Drops of Jupiter

Det är så tråkigt att komma in här och ändå ha i tanken att skriva något, men sen ser jag att det inte är en enda liten person av alla er som faktiskt är här inne som kan skriva något litet i kommentarsfältet, och då blir jag bara sjukt osugen. Visserligen bloggar jag ju inte för er skull, men det är roligare att skriva om man bara får något litet tecken på att någon faktiskt läser. Det räcker fint med ett litet "hej". Eller nåt.

I helgen har jag inte gjort så mycket, jag måste sluta jobba mig igenom mina helger, och jag måste fixa mitt värdelösa immunförsvar (nös precis NU, skojar inte), så jag kan göra lite roliga grejer. I fredags träffade jag i alla fall två söta retards; vi åt tacos och kollade på Paranormal Activity, vilket var ett big jävla mistake, fyihelvete va rädd jag var. Jag grät, utan krydd. Kanske mest för att mina ögon blev så ansträngda av att jag typ tryckte in kudden i dom, samtidigt som jag inte fick så mycket luft (höll andan och återigen - kudde i ansiktet), men ÄNDÅ. Sjuk film.
Igår, lördag, jobbade jag mellan 10-18 och gjorde sedan absolut ingenting, eller jo. Jag zappade mellan Forrest Gump och Eurovision-skiten, spelade Tap Tap Revenge på mobilen och smsade med J tills jag bestämde mig för att det var dags att hoppa into bed. Sjukt läskigt att somna ensam i huset när man sett psycho-filmen kvällen innan.
Idag var det jobb 9-16, skulle egentligen jobbat till 18 idag med, men underbara Karin tog mina två sista timmar så att jag hann i tid till mors dagsmiddagen hos farmor och farfar. Nu ikväll skulle jag egentligen med Cornelia på fest på Chalmers, men är så satans förkyld och känner att jag absolut inte får bli sjukare till veckan som kommer. Så det blir ananas (färsk, kostade 10 kr på mitt work, gillas) och film. Antingen Sex and the City (ettan) eller någon annan som kommer på TV.

Hej på er.


Happy in the club with a bottle of red wine

Hej bloggen!

Idag har jag bara varit allmänt bakis, trött och äcklig. Tog mig ändå upp ur sängen och ner till vardagsrummet vid kvart över nio, chillade lite och åt frukost, åkte sedan in till skolan en sväng vilket var väldigt onödigt. Gick runt ensam på Nordstan lite (det lät ju inte alls patetiskt) och det kändes bara så sjukt weird. Konstigt. Jag kollade på folk som bara sprang fram och tillbaka, medan jag själv liksom bara flöt fram och inte direkt hade någon tid att passa. Hoppas fan inte det är så det blir efter studenten, jag kommer ej palla.

Har sedan dess inte gjort så mycket, känner mig rätt täppt i min näsa och tänkte därför för omväxlings skull lyssna på min arma kropp och INTE träna för att göra det hela värre. Vuxenpoäng. Under eftermiddagen har jag har pratat med Moses i tele, gjort klart Jonnys förbannade Intek-uppgift till redovisningen imorgon, hetsat på FB med Falkeskog och Calle och kommit fram till att en powerpoint är totalt överflödigt imorgon eftersom att vi knappt kommer att hinna starta upp datorn innan vår redovisning är över. Jag har även påbörjat mitt geografiarbete som ska vara inne imorgon (bra planering där), vet fan inte vad jag ska skriva så det är lite klurigt.. Får suga på den karamellen tills imorgon tror jag.

Nu tror jag att jag ska stänga av datorn och läsa lite i Elsas Mode som är sååå bra. Sen blir det en engelskadokumentär, kuul. Tack Gud för att jag tar studenten om 2 veckor.




Blurriga bilder från yesterday



Fångarna på fortet

Har precis kommit hem från en mycket trevlig middag med vääldigt god mat hos fröken Ullerfelt, finfint fixat, tackar och bockar för kvällen! :) Sjukt att det är så ljust ute fastän klockan närmar sig elva (okej, nu är det mörkt), blev nästan sugen på att gå ut en sväng, men insåg ganska snabbt att det är istid ute. Dislike. Hoppas verkligen att det är varmare imorgon kväll, då är det ausgang med mina kära kollegor (+ förhoppningsvis Conny).

Hursomhelst, det jag ville komma till: läste precis att "Fångarna på fortet" är tillbaka! Och inte bara det, Gunde (och Agneta) är tillbaka som programledare. Asså, sånt här gillar vi SÅHÄR mycket! Med risk för att framstå som en enorm tv-nörd (vilket faktiskt är okej, eftersom det är internationella nörddagen idag.. true story) som skriver om Stadskampen och massa andra tv-program, så måste jag ändå få säga hur bra "Fångarna på fortet var". Vem kan INTE se och höra Gunde ropa helt exhalterad på värsta dalmålet: "Sjuuuu nycklar!" Eller när man själv fick panik för att tigrarna såg sjukt angry ut när dom skulle hämta guldet i buren. Eller när det var lerbrottning och alla var sjukt leriga. Eller när det satt två personer mitt emot varandra vid ett bord med varsitt brinnande pappersark i handen, och dom tävlade om vems papper som skulle brinna långsammast (?). Sjukt ovettigt, men ändå så spännande. Man kan ju inte heller ha glömt Fader Foura uppe i sitt torn, med gåtorna!! Shit alltså.

