Alltid Friends

Har kollat på Bonde söker fru, Stå upp och Centralskolan! Blev GRYMT besviken på Centralskolan, trodde det skulle vara ett "riktigt" program, inte en femminuters preview... =( Mycket tråkigt, för som ni vet så älskar jag ju Filippa Bark =) Skulle vilja se mer av henne. Stå upp var däremot rätt kul faktiskt. För er som inte såg det så är det en form av comedy show, där en kille leder programmet, han står på scenen och berättar en historia som någon i publiken har råkat ut för (på ett lite mer standup-sätt=P) och när den personen det handlar om känner igen sig ska han/hon ställa sig upp. Kanske inte världens bästa program, men jag skrattade rätt mycket ändå. Visserligen är jag rätt lättroad, och har världens barnsligaste och sjukaste humor så... Skrattade typ i en kvart när han berättade om en snubbe som ätit fyra ägg till frukost och sedan bajsat på sig på cykeln på väg till jobbet! =D Hahaha =P Så jäkla barnsligt, men ack så kul. Yes, jag tycker fortfarande kiss och bajs är kul. =)

Anyway, nu tänkte jag gå och lägga mig och kolla Vänner (ovanligt? hehe).
Skulle göra vad som helst för att de skulle spela in nya avsnitt av Friends. =( För nåt år sen så pratades det ju om att det skulle bli en Friends-film, men det blev visst inget av det...


Skrattar ihjäl mig varje gång jag hör Phoebes skrik där på flygplatsen =P "Raaacheeeeeeeel!" Hoho ;)

Sov gott och dröm sött
Puss <3

Gamla bilder

Har inte så mycket att göra för tillfället, därför började jag gå igenom gamla bilder =) Eller ja, gamla och gamla, men inte nya i alla fall =P Tänkte visa några...

image287
Balen i nian. Outfiten består av min egendesignade klänning, guldig kuvertväska och guldsjal =)


I somras. Jag och skrutten leker i trädgården =)

image289
En grymt tråkig hemma-hela-dagen-har-inget-annat-för-mig-än-att-ta-kort-på-mig-själv-bild. ;)


I somras på Marstrand. Osminkad och vacker, jag leker en av tre delar i bilden med aporna. Döv, Blind och Stum. =P


Underbara Kreta. Lässtund på morgonen =P

Kanske inte överdrivet intressanta bilder, men de väcker minnen hos mig (kanske inte den där hemma-bilden, den tog jag mest med för att visa hur tråkig jag är när jag är hemma =P). Jag älskar gamla bilder, så himla kul att ha och ta fram och kolla på ibland.

Nu ska jag pallra mig ner, och se på Bonde söker fru, moha =P
Trevlig kväll <3



Home!

Heeey. =D

Nu är jag hemma från lågprisernas land, Gekås! Woho, va där var mycket folk. Mamma. Maybe att det inte var bästa idéen att åka dit mitt på lovet, när typ alla andra i hela Sverige tänker samma tanke som en själv, men wtf. Det var roligt i alla fall och jag hittade faktiskt en hel del bra grejor =) Inte så jättemycket till mig själv faktiskt =( men desto mer julklappar! =D Skitbra! Jag som redan har börjat få lite julstresspanikångest, vill gärna komma igång med julklappshandlandet i tid. Har hänt flera gånger att jag drömt mardrömmar som ser ut typ såhär: det är julaftons eftermiddag, vi ska precis dela ut julklapparna, när jag inser att jag har glömt att handla julklappar =S Har inte en enda. Varför förföljer dessa drömmar mig? Haha ;) Skumt. I alla fall, köpte ett par jättesöta snapsglas med tomtar på till farmor och farfar, och även en sak till mormor och morfar, vad kan jag inte skriva här =P Dom har nämligen precis skaffat bredband, och som jag sa häromdagen så har min bror visat mormor min blogg så det kan hända att hon tittar in här igen.. =) Köpte även julklappar till mamma, pappa och G. Är såklart inte klar med alla, men det känns skönt att ha kommit igång och köpt några =) Jag älskar verkligen att köpa julklappar, helt sjukt vad jag tycker det är kul! Typ att fundera ut vad personen kan tänkas vilja ha, sedan hitta den perfekta saken, slå in den i fint papper med fina snören och fin ettikett och sedan vänta på att få se personens reaktion när hon/han öppnar den. =P Låter jag nördig? Tänkte väl det.. ;) Men sån är jag =P Köpte även jättefina "hängande ettiketter" alltså julklappsettiketter som hänger i ett guldsnöre som man fäster på paketet. Dom var guldiga och hade typ änglar på.

Till mig själv köpte jag lite smått och gott. Bland annat ett par skinnhandskar (jag älskar dom!), ett par andra mysiga tumvantar, en stickad lång tröja, en kortärmad grå tunikatröja (vet inte vad man kallar det haha=P), bodylotion och en del annat. Just det, fick tag i lite underkläder också, helt sjukt billigt. Hittade spetstrosor i hipstermodell för tjugo kronor styck! =O Whooa. Och andra trosor för 16:-/st. Man blir ju nästan mörkrädd. Allt som allt gick det på runt 700:-, hur billigt som helst med tanke på att jag för det fick julklappar, fars dags present (just det, fars dag är om några veckor, glöm inte det =P) och grejer till mig själv. Jag är glaad =)

Tänkte lägga ut lite bilder på sakerna imorgon. Just nu är jag astrött, ligger här helt utslagen i min säng med laptopen i knäet =P Haha. Vad har ni gjort idag?

Dagens tips =P

Tänkte slänga in ett litet tips innan jag åker. Eller aa, så mycket till tips är det kanske inte, men wtf. Det är i alla fall en sak som jag har börjat tänka på nu när höstrusket kommer allt närmre =P och man bara vill tillbaka till sommarens glada dagar. Sätt en blomma, rosett eller något annat fint i håret. Det piffar definitivt upp, och kan lyfta en annars tråkig outift. Jag hade en ros i håret igår och fick mycket beröm för den =) Inte är det särskilt svårt/dyrt heller.



Ha en bra dag nu folks!
Kramar <3

Onsdag

Morniing!

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag =) Vaknade iofs ganska tidigt, typ halv nio, men men. Var utvilad i alla fall =P Har slängt i mig lite frukost, citronyoghurt och osötad müsli med kanel och frukt typ. Inte så hungrig. Ser faktiskt fram emot att åka till Ullared =) Haha, ska bli kul att se vad de har för skit där =P Ha ju iofs varit där förut, men det var ett tag sen sist och de har aldrig samma saker... Som jag sa igår så ska jag först och främst kolla efter julklappar. Skulle vara jätteskönt om jag kunde pricka av några namn på listan ;) Sedan underkläder, strumpbyxor och knästrumpor till mig själv. Och om jag hittar något annat.

Hur ser er dag ut? Göra något roligt? Skriv gärna ner en liten rad i kommentarerna isf, är alltid kul att ha fått lite kommentarer när man kommer hem =) Frivilligt såklart ;)


Kväll med Plus

Sitter här och försöker knåpa ihop en annons till min moped. Jaa, ett jävla tjat om den nu jag vet =P Men förhoppningsvis är den snart gone, jag har fått lite cash och vi är alla nöjda och glada =)
På tv:n är det Plus, gud så skojigt, Sverker Olofsson tar i tu med bovarna på Canal Plus. Såå spännande. Ja, så här sitter jag och roar mig själv medan resten av Sverige ägnar kvällen åt att kolla på DH och Ugly Betty. Gud vad det är synd om mig =( Men wie, nu testar dom schampon! =) Haha. Vilka är bäst tro.? Detta kan jag behöva kolla på, mitt hår är ju som ni vet ett hopplöst fall. Nej, nu måste jag pallra mig fån datorn!

Imorgon blir det Ullared =) Haha, får se hur det blir. Hoppas på några fynd i alla fall. Bloggar nog lite imon innan jag åker.  Ha nu en trevlig kväll =)

Kramar <3

image283
Hittade en ganska gammal blid på mig, bjuder på den.

Dubbel-step =)

Kom hem från träningen för typ tjugo minuter sedan. Gud va roligt det var att träna =) Det är alltid skitbra drag på dubbel-stepen och det var det även idag! Mycket folk också, fullt var det, antagligen beroende på att det är öppet hus nu under lovet. Är det det på alla F&S, någon som vet? Jag var skittaggad och gav allt och lite till, men det kändes ju såklart att jag inte har tränat på ett tag. Känns lite segt i kroppen och så, men det är ju bara normalt, kommer vara tillbaka i normalform i nästa vecka =) På detta passet är det oftast ganska bra musik, eller i alla fall musik med bra tempo så man går igång och som pushar på en. För det tycker jag är en sak som är lite si och så på andra pass. Jättesega, gamla låtar är det ingen som vill träna till. Inte jag i alla fall =P

Jag körde ju mammas moppe till träningen idag, eftersom min inte fungerar med lyset och det. Seriöst, vi har två mopeder i familjen och inte en enda av dem fungerar helt. Jag höll fan på att köra av vägen med mamis moppe =O Styret var jättetrögt och sen började de vobbla fram och tillbaka av sig själv =S Hjälp. Skitläskigt, dröm att jag kör den igen. Hädanefter blir det BUSS till träningen. 


Min moppe =)


Paul Potts - tha man



Jag är inget fan av opera, men hey, den här killen är fan otrolig. Typ en telefonförsäljare, som bara kommer från ingenstans och är helt outstanding. OMG.
Checka juryns ansiktsuttryck när de först ser honom och han säger att han skall sjunga opera. De rynkar pannan, himlar med ögonen och kollar på varandra. De tror att han skämtar med dem. Jag tycker så synd om honom i början när han står där ensam på scenen, men sen blir han så glad när dom talarom för honom hur bra han är. Asså, helt seriöst så är jag MYCKET nära att börja lipa när jag ser sånt här. Så jädrans emotional är jag.
Lyssna, ni har säkert redan hört, men gör det igen. Jag ryser.

En tråkig lista

Vad heter du: Matilda 8)

Var bor du: Askim utanför Göteborg

Trivs du där: Yeez =)

Brukar du läsa horoskop: Nääe!

Har du körkort: Nope, ska börja övningsköra snart =P

Favoritdjur: Hmm. Elsa?

Festar du mycket: Inte särskilt mycket, det händer, men jag tycker bättre om mysiga hemmakvällar

Sprit, cider, vin eller öl: Cider lätt

Brukar du bli för full: Nej
Antal kuddar i sängen: 3

Äger du ett busskort: Yep

Vad åt du till frukost: Havregrynsgröt
Har du haft sex idag: No no

Nästa mål i ditt liv: Ta studenten med grymmebetyg =D

Hur svarar du i mobilen: Halloo!?
Antal timmar sömn inatt: Eh, nio?

Sov du ensam: Ja

Din hobby: Träna, shoppa, umgås med familj och vänner

Vad är det för veckodag?: Dienstag ;P

Vad åt du senast: Salladsbuffé

Vem fick du sms av senast: Hm, kommer inte ihåg?
Vem ringde dig senast: Tess

Godaste ölen du druckit: Dricker inte öl

Vilka hårfärger har du haft: Blond

Vad såg du senast på TV: Vänner

Vad läser du för bok just nu: Faktiskt ingen, brukar alltid läsa annars

Längd: 174 cm

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Blond

Är du kär i någon: Nej

Vad gör du om ett år: Pluggelipluggar
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej jag trivs här

Dricker du: Mm, vatten mest

Vilken parfym använder du: Hm, DKNY - Be Delilcious eller Paris Hilton - nånting, annars ingen.

Vilka skor använder du: Vita tygskor, och stövlar

Dagens klädsel: Jeans från Levi´s och beige tunika från H&M


Skadat hår

Kom att tänka på en grej när jag var inne i stan. Gick och letade efter en bra inpackning eller liknande för mitt hår. Jag har en del självfall i mitt hår och det är dessutom väldigt sprött eller vad man ska säga. Det blir skadat lätt, måste skydda det as hell i solen (jag gör aldrig det, men SKA egentligen göra det), och att använda plattång, locktång eller fön är det inte tal om. Men men, jag har accepterat att mitt hår inte är rakt och det är fine för mig. Grejen är bara den att det blir så förbaskat slitet i topparna. Resten av håret är normalt, men längst ner blir det torrt, risigt och glanslöst =( Inte kul alls. Så nu för typ nån månad sen så testade jag en produkt från Schwarzkopf Gliss. Det var en leave-in creme som man skulle ta i topparna och som förebyggde och reparerade kluvna toppar. Tycker den fungerade väldigt bra, eller jag märkte i alla fall en klar skillnad (min frisör också). Nu är den slut, men istället för att köpa en ny idag så letade jag alltså efter något ännu bättre. Vilket kanske var dumt, vad vet jag. Men jag tänkte att jag kan vänta tills efter imorgon, eftersom jag säkert kommer kunna hitta någon sådan produkt till ett mycket billigare pris där. Tycker Schwarzkopf har väldigt bra produkter så det får nog bli nåt därifrån. Är det någon av er som har liknande hår, och i så fall vet någon bra produkt? Skulle bli jätteglad för tips i så fall =)

image281
På den här bilden syns det SJUKT tydligt, ni ser ju: "övre delen" av håret har liksom mer lyster och glans, ser mer levande ut medan längst ner är håret typ stendött.

Shopping utan pengar

Har precis kommit hem från stan där jag var med mormor =) Faktiskt riktigt trevligt, även om jag inte shoppade något. Har fortfarande ont om pengar eftersom jag köpt så mycket dyra grejer på det senaste... Vi åt i alla fall lunch på ett ställe där de hade skitgod salladsbuffé. Hur gott som helst, med kalkon, rostbiff, kyckling, fetaost, räkor, kräftsallad och maassa grönsaker =) Yummie!

Hittade en superfin tunika på Indiska, men jag fick låta bli att köpa den. Måste verkligen spara mina pengar till att köpa julklappar. Imorgon skall jag iväg till Gekås i Ullared. För er som inte vet vad det är så är det en überstor affär typ, där man kan köpa allt möjligt. Kläder och sånt också, även om dom inte direkt har några kvalitetskläder. Men billigt är det =) Så jag tänkte se om jag kunde hitta kanske lite kläder till mig själv, mest underkläder som jag verkligen är i behov av, och även lite strumpbyxor, knästrumpor och benvärmare. Men mest ska jag hålla utkik efter julklappar. Det är ju perfekt om man kan få tag på massa billiga grejer där =) Då kan man ju dessutom köpa fler julklappar!

Nej, nu ska jag bara lägga mig i soffan och softa, läsa min nya Veckorevyn som damp ner i brevlådan för en sund sedan. Hur ser eran dag ut?

<3

Tisdag

Godmorgon!

Har precis ätit frukost nu med mami, pappa och A. Pappa är ledig på tisdagar och mamma börjar inte förrän senare. Skithärligt väder idag, solen skiner och himlen är blå =) Det gillar vi. Har precis visat mamma lite bloggar, och även min egen. Både mamma och pappa har varit väldigt skeptiska till mitt bloggande, tyckt att jag ägnar för mycket tid åt att sitta vid datorn, och fattar inte riktigt grejen. Har försökt förklara för dem, men det går inte så värst bra =P så därför tänkte jag att det är lika bra att visa dem. Vi gick in på några bloggar som liknar min (för att visa att jag inte är den enda människan i Sverige som bloggar), och de fick också se min blogg. Jag vet inte varför, men jag gillar inte riktigt tanken av att folk jag känner läser min blogg. Det känns skumt på nåt sätt. Kompisar och så är ingen fara, men familj och släkt, nja. Jag vet inte. Min bror vet vad min blogg heter, och min kusin med. Så nu i helgen hade de visat min mormor bloggen =P Wie. Jaja, det är ju rätt löjligt egentligen, för har man en blogg får man ju vara beredd på att vem som helst kan läsa den. Fine.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan klä på mig för att åka till stan med mormor. Ska även passa på att ta ett kort på Mein Moped, nu när det är sol och allting. Har fått för mig att den säljs lättare om det är en fin bild med solsken och så=P Kanske påminner folk om sommarens glada dagar då dom kan glida omkring på en röd, glänsande moppe med FUNGERANDE lyse.

Haha, nu springer Elsa omkring här inne i vardagsrummet och jagar flugor =P Hon är typ bra på det också, det är det som är så kul. Hon hoppar ashögt och lyckas fånga dem. Gross.

