Gårdagens shoppingtur

Var inne i stan igår på dagen. Letade egentligen efter en present till pappi som fyller 42 år på tisdag, men jag hittade såklart lite grejer till mig själv också. En beige tunika med knappar och krås och en vit, stickad halsduk, båda två från H&M. Bilder kommer.

Nu måste jag äta något. Min mage gör allvarligt uppror. Är så satans sugen på pizza, men nej. Söndag means no pizza. Jävlar nu susar det i öronen också. Jag vill bara gå och lägga mig och vakna om en vecka. Nej, för tusan, nu gäller det att rycka upp sig. Tänkte ta en promenad, men regnet öser ner och trots att min nya dunparkas är en rain repeller, så känns det inte överdrivet lockande att ge sig ut. Nej, nu ska jag ringa mamma och be att hon skyndar sig hem så vi kan äta nån gång. Puss!

image125
En bild på Elsapälsa från i somras. Under rollatorn ligger hennes bror Bruno. Söta?

Not good

Usch och fy. Mår inte kanoners idag. Var på middag hos C igår och det blev lite väl vilt. Minst sagt. Vaknade upp med världens värsta illamående (vilket kanske också berodde på att jag proppade i mig minst fem kilo nötter, com jag INTE tål). Bad bad bad. En sak som gjorde det hela lite bättre var att de andra mådde lika dåligt. Haha. C mådde nog ännu värre vid närmare eftertanke.

Nu tror ni säkert att jag är värsta fyllekajan. Men jag vill bara säga att, det är jag inte! Verkligen inte. Jag dricker ytterst sällan, och när jag gör det så gör jag det mer som en social grej än för att det är gott. Visst är det kul att parta ibland, men oftast väljer jag en mysig tv-kväll framför party...

Vad väljer ni, hemmakväll eller utekväll?

Tillbaka!

Hallå! Har haft ett litet uppehåll med bloggandet, men nu är jag tillbaka.


RSS 2.0