I want it that way

Heejee!

Så var det söndag igen, dags för bloggupdate typ.. Söndag är nästan enda dagen då jag har tid att blogga, försökta kirra ett inlägg från mobilen förut, men riktigt så hightech var den inte.

Har jobbat hela helgen, gårdagen var ett rent helvete, kom hem vid halvfemtiden på morgonen efter en sjukt lyckad kväll med underbara människor, åkte till jobbet vid tre men var ändå inte helt levande. Inte alls levande nu när jag tänker efter. Tyckte ganska synd om mig själv, men det är väl okej ibland eller... Var bara jag som skulle jobba, dom andra var lediga. Kul när det går bra för andra! Jobbet var en blandning av den värsta huvudvärk jag någonsin varit med om, och typ två ton cement parkerade på vardera ögonlocket. Att det sedan kom in en idiot-gubbe som skulle byta sin jävla glödlampa fyra gånger gjorde ju inte saken bättre, men jag var faktiskt ändå på ganska fint humör :) Kanske berodde det på att mitt sällskap kvällen till ära var Therese, man får sig alltid ett gott skratt med den tjejen.. "Åh asså, jag har haft sån ångest för att jag inte skulle kunna följa med på personalfesten, alltså jag DRÖMDE om den inatt, och Matilda, DU var fullast av alla, och du stötte på CLAES!" Haha, det är då en sak som aldrig skulle hända.

Kan också bero på att jag sitter här och lyssnar på Backstreet Boys nu, BB som jag inte lyssnat på på säkert sju år eller något sånt, men som helt plötsligt vaknat till liv i mig igen. Finns det nån anledning till det måntro..? Finns även lite andra saker, eller främst en person, som virrar runt i mitt huvud och gör mig gaaaalet förvirrad. Men jag tror det är en bra grej. :) Suck, varför kan man inte bara få veta allt man vill, när man vill. Eller se in i framtiden.

Jaja, glad första advent på er. ♥

Elegi

HEJ BLOGGEN!

Ibland känner man bara för att använda versaler, och varför inte liksom.. Sitter här och väntar på att min Iphone ska ladda (?) klart. Ja, wieeee, den har äntligen kommit. Har varit en oliidlig väntan, och jag har fått hålla till godo med en 3310 som förvisso har underhållit mig med hjälp av Snake, men det ska bli otroligt skönt att slippa den..

Annars då.. Snart helg! Typ. Bara morgondagen kvar, sen är det i alla fall helg för vår klass. Bara en lektion på morgonen på fredag så det räknas väl knappt. Ser fram emot fredagen mega, tror det kommer bli sjukt kul =) Sedan blir det mest jobb i helgen vad jag vet än så länge, men vi får se.. Igår var det en månad kvar till julafton, den är sjuuk. Verkligen jättesjuk, jag måste typ börja köpa julklappar NU. På momangen.

Mamma frågade mig igår vad jag önskade mig, och jag känner mig redigt gammal och mossig, för jag kommer verkligen inte på något. Eller okej, om jag verkligen tänker så det knakar är det väl klart att jag kan komma på något, men det känns liksom inte så viktigt på nåt sätt. Fram tills typ för några år sedan (eh, förra året, vadådå?) var det liksom hetsen på att ha störst julklappshög.. men ja, prioriteringarna har helt klart ändrats, särskilt inför denna julen. Det känns viktigare att umgås, ta hand om varandra och bara uppskatta allt det fina man faktiskt har runt omkring sig. Hej nörd, men jag tycker faktiskt det är så. Det jag verkligen vill ha köper jag själv, sen är det väl kul att få något litet också, men jag tycker det är roligare att ge i så fall.

Imorgon blir det förhoppningsvis en tur på stan med Moa, ska försöka hitta något vettigt att ha på mig på fredag och även köpa lite nödvändiga prylar. Peace out. ♥


Fall begins to fail




12:08

God morgon,

söndag igen, och jag skulle vara på sjukt bra humör om det inte vore för att jag känner mig så äckligt instängd i detta huset. Jag skulle ge så mycket för ett eget krypin, jag skulle nog till och med nöja mig med ett rum nånstans. Få sköta sig själv och sitt eget, inte mycket lockar mer just nu.
Jag klarar inte av att inte få bestämma över mig själv, att ständigt ha två personer som lägger sig i ens liv som om man vore tolv år gammal, och på toppen av allt till och ha en tre år yngre jävla människa som ska bossa runt en. Som vi konstaterade i fredags; småsyskon vet exakt vilka knappar de ska trycka på för att det totalt, helt och hållet ska rinna över kanten. Jävlar.

Känns ändå skönt att studenten inte är alltför långt borta, dörren till frihet. Dagar som denna vill jag bara fly bort från hemmet och aldrig återvända, tur att det faktiskt kommer stunder då allt vänder.

