... =(

Vad ska ni göra idag?




Haha ;)


Sent

Hej.
Kom precis hem från kalaset hos min kusin. Första gången jag såg deras hus och jag måste säga att det var hur fint och mysigt som helst! Låg typ mitt ute på en åker kändes det som, men det var verkligen supermysigt. Kollade på bilder från deras bröllop som var i augusti då, massa album som dom hade gjort, samt ett bildspel som min bror fixat till. Jösses vad brun man var då. :S Nyss hemkomen från Grekland liksom (dagen innan). Att färgen sen försvann på två sekunder är ju en annan femma, men det var kul så länge det varade..

Nu är jag verkligen svintrött och så jävla pissed på alla i min familj. Är irriterad på allt och borde nog egentligen bara sova. Fyfan. Hoppas på en bättre känsla när jag vaknar upp imorgon. Sov gott. ♥


Jag på bröllopet i somras.

Jobb

Nu sitter jag på jobbet, har precis ätit lite lunch. Som ni förstår blir det inte mycket uppdatering idag, för precis som jag skrev igår åker jag direkt från jobbet till kalas hos min kusin. Lite hektisk dag, men men. Så vet ni varför det inte kommer nån uppdatering. Puss ♥

Jul på Liseberg

Ja, idag öppnade Liseberg för julen. =) Så himla mysigt. Som det jul-freak jag är tycker jag det är supermysigt med all julbelysning och kransar och granar och sånt runt om i stan, och självklart är Jul på Liseberg inget undantag. Och i år har dom snö-garanti! Ska bli spännande att se hur det ser ut, såg det i tidningen idag, det är tydligen sån snö dom använder i filmer, gjord på papper och vatten (?). Så snart blir det Jul på Liseberg, dom som vill hänga på kan räcka upp en hand. =)


Mycket man missar

Detg är galet vad mycket man missar när man inte har tillgång till Internet. Från att vara van vid att kolla X antal bloggar dagigen, till att inte alls kunna uppdatera sig. Men desto roligare är det att komma tillbaka, det är som en hel bok man har att läsa från alla bloggar.. =) Kul är också att se att besökarantalet här inne på bloggen har hållit sig relativt högt och jättestabilt även fast jag bloggat typ två gånger på två veckor. Väldigt roligt att folk klickar in sig här varje dag för att se om jag har uppdaterat..! Och nu ska ni får uppdatering folk. Jag lovar.

PS. Grattis grattis till Olivia som fyller år idag! Hoppas Ida gav dig min hälsning idag, blev riktigt sur på mig själv för att jag glömde träningskläderna hemma och inte kunde hänga med på passet. Hoppas i alla fall att du har haft/får en fortsatt toppen-födelsedag! ♥


Fredagkväll

Kvällen ikväll
blir lugn. Moa och Tove kommer hem till mi casa och vi ska bara chilla, ta det lugnt, slappa (höhö, finns det nåt mer sätt att säga det på?) och kolla Idol eller nån film/serie. Jag har ju ett ganska bra utbud enligt mig själv, med OC-boxarna samt Vänner-boxarna. Dessutom har jag just för tillfället Carros OTH-box, samt Ellinors oslagbara Sunes Jul. Me likey! Så klockren va. Dessutom har jag ju Eva&Adam-boxen, och Sthlm Boogie. Inte illa, inte illa. Haha. Om det är någon som känner sig sugen på det oerhört saftiga utbudet så kom hit vettja. ;)

Jag ska jobba imorgon, också en av anledningarna till att kvällen blir lugn. Denna helgen över huvud taget bjuder inte på så mycket spänning, direkt efterf jobbet imon blire kalas hos min kusin som fyller 29 år. Shit pommes. Söndag förmiddag är ledig för att andas, sen blir det jobb 15-22.30. Ball. MEN, jag laddar till tusen för nästa helg är det... firmafest! Haha. Whatever, jag tycker det ska bli askul i alla fall. =)


Jag gillare.

Whaat

Åh herre.
Det har gått så lång tid sen jag kunde sätta på datorn hemma och blogga, att jag inte ens minns hur det känns. Så jag kom ner till mormor och morfar nu idag, för att blogga. Vad får jag höra? VÅR INTERNETUPPKOPPLING FUNGERAR NU.

Jag ska slå min bror så mycket när jag kommer hem. Han har inte sagt något till mig! Skitunge. Här har jag gått och lidit (nästan), medan han suttit och hånskrattat på sitt rum. FY.

