Haircut

Herregud, vad tiden bara rinner iväg när man går i skolan. Hade nästan glömt av hur det är att vara student. Och nu på gymnasiet är ju allt femhundra gånger seriösae än i grundskolan. Så kanske kan ni ha lite överseende med att jag inte bloggar lika ofta nu, som under sommaren.

Btw, jag gillar verkligen Paris Hiltons nya frisyr.

image120

Cool frilla, men T-shirt med sig själv på? Kanske inte.

Carolina Kluft - så jävla bra

Har precis sett på en massa, massa friidrott. Typ hela morgonen, förmiddagen och en bit av eftermiddagen. Jag är sådan när det gäller sport. En nörd. Följer allting slaviskt, vet vad typ alla heter, hur bra de är, när allting sänds. Varför? Jag vet inte. Har alltid varit intresserad av sport. Dock har jag inte själv utövat så värst mycket. Har hållt på med ridning, gymnastik, fotboll och dans. Intresset för att hänga med i sportvärlden vet jag inte vem jag ävrt av. Kanske pappa, kanske morfar. I alla fall, Carolina Klüft, den tjejen är så otroligt, himmelskt, grymt fantastiskt duktig. Kanske ingen nyhet, men jag måste i alla fall säga det. Jag är så imponerad av henne. Och blödig som jag är var jag naturligtvis väldigt nära att fullkomligt storböla när hon sprang i mål efter 800 meter och det konstaterades att hon inte bara hade vunnit, utan även slagit både sitt personliga rekord och det arton år gamla Europarekordet. Halleluja. Jaja, det här är ingen sportblogg så nu ska jag sluta tjata. Men det här inlägget tillägnas i alla fall världens bästa Carro.

image117

Lördag

Tyvärr lyckas jag inte hitta någon bild på jeansen jag köte häromdagen. H&M:s sida är lite weird för tillfället (eller så är det min dator), men den krånglar väldigt. I alla fall så gick jeansen sönder idag! Hmm. Eller jag upptäckte i alla fall att de var sönder idag, sömmen hade gått upp på ett ställe, så jag ska byta dem. Och jag som sa att jag tyckte H&M hae bra budgetjeans... Jaja.

Idag händer inte mycket, jag och mammi ska och handla snart, sen i eftermiddag åker jag till mormor och morfar där jag ska sova :) Lite mysigt faktiskt. Vi ska äta pizza, kolla på film och så. Måste säga att mina morföräldrar är sjukt sköna människor. Mormor är sextionio, tror jag, och hon är verkligen cool. Jag kan prata med henne om killar och kompisar, kläder och smink, allt möjligt. Och hon är alltid på min sida, om tex jag har bråkat med mamma och pappa.
Morfar är också så himla bäst. Han är typ sjuttiofem, men det kan man verkligen inte tro. Han är ungefär som en femtiofemåring. Han är ständigt på hugget, cyklar och åker runt överalt, snickrar och bygger, och jag har svårt att föreställa mig den dagen då han inte längre orkar göra allt det där.

Det ska i alla fall bli mysigt att spendera lite tid med dem. ♥

Jag älskar min nya skola!

Ja, min skola är verkligen grymt bra. Jag trivs som fisken i vattnet i min nya klass, alla är så sköna. Känns verkligen som att de kommande tre åren kommer att bli kanon. Synd bara, nu när jag börjat skolan, att jag inte kan blogga lika mycket. :( Jag hinner helt enkelt inte. Men men, lite är ju i alla fall bättre än inget alls.

