Glömde..

Kan ju inte förstå att jag glömde nämna Jesper som en av mina bästa vänner, shame on me. Trots att han är ett helt år yngre än mig, är lite halvt fjortis då och då, och nyttjar några liter mer alkoholhaltiga drycker än mig per månad, så är han en fin vän. Är hemskt ledsen att jag glömde dig från början, skönt att du skickade sms och påminde, och var stolt över platsen som min bäste killkompis. BFF för fan. xD ♥


Snöggve!!

Ja tack



090330

Ja det börjar väl bli dags för lite uppdatering? Det var i alla fall vad jag fck höra idag i skolan.. morr. Ibland har man helt enkelt mindre tid och lust, och då blir det snålt med inläggen. Denna helgen har varit lite hektisk, men rolig! Började i fredags med födelsedagsmiddag för Carro, i lördags blev det megafika med Mosgos och efter det mötte jag upp Josefine för att köpa present till Nisse som hade middag på kvällen. Vi klarade av det rätt så snabbt, målinriktade som vi är gick vi till Zara och köpte en jättefin vit tunika. Sedan åkte vi hem, och hade en dryg timma på oss att fixa oss till prinsessor. Det gick rätt bra, och sedan väntade en låång bussresa med en hel del blickar där vi kom i våra fluffiga klänningar och tiaror. Hehe ;)

Jättelyckad kväll även i lördags även om det kanske blev lite för lite sömn för min del, men det blev iaf en väldigt msig söndag som spenderades med Nina och hennes vänner, först mysfrukost och sedan gjorde vi oss i ordning och tog en promenad i vårvädret till Kungsmässan där det blev islatte på Espresso House. Jag fick även inhandlat ett par sandaler med nitar från Vagabond, ska visa bild senare!

Helt okej dag i skolan idag med, var rätt så pigg för att ha sovit så länge. Tydligen var det inte någon som ville dela med sig av sin helg, så i bamba var det nästan Kreta-repris på mitt maaaaalande, ber om ursäkt för detta vänner ;)
Meningsfulla samtal med Ellinor blev det också idag, tycker om det, skönt när man inte behöver förklara allt in i detalj för att en person ska förstå. :)

Här får ni lite bilder från helgen!


Jag som prinsessa


Hittade en spinnrock


Söta Josefine


En boa kanske inte är så prinsess-aktigt men what the f*ck, den var varm o go!


Min fina fruuuuuu! ;)


Några av sessorna


Så här snygga kompisar har jag faktiskt


Pigga och glada i solskenet på söndagsförmiddagen! :)





About me

Tonåren

Hur gammal är du? 18 år. (27/2 - 91)
Har du det bra hemma? Ja, jag ska inte klaga.
Har du bra självförtroende? Det varierar, men oftast!
Kan du lita på dig själv? Nja. För det mesta, mer och mer på sistone, which is goooood.
Hur tycker du att ditt liv är? Amazing most of the time.
Har du ett bra liv tycker du? Ja.
Vill du ändra på något i ditt liv? Ja, finns väl alltid nåt man vill ändra på.
Är du nöjd med din kropp? Försöker vara det.
Något du vill ändra med din kropp? -

Kärleken
Har du någon kille/tjej? Nej.
Vill du ha kille/tjej? Ja en speciell...
Gillar du någon nu? Ja.
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Ja.
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa.

Vänner
Har du bra vänner? Dom bästa!
Du tycker om att va med dina vänner? Ja!
Har du många vänner? Vet inte vad som räknas som många, men jag föredrar lite färre nära kompisar som man kan dela allt med framför ett helt gäng av "bekanta". Har väl ca 8 vänner som jag kan säga exakt allt till.
Vad heter dina bästa vänner? Moa, Nina, Tess, Ida, Ellinor, Cornelia, Carro och Carro.
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Frågan redan besvarad.

Mognad
Har många sagt att du är mogen för din ålder? Rätt många.
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Rätt många.
Har du fått höfter? Heh, ja?
Du älskar att shoppa? FÖR mycket.


Om någon undrar varför jag är uppe INNAN tuppen idag, en lördag, så är det för att jag är lite retard.
Efterbliven helt enkelt xD




argalappen.se


"Trevlig JÄVLA helg!" haha


Granne med för mycket fritid...?


HAHAHA!


Trevvligt..