Är så oerhört tacksam över mina fina vänner som alltid gör mig glad, hade jag inte haft er vet jag inte vad jag hade gjort. Är så sjukt förvirrad just nu, men jag tror ändå det är på ett positivt sätt, det får tiden utvisa som vi säger..

Nu måste jag sätta igång med min söndag!


FRIDAY

Saker jag älskar med fredagar:

Den jobbiga delen av veckan är över, det är HELG!
Vi går bara i skolan mellan halv tio och halv elva, vilket är gudomligt härligt
♥ Om man skulle råka ha lyckats att inte planera upp all sin tid kan man ha en mysig Idol-kväll (händer tyvärr inte alltför ofta)
Allt känns mycket lättare då

Dessa saker gör att jag faktiskt kan stå ut med det faktum att min cykel sprutade lera över hela min rygg på väg till bussen idag, hela jag såg ut som en lerbrottare (ungefär), och jag fick vända hemåt för att byta kläder. Hann därför inte med bussen, och det är anledningen till att jag sitter här. Ingen skola idag alltså. Dessutom tänkte jag försöka få tag på en av dom där vaccin-sprutorna idag, om det nu ens är möjligt i denna hemska influensa-hysteri. Palla. Jag har ju verkligen redan haft den, I know it, så det känns sjukt onödigt att gå och ha ont i armen i flera dagar och dessutom lär jag ju bli knockad av massa bieffekter. Skulle inte förvåna mig alls. Men, nog av denna pessimism, som sagt är det fredag och punkterna ovan väger waaay tyngre. Wiie


En bild från i vintras på mig och min
älskade Nina, saknar dig bebbe ♥


Too the other side, just you and I


Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay

Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish


När du står sist i kön, kom håg mig då

Hej bloggeeeeen,

idag är jag trött utav bara h*lvete, bakis så det skriker om det och bara allmänt äcklig och sliten. Kom hem vid halv fem imorse, kanske inte det smartaste om man ska till skolan, men vi hade sjukt kul.
Vi var ute och firade Helen som fyllt 23 år, började med en middag på Da Vinci, som för övrigt var en väldigt mysig restaurang med enooormt god pasta. Sedan flackade vi runt lite, det blev lite shottar och öl på Cicero och sedan vidare till någon pub på Andra Långgatan. När den stängde gick vi vidare till Avenyn där det inte direkt gick att välja och vraka bland öppna ställen en tisdagskväll. Vi hamnade på Deep där det var studentfest, så alla utmóm jag kände sig nog lite malplacerade en stund, men sedan hade vi sjukt kul. Vi kan ju säga att Minttu went bad och det gick nog utför på nåt sätt, bra, dåligt? Vem vet? Sjukt sjuk kväll. Sjukt sjuka grejer. Sjukt bara.

Efter lite velande med olika taxi-chaufförer på Avenyn klämde vi till sist in oss sju pers i en bil, jag och Pontus fick trycka in oss själva, oerhört bekvämt, i bagagen. Vad gör man inte för en billig taxiresa liksom.. Sjuk resa hem också för den delen.

Och vad händer när jag kommer hem, jo då ställer jag klockan på sju, sover två och en halv timma, går upp och åker till skolan. Sitter och halvsover/mår illa på filosofilektionen, som för övrigt vad rätt skön - antagligen för att inte MOL höll i den som vanligt. Efter den lektionen hade jag gjort mitt i skolan och satte mig på bussen hem. Och mycket längre än så har jag inte kommit idag. Tänkte äta något och kolla lite OTH nu





 

Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Lägg dig där
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor stöveltramp hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden
Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Hej bloggen!

Så var också denna helgen sjukt, helt galet vad fort tiden springer iväg, om TVÅ veckor är det första advente. Den är sjuk! Var det inte sommar nyss? Allvarligt talat, det känns som igår jag kom hem från Grekland med "svininfluensan", hehe ;) Men har i alla fall börjat få in lite julkänsla i mitt huvud, det är ju trots allt mitten på november, så konstigt vore det väl annars.

Denna helgen har varit relativt lugn, vilket jag nu såhär i efterhand känner är grymt skönt. Var ledig i fredags och då gled jag omkring här hemma i pyjamas, heela dagen.. x) Skrev ju som sagt på min psykologiinlämning, lyckades få ihop 5 ½ sida, men är ännu inte riktigt klar. På kvällen var det middag hos Olivia, vilket var mycket trevligt och grymt god mat :) Tog mig dock i kragen och gick inte med ut, vilket jag ångrade bittert när jag satt på bussen hem, men när jag skulle till jobbet tidigt på lördag morgon var jag trots allt rätt glad över mitt beslut.. Slutade jobbet vid sex och åkte direkt till Majorna, där jag först åkte fel (bra!), men sedan långt och länge kom fram till Emil där det var middag och andra trevligheter. Mycket nytt och härligt folk, dock en aning ändre än mig, men vad gör det liksom.. Efter en sjukt roligt, nykter för min del, omgång av ölspelet lämnade jag sällskapet när nästan alla satt med byxorna nere vid knäna.. :P Riktigt rolig kväll!

