Kenza vs. Stina-Lee..?

Måste bara skriva detta inlägget. Jag är en trogen läsare av både Stina-Lee´s och Kenza´s blogg, och tycker att båda två är grymma. Jag tycker verkligen det, och jag beundrar dem för att de är sådana som de är, båda två på sina egna sätt. Jag känner ju ingen av dem, men av det jag har sett och läst i deras bloggar tycker jag att båda två verkar vara jättegoa, trevliga tjejer. Sådana som jag utan tvekan skulle kunna umgås med, om jag någon gång i livet hade stött på dem. Ja, ni fattar vinken, jag gillar Kenza och Stina starkt.

Nu till saken. De flesta av er (i alla fall ni som följer Stinas blogg) vet att hon var i Göteborg i helgen och då också tog några modellbilder. Skitsnygga, eller hur? :) Stina är verkligen jättesöt och skitnsygg, och jag har länge undrat varför hon inte skickar några bilder till någon agentur (inte för att jag är någon expert på området men ändå...). Men vad händer då när Stina visar två av bilderna på sin blogg? Joo, folk skriver väldigt... onödiga, konstiga, korkade kommentarer. "Du är 1000 gånger vackrare än Kenza, kan lova att hon sitter och kokar av avund nu, den bitchen!", "Hon leker modell, men du ÄR!", "Kenza kan slänga sig i väggen!".
Vad har Stinas bilder med Kenza att göra? Det är väl inte så att de två tävlar om vem som gör sig bäst på kort? Nej. Det är bara det att båda två är skitduktiga bloggare, har grymt många läsare, och är läskigt vackra :)

Nu tror ni säkert att jag är någon jävla idiot som vill försvara Kenza eller något sånt, och inte vill låta folk säga vad de tycker, men så är det inte. Jag kände bara att jag ville skriva detta inlägget för att visa hur dumt och onödigt jag tycker det är med kommentarer som dessa, och hur befängt det är att jämföra två personer så, bara för att de båda ser bra ut. Jag ville också skriva detta för att visa min uppskattning för dessa två bloggerskor, vars bloggar är de två jag alltid följer varje dag. Om ni läser detta så vill jag bara säga att ni är skitduktiga på det ni gör, båda två. Jag tycker era bloggar är grymt sköna, var och en på sitt sätt, och jag hoppas att ni fortsätter blogga länge till! :)


Kommentarer
Postat av: Kenza

Tack. :) Jättegulligt. Jag och mina polare satt faktiskt & garvade åt de där kommentarerna. Att jag leker modell.. Hahaha, de va ju lite roligt.. ^^

2007-10-08 @ 19:59:46
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: jannaa

gu va skönt ha en bra kväll :D

2007-10-08 @ 20:00:56
URL: http://jannaas.blogg.se
Postat av: Stina-Lee

Jag håller helt med dig. Tycker det är fruktansvärt jobbigt när människor jämför oss två, för det första är vi helt två olika personer, vi har två olika liv, hon är 16, jag är 20, hon är med i en modellagentur, det är inte jag... Men whatever!!? Asså... Vi är inga rivaler, har aldrig vart och kommer aldrig att bli, förstår inte varför människor vill få det till det... Men men, sånt går väl aldrig att komma ifrån! Bra inlägg tycker jag :)

2007-10-08 @ 20:01:53
URL: http://stinalee.blogg.se
Postat av: Micha

Varken Kenza eller Stina-Lee har modellutseende. De är jättevackra båda två, men Kenza är alldeles för stel på sina bilder för att kunna komma någonstans i längden. Stina-Lee kan jag egentligen inte säga så mycket om, med tanke på att jag inte sett fler "modellbilder" på henne än de två hon la upp i bloggen igår.

2007-10-08 @ 20:31:03
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: ida

Du har verkligen en point där, jag blev skitarg när jag läste den där kommentaren i Stinas blogg.
Bra att du tog det tycker jag, have a nice eavning

2007-10-08 @ 22:03:08
URL: http://sucre.blogg.se
Postat av: Maddiie : )

Väldigt bra inlägg det här :)
Gillar dom båda två och båda ser kanonsnygga ut på deras bilder!

2007-10-08 @ 23:07:52
URL: http://maddiies.blogg.se
Postat av: carro

bra skrivet :)

2007-10-09 @ 00:31:56
URL: http://rosetty.blogg.se
Postat av: Nadja

ahjag håller med...följer inet deras bloggar slaviskt..men läser de iböand o de är väldigt bra älskar alla bilderna..men folk är så korkare..palla folk liksom

2007-10-09 @ 11:51:17
URL: http://nayjay.blogg.se
Postat av: Victoria

Ja kan inte göra annat än att hålla med! Så fruktansvärt onödigt. Och tror tjejerna tycker likadan, verkar så me tanke på kommentarerna ovan.

2007-10-09 @ 13:02:23
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: R.O.S.E.

Håller med, knäppt att människor gämför dom. De känner inte varandra. Och har inget att göra med varran. Knäppt..

2007-10-09 @ 14:54:00
URL: http://PINKROSE.blogg.se
Postat av: tilda

Klocktent inlägg, och tack för det du skrev!

2007-10-09 @ 15:38:12
URL: http://aouch.blogg.se
Postat av: Matilda

Micha: Jag tycker absolut att Kenza har modellutseende, och om hon nu inte har det, varför fick hon jobb så snabbt då.? Tycker hon är skitproffsig för att va så ung.

2007-10-09 @ 16:52:48
URL: http://baramatilda.blogg.se
Postat av: elina

kan inte annat än hålla med dig!

2007-10-10 @ 17:28:55
URL: http://efeurst.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0