Happy Halloween

Jag måste faktiskt säga att en av de tråkiga sakerna med att "bli stor" är att man inte längre får göra alla de där roliga barnsakerna. Som att trick-or-treat'a. Spöka. Klä ut sig, tigga godis, whatever. Likadant med att vara påskkärring. Det är slut med det nu. Buhu. Svårt att inte bli alldeles för sentimental, men jag tänkte bara uppmana alla som fortfarande är i godkänd ålder för att göra såna här saker: gör det medan ni fortfarande kan. Hehe, jag låter som jag är 75 bast nu, men jag menar det. Ni kommer sakna det sedan när ni är för gamla.

Men, det finns ju ändå roliga grejer att göra såhär kring Halloween, även om man är för gammal för att spöka. Halloween-middagar/fester är ju minst lika roligt, och klart som tusan att man fortfarande kan klä ut sig. Ibland är det skönt att få vara barnslig.

Seaside









Jag vill inte vara hemma.

Fredag

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er. =) Med mig är det väl helt okej, vaknade dock upp med en alldeles för svullen hals. =/ Kände redan igårkväll att det började värka, så det var väl ingen större överraskning. Så idag ska jag bara ta det lugnt, träningen som var inplanerad får vänta tills en annan dag. Jag har nämligen alltid förmågan att träna fastän jag inte är helt kry, och då blir det alltid femton ggr värre. Så nu har jag nästan lärt mig att det är bättre att vila en dag eller två för att bli frisk, istället för att göra det hela värre. Visst är jag duktig? ;)

Ska i alla fall ge mig ut på en promenad med mami och Elsa alldeles strax, skönt att få lite luft och motion i alla fall! Senare i eftermiddag blir det jobb, 16-20.30 närmare bestämt. Just det, ringde facket förut också. Det var lite läskigt. Men jag fick i alla fall veta att jag inte får jobba dubbelt, såvida inte min nuvarande arbetsgivare ger tillstånd till det. Skit också. Jaja, alltid lär man sig något nytt. Det är bara att jobba på i tre veckor till, sen är jag fri som en fågel och kan krypa till jobbet på en kvart om jag vill. x)

Vad händer idag?


Utan dina andetag

För att jag älskar denna låten
För att jag älskar Kent



Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag




En resa i bilder

Först vill jag bara säga att om någon tycker det är konstigt/egoistiskt/löjligt/whatever att det nästan enbart är bilder på mig här, så är förklaringen till det att min familj inte vill vara med här på bloggen. Tråkigt kanske, men sånt får man respektera. Dessutom har jag inte frågat de andra som var med på resan om tillstånd att lägga upp bilder där de är med, därför blir urvalet lite mindre. Hoppas ni ändå tycker det är kul att se! =)





Promenad längs stranden. Varför har vi inte såna här stränder i Sverige?




Igår red vi på islandshästar på stranden! Hur skoj som helst, även fast jag i vanliga fall är typ rädd för hästar, så kände jag att vanan satt i lite granna från när jag var liten.


Det blidde bowling med de sedvanliga, oerhört sexiga bowlingskorna!


Jag var på G, och det mina seriösa satsningar gav resultat: JAG VANNNN!! :D


En söt liten Bambi, ett av alla djur som fanns på gården med islandshästarna. Jag är inget fan av djur om jag ska va ärlig, men denna var snuffe-söt. <3


Islandshästarna var verkligen fina.




Lite random bilder min bror tog i bilen på väg hem.


Hejdå Danmark :´(



Börjar med en outfit..



Hade ganska så samma kläder på mig i tisdags när vi åkte, som i måndags. Bara jeansjackan som var annorlunda. Hade även min tjocka vinterjacka, för det var KALLT! På bilden står jag utanför vår senapsgula stuga i Danmark. ;)

Hemma!

Nu är jag hemma igen!

Hej på er, hoppas ni mår bra.! =) Jag har haft det jätteskönt i Danmark, med trevligt sällskap, promenader på stranden, massa gott att äta, jacuzzibad och islandshästar. Måste dock säga att jag haft lite blogg-abstinens.. Haha. Jag borde söka hjälp för blogg-beroende. Men, det fanns en dator i receptionen och trots det använde jag inte den en enda gång. Cred till mig.

Tänkte bjuda er på lite bilder från resan också, håller på att ladda över dom från kameran nu. Ska bara hälsa på min gosse-hund först, som varit hos mormor och morfar under hela resan! Bilder kommer snart. ♥

Nu åker jag!

Danmark 28/10 - 30/10


Okej, att gå upp riktigt såhär tidigt är kanske inte min grej ändå. Klockan ringde 05.50, och nu har jag tryckt i mig lite frukost, inte det mest behagliga att äta så himla tidigt. =/ Lyckades till sist packa klart igår, har säkert glömt det mest väsentliga för hela min väska är bara full av kläder, men jag tror jag kommer klara mig!

Ni får ha det så bra här hemma, jag är back on track igen på torsdag kväll, då hoppas jag att ni är kvar här och inte har övergett mig. =( ;) Sköt om er, puss & kram / Matilda. ♥


Packapackapacka

Hej hopp!

Kom precis hem från träningen. Nu har jag väldigt bråttom, ska hinna packa och vet inte ens vad jag ska ha med mig. =/ Men men, det löser sig, öser bara ner lite grejer i nån väska som är tillräckligt stor, så är biffen fixad. =) Tänkte bara visa er bilder på det jag köpte idag också...




Dessa två godbitar fick jag med mig hem, innan någon säger det så kan jag hålla med om att det är lite sent att köpa jeansjacka, både för att det typ är vinter, och för att folk har haft jeansjackor hur länge som helst, MEN: jag har innan inte hittat någon som fallit mig i smaken, och dessutom kan man ju använda den i vår/sommar också!

Köpte även två jättesöta BH:ar, tror dock inte att ni kommer att få se dom, höhö. Men dom var fina i alla fall!

Shit, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig.. Antagligen blir det väl stora Kreta-väskan som åker fram. (obs, skämt), Jag har ju en förmåga att packa ner hela garderoben, även om jag så ska vara bortrest en halv dag. Jaja, vi får se hur det blir. Förhoppningsvis hinner jag blogga lite imorgon innan jag åker, så då hörs vi då. =)

Puss & kram. ♥

Dagens


Klänning, Att.
Stövlar, Bianco
Kofta, Vero Moda
Skinnjacka, Rut m fl.
Halsduk, Indiska
Väska, second hand
Klocka, Regal

Idag blev det som sagt shopping och fika på Kungsmässan, skulle ju egentligen inte shoppa men hur bra går det att gå omkring i ett shoppingcenter i typ fyra timmar UTAN att handla något? Just det. La faktiskt lite band på mig ändå, blev bara fyra plagg. Visar dem sen, men det var i alla fall en jeansjacka, en tröjklänning och två BH:ar.

Sen blev det ju också en snabbis-fika med Nina, lika trevligt som alltid. =) Vi ser fram emot firma-festen big time, börjar dock bli lite orolig att jag inte får komma eftersom jag sagt upp mig. . ? Jag tänker komma ändå i så fall, det kan dom lugnt räkna med.


Bloggen ser störd ut just för tillfället, men det är bara pga att den nya designen e på G!

Tomten jag vill ha...

Har suttit och skrivit rent min önskelista nu. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv i år, då jag har en riktigt lång lista med grejer jag verkligen vill ha. Och jag är ute i god tid! Tidigare år har det varit så att släkten har börjat fråga om önskelista, och DÅ har jag börjat fundera på vad jag vill ha. Inte så lätt.. Men i år bestämde jag mig för att skriva ner i mobilen, varje gång jag var på stan och såg eller kom på något jag ville ha. Funkade skitbra.



One Tree Hill, säsong 1-4 ♥ Mina Vänner-bok (för vuxna) ♥ Rosa fodral till min iPod ♥ Löpartights
The O.C, säsong 4 ♥ i.d-smink ♥ Prenumeration på Cosmopolitan/Glamour ♥ Solpuder från Smashbox
Träningsbag från Adidas ♥ Mamma Mia-filmen ♥ Presentkort på Rockhouse

... och så vill jag såklart ha en riktigt mysig jul, med snö!

Vad önskar ni er? =)



Måndag



Good morning!

Första "riktiga" dagen på lovet och jag vaknar typ halv åtta, yeees! Aja, sån är jag helt enkelt. Man får ju iofs ut mer av dagen, så något positivt är det ju i alla fall. Måste bara säga att jag blir  trött på blogg.se/publishme.se/whatever.. Igår satt jag och skrev ett inlägg och skulle ladda upp en bild, gick det? NEJ. Sen gick det inte heller att publicera inlägget, för när jag loggade in nu så var det bara sparat som utkast. Dåligt.

Anyway, dagens planer är i alla fall: tripp till Kungsmässan för lite shopping och fika med Nina. =) Sedan åker jag hem med pappa (övningskörning maybe), och ikväll blir det träning och packning eftersom jag åker till Danmark imorgon. Ska även få min nya design ikväll! :D Wiie, ska bli så spännande att se hur den ser ut.

Vad har ni för planer för lovet?


Dagens låt



Dagens låt blir idag The Middle med Jimmy Eat World.

Live right now and
just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough
For someone else.

Gårdagens shopping



Skitdåliga bilder verkligen, inget av plaggen fastnade på bild. Konstigt, kanske beror det på att jag inte är nån fotograf-talang direkt, men dom är mycket snyggare irl i alla fall. Ni får nog se dem i en dagens outfit inom kort. =)



Träning

Nu har jag suttit en lång stund och fixat en massa bra musik som jag proppat in i min iPod, så nu bär det av till gymmet för två timmars träning. Kan behövas såhär på helgen, och känner att jag behöver rensa tankarna lite också, så det blir en timma på gymmet, och därefter ett pass. Den glada, positiva känslan jag hade i morse har kommit av sig lite, vet inte om det beror på det gråa, trista vädret ute, eller nåt annat. Hoppas i alla fall att den har återinfunnit sig när jag kommer hem från träningen, brukar vara så. =)

Förresten, ser ni att jag har lagt till en ikon från bloggkoll? Har varit med där rätt länge, men inte tänkt på det. Skitbra sida verkligen, jag använder den varje dag. Istället för att behöva gå in på alla sina favoritbloggar och kolla om de uppdaterats, går man bara in på Bloggkoll och ser med en gång vilka som är uppdaterade. Bra va? =) Så om ni vill kan ni bara klicka på ikonen så kommer ni till sidan och kan lägga till mig, eller några andra bloggare! Ciao så länge. ♥



Inspiration..


Sthlm Streetstyle

bild till artikeln

Riktigt snygg outfit, älskar både jeansen och stövlarna!

Söndag

Godmorgon på er!

Jag kan inte ens beskriva hur skönt det är att vakna upp en söndag och INTE ha den vanliga söndagsångesten. Utan att istället veta att vi har en hel veckas lov! Iiiih =) Jag är så glad!

Dagens planer... Hm, jag vet inte än. Just nu håller jag på att se på sista avsnittet på andra säsongen av  OTH. Buhu! När den är slut måste jag ju ha tredje säsongen... Jaja. Funderar på att åka en sväng till stan, men kommer nog bara göra av med en massa mer pengar isf, så jag får se. :P

Vad ska ni göra idag?

Fika & Shopping

Hej!

Har inte blivit så vidare värst mycket uppdatering idag, som sagt har jag varit i stan med godingarna Moa och Tove. Vi fikade på Espresso House ( var annars liksom? :P), hade det så sjukt trevligt och helt plötsligt hade 3 ½ timma gått. Hoppsan. Grymt kul att ses var det i alla fall, älska att prata gamla minnen från högstadietiden. :P Det får vi göra om snart tjejer! (om ni läser här..  hehe) Hoppas iaf INTE att det ska gå lika lång tid tills nästa gång, även om man har mycket att göra. Tack för en mysig fika. ♥

Hann även med lite second hand-shopping, det blev en kofta, en skjorta, en kort "jacka" och en blus med lite spets. Visar allt imorgon! Köpte även min första julklapp! Haha, jaaaa, tidigt jag vet men den var liksom bara där framför ögonen på mig så jag var tvungen. Och det är ju bra att vara ute i god tid.

Ikväll händer inte mycket, blir bara mysig hemmakväll med familjen faktiskt. Vi har precis ätit tacos och om jag inte skymtade fel i matkassen mamma kom hem med så vankas det Ben and Jerry's later on. Mumma! Jag hoppas att ni, mina kära läsare, får en toppengo kväll! Puss och kram.


Störtskön bild på störtsköna människor ♥

Gäst-outfits!

Mina vänner, Caroline & Caroline,  a.k.a Bölden & Ulla Hamsson, (höhö) var snälla nog att ställa upp på bild häromdagen. Och inte vilken bild som helst, nej, utan dagens gästoutfit! Wiie.
Hoppas nu att jag kommer ihåg vart alla kläder kommer ifrån...


Carro till vänster:
Jeans,
Fornarina
Skor, Shephard (?) eller va de UGG's?
Tröja, Abercrombie & Fitch
Mössa, hemmastickad (haha, nej men jag kommer inte ihåg faktiskt)
Godispåse, turken på hörnan

Carro till höger:
Stövlar,
Scorett
Strumpbyxor, H&M
Klänning, systerns garderob
Kofta, H&M
Väska, Miu Miu

Tack för deltagandet girls! ;)

Gårdagens låt



Gårdagens låt var helt klart "God gave rock 'n' roll to you" med KISS. Älskar den låten, så goo. (Y)

Lördag!

Godmorgon på eer!

Äntligen helg! Jag älskar lördagar, bästa dagen på veckan sin duda. Dessutom ganska fint väder idag, det gillar vi. Har precis suttit med bror framför ett OTH-avsnitt och ätit super-frulle. Ska strax ta med mig hunden för att gå ut en liten sväng, sen bär det av in till stan för fika ed Moa och Tove! Längtar efter att få träffa dom två så det är helt galet! Ska bli superkul. =) Innan dess ska jag försöka hinna med att gå i lite affärer, ska dock försöka att inte köpa för mycket till mig själv, men tänkte faktiskt köpa min första julklapp. :P Lite tidigt, jaa, men det är bättre att va ute i god tid 8).