Idag var det jobb igen och herre vad trött jag var på alla bittra kunder idag, gaaaalet. Kan inte vissa människor bara gå och lägga sig under en gran och stanna där. Typ som att man inte skulle få ha roligt på jobbet, VARFÖR FÅR MAN INTE DET? Åh, sucken på människor som inte kan slappna av och uppskatta det fina i livet, ni kan faktiskt ta o odla era egna grönsaker och baka ert eget bröd.


För dig

Hihi, kikade in och såg översta kommenteren från Sandra ;) FÖRLÅT, att jag förolämpade din arbetsplats..! Inte alls min mening, jag kommer mer än gärna till Condeco och fikar inom en snar framtid. Haha. Lite roligt var det ändå. Du får mer än gärna kasta skit på ICA..? :)

Hej förresten, har inte blivit nån uppdatering på ett par dagar, men jag jobbade hela dagen igår, 9-18, och efter det gick jag en trappa upp och tränade i en timma. Var gaanska trött när jag kom hem vid halv nio tiden, kollade på Mammas pojkar (haha, finns det nåt mer patetiskt, men ändå: SÅ roligt) och sedan Johan Falk 2 som jag hyrde på jobbet. Blev en riktigt slapp kväll, precis som i onsdags kväll, och det behövdes! Har gått på i maxfart i jag vet inte hur många veckor nu känns det som, med plugg, jobb och utgångar och jag känner att snart orkar jag inte mer... Nu ikväll blir det i alla fall middag hos Olivia som fyller år imorgon, och det ser jag fram emot enormt! :) Blir utgång på det också, trots att jag börjar kl 10 imon.. Imorgon kväll efter jobbet ska jag på middag med Hanna till hennes pojkvän (?) med lite folk, men jag ska inte gå ut, så nu har jag skrivit det, kan alla lägga det på minnet, JAG SKA INTE GÅ UT IMORGON KVÄLL! Skulle uppskatta om någon vänlig själ av mina vänner vill skicka ett påminnelse-sms till min löjligt lyxiga mobil sisådär runt halv elva-tiden imon kväll. Shit alltså. Börjar nämligen jobba kl 09.00 på söndag, och jag känner att det kan vara bra att spara både lite energi och lite pengar.

Just nu sitter jag och jobbar på psykologi-inlämningen, ungefär sju sidor ska den vara och inlämningen är senast om en vecka, så det känns lika bra att börja när man ändå har en ledig dag. Kände dock att jag behövde göra något annat en liten stund, och resultatet blev detta högst osammanhängande inlägg. Men bättre än inget eller?

Det ska även bli grymt intressant att se hurjag klarar kvällen med en schleten 3310:a där knapp numero 7 bara fungerar halvt (typ svårt att trycka på den i nyktert tillstånd, så hur ska detta gå...). Dessutom är det få som verkar ha fattat att jag bytt nummer, och därför får min kusin ta emot sms som egentligen är menade till mig. Usch vilka I-landsproblem man kan ha ibland.

Ni får ha en superfredag vad ni än hittar på! Au revoir ♥

Reklam-musik

Det är lite sjukt när man lyssnar på en låt som man tidigare bara hört en liten snutt av i en reklamfilm, och sedan hör hela låten. Eller sjukt kanske var att ta i, men man har ju en speciell känsla när man hör låten minst en gång om dagen på reklam på tv/radio, och då tycker i alla fall jag personligen att det blir rätt svårt att fatta tycke för låten på ett annat plan. Men ett undantag är verkligen Impossible med Måns Zelmerlöw.
Den var ju med i Telia-reklamen där ett tag, ni vet "...I'd found a million ways to say I love you, sing a million songs to make you smile...", när han lillebrorsan sitter i soffan och ska kyssa sin tjej. Vet ni vad jag menar? Den låten i alla fall, skitbra! I början var det iofs lite sådär, åh hej Telia, när jag hörde den, men not anymore. Om det var nån som ville veta då.

Annars då... Jag är sjukt rastlös, så rastlös att jag sitter och skriver meningslösa inlägg om reklam-låtar, vi hade prov i organisation och ledarskap idag och det gick nog rätt bra tror jag, skönt att ha det avklarat. Dessutom fick vi tillbaka våra cp-engelska-C-prov vi gjorde förra veckan, och jag fick - hör och häpna - endast 4 poäng mindre än självaste SBA på ena delen. Wihoo. Snart ska jag iväg och träna spinning puls, ska bli ruggigt kul (ännu roligare om jag lyckas ställa in rätt maxpuls denna gången). Ja, men vi säger väl så så länge då.


