New week

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg som ett livstecken från min sida. Idag skiner solen och min näsa är täppt igen, fan för förkylningar. Jag ska chilla lite här hemma, försöka dra ut mina ben på en promenad i snön, och sen blir det jobb mellan 15-20, skönt!
Ha en fin måndag ♥

En bild på mig och ett mongo jag hittade i ett hörn.

Håkan Hellström

Igår släpptes biljetterna till Håkans vårturné som kommer att äga rum runt om i Sverige i form av 27 spelningar. "Tyvärr" är jag ju borta i tre månader, och missar därför alla spelningar - utom en. Den avslutande, "juvelen i kronan", spelningen på Trädgårdsföreningen här i Göteborg, som naturligtvis kommer bli den allra mäktigaste. :) Och det säger jag helt opartiskt, objektivt. Haha.

4 juni nästa år är det dags, alltså en bra stund kvar, men igår släpptes biljetterna. Klockan 09.00, precis när jag och Ida armbågade oss fram genom lågpris-underkläder och fula kjolar, DÅ släpptes dom. Ida stod redo med telefonen och jag hade hemsidan framme på mobilen (hello again NERD). Man har ju varit med förr liksom, hehe. Vet ju hur snabbt biljetterna ryker. Ida kom i alla fall fram på telefonen med en gång och kirrade tre biljetter, underbart!

Jag önskar att alla mina near and dear kunde ge Håkan en chans, det är ju så när man själv verkligien tycker om något, då vill man att alla man tycker om också ska gilla det. Som igår, när Jonna bad mig att ge Harry Potter-böckerna en ny chans (senast var i tvåan, alltså TIO år sedan, jävlar vad gammal jag är), och sa att om jag gjorde det så kunde hon ge något jag brinner för en chans, "typ Håkan". Ajemen, så nu ska jag börja läsa Harry P.

Anyway, är sjukt glad för biljetterna, det kommer bli magiskt som vanligt.


Härlig dag

Godmorgon vänner!

Tidig morgon idag, ligger i Jonnas säng och har det sådär jättehärligt som man bara kan ha det en ledig fredag, med snö utanför fönstret, fin musik som spelas och en dag som väntar på att få sätta igång. Jonna drog iväg till Borås (skolan) vid halv sju tror jag, men jag orkade inte upp riktigt så tidigt. Känns annorlunda att vakna upp ensam här, får lite feelingen av hur det kommer vara när jag har egen lägenhet. Mysigt! :)

Igår var jag och lovely Idaho på Ullared eller Gekåååås som det egentligen heter, tycker det låter så stockholmst att säga så.. Bilen gick hemifrån vid tjugo i sju på morgonen, det är så mysigt att gå upp innan det har ljusnat och åka iväg någonstans tycker jag! Mer sånt ;) Var nemas problemas när vi kom fram, bara att spatsera rakt in, ta en vagn och böra the shopping. Fick faktiskt köpt en hel del vettiga saker! En väldigt rolig utflykt, thank you my darling. ♥

På eftermiddagen igår åkte jag in till stan, mötte upp Jonna och vi gick lite på stan och kollade adventsljusstake (jag vill också köpa egen!!) och tog sedan en fika på Espresso House. Åkte vidare till mataffären sen, handlade och åkte hem och lagade mat, mys! Blev lax med fetaost-basilika-cremefraiche-täcke och pressad potatis + sallad till det, såå gott! Blev några avsnitt Vänner och lite Ben and Jerry's på kvällen sen, och en massa snack som alltid såklart. Min fina Jonna, VAD skulle jag göra utan dig? Tack för ännu en superkväll ♥

Idag blir det förhoppningsvis slingning av håret för min del, hoppas på att kunna boka en snabb-tid. Sedan ev träning om mina vader pallar trycket, både dom och benhinnorna protesterar så fort jag rör mig typ.. Ska hinna förbi farmor och farfar på middag också tänkte jag, är ledig en fredag i månaden bara och det är alltid mysigt att bli bortskämd med god mat! :) Ikväll blir det Jul på Liseberg med mina fina jobbarkompisar; lite brända mandlar, skridskoåkning, glüwein.. Mys! Sedan får vi se om det blir utgång eller inte. Jag hoppas att Moses hoppar på tåget och joinar oss, hade varit så kul *hint hint* :D

Blev rätt långt inlägg nu, men det här känns som en sån där jättebra dag och det är så himla skönt. Behövs nu känns det som, den senaste tiden har känts otroligt grå och meningslös så det gäller att greppa tag i dagar som denna och verkligen suga i sig av glädje och må-bra-känsla. Ja, hej jag är nördig, men det är sant!
Återkommer strax, hoppas ni alla får en fin dag! ♥


Har fastnat lite för denna låten!