Den här killen måste jobba som säljare
Ja, vad säger man?

www.argalappen.se

Love story

Redan nu vet jag att denna kommer bli dagens låt. Sjukt fin och sätter sig verkligen i huvudet!


Taylor Swift - Love Story

090327

Godmorgon på er!

Tänk att idag är det en hel månad sedan jag fyllde arton. Det är sjukt. Känns som att det var igår vi hade festen.. tiden går så snabbt! Jag hinner inte riktigit med. Men men, varför klaga egentligen.

Först och främst vill jag gratulera Carro R till att hon klarade teorin!! Man ska fokusera på det positiva :) Snart har du kortet. Även min mami kan få en liten blogg-gratulation i efterskott, hon fyllde nämligen år igår. När jag långt om länge kom hem (efter att ha missat svenskaprovet pga att jag satt fast hos Nail Team!!) vankades det supergod middag med grekisk sallad, fläskfilé, hasselbackspotatis och god sås. Till efterrätt blev det våfflor med vaniljglass, smält choklad, och en stor fruktbricka med hallon, jordgubbar, kiwi, melon, ananas och annat gott. Mums! Rätt så mätt var jag sen kan jag ju säga ;)

Idag blev jag lite chockad när jag såg snö på backen !? Vad hände där liksom? Jag och Cornelia såg ju för tusan krokus häromdagen! Jaja, inget att deppa för, vårvädret skulle tydligen komma tillbaka nästa vecka. Idag är planerna iaf skola till tre, sen träffa Moa en snabbis och därefter Nina också en snabbis innan jag måste sticka hem och fixa mig inför Carros middag ikväll. Ska bli kul!

Ni får ha en bra dag ♥


Den här veckan...

... ja, den är inte att leka med. Tisdag idag, gårdagen försvann ju snabbt som jag vet inte vad i och med att det var studiedag och allt. Vet inte hur jag ska hinna med allat samt komma levande ur den här veckan, men  jag deppar inte för det, solen är fortfarande här och påminner oss om att det kommer ljusare tider, och så länge vädret håller sig såhär kan i alla fall inte jag vara annat än glad. :)

Måndag: studiedag, TEORI I BORÅS!!

Tisdag: Körlektion 08:45, sedan skola till 17.00 (suck), tror jag kommer att behöva göra matteprovet idag också, men ska försöka fåga Lars om jag kan vänta tills fredag...

Onsdag: Ärret fyller 18! :D Skola till klockan två därefter ska jag köpa present till mami (hörde dock nåt om våfflor hos Ms Robertsson?), ev. ska jag försöka få in en fika med min hyper-hamster (Lovisa) här också... På kvällen är det dags för hockeeeey med Alexander, tredje semi-finalen Frölunda-HV 71.

Torsdag: Min mami fyller år! Blir restaurang på kvällen, vet dock ej vilken, hoppas på nåt gott :) Ska även fixa naglarna hos Nailteam klockan ett, hoppas vid gud att det blir klart på en timma så att jag hinner tillbaka till klockan två då svenskaprovet startar. Får se om jag pallar med/har råd med utgång på kvällen sen. Ytterst tveksamt..

Fredag: Vanlig skoldag, hoppas på en lugn, chill dag i skolan med äkta fredagsstämning! Efter skolan ska jag möta upp min make Nils (Nina) för lite power-shopping, tills det är dags att bege sig hemåt för att fixa för kvällen. Kvällen ska sedan spenderas hos Ärret för firning av hennes födelsedag och förhoppningsvis nytagna körkort! Utgång efter det.

Lördag: Mysfika med min älsklingsmosgos står på schemat, lååååånga fikor är vi bra på :) Sedan ska jag försöka hinna med att möta upp Jossan i stan och fixa present till N. På kvällen blir det middag med prinsesstema! :)

Söndag: Inget planerat, jösses. Jag tror jag ska vila hela dagen, kanske köra lite, eller varför inte umgås med någon speciell person......?

Ja ni ser ju. Men jag kan ju säga att trots att jag fortfarande har mycket att göra, så känns det helt okej. It feels good nanananananana. Jag känner mig inte längre lika stressad, även om jag typ har minst hälften av alla symptom för stress. Jag åker på en positi våg just för tillfället, och har faktiskt planerat att stanna på den vågen så länge jag bara kan. Någon som vill hänga med? ;)

Nej nu ska jag sminka mig innan jag går till bussen! Ha en underbar tisdag allihop och njut av det underbara vädret. ♥



Jaaaa :D

Så var det ny vecka igen! Shit, det känns som det är lov eller något helt annat, jag har verkligen tappat rytmen i allt :P Men trots det så känns det JÄVLIGT BRA. Varför? Jo, för idag klarade jag teoriprovet! Wiiie :D Så jäkla glad är jag, slipper göra den dumma riskettan och körkortet har kommit ett steg närmre. Fick till och med se hur det kommer att se ut idag, när jag fotograferade mig och skrev namnteckning.

