Mätt och trött

Heej!

Har precis kommit hem från stan! Var på Espresso House med T och M, satt och fikade hur länge som helst. Hur mysigt som helst :) Det var himla längesen jag träffade T senast :( så det var jättekul att se henne idag! Är hur mätt som helst, jag var så jävla svullo och köpte en stor varm choklad med grädde OCH marshmallows (!) + en vaniljsnäcka.. :S Ojojoj. Men gott var det, och det är bara lördag en gång i veckan ;P Haha, jag känner mig så barnslig när jag dricker varm choklad, T tog en dubbel espresso, men jag klarar inte av kaffe. Tycker det är SÅ äckligt. Jag brukar i och för sig inte dricka varm choklad, detta var första gången sen typ i vintras. Oftast bli det vatten (wiie vad festligt!). Jaja. Sedan när vi hade sagt hejdå till M, och stod och väntade på bussen gick in på Pressbyrån och köpte varsitt fett päron ;) Hur stora som helst, och skitgoda. Men gud så mätt jag är nu.

Ska bara va hemma en knapp timma till, sedan skall jag till C på middag. Kan bara vara där en kort stund tyvärr, ska sova hos farmor och farfar... Mami och papi är på spa! Fyf*n. Jag vill också! Men nej, jag får vara hemma, och dessutom åka MOPPE från C ikväll när det typ kommer att vara nollgradigt... Jag ser vekligen fram emot det. Kommer säkert vara halt också. Aaah, jag hatar att köra när det är halt, vurpade en gång förra vintern, i en rondell :O Inte bra. Jaja, jag får väl ringa farmor om det blir så kallt. Här kommer lite bilder på mina OERHÖRT tråkiga kläder (kan försvara mig med att jag hade min bruna trenchcoat och rosavita Pashmina över), kunde tyvärr inte ta bättre kort, ingen fanns hemma för att hjälpa mig så... Mobilbilder = förfärliga bilder, men wtf. Håll till godo ;)



Haha, fyfan va nödvändigt med sex bilder på exakt samma sak, men men ;) Så blir det när man har lite tid (och tråkiga kläder!).
image243
Denna väskan, inte med på bilderna, men den hade jag i alla fall också!
Bjuder på en liten vacker (hmm?) bild på mig också..

Trevlig lördagskväll! / Puss Matilda♥


Kommentarer
Postat av: carro

Visst är det! :) Fin bild på dej!

2007-10-20 @ 18:01:08
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Kimj

Tack så jäte mycket för kommentaren.. det värmer.. Kram KimJ

2007-10-20 @ 20:21:20
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: hanna

Herrejösses vilken fin väska!

2007-10-21 @ 12:10:14
URL: http://hjartahanna.webblogg.se
Postat av: Sandra

Älskar skorna :)

2007-10-21 @ 14:29:55
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0