Flytt



Jag har flyttat. HIT! <---

Wake up



Sitter på Skype-möte med min kusin, som just i denna stund hjälper mig att fixa en ny header till el blogo! Jag vet att min blogg inte är den mest lästa direkt, och uppdateringen är inte den mest frekventa, men det är i alla fall väldigt mycket roligare att gå in på bloggen om den är snygg! Så snart blir det lite roligare design här inne. :)

Annars då. Idag har jag varit iväg på ärenden med papi-daa som har semester denna veckan, köpte åtta nya glas till min samling, så nu får jag snart ha bjudning på riktigt så att jag kan använda alla mina fina saker. :) Senare idag ska jag träffa mina två fina vänner Jonna och Annica, vi ska ses i mataffären klockan halv sex och sedan hem till Jonnas lilla myskrypin och laga mat! Ser fram emot det aloooot. ♥


Then I guess you can hang with me



Ska alldeles strax "gå på dejt med John Blund", som vissa så fint säger. Upp och hoppa kl 05.15 imorgon, men det gör jag faktiskt med glädje, eftersom det är jag och barnmaten som ska spendera lite kvalitetstid med varandra ända fram tills kl 13 imorgon. Love it!

Nej, men allvarligt talat så är det faktiskt rätt roligt tycker jag, lite mysigt att komma till butiken när inga kunder är där, tända upp, börja i lugn takt, undra vems skiva som kommer att spelas idag, och så småningom höra tonerna antingen av Freddans metal (hemska tanke) eller Carros blandade Brucan och Oasis. Väljer nog hellre den senare. Dom där första två timmarna flyger iväg, sen är det frukost, några timmar jobb till, och sen hemgång.

Idag har jag haft en riktigt slapp måndag, åkte med pappa på ärenden imorse, sen åkte jag och hämtade Nina vid Snipen och vi åkte hem till mig där det blev våfflor med sylt och vanlijglass till lunch. Pratade en himla massa, återigen om det populära ämnet kärlek, skrattade, grubblade och försökte tillsammans tolka det manliga släktet. Efter en middag tillsammans med mina föräldrar, körde jag henne till bussen igen. Fick besök av två familjekompisar, pratade en timma med Jonna och sedan kom min fina Annica förbi för att kolla på lilla Svea (låter som att det är mitt barn..). Efter lite facebook-chattande med min Bonnyboo, har jag endast ett par människor till som skulle kunna gjort den här dagen komplett, men det tänkte jag hinna med senare i veckan. :)

Nu faller mina ögon ihop, hoppas ni har haft en bra måndag! ♥



One million thoughts



Hej bloggen,

helgen har passerat och jag har haft det ganska bra skulle jag vilja säga. En dag på jobbet igår som var lite konstig, men ändå gick snabbt, och sedan snabbt iväg på bussen till Mölnlycke. Ja, det där med snabbt är ju en definitionsfråga, 1 timma och 15 minuter tog det för mig att ta mig till Jonas som firade sina (snart) 20 år igår! 
Det var en oerhört trevlig tillställning, med en carpegod efterrätt, fantastiskt sällskap, en balkong med kvällssol, härliga återseenden, go musik och nya bekantskaper. Precis så som en bra kväll ska vara! Hade jag bara varit lite mer sugen på vinet som blev stående i  kylen, så hade kanske även jag taggat till för att fortsätta kvällen, men istället vek jag och Ida av mot Donken när grabbarna stack till Trädgårn. Vi satte oss och åt cheese, pratade olycklig kärlek, jobbig kärlek, ovisshet och män i allmänhet. Sånt där som behöver ältas fick ältas. 

Jag tänkte på det igår, hur lyckligt lottad jag är som har så mycket fantastiska människor omkring mig. Hur jag egentligen inte borde klaga över någonting alls, så länge jag får vara omringad av så mycket glädje och kärlek från dessa underbara. Och hur jag får lite ont i magen av tanken att vi antagligen, kanske, förmodligen, i alla fall för ett tag kommer att splittras, slås ut i olika delar av världen. Det är vänner som dessa som får mig att tveka på ifall jag verkligen vill åka någonstans långt, långt bort. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi kommer att hamna på samma lilla spot när vi sedan ska tillbaka till skolbänken, och att det inte kommer att gå alltför lång tid emellan att vi ses.