Förresten, igår tvättade jag mina sminkborstar... Intressant, tänker ni, men jag MÅSTE bara lägga upp bilder och visa hur jävla disgusting det var. Har iofs gjort det en gång innan så jag visste ju vad som väntade, men man tror verkligen inte att dom är smutsiga. Fatta vad äckligt att borsta sig i ansiktet med så smutsiga borstar varje dag, det kan ju verkligen inte vara bra för hyn..? Egentligen ska man tvätta som mycket mycket oftare, men jag är så slarvig med sånt. :/


Äckligt

Skulle verkligen rekommendera er att tvätta era borstar så ofta ni får tillfälle, helst en gång i månaden ska man göra det. Bara att ta varmt vatten och schampoo så att det löddrar och sen försiktigt tvätta dom. Lägg sedan borstarna på en bit toalettpapper över natten så att de får torka ordentligt. Är en helt annan känsla att sminka sig med nytvättade borstar!

Snart Idol

Nu börjar Idol om bara några minuter så jag ska sätta mig ner och kolla på det lite, är ju ABBA-tema idag, det vill man inte missa! Sedan, om en timma ungefär blir det promenad med Jesper (som jag för övrigt fick världens cp-igaste sms från idag, kan skriva ner det här typ imon..), ska även med honom hem och kolla på hans maskeradkläder till imon, han ska va terrorist. :P Haha, får se hur det går!

Dagens låt lägger jag upp imorgon, eller senare ikväll. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll allesammans! ♥


Jesper och jag i vintras, observera VINTRAS, jag har ingen jacka. Köldskador på den.

Såhär såg jag ut idag...


En utan blixt blev det, sorry för crap-bilden, men min bror var sur så det blev lite hastigt.. ;)

Skor (inte med på bilden) - Vita Converse
Byxor - Victoria Arena
Linne - H&M
Spetstopp - Lindex
Kortärmad kavaj (på högra bilden) - Zoul
Halsband - present

Äntligen lov!

Nu är det lov!

Fredagen är snart avklarad, nu återstår bara den sköna biten av den; kvällen. Har varit en helt okej dag som iofs började med att jag kom för sent till svenskan och sedan var tvungen att gå ut och ta emot samtal från jobbet mitt under pågående bokdusskussion. . . Inte bra. Men lika bra var väl det, för jag hade inte läst just de sidorna, haha.

Vi fick tillbaka våra ekonomiprov, och även om jag inte på långa vägar känner mig helt nöjd (VG+), så kan jag dra en lättnadens suck för det provet kändes skit rent ut sagt, direkt efter att vi gjort det, och jag var lite orolig om jag ens skulle få G. Men men, har man höga krav så har man. Och VG+ är ju bra. Typ.

Efter skolan blev det träning med my bloggerdoggerfriend Cornelia (<-- checka hennes blogg här), otroligt skönt att få svettas och ta i lite på fredagseftermiddagen ;). Dock glömde jag mina gympaskor i omklädningsrummet efter idrotten, gaah. Och nu är det ju lov, tveek om det är öppet i skolan..? Fick träna barfota, men det kan jag ju inte göra hela lovet. Aja, det löser sig nog! Just det, dagens absolut äckligaste: en gubbe som var med på passet, jag har aldrig känt någon lukta så mycket svett i hela mitt liv. Jag skojar inte. Det var inte lugnt nånstans. Och det var inte så att han tog i så mycket att han verkligen blev svettig, utan han luktade redan innan passet startade.. Om det säger vi: USCH!

Nu ska jag käka farmors goda fisk och sedan ska jag visa er dagens outfit. ;)

Sista dagen!

Godmorgon kompisar!

Yaaay, äntligen är det fredag! Tror inte någon av de senaste fredagarna varit så efterlängtad som denna. För klockan 15.10 idag, då HAR VI LOOOV! Det ska bli så skönt va... Helt galet. Mina planer är inte så många, vet bara att jag åker till Danmark på tisdag och återvänder till Svea Rike på torsdag, sedan blir det kanske lite jobb också. Hoppas nästan på det, för jag behöver pengarna! Nu när det snart är jul och allt... ;)


Idag ställde jag klockan på kvart i sju, skulle ge mig ut i höstrusket, men det gick mindre bra. Det är ju typ storm ute! :O Jag öppnade dörren men hann knappt ta ett kliv ut innan den blåste igen. Usch. Sånt gillar vi inte. Så det fick bli ett OTH-avsnitt istället haha, när jag ändå hade vaknat och varit uppe kunde jag ju inte somna igen. Jaja. Det blir i alla fall träning efter skolan med eller utan Ida, så man får röra på fläsket lite granna. ;P Det vankas även beep-test på gympan idag igen, får se om jag känner mig pepp på att delta. Är lite sugen faktiskt.
Kvällens planer finns ännu inte, så om någon har nåt kul på G, slå gärna en pling till mig! =)

Vi hörs senare godingar. ♥


Dagens oufit;


Stövlar, Bianco
Strumpor m. rosetter, Bianco
Svarta strumpbyxor, Lindex
Klänning, H&M
Tunika, H&M
Halsduk, Indiska
Klocka, Regal
Väska, Stockholm

Hoooome

Hola guapas! =)

Nu har jag precis kommit hem från en lååång skoldag, som avslutades med en runda på stadens gator med mina fina flickor, Carro och Ida. Vi frågade vår lärare om vi kunde få åka till lite affärer och kolla priser och annat, istället för att vara i skolan, och det fick vi! Haha, vi gick till Lagerhaus, sen blev jag och Carro supersugna på sushi så vi studsade in på ett ställe där dom varken tog kort eller kunde prata svenska. Nice!
Men sushin var i alla fall delicious, jag säger bara I love sushi. ♥ Det är så gott va. Men Ida den lilla mesen satt bara bredvid och rynkade på näsan och sa "Fy fasen va äckligt!", men sedan visade det sig att den lilla damen inte ens hade smakat en endaste gång på sushi. Ajabaja, småbarnsfasoner där! Man måste smaakaaa!

Idag tänkte jag bara ta en chillkväll faktiskt, sitta lite framför datorn, fixa dom sista detaljerna på mitt svenska-reportage och sedan kolla OTH (höh, beroende någon?). Såna kvällar behövs dom också. Jag ger lite extra credd till Ärret som ska ut för andra kvällen i rad, och det är bara torsdag än så länge! Vart ska det här sluta.. ;) Skoja bara, hoppas du får en kanoonkul kväll! (Y)=)

Snart kommer dagens outfit, ska bara ladda upp bilderna! =)

Torsdag

Godmorgon på er!

Torsdag idag, vilket betyder sovmorgon! Själv blev jag dock väckt rätt tidigt av en busig liten hund som ville leka. Jag var inte så pepp på det, men när jag ändå var vaken så gick jag upp och skrev klart min tränings- och sömndagbok som ska lämnas in imorgon. Bara kostdagboken klar, och den är lättast.

Blev inte mycket bloggning igår, åkte ju till "jobbet" direkt efter skolan och sen blev det träning. Direkt efter träningen var det..... BONDE SÖKER FRU ;) och sedan Oskyldigt dömd. Oj, vad jag låter som värsta TV-nörden, men det är jag inte. Sen orkade jag inte sätta på datorn faktiskt, det blev ett OTH-avsnitt och sedan somnade jag. Haha.

Hoppas på lite mer uppdatering idag i alla fall, går ju iofs till 17.10, men har vi (jag, Ida och Carro) tur så får vi UF-rummet och då kan jag blogga lite därifrån! Wiie. ;P Får se vad som händer efter skolan idag, hoppas på träning men att komma hem vrålhungrig strax efter sex, äta och sedan vänta någon timma för att träna är inte alltid det man är sugen på efter en lång dag i skolan. Men men, we'll see!

Vad är era planer för dagen!?



Today's


Klänning, Omsydd second hand-kjol
Kofta, Vero Moda
Skärp, Second hand
Over knee-strumpor, Indiska
Stövlar, Bianco
Väska, Friis & Co

Vovven ville också vara med på dagens outfit idag, så what the hell ;)

Onsdag

Heej mina vänner!

Hoppas ni mår bra idag! Det gjorde inte jag fram tills för en stund sedan. Skolkatalogen kom idag, vem jag frågar bara vem ser ut som sju svåra år? Matilda, yeees. Kortet togs under min femtonhundra år långa febersjuka, så jag har i princip inga ögon och är helt vit. Schnöggt. Men, vad gör det om hundra år? INGENTING!
Think positive, det är det som är grejen. ;) Sen gick det också åt skogen på spanska-provet, ännu en anledning till mitt usla humör. MEN, nu har jag precis kommit hem från mitt nya jobb, wihiiie, är lite exhalterad måste jag erkänna trots att det är exakt samma jobb som innan, men det ligger fem minuter ifrån mitt hus. Thank you God.
Inga mer långa bussresor, hallelujah. Det verkar skitbra, tiderna är kanoners kanoners, OCH jag har redan skymtat en kille som inte är att leka med!

Nog tjatat om det. Några andra positiva grej; vi börjar sent imorgon, i övermorgon är det fredag, jag är ledig på lördag, jag ska fika med Moa & Tove på lördag ♥, sedan är det LOOV! =) Wiiiie.

Snart kommer dagens outfit!



Forever young


I love music-tee, 349:- från 4everyoung.se

Jag är väldigt mycket inne på t-shirts nu, jag vet. Snart går jag antagligen över till något annat. Typ klänningar, brukar va så. Men jag vill ha denna.

Nu mina vänner, ska jag stänga av datorn för idag. För annars kommer jag inte få pluggat någonting. Så ni får helt enkelt ha en mysig kväll, så hörs vi imorgon! Puss ♥





Plugg plugg

Sitter och försöker plugga spanska, men kan inte riktigt släppa datorn. Livsfarligt när den är på, man kastar alltid ett öga ditåt liksom. Min bror har precis förhört mig, och på nåt sätt känns det som att det mesta sitter rätt bra! Måste bara traggla, traggla, traggla det sista nu. Fraser och sånt som kan vara bra att kunna. Men spanska är inte direkt mitt favoritämne, så det gåt liite segt.
Vilket var/är ert favoritämne?


Hur man ändrar bakgrunden

Jag har skapat en ny kategori, Bloggdesign. Detta eftersom att jag tänkte lägga ut lite små tips till er som vill förändra er design lite, men helt enkelt inte vet hur ni ska göra. Jag är själv ingen mästare på detta (får en ny design om bara några dagar!), men jag kan grunderna. Främsta anledningen är att jag tänkte ge mina blogg-friends Cornelia, Sandra, Olivia och Karolina lite hjälp på traven, så den här kategorin är för er!


Tänkte börja med en riktig basic grej, nämligen hur man ändrar bakgrunden på sin blogg. Man kan antingen bara ha den helt enfärgad, eller ha nåt mönster, bild, whatever. Som ni ser så har jag ett rosa "brädmönster", just denna hittade jag på google, så där kan ni söka om ni vill, eller om ni har nån annan bild ni vill ha.

Tänkte lista de olika möjligheterna ni har:
PS. Klicka på bilderna för att få dem större! DS

1. Enfärgad bakgrund: Klicka på design uppe i er meny, och klicka sedan på "alternativt redigera er befintliga stilmall".


Det ni sedan ska göra om ni vill ha en enfärgad bakgrund är att ändra den sex-siffriga koden som står nästan högst upp, efter "background". De bokstäver som redan står där ersätter ni med siffrorna för den färgen ni vill ha! Det kan vara svårt att veta vilka siffror som hör till vilken färg, men går ni in här: http://www.mera.se/PMS.html så ser ni exakt vilka koder som gäller för vilka färger.


När ni ändrat koden till den färg ni vill ha är det bara att trycka på "Spara stilmall", KLART! =)

2. Bild från google: Först och främst bör ni tänka på att ta en bild/bakgrund med någon form av mönster på, har ni en bild så kommer inte hela att synas eftersom själva "bloggen" täcker en stor del...
När ni hittat en bild på Google ni vill ha klickar ni först på den en gång, sedan en gång till så att ni bara har en ruta med just den bilden.


När ni gjort det har ni url-adressen till just denna bilden. Den adressen kopierar ni och går sedan in i er stilmall igen, på samma sätt som jag beskrev ovan. Ni ska sedan lägga till ett par grejer efter den sex-siffriga lilla kodsnutten. Det ska stå: "#FFFFFF url (adressen till er bild);"


Alla bilder passar inte lika bra som bakgrund, vissa ser jättekonstiga ut, så ni får prova er fram!

3. Egen bild: om ni vill ha en egen bild (typ på er själva, höhö) som bakgrund, gör ni exakt samma sak som om ni har en bild från google, det som är annorlunda är bara hur ni får fram bildens url-adress. Det är jätteenkelt. Ni laddar upp bilden på bloggen under skapa och sedan bild. När bilden är uppladdad klickar ni bara på den tills den är ensam i ett fönster, precis som bilden ovan. Sedan högerklickar ni på den, och klickar på egenskaper. Där ser ni url-adressen! Sedan är det bara att klistra in den i stilmallen, precis som innan! =)


Förstod ni? JÄTTEsvårt att förklara var det ju, men jag gjorde så gott jag kunde med print-screenade bilder och allt, ;) Hoppas att det går bra för er nu, annars är det bara att slå en pling (aa, dom fyra ovan nämnda girlsen i alla fall;)), eller fråga i kommentarerna! Lycka till. ♥

Idag;

Hej bloggen!

Nu har jag precis käkat lite middag, eller middag och middag, det blev typ mer som advanced frulle; knäckemacka, ägg, makrill i tomatsås och äpple. Fan va äckligt det lät. Haha. Men det var faktiskt riktigt gott. Att sen pappa står och gör spaghetti och köttfärssås nu är ju en annan femma (hur skulle jag kunna veta att han inte redan hade ätit middag?) Kommunikationen mellan mig och mi padres är top notch just för tillfället känner jag!

Kollade även lite One Tree Hill, ännu en serie jag blivit beroende av (släkten; give me the boxes for Christmas!) och det var nära att jag fastnade. Men, prov imon, vilket betyder plugg idag, så jag tänkte bara uppdatera er, mina kära vänner och sedan dyker jag ner i böckerna. Usch.


