Wohoo

Nu ska jag se på Mia & Klara. Dom damerna e så sköna.. :P Sen tänkte jag faktiskt nana, ska försöka komma i säng rätt tidigt så att jag kan gå upp i tid imon och promenixa. Känner mig helt slö nu när jag är förkyld (i typ fem år) och inte kan röra på mig. USCH. Det gillar vi inte.

Ha en trevlig kväll allihop, godafton. ♥

På gränsen till död

Hej bloggen.
Har inte bloggat på ett tag (öhm, 2 dagar?), beroende på att jag inte varit hemma. Sov hos farmor och farfar fredag till lördag, igår jobbade jag hela dagen, från halv tio till sex, och sedan kom mina underbaringar hem till mig =) Vi åt thai-mat och satt och pratade till tre, då vi slocknade. En sjukt lyckad kväll!

Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp innan mina vänner, och städade klockan halv tio. Känns som jag har börjat bli lite pedant... Klarar inte av att det är stökigt alls. Fick lite smått panik när jag kom ner och såg all disk som fortfarande stod kvar på diskbänken, alla chipssmulor som låg på vardagsrumsmattan etc etc. Men men, det är väl bättre än att det ser ut som en svinstia?
Efter städningen väckte jag tha gang och vi åt lite knäckebröd till frukost, sedan gick jag ut och solade en stund, men såklart så kom ju molnen fram med en gång... =( Så jag stack upp till farmor och farfar igen (mamma och pappa var fortfarande inte hemma), blev serverad lite good mat. Mums var det, goda mackor och farmors köttbullar lite senare till middag. Plus magno sorbet till middag. Jag är inte hungrig längre.


Jag och mina darlings, när vi typ precis hade lärt känna varann.. =)

Fy fan



Att se denna videon fick mig nästan att kräkas upp min frukost. Allvarligt talat, vilka sjuka människor gör sånt här? Och i skolan dessutom. Jag mådde dåligt både fysiskt och psykiskt när jag såg den här videon. Stackars kille, eller han valde ju det antagligen själv, men ändå. Eew, jag mår seriöst fortfarande illa.

Ensam hemma

Ja, det är jag nu. Mamma och pappa har precis åkt iväg, de ska till Danmark över helgen med några kompisar, och min bror stack precis till stan. Han skulle köa för nåt spel.. Nödvändigt, säger jag, gå upp skittidigt för ett sletet spel. Men men. Själv hade jag hoppats på att han skulle köpa Wii Fit (så heter det va?), som är ett spel till Nintendo Wii där man utövar olika aktiviteter typ. Eller, man rör på sig i alla fall . :P


Detta spelet är det, verkar rätt kul ;)

Yeye. För övrigt idag har jag inte mycket planer, skönt. Ska till farmor och farfar vid fyra, äta middag där och sen ska jag och min bror sova där. Om jag lyckas övertala min bror så tjockar vi oss nog med B&J ikväll och ser på nån film (sen när behöver man övertala någon att äta Ben & Jerrys liksom?).
Får se om jag hittar på nåt annat kul idag, men vädret ser ju inte föör lovande ut.. =(

Neeeeej

Vad har hänt?? :O Varken OC eller Gossip Girl finns kvar på alluc.org. :´( Buhuuu! Och jag som inte ens sett säsong 4 på OC än.. =/ Why, whyyyyy?! Okej, lite överreaktion där kanske, men regnig sommar (som det ser ut att bli), då behöver jag OC. Nej, nu klickar jag hem box 2 & 3.


Dag i Borås

Idag var jag i Borås med Greta och hennes mamma. Vi skulle egentligen till "stora" H&M, men det blev ju en liten besvikelse. Det fanns inte! Bara en liten, vanlig H&M-butik, som finns var som helst liksom. Jaja, fick i alla fall med mig ett linne och en kofta hem, från rean på Vero Moda. Vero Moda, som för övrigt typ inte finns här längre..? Rut m. fl har typ ersatt det tror jag. Whatever, vi åt i alla fall en supergod taco-buffé till lunch, hennes mamma bjöd =) Supersnällt.

Nu har jag precis suttit och kollat på "Cesar och hans hundar" på DVD, nån snubbe som "uppfostrar" hundar typ.. ;P Ganska skoj, men jag blev typ rädd för alla hundarna, för dom var sååå aggro. Ska kila ut i köket och hjälpa mamma med middagen nu, sedan ikväll får jag se vad jag hittar på för skoj. Ha det bra så länge.