Lite shopping

Åkte iväg en snabbis till stan nu i eftermiddag. Trots att jag inte hade några pengar. Men mamma och pappa var med (de skulle till banken med A), så jag fick ett par jeans och ett superfint Marimekko-kollegieblock. Jeansen köpte jag på H&M, har gått och kollat på dem ett tag och tycker helt klart att de är prisvärda budgetjeans. Perfekt stuprörsmodell och lite stretch. Mycket bra. Kan tyvärr inte publicera någon bild på jeansen, eftersom jag inte kommer in på H&M:s sida för tillfället och har inte hunnit fotografera. Men det kommer så fort som möjligt. Blocket kan ni i alla fall se nedan.


image116
 

Första dagen på resten av mitt skolliv

Första dagen i gymnasiet idag. Var faktiskt jättenervös innan, trodde frukosten skulle komma upp där ett tag. Men det gick jättbra. Kom i en superskön klass och fick ett drömschema, slutar kvart över tolv på fredagar! :) Jag är lycklig. Pappa hade skrivit en jättegullig lapp i morse, jag la den i plånboken. Tänkte att den skulle bringa lite tur. Och det gjorde den nog för det gick ju bra :)

Värsta placet

image113
Stort!
image115
Till och med egen fotbollsplan har han. Undrar om han spelar själv..?

Var bara tvungen att ta med två bilder på Rod Stewarts nya egendom. Shit pommes frites. Imponerande.
Men ibland undrar jag, hur nödvändigt är det egentligen för stjärnorna med såna enorma hus? Skulle de inte klara sig i ett vanligt hus som alla andra, eller åtminstone en lyxvilla.? Istället kunde de ju sjänka lite pengar till bättre behövande.

Rapport från en dålig bloggare

Usch. Igår var jag verkligen en dålig bloggare. Inte ett enda inlägg blev det. Men men, det är sånt som händer ibland. Var iväg med pappi hela dagen, letade kläder som en galning, men no no. Hittade nada. Klarar helt enkelt inte av att stresspanikshoppa. Vad det nu är. Jag menar att jag hittar aldrig, aldrig något när jag verkligen behöver det. Som nu. Jag var desperat i min jakt på något nytt till skolan börjar imorgon. Men nix. Så ikväll är det genomgång av garderoben som gäller.

Förresten, kalaset hos T var mycket trevligt, dock lite spänt mellan mig och A. Gillar det inte. J hade blivit singel igen. Bara sådär. Okej, tänkte jag. Och det verkade inte gå så bra i A:s förhållande heller, så jag och T bestämde oss för att inte slå dem. De var tillräckligt nere ändå. Jag tyckte att vi agerade väldigt vuxet och överseende, och klarade situationen galant. Men jag är fortfarande lite grinig. Särskilt på A. He'll have to make it up to me. Yep.

PS. I morse var jag på vårdcentralen, hu, och tog bort en leverfläck. Den jag har skrivit om tidigare som jag var 99,9% säker på innehöll hudcancer... bakterier? Det kanske den gjorde också, de skickade iväg den på analys och sydde (!) ihop mitt sår. Jag var chockad. Men nu mår jag bra igen. DS

Ingen mer tid framför datorn nu

Nu ska jag ta och pallra mig bort från datorn. Härnäst blir de liten middag med familjen uppe på berget (!). Ja, jag vet, jag höll på att ramla av stolen när mamma sa det, men tydligen. Vi ska göra "matiga mackor" och klättra upp på berget bakom vårt hus. Hmm. Precis vad jag har tid med. Men jaja, mysigt initiativ av mamsen iaf.
Efter maten iväg till gymmet (verkligen på tiden), och sedan till T. Ska bli mycket trevligt. Kommer också att få träffa A och J, som båda skaffat flickvänner. Och blivit sjukt osociala. Jag och T har bestämt oss för att slå ner dem om de inte skärper sig. Hon håller, jag slår. Bra och genomtänkt idé tycker jag. Särskilt eftersom de är typ femhundra ggr starkare än oss tillsammans. Men seriöst, ska man få lov att bli så osocial bara för att man skaffar flickvän/pojkvän? Vad tycker ni? Kommentera.

Förresten,

Dagens låt (inte bara dagens, antagligen även den kommande veckans) är definitivt Big girls don't cry med Fergie. Can't get it out of my head. Det är stört. Och vad är felet på mig egentligen, jag förstör varenda bra låt genom att spela den femhundrafemtiotremiljoner gånger i rad, alltså i stort sett dygnet runt. Tills jag tröttnar på den. Tills alla i min omgivning tröttnar på den. I min familj är jag väl känd som låtförstöraren. Men vad gör man? Just nu måste jag bara lyssna på den, för den är så bra.