Chinos, Gina Tricot
Ramones-tischa,
Zara
Grå kofta,
Zara
Vita tygskor,
Din Sko
Örhängen,
Antikt, gammalt & nytt
Klocka,
Regal
Väska, second hand

Hörs senare! ♥

Tisdag

Hallåå!
Tänkte skriva godmorgon, men jag har trots allt varit vaken en stund, jag vet inte hur det är med er? Vaknade vid halv nio, då gick jag ut och tog en powerwalk i regnet (mys, not), sen blev det frukost med mami och papi som är lediga idag. I vanliga fall är det skitmysigt att äta frukost tillsammans sådär, men just för tillfället är jag nog den mest hatade personen i min familj.. :P I alla fall av mamma och pappa, som verkar ha gaddat ihop sig något otroligt. GAH. Vet inte varför jag är så arg på dom, men jag förstår faktiskt lite varför, för jag är nog en liten pain in the ass just för tillfället. Hoppas inte mamma läser detta nu, för jag skulle aldrig erkänna det för dom. Fram tills höstlovet är min taktik att hålla mig hemifrån så mycket som möjligt. Så ni som vill öppna upp era hem för mig, säg till!

För övrigt idag då..? Ja, det blir skola från 11.45-16.00, avslutas med Hasse Lanns religionlektion, hallelujah. ;) Haha. Nej men jag tycker om honom faktiskt, han är chill. Viking är han, för er som vill veta. Sedan efter skolan måste jag nog hem ändå, för jag ska plugga spanska, och har ingen vidare lust att sitta i en busskur och göra detta. Sedan får vi se vad jag hinner med. Hörs senare!


Min bror är den enda (förutom hunden) i min familj som jag inte tycker illa om just förtillfället. Weird, eftersom det oftast brukar vara honom jag spyr galla över...
Och ja, vi ser lite mongo ut.

Are we human?

Kära vänner, här kommer dagens låt, till er från mig! Idag blir det några av mina favoriter, The Killers. Låten heter Human. Lyssna, snälla, lyssna.



You taught my everything I know.
Wave goodbye, Wish me well.

You've gotta let me go.



Tishas from Forever21


Carro, ska vi köpa varsin eller? ;)


Är ju dock inte vegetarian, men jag skulle kunna va det.


Peace.



Är dom inte snygga? Synd bara att jag är sån chicken och typ hellre dör än beställer över internet. Jag får jobba på det!

Träning

Hemkommen från träningen nu, det var jättekul som vanligt på Ingrids pass, hann med en sväng in på gymmet efteråt också. Tyvärr var det en massa personer jag verkligen inte hade lust att träffa där, alltid lika jobbigt tycker jag, känner mig inte alls bekväm att gymma när folk jag känner typ tittar på. Helt svettig och härlig, vet att alla är det när dom tränar, men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Jaja.

Hann med att plugga lite spanska förut också, känns inte helt klockrent inför provet, men jag har imorgon samt onsdagens EA på mig också så det ska nog gå bra. Efter skolan idag var jag även på mitt nya jobb för att tala med hon som lägger scheman och även få arbetskläder, skåp och sånt. Det blev bara lite snack om scheman, resten fixas på onsdag då jag ska skriva på anställningsavtal och så. Wiie! :D Ska bli så skönt att äntligen ha nära till jobbet.

Vad gör ni annars ikväll? Nånting bra på TV? Idag på engelskan pratade vi om favorit-TVprogram, och jag kom fram till att jag nog inte har nåt..? Har ju iofs inga kanaler (knappt!), så det kanske inte är så konstigt. T. ex så ska jag nog se på "Matakuten" ikväll klockan nio, hej och hå, är det töntvarning eller är det töntvarning? Just det.


Dagens jag;


Hade ingen som kunde fota mig idag, buhu.
Svarta strumpisar, Lindex
Blå kjol med spetsvolanger, second hand som jag sytt om
Svart långärmad tröja, Indiska
Pärlhalsband, gammalt
Halsband med blomma, konfirmationspresent

+ skinnjacka och halsduk blev det ute i regnrusket!


Nu kurrar magen som satan, ska kila ner och se om det finns nåt gott, sedan blir det spanska-plugg för hela slanten. Det ska gå bra! Hörs förhoppningsvis sedan innan jag beger mig mot Friskis. ♥

ps. ni är dåliga på att kommentera.. ds.

PS.

det är bara en vecka kvar till höstlovet. det är lycka. DS

Måndag!

Jag lever!

Haha, blogg-abstines, jaaaa. En hel dag var jag utan internet, och det mina vänner, det kändes i mitt hjärta. Nej, riktigt så dramatiskt var det faktiskt inte, spenderade dagen igår först med min mormor och morfar, sedan med min bästis nudåalltid Therese. Så jag hade en grymt härlig söndag med andra ord! Hoppas att ni klarade er fint utan min uppdatering. ;)

Idag började jag egentligen kvart över åtta, men hej och hå, när jag vaknade var klockan halv nio. Nästa lektion börjar inte förrän kvart i tolv så jag kan chilla lite. Ska ta och duscha samt plugga lite spanska tänkte jag. Prov på onsdag, yees!

En annan grej, det kanske blir en Tyskland-resa för min del i december! Wiie :D Hoppas hoppas hoppas på det. Bara inte den förbannade lusse-dansen är på samma dag som vi åker så... Om allt går som det ska så ska vi till Schwerin (stavning?) på julmarknad. Har varit på sån två ggr förut, och det är typ det mysigaste som finns, helt seriöst. 
Man åker buss ner, bor på hotell och bara strosar omkring på deras sjukt mysiga marknad. Förhoppningsvis ska Tess också följa med, hon har varit med de andra gångerna och det har varit jättekul. =)

 

Inlägg från i morse

Detta inlägget skrev jag imorse, men eftersom min oerhört snälle far plockade bort modemsladden så bröts hela internetuppkopplingen och jag kunde inte publicera. Damn.

Godmorgon lovers! =)

Hoppas att ni hade en jättejättejättetrevlig lördagskväll igår. Själv var jag ju som sagt på släktkalas, det var trevligt faktiskt. =) Förutom att en tant som var där envisades med att mata Elsa med tårta och chips från bordet! Gaaah, jag höll på att bli galen, Elsa har aldrig fått något från bordet, just för att hon inte ska veta att det finns något där, och för att hon inte ska sitta vid bordet och tigga när vi äter, vilket hon inte gör. Så kommer denna damen och ger henne tårta. Hallå!? Tårta! Man ger inte en hund tårta. Suuck...

Anyway, lite senare kom min kusins kompisar förbi, utan att min kusin ville det. Så jag ställde mig i fönstret för jag skulle se när dom kom, plötsligt dyker dom upp vid fönstret och då säger min kusin: "Det här är min kusin och hon kommer döda er!" och pekar på mig. Eeh what? Dom små barnen blev rädda och sprang iväg såklart. Haha, nej det gjorde dom inte, men när jag ropade på min moster, fick dom bråttom. Jaja.

Nu har jag precis ätit en jättegod söndagsfrukost, tänkte nörda mig lite framför datorn och sen blir det lite plugg; svenska-reportage och spanska. Efter det ska jag ut i det fina vädret, powerwalk blir det förhoppningsvis och lite bilder ska tas med min bror. Lite bloggning ska jag ju hinna med också! ;)


Min yngsta kusins hamster, Cookie


Mommo & moffa!



En liten lista såhär på lördagskvällen...

Sitter hos min kusin nu, har precs ätit goda pajer och en tårta som min kusse gjort all by himself. From scratch liksom, egn tårtbottnar och ALLT. Jag är faktiskt lite imponerad. Jag ville bara skriva lite, för att visa att jag lever, jag har inte världens mest party lördagkväll men ibland kan det vara skönt att ligga lite lågt. Och lte mys att träffa släkten också. Hoppas att ni har en bra lördagkväll! =)

JAG ÄR
Blyg: Nej
Smart: Ja, jag går ju på Sam för fan. SKOOJA. Sanningen: jag är nog rätt smart, ibland kan jag glimma till i alla fall, andra gånger (hrm, jorden runt) kanske jag inte visar mig från min absolut bästa sida.
Långsam: Nej
Stressad: Faktiskt inte, är rätt "lugn i min natur" ;P
Tålmodig: Eh, nej! "När FAAN kommer maten!?"
Djup: Ja, när jag vill kan jag vara deep as hell. Och då menar jag det verkligen. Fråga Cornelia om vårat döden-gud-övernaturliga-väsen-snack. Där snackar vi djupt ;)
Öppen: Ja.
Ärlig: Ja, nästan alltid
Positiv: För det mesta, försöker vara det i alla fall
Rolig: Eh, det kan jag ju inte avgöra själv. Jag har väl mina stunder antar jag.?
Ansvarsfull: JA.


JAG HAR
Svikit en kompis: Nej?
Förlorat en bästa vän: Jaaaaa..
Sagt att jag älskar en vän: JA
Sovit med en killkompis: Ja
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön: Heh, ja.
Slagit en kompis: Nej
En vän som vet allt: Ja
Berättat hemligheter: Mm

JAG HAR
Blivit sårad: Ja verkligen
Haft stadigt förhållande: Nej
Krossat någons hjärta: Krossat skulle jag inte tro, kanske satt det lite i gungning och sen släppt det i marken. Typ. Det kanske är samma sak?
Gett någon ditt hjärta: Nej
"Playat" någon: Nej jag har inte "playat" någon för jag är inte fjorton år.
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja, såklart.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej!
Varit otrogen: Nej!


JAG HAR
Opererat mig: Nej, tack och lov
Cyklat omkull: Haha, ja.
Sjungit i duschen: Alltid
Hoppat bungyjump: Nej :O
Fobi för något: Att flyga
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Ja
Sagt att jag hatar någon: Ja


LIVET
Öl eller cider: Cider
Mobil eller ipod: Både och xD
Snygg eller charmig: Helst båda, men charmig kommer först!
Frukt eller grönsaker: Frukt!!
Festa eller softa: En blandning
Sommar eller vinter: Båda har sin charm, men sommaren är ju strået vassare
Fredag eller lördag: Lördag
Kärlek eller vänskap: Båda!


Lördag

Så var det lördag!

Alltid lika skönt att vakna upp med känslan att nu är det verkligen helg! Sen att jag ska jobba hela dagen behöver vi ju inte nämna, det är tur att man trivs på sitt jobb! ;) Fick även ett otroligt skönt, positivt och välkommret samtal igår (kanske inte i "Kenza-klassen", men för mig var det viktigt!), så det känns superskönt.. =)

Jag vaknade av mig själv för ungefär en kvart se, vad hände där liksom? Morgonpigg är jag ju, men lite efter sju på en lördag. Over the line. Ska alldeles strax kila ner till köket och börja med frukosten, det blir croissanter, ägg, o'boy och hela fadderittan. Ska de va så ska de va, helt enkelt. ;) Haha. Nej men jag tänkte att när jag för en gångs skull gör frukost så kan jag ju lika gärna anstränga mig lite extra.

För övrigt så tycker jag det är tråkigt att så få av er kommenterar! =( Det är ungefär 5-10% av mina läsare som bryr sig om att lämna en liten hälsning bakom sig, och det är väldigt lite! Så kom igen nu, skriv en kommentar för tusan, blir alltid roligare att blogga då! =)

Vad har ni annars för lördagsplaner? Tell me!


Ashley strålade på premiären av High School Musical 3!
Måste bara säga att denna underbara klänning som Ashley Tisdale har på sig, verkligen är UNDERBAR.

Besök hos mormor och morfar

Det blev inget One Tree Hill-tittande förut, tog moppen och åkte till mormor och morfar, som jag planerat från början, istället. Alltid lika mysigt att vara där, och nu hade det gått ett bra tag sedan sist jag var där... Lite dåligt samvete får man allt. =/ Men som mormor sa: "Dörren står alltid öppen!" ♥

Nu har jag i alla fall varit hemma en stund, kollat på "Robin" (hur klockren är inte han liksom??), och lite på "Fredag hela veckan", nu sitter jag i min säng och ska se på OTH. =) Blir nog bara någon timma eller så, för jag ska upp strax innan åtta imorgon och fixa frukost åt familjen. Börjar ju jobba halv tio, och jag fick mamma och pappa till att köra mig (eller rättare sagt; jag ska köra dom), och då ville dom ha frukost färdig när dom vaknade. Så så får det bli.

Hoppas ni har haft och får en fortsatt skön fredagkväll, vi hörs imorgon!


Lista

För 5 år sedan......: var jag 12 år, gick i sexan och allt var bara sådär läskigt chill. Carin Bexelius var min lärare i skolan, allt var fortfarande sådär okomplicerat och härligt, vi spelade fotboll på rasterna och all annan tid också för den delen. =)
För 4år sedan......: började "livet på högstadiet", mycket förändringar, mycket nytt, både bra och dåligt. Byte av kompisar och så vidare. Jag blev tonåring helt enkelt. ;)
För 3 år sedan......: gick jag i åttan och ett helvete började. Var nog även här min "fjortis-period" började, även om den inte var allvarlig, men dock! ;) Hängde gryyyymt mycket i ishallen, där jag och mina polers frös våra små rumpor av oss för att titta på när våra loverboys tränade/spelade/levde/andades hockey.
För 2år sedan.......: hade jag fullt upp med att bestämma mig för vilket gymnasium jag ville välja. Såhär långt lekte livet på vänner-sidan, jag hade kul helt enkelt!
För 1 år sedan......: Hade jag gått några månader av min första termin i ettan. Hade träffat nya, underbara vänner som jag inte riktigt kände än, men jag hade very positive vibes över min start i gymnasiet..
För 3 månader sedan.....: hade jag sommarlov, chillade med katten och bara allmänt älskade livet.
Igår......: hade jag skola hela dagen.. snark på den -.-
Idag....: TRÄNING, skola, fredagsmys
Imorgon....: Jobb & kalas på kvällen hos kusin vitamin
Om 1 år.....: Går jag mitt sista år på gymnasiet, har förhoppningsvis fått lite bättre koll på vad jag vill med mitt liv, har även förhoppningsvis körkort (om jag inte kraschar några mer baklyktor, vill säga) och jag hoppas att jag är en lycklig människa! =)


Såna här coola pose-bilder gillade jag att ta på mig själv när jag var sisådär 14.
Denna bilden är tagen för tre år sedan, och jag orkar inte ens skämmas ;)


Fredag



Såhär såg jag ut idag. Klänning och halsduk från Indiska, kofta från Zara, & stövlar från Bianco. Vi passade på att ta lite kort på lunchrasten, borta vid ån vid vår skola. Måste ju då nämna att Carro var den som tog dessa finfinfa bilder (hon ville gärna va med på ett hörn).