Systuga

... är vad jag har haft här idag. :P Sytt in 2 par byxor där nere, då dom var för vida, samt sytt en klänning, eller ja.. Inte sytt den från scratch, men jag tog ett linne, samt den ena kjolen jag köpte på 2hand igår och sydde ihop dem. ;) Inte så svårt egentligen. Det har varit en riktigtt slapp dag idag, verkligen, låg ända fram tills halv två och bölade till OC... :P haha. Sån himla weeper är jag verkligen. Men det var slutet på första säsongen när Ryan åker tillbaka "hem" till Chino med Theresa. Usch! Tårarna bara sprutade.

Jaja, nu har jag precis ätit middag, ett stort pitabröd med tomat, paprika, gurka, kyckling, turkisk yoghurt och salsasås. =) Yummie säger jag. Ska strax sticka iväg till Carro som kommit hem från Barcelona, och kolla på film! Ska blir jättekul att träffa henne, var två veckor sedan nu.


Klänningen jag sydde, kjolen köpte jag som sagt igår, överdelen är ett linne jag hade hemma.

Den andra klänningen jag köpte (som egentligen är en kjol).

Köpte ju även ett par pants, men dom ligger i tvätten just nu. Bild kommer en annan dag!


Onsdag

Godmorgon bloggen.
Mulet idag igen ja. Börjar tröttna på detta nu. Idag ska jag i alla fall ta fram symaskinen och så lite, dels fixa till några av plaggen jag köpte på second hand igår, dels fixa några gamla plagg som ligger och skräpar här hemma. Det är roligt att sy! =) Och ännu roligare när man är klar och ser resultatet.

En tråkigt grej. Jag får/kan inte längre gå på LCHF-dieten. =( Tänker inte gå in närmre på varför, men man kan väl säga att det har med min hälsa att göra. Är så jävla pissed, ville verkligen göra detta och jag kände redan på de få dagar jag höll på att det var något för mig. Dessutom att det visade så snabba resultat.. Men men.
Får försöka se det positiva i det, jag kan nu äta vad jag vill igen (går ju ändå inte upp vikt) och som så många andra har påpekat; det är väl det man ska kunna göra när man är ung? Jag är sjutton, och egentligen borde jag inte bry mig ett skit om dieter etc. Så på det sättet är det väl bra antar jag. Ja det finns väl en hel del positivt, behöver inte tänka så mycket på att planera måltider osv. Ja, jag försöker övertyga mig själv om att det här är bra.

Men whenever in the future när jag känner att jag verkligen behöver gå ner i vikt, då är det LCHF-metoden som gäller. Verkligen. Självklart ska jag ändå fortsätta stötta Carro! =) Skitduktig är hon ju.

Bloggtrassel

Åh great, nu har jag fått återställa alla kodmallarna. Hallelujah. Fyfan, jag är verkligen ingen höjdare när det gäller datorer över huvud taget. Hade ju suttit i evigheter och fixat och trixat med den förbannade designen, och så helt plötsligt så fungerade bara halv sidan.. typ. I alla fall för mig. Gick inte att se kommentar-, arkiv- eller kategorisidorna över huvud taget. Jaa, så nu får jag börja om från scratch. Tills jag hittar någon som vill ge mig en hjälpande hand. Någon?

Jaja, enough med bloggen för idag, tappade suget nu när allt pajade. Mina köp får ni se imorgon, nu är det bädden och OC som gäller! Guten Nacht.


Some shopping

Har varit iväg ända fram tills nu, gått i second hand-affärer med Rebecca. Mucho trevligt. =) Nu är jag dock väldigt trött. Vi hann typ bara med tre stycken affärer, egentligen hade vi planerat att gå till... hm, femton? :P Haha, njaee, kanske inte, men några fler i alla fall. Men, dåligt lokalsinne som vi har, fick vi spendera en hel del tid med att stadsvandra. Se oss omkring i vår fina stad.. För clever as we are hade vi bara skrivit ner adresserna, inte någon liten ledtråd till vart i stan en adressen låg. Alltså, Magasinsgatan 15, jaha vart fan ligger den? Är vi i rätt del av staden? Är vi på väg åt rätt håll? Är vi i rätt stad?? Haha. Så, som sagt, vi hann med tre stycken affärer, och jag fick med mig fyra köp hem. Riktigt nöjd är jag. En jättefin röd kjol (som jag ska ha som klänning), en rosa kjol (också den ska bli klänning), ett par råcoola blommiga byxor (haha) samt en svart skinnväska. Allt för ynka 205 kronor. Wiie.