Så kolla på detta underbara, nostalgiska program nu när det börjar sändas igen. Antagligen lär det hamna kl 20.00 på fredagkväll, men om vi alla håller tummarna tillsammans så kanske repristiden kan inträffa någon gång under söndag förmiddag. Tjing!





Lycka!

Sitter här och bara njuter av att inte ha något att göra. Pratar lite med Ida på Facebook, lyssnar på go musik och ska snart sätta på mig något finare än mysbyxorna och skoltröjan jag har på mig nu. Ikväll blir det middag hos Ullis med det gamla gänget! Ska bli trevligt :) Jag är så oerhört glad, ren lycka verkligen att matte nationella är ÖVER, borta, kapish. Aldrig mer i hela mitt liv ska jag öppna en mattebok. På riktigt, jag lovar.

Känns lite ovant och konstigt att inte ha något att göra, men det är en känsla som jag definitivt kan vänja mig vid. Å H V A D U N D E R B A R T . Nej, nu ska jag kila och njuta av denna dagen.


Let it flow

Jag känner att jag kom in i lite av ett blogg-flow nu. Händer ju inte alltför ofta, så varför inte passa på medan inspirationen och lusten fortfarande finns där.. Är en sån sjuk periodare när det gäller att blogga.


Försökte få min mattekompanjon att köra igång med bloggen idag, gav honom till och med flera fina förslag till inlägg (Piggelin, vattnet i Poseidon, storleken på porten till Konstmuséet mm.), men jag vet inte om han är så peppad..? Jag jobbar på det. En anledning till att jag bloggar så fingrarna glöder just nu, kan vara att matte nationella är imorgon och jag pallar verkligen inte att sitta och hetsa just nu. Får inte in något mer i mitt huvud ändå :) Ska alldeles strax stänga av datorn och läsa Elsas Mode (Sofi Fahrmans bok) som jag köpte häromdagen.


En sista hälsning till älskade Bonnsan: jag fullkomligt älskar när du kommernterar på precis dom inläggen som jag känner på mig att du kommer kommentera, och precis fattar poängen! :P Jag ska börja fila på det där brevet till tv4.. Stadskampen i mitt ♥




Typ härlig tjeeeej!!


Underbar

När jag kom hem från jobbet i lördags så var det ingen hemma. Jag fixade lite middag och satte mig framför tv:n, slog på den och Sommarkrysset visades. Och vem är där, jo Joshua Radin. Hallelujah. Han är en stor favorit hos mig, men har inte sett honom performa sådär förut, han gjorde I'd rather be with you akustiskt och herre.
Blir ju bara helt varm och glad av att se honom, och så jäkla bra han sjunger även live!

Jag dör lite för hans ögon och röst.


She looks good but her boyfriend says she's a tramp

Älskar typ hela Gagas platta, inte ofta en hel skiva faktiskt lever upp till förväntningarna. Låt efter låt är liksom bara.. så bra. Denna låten får mig att vilja ha sommar d i r r, en utekväll på Avenyn, i någons trädgård, på Rhodos, love it. Lyssna.


Ny måndag

Hej vänneer!

Nu är jag hemma från la spinning, dagen har annat än det tillbringats i stadsbibliotekets värld med Jämmy, lite matte fick vi allt räknat och oh så motiverad man blev av Jimmys poängsystem. "Man får inte poäng när man löser ett tal, man får bara poäng när man gör något bra..!" AHA (?) Heh. Efter en Calippo at the edge of Götaplatsen gick vi till Hvitfeldtska och mötte upp Lovisa, Hedvig och Amanda, knallade tillbaka till bibblan och fick inte löst många tal kan jag ju säga. Jaja. Vi var i alla fall duktiga och räknade matte nästan hela kvällen igår också, POÄNG!

Fick sedan skjuts hem av Lovajsa. En sjuk grej som hände på träningen idag, ledaren Rickard aka Pizzamannen hade tydligen ätit "dålig äggröra" (mums) till lunch och när halva passet hade gått så hoppade han av cykeln och ba "asså ursäkta mig, jag kommer strax!" och typ sprang in på toaletten. Haha. När han kom tillbaka ville han väldigt gärna utveckla vad det vad som hade lett till detta oväntade toalettbesök, och kunde inte sitta ner på hela nästa låt. De va lite kul.