Hann ju aldrig med min morgon-bloggning i morse, som ju har blivit lite av en rutin för mig nu. :P Lite dåligt, men det hanns inte med helt enkelt. Var ute och tog en 45-minuters powerwalk, sen blev det dusch och lite frukost på ingen tid alls. Jaja, så blir det ibland.
Beep-testet idag gick helt okej, klarade mig till 10,1, vilket väl får anses som godkänt. Vi får en chans till nästa vecka, får se om jag orkar försöka förbättra mig då.. Efter idrottslektionen åkte jag, Ida och Cornelia till Friskis och svettades ännu mera på ett medel/puls-pass, skitbra! Så nu känner jag mig ganska utpumpad till max, har precis ätit lite god fisk som farmor lagat och ska alldeles strax sätta på One Tree Hill, säsong 2, som jag lånade av en snäll person idag ;).

Har er dag varit bra? =)

Planer för resten av veckan;

Imorgon (fredag):

♦ Skola 09.30-15.10 -
avslutas med beep-test på idrotten, hua.
Träning med my lovely Idaho 16.00-17.00
♦ Hälsa på mormor & morfar! ♥

Lördag:

♦ Går upp 07.00
♦ Börjar jobba 09.30, slutar 17.30
♦ 18.00 -- > framåt, kalas hos kusinen
♦ 22.00 - Någon som vill leka alt. bjuda på glass?

Söndag:

♦ Inga särskilda planer för dagen, mer än; plugga & träna.
♦ Förhoppningsvis har även min nya design kommit upp här. =)
♦ Kanske blire lite övningskörning, söndag = övningskörningsdag. Om pappa vågar låta mig köra igen, vill säga.. ;P


Nu ska jag kolla ett par Vänner-avsnitt, sen blir det faktiskt bädden!



Hit vs. Miss - Sthlm Streetstyle

artikelbild
HIT! - Grymt snygg outfit för en kille, enligt mig. Jackan, armbanden, tatueingen, halsduken, snyggt! Hade han valt ett par andra skor hade det lätt blivit 5 av 5 toasters! ;)
bild till artikeln
MISS! - Tycker inte detta var särskilt fashion alls, inte ens snyggt. Känns som ett misslyckat försök att vara trendig. Den svarta trenhen är iofs riktigt snygg, men killen har ryggsäck, läderbrallor/latex-tights (?) nerstoppade i prickiga strumpor, och sidenband i skorna. Not my style.



I'm home

Hej på eer! =)

Nu är jag äntligen hemma från skolan, efter en LÅNG dag. Eller ja, den började ju rätt sent, men slutade inte förrän 17.10. =/ Hade ju som sagt två timmars småföretagande med mina kalaspinglor, Ida & Carro. Det är kul med företag, men mycket jobb!

Lite jobbigt att sluta så sent faktiskt, alldeles mörkt nu och så är man så trött. Hade tänkt dra en sväng till gymmet, men har precis slängt i mig lite middag så får i alla fall vänta en stund, och jag är inte någon träna-sent-på-kvällen-människa, så träningen får nog utebli idag. =( Det blir medel/puls-pass med Idaho imorgon istället! PLUS beep-test på idrotten, jag kommer dö kan jag ju säga.

Jaha, vad har jag mer på hjärtat då? JO. För er med skogskanalerna (endast ettan, tvåan, fyran och typ barnkanalen), och även er andra, kan jag rekommendera ett nörd-program idag: Bröllopsform! Haha. Faktiskt rätt kul, varje program följer man ett par som ska träna i 2 månade för att komma i sina bröllopskläder de hade när de gifte sig för typ 100 år sen. :P

Har ni haft en bra dag annars? =)


Torsdag

Godmorgon alla goa människor!

Hoppas ni mår bra! Det gör jag i alla fall, har precis duschat efter att ha varit ute på en powerwalk. Ska strax klä på mig och sminka mig för att sedan studsa iväg till skolan. Idag är det skrivning i engelskan på boken "The Beach" som vi har läst, ska bli ganska kul tycker jag! Alltid roligt när man får skriva lite.

Går till tio över fem idag, avslutar skoldagen med två timmars småföretagande, då jag, Ida och Carro ska jobba med vårt företag, M.I.C UF. Ska bli kul! Känns som att vi börjar komma nån vart nu, även om det var lite halvflummigt förra lektionen.. ;) Som sagt så kommer ni få chans att köpa vår produkt här i bloggen om ett tag! Så håll utkik..

Här får ni en underbar låt från älskade Oasis. Lyssna och njut. ♥



Maybe I just want to fly I want to live I don't want to die
Maybe I just want to breathe maybe I just don't believe
Maybe you're the same as me we see things they'll never see you and I
were gonna live forever



Goodnight!

Godkväll. ;)

Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag lägger mig och sussar. Har precis kollat på "Bonde söker fru" (jajaa, töntvarning!) samt "Oskyldigt dömd". Det förstnämnda tycker jag är rätt så roande faktiskt, och det sistämnda är en riktigt bra serie, med Persbrandt i huvudrollen. I dagens avsnitt var dessutom min favorit-skådespelare med; Erik Johansson. Ni vet han som spelar Evas storebror, Tobbe, i Eva&Adam-filmerna. Jag älskar honom, var seriöst kär i honom när jag var mindre! Han är ju även med i Sthlm Boogie (som för övrigt är en klockren film!), och det är kul att se honom i filmer nuförtiden med.

Nu ska jag kolla igenom min lillebrors tidning med jultidningar, se om det finns något som tilltalar mig där, sen ska jag och iPoden ha godnattstund. Eller kanske blir det lite O.C, får se! Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll/natt mina vänner, vi hörs imon. Puss! ♥


Aaaaah, det här är dräggel på hög nivå!

Kate <3 Topshop





Kate Moss för Topshop, godbitarna. ♥



UPDATE 19:58: Måste bara ge lite credit till mina vänner, som efter mitt ihärdiga tjat nu faktiskt är inne här och kommenterar titt som tätt! Cornelia ligger på förstaplatsen, men Ida och The R är jag mkt imponerad av! Det uppskattas, keep up the good reading. ;D <3

Övningskört igen!

Shit asså. Var precis ute och övningskörde med pappini. Innan jag berättar hur det gick måste jag bara säga att det regnar ute och det är MÖRKT. Så.
När vi började ville pappa att jag skulle backa ner från vår parkering (en liten svängd macke typ), vilket jag aldrig gjort förut. Det är liksom lite över min kapacitet som bilförare. Men idag skulle jag tydligen göra det, någon gång måste ju vara den första, sa pappa hurtigt. Yes. Till saken hör att den andra bilen står parkerad bredvid, så det är liksom inte mycket svängutrymme. I alla fall, jag börjar backa, pappa gormar "Lägg över, lägg öveeeeeeer!"

KRAAASCH.
Ojdå. Vad var det som lät, tänkte jag, och bad en snabb bön att det inte var jag som hade orsakat kraschet. Jag vänder sakta huvudet mot pappi (livrädd vad jag, höhö), han sitter helt stel och tittar framåt. Jaha. Plötsligt öppnar han i alla fall dörren, går bak bakom bilen och kollar. Jaha, grattis Matilda, du backade in i ett träd.
"Eeeehe, var det nåt som gick sönder?",
piper jag livrädd från förarsätet och vågar inte gå ut från bilen. Tänkte typ att, shit nu är hela bakluckan kvaddad, jag får inga julklappar. Pappa: "Mm, där rök den baklyktan ja! Du såg inte att det stod ett träd här ELLER?" Eh nej.

Trots denna lila incident fick jag fortsätta köra, men jag ångrade grovt att jag frågat pappa om vi kunde köra ikväll över huvud taget. Jag körde på motorvägen i regn och totalt mörker. Hej kom och hjälp mig, jag trodde helt seriöst att min sista stund var kommen. Såg ingenting, och när jag var uppe i en sådär 110 km/h frågar jag pappa nervöst: "Eh, det kommer väl inga älgar här? Jag var livrädd. Jag är så inte-redo för körkort som man kan bli. Herre jesus.


Riktigt såhär illa var det inte..

Topp 5

Som vissa uppmärksamma läsare kanske sett, så har jag skapat en ny kategoriDen heter "Topp 5" och meningen är att jag då och då kommer lägga upp en topp-5-lista. Det kan vara allt mellan himmel och jord, 5 bästa sommarlåtarna, 5 bästa klädmärkena osv osv. Man måste ju förnya sig lite för sjutton.


Vi börjar redan idag, och dagens topp-5 är..... bästa kärleksfilmerna. =)

Femte plats

Notting Hill - Jag älskar Julia Roberts. Jag älskar Hugh Grant. Jag älskar Spikey. Jag älskar denna filmen (<-- LÄNK). Så mysig, rolig och romantisk på samma gång, kan inte tänka mig att NÅGON undgått denna film, men för er som har det: den är ett klart måste i DVD-hyllan.


Fjärde plats

The Notebook - Denna filmen har jag skrivit om innan, och jag skulle kunna göra det igen, men jag vill inte tråka ut er med en hel roman. Jag säger bara: "It wasn't over, it still isn't over!" och the best film kiss there ever was, förfan (<-- LÄNK). Fram med näsdukarna vid denna film, både för tårarna som fälls (ni kommer gråta, jag lovar), men även för att dräggel-nivån är hög tack vare den oförskämt snygge Noah (Ryan Gosling).


Tredje plats

The Holiday - Klockklockklockren film, verkligen helt underbar. En otroligt söt kärlekshistoria, samtidigt som man får sig många goda skratt. Jag har sett den ett stoort antal gånger, och kommer antagligen att se den lika många till, om inte fler. Vet inte om det är jag som är blödig, men Graham's (Jude Law) döttrar är så otroligt söta, helt stört. (<-- LÄNK, spola fram till 4.00)


Andra plats

A walk to remember - Även denna film har jag skrivit om förut. Den är så sorglig och så fin att det är inte ens ball. Vilket det iofs inte ska va, men ändå. Grymt fin sång (<-- LÄNK) är med också. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att även denna film är ett måste, och menar jag verkligen MÅSTE. Hyr den, köp den, låna den, sno den, jag bryr mig inte, bara se den!


Första plats

Titanic - Jag måstemåstemåste ge förstaplatsen till Titanic. Jag måste. För det är en sådan klassiker, och det är en sann historia och den går på nåt sätt inte att tröttna på (<-- LÄNK, aah galet jag börjar typ grina när jag ser denna videon, checka slutet :´(). Tycker inte att det behövs någon närmare beskrivning för jag tar för givet att ni sett den. Om ni inte har det, för det första: SKÄMS, för det andra; spriiiiiiiiing till närmaste turk-kiosk och hyr den!




Ni bara måste kolla filmklippen som finns vid länkarna, jag har valt dem med omsorg! ;)
Och glöm inte se filmerna, om ni inte redan gjort det...

Give it to me baby

ASOS Boudoir Ruffle Balconette With Silk BowOdille 'Ellie' Sequin Padded Bra
Mimi Holliday Silk Satin Metallic Lace ThongOdille Lace Ribbon Flower Boyshort
Mimi Holliday Silk Chiffon Spot Balconette BraSpreegirl Heart Print Boxers
David and Goliath 'I'm Over It' VestSpreegirl Mesh Ruffle Babydoll Top With Ruffle Pants

Hittade lite grymt fina undies, och även lite "nattkläder". Hos Asos såklart.
Synd att jag lovat mig själv att inte shoppa mer på ett tag...

Äpplen

Hej mina vänner!

Hemma från skolan och äntligen inomhus, vilket är the only place to be i det här vädret, eller vad säger ni? Var helt blöt när jag kom innanför dörren, så det blev en snabb, dålig fotografering av dagens oufit, och sedan på med mysbrallor. =)
Fick jag välja skulle jag ju lätt kunna leva i det.

Nåt annat som jag skulle kunna leva av är våra trädgårdsäpplen, det är helt sanslöst vad goda dom är. Och stora. Och röda. Typ som i Snövit. Mumma på dom. Nu tänkte jag chilla lite framför datorn, kolla bloggar und so weiter, så förvänta er fler inlägg inom den närmsta tiden!




Onsdag

Godmorgon.. =)

Då var vi halvvägs genom veckan (nästan), och det känns braa! Nu ska jag bara genomlida ekonomi-provet, sen är allt guld och gröna skogar känns det som. Har precis ätit lite frukost, det blev finn crisp (min nya drog) med avocado, helt stört gott och även snaabbt att göra vilket är ett PLUS!
Ville egentligen inte kliva upp idag, det var sjukt skönt att sova, jag måste var ej-utvilad på något sätt, hur det nu är möjligt. Det blir i alla fall skönt att sluta någorlunda tidigt idag (14.00!) och sedan direkt hem med - inget plugg! Wiiie !

Jag skrev ju igår att allt det negativa skulle bort idag, och att vi istället skulle vara positiva, så skriv gärna ner någonting ni är glada över eller tycker om! Kanske är lite cheesy, men vafan, man blir faktiskt gladare av att uppmärksamma det som är bra istället för att gå och gnälla över saker och ting. So give me some loove i kommentarerna, tyckte det var dåligt med negativa grejer igår (iofs är väl det bra..).

Nu måste jag studsa ner på undervåningen och fixa till mig lite om jag inte vill skrämma slag på alla på väg till skolan. Alla kan ju inte vara en natrulig skönhet och gå till skolan utan smink som Ida ;)

Ha en toppendag, så hörs vi senare my lovers! =)


Dagens...

Det får bli en "dagens lista" plus en "dagens låt" idag, eftersom "dagens outfit" uteblev... Hade ingen kamera med mig till skolan, eftersom mamma och pappa lånade den idag, och när jag kom hem hade jag träningskläder på mig. Tänkte att ni kanske inte ville se min svettiga nuna.. ;)

Dagens...

