Torsdag

Godmorgon! =)

Hoppas att ni mår bra idag allihop! Det gör jag, dock är jag lite trött. Har suttit här och ätit lite frukost samtidigt som jag pluggat på lite spanskaglosor och bläddrat runt lite i matteboken. Usch, jag känner mig så slapp när jag inte har pluggat till matteprovet, men matteprov är faktiskt typ det enda prov som man faktiskt inte behöver plugga till. Man har ju liksom gått igenom allting redan, när man har jobbat med det på lektionerna. Så jag hoppas bara på att det går bra nu!

Idag slutar jag vid tvåtiden, lite sgegt, men de e bättre än fyra i alla fall. Usch, det är så svinigt kallt här! Sitter med en stor jacka över mina vanliga kläder :O Fy. Och våran värmefläkt är ändå på, men jag vette fan. Får nog höja temperaturen på den lite, för såhär kan jag inte ha det nätr jag går upp på morgonen. Svart ut OCH kallt, det går inte =P

Förresten, fick en väldigt glad överraskning när jag gick in på blogg.se i morse. Vem hittar jag på mest aktiva listan, om inte jag.? =D Fick en smärre chock när jag såg mitt namn faktiskt, men såklart är det jättekul! Beökarantalet har stigit de senaste dagarna, och kommentarerna med =) Jätteroligt verkligen, det är ju såklart mycket roligare att skriva när man får lite respons på det. Blir jätteglad för alla kommentarer, tack hörrni! =)


En annan grej också, hittade denna bilden idag, på Kiera nightley för Chanel. Hon har tydligen ersatt Kate Moss, och skrivit på ett ettårskontrakt med dem. Här är hon i reklamen för den nya parfymen Coco Mademoiselle.
image342

Hmm, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Om bilden alltså, parfymen har jag ingen aning om hur den är =P Men njaej, tror inte jag gillar bilden så där värst mycket faktiskt! Den ser lite för.. Jag vet inte, men det verar som att den SKA se lite sådär classy ut, men istället tycker jag bara att Kiera ser... gammal ut. Eller äldre än vad hon är iaf. Det är nog något med frisyren. Och ansiktsuttrycket, hon ser trött ut. Jaja, det är min åsikt i alla fall.
Vad tycker ni?

Ha en bra dag, hörs senare! Kramar <3

Kommentarer
Postat av: Dilan

Godmorgon hoppasatt du får en bra dag
//Dilan =)

2007-11-08 @ 07:57:06
URL: http://www.dilo.blogg.se
Postat av: MADELENE

bilden ser lite härligt stökig ut :)

2007-11-08 @ 08:23:39
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Anonym

detsamma!

2007-11-08 @ 09:23:53
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: Jocke

Riktigt snygg bild! Dessutom sa du ett sant ord om matteprovet! Man kan inte plugga! Däremot kanske man borde om man INTE varit på lektionerna vilket jag aldrig var...gick inte så bra på senaste :P

2007-11-08 @ 10:35:49
URL: http://myfuneral.blogg.se
Postat av: andriana

Gratulerar eller man man säger :D

2007-11-08 @ 11:37:36
URL: http://andriana.blogg.se
Postat av: Camilla

du har rätt, hon ser väldigt trött ut. förövrigt tycker jag bilden bara ser plastig ut.

2007-11-08 @ 11:47:44
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg
Postat av: Emelie

Svar: Tack så mycket!!Hoppas du har en bra dag! Skönt att sluta relativt tidigt i skolan :)

2007-11-08 @ 11:51:31
URL: http://sweetbutterfly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0