Sitter här med lera i ansiktet nu (ansiktsmask för er som ej kopplade) och min hund gick helt och håller bananas när jag kom ner i vardagsrummet för en liten stund sedan. Hon blev typ rädd för mig. Massiv skällattack och typ sprang och attackerade mig. Eller inte. Men hon var lite angry i alla fall. Inte visa mig för hunden nästa gång jag ska lägga ansiktsmask, noted.


Stadskampen

Jag kom på en grej lite sådär spontant som jag kände att jag bara var tvungen att skriva ned medan jag fortfarande kommer ihåg det. Stadskampen! Hur bra var inte det programmet egentligen? Sån feeling på det va. Sofia Wistam och Staffan Ling som ledde det, och en massa roliga tävlingar med vattenbassänger hit och uppblåsbara hoppkuddar dit. Men det bästa: tävlingen där folket i staden där tävlingen hölls skulle komma dit med typ soffor, kameler, vandrande pinnar, folkdräkter, asså jag vill se detta på min tv igen!! Nostalgiattack.

Snälla, är det ingen mer än jag som minns sommarkänslan när dom sprang omkring där med typ två minuter kvar tills tiden var ute och ba "vi har ännu inte fått hit en komplett utrustad husbil, så ni som bor här i Malmö och har en husbil i garaget, KOM HIT!" eller "det enda som saknas nu är en uckulele-spelande finländare, KOM IGEEN NU LINKÖÖÖÖPING!" Åh, love it.

Varför försvinner alla bra program, jag tycker det är tråkigt.


Saturdayy night

Godkväll bloggen,

här ligger jag i min säng och bloggar när alla andra förmodligen är ute och busar. Hade också velat göra det, är så grymt rastlös och sällskapssjuk. Men tydligen har jag inga vänner denna kväll, i alla fall inga vänner som ville/kunde följa med ut på stadens gator och torg. Istället blev det en hemmakväll i soffan (som det för övrigt har blivit för många av det senaste, jag är så tröttttt på det nu!) och food baby är väl det som passar att säga nu. (food baby = ett uttryck för det faktum att magen faktiskt expanderar när man proppar i sig mat, godis, bark och dylikt).

En snabb update om veckan som gått: betalade Rhodos och Håkan-konserten i torsdags, Ullared i fredags (upplevelse), mys hos Jonna med middag, One Tree Hill och promenad fredag till lördag och jobb i speed-fart idag. Galet mycket folk, vafan skulle inte folk springa Göteborgsvarvet idag?
Imorn blir en härlig dag. Jag är ledig, observera: ledig. När hände detta på en söndag senast? Dunno. Fråga mig inte, för jag kan ej ge er svaret. Jag är lite i chocktillstånd myself, men det ska bli sjukt exciting att få strosa omkring och göra vad jag vill.

Note: Eftersom att det helt plötsligt har blivit sjuukt varmt i vårt land (biglike på den för övrigt) så har jag nu officiellt sommarinvigt mig säng genom att ta ut mitt duntäcke, kapish, det åkte in i garderoben. Svalt and sehr behaglisch. Och väldigt intressant. Jag är sjukt trött nu, ska sova. Hörs imorn. Godernatt ♥


Dagens tidningsbild, hittad på lunchen. s j u k .


Bad day

Godkväll, eller snarare godmorgon.

Asså jag pallar inte denna dagen. Verkligen inte. Jag har inte heller något vettigt att dela med mig av, var helt galet cp-trött i skolan och mycket riktigt somnade jag ganska omgående när jag kom hem. Stensomnade på min säng under en filt och vaknade fem minuter efter att min träning börjat, love it. Har sedan dess ätit lite vindruvor för att få i mig lite föda då jag inte orkar göra mat. Skrev även min PA-utvärdering som i dvala, hamnade sedan på soffan igen och somnade. Vaknade av att mamma och pappa kom hem. Jaa, vad är felet kan man undra.

Turligt nog har vi sovmorgon imorn *jag älskar dig Gunilla*, så jag får soooova. Antagligen lär jag vakna råtidigt imorgon ändå, i och med min "lilla" dinner nap tidigare. Nu ska jag sluta vara bitter och kolla på hockey med pappa. Au revoir.

 

ps. Jag hoppas att ni uppskattade min gästbloggare J-Rod, han är lite ringrostig efter att ha haft en längre bloggtorka det senaste ettochetthalvtåret, men tycker ändå han lyckades rätt bra med att skiva om absolut ingenting. :) Det kallar jag att leverera!


Detta var jag för någon timma sedan. Fin.


Gästbloggare från stolpskottiribban.