Humör:
Har varit jättetrött, och lite småarg. :P
Gjort: Varit i skolan, tränat, pluggat.
Planer: Hade inga speciella planer 
Sett på: Faktiskt ingenting på TV, lite av debatten mellan Mona och Reinfeldt
Lyssnat på: Oasis i mängder
Läst: Företagsekonomi -.-
Druckit: Vatten
Ätit: Äpplen, nötbar och lite lax med keso
Bästa: Att provet snart är över
Sämsta: Det förbannade step-passet
Väder: Rätt soligt, men blåsigt!

Trots att jag skrev att jag mest lyssnat på Oasis idag, blir det en annan låt som får äran som dagens låt, nämligen "Beds are burning" med Midnight Oil. Det är nostalgi på den låten, känner ni inte igen den på en gång så spola fram till 1.18 så kommer säkert ett igenkännande leende sprida sig på era läppar, haha :P. Eller inte, who knows. Detta är i alla fall barndomsmusik för mig, sån musik som spelats hemma.



Nu säger jag godnatt och puss & kram på er! ♥

Welcome to the dark side

Nu har jag suttit med företagsekonomin ett bra tag, pappa har föhört mig och nu orkar jag verkligen inte mer. Nu kommer det mer ilska här (känner att bloggen har blivit ett ställe för mig att ösa ut min aggression under de senaste dagarna :P), men jag är verkligen förbannad nu. Hoppas aggressionen har lagt sig tills imorgon, annars lär Fe B-Jonas få passa sig.

En annan sak. Jag och iPoden tog en en-timmas powerwalk förut i mörkret, jag hade REFLEXVÄST på mig (!) Haha. Plus en dunväst under. Tur att det var mörkt, för jag såg ut som en michelingubbe. Precis i sista stund innan jag skulle gå ut genom dörren kommer pappa med ett sånt där reflexband man slår runt armen eller benet, i högsta hugg och slår fast det runt min vad. Jag blev ju inte påkörd i alla fall. I alla fall, det jag skulle komma till var att när jag nästan var hemma igen möts jag av både en häst med ryttare och en bil med helljusen på! Ryttaren hade dessutom en pannlampa som var i stort sett lika stark som bilens helljus. Mina stackars ögon klarade inte av detta, jag fick lite smått panik eftersom jag inte såg någonting, och tar därför bara ett steg rakt ut åt kanten, för att inte bli påkörd eller nergalopperad av en häst. Detta resulterar i att jag hamnar rätt i en nyponbuske. Banga helljuset!!

Hehe. Brutalt värre blev det här nu, men när vi ändå är igång så tänkte jag att om ni har nåt som tynger ert hjärta så skriv det bland kommentarerna. Ös ut ert hat! Det kommer kännas bättre efteråt, jag lovar. Jag känner det redan, så fort jag fått skriva av mig om nånting är det liksom borta, nästan. Bara för ikväll låter vi det här vara Matilda's terapiblogg för alla som är intresserad, men skynda er att hata, för imorgon är en ny dag och då är det the positive attitude som gäller.

Har ni stört er på något den senaste tiden? Tell me! :P



Så det kan gå..

Hejhejhej alla mina underbara läsare!

Ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering idag, men jag kom hem för typ en halvtimma sedan. Hoppas att ni inte suttit alltför länge framför datorerna och väntat på en nytt inlägg, höhöö (IRONIII).
Jag och Ida bangade religionen idag, observera: IDA bangade en lektion, kors i taket säger jag! :P Haha, nej, Ida OM du är inne här och läser, så tycker jag i alla fall att det var starkt gjort. Och för att vara ärlig tror jag inte ens Hasse märkte att vi var borta, även fast han dock har lärt sig mitt namn nu. Jag är stolt, var väl sist i klassen med det kan jag tro.? ;)
I alla fall så kutade vi till Friskis, eller snarare kröp, sen satt vi och frös arslena av oss utanför med varsin nötochmandelochrussinochtorkadfrukt-bar. Den var god! Där satt vi alltså och repeterade företagsekonomin inför imorgon, den satt ju som ett rinnande vatten, i alla fall för Idas del. Moi får nog slipa lite till på detaljerna... ;)

MEN, vaaaad händer när vi ska gå in? JO, passet är fullbokat! Aha. Chill. Not. Så vi fick ställa upp oss på en reservlista, sen när blev Friskis så exklusivt och eftertraktat att man måste stå på reservlista för att få va med liksom? I alla fall, det blev bara en plats ledig, och då erbjöd Ida mig den. Jag kände mig inte alls elak eller så när jag gick in och Ida fick gå hem igen. Nejdå.
När jag väl kommer in på passet är det för det första helt smockfullt. Great, tänker jag, men ställer mig ändå med min bräda någonstans in i ett hörn. Det börjar, och sedan själva passet tror jag inte ens jag orkar berätta om, det var en mardröm helt enkelt. Jag skulle tippa på att alla som var där hade varit på vartenda step 2-pass varenda tisdag klockan halv fem, sedan Friskis & Svettis föddes. Alla kunde allting. Förutom jag. Och jag har ändå gått på mycket step. Och alla var sådär äckligt överlägsna, dom kollade på mig som om jag var dum i huvudet. "Men hallå.. KAN du inte redan allting utantill, i sömnen, bak och fram, upp och ner, baklänges och på ett ben!?" Hej och hå. Det här var svårt. Det var liksom så advanced att det inte ens var ball.

Jag funderade någon minut på om jag skulle börja grina eller asgarva, sedan tog jag min bräda, ställde den längs väggen och gick. Fyfan. Ida, vi går inte dit nästa tisdag!


Jag och Ida í vintras


Tisdag

Godmorgon bloggen!

Gud ibland blir jag arg, jag publicerade ett jättelångt inlägg igårkväll med en lista och bild och grejer, och när jag liggar in nu så ser jag att det inte ens har publicerats, det finns inte ens kvar! Gaah, sånt blir man arg på.
Men jag är på jättebra humör idag, har sovit tio timmar i natt, hihi ;D Så jag är utvilad! Ska inte till skolan förrän tjugo i tolv idag så jag tänkte hinna med lite plugg och en powerwalk innan dess, få se om jag lyckas med det.

Efter skolan idag blir det step 2 med Idaho! Ska bli jättekul, jag älskar verkligen step. Efter det blir det hem med en gång och ner med näsan i böckerna för att panikplugga in i det sista haha :P. Så ingen jätteintressant dag med andra ord, men såklart ska ni få en dagens outfit mina kära läsare, och jag ska även försöka hinna med att utse dagens låt!

Ni får ha det bra, så hörs vi senare! ♥


Jag och min bror igår. (jaa, jag vet att han är typ två meter längre än mig.. :P)

Hemma igen

Sådärja, nu är jag hemma från träningen! Hur roligt som helst var det verkligen, men det är så tråkigt att det går så sjukt snabbt på Ingrid's pass. Vet inget pass som är över lika fort som hennes, antagligen eftersom det är så satans kul. När man kollar på klockan när nedvarvningen börjar är det liksom: "Ey, hallå, eeh, undrar en sak bara, VART TOG TIDEN VÄÄGEN!?"  Hehe. Typ så.

Nästa vecka kör jag nog dubbel-pass, för när jag kom ut från salen såg jag att ett aerobics-pass hade börjat klockan åtta, och dom dansade.! Hallå, jag vill också va me! Värsta advanced såg det iofs ut att vara, men det är bara till att öva på dans-skillsen. Förresten, jag säger bara hej kom och hjälp mig på vissa som tränar... När damerna på passet innan (kan det ha varit ett bas-pass tro?) kom ut fastnade mina ögon direkt på en kvinna i femtioårsåldern. Inte för att jag är någon modebloggerska á la Kenza,ElinKling&SofiFahrman, men hej och hå, någon gräns finns det väl.?

Tänk er en svart silkig, blänkande baddräkts-body. Alltså.. ah. Ta sen ett par svarta, lite halvt stentvättade jeans med hög midja. Tänk er dom två plaggen tillsammans, och sedan ett par låga, vita, gamla gymnastikskor (här snackar vi 80-tal). Jag trodde jag såg i syne. Veeeem tränar i jeans!? ... hade jag lust att skrika, men nej det gjorde jag inte utan sa bara "Hej hopp och välkommen till 2000-talet", lite tyst för mig själv och skyndade sedan förbi henne för att undvika att lägga av ett asgarv mitt framför henne. Förlåt, gud vad jag är hemsk. Elak. Brutal. Jag vet. Nu ska jag duscha och sen blir det vindruvor och äppelpäppel från the garden, framför TV:n.
Tjing tjong i ballongen. (hämtade lite inspiration från dig, LUR! haha)


Dagens;



Som jag tidigare skrev så var dagens outfit rätt så tråkigt, men ack så bekväm. ;)
Jeans, Denimbirds
Svart långärmad tee, Indiska
Kofta med fuskpäls, H&M Divided
Skor, Converse

Väska, Dior


Plugg!

Jag och Carro gick hem lite tidigare från skolan idag. Ajabaja, det ska man inte göra, JAG VET. Men idag blev det så, och det känns jävligt gött. Anledningen till att vi gjorde det var att vi har f*ucking j*vla företagsekonomiprov på onsdag med allas vår käre Jonas Winbo. Hallelujah! Och om man inte är tillräckligt disciplinerad och duktig för att börja plugga typ en vecka innan, då får man göra det två dagar innan istället. Det går lika bra. Så har min pluggteknik varit de senaste tio åren, och det har funkat fint. Så varför ändra på ett vinnande koncept? :P

Ojojooooooj, vad jag tjatar nu känner jag. Har tyvärr inget mer vettigt att skriva för tillfället, återkommer senare efter att jag pluggat, då kommer en...... DAGENS OUTFIT! Som för övrigt är rätt tråkig idag så har inte för höga förhoppningar är ni snälla... ;P Nej, nu börjar det här spåra ur. Adjöken så länge.

Tänkte lägga in en bild på mig och Ärret/The R/Bölden/Karre/Stolpskottet/Robban/kärtbarnharmånganamn men upptäckte till min förtvivlan att jag inte har EN ENDA, Vad hände där liksom?



Förra veckans outfits



Här har vi de "Dagens outfit"'s jag visade er förra veckan. =) Tänkte att ni kunde kommentera vilken ni tyckte vad snyggast. (om ni inte tyckte nån var snygg kan ni skriva det, höhö). Det finns ju en risk att ingen kommenterar, men den smällen får jag ta helt enkelt. ;)

Så kommentera nu, vilken tyckte ni var snyggast? =)


Måndag

Godmorgon bloggen!

Usch vad jag är trött! Inte okej. Sorry för riktigt bad update igår, men hela blogg.se var helt f*cked up, någon mer som märkte av det?? Skulle lägga upp lite bilder och så, men satt med ett inlägg i nästan en timma, och när jag väl fått klart det så försvann hela och "Sidan kan inte visas" poppade upp. Irriterande? Jag trodde jag skulle slå sönder datorn. :P

Idag är det i alla fall en ganska chill dag i skolan, inte så mycket lektioner, men jag har en fet håltimma på vilken jag ska plugga företagsekonomi B (rooligt..) Tror faktiskt jag ska hem och sova efter skolan, höhö. Nejdå, men just nu känner jag mig halvdöd. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare. ♥

Övningskörning

Har precis varit ute och övningskört med pappsen. Vi körde rätt långt idag faktiskt, ut på motorvägen och grejer. Längtar tills jag får ta körkort! Ska bli så satans skönt. Just nu känns det dock ganska långt borta, men det är ju trots allt över fyra månader kvar. :P Parkerade också, det gick åt helvete kan jag meddela, men efter ca två timmar minuter stod bilen fint på plats innanför linjerna. *Stolt*. Sen kan jag ju iofs inte hjälpa att alla stolpskott i hela världen är ute och rör på sig samtidigt som mig, t ex en gubbe som joggar på en stor väg, i en kurva, jag höll fan på att mejja ner honom. =S Och folk som man faktiskt kan tro har fått körkortet i Cornflakes-paketet, jag fick totalstopp i en korsning på grund av en dam som körde efter mottot tuta & kör. Illa illa. Jaja, snart blir det piroger till middag, min bror står för matlagningen. Spännande..

Bilder från igår =)


Den här klockrena tösen var vi hos!


Kärlek till dig! <3


"Olli" och "Luuuuur"! xD Haha.


Min kräsna kompis & jag. =)


Jag hittade mamma Carlsson's glasses. Dom var röda. Dom var snygga. Dom matchade min klänning.


Min Elli-pelli-fant & moi. ♥


Tre GOA flickor! <3 Kärlek till er.


Jag TROR jag lyckades få in mig själv på bild med i stort sett alla igår. Bra prestation. Här med Ida's loveliloverboy!


Jag och KarroLUR (haha, jag tycker fortfarande det är kuuuuul) <3


Det är så det ska va.. =)


Gympa bör man annars dör man.


Blev inga fin-bilder på oss två igår, men den här duger, det är ju ändå Mormor ♥ Farmor vi talar om.
Tack för att vi fick komma hun!



ps. måste bara nämna Corny som är i sthlm över helgen och inte kunde joina, dessutom ville hon att jag skulle nämna henne i bloggen medan hon var borta. så nu har jag gjort det. =) glöm inte bilderna imorgon! <3 ds.

Söndag

Godmoorgon! =)

Hoppas ni mår bra idag! Jag mår efter omständigheterna väl, höhö ;) Nejdå, jag mår finemang. Annat kan man inte efter en lyckad kväll hos fröken Carlsson. Grymt rolig kväll igår måste jag säga, där det även blev en hel del bloggsnack och jag fick veta att Karolina och Olivia är trogna läsare här hos mig. =) Wihoo, jag tycker det är starkt, särskilt eftersom inte ens Ida läser min blogg. Man kunde ju nästan tro att det var bloggträff, för även Sandra har ju numera blogg. Tummen upp på det! =) Känner att det är värsta blogg-flowet nu, det är rooligt! Nu är det bara Ellinor som måste ta upp sin blogg igen... :P

Det roligaste var ju ändå när Olivia berättade att Ida igår inte visste vad jag skulle göra under dagen, men Olivia som hade varit inne här och kikat hade ju såklart full koll. "Hon ska till Kungsmässan, och fika. Med Nina. Och så ska hon till jobbet. Och hämta byxor. Och lämna papper." Haha. Ja det lät ju inte så jävla ball nu, men var det kul =D.

