Lördag

Godmorgon sunshines! Lördag idag, sååå härligt! :D Har precis ätit en jättegod frukost, med bl a croissant och vindruvor. En sak som är så härlig med lördagar är att jag kan äta vad jag vill :) Jätteonyttiga saker om jag vill det. Frukosten är en väldig skillnad, på vardagarna äter jag alltid antingen havregrynsgröt eller grov macka med keso och kalkon, men på lördag är jag riktigt svullo ;) Hihi. Vad äter ni till frukost på helgen?

Planerna för idag är inte många, ska iväg om typ en kvart och jobba en liten stund, sen ligger dagen öppen. Typ en promenad kanske, ska nog åka iväg och handla lite med mammsen också. Inte säkert att det blir någon dagens outfit idag, det beror på om jag åker iväg någonstans eller inte. Är jag bara hemma, så e det inte så mkt att se på, då degar jag runt i mjukisbrallor.. :P

Vad ska ni göra idag?

image217

Lite bilder från busshållplatsen häromdagen :P Måttligt intressanta eller hur? Var bara tvungen att ta lite kort på all trash som låg nerskräpat där. Fy på er som skräpar ner så!
På den stora bilden ser ni en gammal konservburk (tror det är Santa Maria Tex mex Cheese Dip) som ligger och skräpar, fyyyy! Ska fan ta och sätta upp en lapp på busskuren, vet att det är "affischering förbjuden", men vadå? Är det inte bättre att det är "nedskräpning förbjuden"? Just det.


Kommentarer
Postat av: Sara

Skabbig busshållsplats.

Haha, kan du svara på min fråga i mitt senaste inlägg? :)

2007-10-13 @ 11:29:56
URL: http://sarasfoto.blogg.se
Postat av: ida

svar: okej :) idag ska jag inte göra så mkt, gå och fika med en kompis annars bara slappa.

2007-10-13 @ 11:41:21
URL: http://pidaa.blogg.se
Postat av: Anonym

jag ska till stan!

2007-10-13 @ 12:56:12
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: Sara

Det var en fråga om hur man tog bort kategorier. men jag hittade det :)

Tack endå!

2007-10-13 @ 13:48:17
URL: http://sarasfoto.blogg.se
Postat av: Dead

Ingenting speciellt faktigst =)

2007-10-13 @ 16:21:12
URL: http://doden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0