Mamma och mormor körde mig till Borås och på vägen hem köpte vi thai-mat (det bästa jag vet). Vi har även "firat" lite här ikväll med Frödinges kladdkaka och vaniljglass. Ska man äta kladdkaka som inte är hemmagjord så ska det vara Frödinges! :P

Anyway, dåligt med bloggning i helgen, men jag jobbade både lördag och söndag. Tänkte kompensera med lite bilder från i fredags:


Ellinor och jag.


Jag och Cornelia


Man roar ju sig...


Jag och min galning


Blogger 1 & Blogger 2


Mina skor tog livet av mina fötter


Mina partypolare för kvällen! ♥


Partynight

Tog en ledig dag från skolan idag, den spenderades på körskolan först. Satt där i några timmar och gjorde klart de resterande testen. Därefter tog jag bussen till Kungsmässan, gick runt och kollade lite och sedan körde jag hem. Middag hos farmor och farfar och nu ska jag alldeles strax köra bort mot Carro, där vi ska käka (dagens andra middag, hehe) och fixa oss inför kvällen. Blir Berså förhoppningsvis, får se hur det blir! Tar byxor på mig idag, så satans kallt. :/

Måste sticka, ses på stan! ♥

Härlig dag

Det fina vädret fortsätter bara,
och det är ju helt underbart. Det vore chill om det kunde vara fint imorgon med, sen kan det hemskt gärna få regna lite lördag och söndag (när jag jobbar, heh) och så kan solen få återvända på måndag.

Idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon, kom till skolan där vi började med natur och favorit-LarS hade använt geniknölarna och kommit på en hejdundrans lek vi skulle göra. Binda ihopring ringfingret med lillfingret samt pekfingret med långfingret och sedan använda den missbildade klo som det blev av det hela, till att plocka upp vita bönor från bänken. På tid. 20 bönor på en minut. Ja, men svårt. Verkligen. Det var ju för fan bara att ösa ur alla bönor från brickan så var det klart liksom. Det var då tänkt att vi skulle få en uppfattning om hur djuren i naturen har det när de ska hitta mat. (??)

Mitt i pågående tävling när jag är helt koncentrerad på att roffa åt mig så många bönor som möjligt (man vill ju vinna!), ja då kommer Lars och säger att "Njaaaa jag tror bara det är meningen att man ska ta EN böna åt gången..!" Qué? För det första så borde han väl inte säga tror eftersom det med största sannolikhet var han som kommit på tävlingen och därmed borde han veta. För det andra påpekade jag för honom att djuren i naturen faktiskt INTE BRYR SIG OM om de får tag i en eller femton frön på samma gång, SÅ DET SÅ!

Whatever. Efter skolan åkte jag till stan med Ellinor, kollade en sväng på Beyond Retro, Raglady och Topshop sedan gick vi till Kicks där Ellinor köpte en mascara och ett nagellack. Därefter kurrade magarna så vi beställde varsin thai-rätt och satt och pratade i evigheter. :) Helt plötsligt var klockan halv sju, var tog tiden vägen liksom? Mysigt var det i alla fall, tack för pratstunden gumman ♥


En bränd Matilda och en mindre bränd Ellinor. SAKNA KRETA! ♥

happhappyme

Heej mina vänner!

Idag lyste solen åter på Göteborgs gator, man kan ju inte vara annat än glad! Känner våren i hela kroppen verkligen, även om det var liite kallt när jag stod och väntade på spårvagnen från körskolan. Var där i två och en halv timma, mitt mål var ju att sätta 8 av 8 test på direkten, dock hann jag bara med 6 st, men är rätt nöjd ändå. :) Ska dit några timmar imorgon igen, ska även försöka få med mig en/ett par pärmar hem för att kunna plugga i helgen. Matteprovet och Lars Diechle kan helt seriöst ta sig där bak. Jag kunde inte bry mig mindre just för tillfället, det känns lite trist att säga det, men matteprovet är verkligen sista prioritet just nu.

