Tisdag

Godmorgon!

Har precis ätit frukost nu med mami, pappa och A. Pappa är ledig på tisdagar och mamma börjar inte förrän senare. Skithärligt väder idag, solen skiner och himlen är blå =) Det gillar vi. Har precis visat mamma lite bloggar, och även min egen. Både mamma och pappa har varit väldigt skeptiska till mitt bloggande, tyckt att jag ägnar för mycket tid åt att sitta vid datorn, och fattar inte riktigt grejen. Har försökt förklara för dem, men det går inte så värst bra =P så därför tänkte jag att det är lika bra att visa dem. Vi gick in på några bloggar som liknar min (för att visa att jag inte är den enda människan i Sverige som bloggar), och de fick också se min blogg. Jag vet inte varför, men jag gillar inte riktigt tanken av att folk jag känner läser min blogg. Det känns skumt på nåt sätt. Kompisar och så är ingen fara, men familj och släkt, nja. Jag vet inte. Min bror vet vad min blogg heter, och min kusin med. Så nu i helgen hade de visat min mormor bloggen =P Wie. Jaja, det är ju rätt löjligt egentligen, för har man en blogg får man ju vara beredd på att vem som helst kan läsa den. Fine.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan klä på mig för att åka till stan med mormor. Ska även passa på att ta ett kort på Mein Moped, nu när det är sol och allting. Har fått för mig att den säljs lättare om det är en fin bild med solsken och så=P Kanske påminner folk om sommarens glada dagar då dom kan glida omkring på en röd, glänsande moppe med FUNGERANDE lyse.

Haha, nu springer Elsa omkring här inne i vardagsrummet och jagar flugor =P Hon är typ bra på det också, det är det som är så kul. Hon hoppar ashögt och lyckas fånga dem. Gross.

Ha det bra, så hörs vi senare
Kramar <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

godmorgon

2007-10-30 @ 10:22:26
URL: http://metrobloggen.se/linder

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0