Björk & Berries

Björk & Berries är ett märke som jag faktiskt inte alls hört talas om innan, inte jag själv fick ett body butter ur serien Wild Strawberry och min mamma fick kort därefter en duschcreme ur deras serie Birch Apple i födelsedagspresent. Den doftar helt underbart, riktigt mycket äpple. Kan verkligen rekommendera deras produkter, de känns lyxiga utan att vara för dyra. :) Finns bland annat att köpa på Åhlens City.


Duschcremen ur denna serien är helt underbar!


Har även body butter från serien till höger, nästa köp blir nog en produkt från "Honey Vanilla"
(Klicka på bilderna för att förstora)


Valborgsmässoafton

Godmorgon!

Vilken underbar dag det är idag, i alla fall om man ser till vädret. Strålande sol och klarblå himmel, hade man inte vetat bättre skulle man kunna tro att det var en högsommardag. Jag är hemma från skolan idag, har dock bara en lektion som jag hade planerat att gå på, men vaknade upp med alldeles svullna ögon (?) och tänkte försöka råda bot på detta nu fram till klockan ett då jag börjar jobba. Så jag ser normal ut tills ikväll...
Skulle egentligen inte jobba idag, men fick hjälpa en jobbarkompis som skulle åka iväg tidigt till kvällens valborgsfirande. Kändes väl lite sådär, men det är inte alltid man bara kan ta glidartider, ibland får man bita i det sura äpplet och offra sig för någon annan, förhoppningsvis får jag igen det någon gång framöver när jag behöver få ledigt med kort varsel. :) Dock är det bara 13-18 jag jobbar, fem timmar alltså, så jag är ledig ikväll.

Tänkte åka bort till gymmet en sväng nu (om jag vågar visa mig med mina icke-existerande ögon.. Skulle egentligen tränat på valborgsmässoaftons enda pass, klockan ett idag, men det går ju inte nu så då får man göra det bästa av situationen. ;) Hoppas jag hinner njuta lite av solen innan jag drar på mig jobbarkläderna! :)


Min älskade Idaho och jag för en vecka sedan ♥

Ben and Jerrys

Glass i (nästan) all form är verkligen min passion, det kan nog alla som känner mig intyga om. Skulle lätt kunna leva utan massa grejer, typ godis och choklad, chips och allt sånt där, men ett liv utan glass.? :O Neeej.
Kan dock inte påstå att jag är någon finsmakare, men efter att man en gång ätit Ben and Jerrys är liksom inte resten av alla glass lika god längre. Och nu har det kommit två nya smaker som jag ännu inte provat på (var rätt så sugen förut, men beach 09 is coming soon så...heh). Jamaican Me Crazy och Mango Berry Swirl heter dom, alltså två smaker med frukt i. Jag är egentligen mer svag för choklad och sånt (Phish Food, Halfbaked, New York Super Fudge Chunk, dom ni vet), men dessa två nyheter ser jättefräscha och somriga ut så man får väl ta och testa! Dock måste jag säga att det är rena rama rånet med 50 riksdaler för en liten sketen burk med glass..




Topp 5

Jag känner att jag är inne i ett blogg-flow just för tillfället, och vem vet hur länge det håller i sig liksom, så därför är det lika bra att köra på med lite inlägg medan jag har lusten kvar ;) En Topp 5 var det inte igår jag gjorde så vi kör på det nu, och temat är Finaste låtarna. Men eftersom jag omöjligt kan utse en ensam vinnare bland dessa underbara låtar blir det en lista utan inbördes ordning. ;)

Hear You Me - Jimmy Eat World  
Har älskat denna låten ända sedan första gången jag hörde den, musiken, instrumenten, beatet, texten, ALLT!



Det är så jag säger det - Håkan Hellström   Kan egentligen inte beskriva denna låten, den är bara otroligt, otroligt speciell och jag vet inte hur många morgnar jag har vaknat till det där piano-introt och det är fortfarande exakt lika bra (om inte bättre) som första gången jag hörde det.



För kärlekens skull - Ted Gärdestad   En helt fantastiskt, underbart otrolig och vacker låt som ofta rör mig till tårar. Teds underbara röst och den vackra texten är en kombination som är svår att slå. Denna låten vill jag ha med på mitt framtida bröllop.