Love

Hittade två väldigt härliga bilder när jag tittade igenom lite gamla bilder på Facebook. Båda är från min och Carros 18-årsfest, den första är på mig och Moa på dansgolvet och den andra är på Tove, Moa och mig vid middagsbordet. ♥

Jag faller

Sånt här gillas just nu.
Videon är ball.
Låten är underbar.
Grabben är amazing.

Vi har nästan slutat umgås för vår skull

Godmorgon bloggen!

Idag är det fredag, och OJ vad skönt det är! Vaknade upp med en väldigt irriterad hals, men trots det är jag glad för idag ska jag och min bror iväg på utflykt över helgen. Färden går först mot Malmö där Lady Gaga väntar på oss, hehe, och sedan kör vi vidare mot Blekinge där våra släktingar förhoppningsvis tar emot oss med öppna famnar!
Farmor var just här och hon och mamma battlade i "oroliga-över-att-Matilda-och-August-aldrig-ska-komma-hem-igen", pga att det är värsta snö-bananas-kaoset söderut, och halkvarning på väderkartan på TV. Men äh, så länge det är ljust ute är biffen ganska lätt tror jag, då oroar jag mig mer för att köra efter konserten ikväll om det är snökaos. Mitt mörkerseende har vi ju diskuterat förut, det existerar ju knappt. Så nu vill jag att alla ni håller en tumme var för att mina bilkörarskills håller oss på vägen och att vi kommer fram (och hem!) oskadda. Sådärja.

Ha en fin helg allihopa, det ska jag ha. ♥


Jag vänjer mig aldrig, jag blir nog aldrig van

Har precis ätit gulaschsoppa med mamma och pappa, nu tänkte jag sätta på senaste avsnittet av One Tree Hill för att distrahera min förvirrade hjärna där tankarna går på repeat och allt snurrar runt. Idag var en bättre dag på jobbet, kände mig mycket mycket bättre än igår, men lagom till att jag slutade kom det där snurriga, hängiga, varma tillbaka och nu ligger jag här under filtar och tänkte inte göra så mycker mer ikväll. Åh va roligt livet är ibland.

Har ni tur kanske jag bjuder er på min favoritlåt just nu senare. 



Krank

Idag är jag sjuk. Gick till jobbet imorse i hopp om att det inte var så farligt, men kände en halvtimma, fyra nysattacker och en yrselattack senare att det här inte skulle funka. Snälla Stina lovade att ta mina sista timmar, och sen lämnade jag faktiskt de andra och åkte hem. Usch, ska försöka kurera mig så gott det går nu, har ju gått och varit lite halvdålig hur länge som helst, så det är väl på tiden att det bryter ut så jag kan bli frisk någon gång.

Ja, så idag blir här inte mycket mer aktivitet än såhär. Sängliggande, satsumas-ätande och TV-serier. Life's good.. :(

Right now, fräsch som en vårvind och glad som en lärka!

Äntligen måndag..

Ny vecka igen. Jag vaknade vid strax innan elva, det händer aldrig, men jag var så trött efter helgens bravader att det antagligen var mer än välbehövligt. Har ätit frukost och ligger nu och kollar på Vänner. Det är ju så fint väder ute så jag tänkte ta en promenad snart, känner mig dock riktigt risig så får se om jag orkar mig utanför dörren.
Klockan tre börjar jag i alla fall jobba, så då måste jag ut varken jag vill det eller inte. Sjukt jobbigt att känna sig så småförkyld och hängig som jag har gjort i en evighet nu. Måste köpa vitaminer eller något.

Usch, nej nu måste jag har lite frisk luft. Ha en fin måndag!



Nothing left to say right now

Finns inga ord som kan beskriva hur utmattad jag är just nu. Har varit iväg hela dagen, nu har jag kollat lite julklappar på nätet, och ännu en julklapp kan bockas av listan. Nu blir det Beck och söndagsmys, om jag inte somnar.


Världens bästa papps

Godmorgon friends.

Idag är läget lite sådär halvbra skulle jag vilja säga, kom hem ganska så sent och har väl inte fått mig så värst många timmars sömn. Men, kvällen igår var helfestlig, så jag ska inte klaga! Och på dagens schema står fars dags-firande för hela slanten, först till morfar och sen till farfar. Är det någon mer som är så seriös med denna dag längre? Ett sjukt krydd skulle jag egentligen vilja säga, för vilken jävla dag på året får jag som "barn" present? Nej, justdet. Ett "barn" som i alla fall får presenter på fars dag är Olivia för idag fyller hon år! Grattis igen underbara du :) Igår vaknades middag i mitt (och alla andras) drömhus nr 1, väldans trevligt med god mat, fint sällskap, skratt, kort, dans och vaskning av råttgiftet, ehrm, förlåt jag menar vinet jag hade med mig. Sedan bar det av in till stan och efter ett jäkla velande och ett brutalt nekande av sur-vakterna på Nivå, samt en spontanhälsning på poliserna av Ida, åkte vi vidare till Viktoria. Hängde lite utanför sådär kul i kylan, sen kom Stina (glad i hatten) och Adde och vi gick in allihopa. Var riktigt riktigt trevligt där inne faktiskt, trots min brutala ovilja att gå dit från början :)

