Tankar



Hatar såna här dagar som idag, när jag ligger hemma sjuk men ändå har fått tillbaka tillräckligt med hjärnkapacitet för att fungera någorlunda normalt. När jag har alldeles för mycket tid till att tänka. Alldeles för lite ork för att verkligen ta tag i något, vilket antagligen inte vore någon bra idé ändå. Tror inte det är bra för mig, kanske inte för någon, att tänka så himla mycket som jag gör ibland. Man blir fett osäker av att bolla miljoner tankar med sig själv. Tankar från de senaste åren bara poppar upp av någon anledning, blandas med dagens känslor och funderingar. Jag borde egentligen inte tvivla på något alls, ändå gör jag det titt som tätt. Ibland känner jag som bilden ovan, vilket är ganska absurt ändå. Ah, febertankar, dom måste ändå vara värre än dom vanliga.

Nu ska jag hoppas på god bättring så att jag kan träffa mitt lilla, underbara resesällskap ikväll.


Busy woman

Hej folket!

Här kommer en liten update från Sveriges sämsta bloggare. Har ju en hel del att göra dessa dagar, mestadels arbete eftersom att jag i princip bor på mitt jobb. I alla fall denna veckan när jag jobbar sex av sju dagar - FUN!
Dessutom ska man ju i alla fall försöka att klara av träning och socialt liv vid sidan av, och en massa resesaker som ska klaras av, inhandlas, införskaffas osv osv, PLUS att jag ju numera inte bara ha en utan TVÅ bloggar att underhålla. Vill väl iofs inte påstå att jag underhåller någon av dem särskilt bra, men ändå.

Vaknade i alla fall för ett par timmar sedan, trött som ett djur. Denna helgen har inte varit nådig med tjugo timmars jobb, men avslutades i alla fall mycket bra med en underbart fin tacokväll hos Cornelia igår. Hela gänget var vi, och resedagböckerna var självklart uppe, en hel del fick vi skrivit ner i dem som vanligt. Känns som det bara är mer och mer saker att fixa, listan växer men jag har aldrig tid att stryka något från den. Jaja. Idag ska jag i alla fall ta min andra Twinrix-spruta, den sista innan avgång.
Om det är någon som har några som helst tips ang Australien, Bali, Thailand eller backpacking över huvud taget så feel free att skriva ner några rader bland kommentarerna - jag tar tacksamt emot alla tips!! :)



Uppsnärjd i det blå

Idag jobbade jag min sjunde dag i rad, imorgon är det den åttonde och sista innan tre dagars ledighet, jag har dessutom sovmorgon tills klockan tre, det är mindre än en månad kvar tills vi åker till Sydney (GALET!) och livet känns helt OK!

Snart kommer min fina Moa hit, ska bli så skönt att bara umgås, prata och bara vara. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, skulle egentligen kunna skriva hur mycket som helst men samtidigt ingenting. Kolla in här istället.


Snart har vi semester igen!!



Sick and tired

Hej på er.

Sämst uppdatering här ja, och kommer antagligen inte bli så jättemycket framöver heller, eller jag vet inte vi får se. Men istället kan ni gå in på www.mickolife.blogg.se, där kommer nämligen jag och fyra av mina bästa vänner att blogga från och med nu fram tills maj. Gå in där så får ni se mer! :)

Idag är jag hemma från jobbet, känner mig varm, snurrig, har huvudvärk och ingen vidare livslust. Är inte så allvarligt som det låter, men ibland kommer en (eller två) såna dagar och oftast skiter man i det och går till jobbet ändå. Mår ännu pissigare när man kommer hem, och så fortsätter det. Så idag ligger jag i sängen, kollar prylar inför resan, kollar SATC, lyssnar på MJ och läser. Hade jag mått bra så hade jag kallat det en top notch-dag!


Jag och min bror, som åker till Thailand imorgon det lilla svinet! :)

 



RSS 2.0