=D

Woohooo ;D

Jag ska på anställningsintervju! =) Wiie. På fredag, pratade precis med tjejen jag ska träffa, har väntat och väntat på att hon ska höra av sig, och äntligen! =) Det är på ICA, skrev om det för ett tag sen (typ 2 månader sen), och visst, kanske inte världens glammigaste, men hey det är ett jobb så gott som något! =) Gaah, jag är värsta exhalterad, och nervös! Kanske inte ska ropa hej ännu, eller som Ph i min klass sa "Don't say hey until you´re over the river!" Haha =P Men jag ska försöka göra så gott intryck som möjligt, så hoppas hoppas hoppas att jag får jobbet! Håll tummarna för mig :D

Idag beställde vi även resa till Hemsedal =) Yippie. Äntligen =) Vi har ju velat fram och tillbaka, om vi ska åka eller inte, vilka som ska med, vart vi ska åka, hur mycket det får kosta, mm mm mm. Men nu, äntligen är det bokat och klart! Så himla kul ska det bli, jag ÄLSKAR att åka skidor. Plus att det ska bli skitkul eftersom resan är med tjejerna, så då blir detg säkert en del party också. =) En weekend blev det, torsdag till söndag, men det är rätt bra, för då har man hela lovet kvar när man kommer hem! Ååh, jag är så glad nu =)

image375

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Svar: Blond har jag säkert skrivit att jag är, men inte jätteblond :D för det är jag inte.. mer åt det råttfärgade hållet nu, haha.

2007-11-19 @ 16:53:48
URL: http://maddiies.blogg.se
Postat av: Natalie

Hoppas du får jobbet :)

2007-11-19 @ 17:54:40
URL: http://naw.blogg.se
Postat av: Lisa

De kostar 400:- egentligen. Men är ju inte helt säker på att de kommer att ha de där i butik, men jag hoppas på det :)

2007-11-19 @ 17:58:51
URL: http://lisawalker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0