Fredag

Hallå allihopa:D Äntligen hemma från skolan, gick iofs kort dag idag. Bara tre lektioner, slutade klockan 12:15, men det tar sin lilla tid att komma hem.. Men nu är jag hemma, och det är helg! Wiie :P Så himla skönt, jag har absolut ingenting planerat och det känns underbart. Har flängt hit och dit så mycket de senaste helgerna (förutom förra helgen när jag var sjuk), att det ska bli RIKTIGT skönt att bara slappa. :)
Vad ska ni göra i helgen?



Måste visa dessa tre underbara nagellacken från Essie. Har faktiskt inget lack därifrån, men funderar starkt på att köpa något av dessa:


Det första heter BahamaMama (haha!), och jag fullkomligt älskar den lila färgen :) Så himla snygg. Det andra skulle jag kunna köpa endast för namnets skull Chocolate Kisses, mums säger jag:P Men jag tycker faktiskt att färgen e riktigt cool (om än lite bajsbrun), men den är höstig och fin. Det tredje heter Decadent Diva och är ett mer mörkbrunt lack med lite lila inslag. Jag är faktiskt mer inne på mörkbruna lack än svarta nu, tycker det är mer höstigt och vardagligt. Svart har jag hellre lite mer sällan, vid speciella tillfällen, känns som att man förstör det coola med svart lack om man har det för ofta. Men brunt däremot funkar bättre att använda ofta!:) Tycker jag i alla fall:)
Vad tycker ni om dem, något som faller er i smaken? ;)
Finns att köpa på blush.se.

Håll utkik efter dagens outfit!:D


Kommentarer
Postat av: Helena

Det låter ungefär som min helg. Inget planerat, bara göra som man vill och som det faller sig.Ha en fortsatt bra dag!

2007-10-12 @ 14:11:19
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: paulina mikaéla.

Håller med, otroligt skönt med helg och ingenting planerat.

2007-10-12 @ 14:18:52
URL: http://colaburk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0