The Scientist - Coldplay   Ännu en låt förknippad till en viss period i mitt liv, kan se bilderna, människorna, känns känslorna, lukterna... Coldplay betyder a lot för mig och tillsammans med Fix You är det här min absoluta favorit.



Utan dina andetag - Kent   Varenda not, ton, ord, mening, textrad, allt går rakt in i hjärtat. Kents absolut vackraste låt utan tvekan, och jag kan lyssna på den om och om och om och om och om igen...


Gammal goding

Det finns så mycket bra, goa, gamla låtar förknippade med en massa både bra och dåliga saker, som man helt enkelt glömt bort nånstans på vägen. Därför tycker jag det är så härligt när man plötsligt hör en sån där låt och just den där känslan, det där minnet, kommer tillbaka. Mer sånt. Den här låten med Sugababes är för bra för att bli totalt bortglömd, asgo att sjunga med i och även dansa till. Tar vi den på nästa fest? Ja det gör vi!



It was so easy that night
Shoulda been strong, yeah I lied
Nobody gets me like you

Could I keep hold of you then
How could I know what you meant
There was nothing to compare too

I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now


All that it takes, one more chance
Don't let our last kiss be our last
Give me tonight, and I'll show you

I know everything changes,
I don't care where it takes us
'cause I know how I feel about you

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

Not a day passed me by, not a day passed me by
When I don't think about you
Can we bring yesterday back around
And there's no moving on, 'cause I know you're the one
And I can't be without you



'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now



Helgen

Så var det söndag igen, helgen snart slut.. Men nästa vecka innebär bara tre skoldagar och det ska man väl kunna överleva. Helgen har varit bra, i fredags var det grillning nere vid havet med sköna tjejer, igår spenderades dagen i en solstol samt på gymmet, och senare på kvällen at Idas casa och fika på Franks. Me like very mucho.







SOLSKEN!

En helt underbar dag har det varit idag, vädret är ju som en dröm just nu! Och det ska hålla i sig över helgen också, så kan man vara annat än glaad!? :) Nej, just det.
Ganska så seg dag i skolan var det idag, en lektion på morgonen sedan mega-håltimma för att ha två lektioner till och sedan sluta klockan tre. Dock smet jag och Ärret iväg tidigare, hoppas inte att Gunilla märkte detta.. Väl hemma från skolan åt jag middag och sen åkte jag och mami till Frölunda Torg där jag fick agera smakråd till min mor som köpte lite nya kläder. Lite mat-shopping blev det också, sen begav vi oss hemåt. Hann bara byta om och sen iväg igen till träningen, bilen var ledig idag så jag tog den, kan inte beskriva känslan av att bara kunna ta bilen och köra iväg helt själv. Har nog inte riktigt sjunkit in ännu :) Efter passet körde jag ner till ICA (typ två meter:P) och handlade lite dricka för bastuföreningen, handlade även lite öl och tänkte att åh då kanske jag får använda mitt legg för första gången (förutom på krogen), men nej. Ölen passerade kassan och jag behövde INTE visa legg, blev faktiskt en aning besviken! ;) :O

Imorgon är det fredag, vilket betyder en ganska så orchig dag i skolan, men på kvällen blir det antagligen grillning vid havet med några av mina favoriter och det är sånt vi g(r)illar! Och en annan grej; läste på Liseberg hemsida att Håkan kommer till Liseberg i år med, lycka! :D Det känns som att det aldrig är riktigt säkert om han ska komma dit eller inte, o sen får man reda på det i sista stund, men nu är det bokat och klart redan nu: 18e september, be there :)

Have a nice ♥


Lyssna och njut...

One more time

Känner mig mycket bättre, fortfarande lite hängig, men samtidigt är jag grymt rastlös och hade det inte varit halsen som spökade förut hade jag stuckit iväg och tränat förut för att få ur mig lite energi, varför ska man vara sjuuk!?

Jaja, i brist på bättre sysselsättning lyssnar jag på Veronica Maggio och tänkte passa på att göra ännu en sån där lista.. :P Snodde den från Blondinbella herself! Kul att fylla i sånt där, kanske inte lika kul att läsa för er, men vadådå, det är min blogg.. hehe.

Lovar du att vara ärlig? JA

Du heter: Matilda Sofie Abrahamsson

Smeknamn: Mattis, Tilda, Tildus, Mattisborgen mm mm.