Lägger in bilder på allting sen tänkte jag. Provae även lite coola glasses, då jag är en riktigt glasögon-wannabe. Eller aah. Snarare, glasögonbärare-wannabe. Har alltid velat ha glasögon, alltså såna där coola nördglasögon. Men ack nej, tyvärr har jag inte synfel. Såg inte ett piss i dom, fick be Rebecca ta ett kort på mig för att jag ens skulle kunna se hur jag såg ut i dom. Då är det illa.

Resten av dagens planer är: inga. Ska i alla fall se på Allsång på Skansen sen, höhöö. Sommarfeeling på hög nivå. Sen kanske det blir en promenad också, om jag orkar efter min oh så ansträngande stadsvandring..


Nice brills, huh? ;)



 


Godmorgon,

vaknade för en stund sedan, blev lite less när jag kollade ut genom fönstret och såg att det är mulet idag IGEN. Usch. Men men, på ett sätt var det bra, för då kan jag och Rebecca åka in till stan utan att ha dåligt samvete för att vi missar att ligga på playan.. ;) Hoppas verkligen att det blir några fina vintage-fynd idag!

Skriver igen när jag är hemma...

Lite nytt

Sådär,
har i alla fall börjat med design-ändringen lite..


Det går sakta men säkert kan man säga! ;) Haha. Jag är ingen hacker direkt. Alltså inte så haj på datorer. Men men, jag gör så gott jag kan, och det går rätt bra med hjälp av den här killens fantastiska sida! You are my rock.

Min blogg ser fortfarande ut som crap, men jag ska nog få ordning på den så småningom. Hoppas jag i alla fall. Headern behöver jag nog dock hjälp med, då jag ej är ägare av PS. Jaja, whatever.

Nu bär det av till Rebecca, vi ska glo på Vänner =) Ett bra tag sen jag gjorde det nu, har sett på OC ett tag. Ska bli trevligt, tror jag sover där också. Ha det så bra, kanske bloggar mer ikväll, annars blir det imorgon!


Jag och Rebecca.

Smögen, slappis & second hand

Nu ligger jag och Rebecca utslagna på mitt golv. Jag har datorn (som ni kanske förstår, haha) och hon har min nya Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag. Blev positivt överraskad, då jag trodde att min prenumeration var över. Men icke. Vet faktiskt inte om jag ska förnya den, tycker rätt bra om tidningen, men funderar på att köpa en prenumeration på Cosmopolitan istället.

Åh. Blev så jäkla sugen på en sista-minuten-resa när jag såg Kenza´s blogg idag. Och Kato Stalos/Agia Marina av alla ställen! Älskar det stället. Har varit där tre gånger och ska tillbaka till Kreta även i sommar, om än inte riktigt till samma ställe. Denna gången blir det Platanias, men det är typ gångavstånd (om man är hurtig, hoho). I och för sig ska jag ju då en vecka utomlands, samt har varit en vecka i Spanien, men Kreta är inte förrän 14e augusti. Så långt kvar! Hade jag bara haft pengar hade jag åkt på direkten. Var inne och kollade upp sista-minuten-resor förut, men tyckte inte alls att dom var billiga.. Typ 2-3000. Plus fickpengar, det blir för mycket. =(

Idag har i alla fall jag och Rebecca varit ute på långpromenad med Elsa, efter det åt vi lunch, och nu har vi bara degat. Kollat runt på internet efter boenden i Smögen, vi funderar nämligen på att åka dit någon gång snart. Carro ska också följa med då =) Vi kollade också upp adresser till i stort sett alla second hand-affärer i hela Göteborg. Haha. Imorgon ska vi nämligen bege oss ut på en liten (läs: stor) vintage-shopping-tour. Höhö. ;) Har i princip aldrig handlat second hand, förutom ett par jeans på Myrorna för femhundra år sedan så det ska bli kul!

Nu tänkte jag försöka fixa lite med min design. Är såå trött på den...


