Lördag 5:e Januari

Hej på er.

Det här kommer att bli mitt sista inlägg i bloggen. Tyvärr.. Det måste bli så, även fast det är lite mot min vilja. Jag älskar att blogga, och jag älskar min blogg, men tiden finns helt enkelt inte. Och lika mycket som jag vill fortsätta blogga, lika lite vill jag att datorn ska få ta över mitt liv. För det är så det har varit nu denna hösten. Frågar ni min familj vart jag spenderade den mesta av min lediga tid under hösten så kommer de utan tvekan att svara: framför datorn. Och det allra mesta hade med bloggen att göra. För det är ju inte bara ens egen blogg som tar tid. Nej, i alla fall jag vill ju ha fler läsare, och då gäller det att hålla sig uppdaterad med andras bloggar också. För att inte bli en av alla de kommentar-kåta bloggarna som skriver kommentarer i stil med: "Ha en bra dag!", så måste man sätta sig in i bloggarna, läsa inläggen, "lära känna" personen bakom bloggen. Och det är så jag hela tiden hoppats att mina läsare har gjort. Och det är även så jag själv har försökt göra. Men det tar tid. Tid jag inte har, inte för att lägga på det i alla fall. Jag har min träning och jag har skolan, två saker som tar otroligt mycket tid tillsammans. Och de, särskilt skolan, är saker som jag känner att jag vill, behöver och måste satsa och lägga ner tid på i vår.

Så tack till alla er som faktiskt har läst min blogg, jag vet inte hur många "regelbundna" läsare jag har haft, besökarantalet har gått lite upp och ner, men till er som faktiskt tagit er tid och läst: TUSEN TACK!! <3

Jag kommer såklart att fortsätta läsa bloggar och det kan hända att jag lämnar min adress i kommentarsfältet ibland. Jag kommer inte att radera bloggen, självklart inte. Vill ju kunna se tillbaks på allt det jag har skrivit, och vem vet, kanske får jag tid och lust att skriva nån dag igen? Vem vet.

Ni får ha det så jättebra allihop, sköt om er och återigen ett stort tack till er som läst. =)

Tusen kramar till er alla! ♥ // Matilda

image490

Torsdag 3:e Januari

Sådär, nu har jag fixat så att min blogg finns med på bloggkoll.com! Så för er som vill följa min blogg och se så fort jag har uppdaterat, så är det bara att gå in där, och lägga till mig i er lista :)

<------ där har ni ikonen ni kan klicka på för att komma till sidan!

Torsdag 3:e Januari

Hej på er allihop! ;)

Sorry för dålig (läs: ingen) uppdatering idag.. Har varit på sjukhuset typ hela morgonen. Inget allvarligt dock, bara en undersökning som var bokad sedan innan. Vill inte berätta exakt vad det handlade om, men jag tog lite prover och pratade lite med en doktor och det fick bara bra. :)

Sjukhuset jag var på ligger precis bredvid ett köpcentra och jag hade hoppats på att kunna gå runt lite och kolla, men det hann jag inte. Mamma och morfar var nämligen med, och de fick vänta tillräckligt länge på mig när jag satt och väntade på min labb-tid. I en timma! Usch, och jag som hatar att vänta. Satt och spelade QuadaPop typ hela tiden, haha! :P Mitt favoritspel nummer ett typ.. Slog faktiskt mitt eget rekord. Yaay.

Idag hade jag tänkt att träna, men vet ni vad? Det är så sjukt tråkiga pass på Friskis nu för tiden. Helt stört. Men har ingen lust alls att träna ju! Jag menar.. okej att jag innan gick mycket på medelpass och dom är väl okej. Men jag vill träna hårt, och någon hård träning blir det inte på Friskis känns det som. Vill hellre ha ett gym-kort, deras gym är stort och jättefräscht, dessutom ska de bygga ut till en ny konditionsavdelning. Men jag har över ett halvår kvar på mitt jympa-kort, så jag måste använda klart det. Funderar på att fråga personalen om man kan få byta in jympakortet mot ett gymkort. Det borde ju gå att fixa. Någon som vet?


Onsdag 2:a Januari


1. Leopardmönstrad bikini, (98:- för överdelen, 98:- underdelen) 2. Svart bikini med guldbroderier (149:- för överdelen, 98:- för underdelen) 3. Linne/tunika (149:-), 4. Tunika/blus (198:-), 5. Bomberjacka (398:-), 6. Väska i skinnimitation (198:-) OBS! Jag har beställt den i brunt, men nu finns inte längre den bilden kvar då väskan är slut.

Vad tycker ni? =)

Onsdag 2:a Januari

Hallåå! :)

Nu har jag varit hemma en stund, men innan dess var jag hos mormor & morfar. Mamma, min bror och min kusin var också där, dom fikade och jag käkade julnötter. :) Så himla gott! Sedan gick vi en liten promenad med Elsa, och efter det sjöng vi Singstar. Skitkul, jag älskar verkligen Singstar =) Sjöng ju det på nyår också, en liten stund efter middagen. Förresten, skickade iväg en beställning till H&M igår! :) Åh, vårkläder! Ska alldeles strax göra ett inlägg där jag visar vad jag beställde! :)

Onsdag 2:a Januari

Nicky Hilton, Paris HiltonNicky Hilton, Paris Hilton

Vem glittrar snyggast, Paris eller syrran Nicky? Själv tycker jag lätt Paris, även om jag inte direkt är något stort fan av henne, så ligger hon alltid fem stoora steg före systeryster.

Vad tycker ni?

1 Januari 2008

Godmorgon på er . =)

Eller kanske är det snarare 'goddag' vid den här tiden på dagen, men för de flesta är det nog faktiskt godmorgon idag.. :P Jag vaknade ganska tidigt (as usual), typ halv elva tror jag. Låg och drog mig till elva sen knallade jag upp och åt en god frukost bestående av naturell yoghurt med hallon och fullkornshavreringar, en fullkornssmörgås med kalkon, keso och paprika och ett STORT glas vatten. Var uppe vid åtta-tiden i morse och drack, helt uttorkad ju.

Så, hur var er nyårsafton igår? :) Bra hoppas jag! Min var väl rätt så okej faktiskt. Kunde ha varit bättre, men också mycket sämre. Började med att jag åkte till min Moa vid fem-tiden. Vi sminkade oss, fixade oss och sådär, sedan knallade vi iväg till Carro som hade middag =) Mycket trevligt, träffade några nya tjejer också. Vi åt jättegod middag, förrätten bestod av skagenröra med avokado, coctailtomater och en kräfta, huvudrätten var kött med potatisgratäng, stekta champinjoner och sallad och desserten var chokladmousse med bär. MUMS! :) Hur gott som helst. Innan dess var det välkomstdrink, och till maten serverades vitt vin. Inte min favorit direkt, men blandade ut det med cider. :P

Vi hade jättetrevligt verkligen, efter maten sjöng vi singstar, dansade på C's dansmatta och körde shot-lekar. Jag förlorade biig time... Vid halv tio-tiden åkte jag och Moa vidare för att träffa F, J och de andra. De befann sig i Tynnered, så vi satte oss på bussen, och sedan spårren. Men när vi kom dit så skulle inte dom stanna, utan hade beställt en taxi till ett annat ställe där en tjej som jag och M INTE gillar hade fest. Så vi drog till Jesper istället, sprang i högklackat genom området och kom fram tio i tolv :P Firade tolvslaget där, och hade faktiskt riktigt trevligt :)

Hur var er nyår?? :)

RSS 2.0