Dock var det ett litet mission som inte blev completed igår, och DET Linnea (om du läser) får vi åtgärda anytime soon. "Här är vi!"-bildenAvenyn, vad händer med den liksom? Jaja. Det blir uploads från Ollys finfina kamera inom en snar framtid, på både vaskning, dans och så vidare. Tack alla för en superrolig kväll igår, och ta hand om era pappor lite extra idag. ♥

Fader Abraham och jag i somras

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Godmorgon!

Gud, idag är verkligen en härlig dag, även om vädret är piss och sådär, så känner jag mig väldigt glad! Beror nog först och främst på att jag är... barabambambam.. LEDIG!! Für die Wochenende ich bin frei von meinen Arbeite, eh, eller nåt. Haha, roligaste kvällen igår med Kai och Annica. Började lite halvt stelt sådär när jag kom till Victoria mycket tidigare än Annica, men dessvärre exakt samtidigt som Kai. Kom inte riktigt ihåg hur han såg ut om man säger så, var väl inte i mitt allra stabilaste tillstånd när vi sågs sist, men som tur var kände der deutsche Mann igen mig. Puh!

Blev sedan en kvart av engelsk uppvärmning, inte coolt att bara kastas in i en engelsk konversation med en (i princip) främling. Anyway, sen kom Annican och vi satt och pratade, skrattade och drack öl i flera timmar. Sedan träffade vi även Pontus, lilla Pontan, det var så himla kul att se honom! :)

Efter lite lost in translation på Avenyn (fan pinsamt att virra bort sig på Avenyn liksom) var vi på väg till Lounge(s), men väl där var kön sehr lange, och mitt lock för örat (hej mes) var inte lugnt, så jag sa auf wiedersehen till Kai och hejdå till Annica vid Kungsport och åkte sedan hemåt. Härlig kväll i alla fall! :)

Nu har jag precis ätit frukost med min familj och ska göra mig i ordning för att åka in till stan med min bror och kolla lite julklappar. Hoppas att min förkylning och mitt lock släpper under dagen, för ikväll är det middag för Olivia! ♥


Har tyvärr inga intressanta bilder på lager, därför får ni stå ut med bilder på moi.

Donnerstag

(Tidsinställt inlägg, när/om ni läser detta sitter jag på jobbet och sliter)

Hej på er!

Torsdag idag, vilket innebär EN ynka dag kvar till helgen. Ja, om man inte räknar med idag då, men det tycker jag inte att man behöver. Dock känns det nästan lite onödigt att längta till helgerna nuförtiden, tycker det går så satans snabbt i alla fall. 

Känns som att jag knappt har koll på vad som händer framöver, eller ens nästa vecka. Jag har en stackars liten kalender, men den använder jag av någon anledning inte. Har alltid varit en hysterisk kalendermänniska, men nu bestämde jag mig för att köpa en liten fickkalender när hösten började, för jag tänkte att "vi går ju inte i skolan längre, så vem hinner sitta och färglägga och över huvud taget lägga ner TID på almanackan?". Nej, just det. Någon tid alls har jag inte lagt ned på den, använder den inte. Har koll på kommande veckans jobbtider, och eventuella roliga händelser utöver det. Annars har jag inte mycket koll.

Men jag vet i alla fall att nästa fredag åker jag och bror min till Malmö, för att förhoppningsvis inte bli skjutna (men vi vill dock gärna se Laserturken!) och gå på Lady Gaga. Ska bli skojigt, även om jag hellre hade sett Håkan igen i Oslo/Sthlm/Cphn/Lund. Nej men Gaga blir bra, ska visst va en helsikes show hon bjuder på. Men först har vi ju helgens bravader att se fram emot. Ha en fin torsdag ungdomar.


Här har ni mig från min allra mest efterblivna sida. Hej på er!

Om vi kunde mötas, öga mot öga

Imorgon är det back to work som gäller, åtminstone för två (kanske tre) dagar. Får se om jag jobbar lördag i alla fall, fixade ledigt för att det var Sthlm-tripp på G, men sen blev det inget med det så nu känns det som att man likaväl kan jobba. Å andra sidan så vankas det after work med Annica, Kai och co. på fredagkväll, och med öl och tyskar vet man aldrig hur det kan sluta.. Kanske bäst att vara ledig ändå.

