My music

Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, det känner jag. Men whatta heck, jag har ju mycket att göra. Läsa bloggar, fixa lite med min egen blogg, ladda ner musik, fixa nya iTunes, fixa bildprogram (paint suger balle), och ja en massa mer. Mamma dampar loss på mig här snart om jag inte stänger igen fabriken snart, men men. Det blir såhär när man har lov, och dessutom lovat sig själv att inte planera något utan bara chilla. Hela tiden.

Hur som helst så finns det i alla fall sjukt mycket bra musik just nu. För visst är det så att i vissa perioder så känner man bara ge mig ny, bra musik. Eller hur? Och nu har jag en sån jädrans go spelningslista så det är stört =P Så go. Tänkte delge er mina godbitar, haha =P Inte för att det på något sätt är typ bara jag som har hittat dessa låtar, men ändå. Lite tips har aldrig skadat någon. Dessutom får ni en uppfattning om vad jag gillar för musik.

Chris Daughtry - Home
Sugababes -
About you now
White Plains -
Hey there Delilah
Vincent -
Miss Blue
Justin Timberlake feat. Beyónce -
Til the end of time
Axwell & Sebastian Ingrosso feat. Salem al Fakir - It´s true 
(jobbigt långt=P)
P Diddy feat. Keisha Cole - Last Night
Kanye West feat. T - Pain -
Good Life
Britney Spears - Gimme More

Dessutom en annan, kanske lite otippad låt, med tanke på resten av min "lista"; Brucan med Radio Nowhere. Så jävla bra. Matilda ♥ Bruce Springsteen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, min musiksmak är bred.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Fin blogg du har ;)

2007-10-29 @ 15:17:54
URL: http://Dressy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0