En ytterst skum bild från helgen...


Röd

Hej bloggen,

tänkte hinna med att skriva ett litet snabbt inlägg, innan jag parkerar mig i tv-soffan framför Fotbollsgalan! :) Haha. Har pluggat organisation & ledarskap nu ett tag (ehm, eller?), men motivationen att ta tag i saker som gäller skolan finns liksom inte där, tur att EA finns. Och tur att studenten kommer närmre och närmre för varje dag som går. Just nu känns det som att en restresa till en obebodd ö skulle vara ett fint alternativ.

Första dagen med min utomordentligt fräcka mobil idag också, hemsk är den, men jag tror jag ska överleva i nån vecka iaf. Kents nya spelas på repeat idag, rekommenderas varmt! Nu ska jag ta mig ett äpple (och någon gång även lära mig laga mat) och hoppa ner för trappan, auf wiedersehen. ♥


En underbar vän





Du är underbar, mitt liv hade varit oändligt mycket tråkigare utan dig ♥


Lalala

Hej hopp bloggen,

kom hem för en stund sedan från en lååång promenad med min bästa Moa (som även är min mest trogna läsare:P). Sjukt skönt att få update och frisk luft på samma gång. Gillar inte när tiden inte räcker till och man inte hinner ses, men vissa perioder går det helt enkelt inte att få ihop allting.. Blev även en sväng in på mitt jobb där jag i princip bor (även när jag inte jobbar), ingen där blir längre förvånad över att se mig där när utanför schemalagd tid. 
Kaos hade det tydligen varit, en schema-miss och jag är glad att både Jennie och Pontus visste att jag var ute igår så att jag slapp att bli panik-inringd tidigt imorse. Fick köpt ett kontantkort från Comviq (senast jag använde kontantkort var nån gång i högstadiet, kommer knappt ihåg hur man gör..), så att jag slipper vara helt socialt handikappad den närmsta veckan.

Har även skapat min projektarbetes-blogg nu! Dock är den inte klar ännu och är inte officiellt "öppnad", det lär nog dröja någon månad eller så. Är rätt pilligt att fixa med design och grejer, och framför allt tidskrävande!
Känner att jag verkligen skriver intressanta och vettiga saker nu, men jag har så tråkigt och gör vad som helst för att slippa läsa Brott & Straff.. suck. Kan någon snälla logga in på msn, jag är sällskapssjuuuuuuk!


Mitt Spotify just nu

För Dig - Lars Winnerbäck
Impossible -
Måns Zelmerlöw
Tonight I have to leave it -
Shout out louds
Change me -
Keri Hilson ft. Akon
SOS -
Jordin Sparks
Bad romance -
Lady Gaga
Broken-hearted girl -
Beyonce (wonderfuuul!)


Tips på bra musik just nu tas tacksamt emot ;)


So I heard it's no good to run

Här var det ett bra tag sen det hände nåt. Vet inte varför jag kände för att skriva ett inlägg just nu, kan bero på att jag och Cornelia snackade om att öppna splitternya bloggar igår. Vilket jag nu såhär dagen efter känner var en dålig idé. Jag ska redan i och med mitt projektarbete öppna en ny blogg och pilla med designen där, så det får faktiskt räcka. Den här duger.

Igår blev det i alla fall utgång med Cornelia, en favorit i repris fast utan Chalmers denna gången ;) Träffade nog på i stort sett alla människor jag nånsin träffat (en lätt överdrift), allt från gamla klasskompisar till jobbarkompisar och random personer som man egentligen inte borde komma ihåg ansiktet på. Riktigt kul var det i alla fall, även om BLVD var mer lame än Condeco en lördagskväll. Blev en sväng in på Bryggeriet sedan och lite dans till skööna klassiker! Gillas.

Idag är jag uppe jättetidigt och jag vet INTE varför, men jag har en del att göra (eller?). Ska träffa min älskade Moa som det känns som jag inte träffat på ett halvår, även om det faktiskt inte är riktigt så illa. Har en massa att ta igen. Måste även köpa ett j*vla kontantkort till min gamla mobil som jag blir tvungen att använda nu i nån vecka tills min nya mobil kommer. I-landsproblem, men ändå rätt jobbigt att alla mina vänner kommer få tag i min kusin när dom vill ha tag i mig. Min kusin tar nämligen äver min mobil och då även mitt nummer, tills en eventuell nummerflytt är klar. Yeye, det finns en hel del mycket värre saker att grina över.

Ikväll blir det restaurang med familjen, kusinerna, moster, morbror och morfar för att fira Fars Dag. Festligt värre. Ska försöka keep it up med uppdateringen här nu framöver, verkligen försöka.

Glad fars dag till alla pappor! (hoho)


RSS 2.0