Ha det bra, så hörs vi senare
Kramar <3

Godkväll/godnatt

Nu har jag legat och kollat på OC typ hur laange som helst. Har stängt ner nu, bara för att i nästa sekund sätta på tv:n och några Vänner-avsnitt =P Snacka om att jag är elektroniknörd. Jag måste sluta spendera så mkt tid framför datorn/tv:n. Inte bra. Men jag älskar både Vänner och OC, så dem kommer jag aldrig aldrig kunna sluta kolla på. Never ever. Men nu stänger jag i alla fall av datorn för idag. Imorgon blir det som sagt stan med mormor =) Ska bli trevligt.

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna, säga godnatt till elsapälsa och krypa ner under täcket. Det är så härligt med lov för man kan ligga och kolla på tv i evigheter på kvällen om man vill (säger tv-nörden=P). Eller aa man kan ju kolla på dagen också om man vill, men riktigt så addicted är jag inte. ;)

Sov så gott inatt nu, och dröm sött :)
Kram <3

Ingen träning

Nope, det blev ingen träning för mig idag. Ni kan inte ana hur pissed jag är just nu. Jag bestämde mig för att trots allt åka bort till Friskis, ensam. Tänkte att någon stackars krake är det väl säkert där som behöver en partner. Så jag satte mig på min (jävla) kinapuff och började brumma iväg, och vad hände när jag nästan kommit halvvägs? Jo, alla arga hemlängtande, måndagströtta bilister börjar blinka frenetiskt åt mig. Yes, ljuset hade pajat. Så jag förstår ju att dom höll på och blinka som dårar, det var väl knappt att dom såg mig. Men, jag fick en snilleblixt och satte på helljuset. Körde ytterligare 50 meter och vips så började folk blinka igen. Även det hade gått sönder. Jag fick köra in till kanten och ringa mamma, som lät lite tveksam till om jag kunde köra vidare eller ej. Jag själv var mycket stressad (klockan var 19:16, passet började halv). Till slut lämnade mamma över luren till pappa som snabbt klargjorde för mig att om inte ljuset fungerade så kunde jag inte pånågra villkors vis köra vidare. Nejdå, så det var bara att vända om hemåt. På cykelbanan. Håhåjaja, vad de är jobbigt ibland. Nu är jag så jävla trött på moppejäveln att jag inte orkar vara arg. Det har bara varit krångel med den på det senaste. Trots att farfar har varit supersnäll och mekat med den en hel del. Nej, så nu är det riskokare till salu. Någon som vill ha?

image280

Fy!

Åh, nu är jag ARG! Skulle ju tränat ki-box med G kl 19.30, men nej då ringer hon och säger att hon känner sig krasslig och håller på att bli sjuk. Aaah. Okej, hon kan inte hjälpa det, men jag pratade med henne för några timmar sedan och då mådde hon bra. Blir så trött när folk lovar saker och sen inte håller dem. Det kanske verkar löjligt att jag blir arg för en sådan här sak, men jag hade faktiskt sett fram emot det här hela dagen. Har inte fått lov att träna på över tre veckor, och så får jag äntligen det + att det är ki-box, min favorit, och så blir det såhär. Jag lackar ur. Och jag vill helst inte sticka bort själv, gillar inte att slåss med främlingar. Men jag funderar fan på att göra det ändå, känner att jag skulle behöva göra av med lite agressioner nu.  Har fortfarande 15 minuter kvar att bestämma mig på. Ååh, så himla besviken blir jag.

Tihi =P

Jag sa väl igår att jag höll på att göra ett quiz om OC-trivia på Facebook.? Det var så sjukt långt (vet inte om frågorna någonsin tar slut:S) Så jag hann inte göra klart det igår, utan fortsatte med det idag. Nu sitter jag alltså och nördar mig med det =P Känner mig ganska duktig, har just nu 2000 points och har uppnått nivån Enthusiast! Weey =P Man får 10 poäng för varje fråga så fatta vad länge jag har suttit. Jaja, det är kul i alla fall, se vad man kan och inte. Någon som vet nån annan bra sida där det finns quiz? =)

image278
Älska Ryan och Marissa

Filippa Bark

Efter att ha nämnt Filippa Bark i förra inlägget, gick jag in och kollade lite gamla klipp med henne. Sjukt svårt att välja vilket jag skulle publicera, men ni kan ju själva kolla på resten om ni gillar henne =)

Holaa :)

Har precis kommit hem. Jag och mami tog en promenad med Elsa och studsade in hos mormor och morfar på vägen hem. Där blev vi kvar ganska länge, över lunchtid så jag letade fram lite fullkornshavregryn i ett skäp och kokade mig lite gröt ;) Heja mormor som har sånt nyttigt hemma! Vi satt där och pratade ganska länge, sen kom min mormors bror och vi pratade ännu mer. Ämnen vi snackade om var till exempel tv-programmet Mia och Klara, (som jag inte har sett..), tydligen är det askul så jag kanske ska se det nästa gång. Det var mest humorprogram och sånt som kom upp, så vi pratade även om Filippa Bark. Haha =) Hon är såå klockren, jag älskar henne! Kollade alltid på Robins förut när det gick, och där var hon ju med. Måns Selmerröv. Hahaha =P Jag vill gå och se hennes "föreställning" eller vad man säger, Filippa Bark och Döden tror jag det heter. Någon som har sett den?

Nu gör jag typ ingenting, vilket är grymt skönt. Lyssnar på musik då, men det tycker jag inte räknas för det gör jag jämt. Ikväll blir det ki-box på Friskis med G =)=) JAA, JAG FÅR ÄNTLIGEN BÖRJA TRÄNA IGEN! Wiiiiee =P Är överlycklig. Dessutom är det öppet hus på F&S denna veckan, det spelar ju iofs inte mig någon roll eftersom jag redan har kort, men det gör att jag slipper träna ensam =) Har tänkt att dra med mig G hela veckan typ! Mami får nog följa med nån dag också. Hon är ingen träningsmänniska direkt, men jag ska nog få med henne. Om du läser detta mamma: Följ med och träna för bövelen! ;)

Jaja, nog tjatat om det. Ska blir grymt kul med ki-box iaf, jag älskar det. Det är tuffare än de andra kärringjympa-passen, och man är verkligen slut efteråt! Så skönt. Nej, nu ska jag kolla lite bloggar. Hörs senare!

My music

Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, det känner jag. Men whatta heck, jag har ju mycket att göra. Läsa bloggar, fixa lite med min egen blogg, ladda ner musik, fixa nya iTunes, fixa bildprogram (paint suger balle), och ja en massa mer. Mamma dampar loss på mig här snart om jag inte stänger igen fabriken snart, men men. Det blir såhär när man har lov, och dessutom lovat sig själv att inte planera något utan bara chilla. Hela tiden.

Hur som helst så finns det i alla fall sjukt mycket bra musik just nu. För visst är det så att i vissa perioder så känner man bara ge mig ny, bra musik. Eller hur? Och nu har jag en sån jädrans go spelningslista så det är stört =P Så go. Tänkte delge er mina godbitar, haha =P Inte för att det på något sätt är typ bara jag som har hittat dessa låtar, men ändå. Lite tips har aldrig skadat någon. Dessutom får ni en uppfattning om vad jag gillar för musik.

Chris Daughtry - Home
Sugababes -
About you now
White Plains -
Hey there Delilah
Vincent -
Miss Blue
Justin Timberlake feat. Beyónce -
Til the end of time
Axwell & Sebastian Ingrosso feat. Salem al Fakir - It´s true 
(jobbigt långt=P)
P Diddy feat. Keisha Cole - Last Night
Kanye West feat. T - Pain -
Good Life
Britney Spears - Gimme More

Dessutom en annan, kanske lite otippad låt, med tanke på resten av min "lista"; Brucan med Radio Nowhere. Så jävla bra. Matilda ♥ Bruce Springsteen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, min musiksmak är bred.

Godmorgon

Hoppas ni mår bra allihop =) Jag sitter här och äter frulle med mami och brorsan. Vi kollar Vänner =) Asså jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar den serien. Helt sjukt. Ända fram tills för typ ett och ett halvt, två år sedan hade jag inte sett ett enda avsnitt, visste knappt att serien Friends existerade. Sedan lånade mamma alla tio boxarna av en jobbarkompis, och både jag och min bror blev helt fast. Så nu har vi varsin uppsättning av alla tio boxarna =P Nödvändigt? Ja. Min bror är typ snålast i universum, så jag hade aldrig fått se ett anda avsnitt om jag inte hade haft mina egna boxar.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är som gör serien så bra, men alla som har sett ett avsnitt vet nog precis vad jag menar =) Alla sex karaktärerna är så sköna på sitt eget vis, jag kan omöjligt välja en favorit. Jag älskar dem, och det känns som att man är den sjunde vännen.
Det är också grymt svårt att plocka ut ett favoritavsnitt. Jag gillar den när Emma föds, den med Phoebes bröllop, och The Final (sista avsnittet). Men det är så sorgligt med sista avsnittet, jag bölar som satan när lägenheten är helt tom och alla sex lämnar sina nycklar för sista gången. Buhuu

En annan grej som är sjukt rolig är när Phoebe och Mike byter namn. Phoebe till Princess Consuela Bananahammock och Mike till Crap Bag. Haha =P Skrattar ihjäl mig. Kollade precis på avsnittet där Rachel söker jobb hos Gucci, och hon ska möta chefen på lunch. När hon kommer ser hon att hennes nuvarande chef sitter vid bordet intill. Rachel låtsas därför att hon är där för en date, för att inte hennes chef ska få reda på att hon söker annat jobb.

Guccis boss: Must say, you have a very impressing resume.

Rachel: Resume? I wouldn't call my online dating profile a resume!

Guccis boss: Dating profile? I was talking about you job...

Rachel: (singing) lalalalalalala... Whatever happened to just singing for no reason?

Guccis boss: Maybe people found it wierd..? Hrm, so why do you wanna leave Ralph Lauren?

Rachel: What? No I don´t, I love it there!

Guccis boss: But then why are we having this lunch?

Rachel: (whispering) That's my boss!

Guccis boss: What?

Rachel: (whispering) That's my boss!!

Guccis boss: Is that Hugo Boss!?

Haha, garvar ihjäl mig! Skriv gärna en liten rad om vad ni tycker om Vänner =) Gillar ni serien, vem gillar ni bäst, favoritavsnitt osv. Skulle va kul att veta =D

image275

Godnatt!

Nu har jag suttit på msn hur länge som helst, och dessutom gjort världens längsta OC-quiz på Facebook. Hihi =P Jag ägde alla mina friends. Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla Vänner =).

Sov sött, hörs imorgon!
Kramar

Mätt och glad :)

Nu har vi precis käkat, resterna från igår =) Efterrätten var typ ännu godare idag än igår, moha.. =P Så nu är jag mättmättmätt. En riktig kaloribomb den där, men ack så god. . ;) Nu blir det Beckfilm med mami och papi! =) Det tysta skriket, någon som har sett den? Näst sista Beckmovien, nooo =( Vill inte att dom ska ta slut, jag älskar dom filmerna. Och jag älskar Gunvald Larsson =D Så skön är han. Har hört rykten om att han typ försvinner i sista filmen, dör eller nåt!? NEJ! Det hoppas jag verkligen inte. Han är ju den som gör hela filmen. Ja, det återstår att se.

En grej som är så himla skönt idag, är att i vanliga fall på söndagar har jag värsta ångest. Eller aa, inte ångest, men ni vet, helgen är slut och man vet att man ska till skolan imon. Men inte idag! Näe, för det är en helv veckas lov nu! =D Jag är lycklig. Oh så skönt det ska bli.

Ha en trevlig kväll nu sötisar, skriver kanske lite mer ikväll!
Puss ♥

Oväder

Shit, inget fint väder här inte. När jag och Elsa promenerade ner till lokalen där jag hade middagen var det ganska fint väder, men när vi skulle hem hade det börjat blåsa som satan och precis när vi kom innanför dörren här hemma började det regna. Usch! Gillar inte regn och rusk. Men det är väl typiskt höstväder.

Jag diskade all disken efter igår och städade undan lite. Jag och papi ska åka ner sen och ta hem all mat som blev över och ställa unden bord mm. Gott med samma goda mat och efterrätt idag med =) Kollade kameran också, tänkte se vad det blev för bilder av kvällen. En liten överraskning dock, jag hade bara tagit TVÅ kort =P Haha. Bra där! Men, jag fick lite pics skickade från M, och hoppas att I och G också skickar till mig senare.

Tänkte gå ut och gå, men i det här vädret blir det nog inget... Får se sen när mami kommer hem. Här kommer lite bilder från igår, endast på mig då =P Vet inte om girlsen vill bli uthängda såhär haha. Förstår inte hur jag kunde va så klantig att jag glömde fota den underbara maten, inte heller en outfitbild lyckades jag få till. Illa. Jaja, ni får försöka se vad jag har på mig på dessa bilder, det var i alla fall den svarta tunikan jag fick av mamma i veckan, lila strumpbyxor, guldberlockshalsband och guldarmband.

image271



R.I.P Kelsey Briggs



Jag finner inga ord. Grät som ett barn när jag såg den här videon. Så helvetes jävla sinnessjukt att något sånt här kan hända. Vad är det för fel på en person som slår ett litet barn? Ett barn! Jag förstår inte.
Den här underbart söta, glada flickan är död. Hon finns inte mer, på grund av två sjuka jävla människor.
R.I.P Kelsey Briggs ♥

http://www.kelseyspurpose.org




Söndag

Godmorgon allihop!

Hoppas ni mår bra! Jag mår faktiskt riktigt bra med tanke på att jag var ute hela kvällen igår :) Körde efter regeln ingen alkohol efter tolv, very good. Det gör att jag mår prima idag :P Hade verkligen en toppenkväll igår! Middagen var jättelyckad, vi åt kycklingfilé gjord i ugnen, pastasallad med pesto och soltorkade tomater och sweetchilisås. Och så hade jag istället för sallad gjort ett stort fat med ananas, paprika, tomat, oliver, äpple, gurka mm. Alla tyckte maten var jättegod, puh. Tack mamma =) Utan henne hade jag nog inte klarat det, jag är en sucker i köket =P Fixade ju då som sagt frukt/grönsaksfatet, men mer än så var det inte. Till efterrät blev det en form av kladdkaka som mamma gjorde i en långpanna. Sedan hjälpte mormor mig att göra en chokladglasyr (som faktiskt var väldigt lätt att göra), som vi lade över som ett täcke. Jag rev vit och vanlig choklad och strösslade över och toppade med jordgubbar! =) Till det hade vi vispad grädde. Så sjukt gott, om jag får säga det själv, vilket jag tycker att jag får eftersom det inte var jag som hade gjort maten =P Haha. Lägger nog in lite bilder sen, ska se om jag har några på maten, naturligtvis glömde jag fotografera den innan vi började... Skulle ni vara intresserade av att ha recepten på dessa två rätter? Skriv en kommerntar isf, så lägger jag ut dem=D Jag har ju haft lite recept innan här på bloggen, jag vet inte hur uppskattat det har varit, så ni får säga till!

Nu kollar jag på reprisen av "Morrongänget" på Kanal Lokal. Så sjukt bra =) Älskar det. Har precis ätit lite frukost, naturell yoghurt med banan, blåbär, ananas och havreringar. Yummie =P Sedan skall jag städa upp lite efter igår, mest diska lite tror jag. Senare idag blir det nog promenad, och lite jobb.

Förresten, ber om ursäkt för utebliven bloggning igår. Jag var väldigt busy hela dagen, men skrev trots det ett inlägg, men bloggen varhelt konstig :S Kunde inte publicera inlägg, inte godkänna kommentarer.. Inte någonting. Men idag fungerar bloggen som vanligt igen! =)

Hörs senare, kram!

E-fashion

Som ni ser så har jag fått in lite reklam på bloggen.image269 För Efashion,
Christina Ribel och Accessora.
Var inne på Efashion precis, tänkte jag kanske skulle ha lite koll på vad de säljer för typ av kläder om jag ska göra reklam för dem haha :P Hittade detta jättesnygga setet! Lite Juicy-stil fast bra mycket billigare. 499:- får man betala för den här godingen, jag tycker den ser både snygg och skön ut. Har funderat på att köpa ett Juicy-set länge, men dragit mig lite för det för jag tycker dom e så himlans dyra. Här har jag svaret :P Kanske inte lika bra kvalitet, men absolut värd att testa. Det finns även andra färger. Gå in själva och kolla vetja ;) Och bara så ni vet: jag får inga pengar för att ni klickar på annonsen. Så vet ni det ;)

Blir kanske något mer inlägg ikväll, men det är inte säkert. T:s little brother fyller år så vi ska dit och fira honom. Kanske inte blir så sent, så då kanske jag skriver lite när jag kommer hem, får se!