Hej hej hej hej hej bloggen jag är en så kallad gästbloggare och det är även första gången, jag är inte så mycket för bloggvärlden, den är ju för bloggare :S. Men vad kan en gästbloggare betyda? En gäst som bloggar? En blogg som besöker? Om det andra stämmer är ju frågan om det är ett vänligt besök eller en våldgästning? I detta fall är det ett vänligt besök, men vad vet jag? :S

Eftersom jag inte är en gästbloggare eller egentligen inte ens en bloggare så behövde jag kolla runt lite för att faktiskt förstå vad jag ska göra? Jag hittade en sida där det stod lite tips...jag kommer inte följa något av dem.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att ha ätit och kräkts lite, men vad gör man inte för att behålla sitt tightass. Men nog om min fina rumpa som man förövrigt kan stutsa ett enkrona på(?) Jag ingen bloggare eller kanske inte ens en skrivare, men vad kan man göra? Hur som helst är MatHildas blogg en blogg. No shit tänker ni? men det är den typiska bloggen där man skriver "hoho idag har gjort detta, hoho idag har jag gjort ditta och ätit mat" etc, ni förstår temat. Det temat tänker jag inte följa jag väljer hellre att skriva om ingenting. Vad ingenting nu kan betyda? hur som helst så vet jag inte vad jag ska skriva om, kan ju alltid skriva om mat då detta är MatHildas blogg, men det lär inte uppskattas, kan även skriva om kräks som förövrigt en viss person gjorde i helgen, no names mentioned. Det lär inte heller uppskattas, kan även skriva om min tighta rumpa och det där emot! det lär nog uppskattas men den har redan blivit nämnd i det här högst viktiga inlägget(?) och ska inte få ta all stjärnglans ifrån allt annat onödigt och oanvändbart.

Hur som helst Har jag blivit kallad "en stjärnbloggare påväg mot toppen om han zatzar" citerat Mathilda ägaren av denna blogg, men jag vet inte, jag vill ju bli blondinbella på en dag isåfall, och med tanke att jag är kille och inte heter bella så lär ju just namnet blondinbella vara omöjligt...men vi får se! kanske har ni lite tur och får sen en kommande blogg tillsammans med två andra dårar på http://stolpskottiribban.blogg.se/ 
Den bloggen om den nu lyckas bli en fungrande blogg med inlägg och sån skit antingen hatad eller älskad, troligen mest hatad.

Hare gott! och något som jag och alla andra utan blogg vill säga men inte kan "Chaaaa Chaaaaa bloggen" Ps. Ber om ursäkt för ett snurrigt inlägg ds.


Aussie

Jag tänkte faktiskt tipsa om en produkt idag, eller egentligen är det flera produkter, men från samma märke. Som ni som känner mig vet så är mitt hår en historia för sig, och därför har jag testat en hel djungel med olika produkter för att råda bot på detta trassel. Matrix inpackning och Loreal Absolute Repair är nog det närmaste jag kommit ett bra resultat - TILLS NU!

När jag duschade hemma hos Jonna för ett tag sedan fick jag testa hennes produkter från Aussie. Blev helt frälst typ. För mig funkade dom jättebra; luktar galet gott, oerhört dryga och den serien som jag använder, Miracle Moist, gör att håret blir jättemjukt och återfuktat. Priset ligger på 100:-/st för schampoo och balsam och 125:- för inpackningen (jag köper mina på Kicks och Åhlens City), men dom är värda varenda krona!

 

 


Nummer 1 på min lista...

... inför studenten, är denna fina cykel! Jaaaa :) Jag äger ingen cykel, och i sommar när jag ska jobba mycket mer och inte kommer kunna låna mamma och pappas bil hela tiden så måste jag ju ha en cykel. Säger ju sig självt. Och denna är SÅ fin!

Kronan Damcykel 3 vxl RÖD
3-växlad cykel från Kronan


Monday

Guten taag!

Måndag idag och när jag bläddrade i min kalender insåg jag att studenten nu är alldeles runt hörnet, GALET! Jag har också insett att det inte är så mycket kvar at göra i skolan, jag har en PA-utvärdering och en geografiinlämning kvar, feels freakin fantastic ska jag få be och tala om. Jättekort skoldag idag då vi inte hade någon Hallesand-lektion imorse utan bara lite snack (och ett moment struket i kursen, yeey) och sedan en kort lektion med Jonny, sen var det hemgång!
När jag kom hem gick jag ut på en skogspromenad med min mamma och min morfar, och har efter det infört fotnoter i mitt OL-arbete samt skickat in det. Intresseklubben antecknar för fulla muggar här känner jag...

Vad jag i alla fall ville komma fram till är att jag har en mycket härligare känsla inom mig nu än vad jag haft det senaste. Stressen börjar släppa och jag vill bara göra saker och leva ut den sista tiden. När kvällarna faktiskt inte behöver ägnas åt hetspluggning flera timmar i sträck, då kan man göra annat. Som till exempel på onsdag blir det middag på Mañana med Ellinor, Cornelia och Ida. Sånt gillar vi! Om en dryg timma ska jag iväg på spinning, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Är sjukt sugen på fruktsallad, så det får det nog bli. Här får ni en fin låt.


Hej

Halliiri bloggen!