I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry


PS. Kolla in videon här, Fergie är grymt cool. DS


Congrats

Detta inlägget är tillägnat T, som fyller 16 år idag!


Jag minns inte första gången vi möttes,
för det var så sjukt längesen.
Jag hade typ tre tänder,
och du hade bara en.
Jag vet att vi var olika,
right from the start.
Och kanske var det därför,
som vår vänskap satte fart.
Du var mörk och liten,
jag var blond och stor.
Du hade en äldre brorsa,
jag fick en lillebror.
Under tiden som passerat,
har vi växt åt olika håll.
Men vi hittar alltid tillbaka,
och glömmer gammalt groll.
Det har hänt mer än en del,
under våra sexton år.
Ja, det är inte klokt hur mycket som händer,
medan tiden bara går.
Minns du den där gången,
hur gamla var vi, kanske sex.
Vi ville lära oss dyka,
men det blev mest en massa spex.
En massa snygga magplask,
var allt vi ådstakom.
Men det, min kära vän,
var inget vi brydde oss om.
Jag tror inte det finns någon,
som känner mig så väl som du.
Och jag älskar dig så mycket,
föralltid, här och nu.
Jag vill att du ska veta,
att vad som än händer sen,
så är du och har alltid varit
min allra bästa vän.



image110

Min favvohunkar

Antar utmaninen från Jane och listar mina fem absoluta favorithunkar, utan inbördes ordning.

♥ Adam Brody. Ja, jag älskar honom. Spinkig och lite pojkaktig, men oh så het.

♥ Orlando Bloom. En pirate med de vackraste bruna ögonen i världen. Ja tack!

♥ Jack Sparrow. Vem sa att man inte fick ta med en påhittad figur på hunk-listan? Jack är kung, och det är enbart för hans skull jag såg andra och tredje filmen.

♥ Henrik Lundqvist. Vår egen supersexige hockeyhunk. Duktig, trevlig, ödmjuk, snygg, behöver jag säga något mer?

Enrique Iglesias. Han är med på listan endast tack vare sitt utseende. För någon vidare sångare är han egentligen inte efter vad jag har hört, och det där snacket om att han vill ha ett öppet förhållande med Anna Kournikova, hmm. Men snygg är han.



Vilka är dina favorithunkar?

Vill ha

image101

Denna koftan från Chloé är fin. Den ser grymt go ut, att bara ta på sig över ett par tights eller strumpbyxor.
Dessuom kan man vända den bak och fram och få knäppningen i ryggen. Lovely.



Nicole och Joel - happy family

image97

Paret Madden-Richie i London, visst ser de söta ut? Undrar om det är Nicole som har sagt till Joel att ta på sig den röda skjortan för att matcha hennes klänning. Hmm.
Graviditeten var nog Nicoles räddning tror jag. Hon ser mycket hälsosammare ut nu. Men vad är grejen med hennes konstiga solbrillor?



Dagens bild

image93

Gissa vem. Just det. Rihanna. Redan då söt som socker

Ciao Bella - en besvikelse

Var på bio igår (med T och C)och såg - äntligen - Ciao Bella. Men. Vad. Besviken. Jag. Blev. Så bra var der absolut inte. Okej, att den var sevärd, men jag hade betydligt högre förväntningar. Nåja. I alla fall kul att ha sett den, så man vet vad alla snackar om. Efter bion blev det lite promenad på Avenyn, kollade lite på Marit Bergman som var på Götaplatsen, och efter det fika på Condeco. Bara en jordgubbssmoothie för min del, men ändå. Det var trevligt.

image90

Dagens bild

image89
Scarlett - otroligt vacker

Tråkdag

Tråk tråk. Inget roligt alls har hänt idag. Gav mig ut för en joggingtur i förmiddags, hann inte långt innan jag möttes av ett hellregn. I och för sig ganska härligt med tanke på att jag var ganska svettig. Gud, vad jag är otränad. Det märks verkligen att min träning har kommit av sig i sommar. Usch. Sånt gillar vi inte.

