Paul Potts - tha man



Jag är inget fan av opera, men hey, den här killen är fan otrolig. Typ en telefonförsäljare, som bara kommer från ingenstans och är helt outstanding. OMG.
Checka juryns ansiktsuttryck när de först ser honom och han säger att han skall sjunga opera. De rynkar pannan, himlar med ögonen och kollar på varandra. De tror att han skämtar med dem. Jag tycker så synd om honom i början när han står där ensam på scenen, men sen blir han så glad när dom talarom för honom hur bra han är. Asså, helt seriöst så är jag MYCKET nära att börja lipa när jag ser sånt här. Så jädrans emotional är jag.
Lyssna, ni har säkert redan hört, men gör det igen. Jag ryser.

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Svar: Ja, det är skönt att veta att man inte är ensam iaf :) Min inställning till mat har blivit mkt bättre det senaste året, men det finns alltid kvar i tankarna.. Så fort jag ska äta något så tänker jag såklart att "usch, nu kommer jag bli fet" det kommer nog aldrig försvinna. Men jag har lärt mig att äta bra iaf.. jag varken svälter mig eller hetsäter längre :) Det är jätteskönt. Men jag är ju långt ifrån frisk - jag har alltid dessa tankar, mitt självförtroende är i botten och det händer faktiskt att jag slutar äta ibland.
Känner du igen dig? :)

2007-10-30 @ 17:15:24
URL: http://maddiies.blogg.se
Postat av: Gabriella

Han är verkligen jätteduktig! Finns en liten tjej på
6 år, som var med på samma säsong, som sjunger jättebra hon också!

http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE

Tips ;)

2007-10-30 @ 19:43:09
URL: http://tjolahoppsan.wordpress.com/
Postat av: elina

jag vet, mna både ryser och myser :) gaah. har sett den typ tusen gånger nu men man blir lika berörd varenda gång för det ser ut som att han ska börja storgråta vilken sekund som helst och jag vill bara krama om honom ;) hih

2007-10-31 @ 17:29:37
URL: http://efeurst.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0