Jag hinner inte skriva egentligen, ska ta ett stort hopp ner för trappan och kolla på film med mamma. Tänkte hyra "2012", men sen såg jag att det var en massa feta repor på den skivan så istället blev den en helomvändning och jag hyrde istället "Trubbel i paradiset", vilket verkar vara en väldigt lame kärlekskomedi men förhoppningsvis överträffar den mina förväntningar. Idag var en pissdag på jobbet, bara allmänt jobbiga kunder, och en jobbig kollega. Skönt att jag är ledig hela veckan nu.

Har kollat runt på lite mer saker jag ska önska mig i studentpresent och har kommit fram till en liten fin lista. Är bättre att önska sig färre saker så får man fler av varje (typ glas och sånt menar jag), men etta på min lista är faktiskt något heeelt annat. :) Hohoo, hoppas jag får det! Puss ♥


Ciao

Ska strax sticka till jobbet, men har ni lust så rekommenderar jag er att gå in på denna bloggen där jag precis har lämnat ett litet avtryck, kommentera gärna till bloggens ägare att ni älskar inlägget med gelé-fakta.

Glas

konstglas Line Gold Vin XLkonstglas Line Clear Vin 25 Cl

Tänkte önska mig en serie med vinglas i studentpresent, och igår var jag inne på Cervera för att kolla om det fanns något fint. Dessa två modeller från Kosta Boda tycker jag är jättefina, kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha med mer kupformad kupa eller mer rak. Expediten sa att vinet blir väldigt mycket godare i den kupformade, hm.. Det lutar åt den faktiskt.

konstglas Mine Plate Svart
Dessa mattallrikar från Kosta Boda tycker jag också om. Gillar deras serie "Mine" där det finns allt från assietter och glas till lyktor. Vet bara inte riktigt vilken färg jag vill ha, väljer mellan dessa svarta och vita/genomskinliga.


Lördag!

Hej på eer!

Lördag idag och vädret från igår är som bortblåst. Usch, var en dränkt katt när jag kom hem från träningen för en stund sen, inte kul! Blir morfars bil till jobbet sen. Igår hade vi en trevlig kväll, jag, Cornelia och Jimmy! Vi var på Cicero och drack vin och snackade, dock blev jag fett facerapead ett antal gånger, ska aldrig låta min ifån vara i närheten av Jimmy igen.. Dock var den första rätt rolig, men typ "Jag kräks" och "Cornelia, kan du hålla mitt hår? Jag måste spy" är väl inte sådär jätteball, särskilt inte när folk typ tar det på ALLVAR! :P Yeye..

Tänkte alldeles strax lägga upp en bild på min studentklänning som jag köpte igår och även lite fina vinglas och annat som jag tänkte önska mig i studentpresent! :)


Friday!

Heej busungaar!

Fredag idag, heelt lovely! Vaknade av mig själv vid nio-tiden och kände mig rätt utsövd men låg ändå kvar en stund och bara njöt av att inte behöva gå upp. När hade jag den känslan senast? Anyway, har käkat lite frulle samt suttit i en dryg timma och gjort klart mitt ledarporträtt om Bengt "Bengan" Johansson, sköönt att det är klart nu! :) Ska alldeles strax hoppa i kläderna, sminka mig och sedan åka in till staden och kolla på en studentklänning. Såg en himla fin häromdagen, jag hade ju inte ens tänkt att köpa någon ny, men denna var fin! Så vi får se hur det blir. Sen ska jag träffa min wazzabiie (Karin) för att äta just wazabi, och sushi hehe, till lunch på Supersushi!

Igårkväll var min favorittös Moa hos mig, vi tog en liten promenad och satt sedan och fikade och pratade i flera timmar, fantastiskt skönt att träffa min lilla mupp igen ;) <3

Hoppas ni får en härlig dag allihop, det ska jag i alla fall ha! :) Puss! ♥


Kom på att jag MÅSTE se Eva & Adam snart haha ;) Saknar Tobbe.


Plögg

Intek-redovisning, check. Jag sitter här och pluggar för fulla muggar, har just gjort klart min del av intek-reovisningen där jag ska prata om finanskrisens inverkan på bilindustrin, försäljningen av Saab och Volvo osv. Hur svårt som helst att få ner allt väsentligt på TRE minuter. Men nu är det klart i alla fall.

Här får ni en Lady Gaga-låt medan jag skriver en artikel om ledaregenskaper! Enjoy!


Kristi Himmelsfärd

Godmorgoon!

Här sitter jag och har precis slängt i mig en skål råggröt med hallon, muums (not). Resten av min familj är iväg på gökotta, don't ask me why men varje år är det samma förhoppning om att faktiskt höra göken. Jag gick upp för en liten stund sedan, kom inte i säng förrän strax efter ett igårkväll men känner mig ändå rätt utvilad. Om tjugo minuter ska jag brumma bort mot gymmet för ett spinning puls-pass :)

Har på tv:n och Nyhetsmorgon, och de har frisörskola idag, väldigt kul att kolla på faktiskt! Blir vääldigt sugen på att köpa en himla massa hårredskap när jag ser på hur fint det blir; volumemaster, våffeltång, locktång, och alla är sådär JÄTTEbra! Blir typ en lock efter en tredjedels sekund. Inspiration inför studenten, har fortfarande inte riktigt bestämt hur jag ska ha håret.

