Idolkväll

Ikväll händer det inget speciellt, ska nog bara vara hemma och se på Idol. Är sugen på något riktigt gott, men jag vet inte vad. Orkar inte ta moppen och åka och handla heller, det är ju pisskallt ute! =/ Får leta lite i skåpen här hemma...

Förresten så bestämde jag mig idag, jag ska sluta äta kött! Och med kött så menar jag inte fisk och fågel. Så nej, jag ska inte bli vegetarian.Men jag känner att jag tror att jag kan klara mig utan det andra köttet, och efter att ha sett den hemska djurplågningsvideon så tänkte jag att, varför inte. Let´s give it a shot. Jag säger inte att jag aldrig mer ska äta kött, (har tex väldigt svårt att se mig själv avstå från julskinkan på julbordet) men jag ska se om det är något för mig, om jag "saknar" köttet. Kan bli intressant.

Jaa, IDOL då. Vem vinner, vem försvinner? Haha =P Det var inte ens kul.. Jag tror tyvärr att Mattias får åka idag =( Gillar honom juh! Jag gillar iofs alla som är kvar, men ändå. Fast helt säker kan man ju inte vara, särskilt inte innan man har sett deras uppträdanden. Så vi får se. Vem tror ni åker?

image360

Kommentarer
Postat av: pokerstar

Jaha coolt.
då kanske du ska spana in detta :P http://pokerstar.blogg.se/1191741296_idol__ring_och_rsta_g.html

2007-11-09 @ 19:22:54
URL: http://www.pokerstar.blogg.se
Postat av: Anonym

Älskar också mattias.. hoppas han inte åker ut!:D
Han borde varit med på listan över sveriges sexigaste män! ;)

2007-11-09 @ 19:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0