Har ägnat resten av dagen åt att läsa. Håller just nu på med Marian Keyes Är det någon där?, vilket jag antagligen redan har sagt. Den är jättebra. Jag älskar chiclit, och har inget emot att läsa en lättsam, rolig bok utan något allvarligare innehåll. Liksom att förströ några timmar. Men Marians böcker är något annrolunda än de andra chiclitförfattarnas som jag normalt läser. Hon har liksom alltid med något lite viktigare, allvarligare, mer djupt. Något som får en att tänka till, att reflektera och uppskatta det man har. Kan verkligen rekommendera er att läsa hennes böcker. Om ni inte redan har gjort det.


image88

Gårdagens köp

Igår blev det inte mycket skrivet. Var iväg med mamma, bror och Emma för att vi skulle köpa Nintendo Wii. Eller ja, min bror skulle köpa det. Jag passade på att gå lite i affärer, fast eftersom vi inte befann oss inne i stan så var det very slim picket. Dock hittade jag två par skor, skitbilliga. Ena paret 149:-, andra 99:-. Plus att mammi fick ett par gröna, rejäla gummistävlar på köpet. Hon blev så glad.

image86

Tygsko i Kedsmodell. SJUKT sköna, och ett måste för mig som är totalsåld på sådana här tygskor.

image87

Bruna skinn-"tofflor" med nitar. Lite medeltid över dem, jag vet. De är grymt mycket snyggare IRL.

Dark eyebrows - hit eller miss?

image85

Vi har sett det ett tag nu. Kändisar med betydligt mörkare ögonbryn än hår.
Själv är jag inte helt säker på vad jag tycker om trenden. En sak är jag i alla fall säker på: Scarlett passar grymt mycket bättre med mörka bryn än Lindsay. Lohans bryn ser bara fejkat färgade och kladdiga ut.

Vad tycker du?

                                     PS. Scarlett är faktiskt rätt lik min kusin på ovanstående bild... Hm. DS

Vart har hon tagit vägen?


Någon som vet vart Engla håller hus? Är det bebben som har anlänt måntro?

Nej nu

Gjorde precis ett test om vilken kändiskille som skulle passa mig bäst. Bland kandidaterna fanns hunkar såsom Måns Zelmerlöw, Mikael Persbrandt, Alexander Skarsgård och Fredrik Ljungberg. I stort sett alla männen som var med var snygga (okej, inte Sven Wolter, men han verkar trevlig). Men vem får jag? SVEN-GÖRAN ERIKSSON! Hell no. Haha. Såklart är det bara slumpen som avgör vem man får, men har du inget bättre för dig så gör testet här.

image83
Min framtida make.

Absolutely fabulous

image78
image79
image80
Dessa Juicy-seten är så sjukt snygga. Helst skulle jag vilja ha ett i varje färg, men dessa tre färger är absolut snyggast. Finns på Nelly.se för 1849:-.

Vilken färg är snyggast: turkos, rosa eller gul?

Suri är en riktig sötnos...

... men det är mer än vad man kan säga om hennes föräldrar.

image72

Galet söt med rosa rosett i håret.

image74

Men hallå eller? Vad har hänt med hennes föräldrar? Den förut så chica Katie ser nu bara mammig och... supertantig ut. Och vad har Tom Cruise gjort med håret? Den fula mittbenefrisyren är inte snygg på något sätt, bara fånig och jätteful. Ursäkta, men det är sant.