Ni får i alla fall ha en supermysig fredagkväll ♥


Hola Amigas

Nu har jag precis kommit hem från skolan/vårdcentralen! Tog bort stygnen, och det hade läkt jättebra:D Syntes knappt någonting. Bar lite kanter från där stygnen hade suttit, men själva jacket var nästan helt borta! Wiiee, det var tur det, för jag vill helst inte gå runt med värsta feta ärret på magen :/ Eller aa, det finns ju viktigare saker att oroa sig för kanske, men ändå. Tog en rask promenad hem från vårdcentralen istället för bussen, härligt med lite motion och frisk luft även om det var rätt kallt haha :P Så himla härligt, jag gick genom parken som liggar ganska nära där jag bor, där är så sjukt fint nu! Tog lite bilder, men dom blev inte så bra eftersom jag bara hade mobilen med sig, men jag ska se om jag hinner ner dit imon och fota lite :) Helt gult-orange överallt, massa löv också går det en damm/bäck genom hela parken. Värsta idyllic :P

Har varit ute en snabbis med Elsa också, ska nog snart gå ut en lite längre promenad, eller så går jag ner till mormor och morfar med henne. Hon är så himla söt när jag kommer hem på fredagar, då har hon varit ensam i någon timma (eftersom hon fortfarande är valp så vill vi helst inte lämna henne ensan föör länge), och hon har en liten hage som hon är i för att hon inte ska hitta på något bus när hon är ensam. Så när jag kommer upp för vår grusgång på cykeln hör hon det och när jag kommer runt hörnet och ser in genom fönstret i köket, så ser jag hur hon sitter bakom gallret och tittar efter mig :) Så himla glad blir jag varje gång jag ser det. Som till exempel idag var jag lite irriterad när jag kom upp på vår gång, dels för att det var skitkallt, dels för att det blåste motvind som in i helsike (ja jag vet jag är lättretlig:P) och kände hur jag frös och svettades på samma gång, sketjobbigt ;P Men så såg jag Elsa sitta och vänta på mig och då blev jag genast på bra humör igen. Och så glad hon blir när jag kommer och lyfter upp henne! Det är fördelen med en liten hund, dom är mycket mer behändiga än stora :P Innan vi köpte Elsa gillade inte jag hundar särskilt mycket, eller alltså inte så att jag inte gillade dom, men jag ville inte ha en hund eller så. Men nu när man har henne så har jag helt ändrat uppfattning. Det är så himla mysigt att ha någon att mysa med, att gå ut och gå med, någon som blir glad när man kommer hem, som man aldrig är sur på eller bråkar med... :) Älskar dig snuttis ♥

image268

Fredag

Godmorgon! :)

Äntligen! Sista dagen innan lovet :D Ska blir så skönt i eftermiddag, att veta att man har en hel vecka av bara ingenting framför sig :) Idag ska det omtalade historieprovet skrivas :S Hoppas att det går bra. Ska blir skönt att få det överstökat, och det tycker väl antagligen ni också? ;P Så ni slipper höra mitt förbannade tjat! ;)

Jaja, har precis ätit frukost, havregrynsgröt med hallon och blåbär, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig.. :P Dagens stora fråga. Eller inte. Funderar på om man ska vill (läs orkar) va lite fredagsfin, eller om jag ska ta jeans och hoodie.. Sjukt tråkigt och slappt, men wtf, det ÄR skönt med hoodie! ;) Jaja, jag får se hur jag gör. Ska i alla fall inte gå hemifrån riktigt än, hoppas att det hinner ljusna lite innan! Usch, det är helt becksvart ute nu.. .:/ Har precis laddat ner lite nya låtar på mp3:n så jag har något bra att lyssna på på bussen, samtidigt som jag panikpluggar det sista.. :P

Ha en bra dag allihop, bloggar mer efter skolan! :)
Kram ♥

Dagens oufit!

image262


Här är dagens oufit, inte så fina bilder, men man ser förhoppningsvis lite i alla fall! :)

Ha en trevlig kväll, puss ♥

Gratisgenerationen

Nu har jag precis registrerat mig på gratisgenerationen! Och ja, jag vet att alla är grymt trötta på det, och att jag är grymt efter alla andra, men vadådå? :P Har tänkt registrera mig tidigare med tyckt att det verkar jobbigt och töntingt och allt möjligt. Men nu fick jag tipset av en tjej, och jag menar vem vill inte ha fina grejer helt gratis?

Det enda du behöver göra:

Klicka här. Fyll i dina uppgifter.
♦ Välj två premier.
♦ Värva sju personer så får du den första premien. När du värvat 20 personer får du den andra. Det är inte svårt, säg bara till familj, vänner, släkt att registrera sig (dom behöver ju inte fullfölja "uppdraget", dom kan ju bara registrera sig för att du ska få dina premier).

Premier du kan välja mellan:

- Presentkort från MQ 500:-, Ikea 1000:-, CDON.COM 500:-
- Mobiltelefoner från Sony Ericsson och Nokia
- Digitalkamera
- Playstation 2
- iPod Nano
- Desperate Housewives säsong 1+2
- Hela Sex and the City-boxen
- Hemmabiosystem
mm. mm.


Så, vad väntar ni på? ;P Klicka på länken där uppe, eller här och bli medlem nu :)


image261image260image259


Torsdag

Tjaa ;)

Har precis kommit hem från skolan, gick tidigare idag för jag var tvungen att åka hem och plugga. Shit vad seriös hela vår klass är, elva styckan var hemma idag, bara för att vi har prov imon :S Sjukt att det ska vara så hårt, men jag är i alla fall glad att jag gick halva dagen känns ju lite bättre än att banga helt. Attans att det ska vara så fint väder bara, man vill ju vara ute nu när solen skiner. Får se om jag hinner med en promenad med G sedan, skulle va jätteskönt :)

Jahaa.. Annars håller jag fortfarande på och funderar på vad jag ska bjuda mina flickor på på lördag. Ni är dåliga på att ge tips får jag säga! :( Synd, för jag vet ju att ni alla vet nåånting gott ;) men jaja, jag ska sluta tjata! En dagens oufit kommer senare :)

Ha det bra så länge, kram!

I'm off to Bonde söker Fru

Nu är det verkligen färdigpluggat för ikväll! Har STOR ångest i hela kroppen, men jag orkar inte plugga mer nu. Förlåt om det har varit ett jäkla tjat om plugg i bloggen heela denna veckan, jag har märkt det själv :P Ska bli bättring. Nu slår jag i alla fall ihop böckerna för idag, och ska kila ner och se på "Bonde söker fru" haha :P Tycker det är rätt ball faktiskt! Fortsätt tipsa om efterrätter :) Kom igen, jag vet ju att ni alla någon gång har ätit någon riktigt god dessert ;) Blir superduperglad för alla tips jag får.

Hoppas nu att ni får en fortsatt trevlig, skön kväll och sov så gott i natt så hörs vi imorgon :) 

Puss ♥

Recept sökes!

Kom igen nu folks! Jag måååste ha ett bra recept till lördag, och kom igen, jag vet att ni har tips på massa smarriga grejer ;D Mitt enda alternativ just nu är kladdkaka, med glass och bär. Visserligen sjukt gott, och alla gillar det, men jag skulle verkligen vilja fixa till något lite mer avancerat, eller i alla fall lite mer annorlunda! Det får inte vara för avancerat :P Har funderat på cheesecake, någon form av choklad- eller nougattårta eller något lite snajsigt man gör i små glas till var och en, ni vet med bär, vanlijvisp och krossade digestivekex. Men jag har liksom inget konkret. Inget recept att följa. Bara tusen tankar i huvudet som inte går att samla ihop :P Ni vet hur det är. Har redan mycket att tänka på den här veckan... Så snälla ni, skriv ner alla tips ni har i en kommentar! Blir superglad för all hjälp jag kan få :) Det behöver absolut inte vara ett helt recept, ni kanske bara har någon tanke om något som skulle vara gott, skriv det i så fall! :)

image255


Åh herregud

Äntligen. URSÄKTA MIG, för sjukt dålig bloggning senaste dygnen. Usch. Skulle egentligen bloggat mer igår kväll, lagt in dagens outfit mm, men hux flux tog pappa bort sladden som håller ihop modemet, routern och allt det andra som måste vara med för att nätet skall fungera! :O Whaaat :S Bara för att MIN BROR sitter för mycket framför datorn, jamen då straffar vi hela familjen! Yesyes. Så inget bloggande igår kväll, inget bloggande i morse, men nu när jag kom hem hade min kära mamma letat reda på sladden :P hehee. Så jag kan i alla fall blogga tills pappa kommer hem. Wohooo ;)

Jaja, nog tjatat, hoppas ni kan ha överseende med det i alla fall! Efter denna veckan kommer bloggandet att återgå till det normala, det vill säga minst tre inlägg om dagen. Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit helt okej, mår mycket bättre idag än igår. Igår kväll satt jag och pluggade i tre timmar, till slut var jag så trött och led på alltihop, samtidigt som jag var råförbannad på min bror, att jag bara sket i alltihop och gck ut ocg gick hur länges om helst. Det fungerade faktiskt. Askönt att få lite motion och frisk luft, och rensa tankarna. Så himla härligt ute också, kallt i och för sig, men ändå. Jag hade tagit på mig ordentligt så det var ingen fara. Fick värsta vintriga känslan, och när jag gick förbi fotbollsplanerna blev jag riktigt sentimental. Det var några småkillar som tränade eftersom klockan var typ åtta eller nåt så var strålkastarna tända, och jag fick värsta flashback till tiden då jag spelade fotboll. Kom ihåg alla kalla kvällar då man helst hade stannat hemma framför tv:n, men ändå släpade sig iväg till planen och tränade. Så himla kul hade vi i vårt lag :) Saknar den tiden ibland.

Här kommer gårdagens outfit. Förstår egentligen inte varför jag publicerar dagens outfit när, 1. det ändå bara är skitdåliga mobilbilder, och 2. jag har så gryyyymt alldagliga och tråkiga kläder på mig. Men jag är så i perioder, orkar inte tänka på morgonen, utan slänger bara på mig det som är bekvämt.


image253

Rosa topp - Gina Tricot
Rosa munkjacka - H&M
Pärlhalsband - Gina Tricot
Jeans - Levi´s
Rosa Converse
+ rosa Converse

Tisdag!

Hej!

Hoppas att ni mår bra idag :) Jag mår bra, även om jag är helt slutkörd! Och det är bara tisdag! :O Men nu har i alla fall de två jobbigaste dagarna passerat, så det är skönt :P På fredag eftermiddag ska vi fira på Sideroad, fira att vi förhoppningsvis har klarat historieprovet, samhällsinlämningen och att vi äntligen går på LOV! Wiie :P

På lördag ska jag ha tjejmiddag, ska bli askul :D Var så himla längesen! Så då blir det party party :P Förresten, är det någon som har något bra tips på en god efterrätt? Skulle verkligen behöva tips! Tänkte köra på kladdkaka, glass och typjordgubbar eller något sånt, det vet man ju att i princip ALLA gillar, men det känns så... trååkigt.. och vanligt och aah, ni fattar! ;) Så kom igen nu, ös på med era bästa desserts! :D

Nu ska jag käka lite pyttipanna, sedan blir det pluggningen för hela slanten. Lägger in dagens outfit lite senare, ha det bra tills dess! :)

Kram <3

Varför har Sverige en historia över huvud taget?

Ja, den frågan ställer jag mig nu. Kunde vi inte vara ett sprillans nytt land, som uppstod för typ tio år sedan. Då hade jag inte behövt sitta med pannan i djupa veck och skriva till handen domnar. För det är precis vad jag har gjort de senaste två timmarna. Usch. Och inte är ja ett dugg klokare för det. Känns typ som att jag kan mindre än innan jag började.. :P Neeej, jag ger upp snart. I alla fall för idag, jag kan ändå inte plugga ordentligt efter nio :P haha då är typ min hjärna i sovläge även om jag är vaken... Får ta itu med det imon igen!

En sak som piggade upp mig litegrann var att mamma kom hem med två supersöta tunikor till mig :D Tack mamma! De var likadana i modellen, men den ena var svart och den andra var gråmönstrad. Precis vad jag behövde! :)
Jo, just det, idag på gympan (som jag tyvärr inte kunde vara med på pga mina stygn), hade vi BIP-test. Ååh, jag ville så gärna vara med! Jag är sån jäkla tävlingsmänniska, jag typ triggar mig själv och springer till jag ramlar ihop :P Haha. Var jätteavis på dom andra, men det var faktiskt rätt kul att sitta vid sidan och se hur de andra klarade sig också ;) Dom var skitduktiga, värsta atleter, min klass :D<3

Anyway, här kommer lite bilder på min outfit idag. Hade även min svarta jacka och mörkgröna Friis & co-väska + vit stickad halsduk.
image249


Skitråkig outfit idag, men men. Så blir det ibland :P

Ha en skön kväll nu allihop! :D

Tjaaao :)

ÄNTLIGEN hemma. Åh, ni som brukar läsa min blogg vet att måndagar är min absoluta hat-dag. Så himla jobbig. Kom hem för typ en kvart sedan och har ni precis slängt i mig en skål med hallon/blåbarsgröt med skivad banan. Ingen riktig middag, jag vet, men jag hann inte göra något annat. Hinner inte blogga heller egentligen, men jag gör det en snabbis ändå :P Sedan skall jag slå mig ner framför min TJOCKA historiebok och plugga... :( Förhoppningsvis orkar jag vara effektiv, då hinner jag skriva något mer lite senare. Slänger nog in en dagens outfit i så fall också!

Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag/kväll! :) Hörs senare.

image248


Hallååå

Nu har jag precis tjockat mig med en Ciao Ciao. Är det inte godaste pizzan så säg!? Ost, tomat, bearnaise-sås och oxfilé. Sketgod. Nu funderar jag på om jag ska, 1. ta en dusch och sedan slockna under mitt oerhört varma, sköna duntäcke, 2. ta mig i kragen, gå ner till mami och papi vid tv:n, fruktfrossa och kolla på söndagsfilm eller 3. vara inne på datorn ett tag till, sedan lägga mig och glo på Vänner-avsnitt tills jag somnar. Hmm, svårt val.

Var inne på ellos.se och kollade lite. Hittade denna jeanstunikan (som jag kollade på redan i slutet av sommaren), och nu kostar den bara 99:-! Jag vet inte, den kanske har gjort det hela tiden, men jag borde ju ha reagerat på det priset isf. Synd bara att jag inte har fått min lön ännu, och är i stort sett pank, annars hade jag slått till på momangen ;) Visst är den snygg?

image247
Med några guldarmband, svarta tights, vita knästrumpor och stövlar skulle den va SÅ snygg :)

Ännu en lista!