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Beroende av: Keso, frukt, musik, mina vänner

Vad behöver du mest just nu: C-vitaminer eller nåt annat som botar en förkylning...

Vad tror folk om dig? Jag vet inte hur det är med nya personer, men folk som känt mig länge tror att jag är en jävla naturbegåvning som är bra på allt, vilket kan vara rätt jobbigt då det sätter en enorm press och gör att jag för det mesta har väldigt höga krav på mig själv.

Stämmer det? Jag har alltid haft lätt för mig med det mesta, skolan osv, men det betyder inte att jag inte pluggat och kämpat som alla andra för mina betyg och liknande. Man kan väl säga att det stämmer till viss del, till viss del inte.

Vad får du oftast komplimanger för? Det jag nämnde ovan.

Vad säger du för att imponera på någon? Haha, har inte direkt någon stående replik för att impa på folk. Är mig själv, räcker inte det så kan ju personen i fråga draaaaaaa. xD

Hur imponerar man på dig? HUMOR! Även intelligens till viss del, jag har svårt att falla för killar som är uppenbart osmarta.

Brukar du skratta för dig själv? OM jag brukar! Minst två gånger om dagen i olika situationer, när jag ser på TV, läser en bok/tidning, pratar med någon på msn... Sedan brukar jag oftast börja skratta ännu mer när jag inser hur patetisk jag är som sitter och skrattar alldeles ensam.. xD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hur blev maten?" / Mami

Var bor du? Billdal


Trivs du där:
Jaa. :) Även om jag blir lite halvmobbad för att bo "på landet", så gillar jag lugnet och närheten till havet. Och SÅ fasligt långt till stan är det ju inte.

Äger du några converse: Självklart, är väl så gott som bosatt i mina vita, sen har jag även ett par rosa som jag använder då och då, samt ett par röda som jag dock inte använder särskilt ofta.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider och sprit. Vitt vin eller rosé kan vara okej, men öl klarar jag inte av.

Vad har du för mobil: LG Renoir

Nästa mål i ditt liv: Har precis klarat av mitt stora mål för detta året: körkortet :D Så nästa blir väl... ta studenten med bra betyg? Eller nej, klara av resten av denna terminen med Lars som klassföreståmdare. Det är fan en prestation.


Hur svarar du i mobilen:
"Hej de e Matilda" eller "Halloo?"

Vem ringde du senast? Kommer faktiskt inte ihåg

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Samma svar

Antal timmar sömn inatt: Elva.. Förlåt Carro, Carro, Ellinor, Ida och Cornelia jag vet att ni tycker att jag sover för mycket, men jag VAR TRÖTT och SJUK. Och sådär mycket sover jag inte i vanliga fall!

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Jag kom just på mitt nästa mål i livet: bota min tidsoptimism!

När mår du bra: När jag är med mina vänner, skrattar och har kul. Då känns livet som bäst! :)

När blev du fotad senast: Igår vid min brors konfirmation

Hur känner du dig nu: På bättringsvägen! :)

Vanligaste färg på dina kläder: Har alla möjliga färger.. Vitt och marinblått är väl iofs klassiska.

Vad tycker du om fötter: Är väl inte min favoritkroppsdel direkt..

Vad saknar du: Sommaren :)

Favorit dryck på morgonen: Eh, vatten :P

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid halv elva

Är du blyg? Nej

Sysslar du med någon idrott: När jag var liten höll jag på med gymnastik (tro det eller ej), ridning och fotboll. Nu är det bara gym och pass som gäller.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Hm, det får jag allt ta mig en funderare på..

Är du nöjd med ditt liv: Ja :)

Vad är det värsta du vet? Falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Vääldigt olika

Vad längtar du till? Sommaren och alla underbara händelser som kommer med den, Grekland med Nina, Stockholm med Moa mm mm.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Dom bästa

Vad är det finaste du fått? Oj vad svårt. Har fått många fina saker, skulle kännas fel att rangordna dom.

Om fem månader: Har jag påbörjat sista året på gymnasiet

Du samlar på: Biobiljetter (nörd)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Moa brukar vara den som förstår mina "problem" bäst, men alla mina vänner är ovärdeliga och lyssnar när jag har fått ett break.

Har du strumpor på dig nu: Ja annars fryser jag ju.