Nog med söndagstankarna, nu ska jag se på film! Ha en mysig söndagkväll. ♥

Fulla för kärlekens skull


Godmorgon bloggen,

idag är det fredag och även fast solen inte skiner varken inne eller ute hos mig så hoppas jag på en bra dag. Jag är ledig från jobbet och ska träffa Ida i stan för lunch och presentshopping till JJ. I eftermiddag ska jag äta middag hos farmor och farfar och sedan tänkte jag hinna med en liten sväng till mitt kära arbete (kan ju inte hålla mig helt borta), för att visa Svea för Annica.

Ikväll har jag inga planer whatsoever, men det känns bara skönt. Jag behöver seriöst vila upp mig, var helt darrig ända tills igår av min tisdagschock. Därav utebliven bloggning.
Imorgon blir det jobb 10-18 och sedan kalaskalas för en snart nybakad 20-åring, det ser vi fram emot även om jag för min del ska ta det lugnt.

För övrigt saknar jag mina fina vänner som det var ett himla tag sen jag träffade (okej i måndags), men det ska vi snart råda bot på, till viss del i alla fall. Glad fredag på er ♥



Skratta åt det, för då kommer jag kanske över dig



Nu ska jag alldeles strax kasta in handduken, det senaste dygnet har varit en upplevelse, ett totalt skämt. Har gått från att dansa galet med en person jag tycker så mycket om, till att kämpa för att hålla kvar leendet när han försvinner iväg till henne som är hans. Jag har fått folk att skratta, skrika, slåss och gråta. Jag har sovit alldeles för lite i en säng som inte är min, så nu måste jag ladda batterierna.

Godnatt ♥



Monday, tuesday is my weekend



(tidsinställt inlägg)

Nu slår vi klackarna i taket på Styrbord Babord, precis som förra sommaren. Bra traditioner ska man vara rädd om, that's for sure. Simma lugnt ikväll så hörs vi imorgon!



Every teardrop is a waterfall

Hej bloggen,

har haft lite saker för mig det senaste, såsom att dricka (och spilla ut) fredagsvin och mozarellapizza i Linné med Karin, Lollo och company, hänga på en solig andra långgata i lördags, se min favoritartist alla katergorier på Slottskogsvallen i lördags kväll, äta lyxfrukost med brorsi på Heaven23 i söndags, fira nationaldag med mitt gäng, och fått en hel del sol på min bleknande näsa. Därav min bristande bloggning!

Idag är det tisdag och jag har hängt här hemma med mamma, Elsa och Svea. Vill inte lämna den lilla bebisen en sekund, hon är så mjuk och go att man bara vill kramas heela tiden. Fastän regnet hänger i luften och jag ska jobba mellan 17-22 så tror jag bestämt att det är en bra dag idag idag. Lyssnar på Coldplays nya och ikväll efter jobbet vankas en sen after work, och sen utgång med mina fina arbetskamrater, och imorgon är jag ledig! Då ska jag träffa Jonna och min babe Sara som äntligen har återvänt från Umeå för att stanna över sommaren. 

Har som vanligt mycket tankar som snurrar i huvudet, men efter att ha pratat runt med vänner kan jag nog konstatera att det är ett vanligt syndrom these days. Vem vet vad egentligen man vill göra när man är 20? 






I want to live in a music festival forever














It's friday...



Hej bloggen,

idag skiner solen från en klarblå himmel, och jag jobbar 10-20, men vet ni? Det gör mig ingenting. Eller okej, klart det hade varit dröm att packa väskan och dra ner till Killingholmen, men jag kan faktiskt ta en jobbdag idag, för att: JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN! Och denna helgen kommer bli magisk, det vet jag redan nu. Imorgon är det Andra Långdagen, och efter den uppladdningen intar älskade älskade Håkan Slottskogsvalllens scen. Herregud.

Igår jobbade jag till 15 och sen hade vi släktkalas för min bror som fyllde 17. På kvällskvisten kom mina järnet-favoriter hit och vi hade en supermysig kväll ute i stugan med melon, kiwi och choklad. :) Inte klokt vad dom tjejerna är bra, helt galet. Ett carpigt Pontare-klipp fick vi även se på, som Ida så snällt hade spelat in från TV:n och "Så ska det låta"!
Jaa, annars då.. Har nog inte så mycket att säga, ska ta en dusch, äta frukost och ladda mentalt för en dag på jobbet. Ha en underbar fredag, och hoppas att ni får vara ute och njuta av solen! ♥



Jaaaaa men why not?

RSS 2.0