När jag kom hem väntade ett efterlängtat meddelande på mig, har levt på den kickan hela eftermiddagen/kvällen och gör det fortfarande. Vet inte var det är med mig, tror jag ska gräva ett hål i min trädgård och lägga mig där en stund.. ;) Måste tagga ner några grader. Jesus. I alla fall så hann jag även med en sväng på Frölunda Torg efter skolan, enda köpet blev tre par trosor på Lindex, riktigt fina faktiskt. Lite hankypanky-style över dom. Tre till priset av två också!
Sedan köpte jag och pappa med oss semlor hem, jag missade ju för tusan semledagen så det fick bli idag istället, den var grymt god måste jag säga. Dock har jag inte så mycket att jämföra med, men klart godaste semlan för mig! 5 av 5 toasters.

Annars då? Ja, jag ska snart ta och kolla på senaste OTH-avsnittet, som äntligen har kommit. Har väntat ett tag kan jag ju säga.. ;) Har inte kunnat sova så mycket de senaste nätterna, av en speciell anledning kanske, kanske inte, vem vet. Ändå har jag varit pigg på dagarna, förutom igår när jag somnade på bussen.. hehe.
Nu ska jag hoppas i pyjamasen, håll tummarna för att jag får lite sömn inatt i alla fall.

Kärlek ♥




Bilder från idag



Skor Converse, svarta strumpisar, kjol unknown, wit tunika H&M, skärp second hand, klocka Guess, armband second hand, väska Friis Co, skinnjacka, halsduk och kofta. Brillorna är papibapis. Tråkig mycket kläder jag hade på mig idag ändå...

SOL

Körkortsteori, plugg och telefonsamtal med Ellinor är vad denna eftermiddagen/kvällen hittills har bestått av.. Slutar man fem så hinner man inte med så mycket mer. Grymt härligt med solen idag i alla fall, solbrillorna fick åka på :) Skönt att det är ljust så länge också, solen sken ända tills jag var hemma och till och med efter det. Var så trött på vägen hem att jag somnade, inte okej. Men nu är jag rätt pigg, och pepp inför min idrottslektion med David imorgon! ;)



Idag spelas denna gamla godingen hemma hos mig! Sjukt vad en låt kan väcka minnen...

Moving on

Jag har verkligen fastnat för denna låten. Älskar texten, känns som att det är mina egna ord. En riktig powerlåt som trots att det är en ballad, för mig blir en riktig powerlåt.



Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine

It feels good

Hej vänner!

Måndag idag och det känns faktiskt bra. Trodde jag skulle vara sliten efter helgen och det är jag, men inte alls på nåt negativt sätt. Eller om man nu kan vara sliten på ett positivt sätt, det vet jag inte. ;) Har varit seg och allmänt skabbig, men inte särskilt trött ändå, tror jag fortfarande går på överskottsenergi..

Och nu är jag så glad. Så glad. Jag är så glad att jag inte ens har märkt att Amy Diamonds It's my life har börjat spelas här. Och är det allvarligt! Men jag ska ta och lugna mig lite, börjar likna dig Nina ;) Brukar inte vara så känslosam av mig, men det kanske kom efter att jag fyllde 18. Känner mig återigen inte som mig själv, men denna gång på ett bra sätt! :)


Min nalle & jag idag ♥

090315

HEJ! :D

Oj, så var denna helgen nästan förbi. Känns både tråkigt och skönt faktiskt, är rejält sliten efter två sena partykvällar med myycket dans. Min nacke är inte var den borde vara, körde nog kanske lite för mycket head banging i fredags, eller kanske för att jag allmänt shakar loss lite för mycket just med huvudet. Grymt roligt har jag haft i alla fall. :)

I fredags efter mässan (som förutom sög, förutom en liten detalj... :P) körde jag hem. Ida satt i baksätet och fruktade för sitt liv, credd till henne för att hon trots allt vågade sätta sig i bilen trots sin rädsla.. ;) I alla fall så var det inga problem, det blev en säker hemfärd och när Moa plockades upp på vägen stärktes mitt självförtroende lite i form av lite beröm. Vi stannade till på ICA och köpte blanddricka, jag får ju trots allt köpa 2,25:or nu när jag är 18 höhö. Ida och Moa var oroliga att tjejen i kassan trodde att vi skulle kröka med endast 2,25:orna, men jag tror faktiskt att hon fattade att så var inte fallet.
Efter lite fix och trix, melodifestivalslåts-spelande och förkrök hemma hos mig åkte vill till lokalen. Blev en toppenkväll, r'n'b som inte hälsade, en grymmesnygg DJ, en vurpa in i en vagn och lite andra konstiga saker. Efter lite smör för Mr DJ fick jag Infinity spelad för mig inte mindre än fyra gånger. Det ni.