Ingen blogginspiration = listor.. :P

Ålder: 16
Längd: ca 174 cm
Vikt: Ingen aning, men jag skulle tippa på typ 58
Favoritkändis: Adam Brody
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blont
Ögonfärg: Gråblågröna
Favoritfilm: Oh, va svårt. Hmm, jag e löjligt förtjust i Beck-filmerna :P Men jag gillar även romantiska komedier, och typ Die Hard.
Favoritskor: Jag älskar enkla tygskor, typ Keds.
Drömjobb: Skulle gärna bli journalist eller författare, men annars vill jag jobba med något inom hälsa/träning.. Dietist, kostrådgivare eller PT kanske.
Favoritbutik/Sverige: H&M är outstanding.
Favoritbutik/utomlands: Hmm. Ingen speciell, men jag gillar alla små shoper som finns överallt i Grekland där man kan köpa massa fruktansvärt fula kopior, handdukar, kepsar solglasögon, allt sånt. Kanske mer för att det får mig att tänka på det underbara landet iofs ;)
Favoritkaffe: Dricker inte kaffe.
Ebba eller Sofi: Ingen av dem.
Favoritstövlar: Mina svarta högklackae just för tillfället.
Hur mycket lägger du i månaden på kläder: Beror på hur pank/tät jag är för tillfället...
Hur många skor har du: ca 25 par skulle jag tro, om jag inte räknar med flipflops och sånt.
Louis Vuitton eller Gucci: Hmm, inget av dem? Inte direkt några märken jag har råd med, men måste jag välja så blir det Louis Viutton.
Kilklack eller stilett: Brukar inte använda någon av dem, men kilklack kan va grymt snyggt, och vad det gäller stilettklack så är det snyggare mer en lite "tjockare" variant av den.
Favoritdesigner: Brukar inte handla så mycket designerkläder, men hmm, Ralph Lauren-skjortor har jag några stycken, så jag får väl säga det då.
TV-program: Många, men Idol just för tillfället.
Drömutseende: Jag gillar mitt utseende :) Men ska jag välja någon annan så blir det Mischa Barton!
Fulaste plagget i din garderob: Har inget sådär jättefult.
Klänning eller kjol: Klänning.
Favorittidning: Veckorevyn
Länder du varit i: Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Grekland.
Favoritplats i hela världen: Göteborg. Och Kreta.
Favorithändelse i ditt liv: Vet faktiskt inte riktigt.
Husdjur: Våran hund Elsa :)
Drömbil: En riktigt fet jeep som jag kan glassa med, typ en XC90 skulle duga fint. Eller en liten fin BMW cab. Ni hör ju, jag kan mina bilar ;P


Hej igen

Hoppas ni har haft en bra söndag hittills. Jag har precis kommit hem från skogen :P Haha. Det va la helt okej, men hur kallt som helst :O Eller så var det bara jag om var jättefrusen, jag hade två par vantar, två haldsukar och två jackor.. :S Eller aa jag hade ju inte det från början då, men jag fick låna av pappa och August... Efter ett tag tröttnade jag och A så vi gick hem till honom en stund. Jag luktar rök som fan nu, håret och allt, asäckligt :S Får ta och duscha lite senare, och hänga ut mina kläder på vädring!

Har försökt plugga lite (historieprov på fredag), men det går inte in i hjärnan. Dessutom är jag sämst på att plugga när datorn är på, så det blev att jag läste lite bloggar istället :P Inte bra, jag vet. Men jag hatar verkligen attg plugga på helgen, och jag är så trött och .... Shit va jag gnäller:P Wellwell, jag pluggade faktiskt i morse, gjorde klart samhällsuppgiften, så det är ju alltid något! Ska snart sticka iväg och jobba någon timma, sedan tror jag att vi ska beställa pizza :) Mums. Det hör INTE till vanligheterna att jag äter pizza på en söndag, men jag kände att jag ville unna mig det idag! Hade ju egentligen min sån dag igår, men jag åt typ inget sånt gott som glass eller sånt (godis äter jag ju inte överhuvudtaget), så det får bli en svullo-pizza idag :P

Funderar på att övertala mamma och pappa att vi ska hyra någon av de två sista Beck-filmerna ikväll, fyran hade ingen bra klockan nio... Någon som har sett dem? Bra?

Ska ni se någon film ikväll och isåfall vilken?

image246



 


Sunday

Godmorgon:D
Hoppas ni mår bra. Har precis kommit hem från farmor och farfar, där jag sov inatt. Faktiskt mysigt, även fast jag inte var där något i går kväll, utan kom vid halv tolv-tiden och gick och la mig med en gång. Fick lite dåligt samvete där. :/ Men men. Fick jättegod frukost i morse, risifrutti och fralla med Mor Matildas skinka ;D Min favorit. Kanske inte världens nyttigaste frulle men men. Säger jag till farmor att jag inte vill ha en ljus fralla så tror hon att jag har ätstörningar.. Jobbigt. Hennes rädlsa är väl i och för sig inte helt obefogad, men det är en annan historia.
Jag fick en kopp också, till min servis :) Började samla när jag konfirmerade mig, och nu har jag typ åtta koppar och en sockerskål :P Fattas bara fyra. Och en gräddkanna.

Nu skall jag sätta mig och plugga lite innan mina föräldrar kommer hem, då ska vi nämligen ut i skogen och GRILLA. Ja,ni läste rätt. Värsta skogsmulle. Har inte bestämt mig för om jag ska följa med än, får se. Men jag tror nog jag gör det, vill ha lite frick luft och motion. Dessutom skall massa av våra kompisar med så... Jaja.

Escobar feat. Heather Nova - Someone New. Den perfekta söndagslåten, fråga mig inte varför. Btw, jag älskar hennes röst.


Vad ska ni göra idag?

Mätt och trött

Heej!

Har precis kommit hem från stan! Var på Espresso House med T och M, satt och fikade hur länge som helst. Hur mysigt som helst :) Det var himla längesen jag träffade T senast :( så det var jättekul att se henne idag! Är hur mätt som helst, jag var så jävla svullo och köpte en stor varm choklad med grädde OCH marshmallows (!) + en vaniljsnäcka.. :S Ojojoj. Men gott var det, och det är bara lördag en gång i veckan ;P Haha, jag känner mig så barnslig när jag dricker varm choklad, T tog en dubbel espresso, men jag klarar inte av kaffe. Tycker det är SÅ äckligt. Jag brukar i och för sig inte dricka varm choklad, detta var första gången sen typ i vintras. Oftast bli det vatten (wiie vad festligt!). Jaja. Sedan när vi hade sagt hejdå till M, och stod och väntade på bussen gick in på Pressbyrån och köpte varsitt fett päron ;) Hur stora som helst, och skitgoda. Men gud så mätt jag är nu.

Ska bara va hemma en knapp timma till, sedan skall jag till C på middag. Kan bara vara där en kort stund tyvärr, ska sova hos farmor och farfar... Mami och papi är på spa! Fyf*n. Jag vill också! Men nej, jag får vara hemma, och dessutom åka MOPPE från C ikväll när det typ kommer att vara nollgradigt... Jag ser vekligen fram emot det. Kommer säkert vara halt också. Aaah, jag hatar att köra när det är halt, vurpade en gång förra vintern, i en rondell :O Inte bra. Jaja, jag får väl ringa farmor om det blir så kallt. Här kommer lite bilder på mina OERHÖRT tråkiga kläder (kan försvara mig med att jag hade min bruna trenchcoat och rosavita Pashmina över), kunde tyvärr inte ta bättre kort, ingen fanns hemma för att hjälpa mig så... Mobilbilder = förfärliga bilder, men wtf. Håll till godo ;)



Haha, fyfan va nödvändigt med sex bilder på exakt samma sak, men men ;) Så blir det när man har lite tid (och tråkiga kläder!).
image243
Denna väskan, inte med på bilderna, men den hade jag i alla fall också!
Bjuder på en liten vacker (hmm?) bild på mig också..

Trevlig lördagskväll! / Puss Matilda♥


Godmorgon :D

Hoppas ni har sovit gott! Det har i alla fall jag, även om jag vaknade sjukt tidigt.. Har legat här och kollar på Vänner ett tag nu :P "The one where they all turn thirty", så jävla kul :D När Joey typ gråter: "Why God, whyyyyy??" Jag garvar ihjäl mig.. Jag är seriöst beroende av Vänner. Allvarligt, jag vet inte hur många gånger jag har sett varje avsnitt. Kan typ varje replik utantill. Nördigt? JAG VET ;) Haha. Någon mer som är fast i träsket, och inte kan komma loss?? :P Kanske borde vi starta en grupp. Anonyma Vännerberoende. Säg till i så fall.

Tänkte bara kort följa upp Idol-snacket jag började med igår. Alltså åkte Gathania, tjejen med det coolaste namnet. Tyckte absolut att Sam skulle åkt, men men, vad ska man göra? Gathania var inte så bra igår, men hon kan betydligt bättre, synd att vi inte kommer att få se det. En grej bara: det är så himla lätt att blogga nu, eller alltså att skriva på tangentbordet över huvud taget. Jag har nämligen klippt mina naglar! Yes, that's right:D Var lite osäker först, men dom var sjukt långa och dom växer ut assnabbt igen, så varför inte? Innan tog det skitlång tid att skriva ett inlägg för jag träffade alltid två tangenter istället för en :P Haha, dagens I-landsproblem? Förmodligen.

Nej nu ska jag gå ner och äta frulle med min familj. Ha det bra så hörs vi senare! :)

image236

Buenas noches

Jag säger bara en sak: CHRISTOFFER!! Oh my god. Hur bra var han inte egentligen? Tyckte i princip alla andra floppade idag, inte ens Daniel var lika bra som han brukar, även fast juryn sa massa bra saker. Tyckte det lät jättekonstigt med falsetten i början, väldigt ansträngt och han sluddrade ju fram texten så man knappt hörde vad han sa. :O Men framförandet i helhet var ändå bra, så mycket energi :)

Jag tyckte däremot att Evelina var jättebra, kanske beror på att jag älskar den låten. I början av låten höll jag fan på att börja böla :P Men så är jag i och för sig mer död än levande just nu. Tycker faktiskt riktigt synd om Sam :( Idag var juryn iofs inte så elaka mot honom som förra gången, de var faktiskt ganska snälla, men han såg så ledsen ut och visst, han ser konstig ut när han sjunger, men han kan ju inte hjälpa det! Han gör ju sitt bästa. Men jag tror faktiskt ändå att han åker idag. Vi får se. Vad tror ni?


Fredagkväll = idolkväll

Jaa, i alla fall för mig, idag. Tycker det är rätt skönt när det inte händer något speciellt på fredagkvällar, dels för att jag alltid är så satans trött efter tuff skolvecka, men också för att det är dags för Idol. ;) Jag tycker faktiskt det är riktigt bra, kanske mest för att jag älskar musik. Fredagsfinalerna är ju så sjukt mycket bättre än de första auditionsprogrammen. Föregående år har jag tyckt tvärtom, att det är skitkul att se när folk gör bort sig, och visst, det var det i år också. Men jag tycker ändå att de tappade fokus lite grann, liksom försökte få in så mycket dårar som möjligt. Jag tyckte man fick se fler riktiga flopp-auditions (som verkade uppgjorda), än dem som var riktigt bra.
Jajaja, nu är i alla fall finalerna här, och vem är då min favorit? Jo, Daniel såklart :D Han är så klockren att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så bra, så bra. Han är en klass för sig helt enkelt. Men, jag har tre andra som kommer på delad andraplats. Den första är Amanda. Tycker hon är cool, lite egen och gör sin grej. Andreas hejar jag också på (man kan ju faktiskt heja på flera..). Tyckte om honom från första början när han kom in i sin Malmö FF-tröja och krulliga Karlsson på taket-frisyr. Och herre, så han sjunger. Han kanske inte är någon popstjärna, men han har en röst to die for och han verkar ju så himla snäll och go. Tycker han ser så vilsen ut uppe på den stora scenen, som en liten hundvalp typ :P haha. Och visst påminner han lite om Idol-Ola när håret är plattat? Haha, jag tyckte det var askul när Breitholtz sa fel, han ba: "Du ser ut som Idol-Olas stora snyggebrorsa", haha :P Inte kul? Nänä.. ;)

Sist men inte minst gillar jag Mattias. Och jag veet, värsta pojkbandssnubben, han skulle passa i Westlife, blablabla. Men nu råkar det ju faktiskt vara så att jag älskar Westlife :D Yep, det är sant, jag är värsta Westlife-fanet. Kanske inte lika mycket längre, som för några år sedan, men jag har i stort sett alla deras skivor, och har jag en dålig dag eller fått hjärtat krossat (haha), så sätter jag lätt på typ Fool again. Kalla mig tönt eller vad ni vill, men jag står för det. ;) Okej, nu var det Mattias jag pratade om. Jo, jag gillar honom. Han sjunger skitbra, han är snygg och han har definitivt potential att bli en ny Snygg-Erik.

Så, vem tror ni åker ikväll?

image232


Yooo :D

Hemma från skolan, har precis gett min älsklingsvovve lite mat och nu väntar jag bara på att G ska slå en pling så vi kan gå ut och gå i det härliga vädret. Sånt här väder älskar jag på hösten!:D Soligt, men kallt, det är perfekt.

Skolan idag var helt okej, hade ju som sagt bara tre lektioner. Historielektionen var dock VÄLDIGT läskig, våran käre Hasse gick i taket av ilska typ! :O Han som brukar vara så snäll annars. Han blev hur arg som helst, och typ "Ni kan gå nu, så, HEJDÅ!!" Hasse.. Förlåt om vi var jobbiga! Aaah, det var ju en lite tråkig avslutning inför helgen. Men men, det är sånt som händer. Vi är så frågvisa i vår klass, kanske är vi lite tröga vad vet jag :P Typ frågar ba "E de renässansen vi pratar om nu?" Hasse: "NEEEEJ, BAROCKEN!" Hihi, jag förstår honom litegrann :P Förlåt Hasse, om du läser detta, förlåt förlåt förlåt, vi ska skärpa oss! Snälla gör inte provet nästa vecka svårare!

Nog om det. :P Jag har skaffat lite reklam till bloggen, men konstigt nog så ser jag inte den när jag går in på sidan.. :S Gör inte ni det heller? För den visas när jag förhandsvisar kodmallarna, men sen typ försvinner den.. :/ Någon som vet vad jag gör för fel?

Ooh, nu ringde G :D Promenad på gång. Tar nog med mig Elsa ut så hon får lite motion och frisk luft hon med :) Förresten ska jag nog börja på agiliti (stavning?) med henne i vår. Eller jag och min bror gör det nog tillsammans. Om vi kan hålla sams.. Men men, vi hörs ikväll :) Kommentera gäärna :D

Datakunskap

Sitter här och har datakunskap nu. SÅ tråkigt. Ska gör ett dokument med ett ordspråk och lite bilder som illustrerar. Typ svårt. Och astrist. Jag läser en summering på engelskaboken istället ;) Haha. Den här lektionen är så grymt seg, och så onödig. Jag lovar att alla i det här klassrummet hellre hade legat hemma och sovit nu.

Jaja, kanske ska jobba lite innan lektionen är slut :P Ha det bra så länge, skriver mer sen :D

Moorning! ;D

Hu va svart det är ute! Blir bara värre och värre.. Fast, som jag kanske har sagt innan så tycker jag det är ganska mysigt, det blir liksom lite julkänsla ;) Men det är inte lätt en trött morgon att släpa sig upp när det är becksvart ute. Någon morgon i denna veckan, kommer inte riktigt ihåg när det var, så hade det typ varit frost på natten, så hela vår trädgård hade som ett silvrigt, gnistrande täcke över sig ;) Asfint :) Kisade man lite kunde man nästan tro att det var snö. Haha :P

Idag slutar jag kvart över tolv, har tre lektioner: datakunskap, historia och engelska. Asså ni måste tro att jag HATAR engelska, men så är det verkligen inte! Bara det att jag tyckte den här boken var SÅ FRUKTANSVÄRT tråkig, och meningslös och trist och... Ja, ni fattar. Och så ska man liksom hitta ett "djup" i den, när man knappt fattar vad den handlar om, eftersom författaren ägnar halva boken åt att beskriva miljön! Gaah! :P Jaja, det går säkert bra.

Passade på att skriva lite nu när jag hade lite tid över. Sedan skall jag kila till bussen. Ska lägga ner min "nya" Veckorevyn i väskan så kan jag läsa den på bussen. Fick den i tisdags, och i normala fall brukar jag bara kasta mig över den och lägga mig och läsa den, men denna veckan har jag haft fullt upp så jag har verkligen inte hunnit. Usch, jag gillar inte sånt. Anyways, efter skolan skall jag och G ut och gå, skall bli jättemysigt :) Vi har typ inte träffast på ett tag, eller jo vi träffades igår på bussen, men det äknas inte, för då hann vi aldrig prata. Så det skall bli mys att bara gå och gå och prata :)

Nu måste jag gå, kan inte bestämma mig för om jag ska ha de här kläderna på mig, eller om jag ska byta..? Just nu har jg på mig: lila tights, vita knästumpor, vit klänning/tunika, grå kofta och tre långa halsband. Jaja, får se, det kanse blir nåt annat.

Ha en bra dag, och lämna gärna en lite hälsning! :D

Tjaaaao ;)

Hej!:D

Hoppas allt är bra? Jag är på mycket bättre humör idag än igår :) Tur det, haha, sorry att ni fick ta del av min raseri igår :/ :P Men jag är en känslomänniska så..