TRÅK

Jag blir allvarligt talat deprimerad när det är sånt här väder på sommarlovet. Känns som att dagarna bara flyger förbi, och man får ingenting gjort. Någon som känner igen sig? Jag menar, vad fan ska man göra när det är mulet, mulet och återigen mulet, och stup i kvarten kommer det en regnskur som inte är utav denna värld. Jobbigt. Ligga på stranden? Nej. Glida omkring i stan, eller glassa på en uteservering? Nej. Lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet? Låter lockande.

Nej, nu ska jag i alla fall ta mig i kragen. Hade jag varit frisk hade jag stuckit till gymmet, tror inte att jag har satt min fot där på ca en månad. Men nu får det bli långpromenad med Elsa istället. See you.

Bronzingpuder


Detta köpte jag också igår, ett somrigt bronzingpuder, också det från H&M.
Har 3 olika nyanser som blandas, ljusrosa, aprikos & ljusbrunt.

Hann inte lägga in denna bilden igår när det började blixtra. :P

Shopping

Gick i lite affärer idag efter jobbet. Hittade tyvärr inga kläder, var verkligen inte på humör för att prova. Däremot fick jag med mig lite smink hem.


Läppglans från H&M, med doft av papaya. (är nästan värt att köpas enbart för doften..)

Mascara från Lancome. (deras mascaror är top notch)

Lipgloss från Isadora. (29:- på rea, fin färg, varför inte?)

Ögonskugga från Loréal. (älskar verkligen denna färgen!)

Ops, nu börjar det visst blixtra, måsye stänga av datorn!
Ciao!

God lunch/middag


En "rätt" jag gjort ett flertal ggr sedan jag började med LCHF.
En halv sejfilé, invirad i bacon. På den har jag hällt lite kallpressad rapsolja, samt lite pressad citron.
På detta lägger jag creme fraiche, fetaost och broccoli.
(har varierat med vanligt ost, samt Babybel)
Detta läggs bara på att bakplåtspapper, vecklas ihop till ett litet paket, och sedan in i micron. 4 min på näst högsta effekt. Klart!
observera att bilden ovanför är tagen innan paketet gjordes klart i micron.

Rain

Bestämde mig för att trots allt inte lösenordsskydda bloggen. Kändes för tråkigt liksom. Men jag får se, kanske måste jag ändå göra det lite längre fram.

I alla fall. Har inte bloggat på några dagar, men midsommar var i alla fall lugn och skön. Inget party för min del, däremot var det partaj hemma hos Ida i torsdags för att fira att hon fyllt år. Grymt roligt =) Snyggingarna Lars och Elir kom dit så man fick träffa dom för första gången. ^^ Mihi. Så i fredags var jag grymt sliten och trött och var därför hemma på midsommaraftons kväll. Skulle dessutom upp och jobba på lördagen...

Jobbade alltså igår, samt idag, gött att få in lite pengar i alla fall. Dessutom finns det ju ändå inget att göra i regnet :(
Usch, både fredag och lördag blev rätt så svullo vill jag lova, men idag har jag kört på med LCHF igen :) Åt iofs bara LCHF-mat igår, men det blev väldigt mycket gottigt som slank ner också. Men men, en svullo-dag måste man få ha, annars är det svårt att palla veckans andra dagar.
Jag älskar verkligen LCHF redan, mår grymt bra av det, känner att min mage bara älskar det. Haha :P Faktiskt sant. Plus att man aldrig blir sådär äckligt mätt, utan precis lagom. Det som skulle sitta fint nu var om min förbannade förkylning kunde försvinna.. Har fått stå ut med den i ca två veckor nu, och jag orkar inte kraxa mer.

Nu ska vi se på Bourne Ultimatum, senare ska jag försöka lägga in lite bilder jag tagit de senaste dagarna! Plus på grejorna jag shoppade förut. Later.

Lösenordsskyddad

Kommer att lösenordsskydda bloggen på söndag igen. Anledningen till att jag hävde "spärren" nu var att jag förstod att vissa ändå ville läsa, och dessa ska få chansen att få anv. namn och lösen.

Vill du läsa, skicka ett mail till [email protected].

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Wiie

Äntligen hemma från en lång (?) dag på jobbet. Fick även testa hur det var att ha med sig matlåda idag.. En ny upplevelse! Innan har jag bara köpt smörgås och frukt i lunchrummet på rasten, men smörgås och frukt= kolhydrater, alltså stoooort nej. Åh, det är svårt att vänja sig av med frukten... Men men, det går!