Jag och Nina promenerade hem och var hemma vid tre-tiden, då slocknade vi med en gång. Vaknade samtidigt, klockan kvart i nio, haha. ;) Åt lite frukost med papi och fixade oss så gott vi kunde, sen åkte vi inte till stan. Kände oss allmänt skabbiga och slitna, men träffade i alla fall Jossan för en fika på Fröken Ohlsson. Galet. Galet. Fick reda på en så sjuk sak. Herregud, ja, vi får se hur detta går. Jag gillar att säga A men inte B. :P

Igårkväll bar det av hem till Anna för lite förkrök, missade ju dock Melodifestivalen, men planerar att ta igen detta senare idag vid reprisen. Anna och Rebecca, för övrigt två störtsköna tjejer. :) Sen kom Carro och Ida och vi gick till födelsedagsbarnet Bea. Kan sammanfatta kvällen med spasm-boy Oliver, Felix, random och r'n'b låste in sig på toaletten, random-boy nr 2 sparkade in dörrjäveln (smart), Moas dundeeeeeerdiss, jag redde upp ej uppklarade affärer, mycket dans till en hel del bra musik (Mr Brightside!), och mina nya glasögon (med styrka!) invigdes. I like it a lot.

Till sist kom jag även hem igår, efter att ha sprungit snabbt som satan med Lovisa och Felix för att hinna med bussen, för att sedan upptäcka att vi redan hade missat den. Efter ännu en promenad och seriösa tankar på att bryta os in på Statoil för att få lite mat i magen, kom vi till slut på nattbussen och jag landade i sängen vid tretiden.

En GRYM helg helt enkelt. Bilder kommer.



Torsdag

Hola guapas!

Idag har dagen spenderats på Svenska Mässan där jag och Ida har målat för allt var vi var värda. ;) Gick rätt så smärtfritt faktiskt, och vi var till och med klara innan klockan sex som var senaste tiden. När vi kom ut var hela staden snötäckt (fan), och mina Converse som hade verkat som ett utmärkt skoval på morgonen fyllde inte längre sin funktion lika bra... :/ Kom hem till slut i alla fall och fick finally lite mat i magen. X)

Så nu på kvällen har jag hunnit med att plocka fram alla grejer som jag ska ha med imon (dukar, iPod-docka, skålar mm), duscha, läsa lite körkortsteori, plocka fram kläder till imon kväll.. Ja, lite sånt. Nu pratar jag med min favorit-Moa på msn, helgen kommer bli en riktig dunder&brak-helg, jag säger det igen I can't wait for the weekend to begin. ♥


090311

Hej bloggen!

Hoppas ni mår bra. :) Just ni ligger jag i min säng med datorn i knäet och kollar Gossip Girl. Är helt hooked up på den serien nu, som vanligt tretton ljusår efter alla andra, men whaateveer. Jag har ju en massa massa avsnitt framför mig och det är inte helt fel. Har en lugn kväll framför mig, inget plugg alls tänker jag ägna mig åt utan endast slappande i form av tittande på En shopaholics bekännelser eller Marley & Me. Den sistnämnda ska tydligen vara jättesorglig (i alla fall boken), så jag vet inte riktigt om jag vill ta den idag. Kommer ju grina en del om jag säger så.

För nån timma sedan så var Tess och hennes mamma samt Alexanders mamma och min mormor här för ett lite sent födelsedagsfirande av mig. Min bror och mamma hade bakat supergod kladdkaka och citronpaj, mumma, och jag fick ett superfint armband, ett vänskaps-halsband samt ett underbart bodybutter med Strawberry-doft. Dessutom ett collage som Tess hade gjort, vilket jag blev väldigt glad för. Personliga presenter uppskattas verkligen av mig. Dessutom fick jag en Ben & Jerrys, heaven säger jag. Snacka om att verkigen känna mig utan och innan.


I will be back ;)

Hej på er.