Är det okej att gråta: Ja för tusan jag gråter flera ggr i veckan

När grät du senast: Förra veckan, vill inte ens säga vad det var jag kollade på... ;)

Bär du glasögon eller linser: Nej men jag vill gärna ha ett par glasögon med fönsterglas

Har du piercing: Nej, bara i öronen om det nu räknas. Skulle jag vara tvungen att göra en skulle det bli i tungan.

Vill du gifta dig: JA!

Vill du ha barn: Ja

Är du bra på att laga mat: Jag måste erkänna att jag är en katastrof i köket

Är du flygrädd: Har jultomten vitt skägg?

Hur vig är du: Rätt så

Vilken är din favoritglass: B&J Phish Food

Tror du på ett liv efter döden: Jaa

Bor dina föräldrar tillsammans: Mm :)

Vilken ögonfärg har du: Gröna

Röker du: Nej och jag kommer aldrig att börja göra det heller

Hur ofta tränar/motionerar du: Det varierar men ca tre gånger i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: Att tycka om och acceptera sig själv och må bra, omge sig med människor som ger en något tillbaka och fokusera på det positiva i livet.


Sjuk...

... ja, idag är jag hemma och är sjuk. Vaknade imorse av klockan vid halv sju, gick upp och drog upp rullgardinen och fick se en klarblå himmel, men kände att halsen värkte och såvida jag inte tittade rakt fram dunkade huvudet nåt så in i bänken. Gick ner på nedervåningen, fick fram febertermometern bara för att upptäcka att betterierna var slut.
Tanken på en hel dag i skolan med mitt huvud fick mig att må ännu sämre så jag gick upp, drog ner rullgardinen igen och somnade om. När jag vaknade igen var klockan tio över tio.

Sedan dess har jag mest legat i min säng, kollat på gamla avsnitt av Sanningens Ögonblick, Gossip Girl, gjort geografiuppgiften, pratat med min mamma om min idiot-lärare. Nu tänkte jag alldeles stra gå ner och äta lite middag, blir kycklingwok med nudlar. :) Börjar känna mig bättre så jag tror jag kör bort en snabbis till jobbet sen och lämnar in min lista på när jag kan jobba i sommar. Vill gärna ha det klart så att jag inte får några stora överraskningar sen..

Sköt om er. ♥


Dagens låt - Roll the credits

Sunday sunday

Hej på er. :)

Redan söndagkväll, men kan ändå inte säga att helgen har gått sådär fruktansvärt snabbt som man brukar tycka. Fredagskvällen spenderades med Ida, Karolina och Olivia, först på Kafé Vallgatan där vi satt och snackade skit, sedan förflyttade vi oss via Idas eget lilla ICA, hem till Idas place där vi fixade i ordning Frödinge kladdkaka, vaniljglass och varma hallon, finns det något godare? Varma hallon och vaniljglass har blivit mitt nya snacks. Till detta goda såg vi på "Fyra födelsedagar och ett fiasko", ni vet den gamla Eva&Adam-filmen.? :) Älska den, och ÄLSKA Tobbe! Tack tjejer för en grymt mysig kväll! ♥ Dock avslutades den för min del väldigt hastigt då jag insåg att sista bussen på över en timma gick om fem minuter så jag fick i all hast kasta på mig skorna och rusa i galopp ner för Idas trappor. Hann som tur var med spårvagnen där jag var helt ensam sånär som på en lite för överförfriskad kille, som nog var lite sällskapssjuk för efter ett tag kom han fram och pratade. Vi hade en trevlig konversation tills han kom på att han satt sig på spårvagnen åt fel håll... Haha. Lyckat!

På lördagen åkte jag med pappa på lite ärenden innan det klockan tre var dags för jobb. Kändes väl lite sådär att sitta inne och jobba i det fina vädret, särskilt när man såg alla sommarklädda människor komma in och handla engångsgrillar, korv och öl. Men men, goa pengar i alla fall, alltid något att trösta sig med.

Idag söndag, min bror konfirmerades så vi var på plats i kyrkan klockan ett. Efter det kom hela släkten hit och de sista gick härifrån vid halv åtta (!). Trött, mycket trött var jag efter det, och hela familjen med mig så jag och min bror åkte och köpte pizza till middag. Onyttigt, men ack så gott. Kändes gött att få köra lite också, man får ju passa på så ofta man kan lägga beslag på bilen ;)

Nu ska jag se klart på söndagsfilmen, Van Veteeren, riktigt bra är den! :) Sov gott ♥

Den här låten har varit mitt beroende hela veckan...

