Fredag!

Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag försov mig i morse så jag hann varken äta frukost (!) eller blogga. Illa illa! Sen direkt efter skolan åkte jag med pappi och bror till farmor och farfar där vi åt tacos =). Lätt godaste maträtten.. :P
Dagen i skolan idag var.. helt okej. Började med svenska som i och för sig var väldigt tråkig, men vi fick en bok "Mig äger ingen", någon som läst den? Har hört att den ska vara jättebra. Sen hade vi geografi, lunchrast, och sedan: TVÅ TIMMARS IDROTT. Med Malin the tyrann. Herregud, den kvinnan är galen. På dessa två timmar hann vi med basket ute i regn, styrketräning på gymmet & amerikansk fotboll. Under det sistnämnda blev jag upplyft och nedkastad i golvet, kändes som jag flög. Inte trevligt. :P Amerikansk fotboll är inget för mig!

Kvällens planer är: chill & mys framför TV:n! Det är sånt satans ruskväder ute så jag orkar inte ta mig någonstans... Känner verkligen för att bara ta det lugnt. Ska försöka uppdatera lite mer snart, gottgöra för den dåliga uppdateringen under dagen, så kika in snart igen! =)


Såhär osminkad och schnögg är jag just nuu! (inte för att man ser så mkt, men vad glada för det.. :P)

Kommentarer
Postat av: JENNA

haha, okej, då är det nog bäst jag är tyst :P

2008-10-10 @ 18:14:42
URL: http://gucciime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0