Just det, måste ju berätta om kvällen igår! MICKO *ramlar ner på golvet under bordet och asgarvar* hade en superrolig kväll med kyckling-souvlaki, grekisk sallad med fetaost, tzatziki, halv-stulet grekiskt bröd ;) och till efterrätt frödinge MANDEL (som var klart över förväntan, like!) med en hejdundrans fruktsallad á la Bonny & Olly, samt den obligatoriska big-pack-vaniljglassen, hehe ;) Kärlek på den maten, och ännu mer kärlek på dessa underbara tjejer. Sjukaste när vi kom in på Elisabeth/Susanne (oklart vad hennes namn egentligen är) på halkan och hennes monotoma kommentarer: "Tolvaaan, vad gjorde du nu? Du kanske ska ta dig en funderare på det tills nästa gång..!", "UNDERBAR inbromsning där, sexan! Så ska det se ut!" och "Vad var det egentligen som hände där, åttan? Såg du inte älgarna? Planera inbromsningen bättre tills nästa gång." Haha, älska henne, jag vill köra halkan igen bara för att höra hennes röst.. Hur som helst, thaaaanx MICKO för en wonderful pre-rhodos-night, love YOU! <3


Greek night

Heej bloggeli!

Ligger här i min säng och försöker torka efter en hemfärd i världens sjukaste regn, en snabb fråga: är det MAJ eller OKTOBER? Jag vet fan inte vad jag ska tro. Mina leggings satt som klistrade när jag kom hem, mitt kollegieblock (som ej fick plats i väskan) var helt dyngsurt och jag själv var (är) rätt snarlik en dränkt katt. Mums!
Om två timmar kommer tre goooooa damer hem till mig och om tre timmar kommer ytterligare en :) Det blir pre-rhodos-night för hela slanten idag, ME LIKE! Långhelgen har börjat, vilket även det är helt lovely. Jag håller precis på att fixa en liten tävling för dom små flickorna, hihi, det kan ju vara kul eller? Ska även kirra lite grekisk musik för att få fram den rätta stämningen, även fast regnet öser ner.

Nu måste jag seriöst ta en macka eller nåt, är sjukt huungrig och det blir inte mat förrän om många timmat. Kalimeeera! ;D


Asså såna här grekiska farbröder måste ju seriöst leva drömmen, sitta utanför ett sånt där litet mysigt hus och bara se allmänt grekiska och fina ut, GILLAR'T! :)


Gagagagaga

Måste bara tillägga att jag är sjukt bitter över att jag inte såg Gaga i Stockholm. Och ännu mer bitter över att min bror gjorde det, och inte jag. Suckeeeen på det! Från och med nu ska jag gå på ALLA konserter, för att inte riskera att missa något extraordinärt. Så det så. Btw så gjordes hela min dag idag av att jag fick reda på att Håkan släpper nytt album den 13 oktober och den 6 november intar han Scandinavium! Wohoo :)

Men, back to Lady Gaga. Här kommer Alejandro. I love Alejandro.


För vi ska till rhodooooos

Hej ungaar!

Det känns typ faktiskt jätteskönt nu, känns som att skolan faktiskt börjar lätta.. Sakerna som är kvar känns inte så tunga, så jag har faktiskt kommit in i ett mood där jag kan njuta lite av tillvaron. :) Om det bara kan bli liite varmare också så är jag JÄTTEglad, för vi älskar ju inte när det är 8 grader i mitten av maj, nej nej.

Denna kväll ser ut som många andra har gjort det senaste, har varit iväg och kört ett spinningpass, duschat, kollat runt lite på facebook och nu tänkte jag bara chilla! Har dessutom rensat bland alla mina kläder, för det såg för jävligt ut i bägge mina garderober. Hittade en hel del som jag glömt av att jag har.

Imorgon blir det skola klockan 08.15, svenska där vi ska kolla klart en film, sedan EA och efter det rättskunskap. Sedan tänkte jag och Ellinor bege oss till något café och skriva vår filosofiuppgift och få den ur världen. En ganska skön dag tror jag det blir som sedan kommer att avslutas med en kväll i hög klass: pre-rhodos-night med mitt uuunderbara rhodos-gäng! :) Det blir souvlaki, grekisk sallad, tzatziki och grekisk musik, och självklart den obligatoriska Frödinge kladdkakan, som det var sjukt längesen man fick avnjuta nu!

Imorgon kommer bli en bra dag! ♥


Delayed

Detta var skumt, kollade just bloggen och tydligen har mina tre senaste inlägg inte publicerats..? Jag kunde i alla fall inte se dom. Så de tre senaste inläggen är skrivna under fredag, lördag och söndag, bara så ni vet!

