Typ rätt snygga


Home again

Hej bloggen :)

Har inte blivit något bloggande på ett bra tag nu, vilket har sin förklaring i att jag har varit i Turkiet i en vecka och innan dess hade jag inte någon direkt lust att blogga.
Turkiet var helt fantastiskt härligt, som vanligt vill jag bara tillbaka, och nu tror jag fasen att jag har gått in i en lättare höstdepression. Har verkligen ingen lust till någonting, och så fort jag tittar på klockan tänker jag typ "åh, nu är klockan halv ett i Turkiet, nu skulle vi gått till lunch-buffén..". Suck.

I alla fall, vi bodde på ett hotell som hette Club Dem Spa & Resort, helt galet nice verkligen. Stort hotellområde med tre pooler, vattenrutschkanor, tennisplan, mini-golf, lekplats, spa-anläggning och tre restauranger. Vi bodde i jättefina, STORA rum (jag och min bror bodde i ett rum och mamma och pappa i ett), det var två dubbelsängar och en enkelsäng i varje lägenhet så då kan nu ju tänka er.. Det var som bungalows fast med fyra våningar, alldeles nybyggda och jättefina. :) Eftersom vi hade all inclusive så var det mat ungefär HELA tiden. Frukost mellan 07.30-09.30, sen frukost mellan 09.30-10.30, lunch mellan 12.00-16.00, snackbar mellan 12.00-14.00, middag mellan 19.30-22.30 och kvällsbuffé mellan 23.00-24.00. Och juste, sen var det fri glass mellan 14.30-15.30 och kakbuffé mellan 13.00-14.00. Puh, mycket föda det där. Men gott varé!
Vi var alla (till och med pappa) väldigt nöjda, så förhoppningsvis blir det en resa till samma hotell nästa år!

Aussie!

Brisbane
Whitsunday Islands Pictures, Australia
Airlie Beach
Fraser Island
Magnetic Island
Sufers Paradise
Byron Bay

Good day

Hej vänner.


Precis hemkommen från stan där jag varit sedan klockan tolv i förmiddags. Först blev det en fika med mitt MICKO på Café Vanilj i Vasa, där vi pratade igenom våra reseplaner ordentligt. Kändes helt surrealistiskt att sitta där allihop tillsammans, eftersom vi aldrig får till en dag/tid/plats då alla kan. Men idag fixade vi det, och efter ett tag gick vi över gatan till Kilroy där vi äntligen bokade biljetter för att komma iväg i vinter! :) Så nu är jag många tusen fattigare, men en biljett till Sydney och en biljett från Bangkok rikare. Får nu bara de två resterande medlemmarna av gänget bokat på måndag så är jag så glad.

Blev även väldigt glad för att saker och ting verkar klarna angående Norge, även om det tyvärr inte gäller mig själv längre :(. Känns supertråkigt för jag VILL verkligen iväg, men just nu känns det helt hopplöst, men oavsett så är jag superglad för mina fina vänners skull, ni kommer att få en sån upplevelseeeeee!!
*avundsjukochgladpåsammagång*

När vi sagt hejdå mötte jag upp Jimmy och vi gick till Mixit eftersom min mage började kurra väldigt mycket och högt, och vem sitter där inne om inte Ellinor? Riktig lyx att få träffa min goding två gånger på en dag, när vi knappt setts alls de senaste veckorna. Vi tog varsin sallad och slog oss ner på uteserveringen allihop. Mycket trevligt :)

By night

Hej på er,

ligger i min säng och mina ben håller på att stekas sönder av min dator som inte är gjord för att ligga på ett duntäcke. Fläkten funkar inte då. Jahopp, dagen idag har sett ut som följande: vaknade vid strax innan nio, åt lite frulle, brummade iväg till gymmet (älskar när jag har bil för då slipper jag cykla - även om jag älskar min cykel - till gymmet, bara för att vara trött i benen när jag kommer dit och sedan springa ännu mer, cykla hem igen, duscha, chilla på't och sedan cykla tillbaka till work igen.. suck. jobbigt), åkte hem och duschade och åkte sedan in till stan och mötte upp Oliv. Blev en sväng in till Kilroy som väl inte gav sådär väldigt mycket, att boka en resa är en väldigt lång och utdragen process har jag fått lära mig! :) Åkte sedan direkt till jobbet, bara ett fem-timmars-pass idag så det var rätt skönt, hem och kolla på Biggest Loser Sverige, vilket var något av det deppigaste jag sett typ, dom grät KONSTANT i slutet. Herre. Sedan blev det telefonsnackis läänge med Ida. Jag hoppas att allt löser sig denna veckan, då blir jag glaaad.

Nu ska jag lyssna på lite go musik och sedan nana kudden. Godnatt ♥


Blurr

Ligger i min säng nu och funderar på om jag ska lyssna på lite musik eller kolla lite OTH. Svårt val, jag har så himla mycket bra musik att lyssna på nu, men det var längesen jag såg på OTH. Dessa i-landsproblem...

Jobbade mellan 8-15 idag, goaste tiden måste jag säga eftersom den går hyfsat snabbt och man har hela eftermiddagen och kvällen fri. Ida kom in strax innan nio på väg till jobbet, sånt blir man glad av. :) Galet lugn dag med nästan inga kunder (okrydd), så jag kände mig rätt seg när jag slutade, men sprang ändå upp en trappa till gymmet och tränade i en timma. Cyklade sedan hem i solskenet, och det var riktigt riktigt härligt ute. Imorse däremot hade jag både dunväst och halsduk, riktigt höstkallt.

Fick ett besked idag också som var både positivt och negativt, och fick reda på ytterligare en sak som inte alls var rolig. Blir till att fundera lite på dessa bägge saker innan jag somnar ikväll. Godnatt. ♥

 


Bild från Karins 25-årsfest i somras. Var är du brännan?


RSS 2.0