Skadat hår

Kom att tänka på en grej när jag var inne i stan. Gick och letade efter en bra inpackning eller liknande för mitt hår. Jag har en del självfall i mitt hår och det är dessutom väldigt sprött eller vad man ska säga. Det blir skadat lätt, måste skydda det as hell i solen (jag gör aldrig det, men SKA egentligen göra det), och att använda plattång, locktång eller fön är det inte tal om. Men men, jag har accepterat att mitt hår inte är rakt och det är fine för mig. Grejen är bara den att det blir så förbaskat slitet i topparna. Resten av håret är normalt, men längst ner blir det torrt, risigt och glanslöst =( Inte kul alls. Så nu för typ nån månad sen så testade jag en produkt från Schwarzkopf Gliss. Det var en leave-in creme som man skulle ta i topparna och som förebyggde och reparerade kluvna toppar. Tycker den fungerade väldigt bra, eller jag märkte i alla fall en klar skillnad (min frisör också). Nu är den slut, men istället för att köpa en ny idag så letade jag alltså efter något ännu bättre. Vilket kanske var dumt, vad vet jag. Men jag tänkte att jag kan vänta tills efter imorgon, eftersom jag säkert kommer kunna hitta någon sådan produkt till ett mycket billigare pris där. Tycker Schwarzkopf har väldigt bra produkter så det får nog bli nåt därifrån. Är det någon av er som har liknande hår, och i så fall vet någon bra produkt? Skulle bli jätteglad för tips i så fall =)

image281
På den här bilden syns det SJUKT tydligt, ni ser ju: "övre delen" av håret har liksom mer lyster och glans, ser mer levande ut medan längst ner är håret typ stendött.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Jag har ca 100- 300 besökare varje dag.Det beror på. Inläggen varierar det beror på om jag har något speciellt att skriva om men det är iallafall oftast minst 2 inlägg per dag.

2007-10-30 @ 15:01:45
URL: http://BeCoolSodaPop.blogg.se
Postat av: madde

fan vad glad jag blev för din kommentar :D tack!

2007-10-30 @ 15:23:40
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Designa din blogg

För att ändra design på din kalender.. så måste du göra det i stilmall.. och det är på tok för mycket man kan ändra för att jag ska göra en guide om det... men om du vågar testa dig fram lite själv.. så finns det ett avsnitt i stilmallen som heter just Calendar.. testa dig fram där!

2007-10-30 @ 15:34:12
URL: http://designadinblogg.blogg.se
Postat av: Lisa

kolla in lockig.se , min syster som är frisörs hemsida. Jättebra tips för lockigt hår, speciellt det som är skadat.

2007-12-04 @ 16:27:23
Postat av: Matilda

Lisa: Åh tack så hemskt mycket för tipset, ska gå in där med en gång! =)

2007-12-04 @ 17:19:49
URL: http://baramatilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0