Topp 5

Som vissa uppmärksamma läsare kanske sett, så har jag skapat en ny kategoriDen heter "Topp 5" och meningen är att jag då och då kommer lägga upp en topp-5-lista. Det kan vara allt mellan himmel och jord, 5 bästa sommarlåtarna, 5 bästa klädmärkena osv osv. Man måste ju förnya sig lite för sjutton.


Vi börjar redan idag, och dagens topp-5 är..... bästa kärleksfilmerna. =)

Femte plats

Notting Hill - Jag älskar Julia Roberts. Jag älskar Hugh Grant. Jag älskar Spikey. Jag älskar denna filmen (<-- LÄNK). Så mysig, rolig och romantisk på samma gång, kan inte tänka mig att NÅGON undgått denna film, men för er som har det: den är ett klart måste i DVD-hyllan.


Fjärde plats

The Notebook - Denna filmen har jag skrivit om innan, och jag skulle kunna göra det igen, men jag vill inte tråka ut er med en hel roman. Jag säger bara: "It wasn't over, it still isn't over!" och the best film kiss there ever was, förfan (<-- LÄNK). Fram med näsdukarna vid denna film, både för tårarna som fälls (ni kommer gråta, jag lovar), men även för att dräggel-nivån är hög tack vare den oförskämt snygge Noah (Ryan Gosling).


Tredje plats

The Holiday - Klockklockklockren film, verkligen helt underbar. En otroligt söt kärlekshistoria, samtidigt som man får sig många goda skratt. Jag har sett den ett stoort antal gånger, och kommer antagligen att se den lika många till, om inte fler. Vet inte om det är jag som är blödig, men Graham's (Jude Law) döttrar är så otroligt söta, helt stört. (<-- LÄNK, spola fram till 4.00)


Andra plats

A walk to remember - Även denna film har jag skrivit om förut. Den är så sorglig och så fin att det är inte ens ball. Vilket det iofs inte ska va, men ändå. Grymt fin sång (<-- LÄNK) är med också. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att även denna film är ett måste, och menar jag verkligen MÅSTE. Hyr den, köp den, låna den, sno den, jag bryr mig inte, bara se den!


Första plats

Titanic - Jag måstemåstemåste ge förstaplatsen till Titanic. Jag måste. För det är en sådan klassiker, och det är en sann historia och den går på nåt sätt inte att tröttna på (<-- LÄNK, aah galet jag börjar typ grina när jag ser denna videon, checka slutet :´(). Tycker inte att det behövs någon närmare beskrivning för jag tar för givet att ni sett den. Om ni inte har det, för det första: SKÄMS, för det andra; spriiiiiiiiing till närmaste turk-kiosk och hyr den!




Ni bara måste kolla filmklippen som finns vid länkarna, jag har valt dem med omsorg! ;)
Och glöm inte se filmerna, om ni inte redan gjort det...

Kommentarer
Postat av: Mimmi

superbra filmer på listan, gillar alla! :)

2008-10-15 @ 17:22:41
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Jojo

Jätte fin blogg! Och bra filmer :)

2008-10-15 @ 18:11:37
URL: http://johannoo.blogg.se/
Postat av: Stephanie

hahaha sant :P

2008-10-15 @ 18:26:02
URL: http://ampel.blogg.se/
Postat av: Jonna

HÅEM:)

2008-10-15 @ 18:31:11
URL: http://jonnaa.se
Postat av: sara

gryyymt bra filmer!

sv: du har helt rätt, och det såklart, finns nog ingen som inte bryr sig om de ser ut vid ett sånt tillfälle;) Kortet är iaf taget nu, och vi får se om jag blir nöjd eller inte..kram

2008-10-15 @ 18:40:39
URL: http://sarassplace.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Tackar! :)

Vad hittar du på ikväll?

2008-10-15 @ 19:07:00
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: alexandra

ja elle rhur, så härligt att bara slappa med en tidning :)

2008-10-15 @ 19:09:59
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: carro

Härliga filmer du valt ut :)

2008-10-15 @ 19:18:02
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Jag säger bara dagboken - no words are needet <3

2008-10-16 @ 21:55:28
URL: http://alexzandra.blogg.se/
Postat av: antonia

alla e så dunder bra!

2008-10-18 @ 20:42:08
URL: http://xpresscocoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0