Och en annan grej, var faktiskt tvungen att väga mig idag, hihi, bara för att seee om det fungerar liksom. Även om jag faktiskt gör det här för många andra anledningar också (till exempel min mage). Och jag har redan tappat ett kilo! My gaad, trodde inte det var så effektivt :O Dessutom är faktiskt maten riktigt god, åt en ganska så fettdrypande omelett nyss med bacon och tomat. Till det tog jag lite turkisk yoghurt med fetthalten 10%. Mums filibabba säger jag!

Nu ska jag iväg på kalas till min lilla kusin. Hm, lilla? Hon fyller faktiskt 11. Anyway, ska försöka hålla mig från godsakerna, eller vänta, finns det tårta utan carbs? 8) Höhö... Nej men allvarligt, jag står mig på min omelett! (Y):D

Lägger upp kvällen outfit senare, dagens är inte så intressant. (=mina jobbkläder..)

Bra koll?

Just det... fotbollen var visst imorgon. :P

Åååh

Fyfan vad jag hatar blogg.se. Eller publishme.se, eller vad i helskotta det nu heter. Skulle ändra lite i kodmallen, och ja då pajades hela raden till vänster med kategorier och sånt. Gaaaah. Och okej, jag erkänner jag är inte den mest tekniska människan i världen, men .... Suck!

Hoppas nu verkligen att Maddiie kan hjälpa mig att få ordning på hela min design! =)

Jag ger upp, nu blir det fotboll.

Handlat

Sådär, nu har jag varit och handlat för första gången själv. Eller någon gång har jag väl säkert handlat ensam, men inte så värst många.. Kanske dags att lära sig? I alla fall så köpte jag lite smått och gott, krossade linfrön, fryst sejfilé, kallpressad rapsolja, citron och turkisk yoghurt. Den yoghurten är så stört god, särskilt med typ jordgubbar i.

Har flyttat tillbaka helt till denna bloggen nu, gjorde en annan blogg för att skriva om mitt (och Carro´s) LCHF-projekt. Men det blev lite bökigt att ha två... Har kopierat över de inläggen jag hann skriva, över till denna bloggen, men ett har stannat kvar och vill inte riktigt hänga med. Får försöka fixa det!

Annars ikväll, ska jag se på fotbollen. Första matchen som jag kan se =) För en vecka sedan satt jag på planet från Spanien, och i lördags hade min farbror 50-årsfest. Så det ska bli grymt kul! Måste passa på att måla om mina naglar också, målade på fransk manikyr häromdagen, men den börjar spricka lite i kanterna.


Den här bilden tog jag igår, kanske inte syns så jättebra, men men.
Försök att bortse från mina osnygga fingrar ;P

Solat!

Har varit ute och solat nu, råkade visst somna i solen, höhö. Läste även ut "Systrar i Jeans, Fjärde Sommaren", buhuuu, sista boken! Tycker faktiskt att dom är riktigt bra, även om dom kanske är riktade till ynge personer..?

Anyway, åt en liten lunch/mellanmål förut! Lite svårt att veta vad man ska äta såhär i början, och har inte hunnit handla hem allting heller. Men jag åt i alla fall en skvätt naturell yoghurt (3% fett), ca 2 msk keso (4% fett), ca ½ dl upptinade frusna hallon och några jordgubbar. Vet att jordgubbar och hallon är lite no-no, men hallon stod faktiskt med som tips på frukost i min bok, så jag går efter det! =) Till det åt jag även 2 små Babybell-ostar. Mättar verkligen galet bra med fett :S Är fortfarande mätt liksom...

Pratade med Carro och även hon sa att hennes frukost hade mättat grymt bra! Sedan ska jag nog åka iväg och handla lite grejer som är bra att ha hemma, bland annat en liten spann med turiksk yoghurt! Är väl ca 10 % fett i den, och i vanliga fall hade jag lagt benen på ryggen och SPRUNGIT, men nu vet jag bättre mohah! ;)



Hett tips till er som precis börjar med LCHF (som jag själv haha :P): När ni kollar innehållet på en vara i affären, kolla NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM! På kolhydraterna ska det vara MINDRE än 5 gram. Så här n en måttstock för vad ni kan och inte kan äta. :D

LCHF

Solen skiner och här sitter jag.
Usch usch, tycker alltid illa om mig själv när jag degar vid datorn samtidigt som det är fint väder ute... Men men, det händer faktiskt inte för ofta. Anledningen till att jag gör det nu är att jag kollar runt massa sidor med LCHF-kost på nätet. Köpte boken "Bli smal och frisk med LCHF" av Lars Erik Litsfeldt idag. Grymt bra bok!