På lördag kväll är det äntligen dags att träffa Karolina och Olivia som är hemma från Oslo, ser fram emot det mucho! Middag och utgång på det, dessutom är det Fars Dag på söndag, så det vankas middagar hit och dit. Som sagt, kanske bäst att ändå stay free from work i helgen. Får se.

Hoppas allt är bra med er annars, ni för fan inte mycket väsen omkring er alltså. Guten Nacht!


Hej från en fett sliten tjej!

Hej måndag

Denna veckan är min "värsta" jobbvecka, och ser därför lite annorlunda ut. Jag är ledig måndag och onsdag (vilket uppskattas!), men på torsdag börjar jag ett sjudagars helvete då ni inte lär höra mycket av mig, varken här på bloggen eller in da real life.
Kommer bli deppigt, men som tur är händer lite skojiga saker under tiden, och jag tror att bästa sättet att undvika att gå in i någon slags mörk koma där allt känns meningslöst och trist är att köra på i 110 och hålla sig sysselsatt. Hade en fin pannkakslunch + långpromenad med min fina Moses igår, och visst är det så att en höst som denna när man liksom bara kör på för att man måste, och för att man någonstans långt därborta ser slutet på detta lidande (hehe), då och då känner ett spontant "varför gör jag detta?".

Men som en viss klok man säger: man måste dö några gånger innan man kan leva, och jag tror att det stämmer väldigt bra. Man måste genom skiten liksom. Åh, just nu önskar jag mig bara en endaste sak. Känns väldigt långt borta, men jag villvillvill. Jaja, vi får se.

Idag är jag som sagt ledig, och solen skiner. Eventuellt blir det Kungsbacka med mamma, sen ska jag för första gången sedan jag började jobba heltid gå på pizzamannens spinningpass! WOHOO! :) Jobbar ju alltid annars, men idag ska han få finbesök av mig. Ha en fin måndag mina vänner!


Simon Ljungman

Håkan, du är magisk

Konserten igår var magi. Helt och hållet fantastisk, jag blir helt varm när jag tänker på det. Två och en halv timma av kärlek, glädje, känsla, eufori. Galet. Inga andra låtar kan väcka sådana känslor, få mig att hoppa upp och ner på stället av lycka och sjunga så högt att stämbanden nästan går av. Allra längst fram stod vi, helt jävla fucking amazing.

Håkan, sluta aldrig.


Två glada töser innan han började


Fina!


No words needed


Konfettiregn vid "River en vacker dröm"


Fin bild på Daniel Gilbert


Gänget..

Torsday

Godmorgon!

Idag känns som en bra dag, jag är ledig och hade en superkväll med mina två pärlor igår. Bonde söker fru (som jag såg på Ida att hon hatade..), massa snack och vaniljkesella-digestive-och-hallon var en väldigt väldigt bra kombination. 
Blev väckt vid halv nio imorse av att telefonen ringde, nu har jag käkat lite frulle och ska alldleles strax skutta in i duschen. Sedan blir det bussfärd in till stan med mor, bror + familjekompisar. Någon slags "lov-aktivitet", vad jag har förstått det, och jag som redan haft mitt sista höstlov hakar ju mer än gärna på, för att få uppleva lite äkta lov-känsla (?). Blir en lunch på Mixit samt lite (fönster)shopping tror jag.

Just nu sitter jag med en oerhört vacker, vit ansiktsmask i facet, tog en bild för jag tänkte visa exakt hur hemsk jag ser ut, men blev lite rädd när jag såg den, så jag tänkte att jag skonar er från den. Här har ni istället några bilder från i fredags när jag dansade omkring på Chalmers.  

Bästa Annica och jag med våra vackra mustascher
Min bordsherre, som målade min fräsiga mustasch, och som jag hämnades på genom att måla fräknar. Då blev han såhär glad, hihi.


En nöjd italienare och en glad idiot


Jonna på topp

When the leaves fall

Hej bloggen,

de senaste dagarna har jag spenderat på jobbet, men nu är jag ledig fram till kl 15 på fredag (just att det är fram till kl 15 är väldigt viktigt). Så skönt, då jag känner mig helt utarbetad och trött. Är stundtals inne i en period då jag känner att vardagen bara flyter på, och tiden bara rinner iväg, och jag sitter bara fast på ett ställe där jag egentligen inte vill vara. Men det leder ju till något gott i slutändan så...

Väntar besök av två av mina dearest senare, Ida och Cornelia, och jag vet att dom kommer att muntra upp mig. Hade även en underbart rolig lunch med den bästa Annican jag känner igår, sånt där sätter guldkant på tillvaron. Imorgon är jag ledig och på lördag är det äntligen dags för Håkan. Livet är nog ganska bra just nu ändå, måste bara lära mig att uppskatta det lite bättre. 

Glad onsdagskväll på er ♥


I höstrusket saknar jag detta extra mycket!!

RSS 2.0