Kommer du ihåg honom?



Jim Jidhed var namnet. Året 1991 (samma år som jag föddes, så glöm att jag kommer ihåg det =P), tycker faktiskt den här låten är bra, eller kanske är det mest att Jim sjunger så grymt bra =) Inte nog med det, han är polare med mina föräldrar tihi =P Bor ganska nära oss här också. Hans son är bästa kompis med min bästa kompis storebror. Okej, kanske inte lika coolt som om jag hade varit buddy med Persbrandt, men ändå =P Han är grym tycker jag, och han har även gjort en låt som hette "Charlie" som jag fullkomligt ÄLSKADE när jag var liten. Mindre. Pappa hjälpte mig att spela in den på kassetband, typ tio ggr i rad så att jag skulle slippa spola tillbaka! =) Haha.

Jim, du är GRYM! =)

Kommentarer
Postat av: Micha

***
Matilda: Det är just det som är min frågeställning; Varför skulle annars de bloggarna vara populära? Man undrar ju om folk ljuger när de säger att de inte gillar de bloggarna. Visst finns det jäkligt mycket annat att läsa om; men de bloggarna som handlar om annat brukar inte bli så populära, konstigt nog. Eftersom folk påstår sig INTE vilja läsa om det som är upplistat. Underligt det där.

2007-11-10 @ 13:05:34
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: estelle

Tjänar olika, vissa har betalninger per klick, vissa har på hur många besökare jag har! Man tjänar direkt när man sätter in annonserna, men utbetalningarna är som vanlig lön.. Hoppas du blev klokare :)

2007-11-10 @ 13:23:13
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Amanda

Svar: Haha precis ;) Ha en bra lördagskväll!

2007-11-10 @ 17:30:03
URL: http://amandass.blogg.se
Postat av: ida

svar: ja hon är helt otrolig! vilken talang

2007-11-10 @ 23:56:45
URL: http://pidaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0