Kvällsinlägg

Nu ska jag strax gå och lägga mig, blev inte mkt bloggande idag. Var på stranden hela dagen, dock med en handuk över fejjan, då jag inte ville bränna mig ännu mer. Nu har nyansen gått över lite mer i rödbrunt.. Woho. -.-
Fick sticka till jobbet efter middagen också, jobbade några timmar bara, men fan så surt det var att behöva vara inne denna unerbara kväll. Men, vad gör man inte för sina kära jobbarkompisar.? ;P Kände mig ännu mer bränd inne under de starka lysrören, vilket även en snäll kund påpekade; "Här har vi någon som varit ute i solen!" Hm, jasså, det menar du?

Pratade med min älskade vän Ida precis, vi pratade både djupa, jobbiga saker, samt planerade helgen. På lördag blir det sol & bad (?) här ute hos mig, och imorgon kväll förhoppningsvis något roligt =) Jag föreslog Marstrand, hur kul är det inte att lite wold and crazy bara sticka någonstans, om man inte har något att göra på kvällen.? Haha. Vi får se. Kanske blir det party, kanske blir det chill-kväll, kanske blir det något annat. Den som lever får se.

Godnatt bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0