Mätt och belåten

Nu har J åkt hem. Vi hade en riktigt trevlig dag, trots att hans tåg blev försenat med 3 (!) timmar. Han skulle egentligen kommit kl 10 (jag gick upp kl 8 för att hinna möta honom i tid), men kom inte förrän kl 13. Nåja.
Vi åt lunch inne på Arkaden (han bjöd) och åkte sedan hem till mig. Vi hann faktiskt inte göra så jättemycket, men den lilla tiden vi fick var jättetrevlig. Vi tog cyklarna och cyklade ner till havet för ett dopp, sedan satt vi där och pratade om framtiden ett tag.
Sedan åt vi igen, pizza Ciao ciao, supergod (han bjöd igen!) och sen var han tvungen att åka. Synd. Men en jättemysig dag i alla fall. ♦

Bara så ni vet...

... så kommer jag antagligen inte att skriva något i bloggen imorgon. Detta beroende på att J kommer på besök. Han kommer att vara här hela dagen, får se vad vi ska göra. Det ska ju bli fint väder (hoppas) så då blir det väl sol och bad. Annars är ju en sväng i stan inte helt fel. Men det är så svårt när det kommer folk från andra (läs mindre) städer. Vad vill dom se, vad vill dom göra? Vill dom strosa runt i stan hela dagen, glida runt inne på NK? Eller tycker de bara att storstadens alla butiker och evanemang är överskattat? Vem vet? Inte jag.

Jaja. Vi får se imorgon vad det blir. Rapport blir det hur som helst, kanske, kanske imorgon kväll, men annars på tisdag. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll (ni har väl hyrt någon av filmerna jag rekommenderade?), och en härlig måndag. Adios.

Söndagsfilm

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Söndagkväll = filmkväll. Så är det bara. Såvida man inte har någon oerhört viktig tillställning att gå på. Men oftast är man ju faktiskt trött när sunday night nalkas. Så jag tänkte lista några filmer du bara måste se:

The Holiday - 2000-talets Notting Hill, har du inte redan sett den så MÅSTE du göra det nu
Rosa - the movie - Okej, okej, kanske är den lite barnslig, men jag tycker den är jättemysig och efter att ha sett den ville jag också ha en egen Ville.
White Chicks - Normalt sett gillar jag inte hysteriska komedier, men det är något som är annorlunda med denna och i alla fall jag skrattade konstant.
House of Wax - Paris Hilton spelar uselt, men filmen är ändå grymt bra och creepy så det räcker och blir över.
Forrest Gump - Run Forrest, run! Jag klarar inte av scenen under trädet, gråter så det skvalar.
Music and Lyrics - Bara själva grejen att få se Hugh Grant dansa runt i ful 80-talsfrilla gör att det är värt att se den. Att han sedan faktiskt sjunger bättre än godkänt och att Drew Barrymore är jättesöt, är två stora plus.
Wallander - steget efter - Jag är helt såld på både Wallander- och Beck-filmerna, men denna tycker jag är jättebra. Scenerna som är filmade med grönt ljus är apläskiga. Och Rolf Lassgård är faktiskt en bättre Wallander än Christer Henriksson. Punkt.

Har ni inte sett dessa filmer, och inte har något att göra ikväll, så pallra er iväg till närmsta videouthyrningsbutik and do it.

image71

Something new

Hoppas att ni gillar den nya headern och detnya utseendet på bloggen. Jag är världens mest otekniska människa, men till slut lyckades jag få till det (tror jag). Och jag måste ju tacka Passion for Fashion-bloggens ägare för hjälpen!

Afrikan nya modellen för Calvin Klein..!

Djimon Hounsou, en afrikansk fotomodell/skådis/dansare, har tagit över Fredrik Ljungbergs kalsong-extraknäck!
Visst klarar sig säkert Freddie utan extraslantarna från Calvin Klein, men ändå! Vi vill ha kvar vår supersvensk som frontman för kallingarnas jättemärke.

image63

image64

Djimon eller Fredrik, vem är bäst för jobbet?

