Yaay! =D

YEES! Jag fick jobbet! :D:D Åh, är hur glad som helst nu! =) Hon som jag pratade med i fredags ringde idag, när jag satt och kollade på teater med klassen =/ Hm, så jag kunde inte svara utan fick klicka henne.. :S Men sen ringde jag till pappa och bad om hennes nummer, så det fixade sig. =)
Jag ska jobba två kvällar i denna veckan och en kväll nästa vecka, för att lära mig. Då ska jag vara med en annan, som ska "lära upp" mig =P Är faktiskt lite nervös. Men, det går säkert bra! Jag menar, så svårt kan det ju inte vara =P

Förresten, vi fick tillbaka våra svenskaprov som vi hade förrförra veckan. Jag fick MVG! =) Blev skitglad, för jag trodde verkligen inte det. Dessutom sa min lärare att jag inte ens behövde lämna in den igen, för det fanns ingenting att rätta! Wiiee =) Så glad blev jag!

Nu ska jag plugga lite, har er dag varit bra annars? Ni som är intresserade av att beställa från Abercrombie, skriv en kommentar! =)

Kommentarer
Postat av: Micha

Svar: Jaaaa, den är så jävla bra! Min brorsa tvingade mig att se den en gång, tänkte att det säkert bara var hans humor, men fy fan vad rolig den var;) Ha det så kul ikväll då, det tvivlar jag inte på att du kommer ha! ;)

2007-11-26 @ 20:10:26
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Joakim

Stort Grattis för att du fick jobbet, det är ju hel nice^^ Haha btw jag är inte så värst intresserad av att beställa några kläder från vad dem nu hette. Aja ha de gott....

2007-11-26 @ 21:36:19
URL: http://joakim91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0