Måndag!

Jag lever!

Haha, blogg-abstines, jaaaa. En hel dag var jag utan internet, och det mina vänner, det kändes i mitt hjärta. Nej, riktigt så dramatiskt var det faktiskt inte, spenderade dagen igår först med min mormor och morfar, sedan med min bästis nudåalltid Therese. Så jag hade en grymt härlig söndag med andra ord! Hoppas att ni klarade er fint utan min uppdatering. ;)

Idag började jag egentligen kvart över åtta, men hej och hå, när jag vaknade var klockan halv nio. Nästa lektion börjar inte förrän kvart i tolv så jag kan chilla lite. Ska ta och duscha samt plugga lite spanska tänkte jag. Prov på onsdag, yees!

En annan grej, det kanske blir en Tyskland-resa för min del i december! Wiie :D Hoppas hoppas hoppas på det. Bara inte den förbannade lusse-dansen är på samma dag som vi åker så... Om allt går som det ska så ska vi till Schwerin (stavning?) på julmarknad. Har varit på sån två ggr förut, och det är typ det mysigaste som finns, helt seriöst. 
Man åker buss ner, bor på hotell och bara strosar omkring på deras sjukt mysiga marknad. Förhoppningsvis ska Tess också följa med, hon har varit med de andra gångerna och det har varit jättekul. =)

 

Kommentarer
Postat av: idus

du måste sälja våra påsar på julmarknaden i tyskland. haha!

2008-10-20 @ 20:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0