Fredagkväll

image62

Detta, mina damer och herrar, kommer att bl min fredagkväll. Glass, film och, yes, Vänner.
(Om någon undrar över filmvalet ä det min bror som har valt, jag "passar" honom).
Ha en trevlig kväll allihop :)

Dagens outfit

image58

image59
image60

Min outift idag, grymt slapp och inte jättechic, men vadtusan.
image61

Dåligt dåligt

Har inte varit någon vidare bra bloggare idag. I morse vad elvatiden åkte jag till mormor och morfar som precis kommit hem från Sthlm. Sedan bar det av hem igen för att pressa i ca en och en halv timma. Var sedan lite skeptisk till ifall jag skulle ligga kvar och njuta av det fina vädret, eller om jag skulle hänga med mamma till stan. Hon skulle klippa sig (det blev jättefint!), så jag bestämde mig för att åka med. Kände på något sätt på mig att det fina vädret inte skulle hålla i sig (min kvinnliga intuition haha). Och ser man på, det började ju regna ca en timma senare... Hittade dock inget i stan, och nu har jag bara hunnit vara hemma och ätit (kycklingochnudellåda med jordnötter). Tyvärr hinner jag inte skriva något nu heller, vi ska ut en sista gång med båten. De nya ägarna kommer och hämtar den i morgon... Ska ta med mig Marian Keyes senaste Är det någon där?, och bara njuta av det fina vädret som kommit tillbaka. Men ikväll lovar jag att försöka skriva lite till. För nu får det fan bli skärpning.

Testat: Åhlens Shimmering bodylotion

Vad: Bodylotion med ljusreflekterande pigment.

Detta lovar den: "Åhlens Shimmering Bodylotion är återfuktande och mjukgörande. Den innehåller ljusreflekterande pigment som gör huden skimrande med en naturlig lyster."

Pris: 65 kr.

Avändning: Den var behaglig och lätt att smörja in, absorberades relativt snabbt (5 min).

Resultat: Mycket bra skimmer-effekt, resultatet märktes direkt, även i lite mörkare ljus. När man kom i solen skimrade/glittrade huden som aldrig förr.

Bonus: Den underbart goda melondoften, och superpriset. Rekommenderar varmt denna bodylotion.

Betyg: ♥♥♥♥

Ej på humör för träning

Härlig dag nere vid stranden, kom hem för en stund sedan och har hunnit med att äta middag. Nu ska jag strax iväg till gymmet... Usch. Känner mig inte alls motiverad i det här fina vädret. Men men. Det är ju så skönt efteråt, och jag får tänka på kvällsdoppet som är inplanerat till senare ikväll. 

                                                                     Hur gör du för att motivera dig?



image50


Jag gillar Anders Lundin

Underbart, totalt underbart att vakna, dra upp rullgardinen och se en klarblå himmel utanför. För mig räcker det. Det väger lätt upp det faktum att jag vaknade halv nio. Pigg. Och kunde inte somna om. På dagens schema står sol och bad ute på havet, och ikväll träning på gymmet. Plus att jag ska försöka hinna med att kolla på sista Allsång på Skansen. Ja, jag vet, det är typ panchisvarning på det, men VADÅDÅ? Allsång är lika med sommar. Och Anders Lundin är ju underbar, mycket bättre än Lasse Berghagen. Han blev änna lite mossig på slutet, med sin blåa kavaj. Fast jag gillar "En kväll i juni". Den e grym.
Nu blir det frukost med päronen!


image47
Go Anders!

Hey Mister

Har precis varit ute på havet, grymt härligt. Nu börjar liksom sommaren på allvar. Fasän den nästan är slut.
Körde förbi min gamla klassföreståndare (alltså, han är inte gammal, men han är int min nuvarande klassföreståndare). Trevligt trevligt. Fick ingen chans att prata med honom dock.

Nu ska jag kolla Beck klockan nio (hoppas, hoppas att jag inte har sett den) och sen blir det... Just det. OC.


Mr. Stek

image42


Är det inte Herr Spännis himself som är på stranden och leker?
Visst, Matthew McConaughey är sjukt fit, men tycker ni inte att han är lite väl med att visa upp sig?
Men okej, han kanske bara tycker om att leka i sanden med polarna, fast jag tycker i alla fall att det verkar som om det inte bara är flickorna som uppskattar Matt's body. Han själv är nog ganska nöjd också...
(psst, checka in Matthew's heta kompis! not)

Vad tycker du om Matthew McConaughey? Kommentera!