Snaart mina vänner, kommer bilder från gårdagskvällen, så håll ut. =)


Jag igår.

Shopping..

Hej bloggen!

Kom precis hem, har duschat och klätt på mig på rekordtid! Ska alldeles strax kila iväg till bussen som ska ta mig till Ida, men tänkte hinna med ett snabbt inlägg först. =)

Det blev som sagt fika med Nina idag, supermysigt som vanligt. Satt och pratade om allt & inget (och lite annat också, haha), och åt supergod texmex-macka. Gick även och spanade på lite skor (dock inte för min del!), och sen fångade vi antagligen alla människor på hela jobbets uppmärksamhet när vi gjorde entré med två asgarv. No comments på den. ;)
Sen missade jag naturligtvis bussen, som bara går en gång i timman, så jag fick snällt sitta och vänta på busshållplatsen... Läste Mig äger ingen under tiden, den verkar bra!

Just det, liiite shopping blev det. En underbart varm & mysig kofta med fuskpälskrage från H&M. Älskar den verkligen, redan. Bilden har jag lånat från Frida (<-- LÄNK)!



Ni får ha en super-mysig/rolig/härlig/trevlig/galen lördagskväll allihop, vad ni än planerar att göra! Det ska i alla fall jag ha =) Lägger upp kvällens outfit imorgon! Sköt om er. ♥


Jaaa!

Wihoo! Jag visste inte att jag kunde sånt här fix och trix, men obviously! Hela min menyrad hade ju lyckats ta sig ner till botten av sidan, och det sörjde jag faktiskt lite. Bloggen såg liksom halv ut. Men nu flyttade jag bara på min "affliator-grej" och så var biffen klar! Grrrrrrreat.

Btw, hoppas ni sett länken till Affliator!? Där kan ni bli medlemmar gratis, och tjäna pengar på er blogg. :) Bra va? Klicka bara på länken så kommer ni direkt till sidan. Nu ska jag alldeles strax ge mig ut och gå, ha det bra så länge! ♥

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra idag! =)
Jag mår jättebra, det är ju löördag. Även om det är mulet ute, typiskt depp-väder, så är det inget som slår ner en.
Började dagen med att komma upp till dukat bord med frukost där resten av min familj satt. Lite tidigt för mig, men mysigt ändå. Snart väntar promenad med hunden (och jesper?), sedan ska jag bege mig till Kungsmässan för en fika med Nina. =) Ska även ta en sväng in på jobbet för att lämna lite papper och hämta mina byxor. Det lär bli några affärer också, och även fast jag lovat mig själv att inte shoppa mer nu så finns det en risk att jag kommer hem med något nytt.. =/ Självdisciplinen är bra, jaa! :P

Ikväll väntar förhoppningsvis PARTY. =) Fröken Ida är ensam hemma, så det blir nog för-ferre hemma hos henne med lite mat och dryck, sedan får vi se helt enkelt. Jag hoppas på en kul kväll i alla fall!


Bild från min middagen innan min födelsedagsfest i februari i år. =)

Come to mama

ASOS 'Be My Hero' Superman TeeASOS 'Be My Hero' Superman Tee
Lee Rose Print TeeLee Rose Print Tee
Supercoola tischaaas.
Från Asos såklart!

Idol-fredag

Haha, bloggar väl om Idol då som alla andra (I guess).. :P Först måste jag bara leka pensionär och säga: det var bättre förr! Hallå eller, var är nya Darin, Måns, Ola, Sebastian m fl m fl..? Dom var ju så... bra. Dessa "nya" idoler känns inget bra. Kanske för att det var första delfinalen idag, men ändå!

I alla fall tyckte jag att Alice och Anna var absolut bäst idag. Höll fan på att börja grina när Anna sjöng Release me. Johan (han lille plutten som liknar Emil i Lönneberga/Kalles Kaviar-Kalle/nån-random-barnprograms-figur) kunde inte göra Viva la vida rättvisa, inteinteinte. Höll verkligen med juryn om att han inte är tillräckligt mogen för den. Han kan åka hem och komma tillbaka om två år. No affence, men han är lite för ung.

För övrigt tycker jag de flesta var medelmåttiga idag, svårt att säga vem som åker ut.. Skulle tro att det blir Johan, men man vet aldrig med svenska folket, kan lika väl bli så att han blir kvar till slutet. Den som lever får se helt enkelt!

Vem tror ni åker hem idag?


Nya juryn är klockers! Och Andreas (t. h.) är schnööögg!

Moa min Moa

Det är helt galet var kul det är att ha gamla bilder sparade .. Satt just och kollade igenom lite bilder från sommaren, och hittade bland annat en mapp med namnet "Juli 08". Jättemånga mysiga bilder fanns där, men framför allt fanns bilder från min och Moas galna kväll =). Haha. "Ut i dimman". Inte in i dimman här inte, nej nej. Ut ska det vara.

Jag saknar min Moa. Vi har inte setts på SÅ länge att det är nästan skrämmande. Men det blir så, man hinner helt enkelt inte, men skola & plugg, träning & jobb. Vart finns tiden liksom? Men imorgon, då hoppas jag att vi äntligen får till det! Skulle vara såå kul med en galen partykväll. =) För med oss två i ett främmande hus, är det inte lugnt! ;)


Moa till vänster, jag till höger (typ sover, men lyckas ändå ta kort :P).

Fint från Lindex




Lindex är inte direkt min favoritbutik, men man kan hitta små godbitar där ibland! =)

Fredag!

Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag försov mig i morse så jag hann varken äta frukost (!) eller blogga. Illa illa! Sen direkt efter skolan åkte jag med pappi och bror till farmor och farfar där vi åt tacos =). Lätt godaste maträtten.. :P
Dagen i skolan idag var.. helt okej. Började med svenska som i och för sig var väldigt tråkig, men vi fick en bok "Mig äger ingen", någon som läst den? Har hört att den ska vara jättebra. Sen hade vi geografi, lunchrast, och sedan: TVÅ TIMMARS IDROTT. Med Malin the tyrann. Herregud, den kvinnan är galen. På dessa två timmar hann vi med basket ute i regn, styrketräning på gymmet & amerikansk fotboll. Under det sistnämnda blev jag upplyft och nedkastad i golvet, kändes som jag flög. Inte trevligt. :P Amerikansk fotboll är inget för mig!

Kvällens planer är: chill & mys framför TV:n! Det är sånt satans ruskväder ute så jag orkar inte ta mig någonstans... Känner verkligen för att bara ta det lugnt. Ska försöka uppdatera lite mer snart, gottgöra för den dåliga uppdateringen under dagen, så kika in snart igen! =)


Såhär osminkad och schnögg är jag just nuu! (inte för att man ser så mkt, men vad glada för det.. :P)

Kusse-middag

Yo.
Har lyckats ta mig till en dator igen, behövdes en paus kände jag. Är hos min kära kusin på middag, han fyllde år i förrgår. Fråga mig inte varför man har middag på en torsdag, men jaja. Har i alla fall suttit här nu, till en början var det väl trevligt, men det blev långtråkigt rätt snabbt vill jag lova.. -.- God mat var det dock! Kyckling (just the way I like it, höhö) & sketgod pastasallad med bl a soltorkade tomatoes (IDA!). Nu vill jag dock heeem.

Kan tyvärr inte ta mig någonstans i och med att jag ju trots allt INTE har körkort. Så det suger. Men men, hoppas att ni har en trevlig torsdagskväll allihopa! See ya tomorrow. ♥

Dagens;





Klänning från H&M
Skinnjacka från Rut m. fl
Halsduk från Indiska
Stövlar från Bianco
Väska från mormors vind

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Usch vad jag är hungrig! Och trött. Men det känns superskönt att ha naturkunskapsprovet avklarat, nu är det bara fredag kvar sedan är det heelg! =) Lika skönt som alltid.

Känns som tiden går så himla snabbt nu, helt sjukt verkligen. Snart bara 2 månade kvar till jul.. :O Det känns som igår vi var på Kreta. Men det var... längesen, kom jag och Carro fram till. Blir nästan ledsen när jag tänker tillbaka, skulle göra mycket för att återuppleva den resan. Jag lägger in lite otufitbilder från dagen senare, så länge får ni hålla till godo med lite bilder från Kreta. =)










En underbar resa med underbara människor och jag skulle inte tveka en sekund på att göra om den. =)

UF

Sitter i skolans UF-rum med mina kollegor Ida och Carro. Vi har jobbat på i över en timma med vårt företag, och har ytterligare en timma kvar innan vi får lov att gå hem.. Men det är roligare än en vanlig lektion, och i och med vårt företag får vi vara inne och surfa på sidor med varor som chokladkondomer, mint-penis-pastiller och massageoljor. Haha! Tänker inte avsölja vad det är ännu, men jag tror det kommer bli en jätterolig grej. =) Kommer självklart att avslöja idén här på bloggen inom en snar framtid, och kanske kommer ni även få chans att köpa vår produkt här! Det vill ni inte missa.. =)

Nej, nu ska jag fortsätta här, jag uppdaterar mer senare och då kommer det även en dagens outfit! Ciao. 09

Torsdag

Godmorgon, godmooorgon..
Usch, inatt har jag drömt jättehemskt. Det där jag nämnde igår om "larm-försäljarna", ni vet? Visste att jag skulle drömma om inbrott efter det. Hatar verkligen sånt.. =( Och jag hatar mardrömmar. Drömde att jag var hos mormor och morfar, och att två såna där skumma försäljare kom och ville komma in. När dom fått göra det, tog dom min mormor och morfar som gisslan och kvar blev jag, min bror och mina två yngre kusiner, som fick gömma oss för att inte bli upptäckta vi också. Jag ringde polisen, som inte kom förrän efter... hur länge som helst! Usch.

Tur att det bara var en dröm i alla fall. Mår ni bra idag annars? =) Det gör jag, är dock lite nervös inför naturprovet som jag nog borde pluggat liite mer till.. :P Men så känns det alltid. Det kommer gå bra!



Slutar förhoppningsvis klockan tre idag, istället för tio över fem som vanligt. Hoppas hoppas att Jonas är lite nice mot oss idag.. =) Nu måste jag klä på mig om jag ska hinna! Bjuder på en låt idag med, så generös är jag. ;P Vi kör med en riktig rivstart idag, och vad passar då bättre än.... INFINITY!


God natt, bloggen!

Nu har jag sett på "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt. Riktigt bra serie det också. Jag är värsta suckern får såna där kriminalserier och sånt, jag tycker det är braaa. Och att Persbrandt typ är the klockrenast there ever was, och typ cool och sexig fast han är typ gammal, gör ju inte saken sämre heller. Nej.

Imorgon börjar jag halv elva, wihoo, men jag har satans naturprov imorgon ju, så det blir ändå till att gå upp tidigt och plugga in i det sista. Därför ska jag nog gå och lägga mig typ nu. Har fått en sömndagbok i idrotten, där man ska skriva ner sina sovvanor, typ när man går och lägger sig & när man går upp på morgonen. Hehe. Det går bra för mig. Gympa-fröken kommer att bli stolt över mig, det kan jag lova, för mina sovvanor liknar en femårings ungefär. Men det är gött att sova.


Vi slår till med en "dagens låt" fastän det är lite sent. Men, bättre sent än aldrig som vi säger. :P Här är i alla fall Kom kampsång med Lasselasselasse Lindh!

Hej, vi vet att ni är snygga.

Puh! Äntligen hemma efter träningen, blev en 40 minuters snabb powerwalk och sedan ett step/styrka-pass! Trodde det var vanlig step, men blev förvånad när jag kom dit och det låg skivstänger på golvet. Riktigt tufft var det, men jätteskönt efteråt. =)
Nu kollar jag på "Bonde söker fru" haha, men jag fastnade visst på msn, så vi får se om jag kan slita mig.

Förresten, när jag kom hem så sa mamma att det varit två civilklädda snubbar här och försökt sälja larm.. =/ Hjälp. Dom ville komma in och så. Det är ju sånt man alltid ser på filmer.. tjuvar. Så nu låser vi typ allt som går att låsa, usch jag hatar sånt här =(. När det är tjuvar i området där man bor och sånt. Inte kul!

Några bilder på snutte-paret nr 1...


Schnöggon


Hej och hå...



Snygg, jaa, men what's up med luggen á la trejde klass!?


Lovely dresses

Jag borde sluta gå in på stylebystars. Allvarligt. Jag mår dåligt över alla underbara klännigar som finns där. Som man inte kan klicka hem. Eller jo, det kan man, men jag kan inte göra det just nu. Och jag vill ha allihop. Usch. Ska sätta mig och knåpa ihop en önskelista till jul nu. Den ska bara bestå av klänningar. Klänningar, klänningar. Jag älskar klänningar.



Dom är ju inte fula.. De två nedersta är dessutom på rea just nu, så har ni små storlekar (Ellinor!) så skyndochfynda!!

Nu ska jag bege mig ut på en powerwalk i det fina vädret, sedan blir det step up-pass! =) Hörs ikväll!

Sadsadsad

Har haft med den här videon i min blogg förut, ett år sen kanske?
Egentligen förstår jag inte varför jag ser på såna här hemska saker egentligen för jag grinar bara. Men jag känner i alla fall att jag måste uppmärksamma den igen. Så titta på videon nu. :´(


Dagens;


Enkel outfit idag,
Ljusgula jeans, Victoria Arena
Rosa tröja,
second hand
Svart kortärmad kavaj,
Zoul
Vita tygskor,
LeCoqe
Väska,
köpt i Sturegallerian
Peacehalsband & ringar, Glitter

Nu ska jag plugga naturkunskap. -.- Återkommer om några timmar! =)

Mittwoch!

Så var det onsdag. Bara hälften av skoldagarna kvar, typ.. :P Idag slutar jag klockan tolv, wiho, men det blir nog hem direkt för att plugga natur.. -.- Har ju som sagt prov imorgon. Ska bli skönt att få det överstökat! =)

Annars vet jag inte riktigt hur dagens planer ser ut, ska försöka hinna med en powerwalk, kanske med mami. Jag saknar mig promenadkompis, Rebecca.. =( Hon har åkt till Spanien för att vara där i ett år, och hon var den av mina kompisar som bodde närmast mig = lättast att få tag i när man var promenadsugen.
Men det är rätt skönt att gå själv också, med eller utan iPoden i öronen. Skönt att bara ösa på stegen utan att ha någon som sackar efter (inget illa ment mot någon jag promenerat med.. :P).
Jaja, nu på morgonen väntar en timma Fe B med Jonas Winbo, hallelujah. -.- Eller inte. Men den ska genomlevas den lektionen med. Tänkte bjuda på en låt som jag tycker är fin. Såhär på morgonkvisten  piggar det alltid upp med lite musik. =)



Ha en bra dag!