Men, nu är jag i alla fall redo att börja blogga igen. Hallelujah. ♥

Hola

På väg till ställe nr 3 för dagen, men just nu sitter jag och väntar på Jesper som duschar. Lite seg måste jag säga att han är. Eller nu var han visst klar. Jaja, vi ska börja röra oss bort mot födelsedagsbarnets hus, typ nu. Får se hur länge jag stannar, är redigt trött efter gårdagskvällen samt denna dag, och har lite plugg hemma som kallar.

Ni får ha det bra, vi hörs förhoppningsvis så snart som möjligt igen. =)

Kvällen igår...

... var mycket lyckad!
Planen var att jag skulle hem till min Moagoa för filmkväll med henne och Tove, men när jag satt och åt räkor med mi familia smsade Jesper att det var tillställning på G hemma hos honom. Så hej hopp till den hemmakvällen, snabbt som satan på med smink och lite oskabbigare kläder än mina mysbrallor jag för tillfället gled omkring i. Efter många om och men tog jag cykeln (mamma ville prompt att jag skulle ta moppen, och undrade vaarför jag inte kunde göra det), mötte upp Moa och sen begav vi oss till Jesper.

I dörren möttes vi av en Joakim med byxorna nere vid anklarna samt en arabisk (?) mössa med pärlfransar. Hehe. Chill tänkte vi. Det blev i alla fall en riktigt chill kväll med folkdans-snack med lite Sam-folk som var där, en vääldigt övertaggad Saudi som höll på att skrämma ihjäl mig/göra mig döv, en lite för påverkad lillebror (-94) som var på allt som rörde sig, allsång och krök. Vi gillar't helt enkelt.

När det blev dags att röra sig hemåt blev jag kvar på busshållplatsen en stund, kollade på Felix fina cykelkonster, och fick min cykellampa söndertrampad. Haha, så stört, vad är tjusningen i att stampa sönder en lampa liksom. ? Jaja.

En TOPPENLYCKAD kväll blev det i alla fall, för det är alltid är lika kul att träffa dessa störtsköna personer. Mer av det, tack. Tack Jesper för vi fick komma! =)


Kvällens mesta allsångslåt, grymt random och otippad i sitt sammanhang, men OJ va den var uppskattad. =)

Fars Dag

Hej på er. =)

Är återigen hos mormor och morfar, idag är det Fars Dag-firande som gäller. Har redan varit hos farmor och farfar där det blev en smörgåstårta som inte var lugn. Jag skojar inte den var typ 20 cm hög. Mumma på den, nu sitter andra halvan av släkten och käkar pizza/thaimat, men jag chillade lite på det då jag fortfarande är hur mätt som helst efter "lunchen".

Misstänker att det blir nån god efterrätt sedan också, så jag skulle tro att jag kommer ikapp kalorimässigt. ;) Denna dagen är inte lugn någonstans, varken vad detg gäller förflyttningar till olika ställen eller mat. Senare idag ska vi vidare till våra kompisar, eftersom det vankas försenat födelsedagskalas. Och vad fick jag reda på att dom hade för mat att bjuda på.. jo, TRE STYCKEN såna smörgåstårtor vi käkade förut. Herre. Vi får väl se om jag rullar hem sen eller om jag blir kvar utan att kunna röra mig. . .

Kom att tänka på det här med Fars Dag, det är väldigt olika hur man firar det. Som ni säkert förstår så har vi väldigt advanced firande där vi åker till hit och dit för att fira både morfar och farfar, men gör alla det? Skulle inte tro det, vissa firar inte Fars Dag alls mycket. Jaja. Jag och bror gjorde i alla fall en stor frulle till pappa imorse och så hade jag köpt en snygg T-shirt från H&M. Nästan så jag vill ha den själv. Jag kanske tar den när han inte ser..


Hej för nu

Måste dra härifrån nu, men jag återkommer imorgon, för då blir det Fars Dags-firabde här hos mormor och morfar, och då är det JAG som bloggar.! Ikväll blir det myspys-kväll med mina favoriter Tove och Moa, något jag verkligen ser fram emot. =) Hoppas ni alla får en supermysig/galen/random lördagskväll, och håll i hatten! =)

Kisses. ♥

Dagen idag

Tänkte bara berätta lite om min dag.
Började med att klockan ringde halv nio hemma hos Nina, då gick vi upp och åt en god frulle bestående stora bar's (?) av müsli ungefär som man hällde mjölk på så svällde dom, skitgott kan jag säga för er som inte testat.! Tummen upp helt enkelt. =) Satt och snackade, kollade Kungsbackas skolkatalog och så, sen moppade vi till ICA och lämnade tillbaka filmen vi såg på igår. What happens in Vegas var det, har sett den innan, rätt rolig är den. =)

Pappa hämtade mig klockan tio vid Kungsbacka station, sedan var det jag som körde oss till Frölunda Torg där jag skulle agera smakråd åt pappa som skulle köpa jeans. Det gick jättebra att köra, och tur är väl att jag börjat komma in i körningen nu, ska antagligen ta min första lektion nästa vecka (vågs på det). Förutom vid ett tillfälle då jag nästan orsakade pappa en hjärtattack genom att köra in i en rondell liite för snabbt, samtidigt som en bil kom från andra hållet. Jaja. Övade på att parkera också, gick väl sådär.

