Sjung om studentens...

Guten Tag.
Tänkte bara uppdatera lite.. Sitter i köket och har precis ätit lite. Skulle nog kanske vara middag vid den här tiden, men det blev typ frukost istället, haha! Eller aa, jag har ju käkat frukost en gång idag, är inte helt galen, men mamma & pappa var inte hemma, och orkar Matilda göra middag själv? Nej. Finns det något i kylskåpet som hon gillar? Nej. Så jag tog en kesomacka och liten banan och yoghurt. Mums. Seriöst, frukosten är bästa målet på dagen. Lätt. Skulle kunna äta frukost tre gånger om dagen. Jag ville ha lite bär i yoghurten också, men jag orkade inte tina upp några, så jag plockade ur en massa hallon ur min brors flingor. Dom där K Special med bär. Mohaa ;D Så när han upptäcker de får jag stryk ;)

Nej, jag ska ta och pallra mig härifrån snart, ska ju på firmafest sen för fasen. Jesus vad vuxen jag känner mig.. xD Jaja. Det blir säkert kul, det blir middag och uppträdanden och massa shit. Juste, var ju på student förut också. Det var Katrinelunds-ungarna som sprang ut idag, och my gaaaad vad jag också vill ta studenten!! En av klasserna sprang ut till Fix you" och jag och Ida höll fan på att börja böla. Jäkla weepers är vad vi är. Men dom var ju så lyckliga, och är det någon lycka som verkligen smittar av sig så e de studenternas. :D

Jaja, nog tjööötat om det! Måste fixa kläder till ikväll nu... Hm. Kanske nördar mig lite och lägger upp en dagens outfit sedan, gjorde ju trots allt det rätt ofta förut och nu när jag till och med har skaffat mig en egen kamera (!) så borde det ju inte vara några problem. Ciao! 


Hetshetshets

Hola.

Sitter och pluggar natur, och funderar allvarligt på att satsa alla mina pengar på en enkelbiljett så långt bort som möjligt. Orkar inte med den här sista hetsen i skolan. Nej.


Mitt hjärta. ♥



Mors Dag

Äntligen hemma efter lite besök här och där.
I morse pluggade jag (söndagsmorgon, plugga?), gjorde nästan klart mitt FE-arbete! :) Ska fixa det sista om ca två sekunder. Efter det gick jag ut i solen och stekte, typ hur härligt som helst. Låg där hur länge som helst typ, var ju tvungen att testa mitt nya nivea-karoten-klet. Hm. Den sög, kan vi ju konstatera. Märkte ingen större skillnad mot min andra Piz Buin (piss-brun). Dock glömde jag smörja in armarna, och saaaatan vad dom kliar nu. Brände nog dom lite..

Vid tre-tiden tog jag min moppi upp till farmor och farfar, där det var lite mors-dags-firande. Smörgåstårta och grejer, men det ville inte jag ha. Trots farmors ihärdiga tjat. Så jag satt där en stund, såg på när dom andra slevade i sig tårta som om de aldrig hade sett mat förut, och var lite lagom osocial. Sen tog jag iPoden och sprang en rätt lång runda. Asgött. Men hur varmt som helst. Kände mig som en invalid typ.
Duschade snabbt hos farmor och farfar, bytte om och sen åkte vi till nästa firande. Mormor och morfar. Där var det typ femhundratusen olika sorters kakor + tårta.

Funderar på att äta lite sen middag nu, har bara ätit en skål gröt idag, förutom en kaka hos m & m. Får se. Måste i alla fall plugga lite till nu.. -.-


Från i somras, me & Elsa ♥

Brum dog

Jag var i iväg en stund förut, skulle handla present till meine Mutter. Det hela började med att jag fick skjutsa mig och min pappa till farmor och farfar på min moppe. Jobbigt värre. Tråkigt baktungt det var. Pappas vikt  och min vikt vägde inte riktigt lika.. Men men! Som den stjärnförare jag är klarade jag såklart det galant. ^^
Väl hos f & f skulle vi låna farmors skruttbil, för mamma hade vår till jobbet. Men när vi kommi typ halvvägs till stan så börja hela bilhelvetet hoppa (kändes typ som att halva framvagnen skulle lossna, och JA, jag var nästan villig att hoppa ut genom fönsterrutan). Pappa stannade vid vägkanten och gick runt bilen, fram och tillbaka och lekte bilmekaniker. Efte en evighet kom han in i bilen igen och sa typ; "Jahaa. Det här verkar ju inte bra. Vi får nog köra hem igen!" Hell no, tänkte jag.
Hade vid det här laget lite smått panik för affärerna skulle typ stänga om fem sekunder, inne i mitt huvud såg jag mammas mors dags-present flyga bort mot horisonten. Men, vi vände i alla fall, styrde kosan mot mormor och morfar (en jävla tur att man har hela släkten runt hörnet), och fick istället låna deras bil.Den funkade bättre.

När vi kom dit hade affärerna fortfarande öppet (även om jag kände expediternas mordiska blickar, för vem fan kommer och handlar fem minuter innan stängning liksom? JAG), och jag fick snabbt köpt ett par örhängen till mami.
Köpte även fransk manikyr-set, ögonfransfärg & läppglans. Jesus vad jag känner mig äckligt tjejig nu.
Dessutom, köpte jag solskyddsfaktor! Yes, just det, solskyddsfaktor. Jag börjar sakta men säkert ta mitt ansvar för att inte få hudcancer. För jag känner att jag ligger i riskzonen. Vet inte varför, men det känns bara som att det är något som mycket väl skulle kuna drabba mig. Behöver väl kanske egentligen inte nämna att det var solskyddsfaktor 4, med karoten i, som jag köpte. Det förstörde effekten lite


Ciao ♥


Bjuder på en äckligt blå bild.

