Sommaren är här..

JA, det är den sannerligen, i alla fall har det känts så denna helgen. Jag har förvisso varit instängd på jobbet och inte fått så mycker som en gnutta sol på min näsa, men mycket pengar har jag i alla fall tjänat, det är alltid något man får trösta sig med! Och man blir ju så mycket gladare när det är sol ute, solen ska ju även stanna hela dagen imorgon. Och fram tills nästa helg är den nog (förhoppningsvis) tillbaka, och då är jag LEDIG! Ja, ni hörde rätt, första helgen på fem veckor som jag är helledig. Dock jobbar jag fredag kväll, så helt  ledig kanske man ändå inte kan kalla det ;) Men men.

I fredags kväll var jag med Tess, Lovisa och lite andra brudar i Sisjön hos någon Victor. Jag och Tess var äldst och kändes oss lite lätt malplacerade, så efter att ha suttit och chillat lite, lyssnat på Ayo Technology och fått en Marabou kastad på oss av grannarna (!?) som en skänk från ovan, gick vi en sväng förbi Carro, snackade en stund med henne och moppade sedan hem till Billdal. Hamnade tillslut i Tess soffa framför Big Brother, hehe. Lustig kväll, men ändå helt okej :)

Lördag kväll spenderades först hemma hos Tess pappa där vi åt grillat, mycket gott! Sedan blev det kladdkaka med Mariannekola-grädde och marshmallows! x) Mums. Vi åkte förbi mitt kära jobb igen, kirrade engångsgrill, chips och godis och tog oss sedan ner till havet. Underbar kväll! Långt om länge fick vi nästan tänt grillen och fixade lite marshmallows, det kom dit lite grabbar och kvällen blev riktigt trevlig!

Idag efter jobbet slängde jag mig ner på altanen och lapade lite sol i någon timma, sedan var det Mors Dags-middag hos farmor och farfar, och sedan tog jag bilen till ICA (can't keep away from my job) och hyrde film, Changeling med Angelina Jolie, ska tydligen vara jättebra, och köpte vindruvor. Fick även snackat in mig lite inför sommaren, med tider och liknande och tror detta kan bli riktigt bra! Hoppas i alla fall :)

Have a nice, hörs imorgon!
/ M


ÄLSKA denna låten!

Solen skiner o himlen e blå..

Det är så underbart ute idag! :D Blir glad i hela kroppen när det är sånt här väder, har legat ute och solat i flera timmar med musiken på. Lovely! Dock får man passa sig såhär i början av sommaren så att man inte bränner sig, i alla fall om man är en blekfis som jag. Malignt melanom är inte något jag vill dra på mig, även om det känns som att om någon jag känner någon gång i framtiden skulle få hudcancer så skulle det vara jag. Varför vet jag inte, det känns bara så. Men man kan ju inte hålla sig undan solen när den tittar fram, särskilt inte eftersom stackars jag ska jobba hela helgen (!) och kommer missa högsommarvärmen som utlovats. Men jaja, det kommer en hel sommar!

Nu tänkte jag vila min kropp från solen lite och ta med min vovve på en promenad. Om hon orkar det, hon flämtar som en gris i den här värmen och fick hon själv välja skulle hon nog bara vilja ligga ute i skuggan med en skål vatten bredvid sig (som hon gör nu). Tänkte hinna med att städa mitt rum sedan också, även om det inte är så värst lockande i detta fina vädret, men det är ett nödvändigt ont som måste göras. Middag hos farmor och farfar väntar och sedan ikväll blir det antagligen party :)

Vill även skicka en peak till CORNELIA, nu får du faktiskt ta och lägga på ett kol med uppdateringen eller lägga ner helt, jag är trött på att komma in på corneliacorner och mötas av underneath the appletree för fjortonde gången :P Och skyll inte på att vi har mycket i skolan för vi har ingenting i skolan. Så kom igen nu! ;)

Puss på er!
/M


En pina colada skulle inte sitta fel just nu...

Torsdag

Tjohej folket!

Idag var det en riktigt slapp dag, började med ett snabbt betygsnack med Hasse i skolan, sedan drog vi till stan där jag fick köpt en jättefin, vit klänning från Zara och ett vitt rosett-diadem från Glitter (eftersom jag klantigt nog glömde mitt andra aprikosfärgade på HM häromdagen..) En liten lunch blev det för mig sedan i form av en MEGAgod smörgås med kyckling, brieost och pesto på Sweet Coffeebar, och sedan medelpass klockan tolv på Västra Hamngatan.

Nu ska jag gå ut och sola en sväng tänkte jag, sedan blir det jobb 17-22. Ha det bra! ♥

(min dator dör när som helst, därför blev det ett väldigt kort inlägg)

"Lipfinity"

Haha, kom på en grej jag glömde berätta. Mitt sällskap blev lite arga (?) på mig när jag inte följde med vidare, och det blev lite stressigt när bussen kom och Cornelia som var sist med att gå på stod kvar i dörröppningen och tjatade att jag skulle hänga på. För att göra ett sista försök innan busschauffören shuttar dörren, lägger hon huvudet på sned och säger: "Men Mattis, vi har ju LIPFINITY!"

Till saken hör då att jag, Ellinor och Cornelia tidigare stått inne på Circero's toalett och smetat på oss nån form av tvådelat läppstift/läppglans som Ellinor hade, som tydligen skulle vara "kyssäkta". :P Man tog först på själva färgen och fick sedan inte röra läpparna mot varandra eller mot något annat innan färgen hade torkat, så vi stod där inne på toaletten som tre jävla fiskar med öppna munnar och kunde nätt och jämnt hålla oss ifrån att börja asgarva åt varandra i spegeln. Corres telefon ringde och i panik svarar hon typ: "Haaååå?", för Gud förbjude om läpparna skulle nudda varann ;) När färgen torkat skulle man smeta på nån form av läppglans, som enligt mig såg ut som ett stearinljus i miniformat. Och där äntligen var man fri att prata normalt och röra läpparna igen. Måste dock säga att trots den lite smått krångliga proceduren så var själva produkten väldigt bra, gav en fin färg och det sitter kvar än (!) Och då har jag ändå ätit ett äpple efteråt, det ni! ;) Ska kolla vad det här var för master-produkt, får nog ta och inhandlas. Om inte annat för att så sig lite skratt i vardagen, vilket vi iofs har rätt gott om.