Efter att vi letat jeans till pappa körde han mig till stan där jag träffade Cornelia och Ullis för lite Fars Dagspresentletande samt låång fika på Fröken Olsson, med den godaste kladdkakan. Jag och Cornelia fick efter många höga (från Cornelias sida) skratt planerat vår engelskalektion vi ska hålla i på måndag också, credd till oss. =) Den kommer bli grym. Köpte sedan present till papi och styrde sedan kosan hemåt igen. En rätt så aktiv men ändå skön lördag. Men min fråga är: Var höll du hus Ärret?




Katy Perry



Dagens låt blir utan tvekan Hot n' Cold med Katy Perry, tycker den är riktigt skön! =)

Abstinens

Vänner! ♥

Äntligen äntligen har jag fått tillgång till dator, även denna gång är den mina kära morföräldrar som får stå ut med att jag kommer hit och beslagtar deras dator.. Shit alltså. Ingen bloggning på typ en vecka, inget läsande av andras bloggar, INGENTING! Jag har missat hela Kenzas Liverpool-resa, jag vet varken upp eller ner i bloggvärlden. Feels horrible! Vill ni så får ni gärna uppdatera mig om något viktigt hänt. Anledningen till att jag inte bloggar: vår internetuppkoppling fungerar inte. Så vet ni. Jag vet inte hur man fixar det, ingen jag känner vet hur man fixar det, men trust me, på måndag är det JAG som ringer support! Har väntat nu hela veckan på något form av mirakel, att det helt plötsligt ska börja fungera, men nej. Det är helt dött. Och jag mår dåligt av detta. Typ.

Tänkte i alla fall passa på att inläggs-bajsa lite medan jag är här, så ni får nåt att läsa. Lämna mig inte, jag är tillbaka snart. ;)

Christmas

Har suttit med min önskelista ett tag nu, den är nästan klar nu. Jag vet, jag blir som ett litet barn så fort det börjar närma sig jul, men önskelistor och allt. Men i alla fall, börjar få sån himla längtan efter julen nu! Jag älskar verkligen julen, finns det något mysigare? Och nu har dom (enligt Carro) börjat julpynta Göteborgs gator och torg, yaay. =) Det finns så mycket fint i Göteborg vid juletid; Jul på Liseberg, NK:s julfönster, all belysning längs avenyn, den stora granen inne på Nordstan, alla julkransar som hänger över gatorna... Och sist men inte minst: Bingolottos uppesittarkväll! Alla som vill är välkomna att mobba mig, men jag tycker den är så mysig. Uppesittarkvällen är verkligen en familjekväll när man sitter uppe länge med julgodis och julmust och i vår familj har vi alltid följt rimstugan och allt det andra i Bingolotto justg den kvällen.
Aah, jag älskar det! ;)

Idag vid lunchen bestämde vi i alla fall att innan jul ska det hinnas med ett besök på Liseberg (Ellinor nu följer du med!), samt julbak och julklappsbyte hemma hos Flumm Crafoord. Mys, gemenskap, glädje, kärlek, det är det julen handlar om tycker jag. =) Haha, nu får jag nog ta och sluta innan jag kvävs av min egen sentimentalitet och poesi.

Och för att vara ännu jobbigare så får ni här några (dom bästa!) julsångerna. Snälla, lyssna, och jag lovar att ni kommer att få den rätta feelingen redan nu. ;) Skriv gärna en kommentar med era bästa julsånger/låtar för jag är en sucker för sådana! ♥


Wham - Last Christmas


Mariah Carey - All I want for Christmas


Carola - Himlen i min famn

Har säkert ett tjugotal andra låtar också, proppar alltid min iPod full med julmusik typ den 1:a september.. Hehe, skämt åsido, men jag ska nog börja fixa lite Christmas music snaart...

Julklapp



Denna iPod-dockan funderar jag på att skriva upp på önskelistan. Den verkar va jättebra, enligt annonsen blir ljudet "högt och fläskigt", och det låter ju bra eller? ;) Behöver verkligen en sån här, både då det alltid är ett problem med musiken vid middagar och annat, för knappt någon har iPodhögtalare, men också för att jag nästan aldrig spelar musik i mitt rum längre, förutom när jag spelar skivor. Men all musik man har på datorn/iPoden blir ju aldrig lyssnad på när man är hemma. Får nog ta mig en funderare, men det lutar åt att denna åker upp på listan! Finns på Teknikmagasinet.