Godnatt

Blir ett kvälls/nattinlägg, vilket inte är så vanligt när det gäller mig. Är ingen vidare nattuggla, snarare en morgonmänniska. Ska alldeles strax ta och släcka lampan och sova, tror jag behöver lite sömn då det känns som att jag håller på att dra på mig en förkylning.. :/ inget vidare alls i så fall, jag som aldrig blir av med mina förkylningar...

Dagen på jobbet idag var helt okej, ett bekant ansikte (ögongodis!!) som jag inte sett på länge dök upp, och herre, vissa personer får verkligen ens knän att vika sig. Även ett annat sällskap, men en speciell person som jag inte avslutade saker och ting så bra med, kom in och handlade. Men det är smällar man får ta, kan ju inte gärna springa och gömma mig när folk kommer och handlar. Sparar nog lite detaljer, Ida och ni andra jag lovar att ni ska få veta om ni nu blev nyfikna (för jaaaa ni tycker ju att vi kommunicerar genom bloggen numera, så därför ska jag inte skriva ut någonting här så att vi istället har nånting att prata om när vi ses, höhö).

Imorgon blir det i alla fall konfirmation för min bror, sedan kommer hela släkten hit. Var visst prat om fotboll på eftermiddagen, får se hur det blir med det! Godnatt på er. ♥

Lovely wednesday

Godmorgon!!

Vaknade upp med världens bästa känsla i magen och jag tror bannemej att jag till och med hade ett leende på läpparna.! Vädret  ser lite mulet ut, men vad gör det när man har körkooooooort!? :D Waaah, det börjar sjunka in nu, och jag är så SATANS glad att jag knappt tror det är sant. Känns som jag har hållit på i evigheter med övningskörning och teori hit och dit, men no more! Äntligen får man tid över till en massa annat som faktiskt har fått lida under tiden (t ex skola och träning). Känns helt underbart! ♥

Idag blir det skola fram till två och sedan hem och sätta mig med en massa massa naturplugg, som jag inte har hunnit sätta igång med innan och provet är imon, men det ska gå bra. ;) Ha en bra dag! :)


KÖRKORT

IDAG HAR JAG TAGIT KÖRKORT!!!




För att tänka på annat...

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? - Hm. Ja det har jag faktiskt.

2. Vem var den senaste du pussade? - Heh, I'm not gonna tell you!

3. Vad har du för bhstorlek ? -  Men orka.. C.

4. Trivs du med det? - Ja, brukar inte direkt gå runt o grubbla på det. ;)

5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? - Nix

6. Gillar du nån nu? - Ja, vänner & familj såklart ! ;)

7. Vad gjorde du inatt? - Sov dåligt

8. Och i förrgår natt? - Sov bättre

9. Vad gör du innan du ska sova? - Kanske läser lite eller kollar TV

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nästan

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja.

12. Har du varit gravid? - Nej

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Har ingen pojkvän

14. Choklad eller glass? - GLAAASS

15. Push-up eller T-shirtbh? - Båda

16. String eller hipsters? - String

17. Stövlar eller sneakers? - Stövlar

18. Kjol/klänning eller jeans? - Kjol/klänning


åtta fakta

1. Hemstad/ort: Göteborg

2. Hårfärg: blond

3. Längd: 174 cm

4. Frisyr: Just nu: trassligt och nytvättat

5. Ögonfärg: Gröna

6. Skostorlek: 39

7. Humör: Nervös

8. Vänster eller högerhänt: höger


Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - Nej

2. Tror du på kärlek? - Ja 

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Hm.. Ja.

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  Nej.

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Krossat kanske är att ta i, men i princip ja.

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Kanske lite.

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Det vet jag ju inte (HEMLIG beundrare!)

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja.

Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - kärlek.
2. Vin eller öl? - vin
3. Dag eller natt? jag gillar hela dygnet...
4. One night stand eller förhållande? Förhållande!
5. Tv eller internet? - Svårt!
6. Pepsi eller cola? - Neither
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  Kan vara chill med båda, men just nu: vild fest.
8. Färgfoto eller svartvita? - Färg
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face.
10. Bilddagboken eller myspace? - eget val: facebook

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Har aldrig smitit ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nono
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha neeeej.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - JA!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej det verkar läskigt
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Yes
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Oh ja

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja, mina fina vänner som är i skolan nu!
2. Är du glad? - Ja, men en annan känsla har tagit överhanden hos mig just för tillfället
3. Är du fundersam? - Nej.
4. Är du uttråkad? - Nja
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nejnejnej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja
10. Gillar du någon just nu? -  Vänner & familj

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 10.36
2. Namn? - Matilda
3. Vart bor du? - Redan svarat.
4. Hur många barn vill du ha? - 2 eller 3
5. Vill du gifta dig? - Jaa! :)
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - RULLAR såklart
7. Har du ätit sushi? - jag älskar sushi
8. Favoritglass? - GB.. skoja, Ben and Jerry's, the one and only förfan.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Hm, tre kanske?

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Haha nej, inte än i alla fall :S
2. Har du en hund? - Jaa :)
3. Sover du helst själv eller med någon? - Själv haha :P
4. Tror du på spöken? - Ja!


Memories

Det är verkligen helt galet vilka känslor en LÅT kan framkalla. Lyssnade precis på låten nedan, och helt plötsligt var jag inte längre i Sverige. Jag sjöng med i texten och befann mig på Kreta, Platanias gator, sjungandes på balkongen med fem underbara människor. Tror alltid jag kommer ha en lista med låtar som jag förknippar med den resan.

Tyvärr ska vi inte göra någon resa tillsammans i sommar, alla har mycket på sitt håll och vi har ännu inte lyckats få ihop nån gemensam happening, men jag hoppas att det kommer. Någonting här i Sverige ska vi nog kunna ordna. Dock är det en annan sak med en utlandssemester... Hoppas att vi hinner med någon mer innan vi tar studenten, på ett eller annat sätt. Efter skolan är slut drar ju alla åt olika håll :'( Oj va sentimental jag blev nu, men jag tycker om mina tjejer. ♥


Påskdagen

Detta inlägget skulle publiceras i förmiddags vid elva-tiden!


Godmorgon,

hoppas ni hade en trevlig påskafton igår med mycket ägg och godis. ;) För min del var dagen inte särskilt påskig, eftersom vi har påsklunch och allt det där på långfredagen och då jobbade ju jag. Men min dag igår var rätt trevlig ändå, började dagen med träning klockan elva, vilket var ett tag sen jag gjorde så det var riktigt skönt. Efter det sprang jag direkt till stallet för att se när Tess tävlade, det gick mycket bra. :) Svettig och go kom jag sedan hem, duschade och hann sitta en liten stund ute i solen med Aftonbladet, innan min kusin kom förbi och vi tog oss en promenad. Svängd förbi farmor och farfar och stannade och pratade lite, fick även se några små söta påskkärringar som kom förbi!
Vi gick sedan till mitt jobb (jag kan ju inte hålla mig borta från det... not) och köpte glass, det svalkade gott i värmen :) Kom sedan hem och hann vila ett tag innan jag fick slänga mig på moppen, hämta upp Tess iförd en hockeyhjälm MED galler, och så åkte vi bort till mitt jobb IGEN. Vi improierade ihop en tvårätters meny: kycklingfilé med klyftpotatis och sallad samt franska örtersås, och till efterrätt vanlijglass med varma hallon och chokladsås. Var egentligen meningen att vi skulle ha smält Marabou på glassen, men nej, den brände Matilda i micron så det bara var en svart, stelnad klump kvar. Rök i hela huset, och jag fick spreja luftrenare i hela huset för att det inte skulle lukta för jävligt.

Joy och Lovisa kom i alla fall lagom till middagen, och vi fick en riktigt trevlig middag till tonerna av bland annat Gyllene Tider. En hel del skratt, som t ex Lovisa: "Fan va vi skvallrar mycket..." Matilda: "Men har ni höööört..!!!!" och Tess: "Åh, kolla ljuset!!" Matilda: "Va, var e växten!? Eller jaha, du mena västen?" Lite Cornelia-varning på den sista där...