Jaja. Idag hade vi spanskaprov, det kändes helt okej. Skönt att ha det överstökat, bara engelskadisskussionen kvar imorgon. Sedan är det helg!:D Wiieee! Har inte lagt in någon dagens outfit (eller några andra bilder heller för den delen) i denna veckan, ledsen för detta :( Har haft så himlans fullt upp med plugg och annat, ska bli ändring på detta nu! :)

Planerna för idag är: plugga, läsa ut h*lvetesboken, kanske en promenad senare :) Vad ska ni göra? Har haft ganska ont på magen idag, har inte kunnat böja mig utan att det har känts som att alla stygnen rivs upp typ :S Otäckt värre. Hoppas i alla fall på att komma ut lite i solen senare, kanske tar lite bilder, men det får bli med mobilen isåfall. Håll utkik i alla fall :) Här kommer en video på hunkigaste hunken Björn Nilsson som dessutom sjunger som en GUD. Enjoy! :D







Puh

Håhåjaja. Nu har jag varit duktig. Puggat my ass off i spanskan, och dessutom läst en jäkla massa sidor i världens tråkigaste bok. Shit vad jag är bra.

Tänkte tipsa om en tävling! :D Hos Lolita! Du kan bara genom att skriva ett inlägg där du länkar till hennes blogg, vinna en goodiebag värd TUSEN kronor! Wohooo:P Är det inte bra så säg? Så kom igen nu allihop, delta i tävlingen, kanske blir det just duu som vinner ;) Haha.

image231

Onsdag

Hejsan everbody! Har äntligen kommit hem, efter två lektioner i skolan, och besök på värdcentralen. Fick som sagt ett födelsmärke bortskuret :S Lite läskigt, men det gick bra. Typiskt bara att det satt långt ner på magen, så jag var tvungen att dra ner byxorna och allt.. Lite skämmigt :P

Jaja. Hur som helst så är jag INTE på mitt bästa humör. Är superstressad, har spanskaprov imorgon och engelska-bokredovisning på fredag. Lyckades läsa typ tre kapitel idag och så fort jag är klar med spanskan så ska jag sätta igång igen. Who cares att jag inte fattar ett piss, bara jag har läst ut bokhelvetet tills på fredag :P
Dessutom är jag SÅ JÄVLA ARG. Min bror kommer att bli min död, jag säger bara det. Det fullkomligt SUGER att vara äldsta barnet! Så hårt. Och det här säger jag inte bara i ren självömkan, utan det är så! Yngsta barnet kommer alltid undan lindrigast, de skyller allt på det äldre barnet, de får göra mycket mer saker, saker som äldre syskonet bara kunde drömma om att får göra i den åldern. Fy fan säger jag bara. Jag är iofs ganska lättretlig, och alla kanske inte tycker att det är obehagligt när någon upprepade gånger blåser en rätt i ansiktet, MEN DET GÖR JAG. Varför, varför, varför skall jag behöva stå ut med att få hans äckliga (och dessutom förkylda!) andedräkt rätt i ansiktet?? Jag undrar bara. Och han gör det bara för att han vet att jag hatar det och att det gör mig fullkomligt rosenrasande. Jag vet, det låter löjligt, ni tycker antagligen att jag är värsta psychobarnet, men tänk själva på något som stör er ofantligt mycket. Och det är inte bara detta, ALLA saker som han vet att jag hatar, gör han hela tiden. Varpå jag naturligtvis får raseriutbrott till slut, jag är ju liksom inte mer än människa, jag pallar inte hur länge som helst. Så alltså, jag skriker och svär åt honom, medan han bara tyst står och låtsas bli sårad (men flinar elakt åt mig när mamma och pappa inte ser). Fy fan vilken liten djävul till bror jag har, tänker ni nu. Och jaa, sådana här dagar är jag faktiskt beredd att hålla med er. Jag får all skiten, för det är JAG som skriker, det är JAG som, tydligen, alltid är arg (hmm, varför kan man undra??), och det är JAAG som uppträder otrevligt. Så jävla orättvist. Ni får ursäkta mitt språk i det här inlägget men jag är så fruktansvärt förbannad. Jag blir så frustrerad, för jag kan inte hålla mig när han retar gallfebern på mig. Detta leder sedan till att mamma och pappa inte har lust att ge mig några extrapengar, och som i detta fallet, att dom inte betalar skoltröjan jag ska köpa imon. Lack. Blir jag.

Tänk om jag hade varit ensambarn. Fy tusan vilken bra relation till mina föräldrar jag hade haft då.

Är det NÅGON som känner så här, som har det likadant? Vad gör man? Jag klarar inte mer snart, jag flyttar till mormor och morfar i så fall.

Äntligen hemma

Hej allihop :) Shit, nu är jag trött. Kom hem för typ en halvtimma sedan, och har precis slängt i mig lite chili con carne. Handledarkursen var jätteintressant, men på slutet blev jag jättetrött. Höll typ på att somna, men vi hade en jättebra föreläsare eller vad man ska säga, Thore hette han ;) Skitrolig! Så han bidrog nog till att jag orkade lyssna lite till.. Pratade om jätteviktiga saker, typ som att köra med alkohol och droger i kroppen. Att man inte skall göra det alltså. Jag blev värsta rädd av vissa saker han sa där...

En grej var särskilt hemsk. Han berättade om en förälder som varit på en sådan där utbildning hos honom för några år sedan. Hon hade jobbat som ambulansförare och en kväll hade det kört en bil fam och tillbaka över vägen, framför ambulansen. Den hade liksom svajat hit och dit över vägen. Plötsligt öppnades dörren på förarens sida och en man slänger sig ut, i 110 km/h. Han dog naturligtvis med en gång, men det satt också en kvinna på passagerarsidan och hon överlevde. Hon berättade senare att mannen hade varit drogpåverkad och fått hallucinationer. Han trodde att det brann i hans knä, och såg lågor. Det var dessa han försökte kväva samtidigt som han körde, och det var också därför bilen hade svängt fram och tillbaka. Till slut hade han kastat sig ut ur bilen, antagligen i ren förtvivlan, för att komma bort från elden. Så tragiskt. Där ser man vad droger kan göra. Jag ska aldrig, aldrig, aldrig befatta mig med droger. ALDRIG. Hoppas verkligen inte att någon utav er gör det heller.

Nu ska jag sätta mig och läsa Lord of the flies, som vi läser i engelskan. Den ska va klar på fredag och jag är på sidan 30 typ... Så jävla korkat att spara hela boken till sista veckan. Men jag tycker verkligen inte att den verkar bra. Jaja. Någon av er som har läst den? Ha en fortsatt trevlig kväll nu, och hoppas att ni kan ta det lite lugnare än vad jag kan.

Lämna mig gärna en liten kommentar! :D


Tisdag

Godmorgon! :D Allt bra idag? Tänkte blogga lite nu, för jag slutar sent och direkt efter skolan åker jag och papi på handledarkurs. Äntligen skall jag få börja övningsköra, wiie :) Haha, men ni som bor i Göteborgsområdet bör se upp, tror inte att det kommer vara särskitl säkert på vägarna när jag är ute och kör... :P Så anyways, tänkte skriva några rader nu, om ingenting egentligen.
Det är i alla fall skönt med dagar som denna när jag börjar halv tio ist för kvart över åtta. Det är iofs mörkt när man kommer upp, men det ljusnar ganska snabbt, till skillnad från 8:15-dagarna, då är det kolsvart när jag går till bussen... Jag tycker i och för sig att det är ganska mysigt, men är man trött en morgon så är det inte direkt lättare att komma iväg till skolan när det är kolsvart, eller vad säger ni?

Jag är lite smått hysterisk nu, detta beror på att jag inte har tränat på två veckor (!!!). Jag, träningsnarkomanen herself, är inte vad vid såna långa uppehåll. Jag MÅSTE träna för att orka med och må bra. Men nu har jag ju varit sjuk, och ont i halsen är inget att leka med, så det är bara att inse fakta. Nu har det dock gått över så idag skulle jag egentligen kunna träna om det inte hade varit för den där kursen :/ Och imorgon, ja då ska jag ta bort en fleverfläck (mysigt ord va??:P) på magen av alla ställen och då får jag knappt röra mig på tio dagar till... :S Förstå min panik. Dom ska sy ihop skiten och för att det ska läka fint så kan jag inte hålla på med situps, eller något anat där jag rör magen. Det blir powerwalks i tio dagar.

Jaja, sluttjatat om min träningsabstinens :P Nu måste jag faktiskt gå! Min buss går om en kvart och jag ska hinna göra en macka att äta i eftermiddag (jag är ekonomisk:Phaha) innan dess. Så, so long babes, ha en jättebra dag! Puss / Matilda ♥

Maybelline "Define a lash"

Tänkte tipsa lite! Jag har ju en kategori som heter Testade produkter där jag lägger ut lite "recensioner" på produkter jag har testat. Inte så ofta kanske, men ibland. Tycker ni det är en bra idé?

Den här gången tänkte jag i alla fall tipsa er om Maybellines mascara Define a lash. Det är säkert många utav er som redan har testat den, men för er som inte har det så kommer här ett litet utlåtande :)

I början var jag riktigt missnöjd med den här mascaran. Var jätteovan vid gummiborsten, och tyckte bara att den kladdade som fan :P Tyckte absolut inte att det var någon vardagsmascara, då jag inte orkar eller har tid att stå och kleta med mascaran i en halvtimma. Men jag bestämde mig för att ge den en andra chans, och tur var väl det, för när jag väl fått in snitsen med borsten så blev ju resultatet skitbra :D Jag har typ Sveriges kortaste ögonfransar, det ska ni veta, och till och med jag fick normallängd med den här mascaran. Den separerar bra, och gör ögonfransarna längre. Som sagt så kan den vara lite kladdig i början, men det tror jag bara har att göra med ovana. Om man är van vid "vanliga", klassiska mascaraborstar kanske man får öva sig lite, men så svårt är det inte. Nu drar jag på mascaran på två minuter på morgonen:) Hemskt dyr är den inte heller, tror jag betalade lite över hundra kronor.
Betyg: ♥♥♥♥/♥♥♥♥♥

image229



Måndag

Hej alla glada, pigga människor :D Kom hem från skolan för en stund sedan, har precis ätit middag med min kära familj. Usch, sen dag idag, gick ändå tills 16:15! Senaste dagen i veckan, grymt jobbigt. Sista lektionen är spanska, och jag orkar verkligen inte, har ingen energi sista lektionen. Jajaa, sluttjatat om det! :) Blir nog kanske en outfitbild sen, får se om jag får tag i kameran...

Just det, skolfotona hade kommit till skolan idag! Aaaah. Hatar, hatar, hatar skolfoton. Blir alltid SÅ himla dålig. Fy fan. Samma i år, tyckte jag i alla fall. Fast jag är alltid så himla självkritisk, så jag tror aldrig att jag skulle vara nöjd...  Men typiskt nog hade vi inte fått hem dem i brevlådan:( Hann ju knappt kolla någonting i skolan, och jag är en sån där som tycker det är asball att sitta och analysera varje person, haha:P Typ "Shit va hon ser blek ut!" Haha, neej, så elak är jag inte, men när jag får hela skolkatalogen så kan jag sitta i typ en timma och kolla igenom alla klasser :P Askul ju. Jag tyckte i alla fall att överlag var min klass grymt snygg, alla var jättefina :) Det kanske beror på att det gå mycket snyggt folk i min klass, haha, det är kanske därför jag känner mig så underlägsen ;) hehee..

Gympan idag var askul, haha ni skulle sett mig när jag spelade tennis :D Så jävla kass! Jag sög så stenhårt att jag inte kommer våga visa mig på idrottslektionerna i fortsättningen :P Nej riktigt så allvarligt var det inte, men med tanke på att jag spelade med E, C och C, som alla tre går eller har gått i tennis så framstod ju inte jag som Björn Borg direkt .. :P Men men, jag bytte till basket sen, det gick lite bättre, men jag vågade ju aldrig attackera nån för mina naglar är så långa och jag har hemska minnen från att spela basket med långa naglar. Det var typ i sjuan när jag skulle bryta en passning, och bollen knäckte mina naglar bakåt. ONT, gjorde det :´( Men det gick fint idag :)

Annars hände inte så mkt roligt i skolan faktiskt :P Nu ska jag försöka plugga lite, hmm, har spanskaprov på torsdag! Shiet, jag kan ingenting typ. Någon som är asgrym på spanska som vill hjälpa mig? (A):P Inte? Okejdå.

Hur har er dag varit?

Godkväll

Hur svarar du i hemtelefonen?
Hejdeematilda
Hur svarar du i mobilen?                                                                                                             
Standardsvaret: "Hallååå?" (pappa säger alltid: "Så svarar man väl inte i telefon!?" hihi:P) Eller, beroende på vem det är som ringer: "Hola" (när C ringer), "Yo bro" (brorsan), "Heeeey"(G), "Tjabba tjena hallå" (T), "Hej tönt, vad vill du??" (Gu) Jag vet, jag är snäll.              
Ringer det mycket till dig?

Nja, sådär :P
Ringer du mycket?
Nej mest sms
Vem ringde du senast?
Mamms
Hur mycket pengar har du?
Typ 80 spänn just för tillfället
Senast kramat och när?
Carro, i fredags efter skolan
Antal timmar sömn inatt?
Ca tio skulle jag tro
Sov du ensam?
Ja, buhu!
Vem sov du hos senast?
Carro
Vem sov hos dig senast?
Ellinor
Vem vet mest om dig?
Tess tror jag
Vem vet du mest om?
Många ;) Jag vet allt mohaha!
Vad ser du fram emot?
Min tjejmiddag nästnästa helg
Vad vill du ha just nu?
PENGAR!
 Vem hånar du?
Såna som tror dom äger världen och är bäst, men som egentligen är SÅ patetiska!
Vem längtar du mest efter?
IDA
Vem vill du helst slippa?
Sara
Vem stör du dig på?
Sara
Vem vill du sova bredvid inatt?
Min kudde
Vilken buss åker du oftast?
Buss 80
Vilken årstid är det nu?
Höst
Anser du dig själv snygg?
Ibland, ibland inte.
Har du varit kär? Är du kär nu?
Ja. Nja.
Är du en bra partner?
Jaaa!
Har någon varit otrogen mot dig?
Nix
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Näe
Har du varit otrogen?
Neej, håller mig borta från allt vad otrohet heter
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Både och
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Jaadå:)
Vad åt du senast?
Fläskfilé, kyckling, massa frukt och grönsaker och lite potatissallad
Är du polare med grannarna?
Polare skulle jag inte vilja påstå
Har du varit på ett party?
Hehe, yeez
Har du varit utomlands?
Ja
Var är dina syskon just nu?
Hos en kompis
Vilken tid gick du upp imorse?
Strax innan tio
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov...
Vad är det första du gör på morgonen?
Tänker: Faan låt mig sova
Vad ska du göra efter det här?
Duscha, och kolla på film


Har tråkigt

Shit vad jag har tråkigt. Är trött, så jag orkar iofs inte göra så mkt men ändå... Har precis ätit asgod mat, papi var iväg igår med sina jobarkompisar och typ hade dart(:S), och dom åt såna där fat med massa mat. Eller asså inte faten, utan maten. Uppepå faten. :P Aa ni fattar! Med typ fem miljarder frukter på, typ melon, ananas, vindruvor, äpple, passionsfrukt, kapkusbär (eller vad det heter), kiwi, allt möjligt. Sen var det också fläskfilé, rostbiff, kycklingklubbor, massa grönsaker, oliver, och jättegod potatissallad. Vadå, svullo... :S Känner mig ganska... fet just nu faktiskt! Jaja. Sånt ska vi inte tänka på. Här kommer bild på maten :P

image228


Söndag

Godmorgon!

Är astrött, vaknade vid kvart i tio, vilket inte är likt mig (jag brukar typ vakna vid åtta på helgen:S). Igår var det myskväll hemma med mamma och A. Vi åt såg på The Wedding Date och åt räkor och annat gottis. Tyckte filmen var jättebra, men det kanse mer beror på att jag älskar den typen av filmer, än att den faktiskt var bra :P

Söndag idag, vet inte riktigt hur planerna ser ut. Ska nog ut på en promenad med två kompisar, eller med Elsis. Sen ska jag jobba lite också. Mina "jobb" är ganska softa, för dom tar skitkort tid. Det är ju inga riktiga jobb egentligen, eller jag ränkar dem inte som det. Jag är ju liksom inte anställd direkt, men jag får ju pengar av det så någon form av arbete är det ju ändå .. :P Shit vilket dravvel. Jaja. Senare i eftermiddag hoppas jag på att vi kanske kan åka och hälsa på våra kompisar som vi inte har träffat på aslänge. Det är våra närmaste kompisar, och oftast brukar vi ses rätt ofta. På somrarna umgås vi ju såklart ännu mer. Men nu såhär på höstkanten när allting drar igång igen har det liksom inte funnits någo tid. Synd tycker jag, för även om dom inte har några barn som är i min ålder (en 93:a och en 95:a) så gillar jag att träffa dem, och vi har umgåtts så mycket genom åren, rest och spenderat semestrar ihop, så det känns nästan som att vi är släkt :). Hoppas att vi kan ta en sväng förbi dem sen!

