Moorning! ;D

Hu va svart det är ute! Blir bara värre och värre.. Fast, som jag kanske har sagt innan så tycker jag det är ganska mysigt, det blir liksom lite julkänsla ;) Men det är inte lätt en trött morgon att släpa sig upp när det är becksvart ute. Någon morgon i denna veckan, kommer inte riktigt ihåg när det var, så hade det typ varit frost på natten, så hela vår trädgård hade som ett silvrigt, gnistrande täcke över sig ;) Asfint :) Kisade man lite kunde man nästan tro att det var snö. Haha :P

Idag slutar jag kvart över tolv, har tre lektioner: datakunskap, historia och engelska. Asså ni måste tro att jag HATAR engelska, men så är det verkligen inte! Bara det att jag tyckte den här boken var SÅ FRUKTANSVÄRT tråkig, och meningslös och trist och... Ja, ni fattar. Och så ska man liksom hitta ett "djup" i den, när man knappt fattar vad den handlar om, eftersom författaren ägnar halva boken åt att beskriva miljön! Gaah! :P Jaja, det går säkert bra.

Passade på att skriva lite nu när jag hade lite tid över. Sedan skall jag kila till bussen. Ska lägga ner min "nya" Veckorevyn i väskan så kan jag läsa den på bussen. Fick den i tisdags, och i normala fall brukar jag bara kasta mig över den och lägga mig och läsa den, men denna veckan har jag haft fullt upp så jag har verkligen inte hunnit. Usch, jag gillar inte sånt. Anyways, efter skolan skall jag och G ut och gå, skall bli jättemysigt :) Vi har typ inte träffast på ett tag, eller jo vi träffades igår på bussen, men det äknas inte, för då hann vi aldrig prata. Så det skall bli mys att bara gå och gå och prata :)

Nu måste jag gå, kan inte bestämma mig för om jag ska ha de här kläderna på mig, eller om jag ska byta..? Just nu har jg på mig: lila tights, vita knästumpor, vit klänning/tunika, grå kofta och tre långa halsband. Jaja, får se, det kanse blir nåt annat.

Ha en bra dag, och lämna gärna en lite hälsning! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0