Ska börja äta enlig det sättet nu. Vet att jag egentligen inte behöver gå ner i vikt, och det är inte heller bara därför som jag ska börja med denna kosten. Den har massa andra positiva effekter, t. ex får man ett stabilare humör, den är bra för acne, och även för hyn överlag. Dessutom verkar det som att den är bra för magen, och jag som länge har haft problem med uppblåst och värkande mage tycker detta verkar utmärkt! I stora drag går det hela ut på att skippa kolhydraterna (pasta, ris, potatis, bröd, allt sånt!) och istället äta mycket fett! Visst låter det konstigt? Men tydligen kan man äta mycket av feta saker som creme fraiche, bacon, grädde, andra feta såser mm mm. Jag tyckte det lät skitkonsigt i början, var grymt skeptisk, liksom "Det här kan inte vara hälsosamt!" Men jag har redan börjat läsa boken (har dock bara kommit ca 30 sidor), men är redan övertygad om att detta är ett jättebra sätt att äta på. Let´s see how it works. :P


Min nya Bibel! (skääämtar..)

Raindrops

Har regnat hela natten. Och det regnar fortfarande. Usch. Vad är det här? Det är ju sommarlov! Åhh. Jaja, just nu sitter jag i alla fall och har precis ätit frukost, tittar på Morrongänget, just det GÄNGET. Så dåligt, nåt knas mellan deras radio-del och Tv-delen, så de får inte längre heta Morrongänget. Helt kasst.

Om drygt en timma ska jag åka till Frölunda Torg med mami, mormor och bror. Får se om jag hittar något att tröstshoppa för att regnet öser ner. Fast... nu håller det upp! =) Wiie. Jaja, lite shopping blir det nog i alla fall. Ska även se om jag hittar någon bok om LCHF-kost. Tycker det verkar superbra, men det är svårt att veta exakt vad det är man får och inte får äta.

Åh, jag har så sjukt ont i mina hälar, skoskav utav helvete! Dansade kanske lite för mycket i lördags.. Hörs!


Jag, Ida, Tess

Jaa, jag älskar listor.

Vad är klockan just nu? 10.46
När gick du upp ur sängen i morse? 08.35
Vad har du ätit idag? Frukost
Vad har du på dig just nu? Pyjamas
Har du städat på ditt rum? Yeeah, igår! :D
Dagens händelser? Sola, gå ut med min hårboll, 50-årsfest ikväll
Vad gjorde du igår? Degade hela dagen, träffade Carro och Greta på kvällen
Vilken film såg du senast? Juno
Den bästa filmen? Die Hard
Hur många fingrar har du? 10
Flyter golfbollar? Öh.. Nej?
Var är du just nu? I vardagsummet
Är det någon annan i rummet? Min hund
Hur många signaler innan du svarar? Beror på hur långt ifrån telefonen jag är
Skiter du ibland i att svara? Händer väl..
Har du en bokhylla? Ja
Om ja, vad har du i den? Öhm, böcker?
Vilken årstid är bäst? Sommaren
Vilken dag är bäst? Lördag
Vad händer i sommar? Sola & bada, träffa kompisar, resa, festa, ha kul!
Vad såg du senast på tv? Fotboll
Favorit program? Har inget speciellt
Vad köpte du senast? En bok..
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? Hm, nej. Sparar till Kreta.
Veckans roligaste: Kommer inte ihåg.
Veckans tråkigaste: Minns inte sånt.
Veckans dummaste: Men..!
Ris, pasta eller potatis? Helst ingen av dom.
Hus eller lägenhet? Hus.
Vara ihop eller singel? Singel just för tillfället.
Skid- eller solsemester? Gaah, kan inte välja. men det blir nog sol.
Dusch eller badkar? Dusch
Pussar eller kramar? Pussar
Vill du ha en snigel på ögat? Ja tack, gärna.
Tom Cruise är? Ful och elak.
Vem är den bästa rapparen? Hm. Vet ej.
Tycker du det är skoj att svara på frågor? Ja förfan, jag älskar sånt här.
Hur mår du? Bra, förutom att jag är förkyld.
Vad är klockan nu? 10.56
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 5 min.