Anyway, det var då detta som var "lipfinity" (hette det ens så?), och det var bara så roligt att Cornelia verkade tycka att shit, nu är vi utrustade med kyssäkta läppstift, rooock on! ;) Babe, du är för skön ♥


Lättnad

Hej mina små fina ♥

Sitter här och kollar på Champions League-finalen, bästa Barca håller precis i detta nu på att säkra segern med 2-0 :) Wiie. Saknar fotbollen enormt såna här stunder, big moments så att säga. Får bli lite fotboll i sommar känner jag, även om jag antagligen tappat rätt mycket av känslan. Skoj är det i alla fall, och det hör sommaren till helt klart! Och där var det klart! Nu blåste domaren av, en klart rättvis seger! :)

Idag hade vi sista, sista, sista provet innan sommarlovet, sista stora grejen över huvud taget, nämligen Hasse Lanns fruktade religionsprov! Hua. Dock gick det bättre än förväntat, och redan imorgon bitti får vi reda på hur det har gått.. Kan inte ens beskriva hur skönt det känns att inte ha ett skvatt kvar att göra i skolan, det är ... ja helt underbart! Efter skolan åkte jag hem och klippte hela våran stora gräsmatta, efter att jag långt om länge gått igång gräsklipparen. Det tog sin lilla tid, men jag hade hörselskydd med inbyggd radio (känn på den), så det var nemas problemas. Stack sedan bort och tränade i en timma, kom hem och duschade och begav mig sedan in mot stan, närmare bestämt Circero vid Prinsgatan, där Carro, Carro, Ellinor och Cornelia väntade. Vi åt en mysig middag bestående av pastarätter, jag och Ellinor åt thaimarinerad kycklingfilé med tagiatelle och nån gräddsås, mycket mycket gott! Mätt blev man dock ;) Mysigt ställe för övrigt, med härliga värmelampor som gjorde att man nästa trodde man befann sig utomlands.

Därefter blev det fortsättning för dom andra till Barsidan, men jag begav mig hemåt, blev jättejätteopepp på allt helt plötsligt, ont i magen som jag har haft till och från i flera dagar och usch, nej. Grymt mysig middag i alla fall, tack mina favorittjejer ♥ Dock var Ida saknad för att sexan skulle vara komplett, synd synd :( Mer av sådana middagar röstar jag för, så enkelt, så mysigt, så trevligt, så BRA!


Tycker Islands bidrag i ESC var rätt bra, lite mesig kanske men ändå fin :)

Life´s not a bitch, and you don't die either

Godkväll!

Gud va livet är härligt nu, det är alldeles strax sommarlov, solen skiner ute (gjorde förut i alla fall), och det enda som kunde vara lite bättre är min mage som krånglar igen. Surprising. Yeye, det är smällar man får ta.
Idag efter skolan har jag inte gjort mycket alls, slappat framför datorn vilket har varit väldans skönt. Min mage har inte tillåtit några fysiska aktiviteter, och även religionsplugget har fått vänta. Har precis varit ute på en powerwalk med min kusin i alla fall, motion kombinerat med killsnack, sånt gillar vi :) Blev en låång tele-snackis med Ellinor förut, dom stunderna gillar jag! ♥

Imorgon börjar skolan sent, vid två, och innan dess blir det träning med Karin. Skönt att få röra lite på sig, min helg blev ju totalt uppbokad av jobb, eftersom jag blev inringd båda dagarna. Dock känns det inte så jobbigt att jobba nuförtiden.. Undra vad det beror på ;) Jag och Ellinor kom i alla fall fram till att longboards is the shit! ;) Det återstår att se vem som lär sig åka bäst, eller om någon av oss ens kommer upp på brädan. :P :)

Sköt om er!
/M


Tihi

HAHA, jag måste vara efterbliven, men läste just Ellinorak's blogg och såg det här med Britneys låt "If you seek Amy". Att den står för en kod. I(f) yo(u) (see)(k) A(my). Att texten i refrängen alltså ska vara "all of the boys and all of the girls are begging to F U C K me" istället för "all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy".
Jag har verkligen inte hört något om detta innan, på radio eller nåt, så förlåt mig om jag är väldigt efter, men det här är ju så sjukt mycket mer rimligt! Har alltid undrat vad det är för cp-text liksom "..begging to if you seek Amy", det är ju helt grammatiskt fel.
Britney ville alltså döpa låten till "Fuck me", men fick inte för skivbolaget och bakade därför in en liten hemlig kod (eller aa låtskrivaren, som är SVENSK!). Vilken luring.


Lyssna själva!

24 maj 2009

Godmorgon! :)

Söndag idag, långhelgen är nästan helt förbi, men ändå kan jag inte låta bli att vara jätteglad. Under dessa dagar har det nog blivit lite mer slappande än vad jag hade planerat, men vi gick ut med en minst sagt hård start i torsdags och då jag inte riktigt är en partymaskin á la Kenza, tyckte jag det var rätt skönt att ta det lite nice and easy de resterande två dagarna. Kände väl iofs igårkväll att kvällen var lite för fin för att spenderas framför en film, men å andra sidan så ligger hela långa sommaren framför oss, och då kommer dessa kvällar att bli vardag :)

Jobbade som sagt igår, och det var helt okej även om jag inte hade planerat in det från början. Var fjärde helgen i rad jag jobbade, så jag hoppas på ett stort klirr i kassan när majs lön kommer. Roliga människor som jobbade igår, och alltid kul att träffa dem som inte jobbar min helg! Åkte hem när jag slutat klockan sex, åt middag med pappsi (som var tvungen att käka pasta eftersom han ska cykla nåt lopp idag, lycka till) och sen tog jag bilen tillbaka till mitt jobb ;) Hehe. Can't keep myself away from it. Skämt åsido, jag körde in o tankade (börjar lära mig det nu..) och sen handlade jag lite godis och hyrde en film, Vicky Cristina Barcelona, som för övrigt var en helt okej film :) Träffade en mysig person och fick en rätt lång pratstund, vilket gjorde hela min kväll.