Hemmakväll

Hemma igen efter en hel dag på havet. Kanske var det sista turen med gamla båten, eventuellt säljs den imorgon.. Känns faktiskt lite sorgligt, även om jag har stört mig på att den är för liten ett bra tag nu. Men den är ju så mysig och så. Usch, men det är ju så det är när gamla saker ska ersättas av nya. Vemodigt. Samtidigt som man gläds över att få något nytt, sörjer man på något sätt att det gamla, trygga, välbekanta helt plötsligt inte längre är kvar. Mycket minnen, många roliga somrar, många sena kvällar, sömnlösa nätter (på grund av för lite utrymme) har vi upplevt tillsammans.
Men vi får se. Kanske ändrar sig gubben som vill köpa den. Då har vi kvar den ett tag till.

Underbar dag i alla fall. Soligt och härligt, och jag la beslag på den enda platsen i lä. Där låg jag och läste tidningar och Au Pair hela dagen. Grymt göttigt. Men något bad blev det inte. Nej, så varmt var det inte. Vi åt middag, det blev grillat. Kycklingfilé med pastasallad, fetaost, soltorkade tomater, baguette och hallon-Loka. Mums fillibabba. Efterrätt: Ballerinakex. Nja, desserten var kanske inte riktigt i samma klass som middagen, är fortfarande lite sötsugen.

T ringde och frågade om vi skulle gå på bio (hon ville se Simpsons), men jag trodde vi skulle bli kvar ute på ön till sent så jag tackade nej. Men så blev det ju inte, som ni förstår. Det kom lite mörka moln och vips var alla på fötter. Men när vi hade packat i alla båtar så var himlen klarblå. Jaja, vi var alla lite trötta i alla fall. Så nu skulle jag ju kunna åka in på bio, men nja. Jag vet inte jag. Simpsons är verkligen ingenting för mig, i så fall vill jag se Ciao Bella. Men den har jag lovat att se med C så jag får väl dra med mig dem båda imorgon.

Nu tror jag att jag ska ha en grymt go hemmakväll: sweats på, lite glass + en massa OC- och Friendsavsnitt. Oh ja.



image41

Släktis

Ska snart iväg på släktkalas, kusinen fyller 22 :) Har precis duschat och äntligen fått smörja in mig efter en hel dag i solen. Jag och T har pressat som galningar, och vi hann faktiskt med en joggingrunda också.

Frågan är nu bara vad jag ska ha på mig... Funderar på klänning, men jag vet inte riktigt. Vet i alla fall att jag gärna skulle ha Kieras klänning på mig. Bilder på vad det blev kommer!

image40
Tycker dock inte att hon matchar så bra med väskan, jag skulle valt en lite mindre väska i en annan färg, tex röd!

SÅ sorgligt

Varför, varför, varför händer det med alla kändisar? Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Britney Spears.. You name it. Tjejer som jag såg upp till, beundrade, respekterade. De var duktiga, ambitiösa, framgångsrika tjejer, men framgången blev för mycket, de pallade inte pressen, klarade inte av trycket.
Inte för att det på något sätt är några nyheter att Lindsay Lohan har blivit ett knarkande vrak eller att Paris Hilton suttit i fängelse. But that's not my point. Det gick bara plötsligt upp för mig hur oerhört tragsikt det hela är.
Innan tänkte jag typ men vafan, dom får skylla sig själv, ta lite ansvar och väx upp! när jag läste om deras senaste skandaler. Men vid närmare eftertanke: jag tror inte att någon av dem från början hade avsikten att knarka, köra rattfull, hamna på torken och allt vad de nu har gjort. Det verkar inte särskilt rimligt eller hur? Det är såklart det höga tempot, pressen som ständigt är på dem som gjort att de totalt tappat fotfästet. Samtidigt som jag tidigare anklagade dem för att själva ha satt sig i den positionen, så kan jag nu inte låta bli att tycka synd om dem. Det är ju knappast så att de ville hamna där de är idag.