Natti natti

Nu ska jag ta och knyta mig. Har precis sett på "Maria Wern" och käkat clementin. Bra serie det där, synd bara att det var sista avsnittet idag =/. Och Carro, i eftertexterna stod det 2008 så det där med att du sett den innan var nog fel.. :P Synd också att inte Eva Röse och Fares Fares fick ihop det i slutet (eller aah, deras karaktärer då), Fares gick tillbaka till sin alkoholiserade flickvän. Bad!

Imorgon börjar jag kvart över åtta, vilket innebär att jag ska upp vid kvart över sex. Kanske ska börja göra som dig Ärret, gå upp tio minuter innan bussen går. ;) Men då skulle ingen vilja titta på mig under dagen.. höhö.


Åh HATAHATAHATA på min bror just nu. Snuffe-Elsa tassade in i mitt rum precis, hoppade upp och lade sig bredvid mig i sängen. Då blir naturligtvis min oerhört barnsliga, nördiga, töntiga bror, 14 förlåt 3 ½ år avundsjukast i världen och bara måste komma och lyfta upp henne och bära in henne till mamma och pappas säng. Vad är grejen?? "Hon ska inte sova i din säng!" säger nördbrodern innan han går ut ur mitt rum. Gaaah. Hämnd säger jag bara, sånt här blir jag förbannad på. Jag kan ju inte hjälpa att våran hund tycker mest om mig...

Och en annan grej: min bror ska på nån jäkla vandring imorgon, typ 2 mil. Ja, då köper mamma värsta luxury matsäcken med muffins, torkad frukt, varm o´boy och fan och hans mormor. Plus att han naturligtvis var tvungen att ha nya stövlar, ja men självklart, då rycker farfar in och kör honom så vandraren får sina stövlar. Eeeh. 2 mil är ju verkligen såå långt. Det är ju inte så att jag har gått längre! Jag vill också ha matsäck. Jag vill också ha nya stövlar. Jag vill me ha torkad fruuukt. Jag kan inte ens få ha hunden sovandes i min säng. Det är fan synd om mig.

 

Kärlek




Ren kärlek. Jag kan aldrig bli arg på denna varelse. Jag, som är typ så lite djurmänniska man kan vara. Hemskt men sant. Men det finns ett djur jag gillar, väldigt mycket, och det är min bushund. ♥

Träning

Återigen en positiv överraskning när man kom hem från träningen! Carro har hittat hit hem! Kommentar och allting, jag blir ju stolt. =) En tös som jag däremot inte är stolt över, det är Ida! :P Var är kommentarerna från dig, undrar jag? Sist ut, feel the pressure.. ;)

I alla fall, det var step-pass idag, var sådär, nån nedrans vikarie som inte var så bra så när det var tio minuter kvar och bra stretchingen återstod var jag så lack på henne, så jag stack in till gymmet en sväng.. Fick ut mina aggressioner där. =)
Det var två pers som gick därifrån mitt under passet, för dom inte hängde med. Det var det som var grejen med henne, vikarien, hon gjorde så jäkla svåra steg och hopp och snurrar och kullerbyttor (höhö, skoja), att man fick lägga all energi på att komma ihåg rätt steg istället för att göra det ordentligt. Jaja, nog tjatat om det.!




Ida, var är du? :O

Today I'm wearing...

... this!





Myspyskofta, BikBok
Ännu mera myspyshalsduk, H&M
Knästrumpor, H&M
Stövlar, Bianco
+ mina nya ringar ;)

Tävling =)



Therese (<-- LÄNK) har en tävling på sin blogg där man kan vinna en plåtning med henne, och självklart vill man ju inte missa den chansen ;). Har aldrig blivit fotad av ett proffs innan så det skulle va skiitkul. =) Får hoppas att jag har turen med mig bara!


Skadad människa!

Åh är så arg.
Jag läser Becka's blogg rätt ofta och genom hennes blogg kom jag även in på en liknande blogg som skrevs av en tjej vid namn "Elin". Hon hade också två tvillingflickor, men var även s.k "änglamamma", hon hade alltså fått två barn innan, Saga & Gustaf, som dog vid födseln. Jag var inne på hennes blogg rätt ofta, dels för att hennes texter var så gripande, det tog verkligen tag i en att läsa om allt hon varit med om, men även för att det var så roligt att läsa om att hon nu fått två friska barn, dessutom la hon ofta ut stört söta bilder på enäggstvillingarna, Fideli & Lily.

Lily hade ett hjärtfel som gjorde att hon skulle bli tvungen att opereras igen, detta fick man följa i bloggen. Läget var väldigt kritiskt, hennes hjärta stannade i korta perioder och gång på gång skrev "Elin" i bloggen att deras hopp nästan var ute, att de behövde allt stöd de kunde få. Jag vet inte hur många läsare, inklusive mig själv, som skrev till henne och hoppades och bad att Lily skulle få bli frisk. Detta låter säkert löjligt och patetiskt nu, men man blev oerhört berörd av det hon skrev och när man såg bilder på denna lilla människa, som antagligen skulle dö, hade man inte långt till tårarna. =(

Jag kommenterade hennes inlägg flera gånger, och igårkväll efter att jag läst hennes senaste inlägg där hon skrev att Lily nog inte hade så lång tid kvar, och hon var verkligen helt förstörd, blev jag själv alldeles nere. Verkligen ledsen, fine att jag aldrig träffat någon av dem, men att ett litet barn ska dö, hur ball är det liksom?
Så jag, och alla andra läsarna, gjorde precis det "Elin" bad oss om, BAD för Lily. Vädjade till någon att allt skulle gå bra. Det här är svårt att förstå om man inte läst bloggen, men det var verkligen så starkt, så överväldigande och det gjorde att jag, som inte ens är religös, tänkte att shit gör vad som helst bara inte den här lilla, söta ungen dör. Hon har en tvillingsyster som bli ensam kvar, två föräldrar som redan förlorat två barn, hur orättvist får livet vara?

Så idag går jag in på Becka's blogg igen. Elin finns inte. Hela den här jävla storyn är påhittad, av nån jävla sinnessjuk psycho-brud som uppenbarligen tycker det är jävligt lattjolajban att leka med folks känslor. Hon har alltså snott bilder på någons små oskyldiga barn, kryddat upp en snyfthistoria och sedan sålt den på nätet. Jag finner inga ord, helt seriöst.
Jag satt alltså nästan och grinade för jag tyckte det hela var så sorgligt, och där har hon suttit bakom sin skärm och skrattat åt alla människor som bara velat väl. Vilket jävla slap in the face. Det här är sjukt, sånt här borde inte kunna hända.

Some shopping och fikamys med mormor

Mormor ringde i morse och frågade om jag ville hänga med till Frölunda Torg. Det ville jag såklart, så jag pluggade i några timmar, fixade i ordning mig och sedan åkte vi. När vi kom dit var vi bägge två så hungriga att vi gick till ett café och åt världens godaste salladsbuffé (ja cornelia, sallad:P). Mumfilibabba. Sedan gick vi lite i affärer, mormor köpte en kappa och jag köpte två ringar och ett blogg-idé-tanke-whatever-block. Haha. Fråga mig inte vad jag ska ha det till, men jag tyckte det var fint, plus att jag ganska ofta kommer på mig själv med att tänka på saker som jag egentligen vill komma ihåg (kan vara allt från någonting som jag vill blogga om till vad jag ska önska mig i julklapp), så jag tror det här blir bra! =)
Har ett block som jag använt till liknande saker, men det är så fullklottrar så detta nya kommer väl till pass. Ringarna blev jag också helt kär i, så trots att jag lovat mig själv att inte shoppa något mer så fick dom följa med hem...





Back to work


Nu ska jag använda min studiedag till det den är till för; plugga.
Det blir naturkunskap och en liten del företagsekonomi, hoppas att jag blir klar ganska så fort så jag kan gå ut i det fina vädret. =)

Stil


"Hej, kan jag få se ut som du?"

Buzzador

Tänkte tipsa om en sida som de flesta av er säkert redan känner till, nämligen Buzzador! Det är en sida där man får möjlighet att testa olika produkter/tjänster, alldeles gratis. =) Det enda man behöver göra är att efter man testat fylla i en rapport på deras hemsida, samt att man ska "tala för produkten" med sina vänner och familj. Det låter väl inte så jobbigt? Om ni vill bli medlem och få gratis-saker hemskickade, så klicka här (<-- länk). Det är jätteenkelt att anmäla sig, och så fort det finns ett erbjudande om någonting du kan testa så får du ett mail skickat till dig.

Man kan få testa allt möjligt, från tuggumi till hudkrämer. Själv har jag bland annat testat på ProViva Female och Storytel (en "BokiLur"-tjänst där man kan lyssna på böcker i mobilen). Jag tycker det här är jättekul, vem vill inte få hem gratisgrejor liksom? ;)






Godmorgon Sverige.!

Idag är det min lediga dag, och vad tror ni händer halv nio? Telefonen ringer. Gaah, såna människor borde skjutas. :P Man ringer inte till någons HEMtelefon innan klockan... halv elva i alla fall. Jaja, jag fick i alla fall sova ganska länge i natt. =)

Igår hade jag hela 50 unika besökare! Haha, löjligt stolt, men med tanke på att det typ var andra dagen igår som jag bloggade mycket så tycker jag det är ganska bra. Alltid roligare att blogga om man vet att folk läser! =) Hoppas att ni tittar in här igen!

Nu sitter jag i min säng och kollar på nåt program på barnkanalen.. Kul? Njae. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta frukost. Både mamma och pappa är nämligen lediga på tisdagar. Så idag hoppas jag på lite övningskörning.!
 Andra saker jag ska hinna med idag: plugga (!), träna, ringa och skriva in mig på körskolan. Min farbror var här igår och han hade tydligen pratat med nån "kontakt" han hade, så det var bara att ringa dit så fixade dom resten! =)


Nostalgi!


Gamla Bolibompa-vinjetten, kommer ni ihåg?


Kalles Klätterträd. Retade alltid min bror och sjöng: "Emma finns bara i fantasin, men hon e fin, tycker AAAAAUGUST!" Haha, han hade/har en kompis som heter Emma nämligen, och eftersom han va en liten plutt då så tyckte han de va gryymt pinsamt. :P


Mina favoriter - TRASDOCKORNA! :D


Dr. Kosmos!

Babar! Älskade den sången i början kommer jag ihåg..

Ååh, nostalgi på hög nivå, jag skulle kunna lägga in hur många videor som helst; Mumindalen, Från A till Ö, Sailor Moon, Mjölktandsmössen ("Lägg en mjölktand under kudden, och nästa morgon får du seeee")... Jag är sån geek, blir helt tårögd när jag tittar på vissa av de här klippen. Tänk att man aldrig mer kommer att vara så liten att man tittar på barnprogram. Buhuu.

My door





Såhär ser min dörr ut just nu. Jättefina bilder på dom jag tycker om, men som vissa kanske ser så finns det folk som saknas! Jag behöver fler bilder people!
Och Ärret, jag blir jätteglad för en babybild på dig =) Tihi. Nån av dom du hade i din kamera skulle passa finfint.
Jag blir glad för allt jag kan få, om någon har lust att göra en pärlplatta till exempel.. Upskattar det med! (Y)

Yaay

Vad möts man av när man kommer hem alldeles svettig och fräsch?
Jo, kommentarer från både The R OCH En blond tysk!! Wohoooo =D Säger bara two down, two to go. Idaho och Ullis, vart håller ni hus?
Och ja, jag kan hålla med om att vattenflaskan borde vart på första plats på beroende-av. . . Rättelse.

Passet jag var på var i alla fall hur kul som helst =). Och då menar jag det verkligen, Ida synd att du är för lat för att pallra dig ut hit (tänk på alla gånger jag studsat runt på Turion:O), för du hade älskat det! Anyway, nu har jag duschat och även smetat in mig med idas-kompis-polska-finnmedel. Hoppas fanimej att det funkar för dom där jävla gulkroppshormonskittabletterna jag äter gör inte bara att man går upp i vikt, NEJ, man får finnar också. Hallelujah. <--dagens brutala Matilda. Förlåt, men sånt dampar jag faktiskt på.

Nu tänkte jag snart se på "Matakuten"... Jaaaa, det är såna program man får hålla till godo med när man har ca ½ kanal. Det och Bonde söker fru. Wiie! Ja, det ska jag i alla fall se på, sen såg jag att det kom ett annat deprimerande program, "Singelmammor", kanske kan det vara nåt? Jag är ju trots allt ledig imorgon så jag kanske ska försöka hålla ögonen öppna lite längre än till tio. Vi får se hur det går helt enkelt.




Asså jag vet inte om det här är kul eller bara creepy. Den här bilden var iaf vad som kom upp när jag googlade Friskis & Svettis. Vaad gör dom liksom?

ps. checka in dom lila cykelbyxorna på snubben längst bak i mitten. såna vill jag ha. ds

Dagens outfit


Tunika, Zara
Klänning,
H&M
Stövlar,
Bianco
Halsband,
Guldfynd
Ring + väska, H&M


Nu ska jag dra till Friskis och skutta runt på Ingrids medel/puls-pass! =)

Mi amigas



Ida, Caroline, Caroline, Ellinor, nu hoppas jag att ni kikar in här emellanåt!
La till och med ner tid för att hitta fina bilder så att ni inte skulle dampa. :P

Och så naturligtvis en bild på min blogg-geek-kompanjon!

Cornelia!

Bilder + dagens

Okej, nu blir det inlägg på inlägg här. :P Tror jag har blivit bloggberoende. Här kommer i alla fall lite bilder från dagen!


Jag och Cornelia skulle köra modebloggaren-visar-dagens-outfit-posen ;P


När jag kom hem tränade jag lite med min bushund. Det gick sådär.