Dagens planer är: religionsplugg och träning. Ska även ta mig en titt på den där naturkunskapsuppgiften, eftersom jag misstänker att det inte är någon annan i vår grupp som gjort något på den, och Lars kommer att vara däven och ge mig VG om jag inte kan presentera nervsystemet på rätt sätt.. Ha en bra dag vänner ♥

/ M


Penelope är med i VCB, varför är inte jag spanjorska och sådär förbaskat snygg?


Take only what you need from it

Denna låten har jag gått och nynnat på heela långa dagen, jag älskar den! Jag och Moa fick en liten, liten dansstund med den igår innan Zac Efron kom och bytte låt för elfte gången. Jag blir pepp bara av att höra den, men ikväll blir det soffan, gottis och film för mig, ska ladda batterierna inför imorgon då jag blev tuvngen att rycka in på jobbet 10-18, suck! Men men, det är en rätt go tid, och jag hoppas på något roligt senare på kvällen. :) Enjoy!


Last night

Godmorgon världen!

Som vanligt är Matilda uppe med tuppen, jag vaknade pigg, klarvaken, hungrig och törstig som fan halv nio. Just det, halv nio. Men men, känner man sig utvilad så är det väl ingen idé att ligga kvar i sängen och slöa eller..? Heh.

Kvällen igår var i vilket fall som helst dunderrolig. Började med att jag mötte upp mitt järngäng utanför ICA och vi fick långt om länge bestämt oss för vad vi skulle ha för dricka, och en påse chips fick följa med oss också. Därefter bar det vidare hem till Lovisa där det var mycket trevlig med förkrök och lekar, som jag naturligtvis var sist med att fatta som vanligt. Nån jävla frågelek, där jag inte riktigt uppfattade själva grejen med leken så när alla andra ställer frågor i rasande tempo och det snart blir min tur sabbar jag naturligtvis hela leken med ett "vadååååååå?". Jaja, dum lek hur som helst ;)
 Även ett klädbyte hanns med för min del! Träffade också lite nya, mycket trevliga tjejer :) Vi drog oss sedan mot bussen och där hade jag tabbat mig lite igen i och med att jag kollat fel buss, mihi. Jaja, vi fick oss en trevlig promenad i alla fall, efter att Ida paniktänt en cigarett med en busspassagerares tändare. Vi stötte på nattvandrare som bjöd på godis (inte klubbor som när jag gick i åttan), måste säga att det är mycket trevliga människor det där! Dock känner man sig som en högstadieelev varje gång man kommer i kontakt med dem.

Vi mötte upp Moa på vägen och kom sedan fram till festen, kändes lite halvdumt i början med folk man inte gillade och annat, men det tog inte lång tid innan vi sket i det och hade kul ändå. Kvällens sämsta var ju ändå R.B som i ett försök att agera som om allt var okej hälsade överdrivet glatt och gällt på mig "Nämen HEEJ Amanda!". Jaja, hej på dig med, jag heter Matilda och du kan gå och dö.
Jag, Lur, Olly och Moa körde klockan ett tag i källaren där det nästan fanns en fullt utrustad sporthall med bollar, klubbor och racketar av alla slag. Min jordgubbsdricka var en succé hos mig själv, men efter ett varv laget runt fick jag veta att det tydligen bara var jag som gillade den. Jaja. Lyckades inte riktigt dricka upp en så nu står den här hemma i kylen.

Vi drog oss hemåt med sista bussen som gick klockan ett (!), för det var ju "söndag". Vädret tog hus i helvete och det började regna och åska som bara den. Lovisa var rädd. ;) Jag blev ensam kvar på bussen sen och efter att busschauffören faktiskt sagt att han pga vädret kunde släppa av en nära ens hus, frågade jag om han kunde köra mig hem men någonstans i min hjärna förstod jag ju att det inte riktigt skulle funka. Han beklagade sig och sa att om han hade haft sin egen bil så hade an gjort det, men att Västtrafik skulle döda honom om han fastnade på nån smal väg med bussen. Och jag vill ju inte ha nåns liv/död på mitt samvete, så jag hoppade snällt av vid bussållplatsen och cyklade i racerfart hem (två våldtäkter de senaste i mina neighbourhoods + regn..). Var en dränkt katt när jag kom hem kan jag säga.

Tvek på om det var någon som orkade läsa allt, men cred till er som gjorde det och ännu mera cred och massa kärlek till mitt underbara partysällskap igår! You rooooock ♥


Min snygga hamster (OBS checka tänderna!)


Har jag sagt att jag har jävligt snygga kompisar?


Lillasyster Ullerfelt och moi!


"Här har vi Brödhuset!"





Busmoa och jag, Me love You.


Karolina, Moa och jag.







Ungefär här var det dags att gå hem...





Party!

Japp, ikväll blir det party, har långt om länge lyckats hitta några plagg i min garderob som alltid känns supertråkig, och är faktiskt redan klar fastän jag inte behöver åka förrän om en timma. Ska möta upp järngänget, Ida, Karolina och Olivia, utanför ICA, lite blanddricka och proviant ska inhandlas och sedan ska vi till min egna hamster Lovisa för förkrök!

Har lyssnat på lite partymusik så jag är redan mega-pepp, hoppas på en grym kväll även fast jag inte har några förväntningar, för precis som förrförra helgen så blir det oftast roligast just när man inte har det! Sällskapet är det viktigaste, och med mitt sällskap kan det inte slå fel. :)

Ha en trevlig kväll allihop, det ska jag ha! ;)

Denna låten alltså... Finns ingen låt som kan få mig att gå från vardagsdepp till partypepp som denna!


Sushikväll och en liten incident..

Up and going pretty early today.. Trots att jag kom i säng vid ett igår, det var då jag kom hem från mosengosen. Hemfärden gick bra - dock ett litet problem.. hehe. Råkade köra ner på fel väg när jag skulle från Moa (var väl trött) och kom till världens minsta återvändsgränd där det redan stod två bilar och två soptunnor parkerade. Jag skojar inte när jag säger att jag fick panik och klaustrofobi på samma gång. Och ni som känner mig vet att mitt mörkerseende är typ.. väldigt dåligt (borde inte det stå med på körkortet?), så jag hade inte en chans i världen att vända. Kändes som att jag skulle behövt lyfta upp bilen med en jävla lyftkran och sedan vända 180 grader och släppa ner den igen. Anyway, efter att ha gått igenom mina alternativ, som inte var så många, ringde jag Moa så hon och Love kom dit och Love (som har haft körkort liiiiite längre än mig, och hade lite mer is i magen för att klara av situationen..:P) fick flytta bilen. Han sa sedan att det faktiskt var jävligt tight att komma runt, så jag tror nog det var bra att jag inte gav mig in på detta själv. En kvaddad bil att köra hem till pappa hade inte varit någon höjdare...