Som ni kanske märker så är det ingen bra bloggperiod just nu.. Ganska så fattigt med inlägg och när de väl kommer så är dom tråkiga och kortfattade. Usch, hatar själv att läsa bloggar som är såna, och gillar verkligen inte när en blogg jag brukar läsa inte uppdateras på fleeeeera dagar.
Men jag har alltid varit och kommer förmodligen vara så länge den här bloggen finns kvar, en periodare. Vissa veckor har jag da flow, vill blogga om allting, tar fem miljoner bilder om dagen och bara spottar ut mig inlägg efter inlägg. Andra perioder känns det som att det inte finns något att skriva om över huvud taget, och än mindre finns tiden. Just nu är det en blandning av det där. Noll inspiration + knappt någon tid = för dålig bloggning.

Jag stressar så jäkla mycket nu känner jag, brukar aldrig påverkas av stress annars, men de senaste veckorna har varit jobbiga. Mycket mycket bra och roliga saker har hänt, men ändå saker som har tagit tid och kraft. Man får väl väga det negativa mot det positiva antar jag. Just denna veckan är sjuk, dubbel körlektion + teori + skola idag, halkan imorgon + ekonomiplugg, ekonomiprov på onsdag, sedan kommer Tess o co hem för fika och lite sånt, på torsdag är det monterbygge inför mässan på fredag, tänkte hinna med en sväng på stan på torsdag eftermiddag också för att hitta nåt att ha på mig på fredag då det efter en lång dag på mässan blir fest för Felix, Jesper och Calle. :)
Helgen blir helt klart veckans höjdpunkt, denna helgen har jag sett fram emot ända sedan förra måndagen då jag vaknade upp deppig över att min och Carros fest samt min födelsedag var över. På lördag blir det fika med Nina, Jossan och Sofie, innan det är dags för 18-årsfest på kvällen. :)

Söndag hoppas jag blir en dag att andas på, men antagligen lär den innehålla ganska mycket plugg och en hel del teoripluggande. Nu ska jag sluta tjata, lägga undan ekonomipapperena för idag och se på Gossip Girl.

Have patience. ♥


En kort lista

Tre jobb jag har haft: jultidningsförsäljare (haha), GT-försäljare, kassörska. (viilken jobberfarenhet man har! not)
Tre platser jag har bott på: Fail på denna frågan, har endast bott här hemma I Göteborg, dock bodde vi i lägenhet när jag var mindre.
Tre TV-program jag gillar: Jag är en TV-nörd och gillar alla möjliga skitprogram, men Gossip Girl är en ny favorit för mig ser dock inte det på TV så jag kanske itne kan räkna det), olika serier och sånt och Sveriges värsta bilförare, haha. Då känner jag mig riktigt duktig!
Tre favoritplagg: Klänning, jeans och hm.. hoodtröja e nice.. ;)
Tre favoriträtter: Tacos, africana och thaimat. :)
Tre platser jag helst skulle vilja vara nu: Zakhyntos, nåt datum efter 13e april eller nånstans låååångt bort.

I'm going cazy

I have no time. No tengo tiempo. Ich habe keine Zeit. Jeg har ikke tid. Jag haar ingen tiiiiiiid!
So many things, so little time, kan dygnet få fler timmar, taack!? Jag vill bara knäppa med fingrarna och vakna upp om en vecka. Fredag kväll klockan åtta, det skulle vara alla tiders det. Fucking UF-mässan avklarad. Ekonomiprovet gjort. Halkan avklarad. Förhoppningsvis sitter all körkortsteori som finns att lära sig då i mitt huvud. En hel del andra jobbiga saker kommer också vara aklarade. Och jag har en dunderhelg framför mig. Ska vi säga så då?



Är det svårt!?

Hej på er alla!

Då var det snart helg igen. Jag var tillbaks i skolan idag efter två deppiga/sjuka/sega/trötta dagar. Världens segaste dag, som bara bestod av ett naturkunskapsprov och en massa håltimmar, och inte gjorde det saken bättre att jag knappt fick träffa min underbaringar. Ida har stuckit till London, hann inte ens säga hejdå till henne ;(, Cornelia kom till skolan långt om länge men då inte alls på sitt vanliga sprudlande humör, Ärret, Ullis och Ellinor kom också sent omsider.
Jaja, nu är det i alla fall bara morgondagen kvar, sedan är det helg igen. Det går snabbt, men det har vi ju konstaterat förr, och som Falkeskog sa idag så e det bara tretton skolveckor kvar. Kan detta stämma..?

När jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade körkortsteori (ja, jag måste verkligen komma igång på riktigt), sedan middag med familjen och efter det övningskörning till Frölunda och Sisjön. En hel del parkering blev det som jag inte är helt hundra på än, men det börjar gå bättre. Jag vill ha mitt körkort.

Helgen blir lugn för min del, känner att jag behöver vila efter förra helgen, samt ladda inför nästa. Då blir det fest för Felix, Jesper och Calle på fredagen, och på lördagen för Bea. Så imorgon kväll ska jag träffa min favoritmoa och bara ha en riktigt myskväll. Jobb blir det på lördag och söndag.. välbehövligt med tanke på alla grejer jag har inplanerade i sommar..
Var även inne på jobbet idag för att hämta ut min lön. Tydligen så kan den inte sättas in på mitt konto, pga att jag har personkonto (ofta?). Så jag får ta den kontant! Verkligen det dummaste jag någonsin hört, precis som att det inte skulle gå att sätta in lönen bara för att man har personkonto. Hur många har inte det liksom? Nåja, när jag väl kom dit, tror ni inte då att alla som har nyckel till kassaskåpet har gått för dagen!? Fick ringa chefen, och nej tyvääärr, han hade ingen nyckel dit, gaaaaaaaaaah, jag blir galen verkligen!! Det är nästan dags att skrika i en kudde. Den 25:e var för en vecka sedan!! Jag behöver min lön, ska det vara så j*vla svårt att få sina pengar? Riktigt riktigt dåligt är det, och det står jag för HELA vägen. Snart rinner bägaren över när det gäller mitt jobb.


Stylebystars & Asos



Det är synd att man inte kan köpa allt man vill. Har kollat runt lite på nätet nu, och jesus vad fina saker jag har hittat. Dessa här ovan kommer från Stylebystars och Asos. Klänningar, toppar, playsuits och jackor. Me likey alot. Snälla sommaren kan du komma snart..?

Hemma

Är hemma från skolan idag, ont i halsen och känner mig allmänt seg. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk, men jag tror faktiskt att det är någon form av urladdning efter helgen.. All trötthet kommer nu liksom.
Skulle egentligen ut på fredag, men jag tror faktiskt det får bli en slapp kväll för att ladda batterierna. Nästa helg blir rätt tuff med fest både fredag och lördag. Kul kul! :)

Planerna för dagen är inga. Orkar inte göra något, så största delen av dagen blir nog säng- och soffliggande framför Gossip Girl (som jag nu äntligen börjat kolla på). Är på fjärde avsnittet första säsongen, så jag har en hel del framför mig. ;) Dessutom tror jag senaste OTH-avsnittet finns tillgängligt nu.. Kanske blir en helt okej dag ändå.

Hoppas på att komma igång med lite roligare bloggning igen snart, håll ut! ♥


Bästa kvällen...

... på länge var det definitivt i lördags! Ett hejdundrans party med en massa klockrent folk, det var.. ja helt grymt! :D Kvällen inleddes med middag för 20 tjejer, sedan droppade det in fler och fler folk. Det enda negativa med att själv vara värd för festen var att man inte riktigt hann med allt och alla, finns många personer jag skulle vilja varit mer med, men jag hoppas också att ni vet vilka ni är och vi tar igen det en annan kväll helt enkelt! ;) Om två veckor blir det party igen på samma ställe och då får man lite mer tid att "mingla runt" bland lite olika folk.

Sjukt kul var det som sagt, träffade mycket härligt folk, även om några (speciellt en) gjorde mig lite besviken. Men det var inget som förstörde min kväll! Hann med att bli tappad från 1,80 meters höjd, slå i bakhuvudet i ett bord på vägen ner samt bli svingad i luften runt på dansgolvet. Tusen tack till alla fantastiska, underbara vänner och bekanta som gjorde min och Carros kväll till den bästa! ♥


Carro och Jag


De tre vännerna (och Jerry, hehe).
Tove, Moa och jag.


Två sköna grabbar, en oerhört underbar tjej, och jag!


"You spin right here right round, RIIGHT ROOUND, when you go down, WHEN YOU GO DOWNDOWN"


spåradtjej.se :)


Nästan alla middagsgäster.

Orkar inte lägga upp fler bilder, alla finns på Facebook ändå, och det är väl trots allt så att det är de som var med i lördags som har störst intresse av att se dessa ljuvliga (hehe) bilder.

RSS 2.0