Heej på eer :)

Hoppas allt är bra! Med mig är det helt okej, har inte gjort så jättemycket idag mer än en ganska onödig skoldag, hem och förberedde min engelska-presentation + två andra arbeten. Sen stack jag iväg på spinning med Jonna och Carro, sjukt jobbigt var det idag i och med min omänskliga träningsvärk från i lördags. Men sköönt! :)
Efter träningen åkte jag och lämnade bilen hos morfar och satt och pratade med honom i lite mer än en timma :) Vi pratade vulkan-aska, Kreta-resor, och mycket Grekland överlag. Han är bra min morfar!

Nu har jag precis kollat omkring på lite ovettiga saker på facebook bland annat och tänkte alldeles strax stänga av datorn. Imorgon blir det lång skoldag, från halv tio till tio över fyra.. men snaaart är det över, och då kommer man säkert att sakna det (känns dock otroligt just nu), så det är lika bra att ta till vara på de sista dagarna. Imorgon är den EN MÅNAD kvar till studenten! :)

Puss ♥

All the right friends in all the right places

Den senaste veckan har verkligen inte varit särskilt bra. Stressen verkar ha blivit en parasit, ett inneboende litet monster i min annars så lugna kropp. Jag är inte den som stressar upp mig i första taget, det löser sig är lite av min livsfilosofi. Livet är liksom för kort för att gå omkring och oroa sig och stressa upp sig för saker hela tiden.
Den senaste tiden har varit annorlunda. Alldeles för mycket av allting har lett till en bihåleinflammation som inte ville släppa, konstant huvudvärk (och jag som ALDRIG annars har huvudvärk), uppvaknande mitt i natten med jobbiga tankar i huvudet, allmänt dålig sömn. Jag har haft problem att somna, men verkligen inga problem med att vakna.

Jag har varit ledsen den senaste tiden, ledsen, arg och besviken. Ändå har jag hållt skenet uppe dagarna igenom, vilket underlättas väldigt av att man har underbara personer omkring sig, men när jag väl kommit hem till hemmets lugna vrå har det bara brustit och jag bråkat med mina föräldrar om så onödiga grejer.. Dom har fått ta all skit, sjukt orättvist egentligen.

Det är bara det att jag ogillar när saker och ting inte är som dom brukar. Det känns att vi snart ska gå åt skilda håll, vissa av oss har egentligen redan gjort det. Det är fan jobbigt när det känns som att man är den enda i en vänskapsrelation som kämpar för att hold it together. När man försöker gång på gång, sväljer stolheten flera gånger om, bara för att man VILL så himla gärna. Man vill inte förlora allt det där man haft tillsammans, men samtidigt känns det hopplöst att kämpa för något som redan känns, om inte dött, så i alla fall knappt vid liv.

Jag vet att man inte kan göra allting samtidigt och ibland räcker inte tiden till, men det märks så tydligt vilka som verkligen vill och vilka som verkligen försöker, även om det bara handlar om ett litet sms. Människor förändras, true story, men vad gör man när folk man vill behålla som dom är istället blir någon annan?

Jag har världens bästa vänner, och jag är så otroligt glad och tacksam över att ni - ni vet vilka ni är - finns. Jag kommer alltid att finnas här för er, mina närmaste, bästa, underbara, fantastiska. Jag hoppas och tror att jag aldrig kommer att förstöra på något sätt, att jag aldrig kommer att göra er ledsna och besvikna. Väldigt sentimentalt och känslosamt inlägg det här, men ibland finns det liksom inget bättre sätt att få ut vad man känner, än att skriva det. Kom ihåg, mina tjejer, ni är bäst och jag älskar er. ♥


Hemma från jobbet

Hallliiiii!

Nu har jag finally jobbat klart för denna helgen, sköönt! Super att sluta tre idag, inte varje söndag man har den förmånen (läs: aldrig). Sedan jag kom hem har jag bara slappat järnet och knappt lyft ett finger, KAN för övrigt inte lyfta mer än ett finger i onödan heller, skivstångspasset jag var på innan jobbet igår påminde mig oerhört väl om att det var ett tag sen jag var på just skivstång. Spinning ger ju mest kondition, illa att jag låtit mina muskler förfalla. Ska inte ske i fortsättningen, jag älskar ju styrketräning!

Sitter och pillar lite med Spotify just nu, har inte riktigt fattat det här med min egna Spotify-profil ännu.. Men det verkar grymt bra iaf, den synkroniserar med Facebook och så kan man se allas spellistor och få lite musik-inspiration. Mer sånt! :) Lite kul att se vad folk lyssnar på för musik faktiskt. Dock råkade jag subscribe:a nån lista från Calle P fastän jag inte fattade vad jag gjorde typ, och vips så hamnade det på fejjan. Hehe.