Lägger in två bilder från igår :)

image226
Min älskling <3
image227
Höstigt

Vad ska ni göra idag?

Lite shopping :)

God eftermiddag :P Nu är jag hemkommen från stan, var där med bror, mamma och mormor. Mycket trevligt, vi gick i affärer och fikade:) Fick köpt tre små saker: en svart basker, lila strumpbyxor och vita knästrumpor:D Mycket nöjd med alltihop. Dessutom fick jag baskern av mormor och knästrumporna av mamma, så allt jag behövde betala var ynka 49:50! Fast till och med en sådan liten summa är mycket för en fattig dam som mig :P Är SÅ pank just nu så det är helt sinnesjukt. Jaja. Här kommer lite bilder på dagens oooutfit!:D

image220
image221
image222


Blev lite trött på seriösa bilder i slutet :P Min käre bror ville tyvärr inte ställa upp med sitt vackra ansikte haha, kanske får ni se det en annan gång!
Hoppas ni gillar outfiten! :) Och just det, bilderna togs ju såklart av A (han gjorde klart för mig att om han skulle ta några bilder, så ville han att det skulle stå med..).
Kommentera nu, kära vänner! :D



Promenix

Har precis kommit hem från promenaden med mamma och Elsa. Tog lite kort och filmade, kanske kommer ett videoklipp sedan;) Premiär för mig i så fall, även om det inte riktigt blir något "sånt" videoklipp, eftersom det bara är på Elsa :P Men men. Det var i alla fall jättehärligt med en promenad, väldigt kallt men jag hade klätt på mig som sjutton! Vinterjacka, mjukisbralls, halsduk och mössa. Och vantar. Jag är skitförkyld, snörvlade mig igenom hela promenaden. Det är något knas med bilduppladdningen just nu :S Vet inte varför, men jag lägger upp bilderna så fort det går! :)



En annan grej: snodde denna länken från Kenza (iofs har kanske de flesta av er redan sett den då, eftersom hon har nåågot fler läsare än lilla mig:P, men jag länkar ändå). Gå in här, så kan du hjälpa till att skänka pengar till välgörande ändamål utan att behöva betala själv. Du bara klickar, och för varje klick du gör så skänker sponsorer pengar till ändamålet! Bra va? :) T ex kan du hjälpa regnskogen, sälungar, bröstcancer/cancerforskning, AIDS, hemslösa.... hur mycket som helst! Och du kan klicka så många gånger du vill:D Så in och klicka nu för tusan!

Lördag

Godmorgon sunshines! Lördag idag, sååå härligt! :D Har precis ätit en jättegod frukost, med bl a croissant och vindruvor. En sak som är så härlig med lördagar är att jag kan äta vad jag vill :) Jätteonyttiga saker om jag vill det. Frukosten är en väldig skillnad, på vardagarna äter jag alltid antingen havregrynsgröt eller grov macka med keso och kalkon, men på lördag är jag riktigt svullo ;) Hihi. Vad äter ni till frukost på helgen?

Planerna för idag är inte många, ska iväg om typ en kvart och jobba en liten stund, sen ligger dagen öppen. Typ en promenad kanske, ska nog åka iväg och handla lite med mammsen också. Inte säkert att det blir någon dagens outfit idag, det beror på om jag åker iväg någonstans eller inte. Är jag bara hemma, så e det inte så mkt att se på, då degar jag runt i mjukisbrallor.. :P

Vad ska ni göra idag?

image217

Lite bilder från busshållplatsen häromdagen :P Måttligt intressanta eller hur? Var bara tvungen att ta lite kort på all trash som låg nerskräpat där. Fy på er som skräpar ner så!
På den stora bilden ser ni en gammal konservburk (tror det är Santa Maria Tex mex Cheese Dip) som ligger och skräpar, fyyyy! Ska fan ta och sätta upp en lapp på busskuren, vet att det är "affischering förbjuden", men vadå? Är det inte bättre att det är "nedskräpning förbjuden"? Just det.


Dagens outfit

image212



Återigen är jag ledsen för dåliga bilder, de som är tagna uteomhus är i värsta grodperspektiv ser ut som jag vet inte vad, men men, det bjuder jag på! Ingen ville hjälpa mig att ta kort, buhu, så jag fick köra på självutlösare. Kände mig aslöjlig när jag sprang fram och tillbaka på grusgången och fixade med kameran, hoppas inte grannarna såg mig :P
Lång brun stickas tröja, H&M
Bruna strumpbyxor, Lindex
Bruna pumps, (hittade dom i garderoben:P)
Halsband, MQ och gammalt

Ganska enkel otfit idag också, helbrun och höstig :)
Vad tycker ni? Kommentera!:)

Fredag

Hallå allihopa:D Äntligen hemma från skolan, gick iofs kort dag idag. Bara tre lektioner, slutade klockan 12:15, men det tar sin lilla tid att komma hem.. Men nu är jag hemma, och det är helg! Wiie :P Så himla skönt, jag har absolut ingenting planerat och det känns underbart. Har flängt hit och dit så mycket de senaste helgerna (förutom förra helgen när jag var sjuk), att det ska bli RIKTIGT skönt att bara slappa. :)
Vad ska ni göra i helgen?



Måste visa dessa tre underbara nagellacken från Essie. Har faktiskt inget lack därifrån, men funderar starkt på att köpa något av dessa:


Det första heter BahamaMama (haha!), och jag fullkomligt älskar den lila färgen :) Så himla snygg. Det andra skulle jag kunna köpa endast för namnets skull Chocolate Kisses, mums säger jag:P Men jag tycker faktiskt att färgen e riktigt cool (om än lite bajsbrun), men den är höstig och fin. Det tredje heter Decadent Diva och är ett mer mörkbrunt lack med lite lila inslag. Jag är faktiskt mer inne på mörkbruna lack än svarta nu, tycker det är mer höstigt och vardagligt. Svart har jag hellre lite mer sällan, vid speciella tillfällen, känns som att man förstör det coola med svart lack om man har det för ofta. Men brunt däremot funkar bättre att använda ofta!:) Tycker jag i alla fall:)
Vad tycker ni om dem, något som faller er i smaken? ;)
Finns att köpa på blush.se.

Håll utkik efter dagens outfit!:D


Dagens outfit

image204


Dagens outfit (världens sämsta bilder!):
Jeans, Levi´s
Gul topp med ballongärmar, Bikbok
Väska, momors gamla
Halsband med guldberlock, H&M
Guldarmband, H&M
Guldörhängen, Åhlens

Världens tråkigaste, slappaste outit idag (delvis beroende på att jag försov mig). Ber så hemskt mycket om ursäkt för de pissdåliga bilderna, tagna i mitt rum med dunkel belysning och min jävligt grymma mobilkamera... not. Jaja, bättre än inget kanske?

Nu har jag pluggat i typ en och en halv timma. Englelska och samhällskunskap blev det. Skulle göra datakunskap också, men jag har tydligen en för ny version av Word. Haha :P Jag äger skolan på tekniska prylar, inte ofta det händer! Lite historia har jag kvar också :( Hoppas på att HV71 vinner ikväll, för då slipper jag förhör! Haha, min lärare hejar på dom så. Han är lite knasig han.

Är lite sur, ser ju att jag har många besökare, men ni är FÖR dåliga på att kommentera! Det räcker med en liten rad, är så himla kul att få ett litet bevis på att ni verkligen är här och kollar :)
Ha en trevlig kväll nu allihop!

Jag hatar regn

Fyfan vad jag hatar regn. Allvarligt. Jag vet, det kanske är löjligt, men det gör mig så grymt förbannad rent ut sagt att behöva gå hem från bussen i regn. Hela den här dagen har för övrigt varit et stort skämt. Först försov jag ju mig, sedan när jag kom till busshållplatsen insåg jag att jag hade glömt plånboken med busskortet hemma. Jippie. Hem igen, och missade såklart den andra bussen också. När jag sedan väl satt på bussen så kom jag på att matteboken, räknehäftet och miniräknaren låg kvar hemma på köksbordet. Ni fattar, inte min dag idag.

Skulle ju visa bilder på dagens outift, men mina kläder blev pissblöta innan jag hann ta några pics, så kanske att jag tar lite bilder sen när dom har torkat ;) Får se, men håll utkik för det är inte omöjligt!

Har er dag varit bättre än min?  Hoppas det, kommentera gärna :)

Torsdag

Godmorgon :) Har lite tid över så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg. Dagen har inte börjat så bra hittills, har försovit mig! Men eftersom jag ändå inte har någon chans att hinna till första lektionen så kan jag likaväl ta det lite lugnt. Jag blir så trött på mig själv när sånt händer. Inte för att jag försover mig särskilt ofta, inte alls. De är bara det att när det väl händer, så är det vid väldigt dåligt valda tillfällen. Som till exempel idag när jag har spanska första lektionen, jag har inte varit på de två senaste spanska-lektionerna pga att jag har varit sjuk. Men men, det är väl mänskiligt. Brukar ni försova er?

Idag slutar jag tio i två, blir nog ett inlägg när jag kommer hem, kanske kanske med en dagens outfit om jag hittar något att ha på mig :P Vilket det inte känns som just nu. Men ni får ha en jättebra dag och var rädda om er! :)


Här är en "liten" tråkig lista.:P Hade inget bättre för mig igår kväll.

[] Jag är kortare än 170cm. (är 174)
[] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (har 4 i öronen)
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (lite på sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. HATAR!
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker. (var mer förut)
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv



En godnattsång



Jag älskar denna låten. Den så fin, så fin, så fin. Särskilt raden "Jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu". Vackert. Lägger upp den här för att dom som inte hört den (finns dom?) ska få chans att lyssna till dessa två underbara stämmor:P Shit vad jag gaggar nu, lyssna bara på den!
Leave me a comment, vad tycker ni? Är det bara jag som har fått Lars Winnerbäck-nostalgi, eller är den grym?

Syntest avklarat

Tjoho! Har precis ätit middag nu, mamma hade gjort pasta med parmesanost och soltorkade tomater, huuur gott som helst :) haha. Innan det var jag ju som sagt och gjorde syntest! Det gick alla tiders, som tur var, Kände mig inte direkt på topp för att testa synen, jag somnade på vägen dit :S Känns som det är något weird med mig idag, somnade på vägen hem förut också... Ovanligt trött kanske.?
Jaja, i alla fall så gick det kanoners, jag bommade på en rad, men det är ju inte hal världen. Det va bara på grund av att jag kollade med båda ögonen, när jag egentligen bara skulle kolla med ena. :P Haha, bra där.

Nu hade jag tänkt att plugga lite spanska, kanske lite historia och försöka hinna med en promenad. Fast jag vet redan nu att det inte blir någon promenad, så who am I kidding? Ofta jag hinner ELLER orkar det. Näe :P

Hörs senare, förresten vad är era plans för kvällen?? ♥

Dagens outfit + lite annat

image202
image203

Idag har jag på mig:
Bruna boots, Skopunkten
Vita benvärmare, av gammal tröja
Chokladbruna tights
Gråa oversize shorts, Replay
Brun trenchcoat, H&M
Halsduk och vantar, H&M
Väska, Dior

Håret ser ut som sju svåra år, men det bjuder jag på. Blir så efter en hel (?) dags flängande fram och tillbaka på buss, plus att det blåser. Har haft det i en inbakad fläta hela dagen, men mitt hår är inte sådant som snällt ligger på plats där man vill ha det ;)



Så jag och E var alltså på UM idag, det gick skitbra. Eller ja, det gick bra i alla fall. Mitt besök gick snabbast, så jag fick sitta och vänta på E i typ fem år kändes det som. Hann bli riktigt orolig ett tag, men det var ingen fara. Eftersom vi var i Partille (fråga mig inte varför), så gick vi in på Allum efteråt. För er som inte vet så är det ett sort, ganska nytt köpcenter. Jag tycker det är så himla mysigt där, värsta sköna stämningen. Vi strosade runt lite på H&M, sen blev vi skithungriga så vi gick till Paprika och beställde en majorsallad. Hur stor som helst. Och hur god som helst. Man betalade 65:- och så fick man välja vad man ville ha på själv :D Vi valde: sallad, gurka, tomat, majs, paprika, ananas, currypasta, kyckling, kräftsjärtar, fetaost och rödlök. Fast rödlöken fick E ta, jag hatar det :P Haha, fin blandning eller hur? Och så fick jag tjatat till mig tzatziki som dressing, E ville ha curry, men jag tjatade som fan tills hon gav sig :P I alla fall hur gott som helst, och skitbra för den var så stor att den gott och väl räckte till två personer. Ekonomiskt och bra :P
Så vi hade jättetrevligt på vår lilla tripp!

Nu ska jag bara slappa ett tag, är hur trött som helst. Plugga lite också, sen ska jag iväg igen och göra syntest inför handledarkursen jag ska på nästa vecka med pappi. Hjälp, ofta jag kommer kunna köra bil. Jag är ju typ.. ett barn :P Haha. Nej, det kommer säkert gå bra!

Skriver mer ikväll. Glöm inte lämna en kommentar, annars blir jag ledsen :(:P

Onsdag

Moorning allihop. Hoppas allt e bra idag. Jag känner mig faktiskt piggare än på länge. Har precis käkat upp min hallongröt, och håller som bäst på att välja kläder... Inte lätt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag hatar när det är en sån där dag då man känner att man inte har någonting i garderoben. Fast man egentligen har det, men det känns som att ingenting passar, ingeting matchar osv. Jaaja, nu har jag i alla fall tagit på mig lite kläder här, får se om det blir det eller inte. Dagens outfit-bilder kommer vid två-tre. Hoppas ni får en bra dag och lämna gärna en kommentar! :)


Godnatt

Sista inlägget för idag. Har precis duschat och smörjt in mig med brun utan sol (hatar bus, men i brist på dove-lotion så får det bli det så länge). Pluggat lite matte har jag gjort också. Usch, jag borde egentligen plugga mer, men imon skall jag bara till ungdomsmottagningen och sen hem så då har jag hela dagen på mig :) Problemet är att jag ofta hamnar framför datorn istället :/ Någon som känner igen sig?

Hoppas att ni läser mitt Bröstcancerinlägg, och kilar iväg det första ni gör imorgon och köper ett rosa band!

Lämna en liten kommentar, så blir jag glad glad glaad :)

Godnatt, puss på er / Matilda

Dagens outfit

Här kommer lite (suddiga) bilder på dagens outfit i alla fall.

image199
image201

Urtråkig outfit idag, därför får ni inte ens se mig utan ytterkläder.
Skor, Converse
Jeans, Denimbirds
Jacka, Everest
Halsduk och vantar, H&M
Mössa, KappAhl
Väska, gammal

Sådär, slappislappioutfit idag, kanske blir något mer avancerat imorgon. :)

Stöd Cancerfonden

Jag har inte följt Liv's blogg. Jag var inne på den för första gången idag, och läste hennes sista inlägg. Jag blev så sjukt berörd att jag nästan inte kunde hålla tillbaka tårarna. Det inlägget var skrivet av en människa vars liv tar slut i morgon kl 20:00. Det tar slut. Finito. Hon kommer att dö. Det var när det gick upp för mig att en nu levande människa hade skrivit att hon kommer att dö imorgon, som tårarna kom. Jag vet inte exakt varför jag grät, om det var av sorg, rädlsa, ilska eller bara av ren hjälplöshet. Kanske en blandning av allihopa. Vetskapen om att vi i slutändan har så lite makt över våra egna liv. Ifall vi ska leva eller dö. Det var väl det som gick upp för mig. Och när jag sedan läste kommentarerna, "Vila i frid". Jag har aldrig varit med om något sådant innan.