Jaja, vi hade i alla fall lika trevligt som vi alltid har, och sushin blev även den utmärkt! Vet inte hur många bitar vi åt var, och vill nog fortsätta leva mitt liv utan den vetskapen, haha :P Gott var det i alla fall! Och Tovelove hade köpt med sig gottis från 4gott som vi åt och kollade på "Fråga Olle" och pratade sommarplaner. En roadtrip till Tylösand blev bestämd, och även lite småplanerande för en sista-minuten till Kreta, om man nu kan planera en sista-minuten-resa.. Skulle vara helt underbart, fantastiskt roligt att komma iväg en vecka med dom två, hoppas bara att allt kan gå i lås med pengar och ledighet. :) ♥

På dagens schema står inte mycket, ska städa mitt rum lite tänkte jag och även hinna med att träna. Annars bara ta det lugnt. Min familj är just nu ute på gökotta. Hej liksom, dom hoppas seriöst på att få höra göken. Jag kan ju säga såhär, vi har varit på den där jäkla gökottan sedan jag kunde börja gå typ, och vi har hittills ALDRIG hört nån gök. Men visst, det är jättemysigt att ta med sig frukost och äta på ett berg, men kanske inte om man måste gå upp sju.. Blir förhoppningsvis lite mer bloggning idag med, ska försöka fixa så att mina bilder kommer tillbaka också! :) / M


Min IDOL som kommer till Liseberg den 18/9

4 days off

Satt här och kollade runt lite bloggar och all möjlig skit, när jag plötsligt insåg att vi har fyra dagars helg framför oss! Inte så att jag inte insett det innan, jag är inte helt efterbliven även om det ibland verkar så, men eftersom vi slutade så mycket tidigare än planerat idag så kändes det som att det var något jag missat..? Men nu är det 4 hela dagar ledigt. :)

Jag sitter och lyssnar på Håkan och bara njuter av lite ledig tid, men ska alldeles strax moppa iväg till gymmet och lyfta lite skrot. Börjar jobba klockan tre och jobbar till sju, sedan ska jag hem och byta moppen mot bilen och köra till Moa där det blir sushikväll med henne och Tove. Ska bli väldans trevligt :) Och att laga egen sushi är både roligare, nyttigare och godare än att köpa färdig. Plus att man kan göra hur många bitar man vill (tror vi åt typ 20 bitar var förra gången, hehe..).

För övrigt har jag inga direkt planer för dessa dagar, vilket känns skönt! Härligt att bara ta dagen som den kommer och kunna göra det man känner för. Hoppas på lite party i helgen i alla fall, det skulle sitta på sin plats. Dessutom ska jag träffa min hamster (Lovisa) som jag inte umgåtts med på ett bra tag, illa illa. Nej, nu ska jag lyfta på arslet och pack my bag. Juste, GRATTIS till Karolina på namnsdagen, kom faktiskt på det innan jag läste din blogg ;) hehe.

Looove / M.

(beklagar att det knappt har blivit några bilder alls de senaste dagarna, men min dator saknar för tillfället både bilder och musik eftersom de ligger på min brors hårddisk..)

Everything around me is gold

Hej hopp i regnet,

var ju sol förut, men den försvann, eller..? Kanske återkommer igen, kan ju alltid hoppas på det i alla fall. Nu regnar det visst inte längre såg jag, hehe.. Vädergudarna där uppe kanske kan ta och bestämma sig? Yeye.

Idag var det en lååååång dag i skolan trots att jag inte började förrän strax innan tolv. Efter en mattelektion där vi inte gjorde något annat än att snacka med Lars, då jag, Ellinor, Ida, Corre och Robban fick veta att nästa onsdag är det dags för extra-prov i matte B eftersom vi ligger på gränsen till MVG. Eh? Jag, MVG, matte B? Skulle inte tro det. Men okej, inte direkt så att jag tackar nej, så jag får väl och gräva ner näsan liite djupare än jag gjort tidigare (vilket inte är så värst djupt), och koncentrera mig på lite C-uppgifter för att ev sätta det där betyget. I alla fall, sedan hade vi håltimma från kvart i ett till tre, vilket sög hårthårthårt. Riktigt hårt. Jag och Carro satt och slipade på presentationen i småföretagande medan Ida kilade iväg för att köra halkan (lyllos). Redovisningen gick i alla fall bra och långt om länge, efter att ha sett lite för vulgära scener i korridoren (mer än vad Matilda klarar av på en tisdagseftermidag), kom jag hem, vrååååålhungrig.

Har fått i mig lite mat nu, och ska sätta tänderna i det sista av bokslutsanalyscrapen så att den blir klar, sen ska jag kila ut i det ostadiga vädret med min kusin. Har jag tur stöter jag på en person jag tycker om också, men vi får se ;)

Have a nice folk, och glöm inte att nu är sista One Tree Hill-avsnittet ute xD

Did you give some love today baby?

Nu har jag precis sett på ett avsnitt av Gossip Girl, avsnitt nr 22 tror jag det var! Blir lite smått frustrerad när allt inte går som jag vill, t ex klarar jag inte av när underbara Nate återigen ska trassla in sig i Blairs falska värld, hon och Chuck passar ju varann så bra som två människor kan passa varann, kan dom inte fatta deeeet!? Gudomligt snygga är dom tillsammans också. Nate borde stannat med Vanessa. Och för att inte tala om Dan och Serena! Jag håller med Ida, det är dom två det ska vara och inget annat. Ingen jävla Gabriel, som för övrigt ändå bara är falsk rakt igenom. Nej, det här håller inte. Vet inte när jag får tid att se nästa avsnitt, inte blir det imon i alla fall.