Efter en promenad som tog längre tid än väntat kom vi fram till Calle där det var lite blandat folk, för min egen del kan jag väl säga att en del av dem inte direkt var mina favoriter. Hade väl en helt okej kväll där i af, och fick två djupa samtal med två djupa killar ;) Promenerade hem vid halv ett-tiden redan, tillsammans med Jesper och Gustav.

Idag är det övningkörning, tid ute i solen med Tess, våfflor hos mormor och morfar med släkten ikväll och efter det party igen. Have a nice! ♥


Nighty night

Nu blir det bädden för mig, har varit hemma hela kvällen ändå sedan jag kom hem från jobbet strax efter åtta. Ska bli underbart med en helledig påskhelg nu, fint väder ska det ju bli också. Tänkte gå upp rätt tidigt imon, sticka iväg och träna och sen ska jag ner till stallet en sväng och kolla på när Tess tävlar. :)

På kvällen blir det fest i någon form, är dock inte helt bestämt var än. Vi får se helt enkelt. Godnatt på er. ♥

Så bra, så bra



Vill så sjukt gärna se U2 på Ullevi i sommar. Hade varit grymt, grymt, grymt. Får se om jag får tag på en biljett framöver, lär väl få betala minst dubbla priset, men skit samma. Det är så galet mycket bra konserter som man skulle vilja gå på i sommar, skulle mer än gärna se Madonna på Ullevi även om jag inte är ett jättefan av henne, men ändå: hon är Madonna, hon är STOR. Hade varit mäktigt. Får väl se vad det finns för biljetter till salu när det börjar närma sig helt enkelt...

When you´re looking like that

ole dole doff...





wouldn't say no to chuck bass...

Tommy the man



Så klockrent. Det här är HUMOR!

Långfredag

Glad påsk på er! :D

Långfredag idag, vilket betyder jobb för min del. 12-20 ska jag jobba, men det känns faktiskt helt okej, rätt så go tid faktiskt. Man behöver inte gå upp supertidigt, och har ändå kvällen kvar när man är klar. Dessutom röd dag idag så det blir dubbla pengar, och sånt gillas i dessa finans-krisiga tider.. ;)

Gårdagen var efterlängtad och spenderades med Moa och Tove. Efter min körlektion tiiiiidigt på morgonen satt jag ensam i Nordstan i två timmar och läste Låt den rätte komma in, innan Moa kom klockan tolv. Vi satte oss på Lydia´s och åt deras mega-buffé, ända tills vi blev bortkörda för att "vi hade suttit där sedan elva och dom brukar köra iväg en efter en timma".. ? Say what liksom.. Jaja, efter detta begav vi oss till Toves casa, men eftersom Tovi var hungrig gick vi md en gång till Condeco så hon fick lite mat i magen. Och vem är på Condeco samtidigt som oss om inte HÅKAN HELLSTRÖM!! Lite coolt tyckte jag, och vi satt ju sådär lagom diskret och spanade genom fönstre och funderade på om vi skulle våga oss fram men vi hann aldrig bestämma oss innan Håkan hade käkat upp sin fika och vandrat därifrån. Attans.

Efter en lång fikastund gick vi till Hemköp för att inhandla ingredienser till vår sushi, men eftersom Hemköp suger hittade vi varken sushi-ris, soya eller sjögräs. Bra affär. På väg ut såg vi den klassiska (för mig) Hemköp-pannkakstårtan på väggen och bestämde oss istället för att äta en sån till middag. Några timmar senare var tårtan klar, grymt god blev den och vi kände oss hälsosammast i världen men åt ändå med gott samvete med ursäkten "det är ju trots allt skärtorsdag..!" Yeye. Så även på världens skummaste (och kanske sämsta?) program Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show, enda höjdpunkten var ju stackars Tore som blev kardborre-attackerad i ansiktet och började gråta... :( Stackarn.

Slapp sedan ta bussen hem eftersom Moas bror var snäll nog att hämta oss, och när jag kom hem fick jag en (o)trevlig överraskning när jag märkte att jag var utelåst. Den saken löste sig dock senare, som tur var.
Det blev en grymt mysig dag igår, hoppas på repris snaaaaaart. ♥


Wednesday

Hej hopp i lingonskogen,

tyckte nästan det var dags för ett inlägg, det har ju inte blivit så värst många av den sorten på det senaste. Idag har jag en riktigt chill-dag, är grymt trött och vad passar då bättre än att parkera i sängen med datorn i knäet och kolla på film.? Kom hem vid elva i förmiddags efter att ha sovit hos Carro och stigit upp nollåttanollnoll imorse för att ha körlektion klockan halv tio. Hallelujah! Tror aldrig jag har kört så illa som idag.