Yes

The electricity is back!
Hallelujah moment, efter att ha varit utan ström i tre (tre!) dygn, har ljuset äntligen återvänt till vårt hus. Dock försvann routerns och modemets funktion i samband med strömmen, så jag står nu ensam med en dator utan internet. Fyfan för att bo på landet säger jag bara.
Chill när vi under hela helgen endast haft ström i två rum, och alla våra andra grannar har levt livets glada dagar utan några som helst el-problem. Jag kan säga såhär: jag fick sminka mig under kökslampan och jag höll på att slå ihjäl mig när jag likt en blind trevade mig nerför trappan inatt när jag skulle gå på toa. Ochill!

Jaja, enough med klagandet nu. Ska väl passa på att uppdatera lite medan jag kan, sitter nämligen hos mormor och morfar nu. Hoppas på att internetanslutningen återvänder mycket snart, så att jag kan återgå till mitt normala blogg-jag. ;)

Dagen har i alla fall varit bra, kan sammanfatta den med Cornelia-och-Matilda-flumm. Det var måndagsflumm all day long, och Cornelias asgarv klingade fint genom hela Samskolans korridorer vill jag lova. ;) Jag skrattade jag med, dock var inte mina skratt lika genomträngande. Men vi gillar´t! Säger bara: that´s awesome dude!

Heidi Klum och Barack Obama?!
Tyckte bara denna bilden var lite rolig ;). Seal med en Barrack Obama-mask, och btw är Heidis kläder HELT grymma.
Tummen upp!

I'm bad

Min uppdatering är väldigt dålig nu. Jag vet det, jag vet det. Men det har sina skäl, och jag lovar er att nästa vecka kommer bli bättre. M.Y.C.K.E.T.B.Ä.T.T.R.E. Hörs snart.  ♥

Just det

Tusen tack till söta Amanda som gjort min blogg så tjusig! Kan inte beskriva hur nöjd jag är med den nya designen, var så sjukt trött  på den gamla. Nytt och fräscht, det gillar vi.

Kissnödig pojke

Haha, just det ja.
Skulle ju berätta en sak som hände på jobbet igår. Som jag tyckte var svinball, men som säkert inte kommer låta lika kul nu. Men skit samma, jag har kass humor.

Jag och Johannes stod i alla fall i självscanningen, när en liten pojke kommer och frågar om vi har nån toalett. Jag öppnar munnen och ska precis peka bort åt det hållet där kundtoaletten ligger, när Johannes snällt förklarar för killen att den är sönder (höhö, just det ja, det glömde jag). Den lille pojken som står och stampar och kniper ihop benen, säger då plågat: "Meen, vart går DU på toa då??" Hahah. Både jag och Johannes började garva, för det var en så klockren kommentar, liksom hej vi har 250 anställda och ingen toalett. Han kunde ju inte veta att vi har en speciell kundtoalett, och att kunderna inte får gå på personaltoaletten. Så vi stod där och visste inte riktigt vad vi skulle göra, tills en annan kollega till slut kom och visade pojken till personaltoaletten. Vi kunde ju inte låta honom pissa på sig liksom..

Varenda gång jag och Johannes gick förbi varann under resten av kvällen kom kommentaren upp igen: "Öh du, vart går DU på toa??" Yes, så roligt har vi det på jobbet. xD


Jag lever

Yes det gör jag, även om man skulle kunna tro att jag har dött eller nåt. Saken ´är bara den att jag jobbat både igår och idag, samt att vi har strömavbrott hemma. Hallelujah. Två rum har vi ström i, tror ni jag pallar att sitta med min familj och trängas där eller? Svar nej.
Så jag tog min moppe och slirade/halkade/kanade ner till mormor och morfar (JA, det är halt ute!), och beslagtog deras dator. ;) Blogg-abstinensen är här igen, jaa.

Jobbade 9-16.30 idag, och imorgon blir det jobb igen. Inte det roligaste men I need the money. Nu har jag även lagt lapp i chefens fack om att jag vill komma på firmafesten, haha. Jag känner mig dissad. Som fan. :P Gick runt och grinade hos alla mina kollegor igår, samt försökte ragga upp nån snygg gosse att gå med, för på inbjudan står ju "du och respektive är bjuden..." Jag kan bli en respektive! Iiih. Just det, jag kan ju ringa facket och fråga. Är ju änna homies med dom där nu. x) Hehe. "Hej, Matilda heter jag, vad säger facket om att ett företag inte bjuder en anställd som sagt upp sig men vars uppsägningstid inte gått ut då firmafesten äger rum??"  Jaja.


RSS 2.0