Så ni som är vänner med mig på facebook och har Spotify (alltså typ alla) skaffa en profil på Spotify så kan vi share:a music! :D Wiie. Just nu har jag fastnat för denna sköna låten, får riktiga sommar-vibes när jag hör den!


Today

Puuuuuuust, hej på dig bloggen. Jag är sjukligt trött, därav det långa "pustet". Den här dagen tog nästan livet av mig. Lyckades i alla fall undvika att försova mig imorse, tummen upp för det! Dock blev jag ändå tio minuter försenad, så tummen ner för det. Idag var det projektarbetesredovisningar som gällde på Sam. Endast treorna var i skolan, det var nästan lite creepy, så tyst och öde var det. Tio stycken var vi i vår grupp, och vi höll på från halv nio till halv två. Helt slut var man i huvudet efter det kan jag ju meddela.

Tydligen höll jag på och tjötade i FYRTIO minuter, vilket jag har väldigt svårt att tro, det kan ej stämma. Men den blev väl lite lång kanske, redovisningen. Det är dock inte direkt lätt som en plätt att korta ner ett långt arbete till EN KVART. Efter skolan blev det en gottig lunch på Mixit, gottgottgott! :) Åkte sedan hem och planen var spinning, men nej, Matilda somnade på sängen istället. Gahhaahh, suck, jag blir så trött på mig själv. Jaja, ligger nu här med en dundrande huvudvärk så det var kanske lika bra. Har i alla fall varit och hämtat min balklänning nu, den är klar och den är SÅ fin! :) Nu ska jag sluta svamla och återgå till att SLAPPNA AV och NJUTA av att skolan näästan är över! :)


Dagens låt - från mig till er ;)


Pusta ut

Godkväll!

Nu har jag varit på spinning (min pulsmätare dog dock mitt i passet, not fun), duschat, övat på min presentation inför imorgon och ska faktiskt krypa ner i sängen och kolla lite One Tree Hill innan jag somnar. Ska INTE försova mig imorgon igen!

Kvällens låt till er från mig:


Räkningar, the shins och sol

Ja, det kan beskriva mitt läge just nu. Sitter på golvet i mitt rum och har precis betalat några räkningar (vilket för övrigt kan vara det tråkigaste och vuxnaste som finns..), lyssnar på The Shins Phantom Limb, lite Fibes, o lite annat smått och gott. Michelle Featherstone är en annan arttist jag fastnat för, typ den engelska varianten av Melissa Horn :)

Solen skiner in genom fönstret och för att glömma av det och i alla fall låtsas att det regnar ute har jag dragit ner rullgardinen, i alla fall en liten bit. Åh, kan man få ta studenten nu? Förlåt Karolina, jag försöker carpa allt vad jag kan, men just nu känns det inte som att det finns alltför mycket i min vardag som är värt att carpa..

Tog i alla fall en sväng förbi Espresso House med Ellinor efter skolan, och äntligen har dom börjat med sina underbara frapinos igen! I somras levde jag typ på jordgubb/mango-frapino från EH, i år har dom två nya smaker: jordgubb/melon och kokos/ananas. Jag tog den sistnämnda, var faktiskt först av alla att testa den, inte ens personalen hade testet, mihi. Kan bara säga att den var SÅHÄRRRR god! Ahh, riktigi sommarkänsla på den (Bonny, right back at ya: du kommer ääälska den! ;))

Nu blir det plugg och sen ska jag spinna med Helen! :) Puss!


Vardag

Hello bloggen!

Uppdateringen har varit kass det senaste men jag har haft mycket att göra! Jobbade hela helgen, och mådde typ inte så bra, pluggade och gjorde annat nödvändigt. Känns som det är allt jag gör nu för tiden, och det känns ju strålande att det är NU, när det är mindre än 40 dagar kvar till studenten, som jag får in självdisciplinen. Bra Matilda! (Y)

Anyway, idag var det rättskunskapsprov i aulan som gällde, gick nästan läskigt bra så det måste vara någon elak liten hake som sneaky Gunnar har petat in någonstans. Hade dock varit både bra och välbehövlitgt om jag nailade detta provet, då mitt förra MUNTLIGA rättskunskapsprov som genomfördes med massa feber inte direkt lär gå till historien som tidernas bästa.. hehe. På torsdag är det PA-redovisning, så igår satt jag och gjorde en PP som jag fixade klart idag, ska bli så skönt att bara kunna kicka projektarbetet i baken efter torsdagens presentation.

Igår var det i alla fall premiär för Bonde söker fru, dock börjar det ju inte på riktig förrän i höst, men ändå. Som jag älskar det programmet, och Ida, Ellinor, Caroline och alla andra som mobbar mig stenhårt, jag skiter faktiskt i det och tycker istället lite synd om er att ni inte har insett tjusningen i detta underbara program. :) Ett gott skratt förlänger livet, och jag tror att Roger förlängde mitt liv med flera år faktiskt. ♥


Kan man annat än älska denna superläckra man?


RSS 2.0