Idag sänds det sista OTH-avsnittet på säsong sex i USA. Men thanx to den idiotiska IPRED-lagen vågar man ju inte ladda ner så mycket som en liten låt längre, så det blir till att leta upp avsnittet på nätet nånstans imon. Lite tid får jag allt ta och avvara för det.. Annars idag så fick jag gjort halva ekonomi-uppgiften, har tränat och promenerat med min kusin, lite terapisnack åt båda håll blev det där :) Konverserat med min favorit-tomte Moa om våra ljusa framtidsplaner, och återigen stött på trubbel när vi skulle boka skidresa. Men skam den som ger sig säger jag, så nu har jag skickat iväg ännu ett sockersött mail till Resdax denna gång och hoppas att de kan ha lite förståelse för att vi faktiskt är hela arton år gamla och kan ta vara på oss själva (slår vi sönder något så får det va i någon annans stuga, inte vår egen...), vi är INTE ett gäng hormonsstinna sextonåringar som tycker det är party att slå sönder glas och knäcka dörrar. Nej nej.

Nu ska jag sova, har dock "sovis" till kvart i tolv imorgon vilket ska bli oerhört skönt. Dröm söta drömmar allihop, och think positive! ♥


When love takes over

Idag kan ha varit den onödigaste dagen i min skolhistoria. En av dem i alla fall. Vaknade av att klockan ringde fem över sex, VARFÖR jag ställde den så tidigt har jag faktiskt inget bra svar på.. Trött som ett as kom jag till skolan bara för att tillsammans med Ellinor inse att vi inte skulle hinna med vårat spanska muntliga nationella, så vi gick upp i studiehallen och tog varsin dator. Var väl inte så värst aktiv, utan vi satt mest och töntade oss på facebook genom att skriva och kommentera till varann fast vi sat bredvid varann. Så kul kan man faktiskt ha det!
När vi sedan kom till ekonomin fick vi reda på att geografin var inställd, och vi fick då faktiskt (tro det eller ej) friheten av självast Jonas att gå hem och plugga. Så där var dagen slut. Lite facebookande var allt jag ådstakom, men det är iofs inte fy skam det heller. ;) Hehe.

Har istället en (nästan) hel dag framför mig, och jag tänkte faktiskt ägna den åt att påbörja och förhoppningsvis göra klart mitt ekonomiarbete som ska vara inne på onsdag. Känns väl lite sådär när solen skiner utanför, men det är bara att bita ihop nu. Fem dagar kvar tills betygen sätts! Och två dagar kvar tills det är helg igen. Nej, man ska absolut inte klaga.



It's complicated, it always is
That's just the way it goes
Just like I waited so long for this
I wonder if it shows

Head under water, now I can't breathe
It never felt so good
Cause I can feel it coming over me
I wouldn't stop it if I could

When love takes over



Lyssnar på denna låten till plugget och blir party-pepp som bara den! :D



Dagens skratt!

Alltså jag skrattar så mycket varje gång jag ser dessa reklamfilmer, så jäkla roliga. Stackars Torkel Jörgensen som bara ville gå till simhallen och ta sig en oskyldig simtur och så kommer värsta kören och grejer.. Man ser ju verkligen på båda filmerna att de "utsatta" personerna inte har en aning om att de ska vara med.
Själv hade jag ju fan ramlat av stolen om någon hade kommit in på ICA när jag jobbade och börjat sjunga sådär.. Asså han killen i kassan tror ju att nån driver med honom, typ kollar bakom sig och verkar tro att han e med i dolda kameran eller nåt. Och sen när dom har sjungit klart så säger han ba "Varsegod.." HAHA :D







Kan hända att det här bara e min humor, men kolla iaf på dem och se själva ;)

Helg igen

Så var det fredag igen ja! :) Dagen började med att jag kom försent till ekonomin, men det gjorde inte sådär jättemycket, Jonas snurrade runt o verkade inte ens märka att jag var där. Vi fick ÄNTLIGEN lämnat in vår j*lva årsredovisning, så nu är småföretagande B så gott som klart!
Efter det blev det matte med Lars-As, som försökte smöra och säga att "men ni är ju min favoritklass så...." Så fan heller att vi är, alla i vår klass hatar honom och det vet han. Och hatet är nog ömsesidigt skulle jag tro. Han satt iaf och tjöta och tjöta och sen tjötade han lite till, och inget vettigt alls kom ur hans mun. Men vem blir förvånad?
Sedan spatserade vi till bamba för att för en gångs skull ta en tidig lunch på en fredag, och hallelujah det fanns en massa god sallad kvar åt oss ;) Och apelsiner UTAN vitlök till Ida!

Efter en geografilektion där vi ringde till SOS Barnbyar så åkte jag med Cornelia en snabb sväng in till stan och bytte en tröja åt min pappa, sen begav jag mig hemåt och nu sitter jag här! Har inte så mycket för mig, funderar på att göra lite nytta, men det lockar faktiskt mer att bara chilla lite såhär när man för en gångs skull har en ledig fredagseftermiddag.
Ikväll blir det umgänge med bästa Järngänget (och ev Cornelia), får se vad vi hittar på för skoj, det var tal om lite middagsplaner osv, men även Ben and Jerry var ett förslag så vi får väl se vad som händer helt enkelt. :)


Hola chicas

Hej på er!

Hoppas allt är bra, med mig är det FINT! :) Just nu ligger jag i min säng och kollar på "Systrar i jeans 2", älskar verkligen dom böckerna och första filmen var mysig. Har dessutom haft den andra på datorn jättlelänge, men aldrig kommit mig för (eller haft tid) att se på den, men så la internet av här för typ en timma sen och vad gör man då när resten av familjen kollar på Da Vinci-koden. Jo, man sysselsätter sig själv!

Idag efter skolan blev det intensiv-träning med Järngänget :) Rätt så jobbigt om man säger så.. Marie K var inte att leka med, spänstig och vältränad som få, men jag tyckte vi hängde med så gott vi kunde ;) Ett besök på utlandsaffären blev det på vägen hem och Karrolur valde ut ett äpple till mig (eftersom jag antagligen förtfarande hade stått kvar där om jag skulle välja själv, beslutsångest hej), som faktiskt var mycket smarrigt! Blev lite Ben and Jerrys-snack på spårren sedan, sånt gillar vi alltid. :) Får hoppas att vi tre mot en nu äntligen kan få Ida att göra sin något sena BJ-debut!

