Magnus Uggla & Övningskörning

Haha, det blir lite mycket uppdatering nu känner jag. :P Men men, hellre det än att jag inte skriver nåt. Alltid kul att kolla tillbaka sedan! Kollade lite bland gamla blogginlägg häromdagen, typ från i höstas. Mamma säger jag bara. xD

I alla fall. Har lite tid nu innan jag ska köra till jobbet... Var ju ute och övningskörde förut, ja. Shit vad jag suger. Alltså, jag säger bara det, jag kommer aldrig och menar jag verkligen aldrig att lära mig dragläge. Jag kan helt enkelt inte starta i uppförsbacke. Särskilt inte när man håller på och vända, och lyckats ställa sig på tvären så man blockerar hela j*vla vägen. Jag hetsar sönder mig själv, pappa sitter bredvid och försöker behålla lugnet, men jag hör att andhämtningen är en aning ansträngd. Minst sagt.

Så vi bangade att börja  med att fixa dragläget. Körde lite chill först istället, bara vanligt. Men sen gick det lite bättre så vi körde vidare, ut på en lite större väg (observera att den ändå var sjukt liten), jag mötte några bilar faktiskt. Slängde mig panikslaget på pappa för jag trodde att jag skulle bli påkörd. Pappa fick ta tag i ratten så att jag inte körde av vägen. Lalala. Jag suger så hårt va. Det är inte ens ball hur dålig jag är.

Men men, tyckte i alla fall att jag var bättre idag än förra gången (alltid något?), och jag klarade faktiskt den där dragläge-skiten ett par gånger. =) Så lite nöjd får man väl vara i alla fall.

För övrigt, så ska jag, pappi, Tess & hennes far på Magnus Uggla nästa tisdag. =) haha. Kanske lite otippat, men ska bli himla kul ändå. Jag tycker faktiskt om Maguns Uggla, eller kanske inte just honom men hans låtar är riktigt bra. Vem har inte dansat som en galning och skrik-sjungit med i "Kung i baren"? Haha, jag vet inte med er, men jag tycker det finns många klockrena låtar i alla fall. "Trubaduren" en sen kväll vid havet.. Magnus Uggla is the shit just för tillfället helt enkelt! =D


Kommentarer
Postat av: matilda

sv: gör det du! samtidigt kan du ju göra reklam för mig ;) haha.

2008-07-29 @ 14:49:38
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0