Jag blev också så chockad över att hon var så lugn. Så fullständigt harmonisk och till freds med tanken på att hon om lite mer än ett dygn skall möta döden. Döden. Jag kan inte förstå det. Men kanske är det en sådan sak man inte kan förstå, om man inte är där själv.

För er som inte följt Liv´s blogg eller på ett eller annat sätt hört om hennes öde, kan jag berätta att hon har bröstcancer. Bröstcancer som har spridit sig. Det är så fruktansvärt att tänka sig, och det kan drabba vilken kvinna som helst. Det kan drabba dig själv. Eller någon i din närhet. Din mamma, din kompis, din mormor, din moster. Vem som helst. Så fruktansvärt.

Jag har tidigare köpt Rosa Bandet, mest som en god gärning utan att egentligen tänka till varför jag gjorde det. När jag köper det denna gång är det med mer eftertanke. Jag kommer att sprida Liv's historia vidare, till kompisar, familj och släkt. Allt för att få så många som möjligt att köpa Rosa Bandet, eller ännu hellre skänka mer. Jag tycker verkligen att du ska göra det också. Gå in här så ser du hur du kan hjälpa till.

Vila i frid, Liv ♥

Tisdag

Äntligen hemma från veckans andra jobbiga dag. Nu är det bara sköna dagar kvar, wiie! :) I morgon missar jag dock hela skoldagen, skall till ungdomsmottagningen :/.
Helt okej dag idag faktiskt, jättehärligt väder! Men shiet va kallt det var i morse :O Omg, TVÅ grader när jag gick hemifrån. Tog på mig typ alla kläder jag äger, nya vinterjackan, halsduk + mössa :P Hihi. Lite för mycket kanske. Höll på att svettas ihjäl på vägen hem. Men men. Alltid lär man sig något. Dagens outfit-bilder kommer KANSKE sen, inte säkert dock. Hade i alla fall inget roligt på mig idag: slitna Denimbirds-jeans, grå t-shirt med tryck, vit stickad halsduk och rosa converse. Så nu vet ni ;)

Tack förresten, för alla kommentarer på inlägget angående Stina-Lee och Kenza igår :) Jättekul att det är fler som tycker som jag!

Här kommer lite egobilder med och tagna av mig efter att jag hade varit ute och gått igår ;) haha. Och så en fin bild ut över havet. Sorry för kvaliteten, men det är mobilbilder..

image195


Kenza vs. Stina-Lee..?

Måste bara skriva detta inlägget. Jag är en trogen läsare av både Stina-Lee´s och Kenza´s blogg, och tycker att båda två är grymma. Jag tycker verkligen det, och jag beundrar dem för att de är sådana som de är, båda två på sina egna sätt. Jag känner ju ingen av dem, men av det jag har sett och läst i deras bloggar tycker jag att båda två verkar vara jättegoa, trevliga tjejer. Sådana som jag utan tvekan skulle kunna umgås med, om jag någon gång i livet hade stött på dem. Ja, ni fattar vinken, jag gillar Kenza och Stina starkt.

Nu till saken. De flesta av er (i alla fall ni som följer Stinas blogg) vet att hon var i Göteborg i helgen och då också tog några modellbilder. Skitsnygga, eller hur? :) Stina är verkligen jättesöt och skitnsygg, och jag har länge undrat varför hon inte skickar några bilder till någon agentur (inte för att jag är någon expert på området men ändå...). Men vad händer då när Stina visar två av bilderna på sin blogg? Joo, folk skriver väldigt... onödiga, konstiga, korkade kommentarer. "Du är 1000 gånger vackrare än Kenza, kan lova att hon sitter och kokar av avund nu, den bitchen!", "Hon leker modell, men du ÄR!", "Kenza kan slänga sig i väggen!".
Vad har Stinas bilder med Kenza att göra? Det är väl inte så att de två tävlar om vem som gör sig bäst på kort? Nej. Det är bara det att båda två är skitduktiga bloggare, har grymt många läsare, och är läskigt vackra :)

Nu tror ni säkert att jag är någon jävla idiot som vill försvara Kenza eller något sånt, och inte vill låta folk säga vad de tycker, men så är det inte. Jag kände bara att jag ville skriva detta inlägget för att visa hur dumt och onödigt jag tycker det är med kommentarer som dessa, och hur befängt det är att jämföra två personer så, bara för att de båda ser bra ut. Jag ville också skriva detta för att visa min uppskattning för dessa två bloggerskor, vars bloggar är de två jag alltid följer varje dag. Om ni läser detta så vill jag bara säga att ni är skitduktiga på det ni gör, båda två. Jag tycker era bloggar är grymt sköna, var och en på sitt sätt, och jag hoppas att ni fortsätter blogga länge till! :)


Dagens outfit

image193
image194

Svarta stövlar, Din Sko
Vita benvärmare, egensydda
Svarta stuprörsjeans, Replay
Vitt linne, gåva
Rosa kofta, Gina Tricot
Svart jacka, Ver Moda
Mönstrad halsduk, H&M
Rosa scarf, gåva
Väska, Wedins

Ser ut som att jag har värsta ölmagen på ena bilden, men det är faktiskt fickorna ;)
Kommentera gärna! :)

Måndag

Hej allihop! Har precis kommit hem från skolan (sjuukt lång dag idag), fast hoppade iofs över spanskan som vi har sist. Kände mig jättetrött och hängig. På vägen hem stannade jag till vid Scandinavium och Frölunda-shopen och köpte en frölunda-mössa i försenad födelsedagspresent till pappa. Han hade önskat sig en sån så jag hoppas att han blir glad :)

Tänkte bloggat lite i morse, men när jag slog på datorn så var det något knas med internet så det blev inget :( Sedan tänkte jag blogga ifrån bibblan, men var tvungen att rusa till skolsyster så... Ja. Men nu skriver jag i alla fall :)

Åh, just det. På bussen hem kom det på värsta fyllegubben. Usch, jag tycker sånt är så himla obehagligt. Fast jag försöker att inte visa det, för jag vill inte att dom ska se att jag är rädd och komma fram typ haha :P Så jag anstränger mig för att se ascool och oberörd ut, vilket jag tror fingerar ganska bra ;) 
Nej, men seriöst, jag tycker sånt är så himla tragiskt egentligen, blir ledsen av att se det. Han kunde liksom knappt stå på benen, höll på att ramla på över en tjej på sätet hon satt på, och ramlade av bänken på busshållplatsen innan vi skulle gå på bussen. Och så satt han och pratade för sig själv hela tiden. Varför hamnar vissa människor så fruktansvärt fel? Är det bara en slump, eller är det förutbestämt vilka människor som ska bli fyllisar och uteliggare.? Önskar man kunde hjälpa dom. Jaja, hur som helst.

Hur har er dag varit? Gjort något roligt? En dagens outfit kommer senare, så håll utkik! 

God natt nästan

Sista inlägget för idag. Ville bara önska trevlig söndag kväll! :) Nu har jag precis duschat, asskönt att ha det gjort så jag slipper gå upp ännu tidigare imon :P Nu kom pappi hem med två filmer, ska väl se den ena tror jag!

Hörrni, det är massor av er som bara tittar in utan att kommentera! Ajabaja;) Ni behöver inte vara skygga, en liten, liten kommentar så jag vet att ni har varit här. Då blir jag SÅ glad:D Så kommentera på nu!

Good night sötnosar!
Puss&Kram Matilda

Hur man lägger upp en video

Jag vet att många undrar hur man lägger upp en video på bloggen. Så därför tänkte jag förklara det :)

Om ni går in på youtube så ser ni kanske att bredvid (ibland är den under) själva videon så finns en kod. Det står "embed" och sen en kod. Den koden kopierar ni, och klistrar in som en html-länk i ert inlägg. Då får ni videon i ert inlägg! :) Svårare än så är det inte. Har ni fler frågor så svarar jag gärna på det jag kan :)

Glöm inte att kommentera! :) Blir ju ledsen när jag ser att besökarantalet är fler än kommentarerna.. :( Så kom igen, var inte rädda! Haha :P

My bags

Sa ju att jag tog jättemycket kort häromdagen, så jag tänkte visa lite av dem nu! Fotade alla mina väskor, eller ja i alla fall de väskor som jag faktiskt använder. Jag är typ en sån där fetischist eller vad det heter, en sån som ÄLSKAR skor, väskor och accessoarer av alla slag:)

image182
Alla väskor på de två översta raderna är vintage, jag har fått dem av farmor, mormor och min mammas faster.

image183
Här har vi min älskade Dior-bag




Jag älskar verkligen väskor och skulle köpa nya hela tiden om jag hade råd. Skor älskar jag kan iofs ännu mer. Jag kan ta kort på alla mina skor och visa någon dag kanske ;)
Det som är lite jobbigt är att jag vill ju använda alla väskor, och byter typ varje dag så det blir alltid att jag glömmer något i en väska. Typ mobil, nycklar, tugummi, eller almanacka.
Jaja, här ser ni dem iaf ;)

Vilken/vika tycker ni är snyggast? Kom igen nu, lämna mig inte utan en kommentar:´(:P

Kul grej :)

Vilka är dina favorit skor just nu? Ooh, svårt, måste säga två stycken. 1. Mina vita tygskor som jag bodde i hela sommare har hängt med även ett tag in på hösten. Så snygga, bekväma och passar till det mesta. 2. Mina nya svarta, höga stövlar.
Vad gör du? Sitter här och bloggar lite, väntar på mamma, när hon kommer ska vi ha myskväll.
Fest eller slacking? Fest kan vara grymt kul, om man är på rätt humör och med rätt personer, men jag tycker det kan vara lika skönt att ha en mysig hemmakväll.
Är du stolt över ditt liv? Stolt, hmm. Jag vet inte. Jag vill vara det i alla fall. Jag är ganska stolt över mig själv och jag är stolt över min familj och mina vänner, så ja, det kan man nog säga. Jag är i alla fall grymt nöjd med mitt liv just nu.
Vilken låt lyssnade du på senast? Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck och Miss Li.
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Stockholm.
Tittar du mycket på tv? JA. För mycket.
Har du varit med i lokaltidningen? Haha, nej!
Vad kostar det du har på dig? Inte särskilt mycket, sitter här i hoodie och mysbralls.
Vad gör du när du inte kan sova? Börjar sömnstressa. Typ "Om jag somnar nu så får jag sova 8 timmar... om jag somnar nu får jag sova 7 timmar... aaaah!"
Vad gör du om ett år? Går i tvåan.
Brukar du läsa horoskop? Brukar de stämma? Nej.
Bästa fikat? Sideroad, fiket vid skolan.
Det dyraste du äger? Hmm. Min moppe?
Favoritmånad? "Juni, Juli, Augusti, allt känns mycket lättare då.." ;) December också!
Favoritdag? Lördagar
Choklad eller vanilj? Choklad, fast jag äter inte godis


Britneys största fan



Okej, jag vet att ALLA har sett den här videon redan. Men jag tycker den är så sjuk så jag måste ha med den i alla fall ;) Och det kan ju finnas någon som har missat den. Han är läskig...

Söndag

Godmorgon. Har precis ätit frukost (hallongröt, två melonskivor + vatten med C-vitaminbrus) framför TV:n med päronen. Förlåt om jag låter väldigt Ebba von Sydow när jag berättar vad jag äter till frukost, men whatta heck. Det är i vilket fall som helst inte meningen. Jag gillar inte hennes blogg. Jag är inte helt hundra på vad jag tycker om henne över huvud taget. Men det tar vi en annan gång.

Idag är det inte alls lika fint väder som igår:( Tyvärr. Så himlans härlig dag igår med två promenader. Idag är det mule och regn, jag känner att jag snart blir deprimerad. Usch.

Vad ska ni göra idag?

image180


Lugn kväll för mig

Nu har jag bestämt mig. Det blir inget Hard Rock för mig. Huvudet dunkar fortfarande och jag hostar som om jag fick betalt för det. Inte bra, inte bra. Så nu sitter jag istället här och väntar på att mammsi ska komma hem så att vi kan gå ut en sväng med Elsa. Det är ju så himla härligt väder ute, alldeles perfekt temperatur, soligt och helt underbart höstigt. Sedan ska vi ha myskväll. Min tonårsbror ska tyvärr också vara med. Men men. Det blir riktig svullokväll, med film, pizza och glass. Inte för att film är särskilt svullo.. Skrev bara det för att ni ska förstå hur sjukt jäkla slöa vi kommer att  vara ikväll. Soffpotatisar, minst sagt. Bara ligga i varsin soffa och sleva i oss skitmat. (Observera att vi INTE har tre soffor, när jag sa att vi skulle ligga i varsin soffa menade jag: mamma i en, jag i en, min bror på golvet). Jahopp. Så kan det vara.

Just nu pratar jag med E. Hon och dom andra är tydligen sorgsna för att inte jag kan följa med ikväll. Sötnosar. Jag är faktiskt också ledsen för det, men det känns ju alltid bra om någon saknar en :P Det ska bli jättekul att se dem på måndag, godingarna, det var ju en vecka sedan sist. Inte klokt vad snabbt tiden går. Nej, nu ska jag ringa mamma och säga vilken film hon skall hyra. TIPS??

Lämna mig inte utan en kommentar! ;)


Matilda testar

Jag har testat två nya produkter nu ett tag. Båda är från Nivea och deras young-serie. 

Den ena heter Control Shine och är en ansiktskräm som mattar ner om man är blank i ansiktet. Visserligen har jag inga major problem med att bli blank, men ibland efter en lång dag kan det hända, så jag tänkte att den var värd att testa.
Jag har använt krämen morgon och kväll (ibland bara antingen eller), och jag märkte av en ganska klar skillnad att huden blev "mattare" på något sätt. Bra underlag till smink också, eftersom huden känns jämn även om man för tillfället har någon plita eller knottror eller liknande. Bra pris.
Betyg: ♥♥♥♥/♥♥♥♥♥





Den andra produkten heter Peel Soft och är en mild skrubbkräm som är särskilt anpassad för "tonårshy". Det är tydligen ämnen i själv skrubbkrämen som är bra för oren och blandhy. Jag tycker att den är helt okej som peeling. Den känns mild och ganska skonsam för ansiktet, det känns inte som att man river upp hela asiktet som med vissa andra skrubbkrämer. Dock vet jag inte hur stor skillnad den har gjort jämfört med innan, när jag inte använde någon peeling i ansiktet. Men en fräsch känsla efteråt och ansiktet känns lent och rent. Bra pris.
Betyg: ♥♥♥/♥♥♥♥♥


Båda produkterna är värda att testa tycker jag!

Lördag

Usch vilket tidigt inlägg för att vara lördag. Men jag vaknade jättetidigt och kunde inte somna om, så vad ska man göra? Ser ut att vara riktigt fint väder idag med, härligt:) Har inte bestämt mig angående Hard Rock ännu, har fortfarande ganska ont i huvudet och känner mig inte riktigt fit for fight.. En hemmakväll skulle inte sitta fel, särskilt inte efter förra helgen.

Hur som helst så kommer det dagens outfit-bilder (btw, forsätt kommentera på gårdagens!), plus några av bilderna jag tog i torsdags. Undra vad det kan vara för något.. ;) Nej, nu ska jag kila ner till köket och göra i ordning lite gröt med hallon! Hörs senare:)

Fix och trix med designen

Som ni ser är det ny header på bloggen. Jag håller på hela tiden och fixar lite md designen, tanken är att jag någon gång ska bli KLAR;) Det är inte helt lätt dock, jag är inte jätteteknisk, men jag fick hjälp av min kusin idag (Tack Gustav!) Han har lovat att hjälpa mig mer, så håll ut! Det kommer bli bättre jag lovar. Och dessutom, det viktigaste är ju faktiskt innehållet i bloggen, och det är ju bra, eller vad tycker ni?

Som följdfråga, finns det någonting ni skulle vilja se mer eller mindre av i bloggen?

Dagens outfit

image171


Rosa linne (H&M)
Grå stickad kofta (Vero Moda)
Brun kjol (H&M)
Chokladbruna strumpbyxor (Lindex)
Skor (Skopunkten)
Väska (mormors gamla)
Örhängen (gåva)
Armband (gåva)

Vad tycker ni? Kommentera!