För övrigt tycker jag det är helt efterblivet att det redan är fredag imorgon, vart tog denna veckan vägen undrar jag? Bäst att försöka göra så mycket som möjligt av de dagar som återstår, vilket inte är helt lätt eftersom jag jobbar både lördag och söndag, men jag ska göra mitt bästa. ;) Ett stort GRATTIS till grymme-Ellinor som även hon tog sitt efterlängtade körkort idag, du är bäst! :D

Puss! ♥  


Saknar detta :(


Freeeeeedom

Hoola! :)

Så var tre och en halv timmas matte B nationella prov avklarade, och jag tror många med mig gör vågen av lättnad och glädje. Hur reslutatet blir återstår att se, jag är bara oerhört göad för att det är över!
Var en låång dag i skolan, kvart över åtta till kvart över fem, var inte hemma förrän närmare halv sju.. Somnade idag igen på bussen, men som tur var ringde Nina efter halva vägen så jag höll mig vaken.. :P Nu har jag precis kommit hem från en promenad med min kusin, riktigt härligt att kunna gå i bara tröja i solen, även så här på kvällen :) Nu blir det Eurovision Song Contest semifinalen, alla utom jag tycker tydligen det är suuuupertöntigt och tråkigt och dåligt, men jag tycker det är rätt skoj att kolla på alla stolpskott.. ;) Puss! ♥

You make me smile, please stay for a while

Hemma från träningen, långt om länge.
Blev även en sväng in på gymmet, lite socialiserande med moster och kussen, handling på jobbet. Träffade även på personen jag helst av allt ville träffa på, och det blev även där en liten pratstund. :) Så nu kan jag somna gott ikväll.
Har precis duschat och så, och ska sätta mig med matten, ska dock göra ett uppehåll för att se sista avsnittet av Tonårsliv som kommer halv tio. Vet inte hur mycket matte det blir, vi får se helt enkelt. Jag känner mig rätt så lugn, lyckas jag inte kanoners på nationella så är det inte hela världen. Det kommer en dag imorgon ändå. ;)


Måndag igen!

Hej mina kära vänner!

Måndag igen, tiden rinner förbi i vanlig ordning, men istället för att som vanlig ordning längta till nästa helg igen, ska jag faktiskt uppskatta hur härligt det kan vara med måndag! Okej att måndagar oftast brukar va en depp-dag för allt och alla, inget gott kommer med måndagar, men varför inte bryta den trenden? :) Som jag skrev häromveckan så känns det uselt att gå omkring och längta framåt hela tiden, när man kan leva och ha kul här och nu.

Bra saker som hänt idag var självklart att träffa mina godingar i skolan (som vanligt), introducerade Ida för det nya namnet Järngänget som jag och Olivia spånade fram igår ;) , EA-konsert med David, när Ida satte Emelie på plats (bokstavligt talat) i bamba och naturprovet som jag fick MVG - på, hade faktiskt inte förväntat mig detta. Men såklart kan jag ju aldrig vara nöjd, så kände mig ändå tvungen att gå till Lars och hävda att svanar visst äter fisk. Hehe. Ojdå.

En grej som dock inte var någon höjdare var att jag somnade på bussen, nånstans mellan Marconimotet och Radiommotet slutar mina minnen.. Vaknade upp vid slutstationen Snipen av att busschauffören går igenom bussen. Eftersom jag hade solglasögon på mig såg han antagligen inte att jag sov, utan trodde väl att jag var helt efterbliven som satt kvar på bussen fast den var framme. Fick bara sova sju timmar inatt, vilket iofs var mitt eget fel eftersom jag var onormalt speedad igår kväll och kunde verkligen inte gå och lägga mig, men bevisligen är det alldeles för få timmar för att min hjärna ska fungera. Då vet vi det.

Nu ska jag kolla bloggar en snabb sväng, sen blir det tre M: mat, matte och medelpass! Ciao! ♥


För er som gillar Veronica Maggio så kommer hon till kulturkalaset i Gbg i sommar. I'll be there!

Lördaglördaghelghelg

GODMORGON! :D

Hoppas allt är bra med er idag. :) Jag mår prima ballerina trots att jag somnade sent och vaknade tidigt, men jag var ju chaufför igår och då blir det alltid mycket enklare dagen efter ;)

Gårdagskvällen var mycket lyckad om än lite random.. Jag, Ida, Karolina och Olivia var på Alexanders 18-årsfest ute i Gällinge (var fan ligger Gällinge liksom?). Vi körde och körde och körde lite till och inte ens då var vi framme, utan när vi stod utanför ett hus som hade får betandes i trädgården (!) ringde vi Alex och fick då veta att vi kört för långt. Yes. Så det var bara att vända, igen, vet inte hur många gånger vi vände på olika ställen, trånga grusplättar och så vidare. Till slut kom vi i alla fall fram, det gick inte nån nöd på oss eftersom vi hade Matildas Road-mix att lyssna på, hehe :P
Väl framme verkade det liiite dött, typ vi och max tio pers till, ball! MEN efter att Ida och Karolina satt igång dansgolvet ordentligt (haha en av kvällens höjdpunkter, great job tjejer) så började festen faktiskt arta sig. Trots att över hälften av alla där var bönder och det kom några snubbar i arbets/reflexbyxor så hade i alla fall jag galet kul, vi dansade vad som kändes som hela kvällen typ, gick ut för att hämta lite luft då och då. Musiken var stundtals riktigt dåligt, men jag tycker ändå att vi byggde upp en fin relation med DJ'en och fick alla våra önskelåtar spelade. Tror Infinity spelades sex gånger eller nåt sånt ;)

Träffade även på lite trevliga personer varav nån Krokslätts-kille som jag aldrig fick nån koll på, men det var det andra som fick :P (Karolina). När klockan var tjugo över tolv kommer Ida till mig o säger att vi måste åka om vi ska hinna till deras pendel som går 00.47. Så vi slängde oss i bilen och körde så snabbt det gick på en smal, kringelikrokig 90-väg i mörker och spöregn ;) Satt och spanade efter älgar men som tur var klarade vi oss undan det trots att vi befann oss så långt ut på landet man kan komma i princip. 00.47 prick var vi framme på centralen, och mina partypinglor sprang i full galopp för att hinna med pendeln.