Tyckte spökbilden var lite läskig så den la jag mest ut för att skrämmas lite.. ;)

Tyvärr blev det inga bilder från EA-konserten, då dom blev SJUKT suddiga och man inte ser något. MEN! Jag har en 4 minuter lång video där Da_weed sjunger. Det ni! ;)

Lista

1. Vad heter du? Matilda
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ella
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hampus eller Emilia
4. Vilket stjärntecken är du? Firrefiisk X)
5. Vilken årgång är du? -91
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 1 gång
9. Vart skulle du vilja bo? Trivs bra här för tillfället 
10. Vilken skolklass? Andra ring
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Något med träning och kost, typ kostrådgivare, PT. Eller arkitekt!

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
173
2. Hårfärg och frisyr? Blont, ganska kort numera, till axlarna typ
3. Ögonfärg? Blå-gröna
4. Mest nöjd med? ...
5. Minst nöjd med? ...
6. Skostorlek? 39
7. Glasögon? Nej
8. Gar du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen

FAVORITER
1. Filmer? Die Hard, Bourne-filmerna, The Notebook & A walk to remember.
2. Artister? Coldplay, Håkan, Oasis, The Killers, Howie Day, Lars Winnerbäck, Sugarplum Fairy, I could go on and on. 
3. Årstider? Alla årstider har väl sin charm, men sommaren är ju inte fel.
4. Mat/dryck? Kyckling & fisk. Vatten.
5. Djur? Hund
6. Färg? Svart, grått, brunt, rosa.
7. Parfym? Ralph Lauren "Ralph" & Escada "Moon Sparkle"
8. Tv-program? Stjärnor på is. skääämt. Det går ju fan inga roliga program på mina kanaler, skulle vilja va tuff och säga Gossip Girl och Desperate Housewifes, men tyvärr, det får bli Bonde söker fru.. Nej för fan, DVD-boxar is the shit.
9. Ämne i skolan? Engelska, idrott, och geografi med Hallesand.
10. Sysselsättning? Träna, träffa vänner, jobba, ha kul!

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Lite olika, skinnjacka, trenchcoat, vinterjacka mm.
2. Vad använder du just nu för skor? Bruna samt svarta stövlar.
3. Favoritfärg på kläder? Många många
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull eller stickat som inte kliar
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massa mössor, stickat i alla former, klänningar
6. Favoritaffärer? Har inga speciella men handlar mycket på H&M och en del på second hand
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Varierar
9. Vad har du för byxstorlek jeans? 27- 28
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
UNO!
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Försvarets
b) Jobbväska just nu? Tag och jobbpapper
c) Handväska eller liknande just nu? Plånbok, kalender, pennfack xD, mobil, vattenflaska, läppglans
3. Vad är du beroende av? Oj vad svårt. Mina nära och kära?!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets samt Rosebud Strawberry
6. Vad tror du på? Mig själv?
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är väl kristen, men inte speciellt religös
8. Vad köpte du senast? Nya stövlar
9. Har du nåt husdjur? En hund =)
10. Var bor du? I ett hus med mor och far och bror

Måndag

Hallå! :D

Idag har det var blogg-anda på hög nivå i skolan, iaf mellan mig och Cornelia :P Haha. Efter mitt blog-flow igår har jag fått värsta blogglusten, så nu hoppas jag verkligen att mina kära vänner hittar hit också! =) (kommentera!) Vem blir näst ut med blogg, kanske blir det Ullis? ;) Eller ska Ellinor återigen börja skriva i sin sedan länge nedlagda blogg.? Only time will tell.

Det var EA-konsert idag också, David sjöng, hallelujah. Men jag måste säga att det slog inte hans fina sånger sent på kvällen i Hunnebo.. Jag skulle vilja ha David sittandes på min sängkant varje kväll, sjungandes ändå till jag somnade. Nu var det väl kanske ett dåligt exempel just på mig, eftersom jag ändå slocknar tidigast av alla, men ändå.
Killen på trumma var inte heller dålig, =/ =O nästan så man funderar på att skaffa sig en trummelitrumma själv.. Nu måste jag äta lite, men soon very soon kommer bilder från dagen!


Jag och Cornelia fotade lite vid ån. (neerds)

Godnatt

Nu säger jag godnatt. Har suttit och pratat med en otroligt gullig kille på msn nu i nästan en och en halv timma, men nu känner jag att datorn måste stängas av. Ska sätta på Vänner och kura ner mig i sängen (som jag iofs redan sitter i). Pappa har gjort ett jättasmidigt datorbord till mig, som sitter fast i fotändan av min säng. Det är en vridanordning på så jag kan bara vrida själva plattan där datorn står, in över sängen så det blir som ett portabelt skrivbord. =) Jag har nämligen inget skrivbord i mitt rum, + att jag har en laptop och det är så jobbigt att ha den liggandes överallt. Dessutom har jag tänkt köpa en mus och högtalare till datorn och då e de ju bra att ha nånstans där allt kan stå. Min pappa är en händig man! =)
Tänkte ta bilder på det hela när det är helt klart, jag ska även måla in den i samma färg som väggen tänkte jag. Det blir bra.
 
Imorgon är det skola, har en låång håltimma då jag har planerat att plugga naturkunskap B inför provet på måndag. Efter skolan blir det träning, och på tisdag är jag LEDIG. Yes =). Så härligt. Men sov så gott nu bloggen, så hörs vi imorgon.

Kärlek / M ♥


Sunday night

Idag har varit en riktig datordag kan man säga. Har suttit vid datorn sjukt mycket. Bloggat mycket. Men så blir det ibland. Skulle ju pluggat egentligen, men jag har tre dagar på mig innan provet så det kommer gå fint. =)

Tacosen jag gjorde förut blev hur goda som helst. Gjorde allting själv också, stolt? Haha. Matlagningskurs på mig innan jag lämnar hemmets lugna vrå om några år... Lyckades i alla fall steka köttfärs samt hacka grönsaker och värma tortillas! Gööd :D

Nu sitter jag och pratar med Alexander på msn, han bad mig skicka mina 10 favoritlåtar. Svårt? Eh ja. Typ det svåraste jag gjort denna veckan. Musik är heligt för fan :P Inget man bara kan välja och vraka på två sekunder. Men, lyckades i alla fall få iväg 10 låtar. =) Har även ingått ett vad i att han ska kirra ett 6-pack inom en månad, annars ska han bjuda mig på bio. Om han lyckas ska jag bjuda honom. Jag har ju liksom inget att förlora på det mer än pengar till en sketen biobiljett, så jag hoppade glatt på vadet, haha ;). Får se hur det går för honom.

Skulle egentligen ut på en powerwalk i höstrusket, men det blåser så mycket så jag vågade inte gå ut. :S Plus att det blivit ganska mörkt. Jaja. Mamma, pappa & August sitter nere och kollar på Babe (haha), funderar på att joina dem. Ska ta med mig några äpplen från trädgården, dom är himmelskt goda. =)

Hörs kanske nån gång ikväll, annars får ni ha en god kväll så hörs vi imorgon. ♥

Lite låtar


En av mina älsklingslåtar, She says med Howie Day. Fick bli en inspelning från Letterman (tror jag), för hittade ingen riktigt video... Njuuut.



En till låt med underbara Howie Day, You and a promise. Lyssna och njut säger jag bara.


Avslutar med Annika Norlin och Markus Krunegård, Det kommer bara leda till något ont. Älska den.

Nu e de jag igen

Asså jösses vilket blog-flow jag är inne i nu... Cornelia du kommer få en chock när du tittar in här nån gång ikväll och ser alla dagens inlägg.. :P Det var längesen jag tyckte det var såhär kul att blogga, sen att alla andra kanske inte tycker de e lika ball när jag inläggs-bajsar, de e ju en annan femma.

Är precis hemkommen, var som sagt iväg med mamma. Vi var även i mataffären och handlade lite grejer, för snart ska jag sätta igång att göra tacos! =) Mumma. Mycket mat är god, men det är något speciellt med tacos. Det måste typ vara svenskarnas nationalrätt nästan (jag vet att det inte är svenskt, hallå), eftersom säkert hälften av alla familjer i Sverige äter det nån gång på helgen. Okej, det där sista tog jag på en höft, men jag ser ju mycket på jobbet vad folk köper för mat på helgerna och det är mycket tacos.
Jaja, i alla fall så träffade vi en av mammas jobbarkompisar, han var rätt snygg btw, och han var där (i Kullavik) och handlade bara för att han gillar tjejen i kassan! Snuffe. Det blir nästan ett naaw på det. Han bor liksom i Frölunda, tjena. Åker ändå dit för att handla. Så blev han helt röd i ansiktet när en påpekade det, :P tss. Men sen fick jag reda på (av mamma) att dom är "på gång", så det var ju tydligen ömsesidigt.. Tur det, annars hade jag tyckt synd om killen.

Snart kommer dagens låt(ar) upp! Don't miss.


Love is in the aaair"

... with my new boots.




"Love is in the air,

I'm in love...

Bara i förbigående

Juste, jag skulle ju plugga. Men det kan vi ju gemensamt konstatera att jag inte gör. Nu har jag i alla fall klätt på mig och allt, och är redo för lite shopping. Men naturligtvis fick mamma & pappa gäster just precis nu, så vi åker efter lunch istället. Men en annan grej. Jag var så oerhört duktig och kreativ idag att jag tog dagens outfit-bilder och grejer, men vad händer sen? Kamerasladden är borta! Buhu, what to do? Så lack blirr jag nuuu. Ska leta, men vart letar man när man redan har letat överallt liksom.?

Tills mamma och pappa är klara ska jag i alla fall fixa lite med min design, kan inte ens uttrycka i ord hur trött jag är på den. Tyvärr är jag inte så HTML-smart, så jag kan bara pilla med detaljerna. Om det finns någon vänlig själ där ute som vill få fria händer att göra en design (eller iaf en ny header) åt mig, så kommentera! =)


Ny profilbild!

Har ändrat min profilbild nu, tyckte det var dags. =) Hade ingen jättebra, ska se till att ta en ny snart, Vad säger du Cornelia, ska vi ta en dag och fota serious profile pictures? ;P haha. Den här bilden är i alla fall från en oerhört lyckad kväll i somras när min vän Caroline bjöd på kalas. =) Nästa lördag blir det repris och vi är peeeeeeepp! :D


Jag råkade "ha sönder" hennes skåpslucka..

Bags and Fashion

Av någon konstig anledning blir jag alltid mer shoppingsugen när det är dåligt väder. Why liksom?
Men men, har i alla fall hittat lite godbitar på bagsandfashion.com, love that site! :D


Grymt läcker fickspegel att ha i väskan, 189 :- kostar den.


Aaah, ren kärlek! 149 :-, det här SKA jag ha.


Peace! 129 :-


När nästa lön kommer, blir det beställning med stort B.
Någon som vill dela frakt!? =)


Söndag!

Hej alla glada!

Söndag idag, dags för den obligatoriska söndagsångesten, men nej den bangar vi. Att regnet öser ner gör väl iofs inte saken bättre, men e de höst så e de.. :/
Gårdagen var en rätt bra dag, trots att jag jobbade från 9.30-17.30. Men det var faktiskt jättekul att jobba, testade en ny grej som jag blev tipsad av en kollega: tänka positivt på väg till jobbet, typ "Gud va det ska bli kul att jobba idag". Och det funkade verkligen! hade skitkul, och sålde 48 dammsugare!! Det ni. Alltså punschrullar då. Så bra är jag liksom. Tiden gick asfort verkligen, såna dagar är det kul att jobba! :D

När jag kom hem åt jag middag med familjen, sedan blev det nya programmet "Stjärnor på is". Hm, sådär tycker jag, eller nej, inte bra. Visst var det väl kanske kul att se en gång, men ingen favorit direkt. Hade lite kontakt med Jesper, Tess och Caroline under kvällen, men J satt på en schleten bar med sitt tuffa falskleg, T va i Näset och C chillade så jag följde C:s exempel. =) Rätt gött ändå efter en hård arbetsdag, haha :P.

Dagens planer; just nu ligger jag i min säng och degar, men ska snart ta fram naturböckerna och plugga lite, sedan blir det Frölunda Torg med mami. Ska kika (och förhoppningsvis köpa!) nya stövlar, och även glo på ny mobiltelefon. =) Vet verkligen inte vad jag vill ha för nån, helst vill jag ju ha favoriten Sony Ericsson, men dom har ingen som faller mig i smaken... Får se hur det blir helt enkelt!
Senare i eftermiddag blir det förhoppningsvis träning, om jag lyckas ta mig iväg till gymmet i det här ruskvädret.. :S För övrigt vad jag och Idaho på ett ruskigt bra medel/puls-pass i fredags, sånt gillar vi! :D


Corny, e de denna du har?

Eller e de kanske denna? Kommer inte ihåg..

Men sen har vi ju då Sony Ericsson... E denna bra tro?

Men vad har vi häär? ;) En NOKIA! Hm, huvudbry, yes indeed.

Grattis pappa!

Idag fyller min käre far 43 år, så grattis till honom!


Om typ två timmar kommer släkten hit och firar, och innan dess ska jag hinna med ett besök på gymmet.
Har precis ätit lite makrill i tomatsås, typ min nya nationalrätt, och ska bara slänga på mig träningskläderna.
Var hos tandläkaren precis, tog typ fem minuter, HUR nödvändigt var det liksom? Dom sa typ, "Ja men det här ser ju fint ut, och åh du har ju så fint leende!" Och jag bah, "Men eeeeeeeh, hrrm, MITT BETT?" Det är ju helt cp liksom. Dom bah "Ja just det, det har vi ju pratat om innan ja... Jag ser här att tandspecialisten skrivit ner sitt utlåtande, och det flyttas lite i sidled blablablabla, det kan rättas till med räls UPPE och NERE, men chansen är ungefär lika stor att det blir sämre." Vaaaaad är grejen liksom.? För det första: man vill inte ha räls. För det andra: man vill VERKLIGEN inte ha räls om det inte ens resulterar i att man får snygga tänder. Men då säger tanten: "Ja men jag sätter upp dig hos en ny tid hos specialisten NÄSTA ÅR så får vi titta över det här igen!"
Aa men visst, nästa år är jag 18, gratis tandvård är ett minne blott, och jag är ju sugen på att betala en satans räls...

Where World Wide Web Ends!

Rätt sorgligt ändå..


RSS 2.0