Jag hoppas dock av hela mitt hjärta att min favorit, Mischa Barton, aldrig hamnar där ovanstående är idag. Visst, hon har inte heller ett hela fläckfritt förflutet, men hon är inte i närheten av att ha haft så mycket skandaler som de andra, och jag kan inte hjälpa det men jag tycker att Mischa är annorlunda. Hon är mer seriös, ödmjuk, och smart. Bara det att hon gick ur skolan med högsta betyg visar ju på att hon har lite innanför pannbenet. Nu har hon dessutom i en intervju sagt att hon vill ta ett steg tillbaka från Hoolywoodlivets alla fester, och att hon inte är som alla de andra Hollywoodtjejerna. Och jag medger, det kan vara något hon bara säger. När Paris kom ut från fängelset och började pladdra om att Gud hade gett henne en andra chans, skrattade jag bara. Riktig bullshit. Men jag vet inte, när Mischa säger det låter det mer genuint och äkta, det kanske låter fånigt men så tycker jag. Läs intervjun själv och kommentera!


Jag hoppas att de ordnar sig för alla de tjejer jag nämnde tidigare, jag hoppas på Nicole i och med hennes graviditet(nu måste hon väl ändå ta ansvar..?), på att Britneys comeback blir en riktig succé, att Paris verkligen fått en andra chans av Gud (hmm?) att hon tar sitt ansvar som den stora förebild hon är, och att Lindsays besök på rehab till slut ger resultat.

Kommentera gärna, jag hoppas att ni tycker som jag: att detta är duktiga, talangfulla tjejer som har mycket kvar att ge.

image38

"Let's bring back the girl who kisses everybody!"


 
Ja, jag har kollat lite för mycket på Friends idag.
Jag och C satt och nördade oss hela eftermiddagen, efter att vi hade varit duktiga och slitit på gymmet i över en timma. Sen fick hon lurat i mig en Gainomax med chokladsmak, som inte kändes överdrivet nyttig efter träningen, men tydligen var den bra för musklerna. Jaja.

OBS! Jag räknade visst lite fel, skolan börjar ju för tusan om tre veckor! Woho.



Här kommer bilder på mina nya älsklingsshorts (som har fått ett hål i rumpan!)

image35image36
image37

Jag vet, väldigt nödvändigt med bilder från alla håll :) Mamma släppte motvilligt ifrån sig sina älskade Fonzie-shorts (hon har faktiskt två par!). Farmor blev förskräckt, och pappa ville nästan inte ta med mig till stan när jag hade dem på mig, men så förstår de inte modet heller. Men jag gillar dem ändå ♥




Oh ja

Så var det 2 veckor och 1 dag kvar tills skolan börjar. Yep. Sad but true. Enda anledningen till att jag påpekar det är för att jag vill att alla ska veta att jag vet! Jag förbereder mig själv för det hemska, men oundvikliga. Hua.

Idag har jag verkligen ingen lust att göra någonting. Nej. Om jag fick välja (vilket jag just kom på att jag får), skulle jag bara vilja ligga i min säng och titta på Friends (alternativt OC) hela dagen. Shit va ljuvligt. Men icke. Jag har redan bestämt med C att vi ska ut på havet. Det blir säkert trevligt. Jadå. C, som för övrigt sticker till France om en vecka, den grisen. :P Skoja. Det är hon väl värd (hon har i och för sig redan varit på Malta en veckan, men vadådå?). Jag är inte avis. Absolut inte. Nej, jag får ta mig en sväng till solariet. Eller kanske flera svängar.

Dagens måste 1: Natasha Bedingfield - Soulmate. Jag fullkomligt älskar denna låten.

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone


Dagens måste 2: Underbar Ryan and Marissa-video. Kolla in den här.


Nej nu måste jag klä på mig. Oh, idag ska jag testa massa av mammas gamla kläder, däribland ett par urgamla, slitna Gul & Blå- jeans (Fonzie) avklippta till shorts. Bilder kommer senare. 


RSS 2.0