Kvällen hade kunnat bli hur som helst, hade absolut inga förväntningar, men det blir vad man gör det till och med det här toktaggade, sköna sällskapet kan det aldrig slå fel! :) Tack tjejer för en rolig kväll! Ni är bäst ♥


Tummen upp!


Olivia! ♥...


... och Karrolur! ♥ E himla glad att jag fått träffa o lära känna er tjejer, ni är underbara! ♥


Och så pepp-pepp-pepp-Ida såklart! Älskar din fest-inställning (och dig!), den e TOP NOTCH ♥


Ida, Mr. Alex och moi :)


Yeeeeeeeeaaah! ;)


KLOCKRENA partydamer! :D

Thursday

Detta inlägget skulle publicerats i torsdags vid fem-tiden men eftersom blogg.se dampade sönder just då så postar jag det nu istället, har ju trots allt tagit mig tid att skriva det ;)
Hoooola! :)

Jag är jättehungrig nu (trots att vi fick megagoda broccolibiffar i ba-bamba idag, ja jag gillar dom!), men tänkte uppdatera lite snabbt för dom får människor som faktiskt fortfarande finner det intressant att klicka sig in här ;)
Gårdagen började med spanska nationella i tre (!) timmar, kan ju säga så mycket som att både jag och Ellinor var helt slut efteråt, det tar på krafterna att pressa fram en massa spanskakunskaper som man egenligen inte har... :P MEN, jag löste det hela genom ett snyggt inslängt ¡Qué barbarridad! Hehe. Nä, men seriöst så hade jag inte pluggat mycket, men jag orkade verkligen inte lägga ner nån energi på spanskan, är så skoltrött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Men, nästa vecka är det endast TOLV skoldagar kvar innan betygen sätts!  Känn på den liksom. Var tog vårterminen vägen? Jaja, nu ska vi inte börja bli nostalgiska igen..

Efter spanska-nationella begav jag mig iaf hem till Ida där vi skrev årsredovisning för att spika vårt MVG i Småföretagande B. Jobbigt jobbigt, men det gick bra trots att jag var så trött att jag höll på att ramla av stolen. Lunch blev det också i form av kycklingfilé med bulgur, mums! :) Jag blev bara tröttare och tröttare (kan det ha varit dålig luft tro;)?) och när det var en kvart kvar till vi skulle hoppa på vagnen till träningen låg jag insvept i min tröja på Idas sägn och hade allvarliga planer på att stanna kvar där. Men vi kom iaf iväg till spårvagnen, efter en lång spurt till Olskrokstorget, och väl framme mötte vi upp Olivia och Karolina :) Blev ett aerobics-pass som förvisso var rätt kul, men vi kunde alla fyra konstatera efteråt att man inte blev särskilt trött. Svetten ska ju riiiiinna.. hehe ;)

Idag hade jag endast två lektioner, rätt så gött, åkte sedan till Vasa där jag som vanligt inte hittade till Tintin trots att jag varit där femhundra gånger.. Wazzzaaaap med mitt lokalsinne är ju en fråga man återigen kan ställa sig.. Fick iaf lite vägledning av Tove på telefon och tillslut kom jag fram och det blev en mysig om än lite kort fika med henne och Madde. :)

Nu ska jag ta och slänga i mig lite mat, sen blir det core-träning med Carro (andra gången för henne denna veckan, VÅÅÅÅÅÅGEN!! :D). Är riktigt stolt över henne faktiskt, samt lite över mig själv som faktiskt fått henne att träna mer denna veckan än vad damen gjort på det senaste halvåret ;) Bra bra!

Bloglovin'

Asså jag fattar verkligen inte grejen. Får flera kommentarer i veckan där det står typ såhär: "Väldigt fin blogg du har! Ska vi lägga till varann på bloglovin'? =)". För det första kan jag ju säga att jag nog är bloglovin's mest oaktiva medlem, jag är aldrig och då menar jag verkligen aldrig inne där. Vet inte varför jag blev medlem från början egentligen, det var väl mest för att folk skulle kunna se när min blogg uppdateras. För det andra: vad är grejen med "ska vi lägga till varandra"?? Om jag har förstått det hela rätt (rätta mig gärna om jag har fel) så är bloglovin' en sida där man lägger till de bloggar man gillar och läser själv för att enkelt och snabbt kunna se vilka av ens favoritbloggar som blivit uppdaterade sedan sist man kollade, istället för att behöva kika runt på femton bloggar varav bara fem har uppdaterat... Inte nån jäkla sida där man ska "lägga till varandra", alltså jaga folk som lägger till en. Sorry, men jag tycker alla dessa kommentarer är lite småfåniga, typ som när man var liten "ska vi byta bokmärken med varandra?=)".

Nej, vill ni "lägga till mig" på bloglovin' så är det fine by me, själv är jag som sagt inte aktiv där och tänker inte bli det heller. Så e de med det. :P

Core och One Tree Hill

Jag fick med mig Carro på ett core-pass idag, jag tror nästan att jag kan räkna det som dagens goda gärning..? Det tyckte i alla fall hennes mamma, tror dock att Carro kommer slå mig imorgon när hennes ben värker.. ;) Tyckte i alla fall att du var duktig som hängde med och kämpade! :) Ska fortsätta med mitt tjat för att försöka få henne att köpa ett träningskort...

Har varit grymt ineffektiv på plugg-fronten idag, men orkar inte hänga läpp för det. Spanska nationella imorgon får gå som det går, jag kommer i vilket fall som helst inte att få MVG så det spelar inte så stor roll. Ska ta och testa min nya body lotion jag fick av mormor och sen krypa ner i sängen med ett sprillans avsnitt av One Tree Hill. Sleep tight ♥


I brist på tid och inspiration stjäl jag av "Blondiebell"

Hur många gånger har du varit kär? Ingen gång på riktigt, men många gånger har jag nog trott det!

Favoritgodis: Naturgodis! Är även en sucker för julgodis.

Coolaste stad du har besökt: Hittills Barcelona, älskar den staden och måste dit igen

Action eller Skräck? Både och, gillar actionfilmer såsom Die Hard-filmerna och Bourne-filmerna, men ser gärna med skräckblandad förtjusning på The Ring och liknande filmer

Vill bli när du var liten: Fotbollsproffs

När fick du din första kyss: 14 år och det var så inte värt det!