Höstbild

Det blir ett megasnabbt inlägg. Ska precis sticka till farmor och farfar med pappi och August, vi ska äta middag där (som vi göra varje fredag:P). Har varit ute och gått i det superhärliga vädret, och stannade en stund hos mormor och morfar. Senare lägger jag nog ut en bild med kvällens outfit inför kalaset!

image168
Här en en bild ute i höstsolen. Ni får ursäkta mitt sjuka, osminkade nylle, men Elsa är ju iaf söt:)

Litet mattips :)

Det blev bakad potatis till middag igår, och jag tänkte tipsa om en god röra jag gjorde till. Inte alls svårt att göra, och mycket nyttigt. Eller ja, potatisarna är väl inte direkt skitnyttiga men resten...

Du behöver:

◊ Knappt en deciliter keso (jag använde lättkeso, men det går bra med vanlig såklart!)
◊ Två skivor rökt skinka
◊ En halv tomat
◊ Majs
◊ Ett kokt ägg

Du hackar skinkan så den blir till småbitar, hackar även tomaten och ägget och blandar allt i en skål. Sedan är det bara att krydda, jag hade inte så mycket kryddor utan bara lite örtsalt, vitpeppar och nån vitlöksgrej. Måtten är inte så noga, vill du ha mer skinka och kanske bara ett halvt ägg så går ju det också bra:) Man kan även byta ut t ex skinkan mot kalkon eller något liknande. Med de här måtten så blev det ganska mycket röra för två potatisar, men jag tycker det är bättre att ha mer röra än potatis, än tvärtom. Jättegott tyckte jag i alla fall att det var:)

image167
Ni får ursäkta för dn superpissiga mobilbilden, det ser typ ut som en uppstötning som liggar bredvid potatisarna:/
Jag kan i alla fall lova att det var jättegott:)

Nu har jag haft med två små recept i bloggen, tycker ni att det är en bra idé?

Vad gör ni i helgen?

image163

Detta är bilder tagna från mitt fönster i morse.


Hur ser er helg ut förresten?
Själv ska jag på släktkalas ikväll, min kusin fyller 14. Släktkalas är väl inte jätteparty, men det ska bli rätt mysigt faktiskt, att träffa släkten och så. Fick ju inte vara med på pappas kalas i tisdags:'(. Så ikväll blir en lugn kväll.
Imorgon kväll ska jag blir det Hard Rock Café med några kompisar. Bara en lugn kväll, vi ska äta, prata och bara mysa:)

Fredag

Godmorgon kompisar. Allt bra idag? Jag mår faktiskt mycket bättre idag, inget halsont als längre (!), bara lite huvudvärk och den ska nog snart gå över. Har precis ätit frukost (samma som igår, smoothie, fast ersatte bananen med färsk ananas), och nu sitter jag och mamma och ser på Morgongänget.

Idag ska jag nog ut en stund i det fina vädret, ta en promenad med Elsa. Solen skiner och det är klarblå himmel, så jag kan inte sitta inne hela dagen. Dessutom måste jag få lite frisk luft efter att ha varit inne i flera dagar.

Gud det var så himla härligt, när jag vaknade för en knapp timma sedan och såg ut genom fönstret: solen sken samtidigt som det var typ vattendroppar på rutan (som smält frost nästan), verkligen riktig höstfeeling. Ska försöka ta en bild så jag kan visa er sen! Nu känner jag inte alls för sommar längre, jag vill ha en fin, härlig, lagom kall, solig höst, så man kan gå långpromenader iklädd benvärmare, tights, knästrumpor, halsdukar, koftor, mössor, stickat, stickat, stickat!:) Jaa..

Så, vad är era planer för dagen?

image162

Sötaste hunden ever

Asså så här många inlägg på en och samma dag har det aldrig blivit förr. Men det blir så när man är sjuk, är hemma och inte har något bättre för sig. Tänkte i alla fall visa några bilder på min underbaring Elsa. Hon, mammsen och August ska åka iväg på valpkurs nu, sista gången. Egentligen skulle jag också med, men så blev det inte, varför vet ni ju... Synd synd, men vad ska man göra.? Här får ni i alla fall lite bilder på min goding:

image154



Sötast i världen!
Lämna gärna en kommentar:)

Syskon

Åh herregud, jag är SÅ nära att få seriöst damp på min bror! Han är tretton, håller alltså precis på att bli tonåring (eller, han är ju redan tonåring tekniskt sett, men mer bokastavligt.. eller vad säger man?). Man börjar i alla fall märka att han är äldre, typ humöret, han håller på och skriker som en dåre och när han leker med Elsa så är det liksom inga lugna lekar utan det är rush genom hela huset. Inga nätta steg här inte. Det typ dånar i hela huset och mattor flyger åt alla håll. Aah, han är such a pain in the ass just nu, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu förstår jag vad mamma och pappa genomled med mig för tre år sedan, och fram tills typ... nu. Jag menar jag är ju fortfarande tonåring och klart som tusan att jag också har lite humörsvängningar (A). Men ändå, jag har lugnat ner mig.

Hur kommer ni överens med era syskon?


image153
Såhär kan det se ut när jag blir riktigt pissed :P

Mitt inlägg som INTE handlar om Kanelbullen

Finns det en enda bloggare som INTE har bloggat om kanelbullens dag idag? Njae, tveksamt. Jag tycker detkänns lite meningslöst att skriva exakt samma sak som alla andra, fast nu har jag ju iofs redan skrivit om kanelbullen. Damn. Jaja, jag tänkte i alla fall påminna er om att det faktiskt finns andra MYCKET goda bullar, kakor osv. Här kommer några:

Negerbollen (ja, jag kallar den så)
Munken (och då menar jag inte nån satans donut, utan en sån där sak med vitt fluff innuti och kokos utanpå!)
Dammsugaren (pensionärsvarning, javisst, men ack så god)
Kladdkakan (behövs det någon förklaring?)
Morotskakan (sjukt god, men tyvärr inte lika nyttig som den låter)

Sådär gott folk, nu har ni fått lite tips. Våga bryta trenden och uppskatta även de bakverk som inte fått någon egen dag!

PS. Varför har de inte det egentligen? Jag tror jag ska märka ut en kladdkakedag i min kalender. Någon som är på?


Två av senaste inköpen

Fick lite tid att slå ihjäl medan strömmen var borta, och jävlar i min lilla låda vad mycket kort det blev. På allt möjligt. Visar inte allt idag, ni får hålla ut:P Men jag kan säga så mycket som att det kommer bilder på bland annat mitt rum och min garderob. Fotade också alla mina väskor:) För dem som är intresserade!

Här kommer i alla fall två av mina senaste köp!

image142

Brun "dunparkas" av märket Everest, köpt på Stadium XXL för 1199:-.
Tycker i alla fall jag är mycket billigt för en vinterjacka!

image145

En vit, stickad halsduk från H&M, 149 spänn! Hur mjuk och go som helst (syns även på bilderna med jackan!).

Vad tycks?;)

PS. Jag ber om ursäkt för att jag är en sån nörd och suddar för mitt ansikte, men hey, jag har varit sjuk i flera dagar, ser ut som sju svåra år och är typ blekast i kvarteret så... Ni kanske kan förlåta mig, bara för den här gången.?

Snabb frukost

Det blev supersnabb frukost sedan jag fått veta att strömmen stängs av 10:00! Hu, hur ska jag klara mig? Sorgligt nog är jag hemskt beroende av elmanicker. Nåja, tänkte i alla fall tipsa om min snabba, nyttiga frukost:

Du behöver:
Vanlig, naturell yoghurt (jag kör på "mild")
♣ En halv banan
♣ En näva frusna hallon

Släng i alltihop i en mixer om du har det, annara gör du som jag: tar en vanlig hög behållare och kör med stavmixern i typ tjugo sekunder. Tiden kan variera, men se bara till att det inte finns några klumpar kvar.

Jättegott och nyttigt!

Hjälp nu kommer elgubben!:O Återkommer efter 12:00. Puss!

Torsdag

Hemma från skolan idag med, sista penicillindagen sedan smittar jag inte längre! Wiie! Sen är det ju en annan femma att jag ska äta i typ en vecka till..
Vaknade för typ en kvart sedan (tidigt!), och nu kan jag inte somna om även fast jag skulle behöva det. Nåja. Ska snart gå upp med mamsen, äta frukost framför tv:n. Det blir antagligen TV 4 Nyhetsmorgon eller "Morgongänget" på Kanal Lokal. Hihi, jag älskar dem:)

Den stora frågan är vad jag ska äta till frukost. Idag känner jag mig såpass bra att jag kan får ner lite mer till frukost än nyponsoppa och vatten, men inte mycket mer. Yoghurt? Barnmat, typ puré? Yes, vad gott:S Funderar på att göra en smoothie med vanlig naturell yoghurt, banan och hallon. Det borde jag ju kunna få ner. I och för sig är ju inte yoghurt så bra om man har ont i halsen, slembildande va? Usch, varför pratar jag om såna här saker?

Senare idag kommer kanske bilder på mina senaste inköp (om jag orkar). Vad ska ni göra idag?

En sång om förlåtelse

Måste bara säga att jag fullkoligt ÄLSKAR Apologize med Timbaland och One Republic. Den är så sjukt bra, så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Lyssnar på den gör jag i alla fall, ióm och om igen.
LYSSNA OCH SE VIDEON HÄR!


Andra låtar som finns i min mobil just nu:
♦ Enrique Iglesias - Tired of being sorry
♦ Kanye West - Stronger
♦ Lars Winnerbäck feat. Miss Li - Om du lämnade mig nu
♦ Rihanna feat. NeYo - Hate that I love you
♦ Nelly Furtado - Do it
♦ Kevin Michael feat. Wyclef Jean - It don't make any difference
m. fl.

Finns inget härligare på morgonen än att ha en spelningslista fylld med go musik när man sitter på bussen/spårvagnen till skolan.

Vilken är er favoritlåt just nu?

Jobb jobb

Jag ska kanske börja jobba på ICA nu också.. Haha. Kan inte se mig själv sitta i kassan i en mataffär, men wtf. Det ger ju pengar så.. Skrev ett ansökningsbrev för en dryg vecka sedan som min pappa lämnade in där, till hon som är ansvarig för kassorna. Men när jag idag ännu inte hade fått något svar, bestämde jag mig för att vara lite påtryckande och ringa själv. Och det visade sig att hon inte hade fått mitt brev! Aah! Här har jag suttit i typ mer än en vecka och väntat och trott att hon inte alls tyckte jag passade för jobbet och så hade hon i själva verket slängt brevet! Jaa. Hon sa typ såhär: "Jaha, la han det i mitt fack, ja du vet jag får så HIMLA mycket post där varje dag och det är inte alltid jag kollar igenom allt innan jag slänger det." Ja ba Whaat? Så kan det väl inte gå till? Tänk om någon viktig person, typ jag vet inte, KUNGEN, skulle få för sig att lägga in ett brev där och så slänger hon det! Skumt. Men i alla fall, hon sa att hon hade väntat på brevet och att jag skulle skriva et nytt som pappa skulle lämna personligen (pappi är nämligen nån form av dryckesansvarig där), så jag ska sätta mig och skriva om brevet. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, så håll alla tummar ni har!


image141

Mina favoriter i sminkväskan!

Tänkte lista mina tre absoluta favoriter i sminkväskan:


Rosebud Strawberry Lip Balm - jag älskar det, kan inte vara utan det! Var lite skeptisk till det i början, men nu är jag beroende och tycker att det är helt superfantastiskt. Håller läpparna mjuka, underbar jordgubbsdoft och dessutom superdrygt!



Isadora Bronzing Powder - superbra solpuder som ger perfekt färg + lite skimmer, men mest av allt gillar jag den stora dosan och den stora spegeln i locket. Ett extra plus för att den tål många smällar i golvet.




Lancome Color Focus Duo - jag är inget fan av ögonskuggor egentligen, men de två färgerna i Round Midnight (ljust skimrig grå och rosa) är så diskret snygg att man inte kan annat än älska dem.


Jag utmanar Karin, Micha, Malin och Johanna.

Nytt ansikte

image132

Den här kvinnan fick sitt ansitke sönderslitet av en hund. Alltså hela ansiktet. Inte lite hud i pannan eller på kinden, utan HELA ANSIKTET. Nu har hon fått ett nytt, av en lärare som tagit livet av sig. "Till en början var det vedervärdigt att känna insidan av en mun som tillhörde en annan", säger hon, uppger Daily Mail.
Fy tusan, säger jag. Det måste kännas hemskt att ha någon annans ansikte, som att ständigt leva med en ansiktsmask på sig.


Onsdag

Andra penicillindagen idag, börjar faktiskt redan känna mig lite bättre även om halsen känns helt förstörd. Jag har ingen matlust heller, lite nyponsoppa är allt jag har fått i mig. Det är konstigt, det är alltid så när man är sjuk, och så känns det som att man går ner typ fem kilo på två timmar. Eh, nej, men ni fattar.? Man känner sig så klen och tunn typ. Jaja. Nu ska jag sluta tjata om mig själv och min sjukdom. Vad ska ni göra idag?

Släktis

Nu har vi släktkalas här hemma, men jag ligger helt isolerad inne på mitt rum och ser på Vänner. Det visade sig att det var halsfluss jag hade, och det är ju så smittsamt så jag får inte träffa gästerna:( Känns som om någon har kört ner en kniv i halsen på mig vridit om. Penicilin i tio dagar och ingen skola förrän tidigast fredag. Fy. Nej, nu ska jag nog sova. Ha en trevlig kväll!

Moppefärd

Update: Har precis fått reda på att jag blir tvungen att ta MOPPEN till vårdcentralen. Inte kul. Pappsen är iväg och handlar, och vi har endast en bil. Tyvärr. Så, hade jag inte halsfluss innan så kommer jag deinitivt att få det på vägen. Brr.

image131
Såhär ser min Kinapuff ut, fast utan box.

Halsfluss

Japp, ni läste rätt, nu har jag gått och fått HALSFLUSS. Förbannat också. Skulle nog inte tränat igår. Jaha, och vad gör man nu då? Antar att jag får pallra mig iväg till vårdcentralen, få lite pencillin, och bädda ner mig. Fy vad tråkigt. Jag hatar att vara sjuk. Och idag när pappi fyller år och allt, släkten kommer hit ikväll och det ska bli "kalas". Jag får väl stänga in mig på mitt rum och låtsas att jag inte är hemma, annars lär det väl inte vara någon som vågar gå innanför vår dörr.

Benvärmarna igår blev faktiskt rätt bra. Har inte kunnat testa dem med en riktig outfit ännu (tänkte ju ha dem på mig idag, men nej), så helt säker kan jag ju inte vara. På att de blev bra alltså. Jaja, hoppas att min VR kommer idag så jag har någonting att göra iaf. Buhu. I feel sorry for myself.

image130


Tröja blir benvärmare

Har precis kommit hem från träningen. Hade verkligen INGEN lust alls att träna innan, men som alltid så känns det gott efteråt. Har dock ännu mera ont i halsen nu...
Nu sitter jag här och syr lite. Vill ha ett par vita benvärmare men har inte hittat några. Men nu hittade jag en gammal vit tätstickad cardigan i garderoben, har inte använt den på hur länge som helst. Så, därför har jag nu gjort två benvärmare av dess ärmar! Gissa om jag känner mig kreativ...


Min gamla fula tröja

Jag klippte helt enkelt bara av ärmarna, och sydde ner kanten. Stickat har ju en tendens att fransa upp sig, så man får vara ganska noga. Asså, stygnen behöver inte va särskilt fina eller så (man har ju ändå benvärmarna pösiga och kan vika ner kanten ännu en gång om man vill), men se till att hellre sy för mycket än för lite.


Så här blev det, är bara färdig med ena så.. :P Ska nog ha dem imorgon till skolan, så kanske att ni får se dem på om jag skänger in en dagens outfit!
Puss!


Stressig dag

Usch, jag hatar att stressa. Men idag har det varit ett jäkla tempo, började med att jag var sen till bussen imorse, sedan har det fortsatt. Skulle köpa present till pappi efter skolan idag, men min kort FUNKADE INTE! Aaah. Sånt där makes me craaazy! Så jag fick åka hem, utan present, och nu har jag precis slängt i mig lite yoghurt med honungsmelonsmak och havreringar som smakar bark, och ser ut som torrfoder.. Lägg till att jag ska iväg och träna om en halvtimma, så fattar ni att jag är stressad. Åh, jag har börjat få ont i halsen nu också! Hatar det, hade ju precis blivit fri från min förkylning. Och JA, jag vet att det inte är bra att träna när man är förkyld, jag är medveten om att jag kan dö, men wtf. Jag måste bara träna idag.

image126
Saknar sommaren!

RSS 2.0