Gårdagskvällen/natten spenderades först på Victoria där vi tog ett glas vin och snackade, mycket trevligt! Sedan bar det av till Park Lane där det var "påsklovsinvigning" eller något liknande. Faktiskt riktigt kul, och ett himla nice ställe, dit lär vi återvända.

Som sagt, resten av dagen ska jag spendera på samma sätt, kollar just nu på Gossip Girl, tänkte kolla på En shopaholics bekännelser sedan också. Ikväll blir det övningskörning, om jag har piggnat till vilket vi hoppas på!

Have a nice day. ♥

Jag förstör denna bloggen med mig själv

Seeeeeriööst, jag spyr på den här bloggen snart. Orkar inte med att den är så fruktansvärt dålig, så sjukt o-uppdaterad och bara allmänt livlös. Den är inte värd det. Att vara dålig alltså. Men jag vet inte, såhär har jag sagt innan, så det är väl antagligen bara att suck it up, läsa en jävla massa dåliga, ointressanta inlägg och sen kaanske om man har tur få se nåt inlägg med lite substans i.

Jag orkar liksom inte blogga för tillfället. Det är LOV, det är SOL, det är VÅÅR, jag vill inte sitta inne vid datorn. Hamnar jag här är det svårt att ta sig härifrån liksom, så därför tar jag helst inte risken för ofta. Har klarat mig rätt bra det senaste dagarna, iofs mycket pga att jag inte hunnit, men ändå. Har lite nya bilder och sånt, kanske kommer dom upp ikväll, men jag skulle ju inte hoppas på för mycket.
Ikväll ska jag faktiskt vara nördig och glo på TV en himla massa, vi har alla kanaler den här helgen juue! :) Annara har vi bara skogsTV och då är det inte för kul att se på TV. Men ikväll blir det GossipGirl, Wipeout och nåt annat som jag inte kommer ihåg. Sköt om er, puss. ♥

Dizzy

Hej vänner!

Onsdag idag, halva veckan har gått, och JA det är bara TVÅ DAGAR kvar tills det efterlängtade påsklovet är här. Kommer för min del inledas lugnt med filmkväll på fredag, jobb lördag & söndag. Nästa vecka hoppas jag på mycket tid att bara vara, ta det lugnt, träffa människor man jämt och ständigt saknar men alltför sällan hinner träffa, en massa mysig och rolig kvalitetstid helt enkelt! Blir minst en utgång också, Park Lane på tisdag :) Dock har jag körlektion vid nio på onsdag morgon så det lär bli en vit kväll, men det är inga problem för mig ;)

Just för tillfället är jag så totalt slutkörd att jag bara längtar efter att få sova ordentligt och inte göra någonting. Ska ägna helgen åt det tänkte jag (förutom jobb då), så att jag är fit for fight inför nästa vecka. Vi har major geografiprov på fredag vilket det var tänkt att jag skulle plugga till idag, började ganska bra med att jag hann med lite plugg när jag kom hem, åt lite middag, sedan gick mamma och pappa ut på promenad och jag sitter kvar i soffan med alla geografipapper i knäet och tänker att "ojoj vad jag blev trött, all text blir ändå ett enda stort blurr, jag vilar ögonen liiiite". Ja men det var smart gjort. Vaknar en och en halv timma senare av att mamma skickar sms "Kom ner till bilen". Jadå, övningskörning på G, så det var bara att kravla sig upp från soffan (där jag i sömnen bäddat ner mig under en filt) slänga på sig jackan, ta bilnycklarna och lite halvt sovande springa ner till bilen. Blev lite piggare rätt snabbt, och fick i alla fall kört 1 timma.
Kom hem för en kvart sedan och nu är jag återigen trött som ett djur, funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Det måste vara något fel, eller är det detta som kallas vårtrötthet?

Ett Gossip Girl-avsnitt kanske jag orkar med ändå, imorgon blir det panik-geografi-plugg. Hugs ♥

RSS 2.0