Äntligen lördag..

Precis som rubriken säger: ÄNTLIGEN LÖRDAG! Woo. Helt sjukt vad skönt det är med helg. Denna veckan har verkligen varit störd, med mer plugg än vad vi haft sammanlagt under hela terminen tyyp... Men nu är den över och det enda som återstår är nästa vecka, innan jag drar söderut! ;D Iiiih!

Idag har jag inga bestämda planer, tänkte i alla fall ta mig en långpromenad med min vovve efter frukosten. Sedan hoppas jag på att solen kommer fram, för då ska jag steeka ;) Och juste, jag måste ju köpa Mors Dag-present till mami också. Får fråga pappa om vi kan åka iväg på en liten shoppingsväng! Fick ju lön igår också, det måste väl firas på något sätt.. För övrigt var jag värsta killer-säljaren på jobbet igår! Sålde säkert femton lottpaket under de tre timmarna jag jobbade. Sjukt va lätt det gick :)

Kvällens planer är inte bestämda för fem öre. Mamma & pappa ville att jag skulle hänga med dom och se på schlagern med massa av våra kompisar. Hmm.. Funderar på det, för det var rätt längesen jag var med dom och gjorde nåt. Men, får se om jag orkar hitta på något annat. We'll see helt enkelt.



Denna bilden tog jag ute i våran trädgård. Har aldrig varit någon fotograf direkt,
men nu när jag har köpt ny kamera ska det BANNEMEJ bli ändring på det! ;D



Shoppingsug!







Nice.

Slutpluggat

Nu är det slutpluggat för en stund.
Känner dock att jag skulle behöva plugga lite till, men nu får det vara nog. Funderar på att dra en sväng till gymmet, eller gå ut en sväng. Men jag vet inte, är så fruktansvärt trött, och träningsvärken i mina  ben är inte nådig. Så jag måste erkänna att TV-soffan, men Man United-Chelsea lockar meer... ;)

Men nehej, nu skulle visst mami & papi ut och gå, så jag hänger nog på.

Plugg!

Tror jag kollapsar snart.
Har suttit sedan klockan halv elva och jobbat med mitt arbete i företagsekonomi. Det ska vara inne på måndag, och trots att jag började redan tidigt i förra veckan och har jobbat med det flera gånger sedan dess, så känns det som att det aldrig blir klart! Först nu förstår jag vilket rövjobb det är att starta företag...

Och i tvåan ska jag ju läsa småföretagande B. Good luck, Matilda. Kommer få slita häcken av mig.

Det är så himla tråkigt att behöva sitta inne när det är fint väder ute. Men, måste kämpa nu det sista. Ska avsluta FE:n nu, har lite kvar, men det gör jag ikväll när pappa har kommit hem, han får ge mig lite tips. Så nu ska jag sätta mig med historian, prov om andra världskriget på fredag. -.- Fast rätt intressant är det ändå. Plus att vi fått se en jättebra film på lektionen, sjukt hemsk.

Jaja, nu hinner jag inte skriva mer!

Bloggsnack

Idag i bamba pratade vi om bloggar.
Jag föreslog att vi skulle slå våra kloka huvuden ihop och starta en tillsammans. Allihopa alltså.
Bra, eller hur?
Ja för det var många som hakade på den idén. Nat.

Jag tyckte i alla fall att det var en strålande idé.
Men men. Väl mottagen blev den inte. Så nu kommer dom väl kika in här istället.
Kul -.-

En grej, jag har åtta (observera ÅTTA) skoldagar kvar. S-i-n-n-e-s. Sjukt.
Om en stund, en liten stund, närmare bestämt två veckor, åker jag till Spanien.
Det ska inte bli obehagligt direkt.
Mmmm.

Mätt och belåten

Var ju som sagt hos farmor och farfar och åt middag.
Det blev tacos för hela slanten, plus en Daim-strut till efterrätt... Äter aldrig efterrätt egentligen, men kunde inte med att säga nej när farmor hade varit så snäll och köpt. Känner mig lagom tjock nu, men aah, det kanske är nyttigt för mig att bryta på reglerna ibland.

Ska ju trots allt springa Lilla Göteborgsvarvet på söndag, mihi. ;P Måste ju ladda upp förfan! Yeye.
Ikväll blir det deeg på hög nivå, massa tv och så. Ska kika runt på lite bloggar nu också =)

image495
Såhär såg jag ut idag!
Bara ben fastän man kanske inte är brunast i stan, men who cares.
Min nya favoritklocka också:

Fredag 16:e Maj

Hej bloggen! Shit nu var det längesen jag skrev igen. Har haft fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp.
My school is killing me. Big time.
Usch, sista slutspurten nu, måste verkligen kämpa på!
Hade excelprov + engelskaprov idag, fick tillbaka engelskan med en gång och det blev MVG =) Yay.
Dessutom fick vi tillbaka våra nationella i engelska, det blev MVG där med! Fick 8,5 i snitt och så hade jag en 10:a på uppsatsen. Wiie.
Dock hade jag 10 i snitt på nians nationella i engelska, men å andra sidan så är ju engelska A-nationella svårare än de i nian.

Jaja, slut på skolsnacket.
Ikväll blir det enbart lugnt för mig. Eventuellt lite plugg också.
Jobbar ju imorgon... Hockey ikväll också =) Tyvärr är den så sent att jag inte kommer kunna kolla klart på den.
Börjar elva, och ska man upp vid sju så.. Men men.

Alldeles strax kommer papi hem och då ska vi upp till farmor och farfar och äta tacos.
Ska bli göttigt, jag är vråååålhungrig!

RSS 2.0