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? "Bäst i klassen" och en typisk ledare

Vad är du beroende av? Töntigt men sant: att skratta!

Dagens roligaste händelse: Haha, bland annat när vi gick förbi Zara och jag kommenterar hur nice killen på affischen i skyltfönstret är, och Cornelia upprört säger: "Asså jag kan inte kolla på såna där affischer, jag blir så jävla tänd!!" Det är sånt som livar upp vardagen.. :D

Dagens tråkigaste händelse: Att lyssna på en gubbe som snackade om en fjärrkontroll i en halvtimma, på en högst bristande engelska. (earth blev "öööösch")

Dagens humör: Gott, dock lite uttråkad av en inte så rolig klassdag

Vilka tv-program följer du? Hm. Rent hus haha ;) Men det gör Ellinor också så jag är inte ensam. Annars inte så många.. Räknas söndagsfilmen klockan nio?

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är stark i mig själv och är mån om mina nära och kära

Vad gillar du minst? Att jag bryter ihop då och då

Vad är det roligaste du vet? Oj, svår fråga. Vara med vänner en flummig partykväll! :)

Har du något motto? Ännu en klyscha: fånga dagen - MEN, jag tycker det är sant, istället för att hela tiden gå och längta framåt, till helgen, sommaren, en kommande resa, whatever, så tycker jag att man ska ta till vara på varje dag och göra den till det bästa man kan för den kommer aldrig igen. Varje dag som passerar är en dag du aldrig får igen, så lev fullt ut varje dag.

Hemlig hobby? Heh, att sy? Kanske inte nån hemlis direkt, men inget jag brukar gå runt o snacka om direkt.

Något vi inte vet om dig? Eh, om det finns nåt så tror jag ändå inte att jag skulle skriva det här.

Vad ångrar du? Det håller jag för mig själv!

Vad önskar du? Att jag klarar av sista tiden i tvåan utan ett breakdown, att de resterande proven går bra, och att sommaren blir riktigt lång och lyckad!

Vad klarar du inte dig utan? Vänner, träning, min iPod+mobil (sorgligt nog) och de där små sakerna som gör livet värt att leva.

Vad gör du helst en vardag? Fikar med en/flera kompisar, tränar på kvällen och sedan har en slapp kväll utan plugg och kollar på ett nytt One Tree Hill-avsnitt ;)

Vad gör du helst en lördagskväll? Kalasar med kompisar alternativt myser framför tv:n med BJ, hehe ;)

Vad har du mest av i din garderob? Klänningar

Drömjobb? Oj, det finns många...


If today was you last day


My best friend gave me the best advice 
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride




If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life
If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day
If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side
If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

Dagen

Tjihoo! :)

Måndag idag och dagen gick oerhört fort som måndagar brukar. Innehöll inte så mkt mer än flumm-spanskalektion med Ellinor imorse, helg-update med Ellipellifant och Cornelia på side road på håltimman, riktigt tråkig företagsekonomilektion, lång bamba, effektiv EA och sist och minst en snabb geografilektion med favoriten Mikael Hallesand. Nu har vi seriösa funderingar på att söka stipendie och göra en resa till typ Indien i form av vårt projektarbete. Skulle vara helt klockrent om det gick att ordna, vi får kolla på saken helt enkelt! :)

Efter skolan var jag väl mindre effektiv när det gäller pluggningen, hamnade framför datorn där jag i och för sig skrev mitt personliga brev i svenskan, men mycket mer än så blev det inte. Stack och tränade klockan sju, riktigt kul var det! :) Ingrids pass och hon är så himla go och har sånt himla medryckande sätt att alla 80-90 pers (ja, det är så många på hennes pass!) bara ler medan de hoppar runt. De e sånt vi gillar!

Har bråkat med mamma och pappa idag också, not good. Med min bror också när jag tänker efter så den enda som gillar mig just nu i den här familjen är väl min hund. Åh va de e orch med sånt här, jag pallar inte! Det är vid såna här tillfällen jag bara har lust att packa en väska och DRA. Damp.

Ska strax kolla på "Tonårsliv", en riktigt intressant dokumentär som jag följt, näst sista delen idag. För er som inte sett den så får man följa tre 18-åriga tjejer i Stockholm i deras vardag. Deras liv ser helt olika ut, den ena är ung mamma, den andra kämpar mot anorexi och den tredje har precis tagit upp kontakten med sin pappa igen. Riktigt intressant.


Enda normala varelsen i min familj för tillfället...

You know I'd always come for you



Love. Love. Love. Love. I. Just. Love. This. Song. And. This. Band.



Utarbetad

Hej alla ♥

Har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna, vilket till stor del beror på att jag har jobbat som ett as. 35 timmar på fyra dagar har det hunnit bli! Sjukt trött är jag nu, men jag lär vara desto gladare när lönen kommer. Har fått löneförhöjning nu också, sedan jag fyllde 18, men min chef glömde av det förra månaden så vid näste lön får jag även mellanskillnaden därifrån! :) Rätt stor skillnad blir det, som sjuttonåring tjänade jag 69 kr i timman, som artonåring med ett års butiksvana tjänar jag 105 kr i timman!

Anyway, tänkte dra några korta ord om Valborg som i år faktiskt blev grymme-lyckad! :D Kan ni tänka er, den mest överskattade högtiden ever, blev lyckad. Planerna som fanns från början blev ändrade, men det slutade med middag och trevligheter i mitt uthus (och i min trägård..) med Moa, Nina, Ida, Karolina och Olivia. Med såna underbara tjejer kan man inte ha annat än roligt, vi hade superkul at mi casa tills vi bestämde oss för att röra på benen lite. En galen promenad ner till havet, möte md Felix o co och egen-komponerad allsång var lite av vad den bjöd på. Tusen tack brudar för en stört rolig kväll! ♥ Ni är bäst. (hoppas inte ni glömt vårt tummis-löfte...)

Imorgon är det back to school som gäller, men även denna kommande vecka är det bara tre dagar i skolan som gäller. På tisdag vankas det klassdag på Marstrand och på onsdag har vi endast nationella i spanska på morgonen, resten av dagen är resursdag. Galet skönt, tror bara det är ca tjugo skoldagar kvar innan sommaren nu. :)











RSS 2.0