Är jag en festprisse?

På fyllan har jag..

(x) Däckat
( ) Spytt
( ) Vaknat hos en främling
(x) Tappat bort mobilen - men hittade den igen
(x) Haft minnesluckor
(x) Tagit emot alkohol från en främling
(x) Liftat - det var dock ingen som stannade
(x) Dansat på ett bord
(  ) Strippat
(  ) Bråkat med polisen
(x) Kissat utomhus
(x) Tappat skorna
( ) Åkt ambulans
( ) Varit i slagsmål
( ) Varit otrogen
(x) Kysst en av person med samma kön
(  ) Haft sex med en person med samma kön
(x) Varit inne på krogen
(x) Varit inne på krogen och varit under 18
( ) Åkt in i fyllecell
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Hickat
( ) Kört ölspelet
( ) Somnat utomhus
( ) Nakenbadat
( ) Tappat trosorna/kalsongerna
(x) Ljugit för dina föräldrar
(x) Sagt en hemlis
(x) Festat utomlands
( ) Vaknat upp på annan ort
( ) Blivit målad i ansiktet
( ) Målat nån i ansiktet
(x) Festat fram till morgonen
( ) Sovit i tält
(x) Gjort sönder någonting
(x) Busringt
( ) Spytt i en bar
( ) Tappat alla dina pengar
(x) Åkt taxi
(x) Sett ett slagsmål
( ) Förstört en fest
( ) Druckit med en familjemedlem
(x) Rökt
( ) Snusat
( ) Rökt cigarr
( ) Hoppat från en balkong
( ) Velat dö
( ) Tagit medicin tillsammans med alkohol
(x) Slängt en glasflaska i marken
(x) Blivit ovän med någon
( ) Ramlat i vatten
( ) Varit på en festival
(x) Sluddrat
(x) Somnat i ett badkar
(x) Raggat
(x) Blivit uppraggad
(x) Sjungit högt
(x) Rakat bort allt hår - på benen..
( ) Kört bil
(x) Snubblat
( ) Dragit ner byxorna för att visa rumpan
(x) Visat brösten
(x) Träffat roliga människor
(x) Beställt mat
( ) Sovit på en parkbänk
( ) Festat själv
( ) Snattat alkohol
( ) Sovit i en trappuppgång
( ) Varit med om en bilolycka
( ) Sett någon dö
(x) Gråtit
(x) Skrattat

Totalt: 35

0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?
20-60 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA FEL!
60-74 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN

Kåre 50 år

Ikväll blir det fest! Höhö. Dock kanske inte just den typen av fest man är van vid. Nej, 50-årsfest nämligen.. Men jag tror det blir kul, några av mina kompisar ska vara där och servera så jag lär ju hänga med dom. Dessutom är det rätt mycket annat chill folk där. Ska ha på mig min nya klänning som jag köpte i Spanien. Den e vit med blåa små blommor. Typ. Lägger antagligen in en bild sen. Så länge kan ni få en bild från förrförra veckan när jag var på student.

 

Godmorgon,

har precis ätit frukost med la familia, och nu sitter jag här och läser igenom mina favoritbloggar. Dom har blivit rätt många nu faktiskt... Shit, vilken blogg-nörd jag är! För ett år sedan visste jag knappt vad en blogg var. Allvarligt. Det var även för snart ett år sedan som jag startade baramatilda-bloggen. Längesen.

Galet mycket som hänt på året som gått egentligen. Och bloggen har också förändrats. Har ju inte skrivit något i den på skitlänge, inte på hela våren. Och kanske blir det inte så jättemycket i sommar heller, men jag hoppas! För det är skitkul att blogga =) Det är det faktiskt. Kanske i och för sig för att jag är en sån major skriv-tönt. Har alltid vart sån i skolan och så, skrivit skrivit skrivit. Noveller, texter, dikter, allt. Så bloggen är ju typ perfekt, som ett forum där jag kan skriva asset av mig utan att någon gnäller. Sen om ingen läser, det är lite shit the same faktiskt.

Från och med nu kommer det bli lite alt möjligt här i bloggen. Olika texter, lite om mode och smink, kanske nån dagens outfit, lite musik. Jaa.



Två bilder från resan

RSS 2.0