Lista

För 5 år sedan......: var jag 12 år, gick i sexan och allt var bara sådär läskigt chill. Carin Bexelius var min lärare i skolan, allt var fortfarande sådär okomplicerat och härligt, vi spelade fotboll på rasterna och all annan tid också för den delen. =)
För 4år sedan......: började "livet på högstadiet", mycket förändringar, mycket nytt, både bra och dåligt. Byte av kompisar och så vidare. Jag blev tonåring helt enkelt. ;)
För 3 år sedan......: gick jag i åttan och ett helvete började. Var nog även här min "fjortis-period" började, även om den inte var allvarlig, men dock! ;) Hängde gryyyymt mycket i ishallen, där jag och mina polers frös våra små rumpor av oss för att titta på när våra loverboys tränade/spelade/levde/andades hockey.
För 2år sedan.......: hade jag fullt upp med att bestämma mig för vilket gymnasium jag ville välja. Såhär långt lekte livet på vänner-sidan, jag hade kul helt enkelt!
För 1 år sedan......: Hade jag gått några månader av min första termin i ettan. Hade träffat nya, underbara vänner som jag inte riktigt kände än, men jag hade very positive vibes över min start i gymnasiet..
För 3 månader sedan.....: hade jag sommarlov, chillade med katten och bara allmänt älskade livet.
Igår......: hade jag skola hela dagen.. snark på den -.-
Idag....: TRÄNING, skola, fredagsmys
Imorgon....: Jobb & kalas på kvällen hos kusin vitamin
Om 1 år.....: Går jag mitt sista år på gymnasiet, har förhoppningsvis fått lite bättre koll på vad jag vill med mitt liv, har även förhoppningsvis körkort (om jag inte kraschar några mer baklyktor, vill säga) och jag hoppas att jag är en lycklig människa! =)


Såna här coola pose-bilder gillade jag att ta på mig själv när jag var sisådär 14.
Denna bilden är tagen för tre år sedan, och jag orkar inte ens skämmas ;)


Kommentarer
Postat av: Stephanie

den är supermysig:D

2008-10-17 @ 19:16:28
URL: http://ampel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0